A csirke undorító állat. Aki látott már csirkét, tudja, miről hallgatok itt.
Egyelőre nincsenek szagosvideók. Ez a szerencse. Az éjszakai országúton néha megkérdezi egy-egy utas. Tudják kedves olvasók, az a fajta köcsög csóringer, akik már még a Petőfiék idejében is akadékoskodott azzal a tengellyel. Szóval megkérdezi egy-egy utas és akkor mit lehet mondani, mi ez a dögszag. Ha nekem is olyan édes mézespuszedlihangom lenne, mint az ismert író- kulturantropológus- és börtönpszichiáternőnek, Dr Fiath Titanillának, (képünkön)
nem mondom, tudnék olyan gömbölűen édess kis ö-t nyögni a dögbe. Szóval kurvára dögszagú egy csirkegyár. Ennek az az oka, hogy Magyarországon a döglöttcsirke veszélyeshulladék, ónijósnormaszerint egy döglöttcsirke szabályos veszélyeshulladékként kezeléséért annyit kéne fizetni, amennyiért illatos cuki grillcsirke kapható. Ezért a dögöket a trágyába szokás elásni. És akkor jönnek a cigányok és kiássák a trágyából a dögöket -de ezzel a ténnyel a magyar kulturantropológia még egyelőre nem ér rá foglalkozni, sok a koncert. Harc kezdődik: a csirkegyári dolgozók leszívják a trágyatoszigálásra használt tolólapos CSTZ-ből a gázolajat és meglocsolják azzal a dögöket, hogy denaturálják. Igen, mint a szeszt. Hogy a cigányok ne tudják megenni, mert a hatodik lefőzött lé is gázolajos lesz a dögökről... Bezzeg amerikában -lásd a mellékelt videót, bezzeg amerikában minden másképpen dögszagú, bezzegamerikában.
Magyarország mmmoslékország, bezzeg amerika az nemmoslék!
Jó, és a többit, tehát hogy a vegetatívcsirkével szemben a grillcsirke mért nem olyan undorító vagyis fincsi és nyami, majd megírja a Lady Carambole, ha ráér.
köszönöm a figyelmet. A Frick L. Emlékzenekar voltam. Bezzeg amerikában és a férfiak: