Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Plasztika

2010.05.02. 22:33 gájricsi dezső

A homo sapiens sapienssel kibabráltak az Istenek.
Nem adatott meg a szabad alakváltás képessége. Így folyton szakembert keres.
Plasztikai sebészt.
Korunk Heródesét.
Élet-halál urát. A nőfaragó művészt.
Aki ezzel tűrhetően tisztában is van. Szemében az isten-komplexus zsarátnoka világít. Arcán fölényes mosoly. Igen. Ő az, aki képes a szattyánseggű löttyedtarcú vénlányból is szálldosó hajú, gránitvonású Lendvaildikót faragni. Cirka két nap alatt.
Mert nincs lehetetlen.
 
 
Arcán Mengele-mosoly. Mozgása dinamikus. Átható géniusz-odőrt pöfékel hónaljból. Ő a Megoldó Ember, a képregények jövendő hőse.
Várótermét a Lakáskultúra különszámába fényképezhetnék. A recepciósa egy Claudia Schiffer-parafrázis. Ennek megfelelően enyhe akcentussal beszél, na meg rosszul „érteni” a magyar. Visszakérdezget, fölényes arccal. A műtőben sokat molyoltak rajta. Érthető hát, ha öntudatos. Lenézően végigmér mindenkit, majd saccolja a várható bevételt. Aztán unottan beszól a házi vonalon Szent Jeromosnak. A Sebésznek.  
A Mussolini termetű, művirágos kedélyű jóember előgaloppozik. És kezdetét veszi a Legyen Ön is Milliomos egy személyre írt, helyi verziója. Felvétel! Adás indul!
Futószalagon műt, készülnek az emberi kaucsukbabák.
Egyenmell, egyenorr, egyensegg.
 Rubens korában a karfiolos combok voltak a szexuális-hívójelek. Szerencse, hogy akkoriban az altatás még manuálisan működött. Egy nagyobbacska kupán-bólintással.  Így a lengőborda helyén maradt, és nem szörcsögtek a csövek a zsírszívás alatt. De csak mert nem voltak csövek. A plasztik feltalálása váratott magára. Nincsenek illúzióim, ha a piszkafa-termet lett volna a divat, megtalálta volna a kereslet a megfelelő kínálatot. Ha mindjárt disznóbélből is, de a drén a zsírszövetben elvégezte volna áldásos feladatát. A női ostobaság nem ismer határt.
Mengele Károly, a Sztársebész így Tahitin nyaral – mert van miből - és helyben tanulmányozhatná Gauguin munkásságának alapját – ha akarná. De szakbarbár, így ott is a bennszülött nők tányérképének sebészeti rekonstrukciójára agitál.  Tahitin  egyébként viszonylag kevés a Kelemen Anna, de ez csak időleges hiátus. Amint a magyaroknál feltöltődik a Kelemenanna létszám 4 millióra – a maradék egy millió szereti az extrémet, és Geronazzo Máriát válassza példaképnek – jöhetnek a kavészín macák.
Aztán ha körbeért a folyamat, és már Katmanduban is Kelemenannák szaladnak a helyi járat után, a divatnak nevezett népbutító ópiumot átfűszerezik a boszorkánykonyhában. A szakácsmester Mengele Károly meg a divatnepperek.
 
 Holnaptól a homlokra operált mellbimbó az abszolút trend. Lehetőleg kettő darab. Szemöldök helyett. Szőrre arcon amúgy sincs szükség. Gusztustalan. Viszont fenéknél szív alakban a két farpofára elengedhetetlen a hajhagyma beültetés. Lehet fésülgetni, trimmelni ha nő. Szexi üzenet. A megfelelő helyen kivágott, abszolút kutűr ruhában helyesen mutat. Festethető ammóniamentes színezővel. Hogy egyedi legyen. A hossza rejtett tartalommal bír. Ha rövid és színezetlen: háztartásbeli feleség a delikvens. Ha hosszú, lobogó, akkor párt keres. Ha a legújabb kékróka színben játszik és formára trimmelt, nem lehet más csak szingli a lelkem.
 
Mengele Károly dörzsöli a tenyerét. És beindul az ipar.
A kelemenannákat legott mellbimbó-szemöldökű szívalakú szőrrel borított seggű honleányok váltják. Csekély átoperálással. Csupa bájos jelenség. Az ember valahogy megkívánja. A nőt is meg a plasztikázást is. (Károlyt nem feltétlenül)
 
Magam is kedvet kaptam. Még nem említettem, hogy a férfiakat jelenleg Ernyeybélává sebészelik, a plasztikai műhelyben.
 Láttam a Fidesz vezetőséget bemenni tegnap.
Azóta zaccbarnán, feszített arcbőrrel, villogós üvegszemmel helyre bájgúnárok. Amit nem tűrhetek.
Még ma Bélább leszek.  Ez hétszentség.
Te se hagyd magad!

 

66 komment

Címkék: divat plasztika szingli sebészet hülyeposzt szépségipar mengele huszonegyedik század téveszmék

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr431968808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.03. 08:31:53

Fantasztikus poszt, csodás feldolgozás!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 08:46:55

Egy apróság hiányzik a blogból a magamfajta gerontofil számára, ez a hüvelyi bio nedvesség kérdése. Ha német, önmagát pankrációk közvetítésével feltüzelő német nyanyát dug az ember, az először csuklóból felnyom magának két deci muschiflutsch-ot, ámde a fejlett amerikai ladynek van természetesen is, méghozzá úgy, hogy rendesen mensiz meg minden még 66 évesen is. (Ez lehet a mi Lady Botox-ink ciklotímségének a valódi oka. Nem csak a szisszkói jók szerintem, hanem a Bartholi mirigyei is gyöngyöznek még, mint a bokréták!)

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 08:48:27

A fideszek tökre el vannak avulva, ha jól vizionálom, összesen van nekik ez a Pelczné Gál Micsioda, akinek egyetlen pozitív tulajdonsága a rejtettmélységeiben biztatóan salátafodros kisajkaira utaló HATALMAS fülcimpája.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 08:56:25

@Frick László Emlékzenekar: Egyébként nem a Fideszt írtam oda elsőnek, hanem TótaW-t.
De mivel szerencsétlent már eleget baszogattuk, (bár jól hangzott volna, hogy besomfordál a plasztikára, és ernyeybélaként jön ki) így jobb híján ami eszembe jutott második körben azt írtam be.
Töltelékposzt lett, de néha ilyen is kell.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 09:08:01

@Frick László Emlékzenekar:
Frick, nem állítasz valótlan: te tényleg gerontofíl vagy, ha képes vagy ráindulni az Ildiklónéni mélyén rejlő gyöngyölésre!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 09:34:57

@gájricsi dezső: Azt figyeltem meg ezeknél a megmondó néptanító fiúknál, hogy gyorsabban öregszenek mint a Szily Nóra. Tóta már saját öregapjának látszik, Bede meg még önkarikatúra is. Szily [László] begyógyult arcáról ne is beszéljünk, lassan uj Peti az öccsüknek fog látszani. Gondolm ez a gyors öregedés a néppel tűzönvízenát, a nemzet sorsán való aggódás és ilyenek, a gáton állás (ha klelépnének, az ár vinne mindent)
Viszont szerintem harapvanyalásban van olyan jó Tóta, mint Ernyey (lehet azonban, hogy fenekelésben nem annyira)

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 09:37:05

@LadyCarambole: Szerintem a fejlett amerikai hormoninjekciók a totális hormonháztartást cakkbavágják, tehát az illat és ízösszetevőket is. Még az idegrendszerre kéne kitalálni valamit, pl a sírhatnék elen (az amerikai nőnek ott a xanax)

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 09:41:04

@LadyCarambole: Csak a kedvenc sorozatomban, a Grey's Anatomyban van joga fiatal vékonyszál-zsírhajú szépszemú csajszinak Az Ősz Férfi (apjalehetne) sebészre ráhajtani?? Vagy az Életképekben Dezső bácsi után a gazdagabb Tibi bácsi fogdoki vállalkozóra Juditnak (akinek ráadásul még feljebb is áll?)

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 09:49:10

@Frick László Emlékzenekar: Jól látod, Frick a népért való permanens aggodalom ül ki az arcukra. Torzítja a vonásokat.
Míg tumblr-ezni félkézzel, vicceseket bármikor lehet.
Bár megjegyzem, én karmolom a Tótát, kekszi a nézése, subáznám nőként.
Gondoltam rá, hogy valamelyik női nickemen ezt be is írom neki,hadd legyen egy jó napja a gyomorfekélyes aggodalom közepette.
Kúrnálak vagy valami hasonlót.
Lesz mit moderálni.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 10:01:28

@Frick László Emlékzenekar:
Az említett műveket nem ismerem, ámde attól még a kérdésre simán válaszolok:
Hát nem!

A hormoninjekcióról mai napig az a véleményem, hogy akár Mengele doki is kitalálhatta volna, de lehet, hogy tudnak már epres-tuttifruttis verzét, amihez tetszés szerint adható tejszín.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.03. 15:25:05

@Frick László Emlékzenekar:

nem xanax az, hanem prozac.

hatalmas könyvet írt róla Würtzel kisasszony.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 15:31:55

@gájricsi dezső: Gondolj bele, ott ül a blogtündérrje moderálni és akkor idegen értelmiségipicsák picsókálnak Neki (Az ISteni Férfinek). Többször vót dógom a Parakovács blogtündérjével egy rohadófogú ötvenes (naaagygenerációs, 1952-es születésű) kamunickem vót, de Para blogtündérje dürűllötte könyékkel, mint kisáálatt. Meg ott is volt, hogy a kommentem nagyobb tőőőtéssel volt , mint a bejegyzés, és akkor odabüfizte a tündérke: " @[kamunickem]Csupa közhely"

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 15:32:55

@gájricsi dezső: Sokkal poenosabb lenne fiúnicken szerelmet vallani. Vagy két fiú nickjén?

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 15:35:16

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Úgy tudom, a xanax meg a prozac között akkora a különbség, mint a Pontiac le Mans és az Opel Kadett E között. De mekkora a különbség fraulein Würzili és Szepes Mária néni 1929-es berlini változata között?

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 15:38:45

@gájricsi dezső: Figyelembe kell venni, hogy a szabadgondolkodós woodeliberális blogokba olyan statgépek vannak beszerelve, hogy képesek kiszúrni az irodaszéked jobbhátsó kerekéből a biztosítócsapot. Olyan lassú a gépem, hogy a alsósorba 2-3 mp-re egyenként írja ki a mindenféle syndicate meg stat meg olcsó lengyel szerverközpontok címeit, szíjájjé effbíájj, stb NASA. A fejlett jógyerekblogokat olvasni se tudom, mert a 47-ik cím lefagyasztja.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.03. 15:42:55

@Frick László Emlékzenekar:

férfiember nem kérdezősködik!

a különbség nagy, de az ámerikai optimizmus és jóalvás a prozacnak köszönhető.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 15:47:03

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Én inkább az agysejtek elhalálásának tudom be a dolgot...bár lehet összefüggés!

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 17:00:06

@LadyCarambole: Mengele??? -Hát tényleg, ezekszerint empátia nőkben csak a picsamagazinok nőitudatsíklapoló pramm-prammjaiban van!
Spórolnál te is, mint Bede Márton és akkor tellene világkörüli útra és jól megismehetnéd az amerikai túristalányt.
A zsírmagyar nő munkás évei alatt összesen 999 napot töltött szabadságon, hozzá a GYES és GYED évei! Míg bezzeg az amerikai nép a szabadság fogalmát nem ismeri, évente valamiféle szabi címén (temetés, születés stb, iskolai lövöldözés) 4-5 napot szokás kimenni, a kimmammucikák 6 héttel a szülcsi után visszamennek melózni. Íg az amerikai lány úgy 68 éves kora után tud rózsaszín baboskendőt kötni, ciklámen halásznadrág, top és persze fehér teniszcipő.. és a 70 éves frissnyugdíjas papával (te nem olvasol Tóta féle népnevelő cikkeket a magyar lustakismamákokról, akik nem akarják a hathetes gyereket bölcsibevágni?? hanem lógnának HÁROM!!! évet!!!)
Naés, ha, akkor láttad volna a MINDENRE elszánt 72 éves ameruikai túristalányt, aki Eivissá-ban bevágta magát az éccakaiéletbe azzal az elszánással, hogy addig nem is nyugszik, amíg föl nem csíp egy édybabba [Levi's reklámarcú angelface] bisex fiúkát... Őneki is élnie kell!
És ehhez kell a hormoninjekció, mert feszt a lubricant-tal vacakolni gáz. (Különben is gyönge 50-esnek, ha kinéz a csaj.
Míg a zsírmagyar nő barátja a No-Spa. Törödik is a hüvelyiszárazságával, amikor zabájjja a zsírpörköltet s ha nyal, akkor a zsírhabot az alkarjáról, és ha nyomiz, akkor a michelinbaba-gurigáiról friss lágykenyérrel a zsírszaftot! És akkor a Rákóczi-túrós, képviselőfánk meg az eszterházy-torta???

(stipistopi: Az Amerikai Szabadság című cikk... JJÖNJÖN!)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.03. 17:03:23

@Frick László Emlékzenekar:

Ha már megint a kibaszott hotdogzabáló világcsendőrökről akarsz írni, akkor megkereslek és egy kaktuszt tunkolok beléd seggből szájba...

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 19:21:26

@Frick László Emlékzenekar: Mindig megnevettetsz Frick. Hihetetlen vagy. Elképzeltem az egész szituációt. A rohadófogú ötvenéves kamunicket..végem.
És saját blogtündére van...de fajin.

Fiú nicken írjak be...* hezitál* de akkor az összesen ami van. Egymás után. Trollkodom egyet. Kúrnálak Árpi! Ilyesmiket. (Rögtön bizalmas viszonyt sejtető tegezős-becézős formában. Hogyha megjelenik mégis, ne legyen kétsége senkinek, hogy nem az első aktusunk lesz)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 20:22:53

Bazmeg, ha Frick nem a Verespali bácsi szelleme, hát eszemfaszommegáll!
(A posztot olvasta valaki? Jó?)

Frick László Emlékzenekar 2010.05.03. 20:25:36

@gájricsi dezső: A kúrnálak Árpi, ez nagyon áttetsző. Előtte néz meg pár Fassbinder filmet. Az azonosneműeknél egy faun délutánjába kb öt szerelem tokkal-vonóval (előnyálazva) belefér, de azért kb öt perc még így is megvan az udvarlási szakasz. Hát, nem nagyon bear a fiú, hiába oly édes kis macika, inkább júlia (a KÖZnévre gondolok, a Tököli Nagyszótárból) .. hogy nem tudom, így vesztibulárisan tetszik a hangvételed, ahogy a náculókkal szembeszállsz s pörölsz -egy rosé mellett halhatnám-e élőben valahol az igazihangod? (hogy borotválja-e a zacskóját, arra legalább öt mondatot várj) Esetleg mint cigány? Várj, az leszek én, onnan, hogy "Ismertem a Grétsy Lászlót" (Ez az Ismertem a Lőricze Lajost mai verziója) A cigány fasznak [kékeres csoki] van respektje a magasfokú értelmiségieknél a Nádas-féle bisex pornótrilógia óta.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 21:31:00

@Frick László Emlékzenekar: Mindig átlátod a helyzetet, Frick. Milyen igaz. Túl áttetsző lenne rögtön benyitni a konyhába álló fasszal.
Előte kicsit udvarolgatni kell, amíg elalszik a cenzúra figyelme.
Vagy még jobb, ha úgy teszek, mintha hozzászólnék a posztjához, bezony. Valamit benyomok az mszp-ről akik után sírunk csak sírunk itt mind. A követekező mondatba becsempészek egy kérdést az intim lemosógéljéről, majd ezt követően a Fidesz-kormány összetételét elemzem.
A kúrnálak Árpi - felhívást a Horváth Csabáról írt gunyoros komment-pamfletem középtáján helyezem el.
De átverjük őket, te...átbasszuk kegyetlenül. Te meg közben hozod az értelmiségi beás cigányt, aki őszintén megmondja Árpádnak a szociális háló problematikájának legrelevánsabb kérdéseiről vallott nézeteit, miközben odabasz egy-két szexuális utalást. Amit lévén hogy értelmiségi kisebbségi írta, nem mer moderálni.
Nah ezt megdumáltuk.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 21:39:17

@gájricsi dezső:

Ó de pöcspöcögtetően körülményes egy hurkafej vagy te Géjricsi, Szörcsi tavaly (ismeretlenül) 5 perc alatt ledumálta priviben Tótával, mikor taliznak a Kapellában, és annyi!

De TE, aki egy akkora önbizalmatlan kefírfolyás, képes visszavonni a szar posztját csak azért, mert másfél debil rutinszerű fikázásba kezdett, mit is várjon az ember?
Annyira szánalmas vagy, hogy még attól is elmegy az ember kedve, hogy szánjon!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 21:45:18

@piréz vitéz / plüssmacsó: És kúrtak is? Mert langyi ömlengős talizás nem érdekel.
Ha kúrtak a klozeton, akkor oké. De a smúzjánoskodás untat, nekem erre nincs időm.

A poszt fos volt. Nem visszavontam, töröltem.
Milyen másfél?! Dragant félembernek tartod?! Ez túlzás.
Egyhuszad sincs.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 21:49:38

@piréz vitéz / plüssmacsó: Egyébként Piréz nem vártam, hogy megértsd emberijogi-szabadságjogi vonalon nyomulunk Friccel.
A cenzúrát támadjuk arról szól a dolog.
Ha sikerül e mellett valami liezon annak örülünk, de nem! Mi a moderálással nem értünk egyet. Ami az anyajogot támadja. A véleménnyilvánítás -szabadságát.
Ezért küzdünk.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.03. 21:50:38

@gájricsi dezső: tényleg fos volt!

(akkor ez azt jelenti, hogy én egy egész tizenkilenc huszad ember vagyok?...tudod, holnap matekból érettségizem!)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.03. 21:56:43

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Pont azért ekézed ezt a szerencsétlent, amit egyedüliként becsülni lehet benne? Jelesül, hogy meghunyászkodik, amikor a domináns tagok odabasznak a karikásostorral!

@gájricsi dezső:

Én például simán leszarom a véleménynyílvánítás szabadságát, mert az a homoszexualitás kötelezővé tételének előszobája!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 21:57:14

@Nyunyóka: Téged nem számoltalak.
Berta volt egy ember. És a fél esetében Draganra gyanakodtam, hogy rá gondolt a Vitéz Úr.
Téged nem vettelek bele a számításba. De osztozhattok a félen dragannal. Most ettem konyakmeggyet, jó a kedvem.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 22:01:37

@Nyunyóka:

Ügyi vagy Nyunyus, menni fog az!
És ne feledd, a lábadközivel ne játékoskodjál a bácsik előtt!

@gájricsi dezső:

Ahá értem. Tehát azt hiányoljátok, hogy Tótyánál nem lehet amúgy jó homáros kommenteket eregetni a szélbe, unásig ismételni a népi rigmusokat, mintegy oldandó a nehéz országmegváltó gondolatok kavarékában az igaz magyarok terheit...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.03. 22:01:59

@piréz vitéz / plüssmacsó:

hátbazdmeg. a sztori úgy igaz, hogy lebeszéltem a találkozót, és kértem, nyúljelmezben jelenjen meg, két nagy répával a kezében.

meg is tette.

mivel én nem mentem el, a törzsvendégek teljesen begerjedtek a friss hústól. mondanom sem kell, mind a két répa árpi ánuszában kötött ki kezdésként, a többiről ne is beszéljünk!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 22:02:11

@"the dragon": Na, Egyhuszad János megszólalt.

Lófaszt sem az előszobája. Éppen, hogy elleneható tényező. A homokos szubkultúra rejtőzködő életmódot folytat. Ha nem lehet véleményt nyilvánítani és fosni kell a kimondott szótól, szaporodnak, mert a rejtőzködésnek kedvez a kussolás. Ha szaporodnak többségbe kerülnek. AKinél a többség az törvénykezik. Demokráááácija tudod!
Ha van véleménnyilvánítási-szabadság, rámondod a buzira, hogy buzi. Ha sokat mondod neki, elhiszi. Ha elhitte: nem vitatkozik, nem rejtőzködik, megmutatja magát.
Na ha látszik, akkor az elriasztja a többit attól, hogy az legyen.
Ergó: stagnál a létszámuk.
Konklúzió: LE a cenzúrával!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 22:05:48

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Nahát, szóval te is most érettségizel, akkor neked is sok sikert kívánunk így összblogilag, így hetedjére, túl a negyvenen már hóttaziher, hogy sikerülni fog!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.03. 22:06:50

@gájricsi dezső:

Bárcsak rejtőzködne! Az lenne a legjobb, ha betiltanák azt, hogy valaki úgy nézzen ki, ahogy szerintem a buzik néznek ki...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.05.03. 22:18:30

@piréz vitéz / plüssmacsó: nagyon kis beszólogatós lettél te fasz! ha nem tudnám, hogy szimplán megint benyakaltál valami undorító nevű koktélból, azt hinném, a bikád tegnap este kivételesen rá is köpött a pélóra!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.03. 22:19:19

@piréz vitéz / plüssmacsó:

namégegyszer fuss neki, kukorica.

amúgy summa cum laude. phd.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 22:25:39

@"the dragon": Ez nagyon magas labda Dragan. Most vagy fáradsz, vagy abban reménykedtél, hogy visszakérdezek.
Ha fáradsz akkor nem ütöm le, a túlságosan magától értetődő "úgy mint te" - adódó labdát, mert így nekem nem kell.
Ha nem fáradsz akkor meg lófaszt se lesz meg az a kérdés, ne reménykedj.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.03. 22:31:51

@gájricsi dezső:

'szaporodnak, mert a rejtőzködésnek kedvez a kussolás'

fáradsz bazmeg, valdd be.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 22:36:43

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Nem. Bár ezt utóbb írtam bele. De logikus.
A kettő egymást feltételezi. Ha pofázás van nem rejtőzködsz mert minek? - ugye.
Bátran lehet pofázni is buziságokat, meg buziskodni is.
Ha nincs pofázás, mert kuss van, akkor nem mered mutogatni magad, nem beszélsz róla, tagadod. Mert ha pofázol róla, attól fosni kell, a cenzúra miatt.
Nah megmagyaráztam.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.03. 22:38:03

@gájricsi dezső:

egyébként az index egy kibaszott nagy cenzúra, megjegyzem.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 22:38:05

És elkezdenek szaporodni. Mert az összetartozás, a közös elnyomottság érzése összekovácsolja közelebb hozza az embereket egymáshoz.
Így egyre több a buzi.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.03. 22:40:30

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Nekem mondod...
A múltkori vitát: belenyúlt Uj Péter az egyik cikkbe, amit az egyik oknyomozó újságíró írt, a megjelenés után vagy nem nyúlt bele- című esztrádműsor, lekövettem az elejétől fogva. Legfejlebb nem szóltam egy szót se, csak röhögtem, meg a szemem forgattam.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 22:40:58

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Úgy írják "valld", te péniszgyűrűs grammarnáci!

Mondom hogy holnap meglesz az az éreccségi, ne fossál már annyira!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.03. 22:44:42

@gájricsi dezső:

odakommenteltem én is vala.

bodoky mit sipákolt.... jogosan...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 22:47:49

@Nyunyóka:

Attól tartok, összekeversz apáddal (aki Fleterik vagy Szörcsi, nem követtem annyira), aki minden este benyakal egy kisüveg nagyüstit (vagy nagyüveg kisüstit?), hogy majd neked kelljen levakarni húgaid lehányt hátáról, s aztán (bevezetett víz híján) lenyalogathasd fonnyadt bőréről a testnedv-maradványokat...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.03. 23:01:27

@gájricsi dezső:

Ezt szántad lecsapásnak? Még szerencse, hogy megtartotatd magadnak, mert még a végén elpártolnak tőlünk a rídonlik, te egyszemélyes baginacsa...

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Uj Péter olyan, mint a kisnyilasból kommunistává vedlő egyszeri házmester, csak pont fordítva! Szerintem a jövőben ne is köszönjük meg neki a címlapot, hogy bűnhődjön a geci!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.03. 23:15:16

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Mit okézol? Ez nem a vindóz baszod!

Jóhogy nem köszöngetsz már, te cavingtonárus asztalos!

@"the dragon":

Na aztán hol láttál te buzikat? Már a fürdőszobatükrön kívül.

(Géjricsi viszont tényleg facepalm-pozitív, ha érted, hogy mondom...)

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.04. 00:19:35

@piréz vitéz / plüssmacsó: és menj a picsába ne rám vetítsd ki a belső bizonytalanságodat, ami a nemi-identitásválságodból fakad. Attól még, hogy az átoperáló műteték nem sikerültek, és most itt állsz levágott herékkel, de pina nélkül, nem kell másokat hibáztatni.
Nézz magadba! És sírj egy csermelyt!
Okulj.
Előbb csinálják meg a pinát legközelebb Mengeléék, utána dobasd a pöcsödet a derítőbe!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.04. 00:21:16

@"the dragon": Ha itt valaki elpártol, az azért teszi, mert téged meglát. Avatar mackópajtásokkal felvillan, a nép menekül. Inkább olvassa a Malacakarajt. Abban is több a cselendzs.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.04. 00:49:42

@Csönd-Nesz-Rizs.®: @tomsawyer:

Most mit akartok, adjalak össze titeket, nyomorék hentai-hősök?

Frick László Emlékzenekar 2010.05.04. 01:47:03

@gájricsi dezső: Húúú, a politka nagyon bonyolult. Azt APO Bácsi (most Uj Péter) tudja pontosan, kik a jizzelhető face-ek. Míg a nép bekajálja Horváth Csaba Horny-nyululását, addig se foglalkoznak azzal, hogy a szélrózsa nyílása után (értelmezd csak az MSZP-logo-t!!!) mi lesz a vagyonnal. Mert nem az a kérdés, kicsoda mely szegmenset viszi (Szanyi viszi az alkoholista visszaaszocializmusbaakaródzókat, akiket Néptanító Árpi 3 hétre a blogponthucímlapba betonozva ostorozott 2008. március 10 és ápr valamennyi között)

A netenlógók a harapvanyalást nem értlk, még a fiúk sem, pedig a barátcsajszijuk kinyalattatás közben rájuk szokott szólni, hogy cuncózzanak is , de ne foggal, hanem ajakkal és szívják a klitortiszt rendesen)

Most A Csabi föladta Árpinak a lasztit, Árpi mellykaskára vette és ki van pipálva az MSZP-baszogatás is.
(Ott van a Hagyó-sztori, ugye a kedves bear -arcú ember (ehhez szexuálissan Radai úr ért, hogy minek a célPONTja az a szakállal keretezett) Hagyó itt, Hagyó ot, Hagyó adja át, magyarázza meg, olcsósítja ill engedi el a kikkezét a néninek, miután kimentette. Eleinte csak egy kis tréfi violt, hogy jól kibaszunk a szocikkal és A Gábor kedvére kinyírjuk a Jó Polgi Bácsi jelöltjüket.

Mindezt mért mesélem? Árpi az ország egyik legokosabb embbere és ő ilyen bonyodalmakat úgyképes átlátni, hogy nem írja meg. Pedig dramaturgiailag csábít a történet.
Neked van civil képed Árpiról? Egy jópofa, ámde a gyerekszagtól már hányingeres gimnáziumi menő[raj] tanárbácsi húgyoztatja a kiffkutyufft a tér sarkánál és undorodva vacog, a sok büdös ember (ebben a betegségben szenved para Kovács, a nappal is éjsötét dógozószobában hajnali 13ó20kor) ahogy járdalnak. Mimőze. Úgyhogy egy ilyen érzékeny kinccsel, aki egész népét és nem középiskolás fokon (hanem annál azért egyszerűbben...) nem lehet csak úgy Rada mód bánni, hogy seggbemarkolni: Jösszte a kapuajjba béjbiíí!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.04. 10:13:01

@Frick László Emlékzenekar: Ha nem hagyó békén a buzizással, begorombulok, te trombitás frédi!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.04. 20:13:16

@Frick László Emlékzenekar: Frick jó, hogy ezt elmondtad, mert már majdnem rátörtem az Árpira. Ha tudom, hogy ilyen érzékeny lelkivilága van, dehogy abúzálom én itt! Amúgy ebből is látszik, hogy milyen rokonlélek, * jajj elsírtam magam*

Eccer láttam a mandíneren, ott volt egy sztárfotó, hát kérlek mint JFK. Állítom.
Ajánlották az okos dolgait, hogy azt olvassam feszt, okuljak, és ne borzadjak!
Mint JFK. Úgy néz. A határozottság sugárzott, már csak a " ich bin ein berliner" - szlongent hiányoltam a szájából.Kis fehér lufin-beszédbuborékban oda kellett volna még mellé írni. Akkor tökéletes az utánérzés.
SZóval azóta követem nyomon.
De, most hogy mondtad, hogy ennyire finom ember, nem támadom be, messziről imádom tovább.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.05. 14:07:20

@gájricsi dezső: Mit gondolsz, a sztájlisztja mért javasolja a lusta meg mindenféle szakállat neki. Meg azok a rémísztően matulista arcok, amiket vág. Könnyű Bedének, é plug & play gyárilag olyan, mint egy XIX. századi retkesnyakú orosz anarchista diák. És bear.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.05. 20:36:30

@Frick László Emlékzenekar: Hát nyilván az erős katolikus-demokrata fíling miatt a' la JFK.
Gondolom a "katolikus" bántotta-frusztrálta. Azért nem akar rá hasonlítani.
Érthető.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.05. 21:08:56

@gájricsi dezső:
Ja, az mostan nagyon nem trendi, inkább a askenázi vonal a menő, ha van, akkor azzal kell előrukkolni! Tóta megszólalásig úgy néz ki mint a Kis Péter szemtitkára, utána inkább a kisboltban a Bélura hajaz. Vagy fordítva, már nem is tudom.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.05. 21:10:49

@Frick László Emlékzenekar:

Én fociztam egy időben együtt Bedével (még preindekszes korában), amolyan előrejátékos féle, jól is nyomja, ha épp lelkes a morálja, de amikor (ellenes csapattagként) felrúgtam, mindig nyígott.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.05.05. 21:23:09

@LadyCarambole: Borzasztó kellemetlen.
Engem mondjuk elvarázsolt azzal a határozott nézéssel.
De hát én nagy Kennedy-fan vagyok.

magyar-magyar szótár 2010.05.06. 02:03:08

@piréz vitéz / plüssmacsó: Egyszer elhatároztam, hogy tudok focizni, a mellykasskámon Tarzány-szerűjjen doboltam és ilyesmiket mormoltam imaszerűen, hogy Táncolj Törő, meg Én vagyok Nyíl, az Isteni! Lődöztem a gólokat, de a suksükölő paraszt anyukám annyira belémojtota a liberális eszméket, nem szabad nagypofájúnak lenni, meg könyökölni és ha az embert felrúgják, akor ugorjon talpra és némán,. összeszorított fogakkal hajsz tovább.
A loyolisták viszont dömperek és ha ezért összevágják a pályán a bokájukat, piszok jól sikolytoznak ám!
süti beállítások módosítása