Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Káosz

2012.05.14. 18:33 Spadla z oblakov

Gondolom jónéhányan olvasták az Index új üdvöskéjét, a garantáltan megosztó, ámde nyílvánvalóan a középszerűen ötlettelen szinten mozgó Örülünk Vincent blog minapi kibaszott kurva nyifegő cikkét, amelyben már sokadszorra kell a mai, nehéz időkben olvasni, hogy ez az ország reménytelen, ezt az országot el kell hagyni.

Országunk a kelet-európai káosz megtestesítője. A káosz olyan rendszer, amelyben rendezettség nem ismerhető fel, ennek ellenére annak rendezetlensége leírható. Ugyan, nézzük már meg a tőlünk értelmi és tájékozottsági szintekben végletekig elsilányodott, eltespedt kibaszottt hollandokat, németeket, vagy dánokat, svédeket, finneket, franciákat!

Ők rendezett életet élnek, van autójuk, kiszámítható fizetésük, meleg lakásuk és száraz alvóhelyük. Szinte tobzódnak a kibaszott kálvinista kirakat életükben, ahol inkább esznek vajaskenyeret ebédre, de legyen autójuk és főleg szépen berendezett kirakat-lakásuk, ahol unottan nézik a tévét és láthatóan üres szívvel és fejjel várják az öregséget és a halált. AZ életük egy szar, egy semmi, egy előre kidolgozott nájlon, egy skatulya, mindenben kiszámítható, unalmas részlettel. Az átlag, rendszerben élő nyugat-európai 18-20 életpálya között választhat, leginkább anyagi helyzetétől függően. Élete a fogyasztási eszközök ilyen-olyan szintű birtoklásáról szól; vagy csak álmodozik autóról és lakásról, vagy kölcsönökkel eléri, hogy negyven évre -vagy legújabban generációkra- eladósodjon, és munkahelyén fejleszegve öregedjen meg elkényelmesedett és elcsökevényesedett, ötlettelen életében, vagy nagytőkésként, politikusként éli életét drága autóban és drága házakban pöffeszkedve, szarrá keresve magát.

Bezzeg itthon mindent lehet! A politikusok következmények nélkül licitálhatnak és ígérgethetnek, majd jól belehazudnak a nép szemébe, amit a nép már csak rezignáltan és röhögve kezel. Nincs elsápadás, meg felháborodás, ha egy politikusról kiderül, hogy adócsaló, jól megbeszéljük a kocsmában, aztán annyi. A káosz országában a baloldaliak gyakorlatilag szélsőségesen liberálisak, míg a jobboldalon ücsörgők szocialisták, akik keresztény elvekre váltottak az idők során a liberális rendszerből, a szélsőjobbon pedig konzervatívok ülnek. Nálunk buzeránsok vonaglanak évezredes hőseink előtt, ahol nem sokkal később ugyanazok a szobrok karlengetős tömegeket szemlélnek, nyugodtan fogadva a változást. Pár órával később ős, dobolós szittya-magyarok váltják őket fel, majd arra jön pár kerékpáros, aki őrjöngve lóbálja drótszamárját. 

Itt, a Káosz országában sehol nem látott arányban találunk irodalmár és filozófus recepcióst, a szürkeállomány pezseg és tombol. Az orvosok lassan fizetnek a betegellátásért. A tőzsdén soha nem látott alacsony volumenekben nem-kereskednek, a parkolóőrök és a rendőrök korruptak. Nálunk a nyugdíj nemhogy stabil és kiszámítható, hanem kb. tíz évenként a politikusok játéka, ami mára már egyértelmű, hogy csak fogalom lesz 2020-ra. A minisztereink kiválasztásakor a fő érv az, hogy ne értsen a szakterületéhez, a szabad sajtóban pedig szempont az, hogy ki hogy nem írja meg az igazat. A rendszer rendszertelensége évszázados hagyomány. Nálunk már-már megszokott látvány egy elfüstölgő metrószerelvény, légkondi nélkül negyven fokon furikázó busz, vállaltan fosszagtól bűzölgő büszkeség-kombínó, és vidám, eltés fűszagtól telt negyvenhetes villamos.

Természetesen az egész rendszer összképe egy színes, átláthatatlan katyvaszt alkot, amelyben az egyetlen állandó a változás maga. Itt nincsenek kiszámítható életpályák: minden ad hoc. Itt nem lehet előre tervezni, mert minek. Amelyik miniszterelnök eddig előre tervezett, az nyílvánvalóan belebukott a nagy terveibe, közröhej tárgya lett. Úgy Feri, mint Viktor, úgy Kádár, mint Lázár, ti mind-mind röhejesek vagytok!

Ki ne ülne élvezettel az esti híradó hazugsághulláma elé és ki ne lenne lenyűgözve pl. egy egészségügyi minisztertől, akinek legfontosabb teendője, hogy páncélszekrénye legyen mindenkinek? Akinek az ellenminisztere mostanra eljutott ahhoz a nagyszerű ötlethez, hogy aki dagi, az ne kapjon minőségi inzulint? Mekkora nagy poén már, hogy a mi Viktorunk látványosan beleszarik annak a hülye maoista EU diktátornak a szájába, és milyen kúl már a mi forgó szemű Matolcsynk, amint Gyurcsányt, a csomagkreálót hatszorosan túlszárnyalja új meg új nem-ortodox terveivel?! A frászt hozza a nagy geci bankokra meg a telkókra, szarrá szopat szinte minden multit!

Ekkora poénokat nem nyom le minden európai kormány: azok a lapos uncsi gennyládák ott Brüsszelben lélegzetvisszafojtva néznek, kigúvad a szemük, de nem értik a mókát.

Nálunk még van lélek, van szív. Nálunk van változatosság és változás. Igaz, pazarló a változás, mert lassan kihalunk, node a móka baszott jó, valljuk be. És gyáva hernyó az, aki ebből a szívvel-lélekkel, káposztás cvekedlivel és töltött káposztával, halászlével és marhapörkölttel telt medencéből csak úgy elmenne! A káosz és a változás hajlékonnyá tett minket! Itt gyorsan váltanak az emberek. Gyorsan tanulnak és gyorsan levonják a konzekvenciát.

Nagyon valószínű, hogy a kurva EU be fog seggelni a görögök, spanyolok, stb miatt. Válság lesz, de nagy és hosszú. Amíg a nyugat-európai országokban a szegénység együtt fog járni a lázadással és a polgárháborúval, mi a káosz országa csak elhajlunk, mint a nádszál. Mi még tudunk zsíroskenyéren élni, akár évekig is. Mi még tudjuk hogy kell száz féle ételt főzni lisztből, tojásból, zsírból és némi zöldségből. Mi túl fogjuk élni. Mi ha kell, húsz-harmincan is el fogunk éldegélni egy panelban és újra jókat snapszerozunk, minden különösebb lelki törés nélkül, és ha a jobbik nyer, simán masírozunk nekik és ünneplünk nagy magyar ünnepeinket.

Nem állít meg minket senki és semmi. A káosz olyan, mint a jól felásott termőföld: minél több szart keversz bele, annál ízesebb dinnye terem rajta. Nem hiába vannak nekünk Nobel díjasaink, nem hiába vágynak a diaszpóra magyarok haza akár évtizedek múlva!

Magyarország jó hely, szerethető és vicces hely, tele szívvel és lélekkel. És ez a lényeg, meg a krumplilángos!

125 komment

Címkék: behin bruhu szuperzsinór geci sárgafülűek éljenek a kékfülűek

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr84508376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spadla z oblakov 2012.05.16. 00:12:22

@Dinamuki: az a tehéntőgyű jóanyád, azt.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.16. 08:00:09

@Dinamuki: Ez nem kaotikus, van benne rendszer, felismerhető minta.
Ja, és a káosszal kapcsolatban volt már egy váteszi dolgozatom, mondhatni megelőztem koromat.

kigondoltam.blog.hu/2011/01/24/belviz_2

Spadla z oblakov 2012.05.16. 08:35:15

@ripők: megjegyzem, hogy az emberiség mai tudása szerint igazán véletlen végtelen számsorokat gépi úton még nem lehet előállítani.

a káosz nagy úr.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.16. 08:44:10

@Spadla z oblakov: Két, emberileg felfoghatatlan fogalom közös rendszerben persze megnehezíti a dolgokat. (Mindamellett a véletlen és a végtelen is megérdemelne egy posztot...)
Egyébként meg a kreált káosz az nem is káosz. A káosz a maga ura, a bármiféle beavatkozás nem tesz hozzá és nem vesz el belőle. Ezek a káosz definíciójából fakadó következtetések és ha innen nézzük, a káosz egyfajta rend.

Spadla z oblakov 2012.05.16. 09:02:38

@ripők: hát igen... a géppel generált véletlen számok egy bizonyos számosság után rendszert kezdenek el mutatni, ezért kvázi-véletlennek hívjuk őket. az igazán menő az, ha bármennyi számot egymás mellé rakunk,semmiféle rendszert nem találunk benne, valamint a rendszertelenséget leíró szabályt sem sikerül találni.

ezt kizárólag olyan élőlények tudják előállítani, a folyamathos pedig olyan bonyolult eszköz kell, mint papír, meg ceruza és csukott szemmel bökködés.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.16. 09:12:11

@Spadla z oblakov: Motivált kutatóként azt kell mondjam, mindenre van szabály, vagy legalábbis létrehozható. A káosz lényege, hogy mindentől független, ez a tény viszont meglehetősen szűk korlátok közé szorítja a lehetséges kimeneteleket.
Egyébként meg persze, megfordítva is igaz. A felismert szabályosságok is csak véges ismétlés után jelentik számunkra egyértelműen a rendet. Az elfogadhatóan nagy minta méretét pedig egy káoszvezérelt entitás határozza meg. A véletlenen múlik, hogy igaza van-e.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.16. 12:30:33

@Spadla z oblakov:

Megnézném én, hogy pl. a PI tizedesjegyeiben te milyen rendszert fedeztél fel. Ez pedig egy tökéletes véletlenszám generátor, fogsz egy irracionális számot, és fogsz egy egészet. Ahányadik tizedesjegyre mutat az egész számod, az ott álló számjegy lesz a véletlenszám 0 és 9 között. Az egész számokat (a mutatókat) pedig úgy választod ki, hogy véletlenül se legyen benne minta.

Ez diplomamunkának is nagyszerű lenne, csak félek, hogy ebben a nagy káoszban elkeveredne a disszertációm.

Spadla z oblakov 2012.05.16. 12:56:22

@Kadarka Jánoska:

a pí transzcendentális szám, és a következő számjegye kiszámítható az előzőek nélkül (vö. Simon Plofulle munkássága), tehát nem kaotikus.

irracionális számból való és igaz hogy egész számmal lehet generálni véletlen számot, csak ahhoz az egész számot véletlenül kell legenerálnod, ami megintcsak kvázi-véletlen szám lenne.

nem igazán érted a dolgok lényegét, látom! a káoszelmélet és a véletlen ennél sokkal durvább dolog, mint ahogy elsőre a magadfajta plagizátor az megértené.

Spadla z oblakov 2012.05.16. 12:57:53

@ripők: a káoszok klasszifikációra kidolgozott elméletek vannak. ezek olyan mélységekbe képes elvezetni az embert, amelyekbe simán bele lehet őrülni.

de az igazi őrültnek nem kell káoszelmélettel tömni a fejét, gyárilag is lehet hülyének lenni.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.16. 14:27:06

@Spadla z oblakov:

A káosz minden porcikáját átlátom és ismerem, ehhez nagy segítség volt a te zavaros nézeteid megismerése. Irracionális érveléseddel nem akarok vitatkozni, generálok inkább neked egy véletlen üzenetet: hülye vagy!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.16. 16:08:50

FÉNYMUNKÁSOK FIGYELEM TESSÉK LASSAN KÉSZÜLNI : A káosz most indul csak el, és egyre nagyobb lesz, úgyhogy fel kell készülnünk nekünk, akik tisztában vagyunk azzal, hogy mi történik a világunkban, hogy tudjunk másoknak segíteni. !!!!!!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.16. 16:58:14

@wmiki: Azt ugye tudod, hogy a "fényhozó" latinul lucifer?!
hu.wikipedia.org/wiki/Lucifer
A legmesszebbmenőkig toleráljuk a vallási szabadságodat, de itt hívom fel a figyelmedet, hogy a sátánista propaganda széleskörű terjesztése blogunk szellemiségével összeegyeztethetetlen.

Spadla z oblakov 2012.05.16. 19:02:56

@wmiki: a szellemiséget magunkhoz vesszük, de nevén soha nem nevezzük.

amúgy jó reggelt bolygólakó, én a durunról jöttem, egy szisztéma vagyok.

remélem gyakorolják önökis a fülbetik szertartást. szerintem mindenképp érdemes összekötni az opullal, ha másért nem, akkor pontosan azért hogy meglegyen a kellő tarma.

Spadla z oblakov 2012.05.16. 19:04:15

@Kadarka Jánoska:

a zavarban csak az nem lát rendszert, aki maga is zavaros. de ebbe a dologba engem nem fogsz belezavarni.
az egyszerűsítés kézenfekvő: buzeráns vagy és amúgy anyád egy lótetű!

Spadla z oblakov 2012.05.16. 19:04:55

@ripők: ha mégis, akkor jól megbasz az Isten.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.16. 19:11:26

@Spadla z oblakov: :0

nem szellentés-t akartatok írni csak elírtátok teljesen véletlenül?
mint amikor az evolúció során annyira elromlik egy trabant, hogy ferrari lesz belőle, teljesen véletlenül a sok hiba miatt

Spadla z oblakov 2012.05.16. 19:22:57

@wmiki: felelőtlenek a kijelentéseid, el fogod veszíteni a kettes főlem fokozatod. én szóltam.

szanalmas 2012.05.17. 12:39:25

@wmiki:

Ha eddig nem sikerült rájönnöd, épp ideje, hogy felakaszd magad, azaz mint ahogy fentebb írtam: aki hülye, az is marad!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.17. 15:17:15

@szanalmas: :x

biztos vagyok benne, hogy nagy szakértője vagy a hülyéknek, hiszen testközelből tapasztalhatod meg a jelenséget

de mégis érdekelne, akár értelmes lénytől is, hogy mi ennek a blognak a szellemisége
valaki kifejthetné, akár összetett mondatok felhasználását is megkockáztatva
már ha van neki...

egyébként én a fénymunkás kifejezést használtam, és nem a fényhozót, de nem lep meg, hogy az ilyen aprócska ténybeli különbség nem tűnt fel a kommentelőknek, ezen a bigott blogon

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2012.05.17. 18:09:36

@wmiki:

Öcsisajt, nem kéne ám így felvágnod, csak mert villanyszerelő vagy, mi meg nem! Szánalmas például közhigiéniai menedzser, az is van ám olyan felelős beosztás...

szanalmas 2012.05.17. 21:15:04

@wmiki:

A blog szellemisége annyira egyszerű: ha te olyan messze laknál mint amilyen hülye vagy, sose érnél haza!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 18:10:55

@wmiki: Egy hivatásos troll kérdezi tőlünk, hogy mit csinálunk itt! Nézzél már magadba, ember, már ha az vagy!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.18. 19:45:27

@szanalmas: szánalmas vagy, hogy még egy egyszerű kérdésre sem tudsz felelni :x

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.18. 19:49:29

@"the dragon": :c

sajnálom, hogy holmi kérdésekkel megbántottam a blog olvasóinak érzékeny lelkivilágát

biztos vagyok benne, hogy szanalmas fontos ember-nek érzi magát, amiatt, amit csinál, hiszen, hogy klasszikust idézzek:
"az egész világ egy nagy wc csésze"

sajnos ez a hátránya a túlságosan éles eszemnek,
könnyen megsértek vele valakit

holott aki ismer, az tudja, hogy mi sem áll távolabb tőlem, mint a felvágás, a valóságban egy szeretnivaló, szőrös, nagymackó vagyok

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 21:34:49

@wmiki: Azt mondták már neked, hogy a fnizurád kiment a divatból, Niki!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.18. 21:51:51

no tessék, nem elég, hogy széplelkű, ájtatos manók vannak itt, még piperkőcök is :x

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.18. 21:53:57

mondjuk a melegek értenek a divathoz, ez igaz, nem véletlen a stylistok zöme az :x

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 21:55:57

@wmiki: Azt te is tudod, hogy ez megalapozatlan túláltalánosítás! Viszont hogy a pofád gusztustalan, az tény! Ehhez képest a hajad tényleg nem zavaró, de komolyan mondom!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.18. 22:22:39

@radairosseb: ezt én nem tudom ilyen jól megítélni, mint ahogy te, dehát bizonyára nem is véletlen, hogy te vagy a kiskegyed szépség rovatának társszerkesztője éltes férfiember létedre
nyilván szakmailag megalapozott az állításod... bár a divatban nem tudom milyen tudományos mérőszámokat használtok a gusztusosság megítélésére... :x

de akkor adj nekem tanácsot, a vékony szálú, de erős hajra milyen természetes kozmetikumot ajánlanál...?
ha esetleg én is azt tervezném, hogy felvonulok veletek a méltóság menetén

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 22:25:36

@wmiki: Vigyázz, szerintem gecit fog ajánlani. Én szótam.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 22:28:03

@wmiki: @ripők: Ribi már jól ismer, tudja, hogy a természetes módszerek híve vagyok. Ma még nem ürítettem, úgyhogy koncertátumban is ajállhatom.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.05.18. 22:29:38

@ripők: hát igen, azt egy divatos, meleg férfi sok mindenre tudja használni :x

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 22:30:46

@wmiki: Csodálom a tapasztaltságodat, de részleteket ne ossz meg itt.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 22:37:05

Basszátok meg, péntek este van, elmúlott tíz óra, és még nem kúrtam ma! Hát nincs itt egyetlen szende copfos tancsapda rajongó se! Vagy legalább egy sármos brahmanista táltos, ád ábsurdum wémiki!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 22:45:04

@radairosseb: Vannak ám más örömek es. Én megettem négy bundázott tigrisrákot, majd 35 db maki szusit, most meg hideg rántott tarját harapok a söröm mellé!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 22:49:05

@ripők: Nem beszélve arról az örömről, amikor Lenke néni helyett Madgi nénihez hasonlít egy szakavatott társadalomkutató!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 23:07:18

@radairosseb: Felteszem, most elvonultál csendesen recsizgetni és könnyeidet nyelve harapod az öklöd, vinnyogó hangok kíséretében, a horgolt falvédő pikszeles ábráiba belefeledkezve, te Böhm bácsi!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 23:12:09

@ripők:

Szóval te ilyen öreg vagy, Szomszédokon szocializálódtál. Mi, a jövő generációja, az erős tizenévesek megvetünk benneteket öregeket, lehet húzni a krematóriumba, papa!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 23:15:53

@Kadarka Jánoska: Na megállj, te huligán taknyos! Elküldlek gyufáért! Bezzeg Doberdónál... mi? Elfelejtettem meg be is kakiltam. De bezzeg az én időmben...!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 23:32:56

@ripők:

A te idődben még az ember majom volt, de mi azóta továbbfejlődtünk. Te megragadtál az evolúció előző lépcsőfokán.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 23:36:47

@Kadarka Jánoska:
Azt, hogy mutáns vagy, mondanod sem kell.
Azt, hogy ez mennyire sikeres,
Majd az idő dönti el.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 23:40:19

@ripők:

Egyike vagyok az X-Men csapatnak, nem tagadom. Ha nézed a filmeket, különösen a bevételeket, láthatod, hogy sikeres vagyok.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.18. 23:48:44

@Kadarka Jánoska: Maga a sorozat, tudom, hogy sikeres. De ha azt firtatjuk, hogy hány gyermek szülei voltak kénytelenek "Szivárvány Jack" jelmezt vásárolni, úgy feltehetőleg árnyaltabb a kép. De nem vitatom, hogy a te szupererőd is sokat nyomott a latba.

szanalmas 2012.05.18. 23:49:34

@wmiki:

Mikike, tőled monotonabb hülye nem sok van, melletted az élet egy merő kacaj lehet!

szanalmas 2012.05.18. 23:51:31

(Azt el is felejtettem, hogy lehetőleg :x-szel kezdd a válaszod!)

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.05.19. 09:51:24

@ripők: @Spadla z oblakov:

Sziasztok! Jó lett a cikk!

Én is előálltam egy eredeti ötlettel! Kíváncsi vagyok észreveszitek-e.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.05.19. 10:12:36

@ripők:

Majd mindjárt kifejtem a véleményem a cikkről, aztán beszarsz!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.19. 10:14:10

@ccactus: Egyetlen kommentedet sem olvasom el, szóval azt sem fogom!

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2012.05.19. 10:22:20

@ripők:

A faszt nem! Lefogadom, hogy kéztördelve, tűkön ülve, farkafelvágva várod!

szanalmas 2012.05.19. 10:30:25

index.hu/tech/cellanaplo/2012/05/18/magyarorszagon_a_legdragabb_a_mobilozas/

Mikor szóltam, hogy kartelleznek ezek a mocskok, azt hitte mindenki, hogy viccelek.
Nem káosz van ebben az országban, hanem buzikupleráj!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.19. 13:12:34

@ripők: Nincs otthon a macska, cincognak az egérek! De amíg tik itt egymásra recskáztatok, a farkamra húztam végre egy szőrös segget!

Egyébként Bőhm Károly igen tiszteletre méltó életműve előtt meg kéne emelned a básebálsapkád, te gyökértelen neonihilista tapló!

olvas0 2012.05.22. 17:16:22

NAaagyon jó :) Mondjuk ahogy elnézem nem mindenkinek eset le, még annak sem aki azt hiszi, ellenben csak egy dolgot mondanék amit sajna statisztika támaszt alá, nem KELL elhagyni az országot, hanem folyamatosan hagyják el az országot... havi statisztikát vezetünk erről és el kell mondjam havi szinten tízezrek vándorolnak el, éves szinten brutális számok jönnek ki és ez sajnos független attól hogy ki mit mond...

Igorogi 2012.05.22. 18:48:35

@olvas0: Linkelnél egy pontos statisztikát?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2012.05.22. 19:01:31

@olvas0:

Ajánlom, hogy a jövőben mellőzd az efféle sunyi utalgatásokat, kisköcsög!

Az érintetteknek joga van tudni, hogy név szerint kik azok, akik szerinted nem értették meg a posztot, még akkor sem, ha egyébként azt hiszik, hogy megértették... Add meg a lehetőséget, hogy megvédjék a becsületüket, hisz ezt diktálja a úri etikett!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2012.05.22. 19:02:52

@Igorogi:

Szerinted is blöfföl, és csak dobálózik a nagy szavakkal/számokkal össze-vissza?

Igorogi 2012.05.22. 19:08:03

@"the dragon": Merem remélni, hogy nem! Az utak túlzsúfoltak, a Tescoban kilométeres sorok kígyóznak péntekenként, ügyintézéskor minimum tíz sorszám várakozik előttem. Én azt mondom, jót tenne, ha kicsit szellősebb lenne szeretett Hazánk és mindenki, aki nem hajlandó itt meggebedni, eltolná a cangát valami más vidékre!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2012.05.22. 19:17:20

@Igorogi:

Légy türelemmel, a helyzet az abortusztablettának hála, idővel rendeződni fog!

Igorogi 2012.05.22. 19:23:14

@"the dragon": Te tiszta hülye vagy. Nem az újszülöttek miatt élhetetlen az ország. Vagy tán azt hiszed, hogy pelenkások tötymörögnek a belső sávban negyvennel? Vagy ők vásárolnak 60 kg kutyaeledelt meg mindenféle szzükségtelen szart a hiperekben? Ők egrecíroztatják a teljesen idióta kérdéseikkel az amúgyis végsőkig hajszolt hivatalnokokat? Hát jobb, ha tőlem tudod, hogy nem.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2012.05.22. 19:31:41

@Igorogi:

De ha maholnap nem születnek meg, akkor harminc év múlva már nem tudnak az idegeidre menni... Érted?

Mink itt tudósok vagyunk a javából, a megállapításainkat nem a tűnő pillanatnak, hanem az örökkévalóságnak címezzük, héló!

Igorogi 2012.05.22. 19:48:45

@"the dragon": Szóval, ha jól értem a soraidból áradó szarkazmust, téged elkeserít, hogy a huszonéves takony kozmopoliták elszegődnek feketemosogatónak valami nyugati nagyvárosba. Hát, mit ne mondjak, komolyan hiányoznak a városképből ezek a hülyefrizurás, fülbevalós majmok!
Az abortusztabletta eddig is elérhető volt neten, vagy a forgalomból kivonásáig a Postinor.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2012.05.22. 19:56:20

@Igorogi:

Inkább az bánt, hogy élik világukat, ahelyett, hogy hazaárulásért felelnének a szemét disszidensek!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 19:56:32

@Igorogi: Én sem értettem, mire fel ez a nagy felhajtás a hülyefrizunás, fülbevalós, vaginával megvert állatok körül!

Viszont a népesedési probléma egyedül nektek köszönhető! Ha kihaltatok volna már, kényelmesen elférnénk az országotokban!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 19:57:26

@Igorogi: És mielőtt rákérdeznék, "tik" alatt a negyvenes, hitehagyott, de rkat felmenőkkel rendelkező, fehér, értelmiségi/középvezető férfiakat értem, amilyen te is vagy!

olvas0 2012.05.22. 19:59:51

@"the dragon": azt hiszem ez nem az én szintem, még az is lehet teljesen félreértelmeztem a posztodat, de én kérek elnézést, továbbiakban google a barátod, már ha meg tudsz vele birkózni...

Igorogi 2012.05.22. 20:00:58

@radairosseb: Éa a "mink" alatt kiket értesz, te mentalista? (mármint a te szemszögedből mink. érted)
A glottgatyás csippendélek pillanatnyilag nem férnek el a Hazában vagy mi?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 20:02:55

@olvas0: Ez elég egyértelmű beismerése annak, hogy még gugeli használatával sem tudsz bizonyítékot linkelni, öreg!

@Igorogi: A te szemszögedből mink alatt azt értem, amit az előbb írtam, te funcinoális análfabéta!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 20:06:01

@olvas0:

Havi tízezrek, akkor legyen mondjuk huszonötezer. Az évente háromszázezer. Kivárok harminegypár évet, és enyém lesz itt minden.

@Igorogi:

Azért az újszölöttek bőven rontják a gdp-t. Ha nem lennének gyerekek, akkor 20%-kal jobban élnénk kapásból statisztikailag, egy csomó erőforrás (óvónénik, tanárok) befoghatók lennének a rendes termelésbe (kapálás, krampácsolás), a gazdaság fellendülne, és még az emberek is boldogabbak lennének, mert lenne szabadidő és nem kéne korán kelni az ovi miatt.

olvas0 2012.05.22. 20:12:31

@radairosseb: HA nem lennél akkora paraszt mint amilyen tehetséges vagy, lehet hogy még vinnéd is valamire...
Kezd mondjuk így: google.nekem.net/?q=kiv%C3%A1ndorl%C3%A1si+statisztika
De körbe nézhetsz erre is: www.destatis.de/ csak hogy konkrétabbat írjak

Igorogi 2012.05.22. 20:15:06

@radairosseb: Hazudsz.
@Kadarka Jánoska: Ezt nem kétlem, de valakinek illenék finanszírozni az aggkori lakókocsis kirándulásaimat az azúrkék Földközi-tenger körül. Számomra a mostani huszon-harmincas korosztály csak nyűg, szűkítik az életteret. Az újszülöttek - ha távlatokban gondolkodol - pedig fizetnek majd nekem, mint a köles.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 20:17:52

@Kadarka Jánoska: Látom, nem láttál még se ovónénit, se tanárt! Rendes termelésbe befogni, mi!

@olvas0: Ó, persze, szép statisztikák! Gondolkodik rajta. Meg kimenne.

Amúgy összevetetted már ezeket a (ki tudja ki által hamisított) számításokat az évi húszmillió román fekete munkavállalóval, akik elárasztják az országot! Néhány év, és élére hajtogatva se férünk el az országban!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 20:19:19

@Igorogi: A hitehagyott negyvenes rkat fehér értelmiségi/középvezetőkre jellemző, hogy fenntartás nélkül kezelik, hogy van még húsz évük vissza.

Igorogi 2012.05.22. 20:21:59

@radairosseb: Akkor rábasztál, mert én fenntartásokkal kezelem, hogy van még ötven évem vissza. Ez egy másik halmaz, te krakéler bumburnyák.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 20:25:39

@Igorogi: Most írtad, köcsögbelű, hogy a maszületettek fognak eltartani. Ha nem kezeled fenntartások nélkül, hogy húsz éved még visszavan, egy lehetőség maradt: hiszel abban a mesében, hogy visszavezetik Magyarországon a gyerekkorúak kötelező kényszermunkáját!

Igorogi 2012.05.22. 20:29:37

@radairosseb: Látom, nem tudsz olvasni, te almafabuta baromarc. Legalább negyven-ötven évem van, ezért fenntartásokkal kezelem a huszat.

Igorogi 2012.05.22. 20:30:55

@Igorogi: Ja nem. 20<X<50 Remélem, így már kerek, okostóbi.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 20:31:12

@Igorogi: Nem szégyen, ha nem megy az elemi logika! Valaki ebből virtust csinál, és ráfogja arra, hogy közgazdász!

Igorogi 2012.05.22. 20:33:38

@radairosseb: Logikával példálózol egy káoszról szóló posztnál? Te ugye nem vagy túl okos?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 20:34:51

@Igorogi: Gondolom, a fuzzy logika óra kimaradt nálatok!

Igorogi 2012.05.22. 20:40:43

@radairosseb: Hát az ki. Mi kalligráfiát és utcai harcot tanultunk annakidején, nem ilyen mondvacsinált szarságokat, amit egyszer egy barom kitalált és aztán a többi sörényes hipszter meg szajkózza, mint valami bennfenntes bölcsességet. Megtépném az ilyen ejnstejnhajú majmokat, aztán számolgathatnák a maradák csimbókjaikat!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 20:42:32

@Igorogi: Akkor ideje nem hadoválnod a káoszról, amit egy estenyhajú majom talált csak ki! Mit gondolsz, miért vett fel ilyen buzi piros szart a fejére, hogy eltakarja az ejzenstenyhajt!

Igorogi 2012.05.22. 20:46:02

@radairosseb: Namármost önnön dugádba dőlsz, ha "van kalapja - nincs kalapja" játékot akarsz itten űzni. Nem kizárólag azért, mert ezek éles halmazok, hanem azért is, mert elsorvad a gerinced és akár meg is vakulhatsz!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.22. 23:28:45

@Igorogi: Már előre félek, hogy mi lesz, ha megcsillantod érvelési készségeidet!

Igorogi 2012.05.23. 05:59:35

@radairosseb: Nem kell félned jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.

Spadla z oblakov 2012.05.23. 07:23:23

@Igorogi: na, szépen húzz csak el a kurva anyádba, de gyorsan.

te béna állat.

Spadla z oblakov 2012.05.23. 07:24:25

@olvas0: te is takarodj a faszba. nem hiányoznak itt a magadfajta idióták.

Igorogi 2012.05.23. 08:06:49

@Spadla z oblakov: Ó, a bejegyző személyesen! Mondhatnám, hogy megtisztelő, de ennyi erővel egy ásóbéka vartyogásakor is kitüntetve érezhetném magamat. Esetleg egyél egy kis kakit.

Spadla z oblakov 2012.05.23. 09:14:58

@Igorogi: komolyan, látva amit itt művelsz, már nekem ég a pofám. Iszonyat, milyen óvodás stílban írsz, a humorérzéked nulla, a hétköznapiság és az átlagosság ordít rólad, keverve a hullaszagú ötlettelenséggel.

Húzz el a picsába, mindenkinek jobb lesz.

Igorogi 2012.05.23. 09:21:43

@Spadla z oblakov: Minősítgetsz, de hatásosabb lenne, ha valahogy demonstratívabban tennéd. Mondjuk ha nem küldözgetnél senkit sehová, mint egy dedós vagy megpróbálnál szellemesnek tűnni.
Nem vagy te frontérzékeny?

Spadla z oblakov 2012.05.23. 10:34:52

@Igorogi: szerintem pontosan elég demonstráció a minősítésed igazolására, ha válaszolsz a kommenteimre. ötlettelen kis fasz vagy: elveszed az óvodás szálat és dedósként írod át. kb. ennyit a fantáziádról, az értelmi képességedről és az érvelési technikádról.

tőlem maradhatsz, de én ezek után átnézek rajtad. szar vagy, akivel nem érdemes társalogni. van nekem jobb dolgom, te meg égesd magad, te fasz.

Aquila non captat muscas.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.23. 11:25:11

@Spadla z oblakov: Ha görög mondást idézel, mindig ejts benne helyesírási hibát, hogy azt higgyék, nem az internetről smittpaliztad össze, hanem fejből tudod!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.05.23. 11:28:42

@Spadla z oblakov: Mint minden jó márkát, éngem is hamisítanak!

Igorogi 2012.05.23. 12:24:40

@Spadla z oblakov: Más szemében a szálkát, mi, te klimaxos picsa!
süti beállítások módosítása