Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Merőleges világok

2019.03.20. 23:15 Kadarka Jánoska

Képzettebb olvasóink, a minimum két akadémiai tagsággal rendelkező ún. pro-akadémikusok, az űrben járt űrhajósok és a Kigondoltam egyes szerzői tudják, hogy a párhuzamos világok nem sci-fi szerzők agyszüleményei, hanem tényleges valóságok. Párhuzamosak.

Nem itt megvitatandó tény, hogy léteznek olyan valóságok, amik csak kicsinykét térnek el a miénktől. Ezeket nevezzük gyűjtőfogalomként párhuzamos valóságnak. A párhuzamos világok fizikájáról annyit, hogy a húrelmélet adja az elméleti hátteret, a bozonokkal és a fotonok nyugalmi tömegével kapcsolatos kutatások pedig a bizonyítékot arra, hogy tényleg léteznek. Egyelőre nem tudunk átlépni beléjük, de már tudjuk, hogy léteznek.

Ámde. Egy ideje mélyebben foglalkozom a témával, mert lett egy csomó szabadidőm. Hogy miért, azt most nem árulom el, annyi elég legyen, ha kijön egy hír, hogy megvan a rák ellenszere, akkor képzeljétek oda a nevemet. Szóval. Ha van párhuzamos valóság, akkor az Euklideszi geometria nem csak a valóságokon belül, de magára a valóságokra is alkalmazható. Lehetnek párhuzamosok, és lehetnek metsző egyenesek is. Valóságon belül, és a valóságokra vonatkozóan is.

A párhuzamos valóságokat már elegen tárgyalták, azokat hagyjuk. Most a merőleges valóságokat vizsgáljuk meg. Mert vannak olyanok is, hiszen az Euklideszi geometria is létezik. És nyilván kivetíthető bármire, mint ahogy nemcsak a kifestőkönyvet, de az asztalt és a falakat is össze lehet firkálni.

Milyenek a merőleges világok?

Van néhány magától értetődő következtetés, például, hogy egy merőleges világban radairosseb írja azt, hogy ez egy szenzációs értekezés, és szörcsi (az éppen aktuális álnevén) játssza el a buzi műcigány szerepét. De hogy ne hagyjuk el a tudomány vérrel felszentelt oltárát, álljon itt néhány megkérdőjelezhetetlen ismérve a merőleges világoknak:

  1. A merőleges világokban a föld lapos. Vannak néhányan, akik a gömbföld mellett érvelnek, de a többség hülyének tartja őket.
  2. A merőleges világokban nem minimálbér van, hanem maximálbér. A közgazdaságuk emiatt jóval egyszerűbb, a folyamatokat sokkal jobban kordában lehet tartani, ha a nulla és a meghatározott maximum között vannak a fizetések, mintha a minimum és a végtelen között lennének.
  3. A merőleges világokban a neandervölgyi maradt fenn, és a homo sapiens pusztult ki. Ultramélyre merülve a merőleges fizikába, egyes világokon a dinoszauruszok még mindig élnek, és a 229 millió éves tudományuk segítségével éppen a merőleges világokba való átlépésen dolgoznak.
  4. A merőleges világokban a kínaiak lentről felfelé írnak, a pandzsábi és kannada írás balról jobbra tart.
  5. A PI értéke 3,1514 a merőleges világokban, ez elsőre nem egyértelmű, de ha valaki ilyen PI-vel rajzol koncentrikus köröket merőleges síkokra, rájön a változás lényegére.

paralleluni.jpg

Az értekezésem többi részét egy merőleges világban publikálom, a kitartó olvasók ott megtalálhatják.

39 komment

Címkék: fizika zseniális poszt

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr2714705944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Páska Süme 2019.03.21. 08:53:26

Az elméletben játszi könnyedséggel bebizonyítható a tévedés. Ha ugyanis "Alfa" egy mi világunkra merőleges világ, aminek van egy párhuzamos világa "Béta", akkor ez utóbbinak a mi világunkra merőlegesnek kellene lennie a geometria szabályai szerint, ám mégse merőleges, csak párhuzamosak! Ezzel bebizonyítottam az elmélet tévedését!

Frick László Intézet 2019.03.26. 04:23:43

Európai munkáért európai béreket -azonnal.Minden rétegnek egyenletesen 30% béremelést.
Miután mnegkaptad az egyenletesen járó 30%-os európai béredet, siess a Lidl-be, hogy a Lidl árrendszerét még ne igazítsák hozzá a Magyar Bérszínvonalhoz.
Vásárold meg a kapható legolcsóbb, de legtöbb tekercset tartalmazó WC-papírt. Ha futja, pár kézfertőtlenítót is vásárolhatsz.
Ezután a legközelebbi kúrház legközelebbi valamelyik bel'osztályának betegWC-jében fülkénként oszd el a WC papírt, majd helyezd el mosdókagylónként a kézfertőtlenítőket.

A kézmosási statisztikákkal már a múltkor végeztünk.

Menj le addig a büfébe,mondjuk az én közeli kórházamban a Mindent Átható Globalizmusnak köszönhetően csokoládéillatú külföldi medikák állják a sort. Némelyik afrikai pinának érdekes módon indiai masala-tea illata van.

Egy óra múlva menj föl a beteg WC-be és végy fel statisztikát arról, hány fülkében találsz még WC papírt. Befelé, a mosdók során már láthattad, hogy lőttek a kézfertőtlenítőknek.

Megvan? -na, akkor megérkeztél a Merőleges Világba.

Jánoskám, azt hitted, hogy jót vicceltél,mi?:D

Frick László Intézet 2019.03.26. 04:41:34

A Satelite Best GMBH Mérnöki iroda gyártatja a HausWeltMeister cimke termékeit. Ezeket a Brico(!fantázianév) hálózatban értékesíti a Másodosztályú Nemigazi Tagállamokban. A Biersneider kamionvállalat bilikék tandempótos kamionjai, amikor a Hugo Boss termékekért lekalandoznak a gyártóhoz, a bolgár Ariston vállalat Rusze-i üzemeihez, hogy oda ne üresen menjenek,ilyen osztrák mérnöki irodákkal Kambodzsában meg Laoszban bérgyártatott Német Minőség!!44!!4 -termékeket terítenek a nemigazi Nemteljes Jogú Tagállamokba.
A magyar áruházláncban -most €-ban fogok számolni- 120€-ra árazott terméket kipakolja a Biersneider-es, majd robog tovább Ruszéba, ott is kipakolja,ott azonban ugyanaz a Bezzeg Osztrák Áruházlánc ezt a továbbszállított, tehát a rárakódott szállítási költséggel profitcsökkent terméket 67 €-ra árazzák -a bolgár bérszínvonalhoz.

Mondjuk én nem foglalkozok annyira okkult tudománnyal, mint a Fejlett Nyugati Közgazdaságtan és Szent Statisztika, az maradjon csak Kerner Zsolt, Kasnyik Márton vagy Bucsky Péter dolga, őket fizetik a szelektív tény- és statisztikatudományos kutatásokért.

Úgyhogy én Szófiábaváltok diszkont repülőjegyet 3000 Ft-ért, hogy ott szálljak a Türkish Airlines gépére és onnan repüljek a kedvenc Délsziget-emre fúszeres illatú szaftospinák eránt, ugyanis a Budapestről 1020 OPjrós repülőjegy Szófiából,a bolgár bérszínvonalhoz igazítottan 708 Ojró.

Amikor kiszállok a kedvenc délszigetemen a hidroplánból, jönnek az indonéz vendégmunkás csajok a hibiszkuszkoszorúkkal felém, gyorsan annyit szólok nekik: " I' am a not Germano-Anglo-Saxo Europian Idiot!" -gyorsan dobnak egy ingyen igazimosolyt és rohannak az orosz újgazdagok felé.

Térdműtétemre 2024-re kaptam időpontot az Ingyenes Állami Rendszertől.

A Dr Rose klinikán jövőhétre, 5700 Ojro.

A Délszigeten az egyik indonéz csaj csinál nekem egy talpmasszázst, az 100 USD, eltöltök még négy napot,kinyalok pármasala-tea ízű szaftospinát ingyen, hazarepülök,majd kasnyik Márton móccerével elkészítem a Derékszögű Világ Közgazdaságtana szerinti mérleget:

3200 Ojró-ból megúsztam a térdműtétet. Bonusd Track: olyan ~amin és ~fin végződésű enzimek, hormonok viztaminok és ásványok az ázsiai pinákból, amiket a Fejlett Ojropid Nők a pinakozmetológia vívmányaival a pinaregeneráló természetes vitalizier termékek bevetésével sem képesek föltermelni.

Az egésznek annyi a szépséghibája, hogy mindehhez a polgári repülés olyan vívmányait vettem igénybe, amik már a 2400-as évekre szánt világeget égetik el mohón maguk elől,de ez majd a 2050-ben rákbeteg Jövő Nemzedék baja lesz, addigra a hullámat rég bedarálták haleleségnek valamelyik halban még talán gazdag Déltengeren. (1270 Ojró)

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.03.30. 21:51:07

@Frick László Intézet:

Amerikai munkáért amerikai bért! Ázsiai munkáért ázsiai bért! Földi munkáért földi bért! És mindjárt a naprendszer is! Na most ha nekünk, elnyomó tőkéseknek tüntetni támadna kedvünk, a bolgár, a vietnámi meg a venezuelai órabérekkel teleírt táblákkal mennénk Frankfurtba, Tokióba meg az USÁba bárhová. Még az is lehet, hogy csináltatok erre egy vállalkozást.
Ha legközelebb a thai charteren utazol Szófiából, tűzz a felső gomblyukadba egy kenguru jelvényt, én is így csinálok, megismerjük egymást, összepacsizhatunk.

Páska Süme 2019.04.01. 22:20:04

Vöclő gléberfil pőtrelék grí grobott.

Frick László Intézet 2019.04.03. 17:16:44

@Kadarka Jánoska: Nem tokostul bémenni az ajtón, van annak nyitja is:Elször Isztambulba repül az ember, hogy az Orbán Gecivel a megfelelően útálatosra összekent ruszkiseggnyaló Erdo"án Szútán Atatürk repülőterétmár teljesen átadták-e az Amerikai Szövetséges Légierőnek//NATO-nak egyremegy, vagy a csarterjáratok még leszállhatnak. Ha ez megvan, akkor lehet választani az Emirates és a Quatar között. De mindenképpen nézzél be várakozási időben a sztambuli reptér nemzetközi színes nyílttársadalmi globális forgatagába, az ember a Picadilly Circus-ban érezheti magát az Ázsia Center-re emlékeztető terül-terülj butikkám ojróban 4 számjegyű árai között és ha madzsari vagy, csak akkor találod meg mind a három tizes számkörbe árazott és valóban ezekért érdemes volt tallózni árut, bbazmeg Gucci (de tényleg) 14 ojróért kinek nem éri meg?

Nincs annál szebb, amikor az ember a Dubai reptéren döbben rá, hogy a Dohai reptér tényleg menőés ezért baszták agyon amerikaiseggnyalási alapon a Quatar-t.

A WC-k egyformák, guggolósok és a bangladeshi takarítófiú (ők takarítanak a nőik-ben is) alig várják, hogy guggolva pottyants, ha csak törlöd a segged és nem mosod a z erre szolgáló zuhannyal szép tisztára, már tudja, hogy fejlett ojrópai vagy,aki mindenképpen szeretne Fábry-féle vonalkódokat Bangkokig gyűjteni a genderének megfelelő bugyijára, gatyájára inkintinenciabetétjére vagy ibizai hippi férfiszoknyájára. Mindegy, mert AHOGY a bokádat (remélem te is villantod a csupaszbokád, ahogy ma trendi) kihúztad, MÁRIS megy be takarítani utánad a boy. És az a nemzetközi kavalkád, a trolley-kocsigyűjtő és toló fiúk, aztán azt azóta,mióta a külföldi tudósítói krudinákoskodás is könnyű, otthonról végezhető internetes munka, Magyari Péter csak fogja a CIA Napi Táj'füzetet és már adja is meg az irányt az aktuális kérdésekben, tudtad, hogy Orbán ellopva Trump ötletét migránskaravánt szervez? Csak két nullával elírták a megrendelőt. És majd csak május 26 után jönnek. Viszont Líbiából is. Ám Valenciába. - Naszóval, nem is hinnéd, hogy ahány afgán törzs, annyiféle módon az a 30 méteres sál a fejére tekerve. Vagy ahogy egy burkina fasso-i néni alszik, a mesterkélten "lazzán" a fejére dobált sálhalom valóban is lazzzzulni kezd...

Frick László Intézet 2019.04.03. 17:18:02

@Páska Süme: Neked is idővel találó is lett a neved, nem csak @szánalmas kollégának...

Páska Süme 2019.04.03. 23:46:14

@Frick László Intézet: "Befelé, a mosdók során már láthattad, hogy lőttek a kézfertőtlenítőknek."

jobb helyeken az ilyet falhoz erősen rögzített tartóban lévő folyékony szappannal oldják meg, amit így nem lehet elvinni. WC papír tózse. Dehát van, akiknek ez már bonyolult.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.04.05. 20:35:07

@Frick László Intézet: "(remélem te is villantod a csupaszbokád, ahogy ma trendi)": nem.
Kíváncsi vagyok, a kimerítő és részletes wc-s leírásokhoz hogyan gyűjtottél anyagot. Tán csak nem boy voltál vendégmunkásként arábiában?

szanalmas 2019.04.28. 20:55:52

Én már voltam merőleges világban, mert az is végtelen számú, mert merőlegest bármire lehet állítani, ahogy párhuzamost is. Persze, mikor a hülye világunkban azt mondják, hogy a párhuzamosak találkoznak a végtelenben, az faszság, hiszen a végtelen sosem ér véget.
A merőleges viággal az a baj, hogy a gravitáció oldalra van, ezért könnyen oldalra lehet dőlni, ha valakinek nehéz a feje.
Aműgy tök uncsi a merőleges világ, mert ott is sok a hülye. Persze nyilván ők merőlgesen hülyék, ez evidens.

Páska Süme 2019.04.29. 21:17:29

Vöclőglipén penkőrigeret katárkett tej tej fehtebrőtapók.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.06.21. 23:24:40

@white flower:

Na, az ilyen egyedeket mindig érdemes figyelni, hogy csak buták, vagy isteni entitások, akik képesek változtatni az univerzális állandókon, és ezzel a világunkat is egy új mederbe terelni. Te elsőre Istennek tűnsz, aki a PI-t akarja 3,1415-ről 3,1514-re konfigurálni, ami a gömbbolygók és gömbnapok, és tulajdonképpen az egész gömbuniverum átstrukturálását eredményezné. Nem tudom, mi lesz a 3,15 eredménye, csak remélni tudom, hogy a Kigondoltam ott is a tudomány lángoszlopa lesz.

white flower 2019.06.26. 19:15:55

@Kadarka Jánoska: Bocsi, fejből írtam! Akkor tehát:

Opinion - 3,1415926535 8979323846 2643383279 5028841971 6939937510

?

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.06.28. 22:58:07

@white flower:

Buta vagy, merőlegesen és párhuzamosan is. Néha megcsillan a remény, hogy felfedezünk egy közénk való zsenit, de többnyire csak egy sárgömböc próbálkozik valami okossággal. Mint te.

white flower 2019.06.30. 09:18:37

@Kadarka Jánoska: Május 7. óta nem tudtatok válaszolni a kérdésemre, de azért én vagyok a buta? :D

annamari4062 2019.07.01. 14:28:41

@Kadarka Jánoska: A zsenik csak bölcs mosollyal szemmel tartanak benneteket, mint szülő az önmagukra is veszélyes gyermekeket. Véletlenül sem akarnak közétek tartozni. Mint pl. én.

annamari4062 2019.07.17. 12:49:05

@villám.ló.láng.nyelv: Az egyetemes emberi kultúra fejlődésében a mássalhangzók is igen nagy szerepet játszottak és játszanak ma is, ezért érdemes lenne elsajátítanod őket.

annamari4062 2019.07.17. 18:04:52

@villám.ló.láng.nyelv: No lám, máris utánanéztél az abc-nek! Dicséretes!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.07.27. 22:39:36

Kultúra please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frick László Emlékzenekar 2019.08.04. 06:19:15

@annamari4062: A mássalhangzócentrikus írásmódok célja a tudás elrekesztése és titkossá tétele volt. Még olyan is volt, hogy az írást ismerők olvasni nem tudtak a magánhangzók ismerete nélkül. Az egyik első ismert író Hahéperreneszebh volt, de persze a nevében az aéeee mindössze spekuláció

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.07. 23:38:12

@Frick László Emlékzenekar:

Ezt speciel megfejtettem, Hühöpürrénüszobh a helyes név.

Frick László Emlékzenekar 2019.08.08. 05:32:28

@Kadarka Jánoska: Ne baszd meg,találtál egy múmiát,annak az árulófőpapnak a múmiáját, akinek a szájába a Végső Út előtt beletömték a TitkosMagánhangzóPótlás görögábécéjét? melyik Ptolemaiosz idejéből?

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.01.11. 21:34:13

@Frick László Emlékzenekar:

Ez mennyire hibás következtetés. Azért nem írták ki a magánhangzókat, mert szó szerint kőbe kellett vésni mindent. Spórolni akartak az energiával, nem titkolózni.

Frick László Intézet 2020.02.11. 15:20:43

@Kadarka Jánoska: Értem. Akkor pont olyanok voltak,mint a mai korszerű,Modern, Jövőbevezető Embertipus. Minden gramm kőport megspóroltak, de tonnaszám meg pazarolták.Ahá. (ad notam amegnemszületett kisbabák fingjaitólóvott légkör,kontra a Semmi Konferenciákra való évi 44444 km röpködéssel.Egy km repülőút= 14007 kisbabafing.

Frick László Intézet 2020.02.11. 15:22:14

@Kadarka Jánoska: offo: Te, nagyon bedöglött már ez a blog. Hogy a kurva életbe lehet, hogy egyetlen kommentem is szellemesebb,mint mondjuk a tavalyi bejegyzéseiteknek a kevésbé előre jól kiszámolható másik fele?

villám.ló.láng.nyelv 2020.06.12. 10:07:53

@Frick László Intézet: ne kérdezősködj, bazdmeg.
egyébként meg csak annyi, hogy mint mindennek, ennek a blognak is van egy életciklusa.

Frick László Intézet 2020.06.21. 12:06:49

@21méter: Mi chaszidok csak Sabbat idején az olyankor illően szűk családi körünkben (a feleségünk a legmúltbavezetőbben ócska asszonyi modell szerint, természetesen bugyi nélkül,mert az a sikszék mániája, hogy nemlevegztetk meg rendszeresen a míst) viselünk sábeszli deckili-t és akiplinket sem szellőztetjük, a vastag nemezkalapjainkban forgatjuk magunkat.
Martin Biber szerint:

Isten tulajdonsága

A csernobili Náhum rabbihoz egyszer egy litvániai em-
ber érkezett és elpanaszolta, hogy nincs pénze a lánya kihá-
zasításához. A caddiknak volt éppen ötven gulden egyéb
célra félretett pénze, odaadta a szegény embernek, sőt ráadásul a selyemkabátját is, hogy az esküvőn méltóképpen
jelenhessen meg. Emez mindezeket átvette, majd tüstént el-
ment a pálinkamérésbe és elkezdett inni. Órákkal később
haszid hívők vetődtek a kocsmába és meglátták őt egy pa-
don alaposan elázva. Elvették tőle a pénz maradékát és a
selyemkabátot, hogy visszavigyék Náhum rabbinak. Azt is
elmesélték neki, milyen gyalázatosan visszaéltek a bizalmá-
val. A rabbi mérgesen felkiáltott:
- Én elkapom Isten tulajdonságának egy csücskét, „jót
teszek jóval és gonosszal", és ti ki akarjátok tépni a kezem-
ből! Azonnal vigyetek vissza mindent!

Frick László Intézet 2020.06.21. 12:09:02

@villám.ló.láng.nyelv: Na.Ez az életciklus érdekelne engem, hogy birjátok ezt a hullaszagot. Ha nem Balogh professzor (a világ egyik legismertebb magyar professzora Laszlo G. Boros után, Balogh professzor azonban a kórbonctané de akkora mértékben, hogy Kínában újabban tiltják már a dohányzást a patológus-medikusjelölteknek az Állami Ingyenes Egyetemi Felvételi Előkészítőkben.

villám.ló.láng.nyelv 2020.07.07. 17:27:47

@Frick László Intézet: Figyelj, Frick, neked elmondom. A kigondoltam! alapja az az, hogy jönnek a címlapgecik, mi meg kurvanyázunk. Nomost, azok, akik megértették a kigondoltamot, már más lapoknál dolgoznak, a jelenlegi csapat pedig belesimul az átlagosság dícséretének unalmába.
Ráadásul a címlaptündér egy algoritmus lett, rankert raktak bele, így a cikkek folyamatosan rotálódnak, a szerkesztő a tízórai kávé után és az ebéd előtt ránéz a bloghura, kijelöl találomra 20 valamennyire érdeklődést tartó, de azért polkorrekt blogra, a többit hagyja a faszba. Minden átment a fészbúkra meg a twitterre, a blog, mint olyan halott műfaj.

Másodszorra pedig a nagy gond az, hogy törvényileg szabályozva lett a kurva anyázás. Ma már nem lehet egy dzsender szakost megszívatni, mert feljelent, nem lehet egy jót zsidózni, mert jönnek az izgága iraeliták, ha lekapjuk a cigókat a tíz körmükről, akkor jön a TASZ, ha pedig egy buzit lebuzizunk, akkor beköszönhetnek az LBTQ-s önjelölt aktivisták.

Ráadásul a kutatókat is jobban érdeklik mára a tik-tok videók, mint a blogolás. Én leragadtam a jutyúbos macskás videóknál, de mentségemre szolgáljon, hogy még az is jobb, mint a hírtv.

Hát ez van.

Frick László Intézet 2020.08.15. 05:30:54

@villám.ló.láng.nyelv: Köszönöm,hogy tájékoztattál arról,amit előtted, azelőtt,hogy rájöttél volna, hogy nem csak úgy kigondoltam, már meg is írtam itt. Is.

Valamint tájékoztatlak arról, hogy akik tudnak hinni az olyan ideálista absztrakciókban ,mint Mesterséges Intelligencia (aminél szerintem még Istenben hinni is gusztusosabb) a napokban ünneplik a blogíró algoritmus megszületését,pedig @Kadarka Jánoska: barátunk ráadásul ennek az algoritmusnak már egy környezetbarát újrahasznosítható [-> temetés facsemete komposztzsákjába,Italy, Europe2014.] verziója. Fogtad az eggyel ezelőtti Index politikaiküldetés line-ját, azt hitted, hogy viccesen és már kész is volt egy jellegzetes Kadarka Jánoska bejegyzés.

Te! - megnéztétek ti a rábeszélések és odahatások miatt annyira sírós "Önként Távozott Index" szerkesztőségi-neklátszó csoportja outfitjét? Azokat a New Yorkerben vagy Arena Plaza kuponnapon a budget butikokban vásárolt holmikat, az 54évesneklátszó szűk harmincas csajok hashájhurkáit lazán leplezú blúzokat a cicanadrágokkal? (Ugye, hogy ha te+én és a JánoskaÖNKÉNT és TÜNTETLŐEG valamint SZOLIDAROTÁS ból távozunk az index szerkesztőségéből,akkor dehogy is pityeregve, hanem a hamburgerzabálásba, csipsz és kólaivásba kövéredett kis öklyöckéinket fölemeljük NO PASARAN!

Vagy melyik vagy te?
süti beállítások módosítása