Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Elsődleges és másodlagos nemi jellegek

2010.03.29. 21:00 radairosseb

 A férfiak és a nők olyan emberszabódásúak (Hominoidea), akik bizonyosfajta különbségeik révén különleges (spéciális) relációban állnak egymással. Ezen különbségek involuválják azt, hogy a férfiakat emberszámba vesszük, míg a nők legfeljebb a szájukba veszik az emberét, ha nem áll rendelkezésünkre a nőnemű egyednél megfelelőbb pártner dóminanciánk kifejezésére.

E különbségek javarészt az úgynevezett nemi jellegekben nyilvánulnak meg, amelyekből megkülönböztetünk elsődlegeseket és másodlagosakat.

Az elsődleges nemi jelleg határozza meg azt, hogy az egyed az emberi nembe tartozik-e, vagy nem. Az ember (Homo sapiens sapiens) - hasonlóan számos más főemlőshöz - ugyanis négy végtagja mellett egy, alapvetően az egyensúlyozásra szakosodott szervvel, úgynevezett farokkal (cauda) rendelkezik. A Homo sapiens sapiens esetében a farok - szemben a caudával rendelkező más Hominoideákok megfelelő szervének szerepével - már nem a fizikai, hanem a lelki egyensúly fenntartását szolgálja. Ilyen vagy ehhez hasonló szervvel a nőnemű egyedek nem büszkélkedhetnek - nem véletlen, hogy eredendően híján vannak a lelki egyensúlynak.

Nevezetesen az úgynevezett hímtaggá (pénis) nemesedett egykori cauda - melynek elébbvalóságát testünkhöz képest elfoglalt helyzete is jól mutatja - teszi lehetővé az ember számára, hogy eredendő rendeltetésének megfelelően a mások feletti dóminánciáját anális közösülések lebonyolítása révén érvényre juttassa. A pénissel rendelkező, dómináns Homo sapiens sapiens - kezdeti elhajlásain és életre való felkészülésén túl, amikor megengedett a háziállatokon és nőkön való kísérletezés a megfelelő gyakorlat elérése érdekében - kirázólag homoszeszkulális közösülésekre kapható, s így szeszkulális aktivitása a dóminánciájának megfelelő arányban dómináns vagy szubdómináns dominanciát mutató statisztikai görbét ír le. Eme görbe íve ideális esetben phallikus szimbólumot mintázva meredeken felfelé áll, ezenképpen biztosítva a már említett lelki egyensúlyt a dómináns egyed számára. Eme állapot eléréséhez és fenntartásához persze egyre fokozódó szeszkulális aktivitás igényeltetik. Ez az oka annak, hogy a dómináns hím útját rojtosra baszott végbelek övezik.

A másodlagos nemi jellegek közül a fizikai sajátosságok különleges (spéciális) szpicés mellékhatásait kell kiemelnünk. Azon példányok esetében például, amelyek nem rendelkeznek pénissel, avagy pénisük csupán fizikai egyensúlyozás (közkeletű nevén: faszlóbálás) funcióját képes betölteni, ott hiányról, jobban mondva defektusról beszélünk. Eme defektus és az ebből fakadó irigység magyarázza azt a viselkedészavart, amely ezen sub humanum egyedekre oly' jellemző dómináns hímek jelenlétében. Ezen töketlen végbéllények alapvető társadalmi szerepe a demagógráfiai statisztikák javítására szolgál, elvégre dómináns hímek csak olyan közösségben létezhetnek, ahol van mi felett dóminálniuk.

A viselkedészavarok szembeszökő példái észlelhetők e blog számos törzsposztolóján, ám - ha már a szélesebb közönség előtt rejtve maradt - a legutóbbi belső topik kommentjei alapján különösen ki kell emelnem Fletó Erik nevű képződmény nevét, aki mintapéldája a szubdómináns élmények hatására kiteljesedő homofób hisztériának. A jóravaló, homoszeszkulális dómináns hím egyetlen missiója mi más is lehetne, mint végigfarkalni az egész szűk végbelű bandát, különös tekintettel Fletóra?
 

47 komment

Címkék: homoszexualitás szex pénisz zsidók lányok flat eric zsidóbűnözés ánusz nemi jelleg végbélnyílás elsődleges nemi jelleg másodlagos nemi jelleg

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr291878847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.29. 22:32:51

Ez most egy szerelmes levél akar lenni? Még szerencse, hogy Fletó épp Párizsban van, nyilván feltöltekezik majd mindenféle homoszexuális ingerenciákkal...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.29. 22:51:58

Radai, te bús büdös kisebbségi, hát még mindig nem tudsz elszakadni a perverzióidtól?!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.03.29. 22:56:50

Vajon milyen földöntúli erő vezérelhette azt a megérzésemet, hogy ez a két díszpinty fog majd először hozzászólni?

Hát jó, bevallom: a poszt igazából rólatok szólt, csak azért írtam Fletóról, hogy féltékennyé tegyelek benneteket, cukipofák!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.29. 23:31:42

Felcsigáztál! Kipróbálnám egyszer, hogy szopol faszt. Egy kikötésem lenne, vegyél hozzá szőke parókát, mert nem akarm, hogy buzulásnak tűnjön a dolog...

est komor őre. 2010.03.30. 00:56:18

brutális poszt!
gratulálok és vivát!

est komor őre. 2010.03.30. 08:59:52

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

baszódjmámeg, ne kérdezősködj!
hányszor mondjam, férfiember KIJELENT, megállapít, felkiált!

TÖKÖSEBBEN BAZMEG!

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.03.30. 20:08:16

"..egyre fokozódó szeszkulális aktivitás .."

Az meg mi? Megremegett a kezed, ahogy egyre intenzívebben jelent meg a seggluk rojtos látványa?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.03.30. 20:16:31

@ingenium rusticus: Nem idegen szavak kézikönyve vagyok, hanem bloggerelő, te gekkópatkány!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.30. 21:46:54

@est komor őre.: Igazad van, összeszedem magam. Ezért már írom is az új posztot.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.03.30. 21:56:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Az enyém előtt kellett volna, nem utána. Eső után esőernyő.

Frick László Emlékzenekar 2010.03.31. 01:28:20

Csalódottan tapasztalom, hogy egyetlen kerékvágásba ragadt a kedves szerző, pedig sajt-szimat turka játék közben az árokzsírszaglász kislányok is szoktak ám ennen paplikájukba tévedni ujjackáikkal.

A basznivágyó dominánsnő , aki havikötőjéből s sockeli [bécsi dialekt, felnémetül sockn]-ből afriktömettel applikál hímtagot s így in tergo ejté meg a bordélyban beosztott nődolgozóit. Esetleg a bárzongoristát is. ( Dr Finkellmann tanácsost viszont 100 schilling felárért)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.03.31. 02:13:59

@Frick László Emlékzenekar: Ennek két oka van, Frici. Az egyik, hogy a gondolataim mindig az élet értelme körül forognak. A másik meg az, hogy veled ellentétben én nem játszom meg magam.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.03.31. 13:33:00

áhaá az uram eme meglátást hogy segg felajánlása baszára egy behódolás üdvözli és kíván radairossebnek minél több szaros segget

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.03.31. 13:38:08

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: Zsani, ne legyél már te is olyan eszetlen, mint Fricc! Ez a műremek nem a felajánlkozásról szól, hanem az elsődleges nemi jellegek (mint amilyen én vagyok) és a másodlagos nemi jellegek (mint amilyenek tik vagytok) szembeszökő különbségéről!

Gondolhattam volna persze, hogy egy másodlagos nemi jelleg ezt sohasem értheti meg, és csak a felszínt kapirgálja ahelyett, hogy egy lendületes döféssel magáévá tenné a téma lényegét!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.03.31. 13:43:08

@radairosseb: akkor tagolom.
áhaá!! az uram, eme meglátást, hogy segg felajánlása baszásra: egy behódolás. üdvözli!! és kíván radairossebnek minél több szaros segget!!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.01. 09:50:02

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: Nem szívesen mondok ilyet, mert kinéznek innen, de köszönöm.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.04.01. 10:15:47

@radairosseb: óh köszönet nem jár érte részemről az elismerés és hódolat részedre óh hatalmas @radairosseb

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.02. 08:38:21

Rada, bármikor megkínállak egy kiadós seggbebaszással, de még a prosztatádat is körbemaszírozom, csak hogy a megértésedet segítsem dominancia ügyben!
Ezek a kényszerképzetek oly mértéket kezdenek ölteni, hogy komolyan aggódom! Ideje lenne megértened, hogy ti csak a nők kielégítésére szolgáltok, és az élet nélkületek is tovább folyna, hiszen mi képesek vagyunk számolatlan női egyednek életet adni, bár az élet lényegesen unalmasabb lenne, ha nem lennének a szőrös kis játékszereink, azaz a férfiak.
Radikám, szerintem most beszéljünk meg egy időpontot, a te érdekedben!
( A Turbó 2000-es uvézöldben jó lesz?!)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.02. 13:17:01

@LadyCarambole: Alsóbbrendű lényeket nem fogok győzködni, hogy gondolkodjanak, hiszen tudom, nem tehetnek róla, hogy nincs mivel. A többiek kedvéért mondom csak el ismét: felsőbbrendűségünket már csak az is bizonyítja, hogy - mint mondod - tik azért vagytok, hogy repnodukáljátok az emberiséget, a mi létünk viszont nyilvánvalóan öncélú, s tehát istenségtől való.

A felajánlást amúgy köszönöm, de ha amúgy nem ismernéd az életutamat (elnézhető, hiszen nem csupán agyatlan vagy, de új is errefelé), olvashattad a bejegyzésben, hogy úgy 13 éves korom óta nem vetemedem barlangi medvénél alacsonyabb életformák megerőszakolására.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.02. 14:01:45

@radairosseb:
Rada, eddig azt hittem, hogy legalább az írott szöveg megy, de belátom már milyen izmosat tévedtem. Nézd el nekem, hisz mint mondottad volt, új vagyok még errefelé.
Radikám, hogy egészen egyértelmű legyek, oktatási célzattal beléd vágnék egy jófajta műbránert, úvézöldet! Csakis a te érdekedben, hogy egészséges lelki fejlődésed nehogy megtorpanjon ezen a neolitikus szinten!
Vannak még távlatok, meglátod!

Amúgy ha szerény kiegészítést tehetek az általad felsoroltakban, az öncélúság messze nem igazolja isteni léteteket, mivel bármilyen istenség első számú ismérve a teremtés képessége. Nem, a szarás nem tartozik ebbe a körbe, sajnálom.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.02. 14:11:35

@LadyCarambole: Egy. Az istenségek baszottul nem tudnak teremteni, csak a démiurgikus hatalmúak. Ezt minden ivarérett ember tudja. Kettő. Saját szeszkulális fantáziáidat ne rám vetítsd ki. Attól még, hogy neked nincs faszod, és így a behatoláshoz műbránerre van szükséged, én meg vagyok áldva a szükséges szervekkel. Három. A kurva nénikéddel személyeskedj, te földigiliszta! Mikor baszakodtam veled, te végtaghiányos végbéllény? Soha nem alacsonyodnék le a te szintedre, te pikkelyszárnyú szövőlepke!

Nőj fel a feladathoz, olvasgasd sokat a blogot, és csak akkor szólalj meg, ha legalább két férfiember azt mondja, hogy a szád nem csak szopásra való (na, azt várhatod, kisanyám!)!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.02. 14:32:09

@radairosseb:
(Megvolt a kettő, bár eleinte nagyon ragaszkodtak volna a szopáshoz is.)

Most mit hőbörögsz, ahelyett hogy értékelnéd az irányodba mutatott erőfeszítéseimet! Ha azt hiszed, hogy nekem örömet okoz az aranyeres végbeledben túrkálni ahelyett, hogy a jóképű és szexuálisan magasan képzett uramat boldogítanám, hát nagyon tévedsz!

Demiurgikus...kezdem érteni, mi okozza benned ezt a meghasonlást.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.02. 14:53:05

@LadyCarambole: Megkímélhetsz az erőfeszítéseidtől. Hidd el: magadat teszed csak nevetségessé az internet előtt.

Mindjárt gondoltam, hogy nem tudsz különbséget tenni az istenség és az omnipotencia fogalma között, így aztán a démiurgosz szó sem csoda, ha ismeretlen a számodra!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.02. 15:58:45

@est komor őre.: Aki leírja azt a szót, hogy "ismi", férfiember nem lehet. Dragon nemi indentitásáról is akkor győződtem meg, amikor - ráadásul privátban! - ilyen förmedvényt írt nekem.

A ti anyanyelvetek persze, úgy basszátok szét, ahogy akarjátok, de nem érzékelitek, hogy ez milyen buzis?

csőr dzsinn ész 2010.04.02. 18:20:13

@radairosseb:

vigyázz, a mi nyelvünk rendkívül cseles.

pl ismered azt a szót, hogy aromazáró csomagolás?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.02. 18:24:51

@radairosseb:

Csak kúrással akartalak kecsegtetni, ha már kinyaltad a seggem, köcsög!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.02. 19:07:32

@LadyCarambole: megadnád végre a paramétereidet, hogy végre meggyőződhessünk afelől, igazunk volt, hogy egy mázsásra hízott undok anyakoca vagy?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.02. 19:15:30

@Nyunyóka:

Játssza az eszét a lotyó, meg blogtalira jönne, de azt elfelejti, hogy egy nőnek a külcsíny a fokmérője... Mondjuk a kivénhedt friccek igényeiből kiindulva egy lófogú festett vörös dagadt szoponc lehet.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.02. 22:33:34

@Nyunyóka:

És mégis milyen paramétert küldjek, kedvenc könyvem, vagy mi?

@"the dragon":
Kérlek kímélj meg hagymázas elképzeléseidtől, lévén felettébb visszataszítóak.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.02. 23:05:15

@LadyCarambole:

Megmondom őszintén, azóta utállak, hogy Eric posztjában leszoptad a rohadék hindi félmajmokat, mintha legalábbis a megboldogult Puskás Ildikó szimatszatyrából bújtál volna elő...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.03. 10:53:04

@LadyCarambole: szerinted egy férfi, ha nőt kérdezgeti a paraméterei felől, mégis milyen mutatók iránt érdeklődik?? Természetesen súly, magasság, derék és mellbőség, valamint az alkoholmennyiség, aminek az elfogyasztása után Jürgen faterja már "takaros kis(???) magyar menyecskének" titulál..

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.03. 15:57:19

@"the dragon":
Hát igen, a közmondásos kígyót melengetitek kebleteken, ez van.
Tashi Delek!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.03. 18:49:56

@"the dragon": Nem rólad beszéltem, hanem az igazi dragonról, te kópié!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.04.03. 20:30:25

@radairosseb:

Lenne itt néhány kényszerképzet, amivel ideje volna leszámolnod... Az egyik az én esetleges identitáslopásom, a másik pedig, hogy amennyiben torkostóni néven Luxemburgban forgatsz homopornót, azt később nem fogják itthon forgalmazni...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.03. 23:48:12

@"the dragon": A torkostóni produkcióval mi a bajod? Én teljesen elégedett vagyok vele! Luxembourg pedig igazán jó hely, idenális egy jó kis kufirchoz.

Ami pedig az indentitásodat illeti, nem először utalok rá, hogy nem kényszerképzet, hanem tény kérdése, hogy két példányban létezel. Ezzel még csak azt sem mondtam, hogy nem mindkét nick a tiéd, de amelyik itt írogat, az másolat, ezt kár tagadnod. Ha mégis megteszed, könyörtelenül linkelek, és lebuktatom az évezred legnagyobb összeesküvését - bár kétség sem férhet hozzá, még a zsindely olvasói is előre tudják már, ha időnként betévednek hozzánk, hogy kik állhatnak emögött...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 20:12:48

@szanalmas: Na végre, egy építő jellegű hozzászólás!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 20:15:19

@radairosseb:

szerintem is ott vagy a topon, rada, de nem mondjuk sokszor, mert már így is oldalazva mész be az ajtón, akkora az arcod!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 20:17:26

@knédli farúd szárny: Te más vagy, neked hivatalból szopnod kell, nehogy itthagyjam a blogodat. szancsi véleménye ellenben igen értékes, főleg, hogy a megfelelő helyiértéken kezeli a szerzőt!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.10. 20:18:53

@radairosseb:

ótvar buzi, ez a blog nem is az enyém, hanem petié!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.10. 20:28:36

@knédli farúd szárny: Nem értem, ő miért nem szopik akkor? Mikor Kornélka hívott a blogjára, előre lefurkózott, pedig nem is ígértem semmit. Jó lesz, ha beszélsz ezzel a Petivel, mert berágok rá, és akkor nem állok jót érte!
süti beállítások módosítása