Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Gyűjtemények

2013.01.30. 05:05 Kadarka Jánoska

Van egy ismerősöm, óramutatót gyűjt. Mindegy, hogy miniatűr női karóráé, kakukkos- vagy toronyóra mutató, a lényeg, hogy kismutató legyen. Nem jó neki a gyors nagymutató, pláne a rohanó másodperces, neki csak a kicsi kell. Mert abban van az idő.

Ahogy a kismutató körbejár, éveken, évtizedeken keresztül. Lassan megy, mindenre van ideje, semmi nem kerülheti el a figyelmét. Mindent, de tényleg mindent elraktároz. A kismutató, az ráér. Nem marad előtte rejtve semmi, magába szívja a történést.

A nagymutató percenként mozdul egyet, ugrál, figyelme kalandozik. Ha valami lassan történik, a nagymutató észre se veszi, átsiklik felette. A megfontoltan olvasó ember lapozása, amíg a tojás megfő, vagy ahogy kád tele lesz a fürdővízzel. Ezek mind eltűnnek a rohanásban, a percmutató nem képes begyűjteni a pillanatokat. Csak a kicsi, csak a lassú.

Van egy másik ismerősöm, ő cipőt gyűjt. Kizárólag jobb lábasat, a balosakat dobja elfelé. Mert minden nagy út, a felfedezések, a hódítások egy kis lépéssel kezdődnek el. És az ember mindig jobbal lép először, legalábbis azok, akik vitték valamire. A cipőkben pedig benne maradnak ezek a lépések, a kezdetek. Amikről később elfeledkezünk, pedig talán a legfontosabb dolgok az egész utazásban.

Egy egészen másik ismerősöm pedig olyan cipőket gyűjt, amiken mutatók vannak. Csakis jobb lábasakat, és csakis kismutatóval. Fene se tudja, hogy miért. Ő kért meg, hogy tegyem ki ezt a posztot, hátha valaki küld neki egy kismutatós jobbos cipőt. Mert a gyűjteménye jelenleg igen szegényes, nincsen benne semmise.

115 Gyűjtemények_1.jpg

30 komment

Címkék: idő cipő gyűjtemény asszírszőnyeg

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr605051677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2013.01.30. 07:00:49

Isten ments, hogy eszembe jusson bármi egy ilyen mestermű élvezése és kismértékű felfogása után, de egy ennyire már száraz tó nedves partján döglöttbéka módjára kuruttya nonszenszországban nehogy már a cenzúra áldozata legyen a bátor ember, aki XX. századi amerikai Koyak típusú digitálisórák másodpercmutatóit gyűjtögéli.

szanalmas 2013.01.30. 08:46:10

Csak _nagy_mutatós jobb lábas cipőm van, persze csak ha süt a nap, mert napórás. Bazmeg. A gyűjtők buzik, a legbátrabb dolog bármidet is kibaszni a picsába. Haha.

Spadla z oblakov 2013.01.30. 09:17:38

mindenképp a jövőbe mutató poszt.
van egy ismerősöm, csakis olyan kismutatókat gyűjt, amik jobbra mutatnak.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.30. 10:19:41

Csakis a buznyákoknak és a nőknek fontos, hogy a cipőjük mutatós legyen, mi férfiak inkább a praktikumot díjazzuk.

Frick László Emlékzenekar 2013.01.30. 11:53:13

@Levéltáros: Annyit tudunk róla, hogy ő írta "A jövő energiaforrása a kőolaj" (1968)című tudományos könyvet, ami váteszien előrelátta, hogy a 2010-es évekre már gyakorlatilag mindent kőolaj fog táplálni energiával, még a karórarugó felhúzó automatikát is, aztán oszlopa volt a Tisza II. víztározó tervezésének, ami akkoriban még lótücsök [magyarul lótetű] alakú hurka volt a Tisza derekán, majd, amikor készen lettek a tervek, a Tisza III. tervezésébe fogott, ami Csongrádnál terpeszkedett volna széjjeltaposott mezeipoloskaalakúan, és állítólag egy KISZ alapszervezetben volt Kinitz dunai vízlépcsődmérnök utolsó feleségével.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.30. 12:49:27

Az egyik havercsávó mutatóujjakat gyűjt, na és akkor! A gyűjtögetés a buzik szokása, asszonymunka volt évezredeken át!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.01.30. 13:07:29

én csak annyit kérdeznék: mi ez a szar?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.01.30. 13:14:13

Megvan a véleményem a szerzőről, aki képes volt egy quartz órát használni szemléltetésképpen... Gondolom, az indextől kapott zsíros csekkjét is a nemváltoztató műtétére fordítja majd!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.01.30. 13:16:43

@ripők:

Mert a converse dorkód biztos nagyon kényelmes, te kripli!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.30. 13:34:09

@"the dragon": Praktikumról írtam, te zsúrfiú. Értem ezalatt a vasalt elülső részt, hogy ne nyomorítsd a zongorista-lábujjaimat a gacsos patelláiddal.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.30. 14:50:34

@LadyCarambole:

Klubnapközi leszünk, aminek elengedhetetlen feltétele, hogy legyenek gyűjteményekkel foglalkozó szekciók.

@"the dragon":

Milyen finoman kéred, hogy fizessem az orvosodat, dragonina. Legyen.

@Frick László Emlékzenekar:

Van abban valami, hogy a kőolajkorszakot soha nem fogjuk elhagyni. Ha lesz is korlátlan energia mondjuk a napból, akkor is kell az olaj az olcsó műanyagok miatt. Úgyhogy kőolaj forever!

Frick László Emlékzenekar 2013.01.30. 16:09:28

@Kadarka Jánoska: Úgy tudom,a kínaiak már a nejlonszatyrokat is hamisítják csirketollporból. Valamint a használtvasharácsolás után a világ elhajigált PET-palack készletére is fáj a foguk (ezekből polárpulóvert hamisítanak vagy PET-palackot fúnak megint.)

Frick László Emlékzenekar 2013.01.30. 16:12:47

@ripők: @radairosseb: Újabb gyöngyszemet találtam mintegy félköbméter sárgultújságpapírfalóatka belélegzése árán. Ráadásul minden ÉS hét Népszabadság szendvicsében rejtezett, egy-egy pëtt Füles, Mozgó [P.Mobilos Áruló] Világ etc. között. Értitek, Grósz Károly találkozott Nicolae Ceausescuval és az időszerű kérdésekről egyeztettek...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.30. 18:11:33

@Frick László Emlékzenekar: Hát bémeg, láthatóan feltüzelt a téma. A megörökített két gyanús folt alapján akkoriban valóban kuriózum lehetett a nyomtatásban megjelent frivolság.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.30. 18:27:10

@Frick László Emlékzenekar:

Nyilvánvaló, hogy a csirketollból jobb üzlet libatollat hamisítani, mint porítani. A kínaiak ezt is elbaszták, mint a puskaport.

Frick László Emlékzenekar 2013.01.31. 02:41:45

@ripők: Nam, akkoriban a nőiszegmens a Magvető Kiadó Rakéta regényújság-jára nyomi-nyomizott az irodaszékeken ebédszünetben (a fiókban tartották, a kihúzott fiókból olvasták úgy, hogy egy kontírívet rá lehetett rántani, ha benyitott volna a főnökasszony. A Rakéta regényújság minden számában volt speciálisan nőknek való kriptoszexuálstimuláns írás, csak a tisztasági betétek nem voltak annyira elterjedve és ez okozhatott kellemetlenséget az akkoriban még biomuschiflutsch termelődéssel küzdő elmaradott nyugatázsiai típusú asszonyainknak, a lányokról ne is beszéljek.

A férfiak a Füles borítójára vagy az Új Tükör címlapnőire frecskelték vagy csepegtették, de a Film, Szinház Muzsika vagy a Nők lapja is népszerű volt, tudod, a férfi primitív állat és textúrálisan nehezen indul fel, inkább vizuális főemlős. A budapestiek gazdagok lévén az ecseriről szereztek be vad osztrák és német pornóújságokat vagy nekik csak félnapi fizetésükbe került az IPM. A fotóművészet iránt fogékonyabb férfiszegmens pedig az NDK Das magazint preferálta, ami a Weimári Köztársaságot meg a hitlerájt is túlélő színvonalas folyóirat volt. 1 Márkába került, ami tehát akkoriban 7 Ft-ot, azaz egy doboz cigi árát jelentette vóna, de persze az NDK-sok mindióg az NSZK márkával egyárfolyamon számítottak és a lapterjesztő vállalat ilyenkor acceptálta ezt a kelet-német álmot. Legyen ez egy bejegyzés "Mire önélvezett a magyar társadalom a Reformkommunizmus Hasadó Hajnalán címmel? -mert akkor még meg kell említenem Alberto Moravia erotikus (az akkori hivatalos magyar irodalomkritika állása szerint pornográf) regényeit is, amire a lányok-asszonyok rongyosra lovagolták a fotelkarfákat meg díszpárnákat a tiszta, vagy Budapesten úriszobában úgy, hogy a rökamié üvegvitrinjébe összekoccantak a nippek a kristályokkal.

Frick László Emlékzenekar 2013.01.31. 02:50:57

@Kadarka Jánoska: Az a félelmem, hogy az europid elme képtelen követni azt a valódiinformációs turbulenciát, ami a kínai gazdaságiválságokról tudósítana. Mert a természetazonos hatású műtojásgyártás fellendülése is már vagy kétéves info, a mai 35 éves kínai szinglik, miután a szüleik kistafírozását befejezték egy szögletes ó-FAW-Jetta vásárlásával és családalapításhoz kezdenek ( a hölgyválasz a trend) és ehhez hozzátartoznak a vidékélet szépségei, tehát félő, hogy a kommentem begépelésének a megkezdése óta már kikelt az első műlibatojásból az első természetazonos hatású műkisliba. Ami a kínai bankleány természetazonsohatásvidékinek látszó tanyáján fogja majd a természetazonos hatású műfüvet tipkedni nyanyanyó és nyagyapó gyönyörűségére.

Tudod Jankó, mink itt erőlködünk a funky-n, de eközben Kínában vérkomoly a műsor:
www.carnewschina.com/wp-content/uploads/2011/08/faw-vw-volkswagen-jetta-china-1-458x261.jpg
tehát láthatod, min güriz a fiataklkínai, épen most mutatják be a szülőknek a direkt nyuggereknek kifejlesztett, magyarpénzben mindössze 3 millás autót.

Frick László Emlékzenekar 2013.01.31. 02:55:43

@Kadarka Jánoska: tessék, csokor:
www.carnewschina.com/wp-content/uploads/2011/08/volkswagen-dealer-china-sex-1-458x367.jpg
Ezt a Jettát kapja a jegyajándékul a kínai legény, aki beéri a kínaiszinglilány magyarpénzben számolva mindössze 70-80 milliós hozományával (mert már 100 millát a lány egy leánylakásra költötte valamelyik felhőkarcolóban)
de mire entert yomok, ez se lesz teljesenigaz
mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/46195950.jpg

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.01.31. 20:56:53

@Frick László Emlékzenekar:

Nem kell félned, a kínaiak kinyírják magukat. Előbb-utóbb megjelenik ott az új aids, vagy pestis, vagy genetikailag módosított akármilyen vírus, ami elszabadul, vagy csak kitenyésztődik ott a sok ember között. Aztán ülhetnek be a kínai bmwjükbe, baszhatják. Mi meg kereshetünk más ruhagyártót.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.01. 02:39:51

@Kadarka Jánoska: Megragadni a jelent a múlt fogalmaival? - a Jobbikos fasiszták is kb így képzelik, azaz a mai utolsóéveit élő cigány időskorúak jelenét (már ötvenévesen súlyos szív-érrendszeri problémák, kóros elhízás, testszerte gyulladások mint a rák melegágyai, túl az egymillió-hétszáznegyvenezredik cigarettán, amiből másfélmillió ragasztottdohányból készült volt ésígytovább) teháthogy majd a cigányok újgenerációivakl is a régi történet esik meg. És persze a pógármester a hibás, mert ű telepíjjette be ja cigányokat.
De hogy egy múltbéli fogalmat ragadjak meg én is, a kínai (ez kb, mint ha azt mondanám, európai) a lakosságarányában kb akkora pusztulatokban szocializálódott, mintha Európa történetében lenne egy egy pëtty akkora járvány és pusztulat, mint a XIV. század közepi pestisjárvány volt. A fekáliatermelődés visszaesése esetleg a mezőgazdaságban okozhat problémákat. Mindazok, amiket csapásokat felsorolsz, europid társadalmakra hatnak fogyatékot okozvást, a kínaitársadalmakat egy egy pusztító éhínség vagy árvíz vagy disznóinfluenza járvány csak erősíti. Ráadásul a kínaiak már mióta esznek olyan disznókat, ami disznók a ketrecükbe a fölöttük tárolt kacsaketrecekből lehullott trágyával táplálkoznak leginkább. [vess egy pillantást Kína kukoricatermelési adataira a sertésállomány tükrében!]
A BMW nagyon nem megy a kínaiaknál, ki nem állhatják a szűk belterű autókat ócska gagyi belső anyagbehasználással... Azonkívül a kínaiaknál jórészt elsőgenerációs autóvezetők vannak, a germán a két 44-46-os lábát a BMW extrém szűk pedálterében odanézés nélkül is a milliméteres szűk helyen virtuoso mozgatja, míg a kínainak a kétszerolyan széles FAW-Passat vagy Santana lábterében is a 38-as lábait nézvén is csak nehézséggel variálja a pedálokon. A Santana hátsó ülésén a konyhaszerény mögött elfér 6-8 egyéb utas is még, ugyanez a BMW-ről nem mondható el...

Kétmillió km-t futott FAW-Santana Shanghai utcáin:
zumann.com/data_images/posts/shanghai-volkswagen-santana-2000/shanghai-volkswagen-santana-2000-06.jpg

ráncfelvarrott korai-santana bányászati trösztigazgatói szolgálatikocsi kateg: www.chinacartimes.com/wp-content/vw_santana.jpg

Kínában csak alacsonyrendűek, pl barnabőrűek (vietnámiak, thaiok) vagy tepsiszeműek vásárolnak ilyen fostalicskákat:
www.bmwcoop.com/wp-content/images/2008/12/bmw-plant.jpeg

A Volvo-ról ne is beszéljün, észak-nyugat-kínai mohamedán ember, drog és fegyverkereskedők az elsőszámú célpiaca:
images.thetruthaboutcars.com/2009/07/volvochina.jpg

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.02.01. 13:01:40

@Frick László Emlékzenekar:

"A BMW nagyon nem megy a kínaiaknál"

Kicsit irigyellek, hogy ilyen döbbenetes magabiztossággal tudsz baromságokat írni... Ráadásul abban a témában, aminek még én is szakértőjének gondoltalak!

"A második legnagyobb növekedést az eladásokban a Kínában szintén kedvelt BMW produkálta, ugyanis a BMW-kből, és Mini-kből összesen 20.308 darab fogyott, ami a 2010 januári eladásokhoz képest 70.4 százalékos növekedés. A BMW-k közül a legnépszerűbbnek az 5-ös széria modelljei bizonyultak, ezekből 6.300 darab talált gazdára."

www.kinaon.com/kina-hirek/tovabb-nonek-a-luxus-auto-eladasok-kinaban

Frick László Emlékzenekar 2013.02.01. 13:17:54

@"the dragon": Ne haragudj, de ha a szendvicsbe időnként nem kennék dezinformatív hülyeségeket, akkor nem felelnék meg a Kigondoltam! alapszabálytalanságának. Ti is kb ezt a móccert követitek, csak én két komoly közé kenek egy hülyeséget, ti meg két hülyeség közé egy komolyt

Valamint ne bazd már, ennyire lenézel? Görögország pl vezet az államadósság visszaszoiításában Európában. vagy pl Magyarországon a banán-eladások 1990-ben huszénhétszeresen növekedtek az osztrák banánpiaci növekményhez képest. Nézzél már meg egy ÖSSZlrtékesítési táblázatot, látod ott azt a fasort? Valahol ott kullog a BMW.

Nesze bazd meg a beképézelt kereskedőkasztbéli dédöregnénikéd hétrétgörnyedt selyem alsószoknyáját, azt!, keresd már ki ezen a grafikonon a BMW-t. Felvágsz,mert én dalit vagyok?
www.chinacartimes.com/wp-content/top-car-manufacturers-production.png
www.chinacartimes.com/wp-content/top-car-manufacturers-production.png

Frick László Emlékzenekar 2013.02.01. 14:16:19

@"the dragon": Addig, amíg a moslékot megkavartam és kivittem a disznókhoz, átgondoltam, mit tudok felhozni a mentségedre.
1. Nem akarod olyan egyszerűen csak megmondani, hogy takarodjak, ezért vagy annyira körmönfont velem, mint az Index szerkesztősége volt Bodokyval.

2. Kínában a buziknak olyan autókat, mint Volvo vagy Saab, pláne pedig Nissan Juke, nem lehet eladni -ezért kellet bevezetni a piacra a BMW-t.

3. Kínában nem élhet túl sok cigány, mert a cigányok olyan autót az Ódi [Fókszvágeny] kivételével nem vesznek meg, aminek nem tudják kimondani a nevét, annyira bonyolult, ilyen pl a Totyota, a Hunyadi, a Micu-Icsi ... a Citrojeny necces, Pözsója meg Győzikének volt és Ödönkének a Legszegényebb Faluban.

Azótza bezabáltak a disznók, úgyhogy megyek tolni a Zöld Sarat.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.02.01. 14:56:47

@Frick László Emlékzenekar:

Eszembe nem jutna, még csak gondolni sem olyasmit, hogy takarodj a halál véreres faszára, de gyorsan ám. Többnyire kimondottan szórakoztatsz, ráadásul most még az állóvizet is sikerült felkavarnod!

Viszont azt nem értem, hogy kínai buziknak miért nem jó a Volvo, ha pár napja még arról szólt a fáma, hogy Volvot csak a buzik vesznek (nem keresem elő, ha elhiszed, hogy írtál ilyet...). Persze logikailag nincs ellentmondás a két állítás között, de én mégis furcsállom!

Frick László Emlékzenekar 2013.02.01. 15:30:22

@"the dragon": Az ok egyszerű. Pl az amerikai férfiak zöme porszívóval szívatja le a faszát, ha maszturbálni akar -gyors, kényelmes és ha nem neked kell kipuceválni a porszívó csövét, akkor hygienikus. A magyar férfiak meg nem is hallottak erről a megoldásról. Az amerikai nők a dikdo-.t a fördővizükkel lelegítuik vagy a hónuk alatt -a magyar nők idegenkednek a dildotól, mert hideg és eddig nem tud a szakirodalom olyan magyar nőről, aki rájött volna, hogyan tehető a dildo testmeleggé. ha egy magyar nőnek elárulom, hogy az amerikai nők a leamortizálódott elektromosfogkeféjükkel masztirbálnak, elkezdenek jesszusolni, holott az amerikai nőnek teljesen evidens, hogy a széjjeltrancsírozott keferészre ráhúz egy gumikesztyű ujjat és kész. Az amerikai nő meg azt nem érti, hogy lehet egy magyar nő annyira hülye, hogy nem is maszturbál vagy ha mégis, akkor elkezd ott hókuszpókuszolni a zuhanyrózsájával vagy a csupasz ujjaival.

Te is magyar vagy és ezért nem rendelkezel annyi empátiával, hogy bele tudd magad élni egy kínai buzi lelkivilágába. Hihetetlen, de a kínaiak a napjuk jórészét munkával töltik, így a buzi kíanaiak is és eszük ágába se áll, hogy feltűnősködhetnének a buziságuk külsődleges jegyeinek a villogtatásával és elbasszanak egy rakás pénzt olyan 3 év alatt röhejessé avuló formára, mint a Nissan Juke.

Fogalmam sincsen, honnan gondolod, hogy analógia áll fönn, mégpedig HA a magyar buzik a Volvo-t preferálják (de ez a preferencia gördülő ám.. a buzik az innovatívak, pl 1997-ben a buzik aranymetál Audi A3-ast kezdetek el vásárolni.. a Mercedes azért ment ki a buzik körében a divatból, mert a cigányok a legendás Nullahetes (2107-es) Lada után rögtön a Mercedest kezdték preferálni... jó, akkor a szegény buzijaink elkezdtek Audikat vásárolni, erre mi lett, hát az, hogy a cigányok a Bömösök [BMW] és a Mercedes uitán az Ódikocsit [Audi] kezdték el preferálni, erre a buzik gyorsan "na, kurva anyátok, ilyent már úgyse fogtok venni" elkezdtek Saab-ot meg Volvot venni. a Mitsubishi Carismára épített pszeudo "Volvo" S-40-essel buzik tömegeit sikerült átverni , erre felbuzdulva Saab-nak beöltöztetett Opelekkel támadta a Svédek. Ahogy az Richard Brautigan a Pisztrángfogás Amerikában-ban oly gyönyörűen megutatta, a buzik mazochisták és szeretik, ha megverik őket, amiért buzik. Így a Saab főmérnöksége úgy döntött, hogy a vezérműszíjat ők lecserélik a GM [Opel] motorokon láncra. Csak azt felejtették el megmérni collstock-kal vagy az ujjukkal, hogy pont annyival lesz nagyobb a kiállása a lánckeréknek, hogy nem lehet levenni róla a láncot, csak akkor, ha kiveszik a motort. Ezért a Saaboknak a vezérműlánc cseréje 160ezer km-ként 350000 nFt-ba kerül, erre kezdenek el élvezni a buzik, mit a jajgatörpök! (A heterő Saab tulajdonsok meg basznak lecseréltetni a vezérműláncot, mert még BMW-s korszakukban megtanulták, hogy arra jó a vezérműlánc,. hogy 500-700ezer km-ig bírja... )

A kínai buzi egészen más.

Azt hiszem a világon az emberek különbözőek, a faszbúkiánusok [Zuckerberger] meg az index szerkesztősége és a Washington Post Online minden küzdelme ellenére egyáltalán nem ugyanolyanok pl a motorkerékpárvásárlási prefernciák Thaiföldön vagy Vietnámban, mint Budapesten. Budapesten a futárokon kívül senki sem tud motorozni, de ha megnézed, minden futár minimum 16 collos kerekű motorral jár. Csak a brókerek meg a buzik, a Totalcar-osok meg Winkler és a B125 banda annyira analfabéta a motorozáshoz, hogy merészel Budapesten 14 meg 15 collos kerekű robogókkal is kockáztatni.

Azt hiszem, a világon csak a parasztok gondolkodnak egyneműen és azonosan, bárhová is kakilta őket a sors.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.01. 15:36:50

@"the dragon": Nem tehetel róla, erre nevel téged az index. Logikailag pl, tegnap volt menő a hajléktalan téma, logikailag a hajléktalan az hajléktalan. Közben meg egy csomó hajléktalannak egyébként van hajléka, és ha a hajlékában lakna, akkor is kihülne, mert inkább a beszarásig lerészegedést választja minden nap háromszor, semmint egyszer begyújtson. Odatolhatod a hajléában lakó "hajléktalannak" a kályháűlyához a tüzelőt.. de be is kell gyújts az ajándék tüzelőddel, mert ő ugyan nem, inkább kiüti magát a piáűval. Hol itt a logika??? Ez a baja a magyar értelmiségnek, mint neked, Ha azt mondom, hogy Magyarországon a buzik a Volvotz preferálják, egyből letámadol, hogy akkor nem logikus, hogy a kínai buzik meg a BMW-t. Ami OTT egyáltalán nem feltűnő autó, mert egy mai BMW-re négyszer kell ránézned, hogy egyszer rájöjj, nem Hyundai
süti beállítások módosítása