Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Csillagjegyek

2010.01.09. 18:14 pixelpiréz plüssvitéz

Az asztrológia tudománya azzal foglakozik, hogy megvizsgálja, az egyes emberek születésére milyen hatással vannak a csillagok. Azt már régóta tudjuk, hogy a csillagokból folyamatosan atomok sugározódnak kifelé - fénysebességgel, ami nagyonnagyon gyors, még egy repülőnél is gyorsabb, 3000 kilóméter per óra -, amelyek hatással vannak bármire, amivel összeütköznek. Amikor egy emberbe ütköznek, akkor az atom belerombol a fejében levő gondolatokba, bár ez a felnőttekre már nem igaz, csak ritkán. A szent anyaméhben természetesen még védve van minden magzat, viszont abban a minutumban, amikor előbújik a hasból, a csillagok rázáporozó atomjai meghatározzák az ember jellemét, tulajdonságait.

 

Talán a Föld szerencsétlen elhelyezkedése okozhatja, hogy szinte minden csillag negatív tulajdonságokat okoz az emberek születésekor. Az asztológusok tizenkét csillagképről állapították meg az általuk okozott hatásokat. Vegyük is sorra őket:

 

Bak:

Önző, érzéketlen, depresszív, cinikus barmok. Ha jókedvük van, a mellettük haldoklónak kölcsönadják a mobiljukat, amíg ők elszívnak egy cigit.

Vízöntő:

Fanatikus, hőzöngő köcsögök. Grandiózus és haszontalan tervek garmada, de hogy egy vödör meszet odébbrakjanak két méterrel, az már büdös nekik. Naponta ötször találják fel a spanyolviaszt, izegnek-mozognak, mint rothadó dinnyében a lárvák.

Halak:

Érzelgős tehetetlen leszbuzik. Nyenyeregnek összevissza, ha véletlenül egyszer sandán nézel rájuk. Ha egy Halat magára hagysz egy hétre, éhenhal. Tegyük ezt minél többször.

Kos:

Parancsolgató faszok és üvöltöző picsák. Mindig csak nekik lehet igazuk. Amikor sikerül lealázniuk valakit, azonnali merevedésük van (nőknél kétnapos állandó medúza).

Bika:

Mohó, anyagias, ostoba létformák. Egyszerűen a kurvák legalja, maga a fogalom esszenciája. Férfiben is.

Ikrek:

Felszínes, pletykás népség, mindenbe belekotnyeleskednek, de semmihez nem értenek. Ha egyszer kolonizálni fogjuk a csillagokat, őket a Napba kell küldeni.

Rák:

Rájuk még a betűket is kár pazarolni. Ha tehetnék, egész nap egy kandalló mellett ásítoznának. Annyira hihetetlenül unalmasak, hogy a harmadik világ egyes országaiban vallatótisztekként alkalmaznak Rákokat.

Oroszlán:

Önelégült, erőszakos gecik - lennének, amikor egyáltalán képesek felkelni. De kibaszott lusták, egész nap alszanak, finganak meg böfögnek.

Szűz:

Hisztis, frigid, szőrszálhasogató, kicsinyes banda. Nevükkel ellentétben sajnos nem maradnak szüzek, amit a társadalom többi tagja beletörődő apátiával fogad. A háborúkban "véletlenül" mindig őket küldik az első sorokba.

Mérleg:

Tehetetlen, döntésképtelen hülyék. Amikor egy mérleg elkezd a boltban gondolkodni, hogy piros vagy zöld miafaszt vegyen, nem segít más, csak a hasbarúgás.

Skorpió:

Makacs, buta állatok. Ha a történelem során nem basztak volna tarkón néhány ilyen embert időben, még ma is barlangokból neteznénk.

Nyilas:

Nagyképű faszkalapok. Azt hiszik, ők szarták az Eiffel-tornyot. Ez néha elő is fordul, de nem járunk vele jól, elvégre kinek tetszene egy torony méretű szarkupac - mármint rajtuk kívül...

 

162 komment

Címkék: tudomány asztrológia biológia nők filozófia pszichológia butaság horoszkóp zodiákus csillagjegyek

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr341659543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.11. 19:40:11

@szanalmas:

Seggnyaló...!
Te is ontod sugárban a fölösnek ítélt, márványsárgás féldarálmány béltartalmat, laccancsszótár kitüntető társaságában...?

szanalmas 2010.01.11. 20:08:12

@Flat Eric / sta press:

Síró, picsogó, Tepsi málé, rotyogó!
Síró, picsogó, Tepsivári mogyoró!
Síró, picsogó, Kerék alá nyikorgó!
Síró, picsogó, Óvodába nem való!

Nyenyenyenye nyeeee nyee!

szanalmas 2010.01.11. 21:09:29

@Flat Eric / sta press:

Ezt mostmár magyarázd meg, mert összeakad ám a bajuszunk!!!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.11. 22:13:00

@"the dragon": Kommunista? Te nem vagy tisztában egy olasz kobzos életével.
Különben is, mit jártatjátok a szátokat itt, hol az új poszt?

LucecitaGonzales 2010.01.12. 11:16:19

@Flat Eric / sta press: fájdalmas ezt kimondanom, de teljesen egyetértek veled. kivételesen persze!

Amióta ezek a zavaros kurvahosszú kommentek megjelentek itt a "téliszünetben", azóta élvezhetetlen a blog. Nem sokan kíváncsiak erre az exhibicionista performanszra.

Ez egy kellemes könnyed móka kéne, hogy legyen, nem kafkai abszurd 98 felvonásban. (az is jó, csak nem ide való)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.12. 13:48:42

Nem tudom, hogy ki és mi végett lepődik meg azon, hogy szörcsi egy korbácsolni való idióta...

Viszont kiváló vezetői kvalitásaimnak hála, jól láthatóan sikerült konszolidálnom a helyzetet! Szóval kurva gyorsan írjatok valamit, különben a jogos kritika egy idő után csupán hiteltelen kifogássá csökevényesedik...

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Csütörtökig kénytelen leszel várni a "környezetvédelem" vadhajtásait leleplezni hivatott megapsztomra, de ne búsulj, mer' megéri!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.12. 15:31:39

@lucecita gonzales:

Te csak ne helyeselj, még kivételesen sem...!

Viszont egyrészről elmondhatom neked, őfrikksága bizonyára élvezte, sőt még jól szórakozott is rendszeres ideböfögésein, másrészt az exhibicionista performansz nem jó megközelítése a konkrét esetnek, mert a pszichiátria tudománya nem ismer ilyen terápiás módszert...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.12. 15:43:24

@"the dragon":

Gondolom, vezetői kvalitásaidról elzengedezett hozsannáid mögött azon egyszerű tény lapul, hogy ebben a sztrájkoktól terhes időszakban, a tömegközlekedés helyett gépjárműveddel részt kellett venned a közút forgalmában, és a nyolcvan kilométeres sebességkorlátozással jelzett kanyart sikerült kettes sebességi fokozatban, ötvennel abszolválnod.

Hála, és köszönet érte...!

LucecitaGonzales 2010.01.12. 16:09:01

@Flat Eric / sta press: ha ilyen jártas vagy a mentál-higiéne terén, akkor tegyél javaslatot a terápiás módszerre. (már ha szerinted a performansz valóban nem segít)

@"the dragon": aha! eltaláltam!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 16:38:47

@Flat Eric / sta press: te erik, ez az irigykedő kaparászás ha lehet, még visszataszítóbb, mint mikor szörcsi segget nyal...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.12. 16:43:09

@lucecita gonzales:

Én a konzervatív kezelési módok híve vagyok. Egy jó nagy tökön rúgás esetleg hasznos lehet, bár meghívnám néhány tudóstársamat egy konzíliumra, a kóreset bonyolult voltára, és a páciens súlyos állapotára való tekintettel.

A helyzet súlyosságát mi sem jellemzi jobban, hogy mint a fenti megnyilvánulásai mutatják, még a máskor oly higgadt Dragon is, narcisztikus hangulatingadozásokkal tűzdelt kirohanásokra ragadtatja magát.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 16:53:18

@Flat Eric / sta press: ugyanis fújsz rá, mint mirci cica kormosra, nagybátyám szürke keverékkutyájára.
mondjuk azt aláírom, hogy frikk gondoltaömlenyeinek benyomása egy remélt olvasmányélmény megélése végett olyan, mint amikor az elsőként *jujj,pirulós*_szúzleányka belemegy a dologba, és a várt kedves és simis túlesés helyett egy négerpénisz reccsen a végbelébe, de ettől függetlenül jókat ír a frikk, és hasznosakat is, és, ami a legfontosabb számomra, nem csak a levegőbe beszél, mint a tanárbácsik ott fönn.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.12. 16:55:51

@Nyunyóka:

Bár megszokhattam már, hogy lapítsz mint hamis bankó a gyíkbőr tárcában, de a csettopikban hozzád intézett kérdésem megválaszolatlanul maradt, mintha kissé ártisztikusan elsiklottál volna mellette...
Akár barátod, fríklászi!

LucecitaGonzales 2010.01.12. 16:59:23

@Flat Eric / sta press: "máskor oly higgadt Dragon" Aztán hol marad az objektivitás?!

A konzíliumot azt viszont szeretem. Főleg a mentolosat. Úgyhogy nem bánom, ha meghívsz rá.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.12. 17:21:40

@Nyunyóka:

Azért én ezt nem merném ilyen nagy határozottsággal kijelenteni, mármint a hasznosságot illetően...
A reccsentés a végbélbe igaz, csak a kiömlö bélsár fröccsenése, és a sikoltás hangja sok dolog elfedésére alkalmas.

Megjegyzem, ha elolvastad egyáltalán amit írtam, az a véleményem, hogy saját blogján sokkal moderáltabb, mondhatnám szofisztikáltabban ír, (bár szerintem harminc éves spétben van, már ami a stílusát illeti) a bedemártonozós, személyeskedő faszságait meg idelöttyintette nyakló nélkül. Szánalmas egyszer meg is jegyezte, ha ekkora kényszere van arra, hogy minden bejegyzésében buzikulkázzon, vagy geciindexezzen, akkor miért nem indít egy szarozós blogot, ahol úgy okádhat le mindenkit epével, ahogy akar.
Szerintem ez egy végletesen frusztrált, sértett fasz, aki ezzel a modortalan módszerrel, ami egyébként kibaszottul modoros, akarja felhívni magára a figyelmet.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 17:41:59

@Flat Eric / sta press: nézd, finoman, ügyesen, szofisztikáltan író, tisztakörmű, illatos orcájú városi íróból nagyon sok van, és én személy szerint hányingert is kapok már tőlük, frikk viszont lássuk be, hiántpótló, és elég egyedülálló a maga szófosó posztalkesz rögeszmés pszeudojobbágy nemében...kicsinyesnek meg ugye ne nevezzük kicsinyesnek, ha magunk szemébe is áll egy gerendányival...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.12. 17:45:58

@lucecita gonzales:

Az önbizalmát azért nem akarom teljesen elvenni...

A mentolos tökönrúgás hűsítő hatása tagadhatatlan, majd szólok...

szanalmas 2010.01.12. 17:58:58

Hát, valljuk azért be, hogy nem mindenki lehet olyan sármos, tisztahangú, bölcs, udvarias, lényegretörő és főleg mívesen cizellált irodalmi stílusban fogalmazó, mint mi a "régi rájöttemesek", akik néhány buzitól eltekintve magunkban hordozzuk a férfiasság valamennyi ismérvét. Persze most főleg magamról beszéltem.

Annyit még ehhez talán, hogy a kigondoltam blog az nem a rájöttem blog.
Speciel szerintem mindenki felejtse el az elvárásait, a csoda elmaradt. Persze én nem vártam természetesen csodára, mert az én vagyok magam!
Szórakozzunk uraim! (És buzikáim.)

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.12. 18:02:48

@Nyunyóka:

Modorosnak neveztem, modorosnak, mert ez már modorosság a javából. Hidd el nem tegnap tanultam meg olvasni, láttam már hasonlót, ezért még eredetinek sem gondolom. Egyébként saját maga, és önnön fóbiáinak foglya ez jól látszik szinte minden megnyilvánulásán, mondom ezt úgy hogy, vettem a fáradtságot és amit felleltem tőle, azt elolvastam. Bizony sokszor ismétli önmagát, gondolatokat lop innen -onnan, majd sajátjaként közli azokat.
De tegye, csak ne mérgezze mások kútját, ha van sajátja is...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.12. 18:08:03

@szanalmas:

Hát bizony valóban igazat szólsz, te is csak magadban hordozod a férfiasság ismérvét, konkrétan a seggedben...
Csak az a baj, hogy az a férfiasság szervileg másé...

szanalmas 2010.01.12. 18:13:18

@Flat Eric / sta press:

Úgy tudtam, hogy magadra veszed a buzit!
Persze kár is lenne szépíteni a másságodat! Te marmonkanna!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 18:21:10

@Flat Eric / sta press: te, most remélem nincs itt semmi külsős szemtanú, ezért most kérdezem: te tényleg, tényleg komolyan tartalom és formabéli aggályokat fogalmazol meg, itt, a kigondoltam blogon, vagy most épp jól átbaszol a palánkon?
amellett, nemtom feltűnt-e, szótár számos cikkében leírta, mennyire nem tud leszakadni Eszterházyról, és úgy általában, "kinek a faszáról jött ő", hogy az ő kifejezésével éljek-tehát hogy eredeti, azt nemmontasose, azt én montam-viszont, ha összeszedi magát és csokorba fogja az épp aktuális mániáit, és megfésülgeti a tetejüket, kurva jókat tud írni...igen, innentől kezdve kell elkezdenünk ízlésről vitatkozni.
mellesleg azért is érthetetlen a vinnyogásod, mert szótár alias frikk nem magától jött ide, hanem szörcsi édesgette soraink közé, szabályosan rátukmálva a jogot-hogy innentől hogyan áll bosszút rajtunk, hogy nesze akkor, ittvan ha annyira akartad, buzikám, az már más kérdés...

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.12. 18:29:24

@szanalmas:

Tévedsz, nem vettem magamra!
Te szeretsz sütkérezni a nagy langymelegségben...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.12. 18:36:46

@Nyunyóka:

Végre visszataláltunk a pestis ősforrásához, szörcsihez!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 18:49:47

@"the dragon": úgy általánosságban kijelenthetjük, hogy ami a kigondoltamon el lett kúrva, az szörcsihez köthető valamilyen módon...bár szótár meginvitálása nem lett volna rossz ötlet, csak persze a hogyant rontotta el, és sikeresen kialakította rólunk a képet, hogy gerinctelen talpnyalók vagyunk, amit csak fleterik nyafogása ellenpontozott valamelyest...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.12. 18:53:36

@Nyunyóka:

szörcsi élete gyakorlatilag katasztrófák sorozata! Elkezdett shortolni, bedőlt a világgazdaság, elkezdett adminkodni, kivéreztette a blogot, abba bele sem merek gondolni, hogy a gyereknemzésének mi lesz a vége...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.12. 20:06:19

@"the dragon": Már radai, az ismert meleg kisebbségi is hanyagolja a blogot, messze a csütörtök.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 20:14:29

leállnátok már a folytonos vinnyogással? egy rakat pánikbeteg is szórakoztatóbb társaság...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 21:12:08

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér): igazad lehet, ugyanis például a 101 kiskutya után a 102 kiskutya következett, aminek a párját gyilkos ótvar szar fosságban is csak nehezen lehet találni az indiai filmgyártás remekei közt...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.12. 21:17:13

1 A Dávidé. &Áldjad én lelkem az Urat, és egész bensõm az õ szent nevét.

2 Áldjad én lelkem az Urat, és el ne feledkezzél semmi jótéteményérõl.

3 A ki megbocsátja minden bûnödet, meggyógyítja minden betegségedet.

4 A ki megváltja életedet a koporsótól; kegyelemmel és irgalmassággal koronáz meg téged.

5 A ki jóval tölti be a te ékességedet, [és] megújul a te ifjúságod, mint a sasé.

6 Igazságot cselekszik az Úr, és ítéletet minden elnyomottal.

7 Megismertette az õ útait Mózessel; Izráel fiaival az õ cselekedeteit.

8 Könyörülõ és irgalmas az Úr, késedelmes a haragra és nagy kegyelmû.

9 Nem feddõdik minduntalan, és nem tartja meg haragját örökké.

10 Nem bûneink szerint cselekszik velünk, és nem fizet nékünk a mi álnokságaink szerint.

11 Mert a milyen magas az ég a földtõl, olyan nagy az õ kegyelme az õt félõk iránt.

12 A milyen távol van a napkelet a napnyugattól, olyan messze veti el tõlünk a mi vétkeinket.

13 A milyen könyörülõ az atya a fiakhoz, olyan könyörülõ az Úr az õt félõk iránt.

14 Mert õ tudja a mi formáltatásunkat; megemlékezik róla, hogy por vagyunk.

15 Az embernek napjai olyanok, mint a fû, úgy virágzik, mint a mezõnek virága.

16 Hogyha általmegy rajta a szél, nincsen többé, és az õ helye sem ismeri azt többé.

17 De az Úr kegyelme öröktõl fogva való és örökkévaló az õt félõkön, és az õ igazsága a fiaknak fiain;

18 Azokon, a kik megtartják az õ szövetségét és megemlékeznek az õ parancsolatjairól, hogy azokat megcselekedjék.

19 Az Úr a mennyekbe helyheztette az õ székét és az õ uralkodása mindenre kihat.

20 Áldjátok az Urat õ angyalai, ti hatalmas erejûek, a kik teljesítitek az õ rendeletét, hallgatván az õ rendeletének szavára.

21 Áldjátok az Urat minden õ serege: õ szolgái, akaratának teljesítõi!

22 Áldjátok az Urat minden õ teremtményei, az õ uralkodásának minden helyén! Áldjad én lelkem az Urat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.12. 21:17:33

@Nyunyóka:

Azt ne mondd, hogy Perdita - nomen est omen, igaz-e száni? - nem indította be a fantáziád... Hiszi a piszi!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.01.12. 21:29:27

@Nyunyóka:
Milyen széles körű ismereteid vannak a témában! Megleptél, nyünyi, megleptél! Sem a feltételezéseimet, sem a következtetéseimet nem írom ide! Egy dáma vagyok, egyenesen egy dáma!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 21:32:03

@"the dragon": alig szerepeltették a másodikban, csak azt a kis pöttytelen kurvát!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 21:33:52

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér): a másodikat magam sem tudom, miért néztem meg a családdal, de azóta jobban szimpatizálók a prémvadászokkal és a sintérekkel...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.12. 21:34:42

@Nyunyóka:

Te gané, ha már odarángattál minket arra a szar artrpg-s gecire, akkor tegyél már le valamit az asztalra tenmagad is...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 21:36:21

@"the dragon": csak nem akarom azt a benyomást kelteni, egyelőre legalább is, hogy egy ütős csapatot képezünk mindahányan...igazából az admin beavatkozására várok, ami holnap délutánig várható..na de azér prüntyögök valamit!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.12. 21:39:08

ne légy olyan sietős...néha jobb hagyni a dolgokat összeérni picit...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.13. 00:29:23

Nagy kár, hogy ezt holnapra moderálni fogják, így midnen jóról lemaradtok...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.13. 00:51:19

@"the dragon":

Én olvasom, de gecik vagytok...

Az admint ismerem (ha nem is személyesen), és szegény ártatlan polgárral meg úgy szórakoztok, mint elitkommandósok egy biciklisfutárral.

Na nem mintha ettől még nem röhögném hülyére magam.

Viszont az a 21 éves barcelonai művészsuna (még májvipje is van), amiről mintázta a képet... hotcsikk a javábúl! Be se linkelem, nehogy idematyizzatok.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.13. 01:09:50

@Panther_V:

És te mivel vetítettél neki? Lefested párducalakban?

Mondjuk azt már nem sikerült kilogikáznom, h spanyol-e vagy vmi angolszász fajta (jegyek alapján utóbbi, de nem mintha nem lenne mindegy).

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.13. 06:29:12

Hehe, ez a BePe nem hülye gyerek! :)

Mondjuk nekem ez a személyes kedvencem:

"Na nyunyoka, látom belőled is felböfögött a kelet-magyarországi tirpák! (Természetesen elnézést kérek mindazon kelet-magyarországiaktól, akik nem végtelenül buta parasztok...)"

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.13. 07:43:10

Na, mostanra lettünk moderálva, mer' Árpád - miután ráébresztették önön csacskaságára - inkább mégis a kommentek törlésére voksolt...

szanalmas 2010.01.13. 08:46:54

@"the dragon":

Ezek a művészlelkek bazmeg mekkora nyáladzósok. Hol mernének ezek levágni a saját fülüket!? Turbékolnak egymás köcsög művein. Igaza volt Ferónak, ezek buzik! Ráadásul mindent fotószopolnak.

Menjünk szerintem Boldika képeihez, és gecizzünk vele?!

szanalmas 2010.01.13. 08:49:05

@szanalmas:

Ja, és vannak még a versíró blogfajzatok, na, azok a Föld szégyenei!
Ezért tart itt ez az ország!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.13. 09:10:45

@szanalmas:

Szopogass láncfűrészt, te anyaszomorító regényíró!

szanalmas 2010.01.13. 09:43:36

@Flat Eric / sta press:

Elfelejtetted írni, hogy bekapcsolt láncfűrészt, te mélybunkó!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.13. 10:04:17

@szanalmas:

A te esetedben teljesen mindegy!
Neked az a fontos, hogy valami kemény és vaskos legyen a szádban...

szanalmas 2010.01.13. 10:18:44

@Flat Eric / sta press:

Te kibaszott troll! Mi lenne, ha érdemben is hozzászólnál a témához, mint mi akik igazi férfiként ezt tesszük, és ne csak a homoszekszuális perverzióidnak adál hangot úton-útfélen?! Esetleg frusztrál a dolog, hogy hétszer szűlt meg az anyád, ezért egyszerre 7 csillagjegyi leírás illik rád, ami viszont nagyjából lefedi a mocskos jellemed! Hoppácska!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.13. 12:40:38

@szanalmas:

Ooppárdón, Almas szán...!

Szégyenemben szamuráj módra, szeppokut fogok elkövetni, melynek hagyomány szerinti végrehajtásához felkérlek segédemnek (persze csak azért, hogy magam előtt küldjelek a másvilágra)...

Bár be kell vallanom neked, én gyarló módon azt merészeltem feltételezni, a téma mindig az amiről beszélünk, nem pedig valamiféle irdatlan baromság, amit egy faszkalap posztoló idelök elénk, hívják azt akár szanalmasnak is...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.13. 14:19:33

@"the dragon":

Na mi az, már magadat idézgeted?

BePe jó fej, bár azért kár, h kitörölt mindent... de hát ott nem vevők a magastudományok művelésére.
Művészlelkek, na.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.13. 14:36:33

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Viszont azon röhögtem, h csak kiderült, az ifjú Borzos mégiscsak art-bennfentes, és már látom, a Borzaváros képe kommentjeinél romlott meg a szájíze, hehe.

Ez pl. egész jó Dragi portré:
art.rpg.hu/details.php?image_id=3726

Sőt, még deviantart-os megjelenése is van a kis kópénak (ahol a blogját reklámozza, szal nem titkol semmit).

ui:
Közben nekünk meg csak ilyen béna pandákat rajzol az oldalra, ehh!

szanalmas 2010.01.13. 15:05:12

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Most mit csodálkozol ezen, nyilvánvaló, hogy a buzikban van művészi hajlam, így evidens, hogy Nyunyóka (LOL) is valami pojácaságot művel. Kíváncsi lennék, hogy a mesekönyvbe miket grafikázott vajon, de gondolom a gondos szülői felügyelet visszafogta a gyermekek megrontására irányuló hajlamait!
Aki képes zoknit húzni a fülére, az más aljasságokra is hajlamos!

Persze a köcsög hátteret le sem lehet innen robbantani, pedig mindenki szerint egy hányadék!

szanalmas 2010.01.13. 15:07:44

@Flat Eric / sta press:

Sajnos nem érek rá mostanában, szóval elégedj meg a saját beleid vagdosásával, de azt gyorsan tedd ám, és ne felejts az agónia közepette betenni egy linket róla ahogy a saját véredben fürdessz! Nagy megkönnyebbülése lesz ez az emberiségnek!

szanalmas 2010.01.13. 15:14:03

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Egyébként meg igen, értjük -nem kell többször elmondanod-, hogy te egy művészoldal adminjával dugsz, aki hozzád hasonlóan minden bizonnyal homokos, annál is inkább, mert veled dug!

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.13. 15:31:07

@szanalmas:

Á, hát már te sem figyelsz...!
A sorrend a fontos kérlek, a sorrend...!
Először te, és csak utánad én, hiába magyarázom?
Ajtóstól rontani a házba, hát hol marad az előjáték...?!

szanalmas 2010.01.13. 15:45:38

@Flat Eric / sta press:

Már hogyne figyelnék, de szóba sem jöhet, hogy a hullámon éld ki perverz vágyaidat! Posztolj inkább te mameluk!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.13. 20:53:09

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár: pedig mondtam is, héló! no igen, az a vita...nagyon frusztrált, hogy még úgy igazából nem is gecizhetek velük, mondhatni félúton elakadt szar voltam! de a Bepe egy majrés köcsög, ezt fenntartom, még ha bordázottat is húzott a kedvedért az a jótét lélek ..

LucecitaGonzales 2010.01.14. 09:21:39

Szép jó reggelt mindenkinek! Új nap, új remények! Mindenki boldog ugye!

Stupidella 2010.01.14. 09:35:59

@lucecita gonzales: Szia Luci!
Én nem, szívok a köcsög órarendezéssel 4. napja.

Stupidella 2010.01.14. 09:36:51

hehe, felénk a basznivaló kis termetű nyálas melegeket hívják nyunyókának.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.14. 09:53:49

@szanalmas:

Én az Indiai-óceán hullámain élem ki a vágyaimat, a te oszló hulládon legfeljebb a sakálok, és a keselyűk izgulnak fel...

LucecitaGonzales 2010.01.14. 10:31:24

@Flat Eric / sta press: @Stupidella: Nézzétek milyen decens, visszafogott, finom úrihölgy van a testmódosítás blogon. Azért oda mindig érdemes benézni, na.

testmodositas.blog.hu/2010/01/13/az_igazi_szexmanias

Stupidella 2010.01.14. 11:17:34

@Flat Eric / sta press: halló!

@lucecita gonzales: tegnap este már mutatta a pasim. Szerintem ezek a nők agybetegek. De legalábbis nulla ízléssel rendelkeznek.

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.01.14. 11:48:14

@lucecita gonzales:

Asszem ezen csak egy teljes bőr, és fejcsere segítene.
De lehet hogy még az sem...

LucecitaGonzales 2010.01.14. 13:45:34

@"the dragon": dragi, te mára posztot ígértél! Nagyon várom ám, tudod, hogy szomjazom a szavaidat!

(wweeööhhhhhhhhh phh, fujj, már ilyenekre kényszerülünk)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.14. 13:54:35

@lucecita gonzales:

Már a fele kész. Szerintem fél háromig kikerül, csak tudod nehezen haladok vele, mert kibaszottul röhögök...

Mirlia 2010.01.14. 21:08:21

@Flat Eric / sta press: ez aztán irodalmi alkotás! Nagyon pöpecül tudsz fogalmazni, el is képzeltem és hánytam egy jót.

Mirlia 2010.01.14. 21:11:15

Különben Piréz, nem kéne meglátogatnod egy pszihiátert? Úgy tűnik te mindenkit utálsz, még magadat is, ugyanis egy csillagjegyről sem írtál kedveset, jót, következésképp szarnak látod az egész világot, vagyis egy béna emós vagy.

Mirlia 2010.01.14. 21:16:18

Ja, és legalább a nyilasokkal kivételezhettél volna, ha már ennyien azok a hozzászólók közül, mint a Születésnap c. posztban kitudódott.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.14. 21:40:17

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Nagyot tévedsz.
Pont az mutatja emberi nagyságom mértékét, hogy annak ellenére, hogy az emberek 99%-a egy lelki szennycafat, én mégis szeretem őket.

A Nyilasokról pedig annyit, hogy talán nem véletlen, hogy róluk nevezték el Magyarország vérzivataros történelmének legsötétebb alakjait!

Mirlia 2010.01.14. 22:02:59

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár: kitalálom: a volt barátnőd nyilas volt, akibe halálosan szerelmes voltál/vagy még mindig.

De megható a világ felé forduló szereteted. Nem hippi szöveg ez a szeressük egymást gyerekek? Jó, náluk ebbe a dugás is beletartozott fűvel-fával.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.14. 22:17:04

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Dehogy, sosem volt Nyilas nőm.

Ami egyébként azért fura, mert az afféle oldalak szerint, amit soha nem nézek meg, a Nyilasok jól passzolnának velem.
De erről ők nem tudnak, így ebből is látszik, mekkora hülyék.

Nem, én sem tartozom az 1%-ba. Persze ha akarnék, tartozhatnék, de nem akarok.

Mirlia 2010.01.14. 22:39:31

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár: inkább okosak, mert akkor ők sem olvassák ezeket az oldalakat és nem aszerint élnek. Jó, akkor te a nyilasokat utálod, én meg a skorpiókat (csak pasiban, csajban is ismerek párat és jó fejek). Persze nem vagyok horoszkóp buzi, de valahogy mindig akit utáltam, arról kiderült, hogy skorpió.

LucecitaGonzales 2010.01.15. 15:47:44

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita: és te nem nyilas vagy véletlenül? Csak mert én igen, és a skorpiókkal pont így vagyok.

Na, elő a farbával! Ki skorpió itt, azonnal jelentkezzen!

szanalmas 2010.01.15. 17:07:26

@lucecita gonzales:

Én skorpió vagyok. (de lehet, hogy halak)
Most én akkor rohadt buzi vagyok?!

szanalmas 2010.01.15. 17:09:43

A skorpió az melyik hónap?

szanalmas 2010.01.15. 17:25:51

Ez a bejegyzés tényleg nagyon jó, a repcsisebességen kívül sajnos nem tudok belekötni jobban. Pedig állítólag a pirézek ritka egy böszme egy fajta.
Te piréz, te esetleg álpiréz lennél?!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.15. 20:31:40

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Mondom, h nem utálom a Nyilasokat!

Legalábbis eddig nem utáltam, persze mióta kiderült, mennyien rajzanak errefelé, mint a döglegyek...

@"the dragon":

Na, méghogy nem működik a horoszkóp! Leírásom tökéletes!

@szanalmas:

Hiába nyalizol, ma nincs szex.
Mondanám, hogy te bizonyára ál-szánalmas vagy, és igaziból nem is, de sajnos az udvariaskodó hazudozás nem kenyerem (kivéve, ha nővel beszélek).
süti beállítások módosítása