Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Bohócvilág

2012.04.20. 04:04 Kadarka Jánoska

Piros Orr – Bohócdoktorok

Bohóckodunk. Gyógyítunk. Bohóckodva gyógyítunk.

Nem, nem bohóckodjuk el a gyógyítást, sőt nagyon is komolyan vesszük. Ezért nevettetünk. Mert a nevetés a legjobb gyógyszer, gyereknek-felnőttnek egyaránt. Munkánk, hogy ezt a csodaszert a lehető leghatékonyabban eljuttassuk az arra rászorulónak, legyen szó kórházban szomorkodó beteg gyerekről vagy idősotthon magányos lakójáról.

A Piros Orr Bohócdoktorok a nevettetés specialistái.

Forrás: http://www.pirosorr.hu/

Nemes célt tűzött ki maga elé a Piros Orr Alapítvány, szándékuk szép és támogatandó. Munkájuk által jobbá válik a beteg-orvos kapcsolat, hatékonyabbá a gyógyítás, mondhatni javul az egész egészségügy.

Elég ez?

Nem.

Sajnos az élet megannyi területén találhatunk a betegekéhez hasonló, ha nem súlyosabb problémákat, a nevetés jobbító hatására mindenhol égető szükség lenne. Műhelyünk kidolgozta a megoldást, a Bohócmozgalom Általános Kiterjesztését.

 

BohócBeteg

Az alulfizetett és folyamatosan túlmunkára kényszerített orvosok kedélyét javítaná a bohócság kiterjesztése az egészségügyön belül. A megoldás előnye a gyorsaság, hiszen a meglévő Bohócdoktorok mintájára nagyon gyorsan bevezethető házon belül a BohócBetegek intézménye. Például egy vakbélműtét után felugrik a BohócBeteg a műtőasztalról, elővesz ez újabb vakbelet, és elkiáltja magát: Van másik! Garantált a gurgulázó kacaj a műtőben, az orvos testileg és lelkileg is felfrissül, máris jöhet a következő műszak.

BohócBróker

Sokan keresik a könnyű pénzt és a gyors meggazdagodást a tőzsde világában, de könnyen és gyorsan csak veszíteni lehet. Áttétes, határidős kötések, forex kereskedés, offshore brókercégek megbízása – ezek mind olyan kockázatos ügyletek, amiknek a végén a bróker szenvtelen arccal közli ügyfelével, a tőzsdén bizony veszíteni is lehet. Mennyivel könnyebb lenne elviselni a vagyon elvesztését, ha ötvenhármas cipőben, kockás zakóban mondaná ugyanezt a BohócBróker, miközben vörös haja lebegtetésével mutatja is, hogyan szállt el a pénz! Nevetve írná le mindenki a veszteséget.

BohócKutas

Lassan itt az ötszáz forintos benzin, minden tankolás egy rémálom. A tankolók borús kedélyét javíthatja, ha a BohócKutas a felöltőjére tűzött művirágnak álcázott spriccelő szerkezetével tisztítja meg szélvédőt.

BohócBankár

Ha egy hitelképtelen ügyfél hitelt próbál kérni a bankfiókban, a BohócBankár a klasszikus bohóctréfák teljes tárházát felvonultatva alázhatja meg a delikvenst a többi ügyfél szeme láttára és örömére. Rajzszög a székre, pacát hagyó töltőtoll, fingópárna, liszttel való befújás, egyszóval bármi megengedett, a lényeg, hogy a többiek, akik a svájci frank alapú törlesztőjük emelését kalkuláltatják éppen, jól szórakozzanak.

BohócBlogger

Szinte lehetetlen implementációja lenne ez a bohócságnak, de ne legyünk kishitűek, hátha egyszer majd sikerül, és születik végre egy humoros blog is az Index blogbirodalmában. Addig pedig olvassunk tudományt.
 

25 komment

Címkék: bohóc doktor bohócdoktor garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr714461894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.20. 06:57:04

Hiánypótló értekezés! Mindazonáltal egy tudományos vizsgálatnál elvárható lenne, hogy a szerző nagyobb távolságtartással kezelje kutatása tárgyát, az objektivitás érdekében. Tiszteletben tartva kutatótársunk nyilvánvalóan olthatatlan sóvárgását a sminkelt és csiricsáré öltözékben magukat illegető középkorú férfiak iránt, le kell szögeznem, hogy a bohóc-jelenség modern korunkban már meghaladott, anakronisztikus. Mostanság a stand-up a menő, de ez a műfaj sem írja elő, hogy a kollégaúr komódja mélyére süllyessze kedvenc magenta színű szvetterét.

Spadla z oblakov 2012.04.20. 08:31:11

A legjobb bohóc az, akinek nem kell a közönség és nem a közönséget akarja szórakoztatni, hanem önmagát.

Tótágast áll a világ az ilyen bohócnak; amin a többi ember zsörtölődik, azon ő somolyog, amin a többiek felháborodnak, azt ő kikacagja.

Mindegy mi történik körülötte, amig neki a világ egy nagy fingópárna, akkor veti rá magát, amikor akarja.

Spadla z oblakov 2012.04.20. 08:43:40

@ripők:

ezek a sztendápos ifjoncok semmi újat nem mutatnak nekem, sőt....
hol vannak ezek a buborékéletű majmok egy Nagy Endréhez, egy Kellérhez vagy akár Komlóshoz....

sztendáp.... lófaszt...
hofi már akkor sztendápolt, mikor még ezek a kis pockok csak ácsingóztak a felhők szélén, hogy végre testet ölthessenek.

nomeg nagybandó közismert iratai mik, ha nem sztendápok?!

természetesen a politikai hovatartozásukat ne keverjük a dolgokba...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.20. 09:02:51

@Spadla z oblakov: Hogy ki, mit talál szórakoztatónak, az persze ízlés (kor- vagy egyéni ízlés) dolga. Említhetném a mikszáthi vonulatot is akár, ami manapság már aligha érné el a közvélemény ingerküszöbét.
Ez a múltbarévedő busongás sajnos igen jellemző korunkra, bezzeg régen ilyen nem volt...

Spadla z oblakov 2012.04.20. 09:17:18

@ripők: én például kifejezetten szórakoztatónak tartom, mikor anyád tolom hátulról.

Mikszáth már a múlté, az értékek áttolódtak oda, hogy Éden Máté megbaszta-e Éden Évát a lepedő alatt vagy sem. Sebaj, hadd vesszen a múlt, hadd kongjon az egész kurva világ... egyszer majd olyan üres lesz, hogy újra lehet bele tölteni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.20. 09:45:22

@Spadla z oblakov: Nincs igazad a jelenkori értékek ostorozásában. Persze a világ változik és lehet ezt nem szeretni, sőt, divatos is megsorozni valamiféle felsőbbrendű, kultúrsznob géppuskafészekből. Sokszor megkísért engem is a gondolat, de nem vagyok hajlandó odáig süllyedni. Inkább derűs nyugalommal szemlélem a folyamatokat egy középkori kódex szellemességeit olvasgatva.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2012.04.20. 09:50:17

Az igazi nonpluszultra a BohócBohóc lenne, aki az előadás után letörli a sminkjét, és láss csodát, az alatt is ugyanolyan falfehér a bőre, a pingponglabda alatt vörös gömbölyű orra van, és otthon a feleségének tölcsérben önti bele a buggyos nadrágjába a gecit.

Spadla z oblakov 2012.04.20. 10:05:24

@ripők: hát már a nagymamáink és azok nagymamái is idős korukra kiültek a lócára és kritikus szemmel vizslatták a fiatalokat, amint jártak-keltek és mindenféle erkölcstelen és új, értéktelen dolgokat műveltek, miközben hangsúlyozták, hogy bezzeg az ő idejükben...

Spadla z oblakov 2012.04.20. 10:06:35

@21méter:

és milyen lenne az a bohóc, aki letörli a sminkjét és orbán viktorrá változik? aztán azt a sminket is letörli és előtűnneének simicska vonásai?!

az lenne csak a nagy mutatvány!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2012.04.20. 10:12:38

@Spadla z oblakov:

Az már maga a villásfarkú patásördög!

szanalmas 2012.04.20. 12:03:03

A BohócBloggert (vö:Leltáros) kihagytad, hahó!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2012.04.20. 12:50:06

@szanalmas:

Te el se olvastad a posztot nagyfejű!

@21méter:

Fantomas ezt megcsinálta, volt egy maszkja egy emberről, ami alatt volt a Fantomas maszk. De Hamlet is ilyesfajta sztorira hajaz, maszk a maszkon, színházban színház. Ki van ez már találva, megint csak plagizálsz te BohócMéter. Mert ezen a 21-en mindenki nevet, azt tudod!

Spadla z oblakov 2012.04.20. 12:52:27

@szanalmas: elsőre azt gondoltam, hogy te írtad ezt a posztot, aztán bevillant, hogy ez a poszt tök jó téma, közepesen kidolgozva, ellenben a te posztjaid... szánalmasak!

kiraaaaa 2012.04.20. 21:33:10

Holnap cirkuszi világnap van! Mondtam én, hogy inni kell!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.22. 10:36:46

@szanalmas: @Levéltáros: Nagyon is értékeljük az önéletrajzi ihletést!

Rosszindulatú Vászka 2012.04.22. 13:16:04

Csak mellékesen említném meg a témához szorosan kapocslódó generál pirosorrú alkeszeket, kik behálózzák és szinesítik közéletünk világot jelentő deszkáit. Meg az Étert. Persze a ravasz smink sokat takar opetikálisan és provizórikusan.

dr.kakaósbögre 2012.04.22. 20:50:58

@Spadla z oblakov: na.mondták már neked ma hogy kurvaanyád?

Spadla z oblakov 2012.04.23. 12:01:32

@dr.kakaósbögre: nem, ma az anyád picsája a fővonal.

dr.kakaósbögre 2012.04.23. 12:10:28

@Spadla z oblakov: az jó nagy.kedveled a grannyszexet?
valami ccactus az üdvözletét küldi a Nívóról. elküldjem az anyjába vagy megteszed te?
süti beállítások módosítása