Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A netes társkeresők

2011.05.11. 07:12 ripők

 Melyikünkkel nem fordult még elő, hogy időlegesen lelki topronggyá aljasult a magánéletében bekövetkezett bukkanó miatt?

Egészséges, heteroszekszuális férfi ilyenkor pár nap masszív italozás után megigazítja félrecsúszott nyakkendőjét és derűs bizakodással tekint a jövőbe.
Egészséges, heteroszekszuális, de felületesen tájékozódó (Kigondoltam!-ot nem olvasó) férfiak ilyen helyzetben esetleg arra vetemednek, hogy netes társkereső oldalakon próbálnak másik háztartási alkalmazott után nézni.
Ne tegyék!
A szerző (kizárólag tudományos kíváncsiságtól hajtva) több népszerű oldalon helyezte el csalogató, férfias magabiztosságot sugárzó bemutatkozó profilját, számtalan, többek között az intim borotváltságot firtató kérdést is megválaszolva. A felhozatal első pillantásra igen sokszínű, a kívánt cél (ti.: elfogadható minőségű alany fellelése) elérését tekintve viszont meglehetősen lehangoló képet mutatott. A választék az alábbi fő kategóriákba sorolható:
 
A lotyó
 
Profilképén egy csücsörítő, pucsító, kicsiben dekoratívnak tűnő hölgyet figyelhetünk meg, többnyire egy homlokot is eltakaró un. "döglégy napszemüvegben", a háttérben márkás, nyugati gépkocsival. Jellemzésében az alábbi kifejezések a leghangsúlyosabbak: "önmagára és környezetére igényes", "imád bulizni és ismerkedni", "keresett korosztály: 18-99".  
 
A kétségbeesett
 
Korosodó, mackónadrágot vagy otthonkát viselő matróna, aki marketing tanulmányaiból annyit jegyzett meg, hogy gyermekek vagy kölyökkutyák fotójával szinte bármit el lehet adni. Éppen ezért fényképalbumában többnyire csimotája vagy házikedvence portréit csodálhatjuk meg. Bemutatkozó szövegéből búbánatos elkeseredettség sugárzik, többnyire a gané férfiakat ostorozza. Több vasat próbál a tűzben tartani, szinte mindenkit megszólít, emígyen: "Szia!!! Szeretnélek meg ismerni!!!! Írjál magadról valamit!!!!!" 
 
A csalipuna
 
Feltehetőleg az oldal szerkesztői hozták létre a profilt. Babaarcú, filigrán nő fotója, ízléses környezetben. Az utolsó belépés ideje egybeesik az oldal létrehozásának időpontjával. 
 
Egyéb
 
Tudományos blogok női kutatói. 
 
Mindezek alapján megállapíthatjuk, hogy a netes társkereső oldalakat pénzhajhász tuggyukkik üzemeltetik, akiknek elsődleges célja, hogy még jobban fogyjon a magyar és így kupori, mocskos mancsukat rátehessék elnéptelenedő országunk javaira.
Az igaz hazafiak csattanós válasza erre csakis az lehet, hogy ráhajtanak arra a kedves kis szőkére a logisztikai osztályon!
 

59 komment

Címkék: üzlet tudomány ripők csápos szex bennfentes férfierő téveszmék elrettentőpélda nyominyomi

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr902894847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanalmas 2011.05.11. 09:15:25

Ez így nem teljes, tessék folytatni második résszel, egy csomó kategória kimaradt!
Például a hisztis picsa, a könyvtároslány, a szmájlizós, a merengő-érzelgős, a Jucik ésatöbbi!
Egyébként szerintem te a szőrösmacik.hu-n kerestél partnert, szóval kár itt tolni a maccsós dumát!

Commandante Jayasuriya 2011.05.11. 09:59:36

Gondoltam szólok hogy nagy tévedésben vagy, mert csak a buzik igazgatják a félrecsúszott nyakkendőjüket.

Az egészséges heteroszexuális férfiak külső megjelenésének egyik jellemzője, a macsósan rendezetlen nyakkendőviselet. Persze csak akkor, ha a egyáltalán hordanak nyakkendőt, hiszen a kigombolt ingnyakból kibuggyanó, esetleg biciklilánc vastagságú aranylánccal díszített bolyhos mellszőrzet, ellenállhatatlan vonzerőt gyakorol a meghódítani kívánt nőneműekre.

szanalmas 2011.05.11. 10:15:30

@Commandante Jayasuriya:

A nyakkendő a világ legröhejesebb baromsága, kultúrember nem visel olyan értelmetlen baromságot, mint ahogy ékszert sem. Az igazi férfi kisugároz bazmeg, mint Fukushima!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.05.11. 10:22:34

ripők, le sem tudnád tagadni, hogy mekkora buzi vagy. Ennyi erővel arról is posztolhattál volna, hogy milyen érzés, amikor kamionsofőrök lihegnek a tarkódra seggkúrás közben... Erősen gondolkodom azon, hogy törlöm a posztodat, téged pedig megböketlek pár cigánnyal!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.05.11. 10:23:01

Nem is tudtam, hogy az illegális szemétlerakodóban, ahol melózol, van logisztikai osztály!

@szanalmas: És nem reggel társkeresőre sem, ugye.

Ha valaki megtalálja Ripők profilját, linkelje már be, mint elrettentő példát!

szanalmas 2011.05.11. 10:27:18

@LadyCarambole:

Még szép. Esetleg szórakozásból!
A szerzőnek persze a kurvaannyát, ÉN sosem aljasultam lelki topronggyá életemben! Ha egyszer szórakozásból netes társkeresőt használnék, buknának rám a csajok, mert az igazi férfiség az rögtön érződik, a tesztoszteron az énféléknél a neten át is kimutatható, míg a ripőkök esetében nyilvánvalóan adja magát a kutyába lemenés és a homoszekszualitás.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.05.11. 10:55:31

@ripők: Ugyan, a kép egyértelműen illusztráció, hiszen én bele sem férnék egy olyan kis egytálcás mosogatóba!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 10:58:09

Baszki, véletlenül magamat moderáltam, pedig mindenki mást akartam.

@Commandante Jayasuriya: Felnyitom a szemed: a nyakkendő igenis menő. Gondoljunk csak Alekoszra.

@"the dragon": Alpári fröcsögésedre ügyet sem vetek. Tudományos pályafutásom során számtalanszor kellett szembesülnöm a szűklátókörűek finnyáskodásával. Nem a szerző az első bátor kutató, aki oly területekre merészkedett, oly tettekre vetemedett, amely a begyöpösödött un. tudóstársadalom szemében eretnekségnek számít.

@LadyCarambole: Amennyiben úgy érzed, megsértettem személyiségi jogaidat az utolsó fotóval, hajlandó vagyok eltávolítani azt.

@szanalmas: vagy!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 11:07:45

@szanalmas: Gondolom, "tesztoszteron" alatt a fasírozottas hónaljszagot érted. Tájékoztatlak, hogy egy igazi férfi eszköztára ennél lényegesen bőségesebb.

Commandante Jayasuriya 2011.05.11. 11:19:59

@szanalmas:

El kell mondanom neked, valóban volt egy olyan gondolatom, hogy te inkább a testüregekben elhelyezett pirszing elkötelezett híve vagy.

@ripők:

Az valószínűleg a görög nemzeti kultúra része, ezért nem fogadom el érvelésed. Pontosabban azért, mert nézd meg mi is lett az egykoron oly büszke, és kultúrájáról híres görög nemzetből. Romokban hever az ország gazdasága, és amerre lépsz, elhanyagolt épületeket látsz. Még arra sincs pénzük, hogy azt a romos Akropoliszt rendbe hozzák, és lakóparknak, vagy álamfői rezidenciának építsék át, pedig milyen szép panorámás helyen van.

szanalmas 2011.05.11. 11:20:25

@ripők:

Sejtem, mire utalsz, de a magadra kent több liternyi pacsuli az nem egyenlő a férfiassággal, nincs is attól undorítóbb, mint mikor egy "férfi" körül hányingert keltő dezodorfelhő leng!
Én nem is csodálom, hogy gondjaid vannak a partnereiddel, de ezen nem tudunk segíteni, férfinak születni kell, ami sajnos neked úgy tűnik, nem adatott meg!
A kimoderált komment meg visszaállítható, és persze egy igazi férfi ilyesmit is tud...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 11:32:25

@Commandante Jayasuriya: Be kell valljam, hogy a félrecsúszott nyakkendő csupán egy juhászgyulai utalás volt. Öltözködésem sportosan puritán.
A görögök pedig homokosok egytől-egyig.

@szanalmas: Kimoderált kommentet visszaállítani az autista nördök tudnak, az igazi férfiak inkább kimennek a dohányzóba cserkészni és flörtölni a friss pipikkel.

szanalmas 2011.05.11. 11:34:35

@Commandante Jayasuriya:

Nagy tévedésben vagy, én a pirszingek harapó fogóval való kitépésének és a tetoválások forró olajjal való eltüntetésének híve vagyok!
Aki ilyesmiket művel magával, az a saját jelentéktelenségét, haszontalanságát és értéktelenségét próbálja kompenzálni! Az ilyenek ragasztgatnak matricákat a hűtőjükre és a bútoraikra is, ezeket a lényeket embernek sem nevezném! Phöjj!

szanalmas 2011.05.11. 11:38:16

@ripők:

Látod-látod, erről beszélek, az igazi férfi nem megy ki csajokat cserkészni, hanem bemennek hozzá a csajok, hogy még közben is tudjon értéket teremteni!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 11:55:11

@szanalmas: Szépen is néznénk ki, ha csak úgy bejárogatna boldog-boldogtalan a párnázott irodaajtón! Maximum, ha előre egyeztetett időpontban hasal fel a mahagónira a szerencsés hölgykolléga..

Commandante Jayasuriya 2011.05.11. 12:21:06

@ripők:

A szuicid hajlam, és a sportosan puritán öltözködés említéséből arra gyanakszom, hogy te vagy az a sztájliszt, aki Gál Noémit öltözteti a tévé kettőnél.

@szanalmas:

Ha nem tudnád, az öntapadós felragasztható matricák, és az azok használóit savonarolai elszántsággal üldöző, konok inkvizítorok ideje lejárt!
Ma már a többször is alkalmazható hűtőmágnesek, és a vízzel felvihető fóliák korát éljük.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 12:33:24

@Commandante Jayasuriya: Sajnos a sztájlisztokat tekintve nem vagyok olyan tájékozott, időjárás-jelentést pedig nem nézek, mert egy igazi férfi hóban, sárban, jégesőben sem mond le semmilyen lefixált programot.

szanalmas 2011.05.11. 12:33:29

@ripők:

Nem akarlak elkeseríteni, de a fél órás beosztású határidőnaplókat és a titkárnőket ezért találták ki. Reménytelen eset vagy!

szanalmas 2011.05.11. 12:36:14

@Commandante Jayasuriya:

Szerintem ripők életében nem került közelebb dögös cicikhez 21 méternél. És most még nem is arra céloztam, hogy kinek a faszán nőtt fel!

Commandante Jayasuriya 2011.05.11. 12:43:26

@ripők:

Információközpontú világunkban nemet mondani az olyan korszakos vívmányokra, mint az időjárás-előrejelzés, meglehetősen botor dolognak tűnik. Annál is inkább, mivel csak a buzik szokták a programjaikat előre lefikszálni.

Commandante Jayasuriya 2011.05.11. 12:46:08

@szanalmas:

Nekem is vannak bizonyos információim az urak viselt dolgairól, de azokat majd a megfelelő időben tárom a nyilvánosság színe elé.

büdösmackó 2011.05.11. 13:07:34

ódekurrvajóposzt!

az intelligens heteroszekszuális férfi reiki klubba jár nunást fecsípni! azok nagyon megértőek, lelkiznek és szépen végig lehet őket tapizni kozmikus sugáradagolás közben!

kivétel nélkül rendkívül finom a szájuk!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 13:42:51

@Commandante Jayasuriya: Sajnálatos, hogy a mégoly felkészült elmék is hajlamosak bedőlni a média hazugságainak. Megdöbbentő, hogy egyeseknek H. Bóna Márta vagy Reisz András referenciaszemély lehet.

Commandante Jayasuriya 2011.05.11. 14:32:16

@ripők:

Tévúton jársz!
Én az olyan nemzetietlen, önsorsrontó hírforrásokat, ahol ezek a felforgató médiacelebek megnyilvánulhatnak, messzire elkerülöm.
Neked is ajánlom Bartók Béla napjainkban oly aktuális gondolatát: "Csak tiszta forrásból...!"

www.nakednews.com/

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.05.11. 14:32:59

felszínes munka

de legalább telik vele az internet

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 14:55:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Klassz komment, bár kicsit túl sok helyet foglal.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.05.11. 16:49:25

@ripők:

Talán hihetőbb volna notórius görögutálatod, ha nem épp a PAOK Saloniki-s szurkolói sáladdal akasztanád be magad a gardróbszekrénybe minden másnap, némi dévidkeredájnozás céljából...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 17:11:52

@"the dragon": Nem vetülhet rám a gyanú árnyéka sem. Az akasztós szekrénynek is búcsút mondtam. Maradna a komód, de feltehetőleg a hatás nem lenne olyan. Apropos, ez a Keredályn nem kollégája véletlenül a nagy Wilsonnak?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.05.11. 21:39:03

Jó kis poszt ez. Én a feleségemet anno a Nők Lapja társkereső rovatából ismertem meg. Előtte a Szabad Földnél csajoztam, csak ott sok volt a paraszt. A Barkácsmagazin társkeresőjét nem szerettem, oda sok fafejű járt. De a Tollasbál volt a legmenőbb, csak nagyon sokba került ott egy randi.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 21:42:24

@Levéltáros: Én mostanában a Burdát lapozgatom, hihetetlen, mennyi kézimunkabolt van hazánkban.

_nyuszi_ 2011.05.11. 21:52:02

teccik a poszt, de egy nőstény mi csináljon?
egy magára valamit is adó, öntudatos magyar állampolgárnő nem aljasulhat odáig, hogy interneten vadászik holmi unatkozó himpellérekre. nemdebár? dedebár.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.05.11. 21:56:28

@márnyuszi.:

A nőstény, ha huszonöt fölött van, dögöljön meg bátran, ha alatta, akkor meg leszophat. Remélem segítettem!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.05.11. 22:02:45

@ripők:

Hehe, Kvájcsenkén - bár elég nagy király - csak nyomozhatja a Don művészetét! Akiről joggal tehetjük fel, hogy nem is anya szülte...

Egyébként meg te csak ne pengess a szívemnek kedves húrokat, már leírtalak, Sebestyén! Inkább írj egy posztot a buzikról, de előtte az autentikus műhelymunkára hivatkozva smárold le Véltárost.

büdösmackó 2011.05.11. 22:03:31

@márnyuszi.:

örökké kérdezősködsz, ez nem vezet jóra!

@"the dragon":

szegény anyádat a sírba kívánni ilyen alattomos módon!
... te izraelita!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.11. 22:05:34

@márnyuszi.: Való igaz. A nő csak rezegteti szempilláit, bogyókat és gyökereket gyűjt. A vadászat a férfi dolga. Persze egy telefonszám kurvára megkönnyíti a dolgokat.
@"the dragon": Revideáltam korábbi álláspontomat, a korhatárt kitoltam 28-ra. Azalatt hamvasak ugyan, de diszkóba akarnak menni meg ilyenek. Hiányzik ez?! Igényli valaki ezt a szolgáltatást??!

büdösmackó 2011.05.11. 22:07:33

@márnyuszi.: öröm és boldogság nézni, ahogy átsegítitek egymást az élet nehéz kérdésein.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.05.11. 22:12:22

@márnyuszi.:

Nőknek azt javasoljuk, hogy keressenek egy olyan blogot, ahol igazi férfiak publikálnak, és ott kommenteljenek. Talán lesz ott egy olyan férfi, aki éppen párt keres, talán még posztot is ír kalandjairól. Na ebben a posztban egy jól elhelyezett komment akár eljegyzést ér!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.05.11. 22:13:35

@"the dragon":

te állatok barátja, inkább a gyíkokat kergesd bugacon, ne itt rontsd a levegőt!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.05.11. 22:13:52

@büdösmackó:

Felmenő és oldalági rokonaimat, kiknek kettessel kezdődik a személyi száma, nem tekintem nőnek. Tudom, a felétek honos cigánykultúrában ennek épp ellenkezője dívik, de erre szokták mondani, ha Rómába mész, viselkedj úgy, mint a rómaiak...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.05.11. 22:19:14

@ripők:

A csajok csak addig akarnak diszkóba menni, míg nem találkoznak velem... Utána már csak a faszomon csüngnének 0-24-ben! Persze ehhez monyó kell, de ha sokat olvasod a posztjaim/kommentjeim, rád is ragadhat valami. (Figyeltem ám, kuttyogatóval nyúltál is rendesen, te buzi!)

büdösmackó 2011.05.11. 22:19:51

@Levéltáros: mmmmőőőőőhehe!!!

@"the dragon": te fasztarisznya, ebbe kezdesz nagyon belegabalyodni... ha anyád nem nő, akkor ki tojt téged a világra, te egysejtű, te!

_nyuszi_ 2011.05.11. 22:19:53

hát enni okostojást egy helyen...
dragonnak üdvözlöm az édesanyját, aki gondolom elmúlt 25.
a többieknek nyuszipuszi!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.05.11. 22:28:39

@márnyuszi.:

Ez egy tudományos műhely, nem tűnt fel?! Még szép, hogy mindenki okos itt.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.05.11. 22:33:39

@büdösmackó:

Luxus, hogy van amit nem is akarsz megérteni, holott a legtöbb dolgot amúgy sem tudod...

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.05.13. 22:32:03

Ahá! Kínos dolog egy ilyen helyen összefutni a poszt szerzőjével! Ilyen balesetek azonban előfordulnak időnként. :)

tetovaltlanyok.blog.hu/2011/05/11/mason_moore

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.13. 23:12:00

@bogancs: Ne szmájlizz itten! Buzi vag?!! Nem, ne válaszolj! Kitalálom.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.05.13. 23:31:05

@ripők:

Én csak a szilikonmániádon röhögök!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.13. 23:34:27

@bogancs: Most vagy én vagyok bebaszva vagy kimoderáltam életed első frappáns kommentjét, de ezt most nem értem.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.05.13. 23:40:24

@ripők:

Háhá, tik bogánccsal csörtéztek egyéb nagysikerű blogokon is? Mondhatom, alaposan ellátta a bajod ez a zseni, a nívós bogáncs. Te még azt se érted, hogy hogyan, de elárulom, hogy követ téged, és látja, hogy a műmellű nők képeit közlő blogokon kommentelsz.

@bogancs:

Adjad neki pajtikám!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.05.13. 23:44:39

@Levéltáros:

Á az túl egyszerű volna! Elárulom a tutit: címlapos a tetkóscsajos blog, én meg szakmai kíváncsiságból szétnéztem ott, hogy melyik troll ugrott rá.

Na ez volt ripők.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.13. 23:50:56

@Levéltáros: @bogancs: Hiába, no! Összenő, ami összetartozik. Csak még azt nem tudom, hogy melyiktek ánusza melyiktek ajkával. Az első, általam is megtisztelt blogtalin erre is fény derül. Márha veszem a fáradságot.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.05.13. 23:58:54

@bogancs:

Szakmai kíváncsiság = hogy tudsz olvasót átcsábítani magadhoz. Apákám, megalkuvás nélkül a tartalomra törekedni, utána meg bezárni!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.14. 00:11:17

@Levéltáros: Legfeljebb rendezek egy olyat, ahol csak én leszek ott. Meg a rajongóim. Én leszek a legjobb arc a társaságban. Meg a legjóképűbb is. Bebebeeeeee!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.05.14. 00:13:24

@ripők:

Ha ki akarok baszni veled, megszerzem a címet, és odamegyek, és második leszel csak. Bebebeeee!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.05.14. 00:19:09

@Levéltáros: @ripők:

Amilyen ripők szerencséje úgyis ugyanoda sikerül majd megszervezni mindkettőt.

Én meg arról foglak felismerni titeket, hogy Levéltáros rántott sajtozik talpig rózsaszínben (ugye buzibárban ez jófejségnek számít), ripők meg a szilikonos transzfesztiták ízléstelenségén pöfög, mielőtt a hajukba törli.

Én persze ilyen helyekre is csak szakmai kíváncsiságból és toleráns vilagpolgárságom végett járok időnként.
süti beállítások módosítása