Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Harc a Marsért

2012.08.25. 06:06 Kadarka Jánoska

A világ hangos a legújabb NASA expedíció sikereitől, a Curiosity képei elárasztották az internetet. Az embereket újra érdekelni kezdte a világűr, a hírgyártók pedig kihasználják ezt, és tömik a nép fejét a legkülönfélébb haszontalan információval. Miközben a lényeg elsikkad.

A Curiosity-expedíció csupán egy apró mérföldkő a Mars-gyarmatosítása projektben. A nagyhatalmak között gyilkos verseny zajlik a Marsért. Aki először veti meg ott a lábát, az mindent visz. A nyertes ország az állandó bázisára és a helyi ásványkincsekre támaszkodva elindíthatja a Mars iparosítását, kereskedelmi és turisztikai monopóliumokat hozhat létre, és földiesítheti a Marsot a saját szája íze szerint. Mert ez a végső cél.

A Mars emberekkel való benépesítésén jelenleg az USA, Oroszország, az Európai Unió és a Kínai Népköztársaság dolgozik. Bár a Curiosity miatt úgy tűnik, hogy az USA jár az élen, valójában ők is a lemaradók között vannak. Az űrsikló-program leállítása miatt kénytelenek az európaiak vagy az oroszok rakétáit használni, akik ezért nem csak pénzt, de technológiát is kérnek a NASA-tól cserébe. Fejlettségük emiatt hasonló, csak az anyagiakon múlik, ki van jobb helyzetben. Az űrprogram ugyanis nagyon drága.

Egy kilogramm élettelen hasznos terhet kb. tízezer dollárért lehet az űrbe juttatni. Egy űrhajós viszont legalább 7,8 millió dollárba kerül (az élő költsége tízszerese az élettelenének), tekintettel arra, hogy biztosítani kell az emberi szervezet számára az életben maradás feltételeit a gyorsuláskor/lassuláskor, kell levegő, élelem, víz, és élettér, végül pedig vissza is kell hozni az utazót. Ráadásul ez csak a földkörüli pályára állítás ára, a Marsra jutás ennél nagyságrendekkel többe kerül. Nem is nagyon akarják ezt sehol finanszírozni, mindenhol a költségek csökkentésén dolgoznak a tudósok. És úgy tűnik, ebben a kínaiak a legjobbak.

Ha százezer dollár egy ember-kilogramm, akkor nem a százezret kell faragni, hanem az embert, jöttek rá a kínaiak. Az amerikai űrhajósok átlagos testtömege 78,5 kg, a kínaiaké csupán 66, mert az űrhajósaikat eleve ilyen paraméterekkel keresték. 16%-os csökkenés, csupán egy adminisztratív megoldással, és máris nem 7,8, csak 6,6 millió egy ember fellövése. De még mindig túl sok.

A tavaly aláírt Kína – Kongó Űrkutatási Egyezmény egyértelműen azért született, hogy a Kínai Népköztársaság további előnyre tegyen szert az Mars meghódításában. A Kongói Köztársaság területén élnek ugyanis a világ legkisebb emberei, a pigmeusok.

105 Harc a Marsért_1.jpg

A kínaiak a pigmeusokra alapozták a Mars-programjukat. A pigmeusok átlagos testmagassága 150 cm alatt van, testsúlyuk nem éri el az 50 kg-ot. Az űrprogramba bevont pigmeus asztronauták maximális súlya 40 kg lehet. Fele, mint az amerikaiaké.

Egy emberekkel végrehajtott Mars-expedíció előkészítése legalább tíz évig tart, a kínaiak ennyi idő alatt könnyedén kiképzik a pigmeusokat. Ezzel az egyszerű módszerrel pedig hatalmasat léptek az elsőség felé. Nem elég, hogy a világ legnagyobb szabad pénzforrásai felett rendelkeznek, de a legolcsóbban viszik az embert az űrbe. Vagy fele annyiba kerül a kínai Mars-expedíció, mint az amerikai, vagy kétszer annyi embert tudnak eljuttatni a Marsra ugyanannyiból. Mindegy is, az előnyük behozhatatlan.

A jóléti államok felett sajnos eljárt az idő. Mi felzabáltuk a jövőnket, kihíztuk az űrt. Maradunk itt, a pokolban.

157 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr954729648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanalmas 2012.08.25. 10:51:45

Kezdem azt hinni, hogy te is valami törpe lehetsz, hisz újabban folyamatosan csak a méretekkel foglalkozol, vagy csak nagyon ráhajtottál Léditörpre! Jelzem, attól, hogy apró csajokat kajtatsz, még nem lesz nagyobb a Mikrobid!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.08.25. 11:03:05

a képaláírás lemaradt:
szőr livingsztón felfedezte a pigsz bozontot

bakker, ekkora kozákkucsmával vallatni lehetne

talán még Frikklacibácsi sem nyalna bele, akármennyire érti a csíziót

szanalmas 2012.08.25. 11:11:57

@-bobolysza-:

Arról nem is beszélve, hogy a kép alapján mindet fel is csinálta!

Pereczhalmy Armin 2012.08.25. 11:16:11

Igyekezz balfasz az ambulanciára,mert napszúrást kaptál.

Ennyi zöldséget összehadoválni!

Maya-- 2012.08.25. 19:00:28

de most mar a pigmeusok se olyanok mint regen, sot mar nem is olyan kicsik mint ahogyan mi kepzeljuk, mert osszevissza kavartak minden mas torzsel. most mar korcsok. mar nem is vadasznak, mert eltiltottak oket az erdobol, mert vedett allatokat oltek. ezert az allam tamogatja oket penzel, hogy nehogy vadaszni mereszeljenek. a pigmeusok ezek utan elkezdtek alkoholizalni es drogozni. meg fenyegetoznek, hogyha az allam nem ad meg tobb penzt, akkor mennek vissza vadaszni ertekes allatokat. amolyan turista latvanyossagok lettek, s kozben penzert tanitjak a balfasz turistaknak, hogy hogyan kell hordani a gumicsizmat tobb napon at, labmosas nelkul!!!..ugy hogy megsem budos a labuk!! na hogyan? valaszoljatok!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.08.25. 19:50:31

@Maya--:
hát ez kurvára egyszerű!
ez egy tudósblog ha nem tudnád, itt még a külsős kommentelők is mindenre tudgyák a megoldást, te szánalmas kezdő:

a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/374784_101082486676720_1070840357_n.jpg

mehecc is a picsába!

Maya-- 2012.08.25. 20:05:13

@-bobolysza-: te tajdok halado..ez nem valasz arra mit en kerdeztem. nem azt kerdeztem, hogy te hogyan csinalod, hanem a pigmeusok hogyan csinaljak?? kapiszcsi?

amugy meg, te huzz a picsaba, nekem most epp nincs idom ra. de miutan kihuztad a fejed a csizmabol, megprobalkozhatsz egy mas valasszal. Te kis halado tudos :P

]{udarauszkasz 2012.08.25. 21:45:34

Ma lattam egy riportfilmet, egy csillagasz no ecsetelte az exobolygok, es ugy altalaban a naprendszerbeli bolygok eletfelteteleirol.
Rothschieldnek hivtak a biget, gondolom, ez elmond mindent.

Flúgatlan 2012.08.25. 23:42:15

De azt kihagytad, hogy még a pigmeusok közül is a végtag-amputáltakat keresik, akiknek a legmodernebb mű-végtagok fognak a rendelkezésükre állni. Persze aki alszik, annak nem kell láb, így mondjuk 6 űrhajóshoz csak 4 pár láb kell, amit cserélgetnek egymás közt. Ez további tömegmegtakarítás a kisebb ágyakról nem is beszélve.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.25. 23:56:16

@Flúgatlan:

Az majd a Plútó-expedíció lesz, amikor csak fejeket gurítanak a kabinba.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2012.08.26. 01:01:08

@Kadarka Jánoska:

Pigmeus magyarul: mindnyájan disznók vagyunk. Kevesen tudják, hogy nem a folyamatos makkoltatás, a szélben szárítás a titka a pata negra, úgynevezett fekete láb sonkának, gyk. serrano. Természetesen nem ibériai sonka, hanem libériai. Az aromát a 45 napos út során nyeri el a fahordóban tengervízben érlelt pigmeus fekete láb. Mivel azonban sikerült elérni az EU-s eredettvédettséget, így a köcsög hispánok sötét titkára sosem derül sor. De természetesen nemes módon visszavágtunk a (s)panyolai pálinkánkkal!

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2012.08.26. 05:42:15

Inkább busmanokkal oldják meg.
De van még egy lehetőség, egy magyar beadvány az enszben: nevezzük át a Földet Marsnak. A kutatási pénzekkel pedig támogassák inkább Magyarországot:)

Frick László Emlékzenekar 2012.08.26. 07:31:53

Évek óta hiába fordulok a Mindenhatoooo [gogli]hoz azért, hogy a pigmeusokról a neten is olvashassak valamit. És tessék, most történelmi pillanat: fölkerült egy fotó a pigmeusokról.
Tájékoztatom az olvasóközönséget, hogy régi igaziférfiak, ha rejszolni akartak és ehhezz képeikben óhajtották hevíteni kedélyüket az ódon könyvtártermekben, akkor a természetrajzi Táérsaság periodikájára vagy a Földrajzi társaság havilapjára fizettek elő, meg nagy földrajzi témájú könyvsorozatokrta, amikben Maszáj szépség, meg mnyazza törzsfőnöklány címén csöcsö néger nőket sőt, Fiatal ndolo pásztorleány címén kopasz puncit is lehetett látni. A feleségek viszont a núbiai pásztorok combközépig lógó lógóját nézdegélhették vágyakozva vagy egy guggolva nyilazó nelóta íjászét. Az is lógott, mert a régi négereknek nem állt föl szíre-szóra a fasza, hanem az akaratlagos idegi működtetés kategóriájába tartozott a fasz merevsége hozása és abban tartása. Tehát, ha akarta, 8 órán át állt, az ejakulációk mennyiségétől függetlenül.
Hogy jön ez a marsjáró témájáoz?
Kadarka művészúr ezt a gyöngyszemét nyilván a Hírcsárdába szánta, demivel túl bonyolult szöveg és nincsen benne átpolitizálható aktualitás, ezért a Hírcsárda szerkesztősége szomorú szívvel, nagy szakmai gratulációk mellett kénytelen volt lemondani a közlésről

azért itt a Kigondoltamon elmegy a levesbe a többivel.

Frick László Emlékzenekar 2012.08.26. 07:34:22

@]{udarauszkasz: Paul Arnold Rotshield pl Janis Joplin és Jim Morrison meg a Doors producere volt és mi is lett velük? Jut még eszembe, hogy azt az un "Doors" filmet, amiben val Kilmer pojácáskodott Jim szerepében, Paul Arnold R . és Pamela naplói alapján is írták.

Frick László Emlékzenekar 2012.08.26. 07:38:34

@Maya--: Nembeszélve arról, hogy a pigmeus és a budapesti 150 cm-s vagy alacsonyabb nőkben az is közös , hogy mindegyik népség legalább 190 cm magas és vastag nagyfarkú pasit akar. Viszont a budapesti 150 cm-s nőszegmens szed fogamzásgátlót, mert még csak az kéne, hogy a karrierjét egy terheségen való bosszankodás (ha lekési az abortuszt, akkor apás vagy pinásszülést vagy császárt válasszon és aa Pocaklakóm naplója blogját a nolblogon vagy a bloghún is nyisa-e meg) Naná császorozott a pinásszülés helyett s így megúszta.
A pigmeus nők azonban nemnagyon tudták kitolni aa keskeny kis szülőjárataikon azokat a nagy bumfordifejú nyamnyara meg masszaki és uggelle kölköket. amiket a lőcsfaszú nagy szavannai bengák ojtottak nekik. .

Marós 2012.08.26. 08:38:19

A cikkíró elkésett....

A súlycsökkentés jelentőségének az érdekében, mint ahogy a cikkíró is írja, félkarú, féllábú, félszemű emberek kiképzése már folyik Plutóniában. Az csak természetes, hogy epe, vakbél, rövidített vastagbél, végleges szőr és hajeltávolítás mind-mind a súlycsökkentés célját fogja szolgálni és nagyobb eséllyel pályázhatnak az 1 vesét birtokoló űrhajósjelöltek.
Most azon dolgoznak a szakemberek, mennyi bordát lehet kivenni a mellkasból, anélkül, hogy azok hiánya komolyabb problémát jelente a repülés alatt.

Úgy hírlik viszont, hogy női űrhajósok esetében a tudósok a 3 mellű asztronauta nőket fogják előnyben részesíteni, tekintettel az 1 fő/ csecs arány kedvező voltára.

A súlycsökkentés céljából az imigyen kiválogatott űrhajós legénység Mars-i küldetése azért sem okoz gondot a vörös bolygó emberek által történő benépesítésében, mert az emberi szervezet , mint génhordozó, biztosítani fogja a hiányzó szervek és testrészek a Földihez hasonló emberfajta fennmaradását..

Az ötlet olyannyira megnyerte a hollywoodi filmesek tetszését, hogy már előkészületben van egy utópisztikus amerikai film forgatókönyvet...
Az előzetes kalkuláció szerint a filmnek nagy sikere lesz és legalább 7 Oskár-díjra számíthat az alkotás...

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 08:58:26

@Frick László Emlékzenekar:

Akaratlagos idegi működéssel készült a poszt. Pont annyira bonyolultra írtam, hogy lehessen a kommentfolyamban Hírcsárdázni, de Bajnait már nehezen lehessen bekeverni, neked se sikerült.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 08:59:55

@Marós:

Bizonyított tény, hogy a belső szervek kivétele nem csökkenti a testsúlyt, mert az emberi szervezet zsírral kipótolja a hiányt.

KenSentMe 2012.08.26. 09:25:24

1.) Emlékeim szerint az űrhajósokon nem lehetnek műtéti hegek, úgyhogy nem hiszem, hogy bármit is kiműtenének belőlük. Persze lehet, hogy rosszul tudom.

2.) Azért az űrhajókba (főleg, ha valami új és veszélyes küldetés van, meg nem ilyen space shuttle/LEO misszió) általában nagyon magasan képzett berepülőpilótákra bízzák, akik amellett, hogy tökéletes fizikai állapotban vannak, általában négy számjegyű IQ-val is rendelkeznek.. százezerből egy meg millióból egy jellegű emberek. Ha a magasság olyan kritikus lesz, akkor egyszerűen a legalacsonyabb embereket fogják választani a rendelkezésre álló állományból + szerencsétleneket őket is fogyókúrára fogják, de nem természeti népeket fognak ezerszámra nevelni és kiképezni.

3.) Azért a Mars elég kemény dió. Manapság, amikor a Nasa >nincsenpénz< címszóval sorozatban törli a missziókat, elég valószínűtlennek tűnik, hogy a bárki is ezermilliárdokat fog beleölni dollárban egy lakható, emberes "marsváros" létrehozásába. (Vajon mennyi idő alatt térülne meg a befektetett pénz?)

Martian (törölt) 2012.08.26. 10:05:02

Magyarország is benevez a Mars-versenybe, mi kistermetű réginéger purdékat fogunk küldeni, akik a Marson összeszedik majd a konkurrencia robotjait és fémhulladékként eladják a marslakóknak.
:)

JimGilmoure 2012.08.26. 10:11:20

"Manapság, amikor a Nasa >nincsenpénz< címszóval sorozatban törli a missziókat, elég valószínűtlennek tűnik, hogy a bárki is ezermilliárdokat fog beleölni dollárban egy lakható, emberes "marsváros" létrehozásába."

És az USA hadseregének éves költségvetése mennyi? Miért kell nekik orrba-szájba háborúzni: megelőző csapás, új és szar vadászgépek, mindenhova beavatkozás?

Ha ezt a pénzt és erőforrásokat (sok tanult mérnök, pilóta, fegyelmezett kiszolgáló személyzet) átirányítanák (nem megy, fegyverlobbi) a NASA-nak, akkor pár tíz éven belül tényleg a marson volnának.

Ugye a hold leszállás is az orosz-amcsi hidegháború terméke volt.
De most miért harcolnak Afganisztánban (az oroszoknak már beletört a bicskájuk) Irakban, akarják megtámadni Iránt, stb.?
Fegyverlobbi.
Ajánlom megnézni a Fegyvernepper c. filmet, a vége a lényeg.

Most a föld maradék erőforrásainak újraelosztása a lényeg, a Marsra majd akkor kerül a sor, amikor majd hullanak a tömegek, mint a legyek.
Például el tudtok képzelni egy átlagamerikait egy hétig áram nélkül? :)

Kivancsi 2012.08.26. 10:17:02

egy masik de hasonlo tema...

amcsiban tarsasagot hoztak letre az ustokosok, meteoritok, a foldkozelebe mereszkedo nagyobb kovek vagy kisebb bolygok, banyaszatara...

odarepulnek aztan mehet a banyaszat :)

KERDES?
Mi lesz ha Kina is neki all majd "banyaszni"?
Ki donti el, hogy megyik "kovecske" kie?
A cegek majd az urben megverekszenek a meteoritert?
Vagy aze a banyaszati jog aki hamarabb odaer?

Jo kis kerdesek!! :):)

Psyman 2012.08.26. 10:24:52

Jelenleg nincs nemzetközi gyakorlat égitesteken való területi követelésekre. Sőt, az ENSZ egyezmények kifejezetten tiltják őket. Ha elérhetővé válik a Mars, akkor persze más lesz a helyzet....

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2012.08.26. 10:36:00

Itt az ideje, hogy az európai emberek összemenjenek, különben lemaradunk a Marsról! Szexeljen mindeki törpékkel a minél jobb genetikai anyagért! Addig is küldjük Peter Dinklage-t!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 10:58:35

@21méter: Nem véletlenül nőtt meg Kínában az utóbbi évtizedben többszörösére a sertéshúsfogyasztás!

Az egész kulcsa a chézburger (szigorúan darált dagadóból és sertéslapockából), a letschaukaulbász és a coca kóla. Nem véletlen a szumó előretörése sem, hadd legyenek dagadt példaképei a ferdeszemű geccóknak! Elég, ha azok maradnak vékonyak, akiket pedofil pornófilmbe szánnak!

Az új prodjekt Kongó elárasztása dupla bákonos dzsungelburgerrel, és a kínaiak baszhatják a Vénuszt! A Márs baszása amúgy is dómináns homoszeszkuláris férfiak kiváltsága, amiből a pedofil kínaiaknál egyetlen egy sincs!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 11:03:54

@VRbagoly: "Emlékeim szerint az űrhajósokon nem lehetnek műtéti hegek, úgyhogy nem hiszem, hogy bármit is kiműtenének belőlük. Persze lehet, hogy rosszul tudom."

Igazán nem akarlak megbántani, de te minden kamu baromságot elhiszel, amit a neten írnak!

szanalmas 2012.08.26. 11:27:28

@radairosseb:

Kiscsávó, majd akkor szóljál be ha négy számjegyű lesz az IQ-d, baszki!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 11:36:22

@szanalmas: Tizenhatos számrendszerben bele tudom zsúfolni!

Marós 2012.08.26. 11:45:09

@Martian:

Medggyessy Péter óta nem csak azt tudjuk, hogy Kubában szolgálják fel a legjobb koktélokat,
hanem ő javasolta nekünk, hogy "merjünk kicsiknek lenni". Ha ezt megvalósítjuk, jelentősen megnő az esélyünk az utazócsapatba kerüléshez, a Mars felé..

Tehát használjuk ki a lehetőséget, hogy „olcsítva” legyen a drága Mars-utazás !!!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.08.26. 12:39:43

Azért nem kell rögtön perhorreszkálni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 13:26:05

@Marós: A magyarkérdés legtisztább megoldása! Bezsúfolni 10-15 milió magyart 3-4 űrhajóba, és irány a csillagos égbolt! Úttörő nemzet lehettek, minekünk meg egy gonddal kevesebb!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 13:27:00

@Dinamuki: Azt úgy mondják, hogy perfoszforeszkél, te Dinamiki!

Maya-- 2012.08.26. 14:39:05

@Frick László Emlékzenekar: Laszlo, nyilik az becsuletesen, ne aggodj. vagyis igy mondjak akik ertenek hozza, mert en meg nem kolykeztem, es nem is fogok. mert igazi termeszetvedo vagyok. az ember a legveszelyesebb es a legnagyobb szemetelo a Foldon, ezert en nem szaporitom ezt a geci nepseget. soha. inkabb beszedek egy tonna foggamzasgatlot. amugy ha a nok jol latnanak, reg kihalt volna az emberiseg. s most meg mar a Marsot is elakarjak baszni. nem engedem! kuzdok ellene! nem megy egy pigmeus se sehova!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.08.26. 15:01:50

@radairosseb: Szerencséd vagy, hogy öregapádnak szólsz, mert amint kés, az múlni nem!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 15:07:39

@Maya--: Igaz Rómaiakkal kéne baszatnod magad, nem folyami hordaléknak való fehérekkel.

@Dinamuki: Figyelj, azt mondták már, hogy hülye neved van! Fogadjunk, hogy ez valami szóvicc, és az eredete a Pinamakira vezethető vissza!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 15:12:42

@LadyCarambole: Azt mindig tudtam, hogy preverz vagy, de azt még belőled se gondoltam volna, hogy azért nem közösködsz a Szarcsi-féle hústornyokkal, mert a pigmenthús ni*gger törpékre buksz!

Fogadjunk, hogy az anális szeszk a kedvenced, csak félted a vacsorát, azért kezdesz kisfaszúakkal!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.08.26. 15:32:43

@radairosseb: Na de vissza az űrkutatáshoz!
A Challenger katasztrófájáért is felelős volt valaki! Szar lehetett neki, ahogy rájött, hogy minden szétesik, csak mert nem húzott meg rendesen valami csavart.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.08.26. 15:49:52

@radairosseb:
hehe, csak nehogy úgy járj majd, mint az influenzavírus gazdatest nélkül!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 15:50:03

@Dinamuki: A Chállenger kilövellésénél én is ott voltam, az egyik kis göndör pilótát meg is húzhattam volna, de valamelyik hávécsé azt mondta, jobban járok, ha fehér seggbe csak úgy mártom, ha előtte kokszolok egyet vele. Namost úgy beálltam a kibaszott szintettikális vágyfokozójától, hogy a kis göndör végül így kimaradt, és mivel a földi maradványaihoz már nem engedtek oda, így aztán bezony örökre.

Szóval ketten is vagyunk a csavaros haveroddal, akik azóta is bánják, hogy a Chállenger előtt nem húzták meg, amit meg kellett volna!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.08.26. 15:53:34

@radairosseb:
ezt a melléfogást most elnézem neked, de csak azért, mert még nem találkoztunk.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 15:54:00

@radairosseb: Itt is van a drága, jobbról a második a hátsó sorban:

1.bp.blogspot.com/-wEy8KB9iZW4/TyP9WhkjOZI/AAAAAAAAAGU/Q2nlPuShuJ4/s1600/Challenger51Lcrew.jpg

Elismerem a sztivivonderes parókájában, amit a buzibárban a fejére húztam, jobban kijött a sármja, de azért érzitek!

@LadyCarambole: Meg se kérdezem, az hogy járt!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.08.26. 16:26:23

@radairosseb: Komolyan ott voltál? És nem gondoltatok arra, hogy el kéne halasztani a kilövést, mert nincs rendben valami??

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 17:23:42

@LadyCarambole: Hiába akarsz randira csábítani, mondtam már, hogy rajta nem fog a bűbáj, Lápi Carambóle!

@Dinamuki: Dehogynem! De ezeknek beszélhetsz, csak azt ugatták folyton, hogy vattafakk!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.08.26. 18:12:31

@radairosseb:
iszonyú ijedezős, babonás népség vagytok, ráadásul én a férfiakat szeretem, szóval igazán nincs mitől tartanod!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 18:25:25

@LadyCarambole: Átlátok a szukán! Ezzel a dumával akarod elaltatni a figyelmemet! Hát most emberedre akadtál, lápi boszorka!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.08.26. 18:31:10

@radairosseb: Nem lehetsz ilyen töketlen, azt kell mondani nekik tagoltan, hogy FEL-FOG-TOK ROB-BAN-NI!
BANG!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 19:12:00

@Dinamuki: Csak annak köszönheted, hogy nem baszlak pofán ezért a töketlenes dumádért, hogy amikor miattad kiborítottam a kishubimat, a tökigyerek úgy megijedt, hogy megint pucsítania kell, hogy fizetett egy újat!

Baromarcú nigger*kém, MONDTAM nekik, de mi a faszt csináljak, ők az űrhajósok, azt hittem, tudják, mi az a kibaszott dörgés! Kerestem a fakkot, amiben a vatta van, hogy ne halljuk a robbanást, ha betömjük a fülünket, de bazmeg attól még felrobbant, hogy az anyjukat kúrta volna teherbe az összes! Még jó, hogy be voltam kokszolva a fekáliák cuccától, mert nem tudom, józanul hogy viseltem volna el azt a színkavalkádot!

Legalább a medencecsontját kiadták volna a kis fürtösnek, hogy valamibe beletolhassam a faszomat. Részvét is van a világon, vagy mifene!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.08.26. 19:33:41

@radairosseb:
inkább azt mondd meg, mit gondolsz arról, hogy a rásszizmus már a jósdabiznicbe is betette a lábát?!

http://www.harmonet.hu/psziche/63123-ezorasszizmus-kartya-sznobok-kimeljenek!.html

Maya-- 2012.08.26. 20:09:56

@radairosseb: azokkal meg nem probaltam. jobban mondva, engem csak egy es mindig UGYANAZ a pasi basz orokke...

Spadla z oblakov 2012.08.26. 20:12:30

@Maya--: örökké.... brrr.. a hátamon futkos a hideg...
szar lehet neked.

Spadla z oblakov 2012.08.26. 20:18:00

A poszt zseniális, viszont nem számol Hollywood törpéivel. A kínaiak a pigmeusaikkal sehol sincsenek.

Spadla z oblakov 2012.08.26. 20:19:32

@szanalmas: az elnevezésből következik, hogy a tudósok szerint romániában cigányok élnek.

szuper!

Maya-- 2012.08.26. 20:28:14

@Spadla z oblakov: jo a pasi. szeretem! ez miert szar nekem??

Maya-- 2012.08.26. 20:29:48

@szanalmas: egyetertek Spadla-val. az jon le, hogy a Romaniaban elok, csak ciganyok lehetnek. not. nem igy van.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.08.26. 20:36:01

@radairosseb: Nagyon szentimentálisan közelíted meg a szerelem témáját. Nem ilyen felhők közt lebegő vattacukros izé, amit te írsz, hanem nyers, elemi dolgok:
www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=0QE5rjJAX4A&NR=1

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.08.26. 21:00:27

@szanalmas:
gondolom, ezek a paleontológusok is olyan fransziák, akik nem bírják elviselni, hogy az anyanyelvüket csak olyan helyeken beszélik még rajtuk kívül viszonylag nagy számban, mint fekete Afrika, Kanada vagy Románia!

szanalmas 2012.08.26. 21:03:45

@Maya--:

Látom, neked valami rokonod lehet a Maja Kovszkij, az is csak beszélt a levegőbe mindenféle zagyvaságokat!

FilcTroll 2012.08.26. 21:05:37

Én pigmeusokat szoktam reggelizni, de egyre drágábbb kilója, mert fogynak. Viszont jó fingatós reggeli a pigmeus ropogós.

Már-már hiányzott ez a hoch értelmiségi blog, asszem.

szanalmas 2012.08.26. 21:14:07

@LadyCarambole:

Paleontológusnak csak az megy, akit antropológiára sem vesznek fel és szeret turkálni a koprolitban! Szóval olyan kretén, perverzek, akiket említettél!

Maya-- 2012.08.26. 21:20:43

@szanalmas: nem rokonom te okos! de ha jol latom, neked is lengeti becsuletesen a pofadat a szel :P

Maya-- 2012.08.26. 21:24:49

@Spadla z oblakov: jajj..kesore esett le. te ugy erted az "orokke"-t, hogy nonstop? ja..nem basz nonstop. azert van idom mindenfajta ketes alakok koze keveredni a neten.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.08.26. 21:25:26

@szanalmas:
hát, szar is lehet olyan kis megkövesedett oposszumfogakra kiverni!

Spadla z oblakov 2012.08.26. 21:35:07

@Maya--: nem csoda, hogy későn esett le, te ostoba román ribanc. Na húzz el innen a picsába te buta ló, amíg a modorunk ilyen kellemes és udvarias.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 21:40:42

@LadyCarambole: Nagyon helyes! Amíg van cigánygyűlölet, van jogalapja a cigánybűnözésnek is!

@Maya--: Ja, hogy te ilyen szingelipárti vagyol, úgy már értem! Kellemes kihalást kívánok!

@szanalmas: @Spadla z oblakov: Cigányok mindenütt élnek! Még a Márson is!

@Dinamuki: Hát pedig ha láttad volna őket... A felhők is megvoltak, és úgy megolvadtak, mint a vattacukor!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 21:42:28

@LadyCarambole: Honnan is tudhatnád, mikor faszt verni csak Jürgent láttad, őt is a Grundlehre-t lapozgatva!

@Spadla z oblakov: Mióta lettél ilyen kirekesztő! Elég baj szerencsétlen ostoba román ribancnak, hogy egy ostoba román ribanc, nem hogy még te is baszogasd!

Spadla z oblakov 2012.08.26. 21:46:15

@radairosseb: jól van bazdmeg, hogy basznád szájba jóanyád, akkor beszélgess te ezzel a csökevénnyel.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 21:47:45

@Spadla z oblakov: Fasznak állsz szóba vele! Nem ezért adtam neked moderétori jogot, te ganájtúró!

Spadla z oblakov 2012.08.26. 21:53:50

@radairosseb:

Idecitálhatnánk Kant egzisztencializmusának alapvető kérdését ennek fényében, minthogy meg tudom-e ismerni magam szubjektumát azáltal, hogy te, odakintről engem ganajtúrónak szólítasz, vagy maradjunk annyiban, hogy a kijelentés komplexítása az objektivítás felszínén marad, és emiatt kétszeresen nem ismerhető meg.

...

Spadla z oblakov 2012.08.26. 21:55:38

De idevonsozlhatnám a Heidegger alapproblémáját, amely könnyen kapcsolatba hozható a Suarez - doktrínákkal (a félhülye is beláthatja, már akkor is működött a kopipészt).

Spadla z oblakov 2012.08.26. 22:02:52

Végül folgaljuk össze ebből a szempontból is a tényeket, amelyek rád vonatkoznak, te Rada:

vegyünk például téged és a létedet, valamint azt a valóságot amelyben te a kibaszott bodzáddal tévelyegsz.

mellékesen jegyezzük meg, hogy a segged törléséhez nem hasnzálsz wc papírt -ezzel alapvetően az emberiség nagyobb részéhez tartozol, bárhogy a duplakisebbség kétséges burkába takaródzol- szóval büdösseggű cigány ganajtúrózza a másikat.

ennek a szubjektív valóságnak metafizikai szintre emelésével rájöhetünk arra, hogy a lételmélet tökrében lényed nem lényeges.

Heidegger gondolataival élve és kissé transzformálva alaptéziseit rámutatnék, hogy anyád egy kurva.

Továbbfolytatva a gondolatot, és a Lét és idő , azt hiszem mindenki számára igencsak érdekfeszítő mű 72. paragrafusát rád transzformálva megjegyezném, hogy megdögölhetnél.

Maya-- 2012.08.26. 22:02:56

@Spadla z oblakov: te ugralsz mindegyre mint egy ostoba ribanc a faszba! amugy teccik a modorod, ugyhogy nehogy valtoztass rajta, te suketfasz!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 22:02:58

@Spadla z oblakov: Te, Spacilaci, csak azért, mert leegzisztencialistázod a tránszcendentapista Kantot, még senki nem fogja elhinni, hogy nem vagy bölcsész, ezt még be fogják tudni az értelmezés szabadságának! Az is lehet, hogy korszakalkotó volt, amit írtál, vigyázz magadra!

Maya-- 2012.08.26. 22:04:37

@radairosseb: meg nincs ez azert veglegesen leszogezve!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 22:05:22

@Maya--: Meg akar dugni téged, azért csinálja. Még nem tudja, hogy ő az a férfi, akiről beszélsz, így aztán gusztusa is lenne hozzád, legalábbis látatlanban!

Velem is ezt játszotta mindig régebben, mikor kielégítetlen volt, de most már megtanulta, hogy csak pucsítania kell, meg csücsörítenie a rúzsos szájával, és megkapja, amire szomjazik, ha érted, hogy mondom!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 22:07:21

@Spadla z oblakov: Folytasd, Mester! Árad belőled a könyvtárszag! Fogadjunk, hogy szemüveget kaptál a névnapodra a kért SD-kártya helyett, és a sokktól lettél hirtelen entenektünel!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 22:08:13

@Maya--: Na majd én leszögezem, ha ez a herélt képtelen rá!

Spadla z oblakov 2012.08.26. 22:09:03

@radairosseb: Jól van, emeljük a tétet és tegyük rá a te léted alapvonalát a Jaspers - gondolatrendszerre, melyeknek alapja a kezdet és a vég kutatása. Számodra a kezdet a száj, a vég a végbél. Nemes egyszerűséggel dugaoszolod el a német egzisztencializmus amúgyis tükörben seggszőrnéző általános behaviorista melléfogását, és rakod rendbe azt nemes egyszerűséggel: mindkettőbe beledugod a farkad.

Namost. Ha jól meggondoljuk, ez is egy megoldás, mondhatni rendkívül frappáns, lehet, kb. ennyit ér az egész rakás szar.

De lehet, hogy az egész rakás szar ér annyit, mint a dolgok elejébe és végébe rakott fasz.

Hát ezen megint el lehet gondolkodni.

Spadla z oblakov 2012.08.26. 22:09:54

@Maya--: aki ékezetek nélkül kommentel, az eladta a lelkét dollárért.

takarodj, te eurószívű!

Spadla z oblakov 2012.08.26. 22:11:10

@radairosseb: drága radám, folytatnám én, de sajnos hív a kötelesség: tovább kell basznom a rezet.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 22:13:57

@Spadla z oblakov: Senkinek nem fog hiányozni a drogos ömlengésed! Legkésőbb ott lebuktál, hogy tudhatnád: nekem a kezdet és a vég is a végbél, ahogyan Jaspersnek is, akit köztudomásúlag a végbelén át hozott világra az anyja, amikor Ernst Mach megfarkalta!

Spadla z oblakov 2012.08.26. 22:16:36

@radairosseb: nana! kérem csak lassan a testtel! természetesek a kételyek, amelyek téged a két dolog egybemosására sarkallnak hiszen lyuk-lyuk, de gondolj bele, ott a szűk-ség!

Spadla z oblakov 2012.08.26. 22:18:29

Valamint ha emelted a tétet és elvitted a dolgokat a fenomenológia irányába, próbáld a száj és végbél eidoszait azonosítani, és látni fogod, Isten létezése e két dolog által máris bizonyított!

Jó, ezzel tökön rúgod Kantot, de egyel több náci nem oszt, nem szoroz!

Maya-- 2012.08.26. 22:18:32

@Spadla z oblakov: te nem erted hulyegyerek, hogy ezen a gepen, melyiken irok, nincs magyar karakter. hanyszor mondjam el, te oligofren! ne gyere itt nekem Kant-al meg Jaspers, meg Heidegger-el, mert atlatok rajtad, hogy csak folvagsz. a kurva anyad!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 22:22:25

@Spadla z oblakov: Ne keverj össze magaddal! Én sohasem mosakszom, de ha egyszer mégis megtenném, akkor se mosnám össze a seggem a szájammal, mert nem éppen higiénikális!

Spadla z oblakov 2012.08.26. 22:25:11

@radairosseb: látom, mindent megteszel, hogy á-priori szintetikus ítéletek faragásával szórakoztass minket, de már megint összekevered az analítikust az análaktussal!

mondjuk ebből is látszik, hogy nem hiába van szabad bejárásod a Tudományos Akadémia férfivécéjébe

Spadla z oblakov 2012.08.26. 22:27:03

@Maya--: rozzant lábakon állnak az érveid, te román! manapság már az ájfónon is vannak magyar ékezetek, nemhogy a korszerű számítógépek még korszerűbb operációs rendszerén!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.26. 22:30:09

@Spadla z oblakov: A Magyar Tudományos Adakémia férfiwécéjébe egész más miatt van bejárásom, de nemzetbiztonsági érdekek okán ezt nem szeretném megszellőztetni!

Maya-- 2012.08.26. 22:34:46

@Spadla z oblakov: ezen nincs! hanyszor mondjam el? es nem is kell. koss belem maskepp, mert eleg fantaziatlan vagy!

Maya-- 2012.08.26. 22:39:35

@Spadla z oblakov: na..latom, budosgyenge vagy :(, nem ereszkedem le tobbet a szintedre! a romanokhoz meg semmi kozom, te idiota!

Spadla z oblakov 2012.08.26. 23:10:07

@Maya--: A románokat onnan lehet megismerni leginkább, hogy tagadják román kilétûket.

Marós 2012.08.27. 00:52:48

@Kadarka Jánoska:

a NASA kutatja, hogy a fordítottja is igaz lehet bizonos kfeltételek mellett, vagyis a zsírzsövetek eltávolításával, helyi szerveket lehet megdupázni..a testben..

Marós 2012.08.27. 01:10:06

@radairosseb:

"A magyarkérdés legtisztább megoldása! Bezsúfolni 10-15 milió magyart 3-4 űrhajóba, és irány a csillagos égbolt! Úttörő nemzet lehettek, minekünk meg egy gonddal kevesebb! "

Az a hír járja, hogy a "merjünk kicsik lenni" szlogen feltalálója Medgyessy Péter charmeur, benevez 1,5 múlva esedékes választásokra.

A következő tudományos szakterülettel készül az új (és régi) híveit meghódítani.: Miért csöpög a vízcső a kazincbarcikai kórház alagsorában?

Segítsetek neki..számít rátok!

Frick László Emlékzenekar 2012.08.27. 02:37:10

@Maya--: Az a nő, aki, idézlek, nem kölykezik le, kob 44 éves korában szokott idegösszeropit kapni -és még ők a szerencsések, a vidéki nyelvtanárnők vagy mezgazerté vagy takszöv kontírozócsajai, mert ők csak levetkőznek anyaszűz meztelenre és elkezdenek az irodai folyosón rohangálni BASSZATOK MEG Ó BASSZATOK FASZ GECI! kiáltásokkal... Náluk szerencsétlenebbek a látens paranoidok vagy pl akik zooofíliában élik ki anyaiösztöneiket (ami ugye ott vesz hajtűkanyart, amikor a pincsijével kinyalattatja magát vagy kétujjal elélvezteti a pincsijét..) Ők 47 évesen is még tökédin (bár krémektől ragyogóan és ékszerek bűvfényében) libbennek be szasztok csajszik, dejót szartam ma reggel, akkorát, mint egy vajling! -felkiáltással az ircsibe.

Frick László Emlékzenekar 2012.08.27. 02:48:11

@Spadla z oblakov: Húsz évvel vagy elmaradva a mairománok alapattitüdjei felől. A románt onnan lehet megismerni, hogy nem várárol Opel Astrát vagy Skoda Octaviát. Az a román, akit te még ismertél, A francia autókat preferálta, már azonban átálltak a VW-Audi Ford Superdízel vonalra, az a román, akit te még ismertél, 2.5-ös dízel Ford Transittal járt, ma egyértelműen a Mercedes Sprinter urallja a mezőnyt néhány emeletesággyal a raktérben.. A románokat arról lehet megismerni, hogy a kelet-magyarország keletiszéli városainak strandjai pl tele vannak velük, fizetnek, mit a katonatiszt és mindegyik tud egy keveset magyarul beszélni, nagyjából akkora a magyar szókincsük, mint D. Tóth Krisztának de olyan éneklő hangsúllyal , mint ami Friderikusz Sándor fémjelzése.A nyugat-románai (elavult magyar szóhasználatban Édeserdély és a Részek)építésivállalkozók előszeretettel fogadnak föl magyar alvállalkozókat meg napszámosokat is, ugyanis minden hadrafogható román építőipari dolgozó frankolatino területen élvezi a munkanélküli segély örömeit. Alapvetően kétféle román van: aki nyárra hazalátogat, őt arról is,merheted meg, hogy románul csivitelve választja ki a partibüfében az ételt, viszont azt hiszi, hogy németül beszél, amikor kikéri. A másikfajta román magyarul kéri ki az ételt, ő Keletról érkezett.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 09:39:39

@Marós: Gondolom, csöpögtessek neki valamit a csövemből!

@Frick László Emlékzenekar:

"2.5-ös dízel Ford Transittal"

Frici, nem akarlak megbántani, de errefelé kurva sok a grammárnáci, szóval a saját érdekedben jobb, ha tudod, hogy az újszittyául nem kettő és fölös, hanem kettő és feles!

szanalmas 2012.08.27. 14:28:09

@radairosseb: De az kettő pont ötös!

(Töröltem a geccbe azt a fröccsös szart, tényleg pálgium, a túrós monknak a kurva anyját!)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 14:40:11

@szanalmas: Hát a kettő az pont nem ötös, hanem kettes!

Fröccs! Hol van!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.08.27. 14:42:51

@szanalmas:
ha lenne vér a pucádban, akkor az én dönölű leleplező kommentemből csinálnál posztot posztumusz immemória emlékére!

te kommentgyilkos!

Spadla z oblakov 2012.08.27. 15:04:26

@-bobolysza-: szerkesztkess más blogot, paraszt.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 15:20:27

Úgy vélem kijelenthetjük, hogy ami történt: szégyenletes. A szerkesztőnek fel kellett volna ismernie, hogy egy pongyolán összedobott, a tudományosság látszatára sem adó fércműről van szó.
Magam kalapálnám ki a csorbát egy valódi kutatási anyaggal a fröccs tárgykörében, de minekutána időről-időre almalevet is löttyintek a Lidlis lőrékhez, hát szégyellném a pofámat, ha szakértőként tetszelegnék.

spájdernecc 2012.08.27. 15:25:01

@ripők:
teljes joggal
az öncenzúra viszont értékelendő
ráférne többekre

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 16:42:23

@ripők: Jobb helyeken a fröccsöt eleve almaléből csinálják, nem hozzáöntik, te alkoholmentes sörivő metrószeszkuláris hímringyó!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 16:43:05

@Spadla z oblakov: Nem ajánlom bele, verd inkább csak a medencecsontjára.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.08.27. 16:56:26

@Spadla z oblakov:
te hüje!
ez nem szerkesztés volt, csak egy hamvába holt jobbító szándékú kísérlet.

olyan mogorva vagy, mint a faszom.

Maya-- 2012.08.27. 17:04:38

@Spadla z oblakov: :)..amugy Laszlonak igaza van, te nagyon elmaradtal valahol az idoben..nicked utan saccolva, ugy kb. a 70-es evek vege. (nyesem a filmeket szivi, en a kockak blogjara jarok.) de terjunk vissza a temara. amugy tobb 1000 romannak megmondtam mar, hogy semmi kozom hozzuk, nehogy akkor mar neked ne merjem! :P otthon amugyis csak azt kapom, hogy smeker magyar ribanc!..ja, elhagytak a szerencsetlen jelzot, mert kompenzaltam butasagom es alacsonyabb termetem(165 vagyok) egy Ferrari FF-el, meg Hermes Birkin taskaval..meg ezzel-azzal, szegyellem ezert magam, de muszaj volt. apu(o a magyar)mikor anyut le roman ribancoztak, azt mondta: NEM ERDEKEL! minket csak 3 dolog erdekel, ebben a kurva kibaszott eletben, de azt kotelezo modon betartjuk:

1. az egeszsegunk + kurvara jol nezzunk ki!

2. penzunk szartig legyen! mert csak akkor engedhetjuk meg magunknak, hogy barmikor es barhol hulyet csinaljunk magunkbol!

3. es a Star Wars!

erted? minket csak ennyi erdekel. es engem is igy neveltek. amugy magyar allampolgarsagom is van, es olyan magyar osokkel rendelkezem, mint amilyenek neked ha hatszor ujraszuletsz sem lesznek, edes kicsi Spadlacska.

ja..az ekezetekkel igazad volt, tenyleg van a gepen, csak nem ott ahol en kerestem, de nekem igy konnyebb, hogy irjak. ti meg amugy is okosak vagytok, tehat ertitek. kis szimpatikusok... ezutan nem merek vulgaroskodni, visszaolvastam magam, jesszusom, de szornyu! de jolesett kiprobalni :P

Maya-- 2012.08.27. 17:11:55

@Frick László Emlékzenekar: most nagyon elantoritottal ezzel a puceron fogok faszert obegatni jelenettel. meg gondolkozni fogok rajta...brr.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 17:50:20

@radairosseb: Az, hogy a potyadék vagy épp sertésvájúból kilopkodott almából valamiféle alkoholos pempőt kotyvasztasz egy olajoshordóban még nem jogosít fel arra, hogy valamiféle előkelő szomelié képében pöffeszkedj, te teknővájó lótetű!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 18:13:57

@-bobolysza-: Na, te is jóféle pacákot választottál referencia-szomeliének. Mi lesz a következő?! A kovászosuborka fröccs??! Nem kell ám mindenféle szart meginni, amíg a Gróf Nagyrédei mátraaljai sardoné csak 700 Forint a Tecsóban!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 18:36:19

@ripők: Nem vártam más választ attól, aki almás üdítőlevet és alkoholmentes sört iszik!

Húzz vissza a vályúdhoz, disznó, ott szürcsöld az árpaleved!

kiraaaaa 2012.08.27. 18:40:09

Remek, ki is ülök a Kertembe és folyadékpótlást végzek! Meghoztátok a kedvem!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 20:04:57

@ripők: Szótárból tanulod anyád nyelvét, te mihaszna!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 20:11:08

@radairosseb: Isten ne vegye vétkemül, de néha bővítem is!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 20:59:36

@ripők: Nem vétek, csak szégyen, hogy ehhez neked szótár kell! Én is bővítem a nyelvet, de én úgy csinálom, hogy kitalálok új szavakat, amelyek aztán a nyelv szerves részévé válnak!

A szótárazás a stréber kiskamaszok szokása!

Spadla z oblakov 2012.08.27. 22:45:08

@-bobolysza-: látom kislány, besértődtél.

Spadla z oblakov 2012.08.27. 22:46:14

@Maya--: jól van gombóc, kibeszélted magad, most húzz anyádba.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.27. 23:45:58

@Spadla z oblakov:

Pukkancs, hozom a kötőtűmet oszt kipukkantalak, ha nem viselkedsz rendesen. Mostantól nincs csúnyabeszéd, előre köszönsz a nálad okosabbaknak (mindenkinek) és te főzöd a kávét a Műhelyben. Ja és ki vagy tiltva egy évig.

Frick László Emlékzenekar 2012.08.28. 04:55:36

@radairosseb: Három szakadék rian közötted meg énközöttem, sőt négy:
-műveltségi, diplomázottsági
-a politikai megbízhatóság (én vagyok a politikailag megbízhatatlan gyanús elem és te apolitikailag megfelelő)
-én autóbuzi vagyok, te nem. Autóbuzi így beszél: egykettes, kettőötös, hármas, háromkettes, négykettes, négynyolcas, kettőhetes. Én magam egynyolcasbuzi vagyok 8de hogy értsd: nem köcsög) Hogy érzékeltessem, ilyeneket, hogy 200 ló, meg 75pacis moci meg hasonlók, ezeket budapesti köcsög indekszmajmok szokták nyefegni budapesti nőiakcentussal 8rrhang és két terccel a természetes hangmagassága fölé emelt kényeszkedő szelypegés) akiknek egy semmi megvásárolni egmillióért egy "jó veterán alap" tyúkólat majd laza csuklómozdulattal elbaszni rá 6 milliót, hogy végül 700ezret se érjen a "megmentett lelet" (-> bodokyzmus á lá Csikós)

Frick László Emlékzenekar 2012.08.28. 05:00:38

@Maya--: A pucéran rohangálás basszatokbasszatok felkiáltással a rózsaszín gardigányban és plisszírozott szoknyában iskolai évzárón/évnyitón úttörőavatáson stb elsőmenstruáló vidéki parasztlányszegmenset sújtotta, akik a diszkótáskájukban 10 éven át hurcobálták, de minek, a posztinort. Van alternatíva, a szibériai tigriscsíkos cica, alkalmas kölyök már akár 75ezerért is kapható (ivartalanított, ámde törzskönyves kandurcikácska) Vagy pl a csupaszkuttyancs, de alter csajok vietnámi kandisznóval is próbálkozna a lédigagaista ágazatból (eszenyisták, miközben a dildóval döfölik végbélbe magukat, a vietnámimalaccsikával mézet nyalatnak föl a hasikójukról).

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.08.28. 08:55:48

@Spadla z oblakov:
ugyanmár, tudományos munkába sosem viszek érzelmeket.
elhomályosítja a tisztánlátást te majom.

Spadla z oblakov 2012.08.28. 10:19:46

@Kadarka Jánoska: főzzön neked kávét a radai rosseb. én csak jót akartam azzal, hogy földbe taposom ezt a rejtődző románt:

index.hu/belfold/2012/08/28/haborog_romania_a_ciganydino_miatt

Spadla z oblakov 2012.08.28. 10:21:05

@-bobolysza-: majom... hogy basznád meg, neked csak a pofád nagy, de mikor szembe találod magad egy igazi alfával, meghunyászkodsz: ki nem férne egy kurvaanyád azon a lárvaszádon!

Spadla z oblakov 2012.08.28. 10:22:24

@radairosseb: hogy felvág a diploájával, bazdmeg!

@Frick László Emlékzenekar: mesélj Frikk, milyen a diplomád?! keménykötésű lágypapírú?! csak avégett, hogy a felhasználása mennyire kényelmetlen...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.28. 11:12:53

@Spadla z oblakov: Anyáddal főzess kávét a multidnak, né*gger!

Amúgy meg látod, ilyen nagyarcúak ezek a diplofások!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.08.28. 11:32:17

@Spadla z oblakov:
attól, hogy egyel többször dugod meg a radát, mint ő téged, attól még nem vagy alfa, csak egy jól bejáratott buzi!

Frick László Emlékzenekar 2012.08.28. 15:25:03

@radairosseb: a te diplomázottsági dekoráltságod a menőbb, úgy értettem a közöttünk feszülő diplomázottsági különbséget. Olyan rosszul játszod meg a képzetes jobbos tahó fejében élő bunkócigányt , hogy az ember csak arra gondolhat, Sík Endre egyik legkedvesebb hallgatója lehettél.

Frick László Emlékzenekar 2012.08.28. 15:28:49

@radairosseb: NÉGY: Neked van avatarod, rákattintottál a Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé!-gombra , ez önmagában bizonyítéka a súlyosan befolyásolható mosottagyad létezésének, ennél lejjebb már csak azok a tüchtige [aistreaichise] hausfrau-k lehetnek, akik a Perwollos flakont megpróbálják a csípőnacijuk farzsebcijébe belegyömszikélni
tehát az indeksz jobbágya vagy
én meg a zsellére

Frick László Emlékzenekar 2012.08.28. 15:29:59

@Spadla z oblakov: Így születnek a politikai mjóoldal legendái, honnan a telefaxxomból szeded, hogy lenne diplomám, éppen ez a főkülönbség "rada" és énközöttem

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.28. 16:01:54

@Frick László Emlékzenekar: Eléggé egysíkú gondolkodásra vall! De így már értem, ha csak nettó irigy vagy arra, hogy én megtanultam rendesen magyarul!

Amúgy viszont most már kíváncsi lettem, te biztos jártál Sík Endre óráira! Tőle azt tanultátok, hogy a jobbosok fejében élő bunkócigány Rómainak vallja magát, férfiak felett dóminál, és büszke arra, hogy az alcsútdobozi rajkó mennyire vitte!

Az avatárom meg leszólhatod, kedves újbalos felebarátom, de gondolom, te se tehénbőrből cserzett cipőben jársz a sarki krimóba meginni a laborban előállított kadarka-utánzatodat! Ha meg még egyszer leidézőjelezel, nyilvánosan kétségbe fogom vonni, hogy Emlékzenekar az anyakönyvezett keresztneved, és aztán lobogtathatsz majd mindenféle beszkennerolt dokumentáriumot!

Maya-- 2012.08.28. 20:38:52

@Spadla z oblakov: te ne velem foglalkozz allandoan, vagy epp Radanak ruzsozd ki magad :P..hanem menj es irj a kavefozesrol egy posztot, legalabb feleannyira komplexet mint a Kanikula volt, bar azt asszem, hogy nem lehet uberelni. mars posztot irni a kavefozesrol!

Maya-- 2012.08.28. 20:42:19

@LadyCarambole: nagyon igazat adok neked. itt nem lehet lightoskodni!

Maya-- 2012.08.28. 20:44:43

@Frick László Emlékzenekar: s az aki elfenekelesrol almodozik? azt majd hogyan oldja meg kicsike allatokkal?? ezen mindenki kezdjen nagyon erosen gondolkodni!!

Spadla z oblakov 2012.08.28. 20:50:50

@Frick László Emlékzenekar: a műveltségedet elismerem, te nájlonparaszt.

Spadla z oblakov 2012.08.28. 20:51:37

@Maya--: némber... de felvágták a nyelved!

Maya-- 2012.08.28. 21:01:16

@Spadla z oblakov: menj cikket irni a kavefozesrol! hanyszor kell neked szolni? tudod a dolgod, s messz vegzed! ennyi.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2012.08.28. 22:00:45

@Spadla z oblakov:
lelki társat érzek benne, szóval nektek annyi!

Frick László Emlékzenekar 2012.08.29. 01:57:20

@Maya--: Tudom, hogy amit most megmutatok neked, számodra hihetelen, de már 12-13 éves lányoknak is van annyi esze, hogy maszturbálás előtt vagy közben vagy utána jó alaposan elposizzák magukat, ha a barátcsajszi nincsen kéznél ehhez. Legmókásabb az, amikor tehénszájú és malacszemű elhízott nagynénik édelegve nézik,. a sok kis csitri hogy játszik seggrepacsit. A megfelelő, tehát nem túl nagy, de nem is túl gyöngéd paskolásra a farpofák felől érkező inger hatására a gátizomzat összehúzódik és ez vált ki (nemcsiklói) orgazmusfélét,de legalábbis stimulál affelé. Magad is ellenőrizheted: ha kétujjadat feldugod majd nemtúlerősen elkezded magad popsizni, akkor hűdeszokatlant fogsz tapasztalni az ujjaidon!

Márpedig a tökéletes szinglilét alapja a tökéletes maszturbálás, ami a férfit tök fölöslegessé teszi... maxx, ha egy kis férfiszag hiányozhat a szabad és független (tehát magas önállójövedelemszerzőképességű) nőnek. Vannak nők, aki azonban panaszkodnak az olcsó kínai műfaszok szagára vagy hogy mennyire hidegek, de azért 100-ból legalább 7-8 nő magától rájön, hogy a langyos szappanosvíz majd a szappantalan sima testmeleg milyen csodákra is képes. Vidéki parasztnők meg egyszerűen a hónuk alá csapván melegítik kellőre -ebből gyanítható az, hogy a józan parasztész mégiscsak létezhetett valaha...

Frick László Emlékzenekar 2012.08.29. 02:01:41

@radairosseb: Nem az avatarodat szóéltam le, az tökéletes. hanem azt, hogy VAN avatarod, tehát bekaptad te is az indexcumit. Csummára.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.29. 02:25:44

@Frick László Emlékzenekar: Én legalább meg merem mutatni a pofámat, nem úgy mint te, Frici, aki egy kibaszott kamu nick mögé bújol. Persze ha úgy vesszük, a te szádban így csak félig van indeszkfasz, máris csak félig vagyol buznyák! Nem csoda, ha a hetéra feled tiltakozik ellened!

Frick László Emlékzenekar 2012.08.29. 04:48:31

@radairosseb: Tippem szerint ( ABX esélyes) vagy róbertgidafrizurád van, mint valami gépifolkegyüttes (ez olyan, mint a gépikóla) segéd [slide]gitárosának vagy a korai Esterházy fazon erősen kettéválasztva, a kis csókosszád á la Harras a magyarkártyáról, meg banántpempőtől molycsosz. Oszt akkor vered a nyálad a kamu avataroddal, amihez annyi közöd se nincsen, mint Gáspár Győző sertéstenyésztő-és feldolgozó vállalkozónak a Győzike Showban a magyarokkal beszopatott szerepéhez

Pereczhalmy Armin 2012.08.29. 08:12:07

A román lotyót adjátok kölcsön egy körre,de csak ha nem fogaz.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.08.29. 10:27:47

@Frick László Emlékzenekar: Gondolom, nem én vagyok az első, akinek róbertgidafrizurát meg esterházyfrizurát képzelsz a matyizásaidhoz.

Maya-- 2012.08.29. 17:30:55

@Frick László Emlékzenekar: annyi felelmetes dologgal riogatsz a szinglisegrol. meg jo, hogy nem vagyok szoloban! jujj..most mar felnek tole.
süti beállítások módosítása