Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Viszlát, Index!

2020.06.22. 10:38 villám.ló.láng.nyelv

indexegyfos.jpgAki kurvának áll, ne nyafogjon, ha megbasszák. Hát ez történt veled, kedves Index.Elmondanám, hogy az erózió 2010-ben kezdődött, mikor Petike otthagyta a faszba az egész kócerájt. Addig egy vidám, fricskázó csapat volt az index, érdekes cikkekkel, eredeti ötletekkel, kreativítással. Érdemes és érdekes volt Titeket olvasni. Semlegesek, szellemesek és könnyedek voltatok.

De ott és akkor elkezdődött az erózió, ami mára azt eredményezte, hogy egy CNN copy and paste lettetek, kevés magyar fűszerrel. Beálltatok az egyik oldalra. Elveszett a sokszínűség, elveszett a cikkek sora, amint átsütött humán művetség. Elkezdtetek egy olyan játékot, aminek a végén várt Titeket egy háború, amit nem nyerhettek meg. 

Kurvára nem érdekel senkit a transzneműek lelki világa, a swingerezés piedesztára emelése, a gender tudomány (hahaha!!!) és a BLM. Utóbbihoz magyarországnak az égvilágon semmi köze, de ti erőltetitek. Minden csak úgy jó és csak úgy szép, ahogy Ti mondjátok meg, és a másik oldal sikereit kizárólag gúnnyal kezelitek le. Olyan szinten elbizakodottak és pökhendiek lettetek, hogy már nyílvánvaló volt a politikai lappá válásotok.

Mára már a kutyát sem érdekli egy politikailag elkötelezett lap. Az emberek nem buták, legtöbben látják a manipulációt és Ti semmivel nem vagytok jobbak, mint az Origo. Egy nagy fos vagytok. Pártnézet csicskái vagytok, akik még azt is lebecsmérlik, ha megjelenik Viktor a kovászos uborkájával. Már az is vezércikket érdemel, hogy Orbán kovászos uborkája egy szar. Elveszett a sokszín\ség, mára már ugyanolyan szürkék vagytok, ugyanúgy acsarkodtok, mint minden pártlap. Meg kell jegyezni, hogy amíg az origó nyíltan kirakta a zászlót és bevállalja, hogy a Fidesz seggét nyalja, és azt is zsigerből, ti nem válláljátok be seggnyalóságotok mivoltát; sunyik vagytok és alattomosak, ártatlan szemmel pislogtok, ha belétek rúgnak, míg Ti úgy érzitek, hogy az a sajtószabadság, ha körberugdalhattok mindenkin. Hát nem.

Nyílvánvalóak lettetek és siralmasak. Lenéztek mindent és mindenkit, lefitymáljátok az országotokat, és mindent, ami más, mint Ti. Zsákutcájába kerültetek és az egyetlen kijáratot elállták.

Viszlát Index, egyétek meg, amit főztetek!

--------------------------------------------------------------

Mert (a háborút) öt tényező határozza meg, s (hét) alapelv segítségével megállapítható a (hadi) helyzet. Az első (tényező): az út; a második: az ég; a harmadik: a föld; a negyedik: a hadvezér; az ötödik: a törvény.

Az út: el kell érnünk, hogy a nép ugyanúgy gondolkodjék, mint uralkodója, s így képes legyen vele együtt meghalni, képes legyen vele együtt élni, anélkül, hogy félelmet vagy kétséget ismerne.

Az ég: a homály és a fény, a hideg és a hőség, a napszakok és évszakok.

A föld: a távoli és a közeli, a járhatatlan és a járható, a tágas és a szűk, a halál és az élet.

A hadvezér: a bölcsesség, a megbízhatóság, az emberség, a bátorság és a szigorúság.

A törvény: a katonai szabályok és a rend, a helyes úton való vezetés, valamint a szükségletekről való gondoskodás.

Ezt az öt (tényezőt) minden egyes hadvezérnek ismernie kell,

>>>>s aki megértette ezeket, győzelmet arat, aki azonban nem értette meg, nem győzhet.<<<<

 

 

58 komment

Címkék: demokrata republikánus cickafark taktaharkány asszonyállat strázsamester BLM buziindex politikaipöcsfej mérőállvány

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr815906844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2020.06.22. 14:41:17

Nagyon szép ez az írás, csak az a kár hogy Németh Gertrúd nem Atina.
Meg ki nem látta, hogy gyógyszerre iszik és attól dagadt az arca.

Az is kb annyira igaz, hogy Uj Péter, az Indes Vállalatcsoport Igazgatótanácsának jelenleg is a tagja-felesége, Ági néni a FIDESZ rémunalom idejében azon gondolkodott, naponta a választás előtt állt a másik kezében a mazsolával, amit vagy a kalácsba szórt vagy a túróba, miközben az éhező család a küszöböt rágván a föld alól próbálta meg előteremteni Peti A Démon devizahiteltörlesztőrészleteit.

Uj Péter annyira magabiztos volt hogy még riportban is elmesélte, hogy ráunt az indexre és már nem talál benne kihívást, mint Pimasz Úr a randa feleségében , aki nem tudta megkülönböztetni a gyártásvezetői arroganciát a háziasszonyi kutyahűség nyüszítéseitől. És az új pasijának nem kell borostával slankítania a disznó beképzelt pofáját.

"Már az óvodában isaz új kihívás volt a jelem" -utalt a démoni ember arra, hogy a CIA a Legendás Kongresszusi Keret-ből "kutatás" címén 34 millát szórt neki arra, hogy tallózzon az alvó részvénytársaságaiban, és a Magyar jeti nevűt választotta persze, hogy a Nemzeti Nackók agyát felbassza.

Ezt magyarázom nektek, az index 15 évvel ezelőtt divatos erölködéseivel szeretnétek az abszurdot írni,közben meg elég csak a hyparnaturalizmus, az is elég abszurd tud lenni

hiszen Uj Péter láthatóan már a 444-ben sem találja azt az ujkihívást, ami már az óvodában is a jele volt a bráner helyett.

Frick László Intézet 2020.06.22. 18:55:14

Gyerekek, hát amikor a Bérkocsis utcáb an kell járnotpok,láttok valamikülönbséget abban, hogy ott akurvák éppen kinek a tulajdonában vannak?
Szopik a kurva -de a gecit,még a strici gecijét is kiköpi.

Hogyan lehetne elérni azt 30 évvel az un "Rencervátás" után, hogy a sajtó sültökörségei bőgjenek legalább.

De ne le.

Életszerű..legalább... valamiéletszerűtkéne hazudni.

Ott volt a mese a Nápszabadságkivéreztetéséről,na,az is :D

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.06.23. 16:08:32

végig ízléstelenség volt az indeksz, de erről nem a szerkesztők meg az ott dolgozók tehetnek, olvasóik azok, akik azzá tették, áh, dehogy, csak vicceltem. áh, nem vicceltem.

Frick László Intézet 2020.06.23. 17:17:34

@csillagkúll: Biztos hülyéskedni szerettél volna, csakhogy
m.blog.hu/du/dudenbuch/image/ezmagyarazza_miert_geci_aljas_az_index_ennyire_es_igy_a_koronavirusrol.jpg

KárpátiMárton,az indexkitalálóművésze jött ezzela cukisággal.

Nem geci ugyanis az index, bár az állaga nagyon hasonló, csak a szaga hagyma:
Részletesen:
dudenbuch.blog.hu/2020/02/29/miert_geci_az_index_hu

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.06.24. 09:37:13

@Frick László Intézet: nem ambicionálom magam olyanra, amiről halovány lila fingom sincs, csak azt szerettem volna jelezni, hogy a terjedelmessége ellenére az indeksz "könnyedsége, cinikussága" lapos mint a föld nem csak mostanság, hanem meglátásom szerint az elejétől fogva, olyan képet festett magáról, hogy egy ágon csimpaszkodik, és kurvanyázik arról elmélkedve, hogy a cselekvő felelősségnek minden igényt ki kell elégítenie, mert ha nem, akkor még erősebben csimpazkodik az ágba, vagyis hamis kiválasztottság érzés által művel.

ha jól emlékeszem, járvány, nem járvány, cselekedjen, miért nem cselekszik, mit cselekszik és elhallgat, bűvkörében lavíroztak koronaügyben, amúgy a wizzeres főmuksó volt aki a 2014, vagy 2015 influenzát hozta példának, hogy aztán a kína-magyaroszág légifolyósóját belakja.

havaz.petty.rianás 2020.06.24. 13:11:44

Köszönöm kutatótársaim kiterjesztéseit! Megállapíthatjuk, hogy minden szar és a szar is szar! Valamint, hogy az index egy szar.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.06.24. 13:19:56

@havaz.petty.rianás: bocs, de az elején minden jópofa, arról nem is szólva, hogy ne magadból indulj ki, mert nem mindeki olyan tudományos és éles elmével büszkélkedhet mint te, aki a jópofaságban meglássa a szellemi nagyságot és nem tántorgó ürességnek lássa aztat

Frick László Intézet 2020.06.24. 17:53:01

@csillagkúll: Az index "könnyed cinikussága" alapjaiban a korai magyar Narancs, a Vágvölgyi Bé kopírozta Hunter S. Thompson teszkógazdaságos hígítása, aztán a fiatal Váncsa, Megyesi Guszti bácsi amikor még nem sörözött annyit...a fiatal Dr Koávcs és az ÉS lézengői

ezért az én nevem,az én nevem, az én nevem Frick

és nem véletlen, hogy Janikakománk szépen el akarta hülyülni...

Szóval ez csak neked új.. ez egy ódon stíluss,semmi új nincsen benne és nem az index találmánya.Egy bizonyos modort,amit..

Hogy is volt ez, Einstein relativitáselméletét 1922-ben ketten, 1958-ban 47-en,1951-ben 209-en,1970-ben 1023-an,ma pedig, ha a kínai gyerekeket nem merem számolni(de,merem) akkor a kínaiak nélkül 49276 ember érti a Relativitás elméletét, ez a szám a kínaiakkal együtt 293568 fő. Ha még az indiaiakat is ideveszem,akkor pedig 337284.

Azonképpen 1867-ben Fjodr Mihailo' Dosztojevszkij és páran Bakunyin körül írtak Indexes Stílusban, de pl Szovjet-Oroszországban már 1619 bolsevik újságíró, valamint Ukrajnában néhány fehér, junker, valamint petljurista újságíró is, Mahno újságírói analfabéték voltak.

Rákosi alatt 208 újságíró írt indexes stílusban, ez a szám Vályi Lajos kokillába eséséig 28 volt, azután 12 és a 80-as éveben szaporodtak fel az indexes stílusban író újságírók 263-ra.1992-ben 191-en írtak indexes stílusban-

A mai indexben csaknem három ember ír indexes stílusban,a 444-ben pedig 6-7-en.(Bede nem mindenévben ír hosszabbat, azaz elemezhetőt. )

A Kigondoltamban Kadarka Jánoska szeretne indexes stílusban írni
én pedig tudok is.

Frick László Intézet 2020.06.24. 17:54:06

@havaz.petty.rianás: Miért lenne az index szar? Mindig pont azt írja,amit a hvg,a 168 óra meg a többi. És most már az azonnali-pont-hu is beállt szépen a talyigába.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.06.25. 09:23:11

@Frick László Intézet: nekem nem okoz fejtörést, ha kedved leled az egymás melletti elbeszélésben, és rácsodálkozol, hogy merő passzióból hat rám az indeksz--stílus mint valami világmegfordító újdonság, és evvel csak még a cikora mélységig jutva, hogy a hamis tudat és tudatosság nyerészkedői

Frick László Intézet 2020.06.25. 14:17:44

@csillagkúll: Az egyszemélyestársadalmak elúrhodásának hajnalán már az a füllentésed is megtisztel,miszerint a monológomat nagyvonalúan a te mondanivalód MELLETTI (= azt tehát figyelmbe se vevő) EL-beszélésnek dicséred föl.
Túl bonyolultan fogalmaztam szerinted a tiéd mellé beszélőkommentemben.
vagyis: 14évvelezelőtt a blogter.hu-n 287 sima hétköznapi blogger írt jobban,mint ma DezsőAndrás (nem) ír az indexen.

Ezzelszemben ma az index, ama a második legprofibb internetes véleménygyár dolgozói kb úgy képesek írni,mint a blogter első 287 blogolója UTÁN következők,pl a 288-ik Kornis Mihály vagy a 471-ik,Kósza bácsi (aki akkor 65 éves volt,ma majdnem 80. Várjál,mert Kósza bácsi 65 évesen maga kovácsolta a blogja HTML hártyáját :D

Annyi a különbség, hogy a 307-ik helyezett para K.Imre akkoriban havi 327000 Fttámogatást kapott a blogolásért,míg az első 287 ember ingyen tudott jobban írni,mint ma az indexesek,akiknek a havi bérköltsége több,mint 478milló Ft.Vagyok akkora geci, hogy az írástudatlan,pl az IT -alkalmazottakat is beleszámolom a nettó bérköltségbe, Valamint Bodolait meg a takarítónőket és a marketinges csajokat meg a címlaptündéreket. (akiknek reklámriport vagy VonalAlatti PR fotózás alkalmával sem kell bemenniük a szerkikébe) .

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.06.25. 14:57:20

@Frick László Intézet: én nem beszéltem cseppet se mellé, csak annyira amennyire az félrevezető lehet, hogy a lényeget takarja el. ja hogy avval nem álltam le vitázni, hogy geci vs gombás hüvelyifolyás, mert mindkét verzió megállja a helyét, gondolom, és amúgy a lényegen nem változtat, hogy azok az életek rájátszottak többekére, ami mit is mondjak, morálisan van, de nem tisztem.

bérköltséges számomra érdektelen, nemis tudom hova számoljam.

viiszatérve az indeksz alapokhoz, rossz tanítók rossz tanítása, azt hogy milyen akaratból nem gondokodtam el. érzetek vannak amiket a ráció rosszul fordít

Frick László Intézet 2020.06.26. 14:03:05

@csillagkúll: Paracsizmaváltás volt.
A kapitalizmus halott, Ártatlan Gyuri bácsi a 2019-es vagy a 2018-as éves cikkétennek a bejelentésére áldozta. Globális Spekulalizmus van,amiben ilyen,mint nemzetgazdaság,nincs is értelmezve.

Gondolj atta, hogy már egy fos renault is 3 kontinensen készült alkatrészekbőlbérszerelődik,pampogunk, min t csinál az index,depl azokra a piacokra, ahola dacia embléma már nbizonyított, a renault Thaliák.ra dacia emlémát ragasztatnak.
berlinben van egy gyár,egyik nap a SEAT Aroná-t a másik nap meg a Volkswagen miafaszomat már szerelik, ami az Arona osztály (tiguán?) azt. +A "spanyol SEAT"Ott van az Opel - Német Minőség reklámhadjátat, akkora geciség,mintha az index találta volna ki,ugyanis a francia PSA németből még a Thyssen-néllekötött autólemezeket sem vette át, nincsen 100 km-re Rüsselsheimtől a Thyssen autólemezüzeme. A Rohatt Bosok! -a PSA inkább drágábban vesz máshonnan autólemezt, csak ne német legyen.

Nem hittél nekem, hogy nem kell indeekszesen agyalni az abszurdon, csak egyszerűen megírni, ami van.

Most ezt nem csak a tartalma,hanem az íráskép miatt is küldöm:
m.blog.hu/du/dudenbuch/image/BajnaileveleIndexnek.jpg

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.06.26. 15:12:41

@Frick László Intézet: agyalni? vagy beugrik, vagy nem. de inkább nem.

és honnét van neked ilyened? loptad?

villám.ló.láng.nyelv 2020.06.27. 11:30:41

@Frick László Intézet: ehhehe... ezen a cikksorozaton sokat mulatok.

És akkor azon nyavalyognak, hogy a másik oldal csak a baráti médiának nyilatkozik.

Baszki, tényleg kettős a mérce.

Meg az is jó, ahogy elősejlik, a többségnek nem tűnik fel, mit művel a hülyeindex.

villám.ló.láng.nyelv 2020.06.27. 11:31:04

@csillagkúll: anyádba kérdezősködsz. van neki és kész.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.06.27. 15:09:30

@villám.ló.láng.nyelv: nem hinném hogy teged tett meg szószólójának, így kuss a neved, bájológj olyan időköm amik nem vannak

havaz.petty.rianás 2020.06.27. 22:59:10

@csillagkúll: végre rátérünk a lényegre. Kurva anyád!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.06.28. 14:32:22

@havaz.petty.rianás: nigger anyád picsáját, én kedvesen okosan válaszolok, te meg rögvest kurvaanyámozol

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2020.07.03. 18:37:42

Szeretném megjegyezni, hogy bár a szerzőhöz sokkal jobban illik Kungfu Panda, mint Szun-ce - most már tényleg muszáj lesz megírnom a keleti vallások öt főbűnét taglaló esszét -, ezt a cikket nagyon eltalálta!

Szerintem az Indexet az jellemzi legjobban, hogy bár a világon mindent tudok, a buzevác újságíróik nevét kevés kivétellel annak ellenére sem tudom megjegyezni, hogy rendszeresen olvasom a portált.

Azt már megbocsátottam, hogy a karakterét elvesztette a lap - ki a fasz találta ki, hogy valami kvóta alapján nőket is a billentyűzet közelébe engedjenek?! -, de amit a koronahiszti, a transzelmebetegség propagálása és most a BLM kapcsán művelnek, az tényleg mindennek az alja. (Ez persze nem igaz, nem túl rég a kezembe akadt egy NY Times, amire tényleg nincsenek szavak...)

Úgy egyébként érdemes visszaolvasni a 10 évvel ezelőtti "the dragon"-t, aki váteszként jósolta meg a magyarországi néger-problémát! Mert ezek ilyenek. Csak a sertésoldalas, az IPod meg a hőzöngés élteti őket...

Kurt, a Farkú Malac 2020.07.06. 01:38:12

Olyan hatással volt rám a poszt (præ) és főleg a kommentek, mintha egy zsenge ám szorgalmas NDK-s gimnazista turistalány fürge nyelve csiklandozná genitáliáimat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2020.07.06. 03:10:48

@Kurt, a Farkú Malac:

Ember, harminc éve leomlott a berlini fal! A csaj egy kiélt vén szuka lehet már lumbágóval... Gerontofil tartalom posztolásáért a következő alkalommal tiltás jár, ilyesmiben nem ismerek tréfát!

villám.ló.láng.nyelv 2020.07.07. 09:12:07

@csillagkúll: hát persze. Mit hittél, ez a blog nem a szeretetről szól.

villám.ló.láng.nyelv 2020.07.07. 09:20:05

@"the dragon": annyira, de annyira fárasztó ez a dzsender szak meg a BLM faszkodás. utóbbi különösen vicces itt, magyarországon, ahol a faszt sem érdeklik a négerek.
kb. annyi, hogy feketék meg rondák, semmi több.

mókás volt olvasni, ahogy a helyi BLM propaganda behúzta a cigányokat a maga alá, mintegy népnevelési céllal, kvázi politikai driverként definiálva.

namost a cigányok kultúrlények az általam többször is megfigyelt angliai és francia négerekhez képest.

persze a négereknél is van kivétel, akik jó fejek, de lényegében a 99% néger angliában az elképzelhetetlen sötétség szimbóluma, csak undorodni lehet a viselkedésüktől, a kiejtésüktől és a küllemüktől. védje a jogaikat az, akinek két anyja van.

mondjuk az vicces, ahogy a kommunizmus meg a négerek íve összehajlik, rendkívül elgondolkodtató

Kurt, a Farkú Malac 2020.07.07. 10:11:54

@"the dragon":
No de dragéecicus! Még nem hallottál olyanról, hogy nosztalgia?
Vagy neked kimaradt az az istecsodásteremtménye, Honecker et. legkurrensebb exportcikke?
(részvétem!)

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.07.07. 10:12:33

@villám.ló.láng.nyelv: hinni? semmit, maksz, hogy a több évezrdes vitakultúrát betartod, és tudományos tényre nem holmi kurvaanyázásom a legfőbb reakció, hanem legalább valami full tudománytalan a valóságtól elrugaszkodott agymenés, legalább.

havaz.petty.rianás 2020.07.07. 11:21:46

@csillagkúll: basszon meg téged hat taliga kanmajom! Hát hiába mondják neked, hogy itt a tudomány fellegvárában nincs kérdezősködés, csak folytatod a picsáskodást!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.07.07. 11:54:49

@havaz.petty.rianás: hát, te nem vagy a tudományokban jártas, ha az írásjelek alapján tudod csak megítélni értekezésem ultradiverzitását, sőt önhittségedben azt hiszed, hogy valami kvalitással rendelkezzel ezen a területen, árulkodó jel egyszeri halandóságodra a taligás kép is, jó hogy nem likas vederrel jössz.

Kurt, a Farkú Malac 2020.07.07. 14:44:27

@havaz.petty.rianás:
Miért ne, vénhülye?
Mondmár, mindenki előtt ki fog derülni, mennyire debil vagy!

havaz.petty.rianás 2020.07.07. 15:16:15

@Kurt, a Farkú Malac: nagyon szellemes vagy, kérlek, kommentelj még, hadd nevessünk.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.07.07. 15:39:53

@havaz.petty.rianás: azé, tudjad, hogy a tudományok hárdprocesszorával száálsz szembe, ha a fellegekről hadoválsz?

Kurt, a Farkú Malac 2020.07.07. 16:29:05

@havaz.petty.rianás:
TE IDE röhögni jársz?
Nálatok nem fogható a baginacsa?

villám.ló.láng.nyelv 2020.07.07. 17:16:37

@csillagkúll: remélem most toporzékolsz, mint egy BLM-es genderszakos. Az olyan szexi.

Látom fixáltad magad a kérdőjellel. Így nem lesz belőled valódi kutató. Csak egy fasszopó!

villám.ló.láng.nyelv 2020.07.07. 17:17:15

@Kurt, a Farkú Malac: pffff... baszki, hogy te milyen uncsi vagy.... elképesztő!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.07.07. 18:39:30

@villám.ló.láng.nyelv:sokadszora tudomanytalan, képzelet szülte baromsággal jőssz, szerintem csavarodj le rólam és a kérdőjeleimről, mert egyre hígnak latszódsz

Kurt, a Farkú Malac 2020.07.07. 19:25:16

@Kurt, a Farkú Malac:
Menj kiccsákó oszt verd ki, addig se a billentyűket gyötröd és az legalább (bizonyos szempontból) kreatív tevékenység.
Aztán ALAPOSAN moss kezet és nyomkodd a pattanásaidat.

villám.ló.láng.nyelv 2020.07.08. 14:01:25

@Kurt, a Farkú Malac: ehhehe... kommentelj csk bátran! van mág blogzsidónk, blogcigónk, te leszel a mi blogunk bloghülyéje!

villám.ló.láng.nyelv 2020.07.08. 14:02:33

@csillagkúll: megértelek. nagyon jó pszichiáterek vannak, azok foglalkoznak a problémáddal.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.07.08. 14:20:34

@villám.ló.láng.nyelv: örülök, hogy ilyen megértő vagy, hogy a niggerek örökítsenek meg egy talapzaton

Kurt, a Farkú Malac 2020.07.08. 20:33:45

@villám.ló.láng.nyelv:
Azt a státuszt TE töltöd be, oly brilliáns szellemességgel, hogy melletted labdába nem rúg még Rezsiszilárd se!

Én pedig megelégszem az alsegéd blogtroll-helyettes szerény beosztásával.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2020.07.09. 08:37:47

@Kurt, a Farkú Malac:

Ami azt illeti, nem. De a leírások alapján valami olyasmi lehet, amit vén trottyok csinálnak két pelenkacsere között. Szegénykém!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2020.07.09. 08:50:42

@csillagkúll: Ha a négerek okosak lennének, akkor minden városban szobrot állítanának az ismeretlen rabszolgakereskedőnek, akinek azt köszönhetik, hogy nem egy Sierra Leone-szerű szarfészekben születtek meg...

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2020.07.09. 09:00:26

@"the dragon": várd ki csak a végét, amikor az ilyentén hasonszörű népeket felvilágosítják, hogy maguknak köszönhetik, és kár a mérgüket másra fecsérelni, na, akkor lesz csak haddelhadd, akkor már nem lesz fikció a majmok bolygója nagysikerű film mondanivalója

Kurt, a Farkú Malac 2020.07.09. 19:32:15

@"the dragon":
Nekem már az unokáim is régen szobatiszták, szóval mellé!

Páska Süme 2020.08.07. 14:52:03

Hüpcő krővocár kédlip petelepog.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2020.08.18. 09:57:00

amíg titeket nem zárnak be, addig nincs diktatúra.

szanalmas 2020.09.30. 17:50:37

@-bobolysza-:

Mert mi vagyunk a vezérdrót a migráncskerítésben, bobojszán! Minket már nem lehet hovatovább zárni!
Te viszont magadra zárhatnád a pinceajtót!

Frick László Intézet 2021.04.04. 09:51:00

Úristen,mi lett velünk azóta az indexnélkül a hovatovább. Úristen.

Frick László Intézet 2021.04.04. 09:51:48

@-bobolysza-: Le vagyok szalámizva bazmeg ruandamacsétával, baszod.Ó.

Barbara Schwarz 2021.05.02. 10:06:40

Csak az analbleachinges posztomat kerestem, de helloooooo <3

Frick László Emlékzenekar 2021.05.27. 06:34:42

@Barbara Schwarz: Akkor neked is pinasegglyukad lehet már a sok kislánykori beledildozástól. Azért,mert halszagú,egy pina még nem büdös, csak a jóbaktériumok kerültek túlsúlyba a flórájában a gombák rovására,ami annyira nem baj. Egyébként már nagyon régen kifejlesztették a 24-47 éveskislányoknak az ép hymentkímélős max egyujjvastag dildot-erről részleteket a womanpower-girzpoweriánus ausztrál fridamoktatós-nevelős lánypornóoldalakon találsz, ha kibirod a soha nemszőrtelenített kislánysegglyukak látványát az óhatatlanulpirospattanásoskislányposikból8a legfiatalabb kislány 24éves és előttee aalákellettírnia a felelősségvállalónyilatkozatot és a 100 AuD-t GARANTÁLTAN előtte kapta meg).

Ha edzetlen lennél,nézd meg a Glaser & Jacobson vállalkozásának Broad City,szerintük börleszk sorozatát,egy kutyamenhelyre való hónajjkutyus vakog Ilana hónaljaiból.

Barbara Schwarz 2022.06.22. 14:49:43

@Frick László Emlékzenekar: köszönöm, emiattt a komment miatt most jöttem ki a rehabrol, a mai napon.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2022.07.09. 05:32:02

@Barbara Schwarz: Nem tudom, tudod-e, de Frikk majdnem pont egy éve nincs már köztünk. Azóta sem tudom, mi történt vele.

dzsessz.szesz.zen 2022.07.11. 16:21:14

@ripők: Tiszteletére élesítettem a legutolsó Kigondoltam posztját. Nagyon művelt, sokszínű figura volt, de sajnos ebben a világban nem találta a helyét. Isten áldja Őt.
süti beállítások módosítása