Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Adj neki, RámbóMato!

2012.12.28. 17:07 Spadla z oblakov

rambomato.jpg

A Kigondoltam! progresszív Tudományos Kutatóközpont Társadalom- és Gazdaságtudományi tagozata nagyszerűen együttműködött a A Kigondoltam Tudományos Kutatóközpont Genetikai laboratóriumával és létrehozta Rámbó és Matolcsy genetikai ötvözetét.

A dolog sikeréhez köszönjük Radairosseb kollegánk álhatatos munkáját, melynek során szájában illetve ánuszában hordozva a kincset érő genetikai mintát számunkra elérhetővé tette.

A további részletekre nem térnénk ki, mindenesetre laboratóriumainkban sikerült ötvöznünk a Hángérien Feri Tél - HFT -típusú csapásmérő eszköz elkészítéséhez  szükséges kegyetlen harcos és a nemortodox közgazdasági zseni szükséges jellemzőket.

A modell kész, él és bevetésre alkalmas. RámbóMato I. bevetése után már percekkel kérlelhetetlenül dobálja megszorító csomagjait a célzott népre, hat-nyolc percenként adóreformot hajt végre, lecsap a célország magánnyugdíjpénztár-állományára, leépíti a célország felesleges vagy politikailag nem megfelelő közszolgáit, növeli az inflációt, és nyomorba dönti a célország egészségügyét. A REFORM szót kényesen kerüli, ezzel altatva el a célország népességét.

RámbóMato I. ezek után számba veszi a megmaradt nemzeti vagyont: a célország nemzeti légiforgalmi és vasútforgalmi vállalatát taccsra vágja. Kilátástalanná teszi a GDP növekedés esélyét is, ezt követően hónapokig tárgyal az IMF-el, melynek során eredményt direkte nem ér el. Mindezt csak azért teszi, hogy a célország magas kamatozású euró- illetve dolláralapú államkötvényeket kényszerüljön kibocsátani.

Mikor a célország utolsó tartalékai is felégtek, RámbóMato I. megcélozza a célország felhalmozott devizatartalékát. Birtokába veszi a célország nemzeti bankját, és a devizatartalékokat belső műveletekkel átallokálja: először is létrehoz egy állami tulajdonú bankot, amelyhez a jegybank áldását adja, és a központi letétért cserébe, kivételes, ötvenszeres engedélyt ad ki. Az állami bank által kihelyezett kölcsönök ezután rejtélyes módon mind, szép sorba bedőlnek. A kihelyezett kölcsön állománya így a devizatartalék felét felemészti.

A devizatartalék fennmaradó részét nagy kamatozású államkötvények garanciájaként mutatja fel. A célország hármas gazdasági bukóspirálba kerül: a célország valutája elértéktelenedik, a devizatartalékokat felélt ország valutáját a globális pánik-eladás során a célország jegybankja már nem tudja megvédeni. A fokozodó értéktelenedés a célországban a nyersanyagárakat az égbe hajtja, a termelést ellehetetleníti, a belső kereslet vásárlóereje viszont minimálissá válik. Az exportlehetőségek beszűkülnek, hiszen az előállított termékek alapanyag-beszerzési ára a külföldre termelést ellehetleníti. A kibocsájtott államkötvények kamatait a célország egy idő után már nem képes kigazdálkodni, a termelés csökkenése drasztikusan csökkenő adóbevételeket eredményez, a devizatartalék-garancia egy idő után kimerül.

A célország kötvénypiaci besorolása egyre jobban csúszik lefelé, a végén már a lejáró határidejű kötvényeket az állam nem tudja kifizetni, bekövetkezik az államcsőd.

A célország RámbóMato I. tevékenységéhez kb 3-5 év szükséges. Különleges Hadifegyverek divíziónk dolgozik a FIDERMINÁTOR nevezetű csodafegyveren, mely ideológiai alapot képes nyújtani a RámbóMato II., még fejlesztés alatt álló, hiper-nemortodox gazdasági alapelveken nyugvó eszközünkhöz. A FIDERMINATOR éás RÁMBÓMATO II. együtt egy közepes méretű nemzetet (Németország-nagyságú) 1-1.5 év alatt gazdasági és politikai értelemben teljesen le tud építeni, meghasonlott kocsmaértelmiséggel, reménytvesztett munkásokkal és vidékkel, elállatiasodott középkorúakkal és jövőjét teljesen kilátástalannak látó fiatalsággal. A két eszköz együttes használata során bónuszként magát 90%-ban feleslegesnek érző, meghasonlott nyugdíjas réteget alakít ki, melynek öngyilkossági hajlama csaknem 100%, így a magánnyugdíjpénztár államosítása és eltűnése észrevétlen marad, hiszen a célország átlagéletkora 2-3 év alatt 15-20 évet fog csökkenni.

RámbóMato I. Intézetünk Értékesítési Osztályán megrendelhető (keressék Nyunyót).

FIDERMINÁTOR és RÁMBÓMATO II. céleszközeinkre Marketing osztályunk egyelőre csak előjegyzést tud felvenni.

130 komment

Címkék: rámbógecci üsdanépetbazdmeg emeljadótbazdmeg nelegyennyögdíj akinemfideszesazrohadékeeszpés nincsjövőhű

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr464985174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.28. 20:56:10

@-bobolysza-: Igazán megnyugtató lenne, ha nem fantáziálnál tovább a farkamról, legyen bár gyűrűs avagy nem!

Hobergant 2012.12.28. 21:01:21

@ripők: Ezek csak példák voltak, hogy könnyebben magad elé képzeld. De a lényeg, hogy az élelmiszer előbb-utóbb elfogy!

RomBold! (törölt) 2012.12.28. 21:01:39

@szanalmas: "Lesz még budapest magyar falu!"

A próféta szólt a szájaddal te szamár! Ez az utóbbi idők legelőrevivőbb regresszív gondolata. Közismert tény ugyanis, hogy a böcsöletes falusi emberteknek magasabb az IQ-juk mint a többszörösen degenerált városi csoffadékoknak, ráadásul józanparaszti eszük is van, ha el nem pálinkázzák ugyi. Ha pedig a buta pestiek íly módon megokosodnak, akkor lekörözzük a tudásalapú társadalmak versenyében még talán Belga Kongát is!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.12.28. 21:02:31

@ripők:
szerencsére nem vagyok elméleti fizikus, hogy olyasmiken gondolkodjak, ami nincs is, avagy olyan pici, hogy szabad szemmel nem is látszik!

RomBold! (törölt) 2012.12.28. 21:08:52

@Hobergant: Amíg késem van, nem halok éhen. Falun pláne nem.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.28. 21:08:54

@-bobolysza-: Szenyó vagy! Nekem azt mondták, hogy a méret nem számít.
Jobban kiveheted a teksztúrát, ha hátrálsz pár lépést, te szemellenzős öszvér!

RomBold! (törölt) 2012.12.28. 21:10:58

@-bobolysza-: Arról ne! Kényes téma ugyan, de nem lehet belőle ölős-baszós sikerfilmet forgatni, mert a szovjetorosz kémipar megtiltotta.

RomBold! (törölt) 2012.12.28. 21:12:57

@ripők: Nekem azt mondták, hogy a méret nem számít, lehet bármilyen gigantikus, valahogy csak bele fog férni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.28. 21:13:23

@Hobergant: Tudod, mi fogy el, baszod! A tofu. Meg a búzacsíra. Az élelmes magyar ember mindig talál leölni való szükkemarhát rukkolával. Ez utóbbit gyermeklááncfűnek mondja a népnyelv.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.28. 21:16:50

@RomBold!: Őszintén hálás vagyok, hogy a nózid és anyád segglukának interkurzusát ilyen plasztikusan megosztottad velünk. Szabadjon megjegyeznem, hogy eddig nem erről diskuráltunk. Pthöejj.

RomBold! (törölt) 2012.12.28. 21:22:30

@ripők: Én meg aszittem, hogy borsmustárnak... Egyébiránt ha a szürkemarha elfogy, akkor a mangalicákat fogjuk leölni, szóval a blog írástudóinak nagy része jó ha idejébne elkezd valami norbifitnesszt, nehogy rosszul járjon! Én szótam...

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.12.28. 21:22:45

@ripők:
ennyit a fantáziálásról.
nőstényorrszarvúra recskázni az már eléggé japános!
ha egy kis szorgalmat is magadra erőltetnél, akár kiotói átlagpolgár is lehetne belőled!

RomBold! (törölt) 2012.12.28. 21:27:00

@-bobolysza-: @ripők: Nem tudjátok mit beszéltek, hiszen nekem nincsen apám se anyám, se istenem, se hazám!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.28. 21:27:54

@-bobolysza-: Na, tipli, te gölödinhajtó.
@RomBold!: Szerzőink 70 százalékban sportos, szálkás sportemberek. A maradék 30 százalékot szörcsi teszi ki meg te. Osszátok el, rengőcsöcsű barátom.

RomBold! (törölt) 2012.12.28. 21:35:05

@ripők: Szerzőitek... Szörcse, meg én... ha máskor is ekkorákat tévedsz, akkor ne menj a piacra krumplit venni, mert rádzsóznak egy zsák maláj zsiráftrágyát...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.28. 21:35:23

@-bobolysza-: Hálás vagyok az intelligens tanácsért. Időközben azon morfondíroztam, hogy gondoltál-e már arra, hogy ürüléket egyél.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.28. 21:37:17

@RomBold!: Piacra a prolik járnak. Az értelmiség megtermeli magának a cikóriát a konyhakertben!

RomBold! (törölt) 2012.12.28. 21:42:04

@ripők: Szívesen belekötnék minden betüdbe egyenként, több irányból is, de ez az állításod olyan kristályos igazságot közvetít, hogy lefoszlik róla minden rosszindulatom.
Azt mondtam már hogy: K.Anyád te döggomba!?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.28. 21:48:56

@RomBold!: Sarkalatos pontja ez az eszmecserénknek. Nem mondtad. Ezt onnan látni, hogy talán még nem trutymult kásává minden szinopszisod.
Szerintem maradjon is ez így, én sem bántom az anyukádat.
Komolyan megdöbbentő és lelombozó, hogy a családtagjaim pocskondiázásával igyekszel fogást találni, érvek híján, te penészfolt.

Spadla z oblakov 2012.12.28. 21:59:28

@Hobergant: a hülye román kurva anyádat.

Spadla z oblakov 2012.12.28. 22:00:33

@-bobolysza-: csak a magad nevében nyilatkozz, te tökfej.

Hobergant 2012.12.28. 22:04:54

@Spadla z oblakov: te kostökzacskó!
(ebben tartotta a paraszt- és pásztorember a pipába való vágott dohányát. Leginkább a kos herezacskójából készült.)

RomBold! (törölt) 2012.12.28. 22:11:58

@Hobergant: Nemes alapanyagból, nemes célra szolgáló tárgyak készültek akkoriban.

Hobergant 2012.12.28. 22:55:32

@RomBold!: és az emberek nótáztak esténként! Hej, még a nagyszüleim is...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.28. 23:16:47

@Hobergant: Mindenkineki van nótája. Matekfüzetbe van beleírva. A tied mi!

Commandante Jayasuriya 2012.12.29. 03:23:19

@RomBold!:

Te barom!
Malájföldön nincsen zsiráf, az a fán élő óriáskenguruk hazája.
Bár azok sok ürüléket termelnek, de éppen ezért elég alacsony a világpiaci ára.

RomBold! (törölt) 2012.12.29. 11:11:25

@Commandante Jayasuriya: Azt tudtam, hogy lesz egy gzdazsákilag impotens személy, aki ellenben földrajzból és biológiából kivénhedt szobatudós szintre fejlődött, és a hazugrádióból szerzett bulváros tőzsdehírekre alapozva belém fog kötni, azt viszont nem sejtettem, hogy ez te leszel.
Egy szóval sem mondtam, hogy a zsiráfok malájföldön élnek, csak azt, hogy a zsákos zsiráfszar maláj tulajdon. Ez azért van, mert ahogy a csigazabálók felvásárolták nálunk a győri édest, meg egyéb ribancokat, úgy a malájok felvásárolták Kváziföld nagy részét, és Belga Kongát is szinte hiánytalanul, ezért tart itt ez a szájbakurt makrogazdaság, hogy a cibakházi piacon a drávapiski csodarabbi áldásával kínai származású, de már csak magyarul hadováló romungrók árulják a gyanútlan lipóciai proletárnak olcsó krumpli helyett a még olcsóbb maláj tulajdonú, de természetesen orkok által Kváziföldön bányászott zsiráfszart. A hét nyelven beszélő termékismertető egyébként kitér arra is, hogy a termék nyomokban orrszarvúszart is tartalmazhat, és földimogyoró valamint kopi luwak illetve kópé lovak jelenléte sem kizárható.

Commandante Jayasuriya 2012.12.29. 12:28:25

@RomBold!:

Amit itt előadtál, az egy kiöregedett cirkuszi cerkófmajom produkciójával vetekedő teljesítmény, bár nem tudom, hogy te egyátalán képes volnál-e hullahopp karikát táncolatva a derekadon a nagy cserpák orrodon csíkos labdát pörgetni, és közben egykerekű biciklivel körbe - körbe karikázni a manézson,

RomBold! (törölt) 2012.12.29. 13:01:14

@Commandante Jayasuriya: Azt konkrétan nem... de nagyszerüen tudok fütyörészve körmöt reszelgetni, miközben nyilvánvaló hülyeségeket beszélek.

szanalmas 2012.12.29. 17:45:17

Mi a lófaszt vartyogtok itt össze-vissza, pocokfejűek! Elemezzetek, bazmeg!

RomBold! (törölt) 2012.12.29. 19:45:03

@szanalmas: Rendben van.

"Elemezzetek, bazmeg!"

Elemezni annyit jelent, mint analizálni. Sóvárgó hangú könyörgésedet tehát a közérthetőség érdekében átírhatjuk így is:

"Analizáljatok, bazmeg!"

Klásszikuss irodalmi műveltségem kikényszeríti belőlem annak felismerését, hogy epekedő fohászod erősen szexuális töltetű. Valójában azt szeretted volna mondani, hogy:

"Análisan izéljetek, basszatok meg!"

Igazán romantikus hangulatban vagyok ma, éppen ezért csak azt válaszolhatom, hogy elemezzen téged a rádiházi csődör a pajkos egyluku furulyájával!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.29. 23:03:04

@RomBold!:

Na ezért nem vagy te kutató, hanem inkább retardált dedós.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2012.12.29. 23:42:54

A szerzőt méltán tekinthetjük a makroökonómia John Candyjének. Nincs más hozzáfűznivalóm...

Commandante Jayasuriya 2012.12.30. 04:00:46

@RomBold!:

Az már viszont valami!
Ez esetben egy hasbeszélővel keresztezett Hacki Tamást tisztelhetünk benned.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.12.30. 11:39:53

@"the dragon":
hát ezért tanultál az egyetemen az én adóforintjaimból?!

Hobergant 2012.12.30. 12:40:46

De a sportturizmus is hozhatna a konyhára. Lenne egy épkézláb focicsapatunk, amelyik továbbjut az Európa-ligában, akkor játszanának itthon mondjuk 1 évben 6 meccset külföldi csapattal, az mondjuk 6000 sportturista, az máris min. 100 millió forint.. ja nem jó, az kevés.

msnick 2012.12.30. 18:35:32

Jó lenne, ha körültekintőbben fotoshopolnátok, majdnem szívbajt kaptam, azt hittem egy pillanatig, hogy H. Rózsa van a képen.

msnick 2012.12.30. 20:18:13

@Spadla z oblakov: Cuki vagy, hogy végre egyszer nem anyázol! :D

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.12.30. 21:05:18

kurvaanyád, végre tanulsz, te kurva!

msnick 2012.12.30. 21:12:05

Úgy értem, hogy az egyik.

msnick 2012.12.30. 21:20:25

Amúgy Bobojsza helyesen, nagy B, pontos j. Nem kéne így lebecsülni magadat. :)

msnick 2012.12.30. 21:21:39

@-bobolysza-: Lemaradt a megszólítás, kurafi. Bocs'!

Spadla z oblakov 2012.12.30. 21:58:04

@msnick: elmész a jóanyádba a szmájliddal meg a kérdőjeleddel.

msnick 2012.12.30. 22:00:49

@Spadla z oblakov: Ah, kezeltesd már a klimaxod.

msnick 2012.12.30. 22:18:45

@Spadla z oblakov: Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy az anyázásod vonzó, és azzal itt tudod tartani a kommentelőket. Különösen hülyén néz ki ez a kislányos avatarodhoz.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.30. 23:48:00

@msnick:

Mégis visszajársz Spadlához, mintha vonzana a benne lakozó zsigeri mocsok. Ez vagy perverzió, vagy multizol.

msnick 2012.12.30. 23:54:13

@Kadarka Jánoska: Áh, nem, felkértek rá. :D

msnick 2012.12.31. 10:43:45

:) Mindenkinek BÚÉK, spadlának és a többi lánynak még ez is:

www.youtube.com/watch?v=J1NyTN3FG9s

Hobergant 2012.12.31. 18:28:19

Búék anyátok picsája.

Kekszemu 2012.12.31. 20:11:24

Ugyan korán van még, de viszont BúÉK mindenkinek!

:D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.31. 20:27:19

@Kekszemu: Isten látja lelkemet, nem akartam a szívedhez nőni. De ha már így alakult, és a családodból mindenki leszar, mi jelentjük az utolsó fogódzót, akkor persze, hepi halidélyz.
Gondolom, benyakalsz egy akciós bon-bon megyet, megnézed Gálvölgyi egyik feledhetetln bohózatát VHS-en, kicsit motoszkálsz a pamut bugyogódban a gyöngyházfényű körömlakkos ujjaiddal, utána kitépkeded a szőrt az álladon púposodó maelanomából, majd hortyogva elszenderülsz.
Mosolyogj mindig, ez a titok! Persze csak akkor, ha fogpótlásról idejekorán gondoskodtál.

Kekszemu 2012.12.31. 20:38:06

@ripők:

Mindenki magából indul ki, az viszont tény, h már három pohár pezsegővel sikerült leöblítenem a malacsültet és a karácsonyról megmaradt kivételesen jól sikerült beiglit.
Éppen videó szerkesztő progikat keresgélek és zenét hallgatok.
Neked kedves külön BÚÉK!
és egy kis hallgatni való

www.youtube.com/watch?v=POP-Zcsg3Dw

_nyuszi_ 2012.12.31. 20:59:37

ez egy rettenetesen hosszú és bonyi poszt, már túl sokat ittam ahhoz, hogy elolvassam.

tulajdonképpen csak átnéztem ide, hogy megemlítsem, baszódjatok meg az új évben is, meg blöblöblö...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.31. 21:07:46

@Kekszemu: Amennyiben közhelyekkel akarsz elhallgattatni, akkor én is ósdit linkelek:
www.youtube.com/watch?v=Zu4zgZz3E4U

Kekszemu 2012.12.31. 22:33:47

ÉS végezetül gyerekkorom egyik kedvence
(jóég tudja, h bukkanhatott fel húsz év után,
nem félreérteni!!!)
Szegény Hobooó aa matahaaariii jó....:DDD

www.youtube.com/watch?v=tOPVnL5LFdo

Kekszemu 2012.12.31. 23:10:21

@msnick:

:D ezen felsírtam, de nem az örömtől!

Odett-tel egyébként nincs bajom, különleges hangja van,
kívánok neki az új évre egy jó szövegírót, h ne csak primitív szar szöveg folyjon belőle.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.12.31. 23:51:54

@Kekszemu: @msnick: Ha valamelyikőtök ismerős a centrifugán, akkor:
1: Dögölj meg, kurva anyád, tetves geci.
2: Nem kéne minden kultúrált, intelligens hozzászólót moderálni, húzzoz a faszára Semlyén Zsolt.

Egyébként mi a téma, ma? Dögölj meg, kurva anyád, tetves geci?!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.01. 00:14:28

Napok óta azon gondolkodom, hogy ki ez a Spadla, aki megidézni merészelt.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.01. 00:15:31

@Kekszemu: A teccet ellipszilonos lyé, paraszt! Tanulj meg anyád nyelvén megállni a farcsontoddal, mert nem viszed így semmire!

_nyuszi_ 2013.01.01. 00:38:02

amíg nem linkeltek Led Zeppelint, addig nullák vagytok.
Áder meg jó volt.
kuss.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.01.01. 00:46:52

@_nyuszi_:
perszehogy, elvégre mi írtuk neki a szövegét!

Hobergant 2013.01.01. 01:13:21

Átbasztak, mert taxit fogtam, és kiderült, hogy jár a villamos.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.01. 01:21:08

Hogy itt mennyi buzerátor fikanikk toszakszik ahelyett, hogy a szeretteivel töltené az újév első pillanatait!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.01. 01:34:16

@ripők: Azért megnyugtató, hogy nem csak nekem maradt meg a józan ítélőképességem ebben a nehéz órában!

msnick 2013.01.01. 02:20:17

@ripők: 1: ICA egy napig volt ismerősöm.
2: KultUrált rövid "u".

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.01. 02:23:20

@msnick: Az első igen. Köszi, hogy konstatálod, te barom. A másodikra ne köss fogadást. ICA meg egy eltiprandó kulagölödin. A kurva anyját, dögöljön meg, aki felügyeli.

msnick 2013.01.01. 02:33:14

3: Nőkkel nem beszélsz így, kisfiú.

msnick 2013.01.01. 02:36:12

Ha igen, akkor te vagy a barom.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.01. 03:09:38

@msnick: Kisfiú meg barom. Illetlen vagy, nem ezért jártam az Akadémiára. Ha véletlenül elhunynál így kilencven évesen Hát rám hárulna a feladat, dögölj meg.

msnick 2013.01.01. 03:25:37

@ripők: Bocs', azt hiszem, rosszul becsültem meg a korodat, papa. :D

msnick 2013.01.01. 03:28:38

@ripők: :O Milyen Akadémiára tetszett járni a bácsinak?

Biborosch 2013.01.01. 16:08:56

Minden kedves szeretett blogolvasónak nagyon boldog és sikeres új évet, erőt, egészséget kívánok! Új év, új élet, új távlatok!

Biborosch 2013.01.01. 16:52:29

@Kadarka Jánoska: Új életet kezdek, eddig ismeretlen vizeken hajózok.
süti beállítások módosítása