Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Migránsok

2015.07.28. 08:46 havaz.petty.rianás

A téma rendkívül fontos. Ahogy az szokott lenni ebben a fantasztikus európai csodakavalkádban, mindenki nagyon ért a témához, mindenkinek van véleménye és természetesen ellenvéleménye, csak egy dolgot felejtünk el: a bevándorlók tojnak a fejünkre, és ellepnek mindent, miközben a döntéshozók szokás szerint mormognak valamit brüsszelben a svédasztalos homár ropogtatásaközben, vagy Wagner egyfelvonásososkat hallgatnak és semmilyen arcot vágva legyezgetik magukat.

Imádott és szeretett vezérünk ellenben nem pihen és kerítést épít, nyilatkozik és védi a határainkat. Sajnos azt kell mondanunk, hogy óriási hibát követ el: frontot képez. 

Tanulni kéne a történelemből: egyszer már a Magyar nép belement egy Európát megvédő, ütközö ország szerepébe és nagyon szarul járt: népességét megtizedelték, elszegényedett, kulturáját nagymértékben elvesztette, szomorú belháborúkkal saját nemzetét is gyengítette, és amíg a törökkel tizennégy (!) nagy háborút vívott, a Habsburgok, Franciák és Angolok szép nyugiban fejlődhettek és gyarmatosítottak, biztosítva több száz éves gazdagságukat. Néha nagy kegyesen küldtek egy kisebb hadsereget, de nagyjából a magyaroknak kellett megoldaniuk a dolgot. Mindemellett a magyarok felfejlesztették azt a környéket, ahova visszaszorultak (Erdély, Felvidék és a nyugati övezet), majd innen később őket kiebrudalták és a feljfejlesztett, jól megvédett, stratégiai területek később Cseh (Szlovák)/Román/Szerb/Horvát/Osztrák kézbe jutottak.

Gondolom a legtöbb embernek a Török vész évtizedei unalmas és érthetetlen névkavalkád, ezért név meg évszámok nélkül megmutatok egy térképet, hogy legyen min gondolkodni:

migrans_orokok.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelem: Nagyon rosszul jár, aki Európát meg akarja védeni. Kurvára semmi értelme. 

Ami most a legjobb megoldás, hogy az érkező menekülteket légkondicionált buszokkal várni a szerb határon és azonnal Brüsszelbe vinni. Ez max. 50 busz naponta, nem nagy költség. A buszokon lehetne mobilt tölteni, valamint gondoskodnánk az élelmezésükrőll és ürítésükről is. A buszokon a migránsok kérdőíveken kiválaszthatnák a célországot (arab nyelvű prospektusok  mellékelve) és annak megfelelően vonatjegyeket kapnának. Természetesen a migránsokat szépen kiraknánk az Osztrákoknál, Németeknél, Belgáknál az ő kérésükre.

Szépen menjenek a Németeket, Dánokat, Hollandokat, Angolokat, Franciákat és Svédeket boldogítani. Anno is ezt kellett volna: kézséggel fogadni és átereszteni a törököket, biztosítani, hogy a nyár első két hetében eljussanak a Habsburg birodalomig, áttörjenek Itálián és elárasszák Európát. Mindezt jó pénzért tenni.

Nagyon izgalmas cikket találtunk: ( http://kitartas.net/2015/02/12/stop-a-bevandorlasnak ) . A cikkel ellentétben én azt javasolnám, hogy a bemutatott logisztikai sávban gondolkodva állítsuk fel a migráns-buszok útvonalait is, koncentrálva a buzi belgák fővonalára, ezzel a migránsokat az oly büszkén emlegetett és hangzatos Európa Szívébe juttatva.

migrans_most.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyeljük meg a két ábra közötti hasonlóságot és stratégiai különbséget: az elkövetett történelmi hibát most orvosolhatjuk: legyünk európa humánusai, jólelkű segítői és kérjünk a migránsoktól száz eurót fejenként a Budapest-Brüsszel útvonalért. Exportáljuk a gondot és problémát úgy, hogy még jól is járunk!  A buszokon elvégeznénk az összes, EU szabványos migránsbeiktatási teendőt, adhatnánk migrásigazolványt a rászorulóknak, és felvehetnénk az EU-tól a migránsonkénti kb. ezer erurós költőpénzt.

Ez migránsonként 1100 euró. Egy busz üzemanyag+autópálya költsége retúrban kb 2000 euró. Buszonként kb. 42.000 euró haszon, napi 50 busznál ez több, mint 2.000.000 euró, ami évi 700.000.000 eurós üzlet. Pluszban kerítést sem kell építeni, a migránsok pár nap alatt tudnák a buszmegállókat és ott örömmel várnák a következő migránsjáratot.

A buszjáratokra visszafélé toloncoltakat vehetnénk fel, amiért további 500 eurós fejenkénti költséget tudnánk Brüsszelnek felszámítani. A kitoloncolt migránsokat a szerb határig vinnénk charterben, ott két hétre való koszttal ellátnánk őket, és megkérnénk, hogy szertartásos okmányégetés és rövid pihenő után legyenek olyan jók és újra migráljanak illegálisan: egyeztetett időpontban és helyen újabb járat várná őket Brusszel és Frankfurt felé, ahogy megintcsak jól tartanák őket a következő kitoloncolásig.

A magyar hon felvirágozna, az autópályákon a meggazdagodott migránsok kalocsai babákat, matyó mobiltartókat  és élelmiszert vásárolnának, felvirágozna a migráns-turizmus, rengeteg munkahelyet teremtenénk az autóbuszokat követő mobil-migrációs irodákkal  és talán a migránsok számát is tudnánk emelni napi 4-5 ezerre, melyeknek többszüri fuvarozása és toloncjárata már tényleg busás pénzt hozna. 

A befolyt összeget egészségügyünk fejlesztésére, gyermekeink ellátására, vidékfejlesztésre fordíthatnánk (természetesen a ráépülő buszvállalkozó-réteg és a megfelelő  főpolitikus, Lázár Úr és barátjai kötelező jutalmazása után).

 

87 komment

Címkék: praktika világvége buzibár bocskai ánusz belzebub arbitrázs zsidóállam

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr447659940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medgar 2015.07.28. 09:22:50

A leghasználhatóbb ötlet amit hallottam. Igaz keresni nem kéne rajta, nem vagyunk mi .....k.

havaz.petty.rianás 2015.07.28. 09:32:33

@Medgar: Zsidózz nyugodtan, én pl. zsidó vagyok! Ennek ellenére még kurvaanyázni is lehet itt, ezen a blogon!

Medgar 2015.07.28. 09:44:09

Kufárokra gondoltam. Magas labda volt elismerem. Te viszont menj orvoshoz a paranoia nem játék.

Mondjuk nem gondoltam, hogy pont a posztoló szopja be először.

Medgar 2015.07.28. 09:56:52

Ennél azért többre vagy képes. (remélem)

Medgar 2015.07.28. 10:04:31

Mond mi fáj? Te buzizol folyamatosan.

havaz.petty.rianás 2015.07.28. 10:16:04

@Medgar: tessék, most meg kérdezősködsz!

Medgar 2015.07.28. 10:21:56

@havaz.petty.rianás: Hát igen rossz szokásom a kérdezősködés. Ettől már náci vagyok?

havaz.petty.rianás 2015.07.28. 10:27:38

@Medgar: az nem de buzi az biztos!
Medgar, dolgozz inkább, ez nem neked való!

Medgar 2015.07.28. 10:31:33

Érdekes kórképet mutatsz a homofóbiáddal. Régebbi zárójelentéseidben mit írtak?

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.07.28. 14:54:21

ez a ":frontot képez"mivel nem orbán kezdte a kerítés építést hanem úgye a török-bolgáron már áll vehette olybá hogy evvel időt nyer amúgy meg ezeket a ezerszer kisemmizeteket érdemes e lenyúlni

Páska Süme 2015.07.28. 19:51:14

2 csoportra kell osztani a menekülteket, kezdők és haladók. A haladókkal közölni kell, hogy a kezdők elveszik előlük a munkát. Ezek után a haladók komoly érdekellentétbe kerülnek a kezdőkkel, és kölcsönösen sakkban tartják egymást!!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.28. 19:52:59

Sajnálom, dagadék, de ezt már nullakilencszázötvenöt augusztusában elbasztátok. Nem az a bajotok, hogy a törököket nem engedtétek tovább, hanem hogy tik megáltatok itt a kárpátmedencében, mikor minden paraszt népség erre vonulgat átlag kétszáz évente. Ennél még a franciáknak is több esze volt, azok addig mentek, amíg szembe nem jött az óceán.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.28. 19:56:28

Amúgy én háromszorosan foglalkoztatnám őket. Először az építőiparban: hadiüzemeket építtetnék velük. Aztán a hadiiparban: a megépített gyárakban fegyvereket gyártanának. Aztán végül pedig a kezükbe nyomnám a fegyvert és nekiküldeném őket annak az országnak, ahonnan jöttek. Gondosan ügyelve, hogy a hátuk mögött álló mieink kezében jobb fegyverek legyenek persze.

Akár nyernek, akár veszítenek, maradhatnak otthon, így vagy úgy, és máris megoldódott a menekültkérdés.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.28. 19:57:25

@Páska Süme: Az a baj vele, hogy a haladók túl könnyen nyernének, vagy ha mégsem, csak azért, mert a kezdők egy részéből menet közben haladó lenne, akiket így átvennének magukhoz, és nemcsak hogy nem egymást basztatnák, de még ingyen tovább is képezted őket!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.28. 19:59:20

@csillagkúll: A kerítésépítést a kínaiak kezdték, Orbán azért is folytatja, mert mostanában mindenkinek szopja a faszát, aki ázsiából jött. Pedig génetikailag sokra vihette volna, hejre kis rajkó volt a helyivagánytessók szerint!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.28. 20:00:23

@Medgar: Figyeljél már, te kötekedni jársz az internetre? Senki sem bántott téged, nem értem, mire húztad fel magad, csak azt tudom, hogy lámpavasra kellett volna!

havaz.petty.rianás 2015.07.29. 07:31:32

@csillagkúll: csak a kisemmizetteket lehet igazán lenyúlni. mostanra már annyira fejlett a kapitalizmus, hogy az emberek boldogan és önként vállalják a kisemmiződést már fiatal korban; kölcsönt kölcsönre halmoznak és életük végéig kisemmizett rabszolgaként élnek.

havaz.petty.rianás 2015.07.29. 07:32:28

@radairosseb: akkor ti mi a kurva anyátokért álltatok itt meg!

havaz.petty.rianás 2015.07.29. 07:35:11

@Páska Süme: mi a fasznak velük bajlódni? exportálni kell az egész problémát: lásd a nagyarcú fasszopó dánok és osztrákok, akik úgy fogadnák be a menekülteket, hogy nem fogadják be őket! emmber, ezek fizetnek a menekültekért, fogd már fel!

havaz.petty.rianás 2015.07.29. 07:36:17

@radairosseb: foglalkoztassa őket a sok buzi luxmburgi meg juróper brüsszeli. a magyar gyorsan nyúlja le mindkettőt, de alaposan!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.29. 08:22:43

@havaz.petty.rianás: A fajtádat bosszantani. Majd ha kipusztultok, továbbállunk.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.29. 08:23:08

@havaz.petty.rianás: Nem sajnálom tőletek, amit lenyúltok róluk.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.29. 10:27:51

@havaz.petty.rianás: Evonucióssan tévedel. A magasabb pigmentszám egyenesen arányos a magasabb túlélési hajlammal. Ezért fogy az európai és szaporodik a nigger, pedig európiában jobb az orvosi ellátás, mint nigériában.

havaz.petty.rianás 2015.07.29. 11:26:27

@radairosseb: már megint hülye vagy, nem a túlélési, hanem a szaporodási hajlamotok nagyobb. kúrtok-össze vissza, aztán jön a sok gyerek, meg meg is hal. Aki felnőtté válik köztetek az genetikailag erős, de mivel a pigment az agresszióval is együtt jár, jól lelövik-megkéselik egymást a magadfajta sötétek. Az igaz, hogy ennek ellenére nem pusztultok ki, de azt nekünk köszönhetitek, mert mi olyan jó szívűek vagyunk, nomeg a fehér ember a segélyezettektől előszeretettel nyúl le. Kurva nagy üzlet a segélybiznisz, nyugaton elképesztő méreteket ölt, zsonganak is körülötte a szélhámosok, mint a legyek. Nyehehe!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.29. 14:38:44

@havaz.petty.rianás: Úgy idenologizálod meg, ahogy akarod. Mink túlélünk, tik meg már csak azért sírtok, hogy megérjétek a nyugdíjat.

Untermensch4 2015.07.29. 17:42:17

A menekültek továbbexportálása remek ötlet. Amíg a labancok fel nem húznak hirtelen felindulásból vmi határellenőrzést addig működhet is. Emiatt javaslom hogy a németül beszélő ejrópaiakkal tisztázzuk hogy a buszok biztosan nem náluk ürítenek, benelux+fr ahova visszük a srácokat.
Továbbá eme "B" tervet (b mint busz), lehetne párhuzamosan futtatni, mintegy kombinálni az "A" tervvel (a mint aknamező), a kreatív határkerítés-építés hungarikumnak se lenne semmi. Seregnyi pályázó cég alkothatna egy-egy kisorsolt szakaszon szerinte legjobb kerítést, különféle lelkes önkéntesek (hogy összezavarjuk az európaiakat, nevezzük civil szervezeteknek, akkor is ha oroszlános egyenmellényük van...) őrizkedhetnének a határon (a kerítés miatt legalább nem kolbászolnak át véletlenül), a határ belső oldalára pedig jöhetnek a katasztrófa-turisták rémüldözni a magyar neo-militarizmuson (és költeni az eurójukat). A hortobágyon és a balatonon kívül is lehet turistákat vonzani, a határon nyilván a határral magával. A vérszag mindig nyerő ha mások vére.

havaz.petty.rianás 2015.07.29. 19:28:43

@Untermensch4: Köszönjük értékes gondolataidat, megjegyezném, hogy a Hortobágy már foglalt a városi futóknak, a rák ellen gyalogló nőknek, a kerékpáros masszáknak és a buziparádésoknak.

Szerintem a labanc kerítés nem akadály, hiszen a határátlépésre megfelelő EU kompatibilis bevándorlóigazolvánnyal érkeztetnénk őket. És az EU-ban a papír az első, ezzel gondolom egyetértesz.

A kerítésépítésre juttatott pénzeknél lehet, igazad van, bár énszerintem inkább el kéne inni a határon, ott romkocsmát nem nehéz nyitni, és együtt filozofálgathatna a magyar értelmiségi a szír menekültekkel, amíg a következő busz meg nem érkezik.

havaz.petty.rianás 2015.07.29. 19:29:25

@radairosseb: nem érjük meg, geccó, már angliában is 68 évre fogják emelni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.29. 19:51:46

@havaz.petty.rianás: Ezért jobb a zálamon való élősködést idejében elkezdeni.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.07.30. 09:18:19

@radairosseb: a francokat aki először mondta enyém

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.07.30. 09:23:25

@havaz.petty.rianás: ez nem hiszem ilyen nincs csak valami kóros elképzelésed mondatja ezt veled elment a maradék eszed

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.30. 09:58:12

@csillagkúll: metrószeszkulárisok nem számítanak, szóval te eleve szóba se jövöl!

havaz.petty.rianás 2015.07.30. 10:43:26

@radairosseb: ebben nincs semmi különös, politikusaink is rájöttek: az üzlet mindig a más pénze, csak az nem mindegy hogy és mennyit veszünk el!

szanalmas 2015.07.30. 12:23:36

@havaz.petty.rianás:

Reppeld el ezt, te ufonauta!!!!

"Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett, s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág, és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette."

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.30. 18:19:39

@csillagkúll: Ha most vagánykodni akarol, hogy milyen lényeglátó vagy, ki kell ábrándítsalak: anélkül is világos mindenki számára, hogy igazam van, hogy te helyeselnél! Elég ehhez a kisugárzásom, nomeg hogy évtizedek óta mindig így van!

@havaz.petty.rianás: Perszehogy nem mindegy, mindent el kell venni és úgy, hogy ne maradgyon semmi pocsékba!

@szanalmas: Buzi schpämmer.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2015.07.30. 20:20:12

ez a migránskérdés divatos ugyan, de nem ér annyit, hogy komoly elemzés tárgya legyen.

sokkal nagyobb horderejű probléma például a törpeharcsa inváziója a hazai vizekben. többszázezer lelkes horgász életét keserítik meg, miközben a sűrűn felemlegetett migránsok által megerőszakoltakat egy kezemen meg tudom számolni, pedig két ujjamat elvitte az egyengetőgyalu még kilencvenegybe.

csak a fingot gereblyézitek.
nem is olvasom el a posztot.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.07.31. 08:44:39

@radairosseb: lényeglátó az se tudom mit jelent aki a metrón csinálja a szekszet mi

havaz.petty.rianás 2015.07.31. 08:55:49

@-bobolysza-: vádaskodásod alaptalan, hiszen két halszakértő horgász-halász is dolgozik serényen kutatóink között. amíg ők nem látják a törpeharcsa ügyet fontosnak, addig nem is az!

Inkább olvasd el páratlan posztjaikat bojli és kuttyogtatás témában!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.31. 09:14:18

@csillagkúll: Az a lényegcsinálló. Lényeglátó az, aki hatékonyan nézi őket közben.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2015.07.31. 10:39:28

@havaz.petty.rianás:
szánalmas védekezésed megmosolyogtató.
attól nem lesz valaki halszakértő horgász-halász, hogy hébe hóba lógatja a fonnyadt kukacát. ripők e témakörben természetesen nem mérvadó, a másikról szót se ejtsünk.
a bojlizás nem heteró sport, az igazi férfiak könnyű szereléket használnak, megadván az esélyt a halnak is.
a kuttyogatásnak, mint módszernek még a neve is röhejes, hadd ne foglalkozzak már vele!

a felvetett téma ELTÖRPÜL az általam jelzett mögött.
a hétvégén több, mint hatvan halat fogtam, abból kb. negyven kis baszadék volt!
és eközben egy migránst sem láttam.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.07.31. 12:46:49

@radairosseb: hatékonyan nézni az agysorvadás én sose nézek oda ocsmányság amiről te beszélsz ha a lényeg érdekel érdeklödöm

szanalmas 2015.07.31. 15:29:45

@-bobolysza-:

Az igazi férfiak csajokra vetik ki a hálójukat, nem buziskodnak a büdös pocsolyáknál mint egy proli!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.31. 19:39:45

@csillagkúll: mink, tudományosok a kíváncsiság által vagyunk vezérelve, és nem tántorít el az sem minket, ha az Igazság nyersebb és prófánabb, mint amire számítottunk!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.08.01. 07:05:05

Remekbeszabott dolgozat, csak gratulálni tudok!
A gondolat gránitalapzatára építve a methodus progressioja, hovatovább a panelba szorult, végzetesen urbánussá vált honi néprétegek kitörési pontja lehetne, ha ügyes ingatlan-spekulációval hazánk megvetné lábát a Fekete Kontinensen, mondjuk Mogadishu egyik elitebb környékének kockáról koczkára történő felvásárlásával. Tudvalévő, hogy az útiköltség előteremtéséhez az elszánt néger családok potom pénzért kótyavetyélik el manapság lakóingatlanaikat. Az élelmes magyar pionírok akár már 5-600 ezer szomáli shillingért örökpanorámás, vegyes falazatú, alacsony rezsijű, zártkert-jellegű hétvégi házhoz juthatnak egy csendes környéken. Tekintettel arra, hogy a posztban vázolt módszerrel ez a pénz gyakorlatilag a magyar fuvarozókhoz vándorolna, tulajdonéppen ingyér tennénk szert egy kizsákmányolható gyarmatra, amely a Magyar Birodalom koronagyémántja, világuralmi törekvéseink dobbantója lehetne.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.08.03. 12:05:27

@radairosseb: szegénységem a tudománytalanság apostola az igazságot elhanyagolhatónak tartja én ellenben az isteni üzenetekben hiszek legyen az evilági vagy túlvilági gyalázat mert ahogyan azt málnaisándor is megírta a sliccelő síelőkben "mamrú árá párámé in korvenciszkúrum dej mengő" azaz ha igazság van mire az ékezet

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.08.03. 17:56:59

@ripők: Néda, cipők!

@csillagkúll: Akkor kűdök egy isteni üzenetet: most szabad, amit fojton kérel, de bő nyállal csináld ám!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.08.04. 09:18:05

@radairosseb: bocs de elapadt a bőség ez már csak olyan lenne mintha smirgliznám

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.08.04. 11:27:41

@csillagkúll: Elapádat is megbaszom, tudom, melyik kocsmába jár!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.08.04. 12:20:56

@radairosseb: osztán mitől van benned ez a nagy harciskodás pedig én úgy tudtam a tudományos fanatikus emberek szelídek szolídak az italt nagyban kerülik csak ésszel élnek és hálát adnak a teremtőjüknek hogy nekik rációból milyen sok jutott nem úgy mint másoknak

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.08.04. 13:03:55

@csillagkúll: rosszul tutdtad. Látcik, hogy nem vagyol tudományos ember. Se eggyik, se másik, ha érted, hogy mondom!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.08.04. 13:50:37

@radairosseb:majd ha eszembe jut valami mondok erre valamit

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.08.04. 14:27:43

@radairosseb: te se tedd másként én se teszek másként

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.08.04. 16:30:25

@csillagkúll: Az ánuschomba nyomhatnál még egy nyelvespuszit, csak így a nagy megegyezés örömére!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.08.05. 10:10:50

@csillagkúll: Akkó igenis pucsittok, csak nem amakkó, amikó az előbb montad!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.08.05. 10:55:00

@radairosseb: hanem akkó pucsítasz amikó ráverek gyűrűsujjammal utánbővítek aztán hogy nyelvem belefért nem találom az ellenkezést

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.08.05. 11:30:14

@csillagkúll: Nem kell beledugnod a nyelvedet, majd kinyomon neked, amit annyira szeretnél megízlelni!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.08.05. 11:52:10

@radairosseb: majd kedvesen mondom neki nincs visszaút

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.08.05. 12:45:18

@csillagkúll: Idenális társ a hozzád hasonló gyengelelkületűeknek, merthogy nem beszéll vissza!

Páska Süme 2015.08.05. 23:30:29

nem értem, hol a probléma. A menekültek kapjanak egy tehenet és tyúkokat, hogy neveljék fel. Addig is kapnak naponta fejenként két sajtburgert, elvégre a nehéz helyzetben a McDonaldsnak és a Burger Kingnek is ki kell venni a részét, akik eddig pofátlanul kussoltak (mint ahogy származási országuk, az USA szintén).
Amelyik nem neveli eléggé a tehenet meg a tyúkokat, az mehet vissza Isten hírével!!

havaz.petty.rianás 2015.08.06. 05:23:07

@Páska Süme: Allah növessze hosszúra szakáradat!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.08.14. 12:49:21

Alapvető tévedések vannak a dolgozatban, gondolom a szerző se történelmet, se politikát nem tanult olyan mélységben, ahogyan az elvárt egy Kiemelten Központi Tudományos Műhelyben. Lesznek konzekvenciák.

Tehát: az az ország, amelyik védekezik vagy utaztat, az mindig csak reagál, nem irányít. Az igazi hatalom az, amikor a piszkos munkát másokkal végeztetjük el, nem pedig mi csicskázunk az erőseknek.

Gyakorlati megvalósítás: legyünk atomhatalom. Akinek atombombája van, attól mindenki beszarik, pláne, ha egy diktátor párosul hozzá. Észak-Koreával senki nem packázik, rajtuk nem mennek át bevándorlók és nem is kell a törökök támadásaitól védeni magukat. Ha lenne atomunk, elkerülne minket minden bevándorló, és még az EU is fizetne egy csomó pénzt, hogy ne dobjuk le Brüsszelre a bombánkat.

Arról nem is beszélve, hogy ki találta fel az atombombát, Teller, Neumann, Szilárd, Wigner, nekünk alapból jár néhány.

Páska Süme 2015.08.16. 22:14:00

Itt van a kitűnő alkalom,
ripityára tört az alkarom.
Itt ez a kitűnő alkalom,
eltört az alkarom!

havaz.petty.rianás 2015.08.16. 23:48:19

Nabasszátok meg, az abonyiban kirakott egy csomó migránst egy csomó furgont. Illegális bevándorló a román nagykövetségnél lerakva. .... Felettébb gyanús ez az egész már!

havaz.petty.rianás 2015.08.16. 23:49:50

@Kadarka Jánoska: mi nem picsázunk robbanófejjel, mindjárt orosz reaktorral bővítjük paksot, azt lőjük ki a picsába brüsszelig!

annamari4063 2015.08.17. 19:34:20

@havaz.petty.rianás: Kissé elnagyolt a tervezés. Gondolom, a bazinagy parittyát te fogod kivitelezőként elkészíteni. Szerintem lődd ki inkább közvetlenül a migránsokat Brüsszelbe! Vagy arra valamerre. Vagy vissza, ahonnan jöttek.

Mucusteknő 2015.08.18. 23:17:20

vöcédek, vöcédek, rábejógató gürdégrek!
süti beállítások módosítása