Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A heteroszekszualitás

2010.04.08. 12:35 LadyCarambole

A heteroszekszualitás az, amikor ellenkező nemű emberek szekszuális vonzalmat éreznek egymás iránt. Noha az ilyen típusú vonzódást igen természetesnek tekintjük, de annak hátterében, hogy az emberek nagyobb hányada heteroszekszuális lehet ma a világban, valójában igen komoly erőfeszítések húzódnak meg.

Bár a vélemények megoszlanak, de sajnos nem zárhatjuk ki annak lehetőségét sem, hogy a férfiak eleve buzinak születnek, és csak később szocializálódnak át heteroszekszuálissá. Modern kísérleti erdemények támasztják alá, hogy a hímek képtelenek elvonatkoztatni saját örömszerzési mechanizmusuktól, így azt képzelik, hogy mindenkinek az a jó, ami nekik is. Épp emiatt kiemelkedő a homoszekszualitás veszélye, hiszen minden egyes buzeráns aktusnál a férfi ismételt megerősítést kap hímtársától, hogy ez lenne a dolgok rendes menete.

A helyes és egészséges szekszuális életig hosszú és rögös út vezet, de az átszoktatás nem lehetetlen, bár sajnálatosan hosszú procedúra szükségeltetik ahhoz, mire egy férfi agyában kiépülnek azon neuronláncok, amelyek az örömszerzés és a nő fogalmakat képesek egylényegűen kezelni.

A fenti képet is látva nekünk, nőknek szent kötelességünk férfitársainkat a helyes útra terelni, ezzel is fenntartva a bipoláris világ rendjét!

Ma a heteroszekszualitást alapvetően három dolog veszélyezteti: a női orgazmus demonizálása, a pornófilmek, valamint a férfiban élő olthatatlan vágy az anális aktus iránt.

Visszatérő probléma, hogy egyes hímtársak rendszeresen megkérdőjelezik a női orgazmus értelmét, ezen ne is csodálkozzunk, egyszerűen fogadjuk el, hogy nem tudják, mi az. Mindenféle légből kapott és mítikus ködbe vesző fogazó vulvákkal jönnek majd elő, hogy félelmeiket palástolják.

 

Tudatosítsuk hímtársunkban, hogy a női orgazmus nem urbánus legenda, hiába is állítják a haverok az NB III.-as kispöcsű buzeránsok gittegyletében focicsapatában az ellenkezőjét, csupán tudatlanságuk csillogtatják! Ha társunkat hüvelyi orgazmusra szeretnénk szocializálni, az sajnos hosszas orális és manuális manipulációt igényel, mivel hímtársunk hajlamos 15 másodpercen belül evakuálni magát, de egyfajta materiális megközelítéssel – a három lyuk több, mint kettő elve- motiválhatóak, és az eredmény végül is megéri ezt a macerát.

Ha a hím mindenképp hajlíthatatlan, ilyen esetben nyugodt szívvel mondjunk le róla, s hagyjuk meg őt a deviancia e mélységes, homoszekszuális mocsarában.

 

Mihamarabb oszlassuk el azon tévhitet is, hogy a pornófilmekben szereplő jeleneteknek köze van a valóságos szexhez! Számos nőtársam számolt be ilyen típusú bénázásról, amikor is hímtársa aktus közben olyan kicsavart és kényelmetlen pozitúrában próbálta a magáévá tenni, ami csak a kamerával történő rögzítés esetén nyerne létjogosultságot, illetve, hogy tudatlanságát kendőzze, megpróbált egyes, filmekből ellesett izgatási módszereket bevetni a nőnél. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a helyes útra vezessük eltévedt kis bárányunkat, bátran csináljunk valamilyen váratlan dolgot, kifejezetten hasznos lehet az orális stimuláció például, amely köztudottan blokkolja a hímek agyi funkcióit.

 

És legvégül kénytelen vagyok megemlíteni az egészséges heteroszekszuális élet legnagyobb ellenségét, a buzulás és a deviancia már-már lerombolhatatlan fellegvárát, az anális aktust.

Bizony-bizony, hímtársunk gyakran fog minket szembesíteni azon vágyával, hogy szeretné magát végbelünk puhán nedves redői közt elrejteni, de ne engedjünk kívánságának, maximum jeles ünnepnapokon, mivel ez csak visszacsatolná őt homoszekszuális gyökereihez, s egy nap könnyen arra ébredhetünk, hogy pártnerünk minden igyekezetünk ellenére ismételten buzi lett!

 

Ne szégyeljünk minden eszközt bevetni e nemes cél érdekében, sokszor egy-egy ízletes étel, frissen mosott ing, vagy megfelelő helyekre csurgatott jó minőségű csokoládé is elegendő lehet, de ha szükséges, akár a korbács, fenyítőpálca használatától se riadjunk vissza, hiszen csak férfitársunk javát szolgáljuk vele, a helyes úton tartva őt!

 


 

157 komment

Címkék: álom női csacskaságok hagymázas téveszmék

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr281904062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.09. 20:18:49

@csőr dzsinn ész:

Frick úr valszeg most épp visszafogja magát, vélhetően vmi homályos emberbaráti gesztusokból kifolyólag - ami amúgy teljességgel érthetetlen, hiszen nincs is jobb dolog a nyemmergő Dragon és sikoltozó Fleterika látványánál...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 20:24:58

@piréz vitéz / plüssmacsó:

azért valljuk be az a nővér ujj-íz mekkora szöveg már.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 22:19:28

@Flat Eric / sta press:

azt akarja mondani, hogy dragival kúrtok, de nem állt össze neki a dolog, a szokásos zagyvalékot hányta ide.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 22:51:10

@Flat Eric / sta press:

hátja, az új nemzedéket már le kell fordítani magyarról magyarra!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.09. 23:10:55

@knédli farúd szárny: Te ki a faszom vagy?
Új versenyző. Szaporodtok.
És hol a sárkány? Újabb kérdések jutnak eszembe.
A saját fosában hentereg a félelemtől, miután így bekerültem a pixisbe.
Azóta nem tolta ide az ótvartól gennyedző pofáját. Mondjuk legalább nem hánytam rá a monitorra. Mindennek van előnye-hátránya is.

Dragan Markovics!
Csípi a szemedet a fos, amibe a fejedet áztatod? Nem kell válaszolni. Engem nem annyira érdekel, inkább a borzongás miatt kérdezem.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.09. 23:29:55

@gájricsi dezső:
majd rájösz, bár ha megerőltetnéd a pici agyacskádat, összeállna a kép izibe, hogy ki vagyok!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.04.09. 23:49:51

@LadyCarambole:

Szerintem neked feltűnt, -hogy nekem feltűnt, hogy nem igazán elegánsan csomagoltad be mondanivalódat...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.10. 08:38:01

Már elnézést, de az elmúlt két napom elég húzósra sikerült alkoholfogyasztás szempontjából, talán ezért is (meg persze mert gyűlölöm a buzeránsokat) kellett a pofazacskómból visszanyelnem az okádékot, miután rákattintottam a posztra. Viccen kívül. Egy szó, mint száz, kénytelen voltam törölni az ominózus képet, mert ezt nem akarom eljátszani többször... (Javaslom valami stilizált verzióval történő helyettesítését, ha feltétlen muszáj.)

A posztról érdemben annyit, hogy az anális szex gusztustalan, a női orgazmus pedig kit érdekel.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 08:43:46

@"the dragon":

elmész te a jó anyádba bazdmeg, a szerzői szabadságot tartsd tiszteletben!

nekem sem tetszett a kép amúgy, és most visszarakom. ugyanolyan valóság az is, minthogy katolikus papok kötöznek meg gyerekeket és kúrják őket seggbe.

törést rakott bele valaki, úgyhogy a főcímlapot nem zavarja.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.10. 08:58:28

@knédli farúd szárny:
Az a valaki én voltam, igaz, csak fél napomba telt kideríteni, hogy kell.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.10. 09:09:07

@"the dragon":
Gusztustalan, mi? Akkor ugye nem is te rendelted meg a legújabb anál intrudert woman fist-tel a cégünktől, Pinocchio?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.10. 09:12:20

@LadyCarambole:

Ha szépen megkérlek, lecseréled?

(Ez még az lépcsőfok, amikor nem helyezem kilátásba, hogy ellenkező esetben a tüdődbe töröm a lapockádat, te fékevesztett kurva!)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.10. 09:13:11

@"the dragon":
Ha sokat rinyálsz, még a végén tényleg másik képet teszek be!

@Flat Eric / sta press:
Sajnos valóban igazodnom kell az átlagos színvonalhoz.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.10. 09:22:57

@LadyCarambole:

Értem ám a piszkos kis célzásodat, amit nem pusztán visszautasítok, de még azzal is megspékelem, hogy egy élveteg szuka vagy, aki örömét leli abban, ha bakanccsal taposnak a Bajkál-tónyi pinájába!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 09:36:18

@LadyCarambole:

ha szólsz, elmondom tíz perc alatt..

néma gyereknek az anyja egy kurva.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 09:38:18

@LadyCarambole:

igen, kibaszott gusztustalan és irritáló az a fotó. nekem is megfordult a fejemben, hogy törlöm, mikor először láttam, de inkább úgy döntöttem, majd egyik posztomban hasonló undorító képet rakok be nőkről, mely valljuk be igencsak könnyű

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.10. 09:42:52

Nesztek! Remélem, ez már nem sérti az érzékenységeteket, akár egy nőre is gondolhattok, de persze nem fogtok.

@knédli farúd szárny:
Hányszor is kértem, hogy valaki segítsen? Cserébe belefullajsztottatok a hónaljszőrbe!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 09:46:43

@LadyCarambole:

hányszor mondtad bazdmeg, hogy mia a hasfájás pontosan?

ugye nem várod, hogy megköszönjük a képcserét!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 14:18:44

@radairosseb:

ehehehhee. ez a kommented több hónap óta a legnagyobb szólás!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 14:44:57

@knédli farúd szárny: Ne merészeld lefikázni a többi kommentemet, te folyami sügér!

waker (törölt) 2010.04.10. 16:51:27

@radairosseb: nagyságos uraim bocsánat ,de meg kell jegyeznem fantasztikusak az urak és mindenki ,ennyi humor kár hogy csak ilyen belterjes. De a post sem eldobni való ,sőt ragyogó ! Ahoj.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 16:57:40

@waker: Azért belterjes, mert a hozzád hasonló kamunickek mernek csak ideírni a csapaton kívül, mindenki félti az ánuszát. Ha meg véletlenül mégis idetéved valaki és kommentel, abból máris szerkesztő lesz. Szóval ha szerkesztő akarsz lenni, írj még három kommentet, és keresd a dagadt informatikus brókert közöttünk. Tíz nickből hét az övé, könnyen megtalálod.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 17:05:56

@waker:

sokan kezdték úgy, hogy ez egy humorblog, mindannyian rada farkán pörögtek !

egyébként nem belterjes, hanem teljesen nyitott, sok magadfajta olvasó lett segédkutató, és egyszer csak hopp, már közénk is tartozott.

(persze a rada és nyunyó féle kis buzik ezt nehezményezik, de ők leginkább a saját péniszük rángatásával vannak elfoglalva!)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.10. 17:06:33

@radairosseb:
Csodálkoztam is, de most már értem.

Amúgy meg ne ijesszed el a vendégposztolónkat te strasbourgi atka, kivel fogunk játszani?! Vagy te még mindig élvezed a Draginak kiosztott brutál alázásokat?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 17:10:11

@LadyCarambole:

aki uramnak szólít minket, és tisztelettel közeledik, azt egyértelműen kukoricára térdeltetjük a sarokban, utána leitatjuk, és elvisszük kurvaázni, majd bonyolult átnevelési technikánkkal alfahímmé, ileltve alfanősténnyé neveljük át!

a selejtek sorsát rada lelkesen bevállalta!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 17:57:08

@knédli farúd szárny: Nem azt nehezményezem, te dagadék, hogy minden faszfejet beveszel. Csupán revidenálnám a történelmet: azt nem értem, én mi a faszt keresek itt, de remélem, idővel ezt is kigondolom a fejemből!

Szó mi szó, nem a selejtek a kedvenceim, de két farkalás között szinten tartás végett súlyos fogyatékosokat is szoktam időnként farkalni. Sőt, bevallom töredelmesen, két napja anyád is becsúszott, amire nagyon nem vagyok büszke, hiszen idestova lassan harminc éve nem történt velem ilyen csúfos dolog!

@LadyCarambole: Ijesztés... Tudják már ezek, hogy mi a dörgés. Itt basztuk el. Nem kellett volna őket felvirágosítani.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 18:35:00

@radairosseb:

filozofálsz, rada, filozofálsz?

jaj, anyámat megfarkaltad, mesélte, hehe...
sajnos nem nagyon vette észre a kétcentis kis bögyörőd, amire itt olyan büszke vagy.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 18:38:07

@knédli farúd szárny: Az a cicusom volt. Amit tőlem kapott, arra már nem emlékezhet, mert az első döfés pillanatában eszméletét veszítette.

Fiatalkoromban is az eszüket vesztették értem a nők... Ha nem lenne kifinomult ízlésem, még a végén vénségemre meginognék, hogy ez az állapot most is fennáll...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.10. 18:49:32

@waker:

Naná, hogy belterjes, elvégre mi vagyunk itten a szellem arisztokráciája, azoknál pedig így szokás! Sajnos az ebből adódó degeneráció több társamnál is kiütközik, jellemző például szörcsi kóros hízékonysága, rada piperkőc homoszexualitása, LadyCarambólé meg simán nőnek született, stb... Mellesleg a példában én vagyok Vilmos herceg.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 18:57:14

@radairosseb:

jólvan rada, igazad van, bármekkora burnyák vagy, mégiscsak hímnemű ezért hát nem árulom el, hogy sírva könnyeztél töppedt péniszeddet húzogatván, miközben azt hajtogattad: 'frédike, csak most az egyszer gyere elő, esküszöm utána csak pisilni viszlek már ki'

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 18:57:34

@"the dragon": Főleg mivel minden egyéni véleményt kimoderálsz, esélyt sem adva másoknak arra, hogy a vita spektrumát ki-, s a blog küldetését beteljesítsék.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 18:59:00

@knédli farúd szárny: Nehéz eldöntenem, ezt még anyád álmodta, vagy te fantáziálsz erről. Kiindulva abból, hogy a kárákterösszetétel eléggé félkezes gépelésre utal, feltehetőleg épp csattogtatod a fitymád, ami mégiscsak az utóbbit valószínűsíti!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 19:00:39

@radairosseb:

mióta anyámra gondolok, folyamatosan rejszolok. tudod, gyerekkorból fennmaradt szokás.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.10. 19:29:18

@"the dragon": Istenem.
hogy ez nekem hogy hiányzott. A szellemi arisztokráciás szarrá koptatott poénja megint felütötte busa fejét.
És waker látja a fényt.

Hát hogy nem vagyunk, hogy nem vagyunk?

Ennyi reszket az ánuszod tőlem, hogy még egy kiskezitcsókolomra se telik?
Semmi dörgölőzés?
Hálátlan fajta gyík!
Már röpiratokon terjesztem az aranyköpéseidet: a föld forog és kering a nap körül! - és még mindig semmi-semmi.

Ha elindítom a poszt-folyamot: Mindent anyámról címmel, téged beleveszlek. "Anyám és a házivaránusz episod 1."

Örülj! Csücsöríts!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.10. 19:36:59

@gájricsi dezső:

Szó nincs itt holmi szarrá koptatott poénokról, az általad idézettet sokkal inkább nevezném egyfajta időtálló alapvetésnek, mely irányfényül szolgál a blogon eligazodni vágyó egyszerű lelkeknek...

Te buzi!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.10. 19:47:35

@"the dragon": Nem mondod?
ÉN szekcujális tévelygésem köztudott, már Gizikétől kezdve az ENSZ Biztonsági Tanácsáig bezárólag mindenki értesült róla.
De hogy te is fijam, Brutus!
Hogy szintén folyik a szád sarkából a nyál egy kis jóféle férfiseggtől...

Hát baszod. Ezt nem gondoltam volna.
Bár mondják, hogy a homorékok körében klasszisokkal magasabb az abberáltak aránya, ebből rájöhettem volna, hogy mi a helyzet veled.
Mert hogy abberántos vagy az nem kérdés. Máskülönben mi a faszért két buzi kihalóban lévő dögöt raknál avatarba? Animalszex egészségtelen dolog, csak szólok! Az állatokban sok a féreg, bekerül a szervezetedbe, gennyedzik az egész egyébként is rohadó belső rendszered.
Pfejj. Lehet, már bent vannak...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 19:47:42

@knédli farúd szárny: Persze, mindig elfelejtem, hogy az átlagosnál nagyobb eszedet a római vérednek, nem a homoszeszkulális tapasztalatoknak köszönheted. Mondhatni veled született, semmit nem tettél érte!

szanalmas 2010.04.10. 19:52:54

Mi van kispöcsök, hogy ityeg?!

Kezd hasonlítani rám a blog úgy látom, faszt műveltetek itt mostanában?!
Anyátok jól van?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.10. 19:58:10

@gájricsi dezső:

Azt hiszem, ha te két egymást összecsukható székkel ütlegelő ártalmatlan pandáról az anális közösülésre asszociálsz, akkor a hiba bizony benned van...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.10. 19:58:57

@szanalmas:

Kitalálom, egész eddig szórtad a fideszes szórólapokat, te gennyedék...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 20:02:44

@"the dragon": Nana, azért, mert valaki fideszes szórólapokat osztogat, még lehet tisztességes ember. Persze szanalmas esetében erről kurvára szó sincs, de ne vessünk meg senkit azért, hogy a zsidókról legombol némi aprót!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 20:05:14

@szanalmas:

hát, száncsikám elvagyunk. mióta főcímlaposok voltunk, dől a lé, kúrjuk a csajokat, meg néha anyádat.

szanalmas 2010.04.10. 20:07:07

@"the dragon": @radairosseb:

Wehehe, én csak a magvaimat szórom lúzerek, azt még nem tudom, hogy szavazzak-e valamelyik szarra, segítsetek! Ki a befutó, és mennyit nyerhetek, vagy inkább maradjak a lovinál?!

szanalmas 2010.04.10. 20:12:58

@knédli farúd szárny:

Te pöcs, utoljára 16 éve vót címlapos a blog, ne hazudj, te anyabaszó! Amúgy csókoltatom a mamát!

szanalmas 2010.04.10. 20:18:40

@knédli farúd szárny:

Ki a faszom ez a Senkiházy nevű lúzer, hogy ontopik legyek, ez se heteroszekszuális -mint az előző kettő- az hótziher. Honnan szedi ez a komcsbibsi bagázs mindig ezeket a szerencsétlen hülyéket bazze?!
"Eszem, faszom megáll!"

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 20:22:31

@szanalmas: Az hagyján, de egyből admin joga is van. Na, ez a csőd, baszod.

szanalmas 2010.04.10. 20:24:25

@radairosseb:

Még szerencse, hogy GOD mode nincs mint a DukeNukemben he!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 20:29:38

@szanalmas: Persze, hogy nincs, azt leszedtem, nem osztogatom akárkinek.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 20:32:47

nyemkűdödelegybőlamitírtam, buzigép!

szanalmas 2010.04.10. 20:38:05

@knédli farúd szárny:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Mesterházy_Attila

Ez ki a faszom, bazze?! Aki megdugja E.T. Ildikót az miniszterelnök jelölt lesz vigaszágon-e?!

szanalmas 2010.04.10. 20:57:27

@waker:

Te valami rokona vagy lédykarónvarjúnak szerintem.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.10. 21:54:34

@szanalmas:
Mi van Száni, valaki arconfosott, és most ide jössz mosdani? Persze amilyen csökkent értelműek vannak itt - tisztelet a kivételnek, mert az még ezen mindentől elrugaszkodott helyen is akad -, simán rózsásfényűre nyalják még a szikkadt ánuszodat is!
Egyébként meg mit firtatózol, családfám nem kéne, te kis pöcs?

szanalmas 2010.04.11. 10:57:35

@LadyCarambole:

Nem értem, mit vartyogsz, gondolom valami nőnemű lény lehetsz!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.11. 13:08:21

@szanalmas:
Látod, ez a legnagyobb baj, hogy azt hiszed, tudsz gondolkodni.

Trójai 2010.04.12. 16:26:06

Ez egy marha jó írás. Minekutána elolvastam a honlap összes bejegyzését -ennek ellenére elutasítom azon vádakat, hogy mazo hajlamaim vannak- arra a következtetésre jutottam, hogy Lady Carambole itt az egyetlen, aki tud írni.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.12. 20:05:07

@Trójai: helyesbítek, lady carambole az egyetlen, aki hajlandó nekigyűrkőzni az írásnak, mert azt hiszi, ettől majd jobban fogjuk szeretni...a tiszteletet meg sem említem, mer akárhányszor felmerül Caramboléval kapcsolatban-ami sejtheted, rendkívül ritkán esik meg-mindig percekig ráz a gúnyos röhögés...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.12. 20:27:11

@Nyunyóka:

uncsizol, kiscsiga? karcolgatod a műanyagokat?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.12. 21:02:50

@knédli farúd szárny: műanyagot nem, viszont rezet igen, viszont szombaton, ésviszont Pesten..és mondhatom, ennél tökölősebb, időigényesebb és szivatósabb ágazatot nem volt eddig szerencsém megismerni-fassetudja, mit hisznek a grafikaszakosok, hogy fognak ilyenekből megélni...egyre inkább hajlok affelé, tájfestővé képzem magam, és halálom napjáig dagadt, pénzes németeknek mázolok vásznakat a küsmagyarországi bukolikus idillről...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.12. 21:13:33

@Nyunyóka:

ezerszer megmondtam már, hogy a szoba-festés mázolás életed végéig jó anyagi körülmények között tud eltartani.

bár régen a rezescigányok is aránylag jól éltek, míg adót nem kellett fizetniük.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.12. 21:30:24

@Nyunyóka:
Nem kell nekigyűrkőznöm, mivel könnyed csuklómozdulattal kanyarintom ide a posztjaimat, ellentétben veled, aki vérvöröset izzadsz, mihelyst nem rajzolni kell valamit. Nem is értem, miért nem rajzolt posztokkal kápráztatod a nagyérdeműt, hiszen Szörcsiről is milyen élethű lett az a porté!
Amúgy testtájon deklarállak, ha még egyszer beszólsz, te atka!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.12. 22:11:36

@LadyCarambole:kedves tőled, hogy megfeszített munkát vizualizálsz posztjaim mögé, de sajnos nem ez a helyzet-disznóknak gyöngyöt-ugyan mit! A te pedálozó székfoglalódról viszont nem tudok érdemben nyilatkozni, ugyanis be kell valljam, nem olvastam el...de biztos baromi szellemes, vagány, meg minden, szóval gratula és-üdv a Csapatban!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.14. 00:16:19

@Trójai:

Köztudott, hogy átlátszó, csalfa hízelgéssel csak a tizenéves fogszabályzós lányokat, és a fonnyadt bőrű háziasszonyokat lehet befűzni. Talán abban is megállapodhatunk, hogy karambólé az utóbbi kategóriába tartozik...

Ebből pedig csak arra lehet következtetni - és nem kenyerem a személyeskedés, bárki megmondhatja -, hogy egy gerontofil állat vagy, aki már annak gondolatára is cibálni kezdi a bébirépát, hogy elégedett mosolyt csalt egy szutykos vénasszony szája csücskébe!

Trójai 2010.04.14. 17:50:29

@"the dragon":

Ez nem volt nagy dicséret carambole-nak, mert titeket igen könnyű leiskolázni.

Amúgy nem csak félre, de teljesen elértetted a dolgot. Azért írtam, hogy jót írt, mert tényleg jó. Nem azért, mert baszhatnékom van, mivel-kénytelen vagyok elismerni- még nekem sincsen határokon átnyúló és kilóméterekre elérő hímvesszőm.

Nem holmi kicsinyes hajbókolás, alantas szexuális ösztön, vagy alattomos hátsó szándék mondatta velem. Engem nemesebb és intellektuálisabb célok vezérelnek. Bár ezt te nem értheted meg a te fasz - valamint pinaorientált gondolkodásmódoddal.

Ámbár megértem szánalmas kis puffogásod, én is szégyellném magam, ha egy nő ennyire lesöpörne intellektuálisan. Továbbá azt is megértem, hogy mindezekután érzékenyen érintette vajpuha lelkedet, hogy a carambolenak szánt dicséret az nem neked szólt. (mondhatni a neki címzett dicséret a te lesajnálásod is egyben)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.14. 20:20:40

Ne izguljatok, ez csak a Szakállas Törpenők Szakszervezetének hivatalos érdekképviselete, tudjátok, mindenkinek a pályáját figyelemmel kísérik, aki van olyan szerencsés, hogy nem egy magánkuplerájban mutogatják, amint egy meghágja egy zergebak!

@Trójai:
Köszönöm az elismerést, bár ahogy Te is mondtad, ezek között a retardáltak között nem nehéz jónak lenni. Mindezek ellenére én továbbra is törekszem e tudományos munka szentségének ápolására!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.14. 20:31:11

@"the dragon":
Ehhe, ezt majd még meglátjuk, te kis pattanásos informatikus! Nem tagadható, hogy többször is megríkattalak már, miközben megpróbáltad előadni a kemény faszú basszájba gyereket, de csak azért nem tettem szóvá, mert mind abban reménykedtünk, idővel abbahagyod szegény édesanyád anális vegzálását, és végre rendes barátnőd lesz.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.15. 00:05:57

@LadyCarambole: Szentség és tudomány csak papok és nők szájából hangozhat el egy mondatban. Mivel tudjuk, hogy a méhed még az alapvető funciók betöltésére sem alkalmas (mint amilyen a mióma produkálása), kézenfekvő, hogy csakis pap lehetsz!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.15. 10:55:26

@Trójai: Érdekes. Pont ezzel a technikával furakodtam én is.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.15. 10:57:18

@radairosseb:
Ellenben rólad nyugodt szívvel kijelenthető, hogy nemcsak fartúró vagy, de nyilván csakis lopott biciklin közlekedsz a ködös Strasbourgban, amely egyértelművé teszi, hogy menthetetlenül visszaléptél az evoluciós ranglétrán, egészen a puhatestűekig!
Szóljál, ha nem érted, megpróbáljuk elmagyarázni, bár dúcidegrendszerrel nehéz lesz megértened, ezt elismerem.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.15. 11:57:53

@LadyCarambole: Az önkritikád az egyetlen oka annak, hogy még megtűrlek itt: ahogyan beismered, hogy képtelen vagy a zavaros gondolataidat értelmesen elmagyarázni.

Evonúcióban pedig csak kétféle lény hisz: azok az emberek, akik majmoktól származnak (ők pedig nem mások, mint a Fidesz-szavazók), és azok az emberszabásúak, akik abban reménykednek, hogy ők képviselhetnek egy evonúciós ugrást az emberek felé.

Ki kell ábrándítsalak: még a habókos Darwin Károly szerint is évmilliókra lesz szükségetek, amíg emberré váltok! A genetikai keresztezhetőség nem minden ám, héló!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.15. 13:48:50

@radairosseb:
Látod, ebben egyetértünk! Ha tudom, hogy te is mélyen megveted a darwinizmust, máshogy fogok hozzá alantas személyed leírásához!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.15. 14:25:59

@LadyCarambole: Nem, nem egyetértünk, csak te is azt akarod mondani, amit én, mert rájöttél, hogy ezzel tudsz jobban helyezkedni!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.15. 14:45:53

@radairosseb:
Inkább segítsél dzsipó, még ha idegen is a természetedtől!

Ha sokáig húzol, posztot írok a darwinizmusról is, de akkor a keresztények se ússzák meg, az biztos!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.15. 15:23:59

@LadyCarambole: Dárwinról már volt szó egy másik blogban, amit itt nem illik emlegetni. A csuhásokról meg Dragon miatt nem szabad, ugyanis Dragesz titokban szerzetes, és ha csúnyákat olvas a vallásról az interneten, meg kell gyónja, hogy valójában egy négerszopó koblenzi zsidónak született, és csak felvette a keresztséget!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.15. 16:09:36

@Trójai:

Ha nem alantas szexuális ösztön, akkor nyilván a funkcionális analfabetizmus mondatja veled ezen képtelenségeket. Vagy pedig a sima, a szó legszorosabb értelmében vett analfabetizmus. Ladycarambole izzadtságszagú böfögése ugyanis maximum tölteléknek jó. Mármint annak, aki szereti az ürüléket...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.15. 16:15:24

@LadyCarambole:

Hidd el, a faszom keménysége még neked is megfelelne, pedig a patkóbeledet izgató hurkatöltővel kétségtelenül magasra tetted a lécet. Megjegyzem, én inkább a hörgőidre mennék...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.15. 16:56:37

@"the dragon":
Egyeztetted ezt az egyházmegyével? Mert ha nem...

pecs2010 2010.04.28. 09:13:50

Heh... fasza cikk...
:DDD
Ez komoly?
Amit itt leírtál egy tömény baromság, amúgy ha csak egy kis része is igaz, akkor azt CSAK MAGATOKNAK köszönhetitek, ha egy hetero férfi már egy másik férfihez fordúl igazi kielégülésért, akkor valamit kibaszottul elkúrtatok kisanyám!!
Ha nem játszanátok éjjel-nappal az álszent kislányt akit kizárólag gyertyafénynél, minnél nagyobb fasszal, frissen vetett ágyban, 12 órás előjátékkal lehet megdugni a jól sikerűlt vacsora után (amikor a ffi elmosogatott) akkor nem ilyesztenétek el a faszságaitokkal a ffiakat.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.28. 09:20:57

@pecs2010: Jól beszélsz, tesó! Minden heteroszeszkulális férfi ijedős, beszari fasz, ezért inkább aszeszkulális lesz, ha már a nők nem teszik szét neki egyből, férfiakhoz meg túl gyönge!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.28. 09:28:04

@pecs2010:

apicsába, nagyon odabasztál!

néha nézz be hozzánk!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.28. 09:50:36

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Te a sámlikat cenzúrázd, dagadék, különben kibaszlak innen, mint macskát szarni!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.28. 20:02:22

@pecs2010:
Nah, pont az ilyenek miatt van szükség áldozatos kutatómunkánkra, ti meg itt adjátok alá a lovat, faszkalapok!
Már csak azon töprengek, hogy megmenthető-e még, vagy mindenképp hagyjam, hogy Rada felavassa szűz ánuszát...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.28. 21:33:24

@LadyCarambole: Megfőzted már a vacsorát, vagy Hanzi ma is műanyagot eszik, ribanc!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.28. 22:09:11

@radairosseb:
Hanzi megfőzött, utána kinyalt.
Hát, így megy errefelé, te pöcsinke!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.28. 23:57:32

@LadyCarambole: Persze, a múltkor már mondtad, hogy homokos a csávó.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.29. 08:32:37

@radairosseb:
Nem, kevered a fazont a faszoddal: TE vagy homoszekszuális, Hanzi meg HETERO.
Ne kelljen még egyszer elmondanom, agyatlan, különben kénytelen leszek befagyasztatni az illegális doppingszerek piacát!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.29. 10:17:44

@LadyCarambole: Jól van na, nem kell azért így kiabálni velem! Eddig úgy tudtam, hogy minden hímringyó buzi, de ezek szerint ő kivétel!
süti beállítások módosítása