Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Merőleges világok

2019.03.20. 23:15 Kadarka Jánoska

Képzettebb olvasóink, a minimum két akadémiai tagsággal rendelkező ún. pro-akadémikusok, az űrben járt űrhajósok és a Kigondoltam egyes szerzői tudják, hogy a párhuzamos világok nem sci-fi szerzők agyszüleményei, hanem tényleges valóságok. Párhuzamosak.

Nem itt megvitatandó tény, hogy léteznek olyan valóságok, amik csak kicsinykét térnek el a miénktől. Ezeket nevezzük gyűjtőfogalomként párhuzamos valóságnak. A párhuzamos világok fizikájáról annyit, hogy a húrelmélet adja az elméleti hátteret, a bozonokkal és a fotonok nyugalmi tömegével kapcsolatos kutatások pedig a bizonyítékot arra, hogy tényleg léteznek. Egyelőre nem tudunk átlépni beléjük, de már tudjuk, hogy léteznek.

Ámde. Egy ideje mélyebben foglalkozom a témával, mert lett egy csomó szabadidőm. Hogy miért, azt most nem árulom el, annyi elég legyen, ha kijön egy hír, hogy megvan a rák ellenszere, akkor képzeljétek oda a nevemet. Szóval. Ha van párhuzamos valóság, akkor az Euklideszi geometria nem csak a valóságokon belül, de magára a valóságokra is alkalmazható. Lehetnek párhuzamosok, és lehetnek metsző egyenesek is. Valóságon belül, és a valóságokra vonatkozóan is.

A párhuzamos valóságokat már elegen tárgyalták, azokat hagyjuk. Most a merőleges valóságokat vizsgáljuk meg. Mert vannak olyanok is, hiszen az Euklideszi geometria is létezik. És nyilván kivetíthető bármire, mint ahogy nemcsak a kifestőkönyvet, de az asztalt és a falakat is össze lehet firkálni.

Milyenek a merőleges világok?

Van néhány magától értetődő következtetés, például, hogy egy merőleges világban radairosseb írja azt, hogy ez egy szenzációs értekezés, és szörcsi (az éppen aktuális álnevén) játssza el a buzi műcigány szerepét. De hogy ne hagyjuk el a tudomány vérrel felszentelt oltárát, álljon itt néhány megkérdőjelezhetetlen ismérve a merőleges világoknak:

  1. A merőleges világokban a föld lapos. Vannak néhányan, akik a gömbföld mellett érvelnek, de a többség hülyének tartja őket.
  2. A merőleges világokban nem minimálbér van, hanem maximálbér. A közgazdaságuk emiatt jóval egyszerűbb, a folyamatokat sokkal jobban kordában lehet tartani, ha a nulla és a meghatározott maximum között vannak a fizetések, mintha a minimum és a végtelen között lennének.
  3. A merőleges világokban a neandervölgyi maradt fenn, és a homo sapiens pusztult ki. Ultramélyre merülve a merőleges fizikába, egyes világokon a dinoszauruszok még mindig élnek, és a 229 millió éves tudományuk segítségével éppen a merőleges világokba való átlépésen dolgoznak.
  4. A merőleges világokban a kínaiak lentről felfelé írnak, a pandzsábi és kannada írás balról jobbra tart.
  5. A PI értéke 3,1514 a merőleges világokban, ez elsőre nem egyértelmű, de ha valaki ilyen PI-vel rajzol koncentrikus köröket merőleges síkokra, rájön a változás lényegére.

paralleluni.jpg

Az értekezésem többi részét egy merőleges világban publikálom, a kitartó olvasók ott megtalálhatják.

28 komment

Címkék: fizika zseniális poszt

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr1714705944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Páska Süme 2019.03.21. 08:53:26

Az elméletben játszi könnyedséggel bebizonyítható a tévedés. Ha ugyanis "Alfa" egy mi világunkra merőleges világ, aminek van egy párhuzamos világa "Béta", akkor ez utóbbinak a mi világunkra merőlegesnek kellene lennie a geometria szabályai szerint, ám mégse merőleges, csak párhuzamosak! Ezzel bebizonyítottam az elmélet tévedését!

Frick László Intézet 2019.03.26. 04:23:43

Európai munkáért európai béreket -azonnal.Minden rétegnek egyenletesen 30% béremelést.
Miután mnegkaptad az egyenletesen járó 30%-os európai béredet, siess a Lidl-be, hogy a Lidl árrendszerét még ne igazítsák hozzá a Magyar Bérszínvonalhoz.
Vásárold meg a kapható legolcsóbb, de legtöbb tekercset tartalmazó WC-papírt. Ha futja, pár kézfertőtlenítót is vásárolhatsz.
Ezután a legközelebbi kúrház legközelebbi valamelyik bel'osztályának betegWC-jében fülkénként oszd el a WC papírt, majd helyezd el mosdókagylónként a kézfertőtlenítőket.

A kézmosási statisztikákkal már a múltkor végeztünk.

Menj le addig a büfébe,mondjuk az én közeli kórházamban a Mindent Átható Globalizmusnak köszönhetően csokoládéillatú külföldi medikák állják a sort. Némelyik afrikai pinának érdekes módon indiai masala-tea illata van.

Egy óra múlva menj föl a beteg WC-be és végy fel statisztikát arról, hány fülkében találsz még WC papírt. Befelé, a mosdók során már láthattad, hogy lőttek a kézfertőtlenítőknek.

Megvan? -na, akkor megérkeztél a Merőleges Világba.

Jánoskám, azt hitted, hogy jót vicceltél,mi?:D

Frick László Intézet 2019.03.26. 04:41:34

A Satelite Best GMBH Mérnöki iroda gyártatja a HausWeltMeister cimke termékeit. Ezeket a Brico(!fantázianév) hálózatban értékesíti a Másodosztályú Nemigazi Tagállamokban. A Biersneider kamionvállalat bilikék tandempótos kamionjai, amikor a Hugo Boss termékekért lekalandoznak a gyártóhoz, a bolgár Ariston vállalat Rusze-i üzemeihez, hogy oda ne üresen menjenek,ilyen osztrák mérnöki irodákkal Kambodzsában meg Laoszban bérgyártatott Német Minőség!!44!!4 -termékeket terítenek a nemigazi Nemteljes Jogú Tagállamokba.
A magyar áruházláncban -most €-ban fogok számolni- 120€-ra árazott terméket kipakolja a Biersneider-es, majd robog tovább Ruszéba, ott is kipakolja,ott azonban ugyanaz a Bezzeg Osztrák Áruházlánc ezt a továbbszállított, tehát a rárakódott szállítási költséggel profitcsökkent terméket 67 €-ra árazzák -a bolgár bérszínvonalhoz.

Mondjuk én nem foglalkozok annyira okkult tudománnyal, mint a Fejlett Nyugati Közgazdaságtan és Szent Statisztika, az maradjon csak Kerner Zsolt, Kasnyik Márton vagy Bucsky Péter dolga, őket fizetik a szelektív tény- és statisztikatudományos kutatásokért.

Úgyhogy én Szófiábaváltok diszkont repülőjegyet 3000 Ft-ért, hogy ott szálljak a Türkish Airlines gépére és onnan repüljek a kedvenc Délsziget-emre fúszeres illatú szaftospinák eránt, ugyanis a Budapestről 1020 OPjrós repülőjegy Szófiából,a bolgár bérszínvonalhoz igazítottan 708 Ojró.

Amikor kiszállok a kedvenc délszigetemen a hidroplánból, jönnek az indonéz vendégmunkás csajok a hibiszkuszkoszorúkkal felém, gyorsan annyit szólok nekik: " I' am a not Germano-Anglo-Saxo Europian Idiot!" -gyorsan dobnak egy ingyen igazimosolyt és rohannak az orosz újgazdagok felé.

Térdműtétemre 2024-re kaptam időpontot az Ingyenes Állami Rendszertől.

A Dr Rose klinikán jövőhétre, 5700 Ojro.

A Délszigeten az egyik indonéz csaj csinál nekem egy talpmasszázst, az 100 USD, eltöltök még négy napot,kinyalok pármasala-tea ízű szaftospinát ingyen, hazarepülök,majd kasnyik Márton móccerével elkészítem a Derékszögű Világ Közgazdaságtana szerinti mérleget:

3200 Ojró-ból megúsztam a térdműtétet. Bonusd Track: olyan ~amin és ~fin végződésű enzimek, hormonok viztaminok és ásványok az ázsiai pinákból, amiket a Fejlett Ojropid Nők a pinakozmetológia vívmányaival a pinaregeneráló természetes vitalizier termékek bevetésével sem képesek föltermelni.

Az egésznek annyi a szépséghibája, hogy mindehhez a polgári repülés olyan vívmányait vettem igénybe, amik már a 2400-as évekre szánt világeget égetik el mohón maguk elől,de ez majd a 2050-ben rákbeteg Jövő Nemzedék baja lesz, addigra a hullámat rég bedarálták haleleségnek valamelyik halban még talán gazdag Déltengeren. (1270 Ojró)

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.03.30. 21:51:07

@Frick László Intézet:

Amerikai munkáért amerikai bért! Ázsiai munkáért ázsiai bért! Földi munkáért földi bért! És mindjárt a naprendszer is! Na most ha nekünk, elnyomó tőkéseknek tüntetni támadna kedvünk, a bolgár, a vietnámi meg a venezuelai órabérekkel teleírt táblákkal mennénk Frankfurtba, Tokióba meg az USÁba bárhová. Még az is lehet, hogy csináltatok erre egy vállalkozást.
Ha legközelebb a thai charteren utazol Szófiából, tűzz a felső gomblyukadba egy kenguru jelvényt, én is így csinálok, megismerjük egymást, összepacsizhatunk.

Páska Süme 2019.04.01. 22:20:04

Vöclő gléberfil pőtrelék grí grobott.

Frick László Intézet 2019.04.03. 17:16:44

@Kadarka Jánoska: Nem tokostul bémenni az ajtón, van annak nyitja is:Elször Isztambulba repül az ember, hogy az Orbán Gecivel a megfelelően útálatosra összekent ruszkiseggnyaló Erdo"án Szútán Atatürk repülőterétmár teljesen átadták-e az Amerikai Szövetséges Légierőnek//NATO-nak egyremegy, vagy a csarterjáratok még leszállhatnak. Ha ez megvan, akkor lehet választani az Emirates és a Quatar között. De mindenképpen nézzél be várakozási időben a sztambuli reptér nemzetközi színes nyílttársadalmi globális forgatagába, az ember a Picadilly Circus-ban érezheti magát az Ázsia Center-re emlékeztető terül-terülj butikkám ojróban 4 számjegyű árai között és ha madzsari vagy, csak akkor találod meg mind a három tizes számkörbe árazott és valóban ezekért érdemes volt tallózni árut, bbazmeg Gucci (de tényleg) 14 ojróért kinek nem éri meg?

Nincs annál szebb, amikor az ember a Dubai reptéren döbben rá, hogy a Dohai reptér tényleg menőés ezért baszták agyon amerikaiseggnyalási alapon a Quatar-t.

A WC-k egyformák, guggolósok és a bangladeshi takarítófiú (ők takarítanak a nőik-ben is) alig várják, hogy guggolva pottyants, ha csak törlöd a segged és nem mosod a z erre szolgáló zuhannyal szép tisztára, már tudja, hogy fejlett ojrópai vagy,aki mindenképpen szeretne Fábry-féle vonalkódokat Bangkokig gyűjteni a genderének megfelelő bugyijára, gatyájára inkintinenciabetétjére vagy ibizai hippi férfiszoknyájára. Mindegy, mert AHOGY a bokádat (remélem te is villantod a csupaszbokád, ahogy ma trendi) kihúztad, MÁRIS megy be takarítani utánad a boy. És az a nemzetközi kavalkád, a trolley-kocsigyűjtő és toló fiúk, aztán azt azóta,mióta a külföldi tudósítói krudinákoskodás is könnyű, otthonról végezhető internetes munka, Magyari Péter csak fogja a CIA Napi Táj'füzetet és már adja is meg az irányt az aktuális kérdésekben, tudtad, hogy Orbán ellopva Trump ötletét migránskaravánt szervez? Csak két nullával elírták a megrendelőt. És majd csak május 26 után jönnek. Viszont Líbiából is. Ám Valenciába. - Naszóval, nem is hinnéd, hogy ahány afgán törzs, annyiféle módon az a 30 méteres sál a fejére tekerve. Vagy ahogy egy burkina fasso-i néni alszik, a mesterkélten "lazzán" a fejére dobált sálhalom valóban is lazzzzulni kezd...

Frick László Intézet 2019.04.03. 17:18:02

@Páska Süme: Neked is idővel találó is lett a neved, nem csak @szánalmas kollégának...

Páska Süme 2019.04.03. 23:46:14

@Frick László Intézet: "Befelé, a mosdók során már láthattad, hogy lőttek a kézfertőtlenítőknek."

jobb helyeken az ilyet falhoz erősen rögzített tartóban lévő folyékony szappannal oldják meg, amit így nem lehet elvinni. WC papír tózse. Dehát van, akiknek ez már bonyolult.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.04.05. 20:35:07

@Frick László Intézet: "(remélem te is villantod a csupaszbokád, ahogy ma trendi)": nem.
Kíváncsi vagyok, a kimerítő és részletes wc-s leírásokhoz hogyan gyűjtottél anyagot. Tán csak nem boy voltál vendégmunkásként arábiában?

szanalmas 2019.04.28. 20:55:52

Én már voltam merőleges világban, mert az is végtelen számú, mert merőlegest bármire lehet állítani, ahogy párhuzamost is. Persze, mikor a hülye világunkban azt mondják, hogy a párhuzamosak találkoznak a végtelenben, az faszság, hiszen a végtelen sosem ér véget.
A merőleges viággal az a baj, hogy a gravitáció oldalra van, ezért könnyen oldalra lehet dőlni, ha valakinek nehéz a feje.
Aműgy tök uncsi a merőleges világ, mert ott is sok a hülye. Persze nyilván ők merőlgesen hülyék, ez evidens.

Páska Süme 2019.04.29. 21:17:29

Vöclőglipén penkőrigeret katárkett tej tej fehtebrőtapók.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.06.21. 23:24:40

@white flower:

Na, az ilyen egyedeket mindig érdemes figyelni, hogy csak buták, vagy isteni entitások, akik képesek változtatni az univerzális állandókon, és ezzel a világunkat is egy új mederbe terelni. Te elsőre Istennek tűnsz, aki a PI-t akarja 3,1415-ről 3,1514-re konfigurálni, ami a gömbbolygók és gömbnapok, és tulajdonképpen az egész gömbuniverum átstrukturálását eredményezné. Nem tudom, mi lesz a 3,15 eredménye, csak remélni tudom, hogy a Kigondoltam ott is a tudomány lángoszlopa lesz.

white flower 2019.06.26. 19:15:55

@Kadarka Jánoska: Bocsi, fejből írtam! Akkor tehát:

Opinion - 3,1415926535 8979323846 2643383279 5028841971 6939937510

?

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.06.28. 22:58:07

@white flower:

Buta vagy, merőlegesen és párhuzamosan is. Néha megcsillan a remény, hogy felfedezünk egy közénk való zsenit, de többnyire csak egy sárgömböc próbálkozik valami okossággal. Mint te.

white flower 2019.06.30. 09:18:37

@Kadarka Jánoska: Május 7. óta nem tudtatok válaszolni a kérdésemre, de azért én vagyok a buta? :D

annamari4062 2019.07.01. 14:28:41

@Kadarka Jánoska: A zsenik csak bölcs mosollyal szemmel tartanak benneteket, mint szülő az önmagukra is veszélyes gyermekeket. Véletlenül sem akarnak közétek tartozni. Mint pl. én.

annamari4062 2019.07.17. 12:49:05

@villám.ló.láng.nyelv: Az egyetemes emberi kultúra fejlődésében a mássalhangzók is igen nagy szerepet játszottak és játszanak ma is, ezért érdemes lenne elsajátítanod őket.

annamari4062 2019.07.17. 18:04:52

@villám.ló.láng.nyelv: No lám, máris utánanéztél az abc-nek! Dicséretes!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.07.27. 22:39:36

Kultúra please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frick László Emlékzenekar 2019.08.04. 06:19:15

@annamari4062: A mássalhangzócentrikus írásmódok célja a tudás elrekesztése és titkossá tétele volt. Még olyan is volt, hogy az írást ismerők olvasni nem tudtak a magánhangzók ismerete nélkül. Az egyik első ismert író Hahéperreneszebh volt, de persze a nevében az aéeee mindössze spekuláció

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.07. 23:38:12

@Frick László Emlékzenekar:

Ezt speciel megfejtettem, Hühöpürrénüszobh a helyes név.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.08. 05:32:28

@Kadarka Jánoska: Ne baszd meg,találtál egy múmiát,annak az árulófőpapnak a múmiáját, akinek a szájába a Végső Út előtt beletömték a TitkosMagánhangzóPótlás görögábécéjét? melyik Ptolemaiosz idejéből?

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.01.11. 21:34:13

@Frick László Emlékzenekar:

Ez mennyire hibás következtetés. Azért nem írták ki a magánhangzókat, mert szó szerint kőbe kellett vésni mindent. Spórolni akartak az energiával, nem titkolózni.