Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Svejcifrank

2011.08.03. 10:28 -=büdösmackó=-

Mióta Franklin Benjamin feltalálta a kamatos kamat csodálatos erejét, valamint a Rotschildok az FRBS-t, és a privát központi banki és a kétszintű bankrendszer intézményét, valamint eltörölték a pénz arany vagy ezüststandardját, mihaszna politikusaink gyakorlatilag annyi pénzt bocsájtanak ki, amennyit a környező országok még elismernek.

A bankrendszer és a mai pénzfogalmak egyenes következménye, hogy -a régi királyokat megszégyenítő tempóban- a baj megoldását még nagyobb baj generálásával odázzuk el, a pénz mennyisége pedig egyre csak növekszik, amíg annak értéke fordítottan arányosan csökken.

 

 

 

Ezen tendencia alól csak pár valuta képez kivételt, ezek közül a legismertebb a svejci frank, mivel minden egyes franknak megvan a megfelelő aranyfedezete. A mellékelt exponenciális pénzmennyiség-növekedési ábra értelmezése után könnyű belátni, hogy amíg a világ pénzállománya exponenciálisan növekszik - melynek akadálya csak az országok egymás iránti toleranciája, az pénz arany egyenértéke, így az arany ára növekedni fog. Ehhez még hozzá kell rakni a pénz mint olyan inflációs rátáját, és a két faktor az arannyal szemben tovább mozog tükörparításban. Kivéve a svejci frankot.

Az okos magyar bankok és bankárok, valamint a méginkább okos magyar politikusok szépen felhalmozott és engedélyezett hitelezési politikája exponenciálisan növekedő parítású, inflációval spékelt és kamatkötelezettséggel megtoldott szörnyet nevelt ki.

Lássuk be, a jelenlegi hatalmas svejci frank adósságunk csak növekedni fog. Ez könnyen térdre kényszerítheti a magyar bankokat és magyarországot is, nem is beszélve a több százezer svejcifrank adósról, akik hontalanul fognak tengődni hamarosan az utcákon, míg a magyar ingatlanpiac szépen beomlik a várható lakáskínálati dömpingtől.

Ha pontosan tudjuk, hogy a világ jelenlegi pénzügyi rendszere magában kódolja a svejci frank brutális elszökését, miért nem tesz valamit a Fidesz kormány?

A Kigondoltam kutatóközpont frappáns megoldást kínál: hozzunk létre egy svejci frank hedge fundot, ahol nagy tőkeáttételes pénzügyi instrumentumokkal (ahol pár ezer dollárral több száz ezer dollárnyi aranyat vagy svejci frankot tudunk kontrollálni) arany és svejci frank növekedésére játszunk! A nyereséget áramoltassuk be a kölcsönök törlesztésébe! Ezzel még a gyatyáját is leszakíthatjuk az amúgy elkényelmesedett svejci bankároknak!

Természetesen tiszteljük Orbán Viktor Európai Unióhoz intézett veretes szavait, és az alapban dolgozó szakemberek -mert ésszel kell ám az alapot mozgatni bizonyám, szóval profi gárda kell oda, nemám az unokaöcsit beültetni a főnöki székbe! (direkt nem írok brókert) napi 1 óra árokásásra lennének kötelezve, hogy kétkezi munkával is hozzájáruljanak országunk felvirágzásához, hiszne a jövő a munkáé!

Javaslom a hedge fund xxxx szigeteken történő azonnali bejegyzését és a hedging mielőbbi elindítását -természetesen az alap neve legyen Kossuth Lajos Hedge Fund, a mostanság tapasztalt történelmi nevek népszerűsítésének égisze alatt.

203 komment · 1 trackback

Címkék: bálna arany spekuláció imperializmus szabadkőművesek alcsútitörpe

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr283120692

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Extrém frank árfolyam: ki a felelős? 2011.08.03. 23:35:40

Azt hiszem, a 252 forint körüli CHF árfolyam kellően extrém ahhoz, hogy ebbe a blogba kerüljön be a devizahitelesek ellehetetlenülése. Valaha, a pénzügyi és gazdasági világválság előtt nem sokkal 170-es árfolyamon lehetett igen kedvező kamatozású frank...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingerlékeny Banya 2011.08.04. 09:55:56

@"the dragon": Azt kell megértened,hogy ha a sok hiteles nem tudja fizetni a törlesztőt,illetve kamionszámra viszik ki az országból a pénzt,az téged is érinteni fog,akárhol dolgozol,akármilyen ágazatban,ha nyugdíjas vagy akkor meg azért,mert nem lesz aki fizesse a nyugdíjadat ha én mint vállalkozó csődbe megyek,mert a forgalmam annyira visszaesik,hogy nem éri meg üzletet csinálni illetve vállalkozni,annyival kevesebb bevétele lesz az államnak,ergo egyszer csak nem jön a postás a nyugdíjal majd.
Minden egyes embert keményen érint a magas frankhitel ebben az országban.Ezt kell felfognod!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 10:03:15

@"the dragon":

dragi, annak ellenére, hogy szánalmas bölcsész vagy, te érted a koncepciót!

ez hedge fund, nem nyerésre játszik, hanem balanszra, tehát a két komponens egyensúlyba tartaná az összterhet.

spájdernecc 2011.08.04. 10:06:50

@-=büdösmackó=-:
magyarul
pirosra és feketére játszol paralel, az egyik nyeresége egyensúlyozza a másik veszteségét
ha a 0 nyer, szarban a bicikli

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 10:08:21

@Ingerlékeny Banya:

bazdmeg, ne sértegesd dragon kollégát!
mi értjük a problémát, és eléd tártuk a kutatási eredményünket!

már csak meg kell valósítani a felvázolt rendszert, és megmentettünk egy komplett országot!

ajánlom hátrább az agarakkal, ne velünk perlekedj, hanem a fidesszel!

Kb 1 hét alatt ki lehetne dolgozni a pontos matematikai modellt a hedginghez és el lehetne kezdeni a dolgot!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 10:09:34

@spájdernecc:

jól látja!

annyi a különbség, hogy tartozásunk van, ebben a játékban nincs nulla, és egyelőre csak a piros oldalra játszik mindenki.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 10:11:15

@ZX:

nem. nem ettől erős bazdmeg. több komponenstől erős, ha újra olvasnád tudományos értekezésemet.. nem azt írtam, hogy a svejci frank teljes aranyparításban van, hanem megvan a >>megfelelő<< fedezete

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.08.04. 10:27:17

@-=büdösmackó=-:
mert ha a feketére akarsz rakni, akkor rábasznak a kacsódra!

ez kérlekszépen színtiszta diktatúra!

igazából azon csodálkozom, hogy az index címlap után hogyhogy nem vagy még a gyorskocsi utcában a fingófára húzva

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 10:40:15

@borivoje surdilovics:

a feketére az képletesen értendő, nem feketént jelent, te gekkó!

amúgy még szép volna, hogy ha az országmentő ötletet így jutalmaznák! erre csak a legsötétebb kommunizmusban volt példa, és most már demokrácia van és szólásszabadság , bizonyám!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.04. 10:41:10

@Ingerlékeny Banya:

Arra nem gondoltál, hogy nekem például a megtakarításom van svájci frankban? Felőlem aztán borulhat minden, legrosszabb esetben majd megfizetek egy fegyveres biztonsági embert, hogy tartsa kapumon kívül az éhséglázakókat, aztán meg fillérekért megveszem a céged, amiért évekig dolgoztál! Főleg, ha így beszélsz velem...

Ezt a UPC dolgot pedig még mindig nem magyaráztad meg, szóval azt kell hinnem, hogy csak reklámozni akartad azt a szart, te házaló ügynök.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.04. 10:47:59

@-=büdösmackó=-:

Nem kéne ám ennyire lenézned a bölcsészeket! Vegyünk például engem. Mióta szegény Niederhauser Emil bácsi beadta a kulcsot, már hivatalosan is én vagyok Közép-Európa legnagyobb tudású embere! Az ilyen zsidó mechanizmusokhoz pedig azért értek, mert vele ellentétben, sosem voltam formaldehid szagú kommunista...

ZX 2011.08.04. 10:48:22

@-=büdösmackó=-: Meg van. Méghozza az, hogy stabil a politikai rendszere, nem idióták kormányoznak időtlen idők óta mint nálunk, az ország lakossága melózik, és az adójuk nem rokikra, segélyre meg egyéb támogatásokra úszik el. Ezért gondolja a sok agyament, hogy jó menekülő deviza a frank. Még nem sikerült felfogniuk, hogy válság van bassza meg, a pénzük egy részét előbb-utóbb ugyis elbukják ilyen vagy olyan formában. Ha ezt ésszel felérnék a drága befektetők, akkor beljebb lennénk, de ők is csak birkák, és együtt bégetnek. Mi meg szívunk.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 10:54:23

@"the dragon":

nem nézem le a bölcsészeket. magam is szeretek olvasni, és zenét hallgatni, de eszembe sem jutna belőle doktorálni.

@ZX: remélem te sem veszed komolyan, hogy svájc ezért prosperál.

ZX 2011.08.04. 10:56:19

@-=büdösmackó=-: Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy az működőképes társadalom ahol jelenleg 2,7 millió ember tart el 7,3 milliót, és az arány a jövőben romlani fog?

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 10:59:46

@ZX:

bocs, nem mintha lenéznélek, vagy ilyesmi, de nekem summa cum laude doktori szigorlatom van közgázból, pontosan tudom, mitől megy svejcnek és mitől nem megy magyarországnak. a dolgokat annyira leegyszerűsítetted, hogy az szakmai szemmel már szégyen!

amúgy tartózkodj a rasszista kijelentésektől, azt végképp nem türjük a blogunkon!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.04. 11:01:35

@ZX:

Szerintem sem kéne ennyire nyíltan cigányoznod. Magyarországnak azért nem megy, mert a hozzád hasonló balkáni állatok tematizálják a közvéleményt!

ZX 2011.08.04. 11:02:56

@-=büdösmackó=-:
1. Miután ez egy blog, it nem lehet több száz oldalban leírni, hogy mitől jó vagy rossz valami, ergó egyszerűsíteni kell.

2. Miféle rasszizmusról beszélsz?

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.08.04. 11:05:11

@ZX:
például arról hogy valószínűleg egy mocskos cigány vagy, aki ahelyett hogy elmenne dolgozni, itt veri a nyálát, és kihozzad belőlem az indulatot!

ZX 2011.08.04. 11:06:13

@"the dragon": szóval szerinted csak cigányok élnek segélyen? Akkor ki is a rasszista?

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.08.04. 11:06:24

teljesen bepipultam basszátok meg!

ennyi termelni képes, de termelni nem hajlandó tudálékos faszt!

ha nem dolgoznék, már rég tönkrement volna az ország!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.04. 11:18:25

@ZX:

Hárítasz, terelsz, magyarázkodsz... Elképesztő! Házmester vagy, ez már biztos.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.08.04. 11:19:02

@-=büdösmackó=-:
Nekem pedig Niki Lauda életérzésem minden reggel munkába menet

Simán állva hagyom a buzeráns szuzukisokat a megánommal
Ma reggel két Micrást is lealáztam

az se egy utolsó dolog, lásd be

ZX 2011.08.04. 11:21:24

@"the dragon": Nem, utcaseprő, és a seprű végébe építettt tabletről írok, veled egyetemben, mert te meg biztos a szomszéd sarokról nyomod. :P

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 11:25:24

@ZX:

nahát, ez már felháborító, ahogy cigányozol!

Figyelmeztetlek, hogy a rasszista megnyílvánulásokat azonnal moderáljuk, és kitiltunk örökre!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 11:26:20

@"the dragon":

jó lenne, ha nem árulnál több privát részletet az életemből, mert én is tudom, te hol tanultál!

-Tom- 2011.08.04. 11:38:28

Kik a faszomék ezek és hogy kerülnek ide?!
Ja.
Tudom.
{legyint}
Vérszagra gyűl az éji vad. Te tetted ezt Mackó.

@ZX: Dehogy nem lehet több száz oldalban. Én mindig annyit írok. Az a minimuma a téma több oldalról való, alapos, nem demagóg, nem ócskán elkoptatott közhelyekkel zsúfolt, új gondolatiságot megfogalmazó, eredeti és spontán körüljárásának.

Frázistemetőt csak a középszer ír.

Ezt is megbeszéltük.

Szarok a Monetáris Tanácsra. Gondoltam ez úgy ideillene.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.08.04. 12:52:49

@tomsawyer:
te csak húzd meg magad (és/vagy a kecskédet)

Levéltáros elárulta, hogy te csak egy aszekszuális olvasó vagy, de én tudom, hogy a posztokat is a Windows felolvasójával hallgatod

-Tom- 2011.08.04. 13:50:31

@borivoje surdilovics: Nem értem a problémáidat Surda, de bizonyára a túlszedett lecitintabletta okozza az agyi görcsödet attól vannak ingerátviteli problémáid.
Persze, hogy olvasó vagyok - bár nem feltétlenül Levéltárost olvasgatom - mit hittél, ki vagyok? Szily? Egy kibaszott kutyás-farkasos avatarral?
A konyakos meggyembe keverte a GINÁ-t a szerkesztőségben Mancika a mindenes amikor nem figyeltem, mert a pornóoldalakat nézegettem, bezabáltam mindet, aztán fogtam, felvettem magamnak egy hülye, egybeírt, kisbetűs nevet (ha már helyesírási katyvasz, akkor huszárosan több hibát egy szóba), meg egy furaszemű ebet avatarnak, szarok a halakra, kimentem, belehugyoztam a tóba, és trollkodok ahol érem napestig. Eztán leszédülök az íróasztal mellé, bekapdosom a Béres Guaravitet, és firkálok a weben össze-vissza a nordikus internetes kivetülések ellen, aztán felröhögök és mint aki jól végezte dolgát, ráküldök egy-két trójai falovat a blog.hu belső szerverre.
Így-e?
Vagy hogy?
Elárulom: nem.

Nem egészséges, ha mégy Levétáros után, nem gondolkodva.Rászarik a kút kávájára, fogod, belelököd, majd utána ugrasz, és belekortyolsz a talajvízbe?

Nem szabad akarat nélküli bábnak lenned, mert félrenézel, egy picit nem figyelsz, és arra eszmélsz a Sándor-palotában zabálod a pogácsát Ven Csia-paottal.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.08.04. 14:00:52

@tomsawyer:
ettől a terjengős-keserédes coming out-tól megkímélhettél volna

mindjárt kiadom a süti amit bevettem

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.04. 16:43:00

@tomsawyer: Húzzá már az írógéptől a 8 soros semmitmondó tagmondat-halmazaiddal, édesapa! Kínzás olvasni!

Lehet, svejcnek is van egy sorosgyörgye, aki majd a totális csődnél előbújik az árnyékból, és vihogva bejelenti: Szeva, én voltam, és irdatlan nagyot kaszáltam!
Szarrágóknak szarrágók, az rendbe, de hogy igazi gerinctelen, saját testvér zsírján hízó jellembúvár magyar fajtájúak is lennének......?

-Tom- 2011.08.04. 16:54:08

@neccharisnyás útonálló: Idegesnek tűnik...PMS?

Tudta, hogy az beszámítási képességet korlátozó ok, (sőt) és akár a büntetés korlátozott enyhítését is lehetővé teszi a premenstruációs-szindrómában elkövetett bűncselekmények esetében.

Remélem a disznóölő kést elzárva tartja ilyenkor. Nem szép látvány egy kiherélt szomszéd.

-Tom- 2011.08.04. 16:56:44

Egy kérdőjel lemaradt, de alapvetően kinyilatkoztatok, ergo a kérdőjel szemantikailag értelmetlen lenne.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.04. 17:31:02

@tomsawyer: Ko-mo-lyaaan??!!
Igaz, hormonoktól eldurrant agy az már bőven kimeríti a beszámíthatatlanság kritériumát.
Átküldhetnéd azt az arisztokrata lelkű kutyádat. Felvidítana, ahogy téged próbál imitálni:
Beöltözik júhefnernek, és pipával a szájában a kandalló előtt állva hümmög. :D

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.04. 18:22:15

@neccharisnyás útonálló:

ekézz némber, ekézz bazdmeg! egész jól csinálod!

kár hogy öreg vagy, kövér és szőrös, egyébként felajánlanám, hogy meghívj moziba és popkornozzunk!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.04. 19:09:08

@neccharisnyás útonálló:

Ekézz, tárcsázz, vess, vegyszerezz, az aratóbálon pedig tedd szét a lábad valami benga parasztnak! Büdösmackó hevesen jelentkezik, már látom!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.08.04. 19:13:50

@"the dragon":
büdösmackó egy bantu néger, a rosszabbik fajtából

a többi stimmel

-Tom- 2011.08.04. 19:24:53

@borivoje surdilovics: Olvasónak lenni a legnagyobb érdem és ajándék a weben. Alázattal viseld a terhet.

Ez a lényege, összefoglaltam neked. Ne köszönd, a hajléktalanokra is csak néha vizelek rá, ha elmegyek mellettük. Ilyen segítőkész vagyok.

-Tom- 2011.08.04. 19:41:26

@neccharisnyás útonálló: Komolyan.

A nők kurva veszélyesek, nővel élni veszélyes üzem. Ne tartson senki otthon szúró-vágó fegyvert, ha a csajának meg akar jönni a dolog. Mert felüt neki, fogja, belebassza apu hátába, ő kap érte valami röhejes büntetést, és aput közben rágják a nyüvek a föld meg koszorúk alatt.
Apu fortyogó féregkatlan lesz.
Anyu meg víg özvegy.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.05. 14:50:58

@-=büdösmackó=-: Gerjedsz be, vagy mi van?
@"the dragon": Ez meg féltékeny....
@tomsawyer: Jóóó! 8)
Mellesleg gratulálni akartam minapi beszámolójához a bugyifetisiszta nyávogó diktátor-reinkarnációról. Kiváló! A macskát meg sürgősen örökbe adni, amint befigyel egy gyerek.

-Tom- 2011.08.05. 15:54:02

@neccharisnyás útonálló: Köszönöm, de ne dicsérjen, elbízom magam, már 3 embernek tetszett, ez az eddigi rekordom. Nehéz feldolgozni a hirtelen jött sikert.

Nem tervezek gyereket az eljövendő hatvan évben, de ötöt mindenképpen mondanék. Úgyhogy macskától mi már nem szabadulunk. A toxoplazmózist meg én speciel valószínűleg lábon kihordtam.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.05. 16:13:44

@tomsawyer: Én arra gondoltam, milyen szexuális devianciákat tanulhat egy gyerek egy ilyen állattól. A kankójától kíméljen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.05. 16:39:56

@-=büdösmackó=-: Aha. Tudtam én hogy elkeveredett a postán a vadiúj Guminémber Deluxe 3000-ed.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.05. 17:44:11

@neccharisnyás útonálló:

Féltékeny vagyok, igen. Elvégre én láttalak meg először, én írtam indamailt először, én tetováltattam magamra a nickedet először, büdösmackó pedig csak felbukkan, és tarol. Mondjuk a 160 kilójával nem is csoda...

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.08.05. 18:29:01

@"the dragon":
arról ne is beszéljünk, hogy a globalicumon meg nekem teszi a szépet

pedig én csak egy hihetetlenül magas ikújú hétköznapi zseni vagyok, aki azonkívül, hogy kivétel nélkül minden nőt a menyországba röpít - így vagy úgy, lehet választani - sok más erényem nincs

az én esetem érthető, (az igazság az hogy már régen hozzászoktam, hogy seperc alatt az ujjaim köré csavarom a nőket) de igazából csak egy tükröt kéne szerezned, és megértenéd hogy miért előzhetnek be neked akár még elhízott BUX-index fetisiszták is, akiknek még humoruk sincs

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.05. 18:44:35

@borivoje surdilovics:

Haha, te csak holmi hétköznapi zseni vagy?! Lehet, hogy ezekkel a szerény képességekkel a globalicumon - vakok közt a félszemű alapon - jó arcnak számítasz, ugyanakkor nehéz nem észrevenni, hogy itt - a Tudás szent Lükeionjában, hol még a romlás virágaiból is aranyalmák sarjadnak - még szánalmasnak is maximum csak a felszopóembere lehetsz...

A tükrökkel pedig nem állok hadilábon, a hálóm például padlótól a plafonig tele van velük! (A burkolt célzás persze nem neked szólt...)

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.06. 00:35:18

@neccharisnyás útonálló: Miakurvanyad! En csakis latexbambikat kurogatok a furdokadamban - ez bizalmas!

Frick László Emlékzenekar 2011.08.07. 04:28:32

1946-tól kb 1971-ig napi 1 dollárból a kaja-pia megvólt, az estate bottled viszki üvegje 0.39-be került. Máma ez már csak Kubára érvényes, nagyjából 1 dollár egy pizza, egy éjiszállás vagy a szopatás is.

A szerzőúrnak meg féléve hiába ugatom, hogy a recessziónak vége, a használtvas ára az egekben, bőven 80 Ft fölött jegyzik a HENEX-en[ Heves-North-West tőzsdén], Jászapáti felé kimenetben balra. Ha lenne egy kis esze a szerzőúrnak, már vett volna egy darus 307-es platósMercit IFA rugókkal és erősített alvázzal (hogy a darabolt vasútisínből 10 t-t elhordhasson)

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.07. 12:51:51

@Frick László Emlékzenekar:

Frikk Úr, akkora gazdasági válság előtt állunk, hogy bele fog remegni a világ.

Addig is ajánlom szíves figyelmébe ezt a prófécia értékű mozit, abból is az egyik fantasztikus jelentetet.

www.youtube.com/watch?v=dib2-HBsF08

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.07. 16:52:10

@"the dragon": @borivoje surdilovics: Urak, olyan régóta nyáladzanak már a friss husika körül, hogy rendesen sonkává aszalódott.

@-=büdösmackó=-: Akkor téged láttalak múltkor a Nyugati aluljáróban kéregetni. A bambi elárult! 8)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.07. 17:57:27

@neccharisnyás útonálló:

Nem akarok tudálékoskodni - főleg mert tükörtojásnál bonyolultabbat eleddig a konyhában még nem alakítottam -, de meglátásom szerint nyálban maximum pácolni lehet, aszalni aligha...

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.07. 18:59:07

@"the dragon":

az igazi intelligens és heteroszekszuális férfi kurva jól főz!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.07. 19:03:18

@neccharisnyás útonálló:

Látom ismerkedni szeretnél.
Nézd, én bármikor vállalom, hogy szöges ostorral kényeztetlek, amint a fürdőkádban pancsolsz és a vibrátodkacsáid kellemesen csobognak a habokban körülötted. Ha szépen kérsz, az aktus előtt egyiket behelyezem az ánuszodba, de előtte bekenem erős pistával.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.07. 19:13:59

@-=büdösmackó=-:

Könnyen lehet, hogy kurvajól főzök, csak épp még sosem próbáltam... Nem hagyom, hogy apró-cseprő ügyek megosszák a tehetségem, mely kizárólag a világ összes tudománya - pina tengely mentén teljesedhet ki! A főzésre pedig megvan a megfelelő asszisztencia...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.07. 19:52:51

@"the dragon":
És a nyalás?! Hoppá-hoppá, csak nem önellentmondásba keveredtünk így hirtelen?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.07. 20:01:58

@LadyCarambole:

Nem tudom, miről beszélsz. Ezerszer tisztáztuk már, nem vagyok én kutya, hogy nyaljak! És hiába is próbálsz a büdöskéd közelébe édesgetni, elveim kikezdhetetlenek, akár a carrarai márvány...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.07. 20:28:32

@"the dragon":
Háhá, te béna pöcs, pont erről beszélek! Komolyan, már alig várjuk, hogy csodásan kibontakozzon a tehetséged e témában is, ami gondolom azt jelenti, hogy márványból faragod majd ki a punettókat!
Te kis esztéta, a Kigondoltam Réz Andrisa, te! római490

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.07. 20:45:13

@LadyCarambole:

Az ötlet jó, de a szobrászattal már korábban szakítottam! Szomorú történet egyébként. Hiába is álltam (ültem) modellt Pheidiasz Zeusz-szobrához, az emberek nem becsülték a teljesítményem, így nem csoda, ha elpattant a cérna...

Frick László Emlékzenekar 2011.08.08. 04:11:30

@-=büdösmackó=-: Tanképpen a kínaiak kezében van a megoldás kulcsa, pl bevezethetnék az un a l a p v e t ő e m b e r i s z a b a d s á g j o g -okat úgy, hogy egyenesen az Amnesty International ízlése sezrint, pl feloldanák az autóvásárlási bojkottot és így elözönlenék É-K Kínát a jobbkormányos 8 évesnél idősebb japánautók, csapást mérve a ma már Vlagyivosztoktól Mozdokig húzódó orosz japánautóértékesítési frontra... Az autóvásárlási korlátok feloldásának hatására a hengereltlemez világpiaci ára megduplázódna a benzin/gázolajéval egyetemben.. ez tökönszúrná még az 5000 kis-spekulánst is, akik már 2008-ban jól kiszórakozták magukat a kőolajárral... meg Izlanddal is... Mivel nem fenyegetné többet a kivégzés réme a kínai műtejipar mágnásmiskáit, ezért pl százezrével pusztulnának a tápszerezett csecsemők Kínában és 2012 második felében már csakiskizárólag fiú újszülötteket regisztrálnának, ami hosszútávon előbbrehozná Indiának Kína fölé kerekedését. És akkor nem a jüan váltaná le a dollárt, hanem a ruppó!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.08. 14:33:47

@-=büdösmackó=-: Nem, hátulról nem az igazi. Neked viszont meg kéne nézetni magad, ha egyfolytában a hátsó bemenet körül forog az agyad.
Kapszaicinből különben is annyit nyeltem már életem során, csak a véremben több van belőle, mint egy egész üvegnyi erőspistában.

@"the dragon": Bocs, még gyúrok a Michelin-csillagra. Nagyon látszik, mi?

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.08. 17:53:17

@neccharisnyás útonálló:

nincs sok erotikusabb dolog, mint egy szép formás női comb és fenék.

mikor boncoltam, akkor is néztem néha, hogy milyen szép nőket is kell szétnyiszálni, és milyen hamar válnak hússá, bőrré és belekké a boncasztalon.

hát, így megy ez.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.08. 17:55:21

@"the dragon":

hívd már el egy bambira! komolyan olyna bénán csajozol, hogy már engem hozol zavarba! a nők csak arra várnak, hogy elhívd őket, mert gátlásos kis véglények, ki nem mondanák, hogy basszus te állat jól nézel ki, gyere kufircoljunk!

(jó, én annyira áthatóan jóképű vagyok, hogy leomlasztom ezeket a gátakat!)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.08. 18:03:25

@-=büdösmackó=-:

Mindketten tudjuk, hogy téged maximum a penetráns izzadságszag hat át...

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.08. 18:08:03

@"the dragon":

maximum???
hányszor mondjam, hogy az illatomtól a nők egyszerűen beájulnak?! az én alfahím szagom vonzza a nőket, és azonnal nedves a bugyijuk, semmi előjáték!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.08. 18:15:47

@-=büdösmackó=-:

Beájulnak, na, egyről beszélünk! Irigyellek is szuperképességed miatt... Nekem be kell érnem azzal, hogy magam vagyok a Brad Pittbe oltott Kiefer Sutherland!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.08. 18:23:30

@"the dragon":

na, majd pocakot növesztesz és kihullik a hajad, szóval lesz belőled még Bud Spencer!

szanalmas 2011.08.08. 19:04:52

Basszátok meg, ez a portfólió.hu kibaszott idegesítő egy szarság, mint egy vészmadár úgy sipákol! Már alig nézek rá az index.hura, de így is mindig felbasz a sok köcsög főcímével... Sok idegbeteg, hülye műbróker!

szanalmas 2011.08.08. 19:06:55

Ja, azt figyelitek mekkora balhét csinált a tesókkal radai Londonban?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.08. 20:05:29

@szanalmas:

Radai Leedsben héderezik, szóval ebben legfeljebb csak a másodunokatestvére, Golyva vehetett részt...

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.08. 20:54:24

@szanalmas:

na, ilyenkor szoktam elkezdeni shoppingolni. hülye kis faszok, fingjuk nincs a gazdaságról.

tulajdonképpen az egész szarság egy műbalhé, minden szar hírt kiürítenek magukból a nagyok, hogy aztán a QE3-ra már ne maradjon. Mit gondolsz, miért OPEX előtt nyomták ki a downgrade-t? Egy héten belül akkora rally indul be, hog ymindenki, aki a média nagy szája miatt most kezdett el shortolni, hoppon marad.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.08. 20:55:28

@szanalmas:

kibaszott bokorugrók. nekik jogai vannak vazze. rosszabbak, mint a cigók, még eszük sincs, csak fegyverük.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.08. 21:00:37

@-=büdösmackó=-:

Te hülye, hogy lennének már rosszabbak a cigóknál? Ezek legalább Nyugat-Európában tobzódnak, a cigányok meg itt nálunk...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.09. 17:22:34

@-=büdösmackó=-: Valóban. Az emberi entitás az egyik legszánalmasabb létforma. Nézd csak meg, a vadállatok is hogy menekülnek a szagunktól. Nem is értem, hogy bekkeltünk ki 4 millió évet. Komolyan. Elnézve jelen állapotokat....

@"the dragon": Brad Pitt egy egyre inkább Robert Redforddá váló nyomi csóringer. Kiefer Sutherland menő. Egyébként meg a kunokra bukok.

És had mondjam el, milyen CUKIK vagytok, ahogy itt egymást próbáljátok szájbataposni. Cukika kis csillámpónik a réten! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.09. 17:47:24

@LadyCarambole: Szolgálati megnevezésem Faulein Unterstromführer Hetti Gieslingen. Szal ne kavarj itt be holmi kohnokkal. Köszöntem.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.09. 17:49:19

@neccharisnyás útonálló:

Azon még töprengek egy picit, hogy a cukira bókként tekintsek, esetleg kikérjem magamnak, de az biztos, hogy Robert Redford miatt a te szádba is belelépnék...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.09. 17:52:30

@"the dragon": Akkor légy oly jó, keress már rá. Itt a net, gugli jóbarát, tudod. Tényleg olyanná kezd válni. Ez van.
Én meg olyan dilis barnává, mint Angie Jolie. :)))

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.09. 18:11:48

@neccharisnyás útonálló:
Nézd, én megértem a finom célzásodat, miszerint te is azok közé tartozol, akik hétmétereset spriccelnek orgazmus közben, de lássuk be, nálam ezzel rossz lóra tettél.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.09. 18:17:13

@neccharisnyás útonálló:

Nem értettél meg, te buta fehércseléd! Engem az botránkoztat meg, hogy a Sundance fesztivál zseniális atyját emlegetted negatív kontextusban... Brad - bár jó arc -, csak szeretne Redford lenni! Ahogy minden más heteroszexuális fehér férfi is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.09. 18:27:21

@LadyCarambole: Akar a halál neked benyalni. Majd megteszik néked az itteni hímek. Már amelyik egyáltalán gerjed az ilyesmire. Merthát amiket itt hall az ember....

@"the dragon": Húúúúú! Rájöttél, hogy más rugóra jár az agyunk? Aztaaa! Elvonultam bambulva bámulni. Egy ideig nem leszek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.09. 18:41:37

@"the dragon": Akkor megtennéd, hogy kicsivel ARRÉBB ketyegsz? :-) Fájni kezd a fejem a zavaró hangfrekvenciáktól.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.09. 18:55:03

@neccharisnyás útonálló:

Ó, kérlek, ne taszíts el magadtól! Elvégre nem mind bomba, ami ketyeg, arról nem is beszélve, hogy több nap, mint kolbász!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.09. 19:11:18

@"the dragon": Jajj, ne nyafogj már! Az annyira férfiatlan... olyan picsás.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.09. 19:18:24

@neccharisnyás útonálló:

Csak meg akartam mutatni az érzékeny oldalamat is... De ha ez kell, hát térdre ribanc!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.09. 19:21:31

@"the dragon": Majd akkor mutogasd mennyire érzékeny vagy, ha már nyálam csorgatom az alfahím oldaladtól okoskatörp. :P

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.09. 19:48:26

@neccharisnyás útonálló:

Jajj, le kéne már számolni végre ezekkel az avítt skatulyákkal! Attól, hogy én vagyok a világ egyik legokosabb embere, még simán lehetek elképesztően macsó is...

@LadyCarambole:

Héló, mesélj már rólam pár őrjítően szexy vízilabdás történetet! És ne merj féltékenykedni, inkább emelt fővel add át helyed a fiataloknak...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.09. 20:51:21

@"the dragon":
Kezdjem azzal, amikor elvesztetted a fél herédet, vagy rögtön jöhetnek az öltözői homoerotikus kalandjaid? Nehogy valami necceset mondjak már, csak azért kérdem!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.09. 20:59:18

@neccharisnyás útonálló:
Héló, nyalásról szó sem volt!
Nagyon remélem, hogy csak kis nyelvbotlásról van szó, mivel szörnyen elkeserednének a rajongóid, ha mégsem.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.09. 22:41:48

@LadyCarambole:

"A ne merj féltékenykedni" melyik részét nem értetted? Így 50 felé már igazán benőhetne a fejed lágya...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.10. 10:45:08

De bonyolultak vagytok. De bonyolultak.
Vízilabdások nem hoznak lázba.

Egyébként is milyen szó az, hogy "szexy"??? Hanyagoljuk már a Hunglish-t, mielőtt leszólnak onnan föntről a csokornyakkendős akadémikusok.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.10. 10:55:04

@"the dragon":
Kussolsz. Különben is, szemmel láthatóan jobban érdeklik az intelligens nők, mint te, és ezt mondjuk meg is értem!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.10. 12:40:58

@neccharisnyás útonálló:

Direkt a kedvedért anglománultam, mert arra buknak a suttyó magyar picsák, erre megint milyen vagy... Hülye leszbikus!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.10. 12:58:27

@"the dragon": Jaj, nem mondtam? Eccer fel akart szedni egy ír fazon azon az alapon, hogy ő milyen menő. Úgy hozta ezt a beteges angol öntudatot, hogy csoda. Rá is kérdeztem, hogy biztos, hogy Írországban született? És azt is tudja, hogy az angolok ebből az általa preferált kivagyiságból kifolyólag ölték halomra a földijeit? Mindegy is, olyan erős akcentussal beszélte az angolt, ha nem lett volna bennem némi bor, meg se értem.

Pávatollat az alfeledbe, azt irány a Parade, kisfiam!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.08.10. 13:04:55

@neccharisnyás útonálló:

Na várjál csak, mivel is próbálkozhatnék még... Az althochdeutsch akcentus például elég jól megy. Komázod?
süti beállítások módosítása