Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Vádli

2011.02.25. 08:08 Frick László Emlékzenekar

 

Orthodox módon Kigondoltamos , végre büdösmackóian tömör dolgozat, melyben a Frick László emlékzenekar a szófosásai giga karaktertengercunamija után végre visszavesz magából és egy egészen Magyar Gyermek komapítbiliset ír, ami még az alcíménél is majdnem rövidebb lehetne, ha nem tartalmazna a kurvárahosszú  alcímében sunyi politikai utalást arranézve, hogy Tóta tanító úr a jövőben föl kíván majd, és egyre inkább hagyni, azzal, ami fárasztóbb, mint szamaraknak hárfázni,
Avagy
 
 
képünkön : táncosnők vádlikkal. A vádli  a nő azon szerve, melynek segítségével magassarkú  cipő nélkül is tud pipiskedni,  ami által a lába hosszabnak és  szexibbnek látszik. Éppen ezért ezt is borotválni szokás, amitől apró pörsenések keletkeznek a bőrön, de ezt a fogyasztó már  csak az áru kicsomagolása után veszi észre, amikor is lesmirglizi a két válláról a bőrt.
 
A vádli a XX. század 20-as éveiben a bubifrizura, a foxtrott és a szvingerpartik elterjedésének idején idős bácsikák öröme volt a korzón. (képünkön látható is a mára már idejétműlt nőiszerv, a vádli korcsosult bubifrizurákat is megfigyelhet, aki nem undorodik egészen el a látvány miatt EZEKNEK A RÉGI ELAVULT NŐKNEK AKKORA HÓNAJJKUTYÁKKAL VAKKANTÓS 
INTEGETÉSEIK VOLTAK AMIKHEZ MÁMA FEL KÉNE 
FELNŐTTGOMBOZNI EZT A BLOGOT!! forrás fortepan.hu
 
 
A XX. század végefelé , Gregory Corso se él , a vádli mint olyan elveszítette jelentőségét, ma már leginkább a visszérkenőcsök reklámozásában van szerepe
 

Gregory Corso: középen, a padon, jobbján kockás flanellingzekében Allen Ginsberg közismert buzi és elfeledett költő, orgonista harmóniumista:

24 komment

Címkék: vádli

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr342676444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2011.02.25. 10:38:06

Ez egy eléggé felháborító, pornográf és csúsztató tanulmány!

Namost nem mehetünk el amellett a testiséget undormáyos színben feltűntgető és hatásvadász cím mellett, hogy vádli. Minden egészséges cekcuális irányultságú hímpolgár egyik kedvenc női szerve ez, különösképpen, mikor a nyakát vagy füleit simogassa, de ezt mostan nem bontám ki, mert nem korhatáros a poszt.

A vádlifikszírozás a korzó meg a nyugat alkonyának volt egy éktelenül ocsmány kórtünete, abban az időben a mi, felvilágosult és normális gondolkodású bölcsészeink (még a frankofón takonyevőbérencek is) makszimum bokát stírölhettek a kedves, fülledett, tavaszi esővel ékített napokon. Mint az köztudott.

A hónajjkutyákat illetően a Szerző tévedésben van, vagy megvezették a nem kellő alapossággal átanulmányozott források (vagy még az lehet, hogy az erőszakoltam tömörített, nyilván a Szerkesztőbitottság aljas ármányaként kurtított tanulmány okán vezettetett elmén tévútra), merthogy a múlt évezred utolsó századának filmalkotásokkal terhelt idején sem volt általános a hónajjkutya celluloid alapú médiákban, makszimum a háztartások decens illetve kevésbé ecens hölgyei között. Persze akkor még az altesti szőr nem számított az Ördög művének, mint korunk elkorcsosult, hagyományos értékeit inyoráló világában.

Tessen megnézni, hogy akár Edna Purviance vagy más sztárhölgy hónajján sem lelni természetes közeget.

Jelzem számomra talány Kutatótársam szőrellenessége. Bármennyire is divatos manapság a pát évtizede még a cemendék kiváltságaként számontartott epilálásfétis, mely mára szinte társadalmi elvárás, de attól még az senem helyes, senem korrekt trend. A globalizáció folyományaként ránkerőszakolt uniformizálósádás mementója ez kéremszépen. No nem mintha cirokfétises volnák, de azért a Világ soxínűségét erősen korlátozza ez a jelenségszámba menő folyamat, hogy a szőrmentén való haaldást enynire gátolja a filmipar vadhajtásainak eszetlen kopírozása.

Követelem, hogy a női szőr, pihe, pihécske, meg bundácska állítasson vissza trónjára a teremtésnek, ahová való! Le a látens pedofil buzikkal!

büdösmackó 2011.02.25. 11:16:39

a fortepan.hu maga a csoda.

imádom.

Rosszindulatú Vászka 2011.02.25. 12:13:50

@büdösmackó: ne imádj mást, csak a Te Istenedet!

Parancsolat baszki!

archfoto.tripod.com/forte.html

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 12:35:31

@Rosszindulatú Vászka: A kommented annyira kimerítő, hogy attól kezdek félni, te állsz az LMP legújabb, már majdnem politikaipárt szerű megnyilvánulásai (falazás Weinecknek stb) mögött, persze pénzért.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 12:44:10

@Rosszindulatú Vászka: Sajnos, mivel két különböző nemzedék vagyunk, antagonisztikus ellentétben állunk, én i9varérettségem hajnalán pl olyan un izommal rendelkező női vádlikat nyalpogattam, amik úgy nyelviérzetre nem tűztek frissen tokozott kacsabőrnek és mégsem voltak szőrösek. A nőiborotvaipari szakokon a szóróévben féléves kollokvim az, hogyan kell a nemlétező szőrökből szőrt varázsolni. Az én időmben egy 16-17 éves felnőtt nőnek minden szeptemberben népgazdasági munkát kellett végeznie és ha borotválta volna a lábát, akkor a belül bolyhos mackónadrágokban olyan érzete támadt volna, mintha darazsak bútak volna bele.
Pl még akkoriban a pinaszőr húgykövesedése ellen nem borotválással, hanem langyos szappanos vizes mosással védekeztek. Ama másik anyag, ami pedig ilyen zselészerű csimbókokat képez (és a nős pasijaiktúől származott) ellen egy abban a korban új találmány segítette őket a védekezésben: a papírzsebkendő (és a langyos szappanos víz). Nadehát nem akarok az Okos Kata receptjeiig visszamenni, pl ablakot ecetes vízel pucoltak akkoriban a nők. Ma pedig az ecet szagával Kinder Pingui szeletek után kutató lánykommandóktól egész társasházi szinteket lehet megtisztítani.

Rosszindulatú Vászka 2011.02.25. 12:46:52

@Frick László Emlékzenekar: ezt az alávaló almarágást visszautasítomT Csak mindössze igyexem megfelelni az itt támasztott elvárásoknak és a kapott nagy bizalomnak Mester.

Az Életben igazán fontos és jelentős dolgokat nem lehet egy szentenciával vagy haikuval ékített kézlegyintéssel elintézni, mint a Világbékét a szabadságot vagy a többi talmi értékekkel díszített liberális mákonyos álmot.

Nos, ha ezu pénzet fiallna, természetesen állok elébe és bevállalok bármilyen véleményet harcos opportunista módra. Aprópénz is érdekel.

büdösmackó 2011.02.25. 12:47:35

@Frick László Emlékzenekar:

hülye fasz vagy az antagonisztikus bőven elég! látszik, hogy alig olvastál valamit az életedben, az is a füles magazin első lapja volt.

Rosszindulatú Vászka 2011.02.25. 13:02:25

@Frick László Emlékzenekar: azt gondolom, velem kapcsolatban megint tévutakon jársz. No nem gond, sztem még idén aratásig adok lehetőséget egy személyes szemlére.

Naszóval, te nem más degenerációról, hanem más genetikai közegről beszélsz. Nos az én természetes élőhelyemen, az u.n. déli típúsú, avagy "cirok" növesztő egyedek vannak kisebbségben (no semmi kirekesztés, néhány szőrtüsző sohasenem volt gátja az igaz tárgyiasult szerelemben az Emberiség történetében). Vagyishogy az általad vázolt, a gimnasztyorkát irrizáló bolyhok nem tekinthetők általánosnak. Kis barna, szőke avagy áttetsző pihék pedig ezügyben nem relevánsak.

Abba is félreértettél, hogy a natúrnazál témában a többszörösen tetézett ivari szagállományt tekinted számomra tetszetősnek. Nos, a beretválatlanság nem jelenti a szeméklyes intimhigiénia korlátozottan rátermett alkalmazását. Többnyire. Továbbá szőrmentén haladva, a beretválás csak a genetikailag genitáliáikon cirokot viselő eygedeknek probléma. Ezeken kívüli, azazhogy ejrópaim szőrzettel rendelkezőknek a beretva valóságos áldás (már akiknek a szőr átok), merthogy a gyantázás csúnya sebeket képes hagyni, mik napokig nem csak rútak, de még zsenírozó érzetet is keltenek, holott a normál szőrzet beretválása, miközben az elhalt hámsejteket is levonja a felületről, különösképpen selymes, kellemes felületet eredméynez.

Ez persze természetesen újkori tudományos felfedezés, ifjúkoromban, ami nem annyira messze álla Tiedtől, mint aztat Te gondolod, mnég ezeken nem gondolkodtam. Sőtmitöbb, egyáltalában nem. Akkoriba a szőr mellkes dekoráció volt, mintegy kedves ajándék a célterület körül. Sőtmitöbb, akkoriban a tanga alól kiköszönő pamacsok nemhogy az ápolatlanság csomborasszói voltak, mint mostanság ebben a konzumidióta világban, hanem egyenesen a vérpezsdítő erotika vizuális agressziói, mik kétségbeesett hátnapoztatásra avagy hidegvizes úszkálásra késztették az optikálisan fikszírozásra kényszerült strandlátogatót.

No kérem, ez veszett el korunkra. Mondhatnánk, az Elveszett Paardicsom, avagy az Ártatlanság veszte. Bezzeg a bokavadász kis rosszcsontok még tudták, mi is az igazi decens erotika...

büdösmackó 2011.02.25. 13:10:47

@Rosszindulatú Vászka:

ilyen hosszú válaszkommenteket kizárólag és csakis liberális buzeránsok írnak!

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 13:12:08

@büdösmackó: A Fül es magazin címlapját nem olvastam, hanem arra használtam, amire ma a treszkószatyort. Csak akkor még kissrác voltam.

@Rosszindulatú Vászka: Na, csak kicsaltam belőled a tudományosdolgozat másikfelét, köszönöm.
Jutalomból keress magadnak a neten olyan Das magazinból való aktképeket, amin az élfény a nőnek pihéit aranyizálván hamint aurát igéz!

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 13:15:59

@Rosszindulatú Vászka: Figyelj:
@büdösmackó :ilyen hosszú válaszkommenteket kizárólag és csakis liberális buzeránsok írnak!

Lebuktunk Vászenyka Galyambocsku, tovább nem titkolhatjuk szerelmünk.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.02.25. 13:46:22

@Frick László Emlékzenekar: Kérlek, kíméljétek meg a jóérzésű látogatókat a gyomorforgató részletektől! Maradjon ez a gerontológiai osztály falai között.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.25. 14:48:17

@ripők: A statisztikák szerint a némalátogatóink (akik sose kommentelnek) 97,48 %-a Subba Blog Fun, azaz olyan nők, akik már a Puruttya blogon sem tudtak benedvesedni és pisiléshez is vazelinezni kell a nunusukat, hogy ne fájjon, ha széjjelhúzzák. Márpedig az ilyen nők többdiplomásak és szociológia szakot is végeztek, tehát akár le is vetkezhetek nekik: mintha doktornéninél tenném. Már a Subba blog Vasárnapina -száma se hozza lázba őket, olyan Social Club szerűen termelik a kattogást a dohánygyárnak.
Gondolomk, férfigyomor meg birja.

_nyuszi_ 2011.02.25. 17:58:10

óh, nekem csodaszép vádlim van az úszástól!

Rosszindulatú Vászka 2011.02.25. 18:55:35

@Frick László Emlékzenekar: a Megváltó is megaszonta: "Ne hallgass a csúfolkodókra!".

Ezek a műértelmiségi megmondók csak irrizálnak, no de foglalkozik-é a tigris a léggyel?

@ripők: nem lehet menekülni a Világ elől, a tények pedig makacs dolgok, ahogy egy híres brit alkesz helyesen látta meg. Persze begubózdhacc. Lehetsz EMO-s vagy mittomén.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.25. 20:58:41

@LadyCarambole:

Ja, a törpe úszósapkás. Jól elkapott a fényképész, ugye!

_nyuszi_ 2011.02.25. 21:53:41

ja meg elfelejtettem, hogy mondani, hogy a fortepan.hu kibebaszott jó.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.25. 22:41:02

@Levéltáros:
A többi luvnya, mint szédült jegenyefák hajolgattak, de nézz meg engem, tisztára, mint egy kis Ónodi Henrietta, úgy álltam be bazaltosan a homokba!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.25. 23:42:15

@LadyCarambole:

Igen, a többi mindig cipelte a gerendát a tornász edzésre, de neked nem kellett, mert te magad voltál.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.02.26. 07:16:34

@Rosszindulatú Vászka: A homoszekszualitás bűn Isten és a természet ellen! Gondolj bele, ha Ádám és Éva ratyik lettek volna, az Úr kísérlete zsákutcába torkollik! Biblia csak egy szórólap lenne, ami fennakad a történelem szpemszűrőjén, nem lenne, aki elolvassa. Sőt, megírni sem tudta volna senki, mert a delfineknek erre alkalmatlan mellső végtagjai vannak.
Azonban אלוהים bölcsességét mutatja, hogy mai, túlnépesedett, liberális világunkban megtűri az efféle elhajlásokat, dacára, hogy szívének az ilyetén viselkedés nem kedves.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.26. 07:43:23

@ripők: Nem tudom, mért kell ilyen bonyolultnak látni a helyzetet. A Füldközitenger medencéjéban a Boldog Asszonyuralom idejében a szarcsimbókseggűeknek kuss volt, a termékenységi ünnepeken kívül elzuavarták őket szerezni, vagy legeltetni az állatokat vagy harcolni vagy borostyánért, hozzanak valamit, ne legyenek lábalatt. namost a sok férfi öszezárva a gályákon, meg a karavánokban mit csinált volna más hetekig nők nélkül, edzésben kellett tartani magukat, tehát végbélbe kurrantották egymást, kellett is az edzés, mert pl a görög nők a Düonűszoszi Ünnepeken azt a pasit, aki nem teljseített (általában 8-12 tagú nőikart kellett sorban megdugni!, de nem ámm afféle 45mp-s menetek! És rendes vaginális spricc, ezért volt termékenységi ünnep.. Amelyik szarcsimbókossggű szőrmajom nem teljesített, az ment kutyakajának, úgyhogy nem is örökített.
A lányok pedig, hogy az ünnep után is tudjanak ülni a szövőszékek előtt, ne menyecskelázban félposival, a lányoknak edző rudacskákat készítettek, amikkel naponta kellett csürüszkölniük, hogy nehogy valami szőrvágást kapjanak hüvelyileg.

Na, megvan?
Úgy, most vedd nagyaraszra és másold át korunkra.

Máma, aki rákap a férfirectumba való ürítésre, már nem akar puncit, fujj neki, mint Kisz Helyceg Klyisztófkának.
süti beállítások módosítása