Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Top Secret

2010.12.19. 07:07 Kadarka Jánoska

Szigorúan titkos dokumentum, csak belső felhasználásra!

Tisztelt Alkotótársak!

 

A Kigondoltam! üstökösként tűnt fel a magyar blogoszféra egén, begyűjtött szinte minden begyűjthető díjat és elismerést, a legnagyszerűbb alkotók csatlakoztak közösségünkhöz, de ha őszintén a tükörbe nézünk, be kell ismernünk: elfáradtunk.

Gyakran beszélünk erről kongresszusainkon, belső fórumainkon, néha még a klubszobában is szóba kerül, hogyan újítsuk meg magunkat, merre van az előre, és mi kell ahhoz, hogy a megszokott magas színvonalat meg az egyedülállóan unikális hangunkat megtartva, de ugyanakkor új színeket behozva munkásságunkba, még több olvasót és követőt szerezzünk magunknak, ezáltal emelve Magyarország, az Európai Unió és a Föld nevű bolygó intellektuális és kulturális színvonalát.

Megakadtunk, most már beismerhetem, csak jártuk a köreinket, mantraként ismételtük a lehetséges megoldásokat: még több pornó, rúgjuk ki az alapítót, legyenek új tagok, rúgjuk ki az alapítót, vegyük fel tagnak Orbán Viktort, és talán a legszimpatikusabb ötlet: rúgjuk ki az alapítót.

Szerencsére egyik drasztikus megoldáshoz sem kellett folyamodni, mert Műhelyünk felvette a kapcsolatot az ország legprofesszionálisabb marketing cégével, a Gondolatindító Kft. vezetőivel. Ők azért kerültek a látóterünkbe, mert olyan céget kerestünk, ami a politikai marketinggel, élménymarketinggel és kereszténymarketinggel is foglalkozik amellett, hogy polgármestereket is képeznek úgy, hogy kész kampányt (is) adnak a kezükbe a rengeteg praktikus ötlet mellett. Nekünk pont ezekre volt szükségünk (nem részletezhető okok miatt), és egymásra találtunk.

Élménymarketing tárgyalás előtt a tanácsadókkal

Megújulási programunk részeként az élménymarketing hatásos eszközeit fogjuk használni, 69 ilyenhez jutottunk hozzá a külső szakértők segítségével, tehát hamarosan mindenki találkozni fog a Kigondoltam!-os hűtő mágnessel, képeslappal, hűségprogramunkkal, vágykeltő szövegeinkkel és részletfizetési lehetőségünkkel.

Kérünk mindenkit, hogy hűtő mágnes és képeslap terveit legkésőbb a jövő hét végéig nyújtsa be, hogy a tavaszi élménykampány idejére a gyártást megszervezhessük.

A polgármesteri pozíciót elnyert tudóstársak figyelmét ismételten felhívjuk, hogy nincs közbeszerzés, nincs pályázat, minden zsíros munka a miénk!

 

Üdvözlettel:

        A Kigondoltam Vezetősége
 

19 komment

Címkék: szórakozás összeesküvés európa társadalom liberalizmus okosság kommunizmus ostobaság blogalkalmas bejegyzés oktatóanyag zseniális poszt

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr752524955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.12.19. 07:20:02

Mivel én a délelőtti szabadidőmben leginkább ilyen csajszik "szennyes"kosarában [amiben a tegnapi alsónemű van, na...] szeretek bennelenni könyékig (a francia bugyi a gyöngém az üvegharisnya mellett) ezért javaslom Bajnai Gordon fölvételét a cégünkhöz. Mert Dr Orbán gárdábavétele esetén mindenféle vidéki tanárnő jellegű lompos csajszik (-> Nagy Anna kormányszóvivő) vonzódnának a blogunkhoz, akiknek merő spórolásból összesen 4 pár viselésbe fogott cipője van, képesek két nap egymás után ugyanabban a cipőben melóba menni és ezek nejlonharisnyájának bukája, mitnemondjak, szóval...
Merkantil szempontok szerint pedig a svejcifraan cukibb nekem a Forint-nál és a százmilliós nagyságrendet ki a ffffranc választaná a milliárdos lépték helyett???

Frick László Emlékzenekar 2010.12.19. 07:29:49

Hűtőmágnestervek:
Tépett papíralapon (enyvezett papírszalaggal fölragasztott iskolaimágnes, nagyobb készlette rendelkezem az 1971-72-es tanévből) Faltisz Alexandra rajzolja meg
Lényegében ez a FRiedmann Juci féle Steril Vizuális Terror természetazonos hatású szintetikus műzsiradékkal hülyelyányfrizurásított változata, amin főleg D. Tóth Kriszta tud meglepit előadni azután, hogy a seggük partjáig csuromra izzadták a tojukat a Xandikával a múlt nyáron a Southpark-ba ojtott és a tipikus magyar értelmiségi nő lelkivilágát tükröző (szakállas altercsávó dugja a mamit a hálóban, amíg a kicsi lány nargarétát virágzó hibiszkuszokat nyöveszt álnmában) animációban

Hátrányos helyzetű alvásminuszos értelmiségi gyereklány, akinek a Mami PONTOSAN (és aprórészletekbe menően) elmesélte már, mért nem szabad idegenbácsik cukrosszacsijába nyulcsiznia:
premier.mtv.hu/Hirek/2010/12/~/media/News/Premier/Hirek/2010/12/01/21/lolamesek.jpg.ashx

Frick László Emlékzenekar 2010.12.19. 07:31:05

A kíváncsiaknak, akik nem tudnák, Faltisz művésznő mekkora távolságot tett meg a Lolamesékig:
jelesnapok.oszk.hu/prod/SZERKEZET/03marcius/m_unnepek/m12_nagy_sztgergely/falt_gergelyjaras.jpg

Frick László Emlékzenekar 2010.12.19. 07:33:02

A kollázstechnika, mint a Spongebob SchwammmmMMMMmmmkopf-ban, olykor igazifű'n fex Lolácska.
egyszervolt.hu/db/files/lola-mesek/lola-p_9078.jpg

Frick László Emlékzenekar 2010.12.19. 07:37:16

D. Tóth Krisztának nem lehetne meghívót küldeni?
www.nlcafe.hu/data/cikk/7/65728/6.jpg

Talán frau Zsanett aus Tótokbosszúja kivételével nőiszekciónk már nem tudja, mivel kente össze a poficsontját a képen a jeles bölcsésznő, elárulom, hogy a múlt század elején vidéki hetipiacokon még pirosítónak nevezték azt az izét (in praktice a Rákóczi téren 1946-ban a rúzs kiigazítása után ami maradt a nyálas mutatóujjon, azt kenték ott széjjel)

Frick László Emlékzenekar 2010.12.19. 07:40:58

Például Lolácska azt mondja a margarétát virágzó hibiszkusz termésére, hogy padaricsom és Faltisz művésznő a magamfajta vén vidéki geci szemétládáknak bizonyítékul igazi pariszeletcsiket vág be!
Határozati javaslatom: Az egész szerkesztőségnek matiné keretében kötelező legyen megnézie azt a virágnevelős epizódot!
Egyedül a pregnant-ok kaphatnak felmentést, nem szeretném, ha ártatlanokat érne méhenbelüli életükben ilyen behatás...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.12.19. 08:48:56

Részletes és kimerítő értekezés. Bajnai Gordonnal tárgyalásban vagyok, próbaidőre lehet, hogy felvesszük, mert a furcsanevűek ide jól jönnek. Svejci frankban fizetne egy jelentősebb összeget a megtiszteltetésért.

A kötelező matinénézés miatt valószínűleg kiégne a Páholyunk néhány gyengébb idegzetű tagja, inkább csak büntetési tétel lehetne azoknak, akik rosszul viselkednek.

Frick László Emlékzenekar 2010.12.19. 09:29:05

@Levéltáros: Gyökeresen változna meg a hangnem Bajnai blogvezetése alatt, főleg a munkatársnők lelkivilágába nem vágna beleaz új főnökség. A Főnöki Fioloysó csönd, jóillatt, rajongó kipirult arccal futkosnak gazellatermetű lányok dossziékal, A Legjobb Főnök stb. Büfébe ingujjban szalad le, a csajokat (pl Zsanettet) maga elé engedi, Nina Sky sem tudná kihozni a sodrából. Nembeszélve arról, hogy megszűnne ez az ingyenélet, mindannyiunk szép apanázsokkal .

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.12.19. 12:13:49

@Frick László Emlékzenekar:

Ez a Bajnai-éra maga lenne a paradicsom. De van-e olyan termékeny, mint a nagyszerű blogger, Gyurcsány? Mert a termelés az fontos! Gyurcsány már-már Frikki mennyiséget hoz össze:

kapcsolat.hu/blog/gyurcsany

killercsiga 2010.12.19. 12:44:13

ez de buta ez a top széklet mikor úgyis mindenki lássa

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.12.19. 16:47:02

@killercsiga:

Van benne egy titkos szekvencia, amitől nem tudod elmondani a főnöködnek a munkahelyeden, hogy ezt olvastad. Titkos marad, megnyugodhatsz.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.12.19. 21:58:11

@killercsiga:

Azok az ufók, akik lufival közlekednek, meg is érdemlik a halált. Én komolyabb ufó-körökben forgolódok.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.20. 01:34:52

hűtőmágnes? piha...

élménymarketingstábom a képen látható 3 darab szimpatikus ifjúra építeném: a bal oldali hölgy lenne a felszopó, a jobboldali pedig a bukkakelány
majd fordítva
a sármoska csávó a kokófutár és sofőr feladatokat töltené be (alternatív igények felmerülése esetén pedig ő lenne a köcsög)

kigondoltamos élménylobbitevékenységemet a legfelsőbb körökben kezdeném meg (tekintetes pocakú dél-amerikai drogbárók, méltóságosan korrupt észak-amerikai NATO főtisztek, nagyságos gyémántmilliárdos kelet-afrikai hadurak, főtiszteletű nyugat-centauri-i ufók, stb )

2011 Q1: valamennyi .hu domén alatt csak kigondoltam olvasható
2011 Q2: Európa + a pirát torrentöböl
2011 Q3: félbúk és a maradék harmadik, negyedik stb világ
2011 Q4: intergalaktikus net

Ez a kigondoltamhoz igazán méltó terv!

Frick László Emlékzenekar 2010.12.20. 06:02:49

@Levéltáros: Azt hittem, hogy a Reformok Egyetlen Letéteményesének saját kétkezi (beírós) blogolásában csak haladószellemű (= a maszturbálásban hüvelyiorgazmus kialakítására törekvő, vagyis innovatív)) jóoldali kommunikációszakos lányok valamint Tsabeeka & E-Onka, a jógyerekkomandó hisznek.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.12.20. 10:36:36

A végbeledbe benyújtom a mágneses tervemet, csak nyújtsd ide a valaggad!

Nina Skye 2010.12.20. 12:26:10

@killercsiga: butuska vagy es cuki, szalonkepes kulseju valtozatod is van, ami rendelheto- vagy csak ez a rondacska?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.12.20. 13:08:43

@Frick László Emlékzenekar:

Én hiszek benne, hogy Gyurcsány maga blogol, hiszen olyan hatékonyan dolgozik, hogy neki semmiség a napi posztolás. Ilyen kvalitásokat egyébként se lehet hamisítani.

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Az már biztos, hogy méltó ez a terv, meg is csináljuk, köszi!

killercsiga 2010.12.20. 18:25:23

@Nina Skye: a luxuskategóriás modellek személyre szabottan készülnek, az egyedi igényeknek megfelelően, de csakis klubtagoknak
süti beállítások módosítása