Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Egy tarantino-film (egy treatment szinopszisa)

2011.10.06. 04:33 Frick László Emlékzenekar

 >>Ki tudja, mi az a műzli?<<

Hegedűs Zsuzsa almát oszt strandonfürdőkád jelleggel Kislétán a Magyar Alma fellegvárában

Mondanom se kéne, ugye, hogy Tarantino meg a  az egyfogalom.
 
 
 
Kedves Quentin, drága Kigondoltam! – közösség!
Ezen bejegyzésemet, mely egyben egy tarantino-film lehetséges treatmentjének szinopszisa is, Nyunyej öcsém kommentje inspirálta, lényegében válasz is arra, íme mottóként a gyúanyag:
tudtátok, hogy kurvázik, de csak simizi őket, meg dumál velük, mint egy középkorú, vágósúlyba ért Holden Caulfield!? Muhhahahaha
 
Előhang: A filmművészet kurvaábrázolásai csak súrolják, gyöngéden bibézik vagy dörmicélik a speciálisan mélymagyar kurvák azon főtulajdonságát, amit azért formálnak ki magukban majd kenik föl maszkaként, hogy munka közben ne tegyék ki a taccsot a kuncsaftra. Csirkebelezés közben sem gondol a csirkét belező nő a csirkére meg a belére, egyszerűen és rutinszerűen és gyorsan végzi a mozdulatokat a két lényegire koncentrálva: a soros epe ne fakadjon el a soros májon s a soros hasűri környezet jelentősen ne sérüljön, megjegyzem, minden 11579-ik csirke a KSH adatai szerint még él a húskampón, amikor belógázódik a belezőbe valamint igen lényeges a kétóra leteltével oldalpillantásokban felmérni a lehető legrövidebb utat a WC-re, hogy jusson pár pipillanat a három fülke valamelyikében jól kipisilni magát... Ez ugyanis a csirkétbelező dolgozónő életének egyik fő és állandó gyönyöre. A másik [snitt, gyorssvenk:] : a munkásbuszban úgy falni valamit a szatyorból az ülés mögé bukva, hogy a sofőr ne vegye észre, mert akkor padlózza a féket és mindenki kifejeli a szélvédőt, ezt a sofőr megmondja előre, úgy merészeljen valaki zabálni útközben! Aki próbálta már a legendás Ikarus 250 -esben a térdére rakott csirkebőr+szójakrémkonzervet konyhakéssel fölnyitni, az tudja is, miről beszélek és nem (vigyázz a video megnyitása előtt, mert a zenéje Született feleségek stílusú Synclavier-ozás!!!)  Hegedűs Zsuzsa.
 
Főcsapás: Szegény Nyunyej honnan is tudná, amikor még egy későSandy-nista lelkiszűzzel sem képes elbánni és praepubertáskori attakokat ví véle, hogy igenis sok olyan kuncsaft jelentkezik a kurváknál, aki csak beszélgetni és simizni akar, aminek a végén orgazmikus örömöt jelent neki a kurvának az a vallomása, hogy ha neki ilyen empatikus pasija lenne, annak mindent megtenne az éegadta egy világon, a mindent, azt KÜLÖNÖS hangsúllyal mondja ki [Hosszúsvenk: Azt látjuk, hogy a kurva munkaidőn túl férfinek azt képes tekinteni, aki, miután az összes keresményét betudta a devizahitelszerűen felszaporodó tartozásába, a kurva szép hosszú haját az alkarjára csavarván föl úgy veri a fejét a falba...] . Ezen kurvára empátikuss pasik között vannak a legendás Fricinél is (Nem Révbíró Frigyesről, a magyar reklámipar szürke eminenciásáról van szó, aki anno nagy feltűnést keltett valamelyik bármely riviérán a lakóautójából letolató pink színű fehérbőrbelsős kispolszki kabrioléjával) szóval a Vállalkozó Szellemnél is rámenősebb és 12000 Ft-ot tud felajánlani a kurvának, ha a megvásárolt félórás időintervallumban a lehető legtöbb szafttal kínál részleteket a legdurvább szolgáltatásairól.
 
Megjegyzés: Egy kurvának a szárnyahelyét masszírozni vagy a fáradt , mélyvisszerektől kőkemény lábszárait kb annyi hatással van, mint varrónőnek böködni az ujjait varrótűvel vagy koszorúkötőnő alkarját lucfenyőágakkal cirókálni.
 
Namost a csirkebelezésről a csirkebelezéssel foglalkozó betanított munkásnőnek maxx az első pár napból vannak emlékképei, egy idő után maga a főrész, tehát a belezés SHHHHRRRR egyszreűen feketealapon feketefilm, szünet, nincsen ott semmi.
 
Mint ahogy az élelmiszarvásáráló háziasszonyok meghatározóan nagyszázaléka, régimagyarul zöme a természetazonos hatású mesterséges készítményeket preferálja , úgy természetes  is az, hogy a magyar prostituláltak 87,47%-a folyton menstruál és ezért a szolgáltatások közül gyakorlatilag a szopást gumiban hajlandó biztosítani. A kiválló rábeszélőgépként is szuperáló magyar vállalkozó [2005-2007. devizahitelközvetítő pénzügyi szolgáltatások-ágazat] tehát befizeti a 12000 Ft-ot, amiért különben anál után nvfsz-t kaphatna, ha nem dumál olyan sokat és ekkor irulva pirulva megszólal az ősiszakma maiművelője, a legesledurvább dolog, a lepisilés, az nem, hanem egyszer benyalt egy kolléganőnek.
 
Snitt: Vidéki földbirtokosok józan parasztésszel pl natúr, tehát kesztyű nélküli kézimunkát próbálnak kialkudni 2000-ért. Elvileg ezzel a kurva megspórol magának egy kotongumit, a vásárló pedig 1000 Ft megtakarítása mellett nyíltan és minden köntörfalazás, ráadásul natúr jut hozzá ahhoz a szolgáltatáshoz, amit amúgy is egyébként kapna a kurvának a szopást természetazonos hatással mímelő, tehát nagy O-t formázó ajkai előtt.
 
Snitt: Általában szociológusnak, egyre ritkábban tényfeltáró riporternek adná be magát az a kifinomult értelmiségi típus (Bukott Vállalkozó LVX. kateg) aki a kurvát az életéről faggatja a non touche kategóriában, tehát mikor veszítette el a szüzességét és milyen körülmények között. Ez a típus kb annyit tud a szociológiához, mint Hegedűs Zsuzsa, tehát kurvajó elméletiszakember, de fingja sincsen arról, ezek a nők a szexuális szocializációjuk következtében a biológiaiszüzesség fogalmáról semmit sem tudnak, a szüzességük elveszítését, mármint a határpercet ők maguk határozzák meg, mégpedig ez az a pillanat, amikor a vaginájukba először ejakulál arra alkalmas hímvessző. Márpedig erről, a helyzet intimitása (pl szerelem, ami a prostitúcióban még nagyobb szakmai hiba egy véletlenül becsúszott orgazmusnál is! ) miatt nem fognak beszélni egy idegenek, ráadásul férfinek az ő tekintetükben nem is számítható balfasznak, aki a megvásárolt félóra után rohanni fog a teszkóvécé fülkéjébe rejszolni…)
 
Karakter: Amerikában a kurvát Jackie Brown szerűen kéne ábrázolni, a sajátos makroökonómiájú k’k’k’éjraópai régióban [együtt mozog a Zloty a Forint-tal] azonban a háziasszonyok és a katolikus szűzlányok sem szopnak, így az ősi ipar egy amerikában teljesen mellékes szolgáltatási ágazatban teng túl. Ez az oka annak, hogy a magyar művészek, pl 40, 70 vagy 120 értelmiségi vagy a Charta ’77 annyira teljesen el van szakadva a valóságtól és a hóttreáltól. Szerencsére tehát tiz iz nat amérika és az alábbi indexista stílusú dokumentumfilm alapján lehet a főkaraktert kidolgozni. A hallható mellékszereplő viszont a jellegzetes pesti tetű, pl autónepper vagy taxisofőr [Budapest Airport 2B] orgánumához biztosít etalont.
 
apróbetűsrész:

Dear Quentin, you never know how much of the Oscar Award for actress worth. Since there is no way you will have to show my Lady Carambole is, inevitably I reach further device. If you have not seen him Möszjő Woodmann actor casting  , you look at the following formation. The picture is just a whore for $ 100 offers. While it is not even true to menstruate.

 

 
 Köszönöm a figyelmet, a treatment megrendelhető 15000 Ft/sor ÁFA (és számla) nélküli díjazásért, cím a szerkesztőségben.

69 komment

Címkék: munka amerika pina magyarország szex pornó szexualitás biológia liberalizmus nők művészet pszichológia szinkronicitás szexuálisnyomor

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr13273430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2011.10.06. 07:52:48

Cemende ügyben még talán érdekes lehetne firtatni azt a talányos kapocsot, ami a ríma és a striczi között van, mer van. Nemtom, talán stokkholm szindrós, vagy mittomén, de mégis létezik. Ehhez kicsiny illusztráció talán a Törvény sújtva pénzszámolós jelenete. Illetve a cédák ügyében a Torrente saga is szolgál ízes illusztrációkkal, már úgyértem az érzelmi árnyoldalt illetően.

Azazhogy éles a kontraszt a ivarcikkügyi jómunkásnő áldozatábrázolása, illetve démonizálása közt, leginkább érdekesebb az ezek közti mezsgye, no nem mintha azt gondolnánk, hogy a nőknek van lelkük, vagy képesek igazi érzelmekre, csak ekszkatedra elméleti kísérlet jelleggel vesézhetnénk ki a szaporítószervek túlmozgásával kapcsolatos humán, felesleges törekvéseekt. Menynire talányos és érdekes, hogy egyes ivarérett egyedek mijen filozófiákat gyártanak ahhoz a pár másodperces lucskos idegrángáshoz. Furább, mint a nagyromantikus orosz költészet.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.06. 08:51:13

@Rosszindulatú Vászka: Nem a stockholm. A strici és a kurva kapcsolata úgy kezdődik, hogy a kurva önjelöltnek nőrokonai, már betört barátnői és még kimindenki mindent elárulva, szakmai titkokat, széjjelszakadt gátat, mennyir vacak úgy szarni, hogy a szar csuruszkolja a varratot meg hasonlók és akkor a 16 éves lány azt mondja: HAGGYATOK MAJD ÉN TUDOM MI LESZ majd ő vigyáz, majd kitámszt a térdével, mint a biztonsági övet nemhasználók, majd megkapaszkodik
nos a strici azzal kezdi, hogy még ott a diszkóban, ahová a lába elé véééletlenül kitett leányka-lábikóban megbotlott, otthelyt vadul kinyalja a strici a nőivécében. Odalesz a férfiért , ővele lesz nő. és akkor innetől egyszerűen és zsigerileg nem is képes mást férfinek tekinteni, csak ezt. Partiba dobja. Elküldi vadászvacsorára, ahol a főkapitámnyal meg akivel kell, gumi és beöntés nőlkül. És ő is megtudja, milyen rossz frissenvart gáttal kakilni meg minden. Megtudja, hogy nem vicc az a májkrém, ami a tönkre[SÍP]ott nunusból foly'. Mindent megtud de akkor is, az ő számára az a férfi, aki az ő fejét a hosszúhaját az alkarjára felcsavarva a falba veri.
A civil polgáriéletben is van efféle, ha megnézed, hogy a legeslegkarikatúraszerűbb izomtiboroknak néha milyen kis takaros, édes, filligrán, gyermekei Bóbitája-tündére aranyos, mosfőztakarít kertészkedok, jól vezet autó, egyszerűen jutalom ránézni is.. és ki a férfi neki? Tán a rendszergazda a cégnél, aki Julia Roberts filmes CD-kkel akarná elszédíteni, meg Arthur Rimbaud versekkel? Nem. Egyszerűen a férfi neki az, aki és eszébe se jut (na jó, néha, amikor azt látja, hogy lehetnek olyan apák is, akik nem 127ezer Ft-os akkumulátoros gyerekkadot vesznek hétvégére ajándékba a gyereknek...) hanem mondjuk fajátékot.. Egy gesztus, pl meglátja, hogy a fickó körme tiszta és egész rövidrenyírt és eszébe jut, hogy ha egyszer egy ilyen tisztakörmű férfi nyúlna a.. aki megmossa a farkát, amit 4 órája húzott ki a beírónőjéből, mielőtt a szájába adná-... de aztán elhessegeti a gondolatot...

Frick László Emlékzenekar 2011.10.06. 08:56:42

@Rosszindulatú Vászka: Nézzél már meg létszives osztrák szapienszeket, milyen magyar [szlovák, horvát vagy szlavón esetleg ukrán]feleségük van. Kihalna Magyarország [Ukrajna, stb], haa olyan csíkosnadrágos, balázspalifrizurás prohászkák lennének a mi férfiaink Falco-s tenorban... És tessék! Nem is tudnál az unkooorische hure-nak olyan magyar férfit mutatni, akiért ezt a parfőőőmszagú, fehér indiaszövetingből mellykaskaprémet villantó, de borotvált fanszőrzetű csupaszsegglyukú izét elhagyná csak egy könnyed flörtre is... A lé határozza meg a tudatot. A majom az embertől származik és ott már belátható, a fejlődésnek [devolúciónak] azon a fokán, hogy a vezérmajmon kívül esetleg a jövendő POTENCIÁLIS vezérmajmainak tartanak popsit a majomnők.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.06. 10:54:10

szegény nyunyó annyit jegyzett meg a dologból, hogy a kurvákat simizni kell.
na, akkor fussunk neki:
a rosszlányok néha aranyosak, tánciznak és egyszerűek, mint a faék. és néha erre van szükség. szórakozásra, buta bámulásra.

és egy ilyen táncoló kis libát nem kúr le az ember, hanem meghívja tekilára és sörre, hogy böföghessen, mert egész éjjel amúgy a faszon kívül a pezsgőbuborékokat veri kiskanállal, feszült irritáló mozdulatokkal.

és akkor lehet, hogy az ember, mikor rájön, kivel is ül szemben, és szórakozni akar kicsit, de ártatlanul és megőrizve pár belső értéket, akkor kibérli a bőrét a bérnősténynek és elviszi lepdenszre. és élvezi a bőrt, az izmokat, a fiatalságot a keze alatt, hülyeségeket suttok a rosszlány fülébe, aki veszi a játékot és örül végre, hogy nem nyúlnak bele három ujjal a végbelébe, tiszteletben hagyjk az intim részeit. hálásak tudnak lenni ezek a kis ribancok, elmesélik a fiktív élettörténetüket, amire te bölcsn bólogatsz ő meg csak hazudik, hazudik, mert már elsüllyedt valahol valamikor. hazudik gyerekről, akit gondoz, főiskoláról, ahova készül, vagy épp elkényszerült, mesél, hogy azért hajt esténként, hogy legyen virágosládája az erkélyen, és ki tudja fizetni a gázszámlát.
és te belemész a játékba és megböfögteted egy újabb tekila-sör kombóval játékosan elvéve az esélyt megint a pezsgőtől.

De nyunyika.... a kurvát kúrni kell alapvetően, nem simizni. De van, mikor elég a bőre, az illata és a mozgása, vagy a nő, ami ezekből a brnőstényekből kiömlik.

Frikk úr elvitte a sztorit az utcai harcosok világába. Ám legyen úgy. Az a világ általam nem ismert.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.06. 10:56:08

elképesztően menő ez a kigondoltam pléjer!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.10.06. 12:27:02

"még egy későSandy-nista lelkiszűzzel sem képes elbánni és praepubertáskori attakokat ví véle"-hát igen, röstelkedem is, amiért olyan súlyos dolgokat vágtunk egymás fejéhez juccival, utólag mérlegelve célravezetőbb lett volna a biciklizős zoknijáért kuncsorogni, aztán fényesített plecsniként viselni a sikertelenséget!

@-=büdösmackó=-: Szóval tevékenyen kurvázol? Naiv dolog lenne megkérdezni, az asszonnyal mennyit vitattál meg ezekből az egyébként nagyon megrendítő élményeidből, de amíg csak nekünk arcoskodsz, nem vagy igazán trú ám!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.06. 13:26:15

márpedig ilyen film nincs

az adásvételi szerződés kitöltése szopatás videózása közben simán veri a legdurvább tarantino-helyzetet is

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.06. 13:40:55

@Levéltáros: ilyen giccsbarokk környezetből menekülni szoktam

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.06. 14:23:29

Ez egy kiváló Koltay Róbert film lehetne, simán passzol az életműbe.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.06. 15:48:59

Váháhá, szóval így kell a saját, dohos szagú elmúlásunk céltalanságából tőkét kovácsolni! Most, hogy már látom, Frick mester valójában a párhuzamos univerzumok igen nagy barátja, egyre inkább erősödik bennem a meggyőződés, hogy minden karácsonyra zoknit szokott kapni.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.06. 16:08:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Én is, ama letűnt polgári báj avíttas cifraságát, csak azt tudnám feledni!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.06. 16:37:04

@-=büdösmackó=-: Ehen, a fiktív élettörténet, amit a Bódis Hriszta [Kemény vaj] egyszer hallott. Pedig hallhatta volna többször is,.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.06. 16:38:47

@LadyCarambole: Nem zoknit. Pedig nagyon könnyen kitalálhatnád, hogy mit. Nem, telefont se, nagyon kemény kitojni a Jézinek.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.06. 16:39:37

@LadyCarambole: Te gúnyolódni akartál volna velem, bazdmeg? - szólj! Menjünk bele!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.06. 16:48:18

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: De ez a zoknis cucc kurvára népszerű lett, pl a Ladyék tökre bevették. ÉS harisnyaszaglászás közben (ez titkos művelet, a Sandy-nisták még egyenesen kitörlik a lábujjukközét a sajtszimat játékhoz, de a teljesen, tehát agyilag is ivarérett felnőtt nénik néhány gombás hüvelyi fertőzés után leszoknak róla és megelégednek azzal az önhazugsággal, hogy csak azt akarták ellenőrizni, hogy egy éjszakai szellőztetés után jó lesz-e még a haris hóónapra is (igen, a lábközi erősítést is megszimatolják)
Szóval áll a Lady harisnyaszimmcsi közben és elképzel engem, mint lábfetisiszta disznót lakk hózentrógliban, szájkosárral... vagy nózentróglival és hájkosárral...
Egyszerűen a Lédyék képtelenek megérteni, mit szimbolizál az a zokniügy, mondjuk tőled meg azért nem várható el, mert a szűz fiúk ugyan honnan is tudnák, mi vár rá vén seggfejkorukban.

Az is előfordulhat, hogy a Ladyék mégis értik, mit szimbolizál a zokniügy és akkor meg csak simán irigyek.
Már jópárszort elmondtam mit, Jucinak állandó pasija van és szóval érted, kb a lábujjai lehetnek Jucinak szűzek a pasitól, hát ugye "imádjak" Egy középkori analfabéta várúrhölgynek több esze volt, az nem szopta be analógicce úgy a lovagiénekeket, mint a Lady ezt a zoknicuccost...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.06. 17:03:47

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Nem nagyon értek ehhez, de a kurvázás valami olyasmi lehet, mint amikor az asszony (esetedben: édesanyád) kosztja mellet néha megkívánod a mekkodnaldszos sajtburgert... És azt le kell szögezni, hogy egyik tevékenység sem számít megcsalásnak, így szörcsi nejének semmi köze hozzá!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.06. 17:35:25

Most szólok, ha valaha is úgy döntök, hogy átoperáltatom magam férfivá, az csakis a Frick miatt lesz!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.06. 17:58:30

@LadyCarambole: Remélem, azon a jeles napon megborotválkozol, Rumcájsz!

Parafon 2011.10.06. 21:46:08

A mai napig azt gondoltam, hogy a többi írás jó. De a mai után rájöttem, hogy ehhez képest az összes többi egy rakás szar. Ja.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.06. 21:51:00

@Parafon:

Mink is tudjuk, emiatt tűrjük el Frikk féktelen tombolását bent az irodában.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.06. 22:03:09

@Parafon: Fikanikk! Ki vagy tiltva egy életre!

szanalmas 2011.10.06. 22:49:28

@Parafon:

A mai napig azt gondoltam, hogy vannak értelmes kommentelők! De a ma rájöttem, hogy ehhez képest az összes egy rakás szar. Ja!
Tisztelet a bevételnek!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.07. 05:15:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És még egy ilyen van, de az annyira jellegzetesen az a magyar zsírostahó pestiparaszt műszar, amin csak a Subba blogfan szociológushallgató lányok szokták nadrágon keresztül nyomkorászni a csiklójukat a segglyuktájukkal egyszerre. A gecó a felvételen a konyhasztal sarkáról jó hangosan kérdezi: "Kisújszállás?" Persze szövegszinten arról beszélnek, hogy ez próba és nemfizetnek..

Frick László Emlékzenekar 2011.10.07. 05:20:54

@LadyCarambole: elnézést, de tudod, hogy a praeklimaktériumban az emberbe időnként az agyvérzsir beleszorül és a viccölődést kötözködésnek érti . A lány, ha a fiúval viccel, akkor az arról üzenet, hogy gyere hátra smárolni. ha viszont kötözködik is, akkor többet akar... Felnőtt nénik a felnőtt fiú munkatársukkal azért viccelnek, mert akkor este, ha a büdös lábszagú fingos uruk rájukmászik, nem kell előtte a drága 5jurós muschiflutschból felnyomni azt a hideg csikis ndiónyit, hanem mardt még délutánról .. viszont ha már a felnőtt néni kötözködni kezd, akkor pontosan kell tudni, hány éves, mert ha 44, akkor is más, de ha csak 32, akkor még nem annyira...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.07. 10:04:19

@Frick László Emlékzenekar:
Az előző életeimre való emlékezést túlzott elvárásnak érzem a részedről, de egye fene, elhiszem, hogy így van!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.10.07. 11:50:18

@Frick László Emlékzenekar: lefogadom, ha történetesen a szomszéd lábasjószágainak (és itt most szigorúan a négylábú, szoknyátlan állatokat értve) módszeres megrontása lenne szenvedélyed-mint azt szörcsi korábban megpendítette-akkor is künikus somolygással rázogatnád a vállamat, hogy ejj, ácsingózni fogok még a disznó lukára, kiégett perverz vén fasz koromban...hisz mit tudhatok én még!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.07. 14:53:30

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Nem tudom, hogyan lehetnek ennyire nemképben rólam Száncsalmássy művészúr és LédiKarfiol.

Azt már meg se merem említeni, honnan is gondolja a Lédi, hogy Juci lábának más az íze vagy szaga, mint pl az ő nappalijáéban az egyik porcelánnipnek az üvegvitrinben vagy ilyesmi. Miért nem lehet elhinni Juci lábáról hogy teljesen steril, szamentes és baktérium meg gombamentes meg mindenmentes. Mire gondol az, akinek rögtön érett Camambert-szag tör a vesztinózilárissába bele?

Aztán. Ha pl -mint ezt már többször kifejtettem- szexuális nyomorom ellenére inkább hűséges marok marcsámhoz fordulok, minthogy pl megbasszam azt az óvónénit, aki a jóóóómúltkor azzal akart elcsábítani , hogy imádja a kikötözést, akkor mért kéne nekem az anyakocáktól mára szinte elárvult kicsiny falummban kajtatni olyan koca után, aminek duzzadt is a pérája, level is már és meg is áll (ha rátámaszkodok hátul a ra fölött két tenyérnyivel a háttavégére... a kanosok így ellenőrzik a búghatnékot)
Száncsalmássy művészúr a nőstény sertést valamilyen medikus, szociológushallgató vagy plázabutikpos lánynak nézi, aki minden este popsit tart a kannak? Évente maxx négyszer! És előtte szigorúan szagmintát vesz a kanról, namost ghagy ne ecseteljem már ilyen nemperverzeknek, mint Száncsalmássyművészúr meg a Lédi, hogy az én faszom, ami:
-körülmetélt
és naponta fényesre suvickolom
szagra megfelelne egy kocának annyira, hogy megálljon??

Disznókat Szibériában basztak a rabok a GuLag-ok végnapjaiban, a Gorbacsovi éra alkonyán.

Persze a perverz én vagyok és nem Száncsalmássy művészúr vagy a Lédi.

Szerintem Száncsalmássy disznót az állatkerti parasztudvarban láthatott, de a tévéből.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.10.07. 15:35:54

@Frick László Emlékzenekar: Ne érts félre, ők is nagyon perverzek! Karámbula például-másfél rőfös ewok létére-egy valódi hegyi csubakkát fogott ki magának, aki ráadásul stájer tájszólással dünnyög! Száncsival kapcsolatban meg, mint sommás jellemrajzot, csak a nomen est omen konstans érvényét dícsérhetjük...

Frick László Emlékzenekar 2011.10.07. 16:56:16

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Kevés magyar tudja, de a fasz egyik német nickje magyar fordításban a kucsmagomba. A germán fasz vastag, viszont a feje úgy aránylik a stangenjához, mint a kucsmagomba feje a szárához. Ezért imáádják a magyar nők a germán faszt és lehet, hogy ez az info katartikusan ér majd téged, de az osztrákok az alpesi alfaj kivételével (azok a kisszemű feketehajú cigányképű kreolok Judenburgtól Nyugatra, de Salzburgtól meg Délre) Bécs persze más, ott sok a hegyesfaszú [a fej kisebb átmérőjű, mint a fasz dereka] Prohászka.Ezért szeretik a bécsi nők az análisszexet.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.07. 16:57:16

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: És Szancsenko meg a disznók? Vagy Szancsenkó tyúktoszó?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.07. 17:22:46

@Frick László Emlékzenekar:

Ez a Száncsalmássy művészúr egyértelműen a Fiúk a bányában dolgoznak c. kabarétréfából fakad (ott ugye Bácsalmássy művészúr szerepel), tehát a szíved mélyén az egyértelmű bánya-segglyuk hasonlat okán igazából a fostit szereted! Szóval nem hiszünk tovább a lábujjszopiban. Persze azért biztos, ami biztos, ezentúl az összes állandó nőmet megköpdösés után talpon kúrom!

www.youtube.com/watch?v=UxPyEJoX5xo
6:09 Királyfi Jenő

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.07. 20:32:04

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Én a helyedben elgondolkodnék a véletlen egybeesések természetén, meg keresnék egy jó zongoratanárt is, látva legutóbbi produkciódat!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.07. 21:38:58

@szanaImas:
Megkérdezném, hogy honnan tudod, de van egy sejtésem! LOL

szanaImas 2011.10.07. 21:42:33

@LadyCarambole:

Mivel nem tudod, hogy ki vagyok, annyit mondhatok, hogy álnéven írok és iloveyou!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.07. 21:45:02

@LadyCarambole:

Leszopattam az apját. Gondolom ebből vont le hibás következtetéseket!

száncsi · http://kigondoltam.blog.hu/dragibuzi 2011.10.07. 21:49:18

@Frick László Emlékzenekar:

Mivel a köcsög dragon kitiltott, ezért álnéven annyit mondhatok a nevetséges kitalációdra, hogy én kölyökkoromban legeltettem disznókat, de még teheneket is! Akkor a tarló szélén Maupassant és Hugo könyvein alapoztam meg a zsenialitásomat, mert abból ismertem meg először, hogy a franciák is köcsögök dragin kívül!

száncsi · http://kigondoltam.blog.hu/dragibuzi 2011.10.07. 21:50:48

@"the dragon":

Te figyi már, te komolyan nézed a valóságsókat?! Most csalódtam benned, és ha nem lennék kitiltva, kitiltanálak!

száncsi · http://kigondoltam.blog.hu/dragibuzi 2011.10.07. 21:57:39

@LadyCarambole:

Remélem, nem jön rá, hogy le tudja szedni a tiltást a kis pöcs.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.07. 22:00:48

@száncsi:
Hogy is mondjam...szóval a tehetsége inkább más irányokban domborodik ki - már ha hihetünk Piréznek!

száncsi · http://kigondoltam.blog.hu/dragibuzi 2011.10.07. 22:17:56

@"the dragon":

Remélem, hogy kipállik a tököd, elvetted a szerkesztőmet is, genya?! :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.07. 22:44:58

Nyunyó szelleme kísért, vagy mi?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.07. 22:49:11

@Levéltáros:
Kis esti hancúr, valahogy így megy ez a geek-eknél!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.10.07. 22:57:37

@LadyCarambole: kussolj nagyon, azt gyötrődve szégyellném, ha a tegnapi koncsert viszont nem sikerült volna olyan kurva jól, a finálés dob-imprómmal egyetemben!

@szanaImas:
www.youtube.com/watch?NR=1&v=BWHBBYwtytg
te tyúktoszó geci!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.07. 23:49:27

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Most ezt hogy értsem, nem csak grafikusként, festőművészként, képregényalkotóként és bloggerként vagy a művészek közt valahol a csúcson, hanem zenészként is ott vagy valahol a halhatatlanok között? Te vagy a 2010-es évek Burzsoá Nyugdíjasa!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.08. 08:37:02

@száncsi: De akkor meg, ha ennyire olvasott kiskondás voltál, hogy nem lettél Weöres vagy Fekete bojtár

szanalmas 2011.10.08. 09:57:47

@Frick László Emlékzenekar:

Tűzoltó sem lettem, s katona sem! Minden én sem lehetek!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.10.08. 10:23:49

@Levéltáros: Mit mondjak, Apollón a köldökömből szürcsöli az ambróziát!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.08. 10:51:59

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

vagy inkább a nektárt, és az is lehet, hogy egy arasszal lejjebbről, a valóságban a szörcsi

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.08. 16:50:44

@21méter:
Nem tudom, nevezhetjük-e nektárnak...jött már ki neki onnan egyáltalán valami?!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.10.08. 17:25:07

@LadyCarambole: Kérdezd meg Jürgent vagy csak szaglászd meg a száját figyelmesen!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.10.08. 18:22:13

@"the dragon": Pedig nekem megesküdött, hogy senki más kedvéért nem itatná föl a gecit a szakállával, az utolsó parkettarésből is...a hazug cafka!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.08. 19:04:04

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Ó, az osztrák közismerten hazudós népség! Itt van például Jürgen, vagy az összes többi, aki szerint ők tulajdonképpen áldozatai voltak a náci hadigépezetnek, nem pediglen serény működtetői...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.08. 19:23:03

Nyominger kis buzik!

Jürgen almáspitét sütött ma nekem, szenvedő asszonykájának, ágyba kaptam a reggelit, az ebédet és a vacsorát is, szerintetek érdekel, ha kocsmázás címszó alatt esetleg lepippantja pár cimbijét?!

szanalmas 2011.10.08. 20:13:19

@LadyCarambole:

Kezdem irigyelni Jürgent, gondolom komplett menüt kap cserébe!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.09. 05:41:01

@LadyCarambole: Az schaißdickich unkoorzigeunereknek hunnan a Golden Faßili-ból lenne fingjuk arról, hogy egy osztrák férfi kocsmázása mit takar?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.09. 22:15:26

@LadyCarambole:

Valami mindenképp kell, hogy kijöjjön. Az más kérdés, hogy kinek mi számít nektárnak.
süti beállítások módosítása