Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Az Osztrák Férfi

2011.02.04. 11:11 Frick László Emlékzenekar

tudományos igényű szakdolgozat - a Magyar Gyermek célközönségének sok macis ügyességgel összekompilált képpel is! 

 Az Osztrák Férfi tudományosigényű vizsgálatát egyszerű, otthon is elvégezhető Öveges-kisérlettel kezdjük. 

Ugyanis addig, amíg az Osztrák Nőt nem vizsgáltuk bizonyos részleteiben, mit sem ér az Osztrák Férfi recepciónk.

 

Végy egy bármilyen gyártmányú kenyérsütőgépet. Önts bele egy (1) kiló búza BL 55-ös lisztet, önts bele tejjel fölengedett és felpezsgetett kevés élesztőt (vagy élesztőport zacsikából) Üss bele nyugodtan egy NSZK-import dioxinostojást. (A dioxinból meghatározott mennyiséget kell raktároznia a szervezetnek a károssághoz, pl dioxinos tojásból 97,83 kg-t kell megenni.) Valamennyi vizet, úgy gondolomra, tökmindegy, mert az eredmény ugyanazon skála különböző értékeit jellemzi majd és nekünk a számsorozat kell, nem egyetlen adat. Úgy, kapcsold be a gépet és ha sípol vagy jelez, kapcsold ki, borítsd vagy szedd ki  a tésztát, megvan? Szaladj le a kenyérüzletbe és vegyél egy még legalább langyos, ha nem kemenceforró cipót, ami középbarnára sült. H speciális szintetikus , nyálelválasztást fokozó, zsigeriindulatkeltő műkenyérillattal kevert lisztből sütötték, mégjobb, mert akkor az Budapesti Kenyér.

 

Tedd le a cipót a kiborított tészta mellé. Kezdd el tapogatni  a tésztát, meg a cipót.

 

Most jól megtudtad, mit érez, az osztrák férfi, ha osztrák és ha valami keleti cigánynépség, pl magyar [oszrákul: unkoorische zigeunerhund] nőt tapogat.

 

Innen már az Osztrák Férfi tudományos vizsgálata rohamléptekkel érhet véget.

 

Itt egy ízléstelen és borult arányérzékre valló, hirtelenötletet a kézirat lezárása után belematulázott kép volt szöveggel, amit Rosszindulatú Vászka

 szerkesztői sugallatára eltávolítottunk

/az egész zenekar sajnálkozását fejezi ki/

 

Nyomj be e CD-t vagy pendrájvot Falco egyik világhírű dalával. 

 

Az Osztrák Férfinek három fundamentális archetípusa van:

 a kövér hózentrógeres


 

a sovány perverz, aki legfőképpen prostituláltakkal esetleg történelmiáttekintésben  az unokahúgával létesít nemi kapcsolatot

 

 

 

 

és az operarendező

 

Ha készen vagyunk a figura alapvetéseivel, jöhet a felépítmény:

 

A Bécsi Férfi egy Osztrák Férfi species.  Elsősorban telefonkönyv vagy csengőlista alapján már a nevéről felismerjük.( Moser, Hajek, Prohaska, Kokoschka, von Thoth,    Oborzil,  Mikuschka,  Bogdanovich,  Kovacs, Mihalko,  Przschedlawsky, Wiatoris )

 

Az osztrák Férfi szabadidejében és kisebb lokális ünnepségeken (falunap, falufesztivál, síszezonnyitó, A Falusi Tej Ünnepe  és a Védd A Hazait! vásárlóimozgalom akciói) népviseletben látható. Nemellékesen az Osztrák Nő is. (Az unkoorsiche schweinehuren  farmerban meg pulcsiban és könnyű kínai tolldzsekiben szerénykednek, fiús csipejüket illegetvén szinte meztelennek érezvén magukat a hétszoknyás népviseletes ősosztrák nők szemének krucifájerében… )

 

A viszonylag fess (nem tasla)  Osztrák Nő olyan ritka, hogy akkor is mutogatják  a tévében, ha mindig dagadt a hemükéje a másnaposságtól és majd kiég a bele a katzenjammertől és a nózilija nedvecskés a túlzott kokainozástól

A KÉP NEM ILLUSZTRÁCIÓ!

 

A Bécsi Férfi egy libertinusabb vállfaja az Osztrák Férfinek, díszpéldányai a Magyarországon balázspalifrizura néven ismert bundeszligafazonra vágott sörénnyel lobogva indiaszövet ingben és indiaiszövet hosszó, trapéznadrábnam valamint kovbojcsizmában nyáron (vált.: jézuspapucs) télen  pedig tökfeketében, pl fekete cipő, fekete pantalló, fekete ing, fekete félfényes bőrzakó és  síelésre alkalmasaabban valamivel rövidebb friseur, láthatóak.

 

Herrliche Produkte vom Mangalitza Schwein

 
 

 

 
 

Da Mangalitza Schwein ( Wollschwein )
Kein Specklieferant wäre für die Herstellung des Neusetzers geeigneter, als das wollhaarige Mangalitzaschwein, dem als Opfer der Massentierhaltung nach dem 2. Weltkrieg das Grunzen beinahe für immer vergangen wäre. Wie der Name Mangalitza (slowenisch: walzenförmig, leicht fett werdend) schon sagt, entwickelt das Tier eine dicke Speckschicht, die nach Meinung von Fleischermeistern zwei eigentlich widersprüchliche Attribute vereint: kernig und gleichzeitig zart-schmelzend.
Mit der Marke „Neusetzer“ wollen wir eine Grundlage dafür schaffen, dass das Tier in der Region wieder einen Lebensraum findet.
Zitat: „Zu den verführerischsten Produkten der „oststeirischen Toskana“ zählt ohne Zweifel der Neusetzer Speck vom Weingut Krispel, der nicht mehr und nicht weniger als die steirische Antwort auf den berühmten Lardo di Concha aus Colonnata in den Apuanischen Alpen ist, einer der rarsten und teuersten Specksorten der Welt.
Daniela & Anton Krispel verwenden dafür die Schwarte des schwalbenbäuchigen Mangalitzaschweines und reifen diese in einem Bottich aus oststeirischem Vulkangestein.


http://www.schaetzeausoesterreich.at/schaetzeausoesterreich/shop/images/krispelgrammelschmalz.jpg

Osztrák Férfi mangalitza salami-t eszik és wollschweinili  fettes   egyébhúsárut, mert az osztrák mangalitzában Omega5 zsírsavak vannak a hízlaló magyar  elavultsavak helyett.

 

Az Első Detroiti Mangalitsa [ Woolypigs ] Festival-t is Osztrák Férfiak szervezték, mert Ausztria exportálhat tőkehúst is az USÁ-ba, de gazdaságináci országok, mint Ungarn NEM! 

  

Magyar Férfi magyar disznókkal

 

 

Osztrák biodisznó:

http://www.ein-herz-fuer-bio.org/files/u3/schweine_0.jpg

Az osztrák férfinek vásárolt rendszám van az autóján, méghozzá az alábbi kombinációkban:

-település névbetűje. pl  W + 1-3 számjegy

-W + MAXI 5 , HARRY 1, REX 1, KLAUS 7 SCHIMY 6

-W + USCHI 1  a damenfahrzeuggal szaladt le a ’neudorfi [WD] dealeréhez, mert a [vietnámi vagy fülöpszigeteki esetleg ukrán] cseléd elvitte a W 285702 A  frsz-ú bevásárlókocsit… [abba nem bonyolódnék bele, egy sima bécsirendszám utolsó betűben milyen titkos utalások rejtőzködhetnek a rendszám tulajdonosának hová is tartozásáról!!  a Magyar GYermek okosgyerek olvasói is elégedjenek meg elképzelni azt, hogy a  budapesti rendszámok végén római elkülönböztet jegyek lennének, úgymint III. , VIII. , X.,  II/a ill. II/b. ill XIV. H (Herminamező)]

 

Ha  a repülőn az előtted ülő utas hirtelen maXXX hátradönti az ülést majd felháborodottan bámul a mocskos ausländer sau pofádba, az egy osztrák férfi. Gyöngébbek és a Mafgyar Gyermek célközönsége kedvéért  : egy NSZK (németül BRD) lakos is  ausländer!

 apróbetűsrész: Nem tudom ,  nekem néha az Osztrák Férfi-ről az arabok  jutnak az eszembe, de csak addig, amíg egy éccaka  le nem intek egy taxit Észak-Egyiptomban. Beülök a kecskeszarszagú autóba a koszlott csergére, rámmosolyog a sofőr és megegyezünk az árban, aztán bevág velem a kivilágítatlan (vagyis külföldieknek off) negyedbe és ekkor éktelen angolságommal így szólok: ájemö nat emeriken idiot! ájemö nat jurópien fakka szlut of dzsörmeni! Ájema hangérien dzsipszi meen, dzsipszi thiz iz edzsipszian, in hangeri lííív van million edzsipszien, will?? -amikor idáig eljutok, elnézést kér egyiptomiul és visszaszáguldunk a kivilágított alléra... Rámvigyorog 34 fogával, én a 26,7-tel: "Egyipszian  hangérian tu bradör!" "Jessz, bradör!" Ilyenkor már valahogy elfeledkezem az Osztrák Férfival való  össze-összehasonlítgatásról...

Ha egy nő Barbara Wilcox Ein Tödliches Vacation című  könyvét borvörös drága félvászon, keménytáblás kiadásban olvassa németül, akkor osztrák, mert Wilcox asszony ellisiánus réémtörténeteit Magyarországon csak budipapírra nyomva félcentis margójú tükörrel, színes ezüst domborbetűs címmel és  egy rúzsozott ajkú nő sikoltó (feje hátravetve!) képével vásárolhatod meg. Bécsben viszont kapható dekoratív  könyvespolcbarát verzióban is. (Bordósorozat, ekrüsorozat, mohazöld sorzta stb, arany gerincbetűkkel és díszekkel.)  

 

Ebből is látni, hogy az Osztrák Nő  intellektussával győzi le az olcsó kínai és más keleti irányú import szexuális biotárgyakat. (Megjegyzés: Ausztriában az import áruhányad kb az észak-koreai  import mértékével egyezik meg, a legjelentősebb importvolumen az élőhús. Az Osztrák Férfi ugyanis igyekszik a musiflutsch költségeit megtakarítani, a biomódon termelődő természetes hüvelynedvet preferálja szexuális kultúrájában.

 

Vagy ha ebben is importellenes, akkor buzi:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51e%2BT7R1RLL.jpg

22 komment

Címkék: faszizmus osztrákférfi gazdaságinácizmus bioguminő geiles muschiflutsch österreichise swingerin unkoorfrauen zigeunerhuren auslandermuschi

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr812632516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koboldmaki 2011.02.04. 11:17:11

Az osztrák férfi valójában német, csak kiverték ezt a hülyeséget a fejéből a külföldiek. Másrészt, az osztrák férfi, németül beszélő szlovák, vagy hasonló kisebbrendiségű érzéssel rendelkező személy.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.04. 11:33:18

@koboldmaki: A németeknek más a véleménye, őszerintük az osztrák tiroli (mint a rétes nálunk) vagy alpesi típus, küsded kreol emberke
mongolvágású apró barna szemekkel. (Vagyis a magyarok által ppreferált sí és bevásárlóterepektől Nyugatra lakik legalább 10 liter üzemanyagnyival, ennyit egy magyar vagy Bochkor Gábor sajtómunkás nem szán a témakörre.) Néhány Salzburg alá elvetődő magyar milliárdos kifakad, ha a rosenthali Billában egy igazi osztrákba ütközik: "Mea, itt is vannak cigányok?"

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.04. 11:51:32

Hoppá, pont kenyeret sütök, ezek szerint osztrák férfi vagyok? Na de melyik típus, mert szakállasat azt nem látok!
Mindegy, kicsire nem adunk és különben is gáncegál, micsoda a tanulmány, Herr Frick!
Csupán csak kis kiegészítésképpen, meg hát nem is gondolom, nem is merem gondolni, hogy szándékosan maradt ki az osztrák férfi zenei ízlése, szóval Falco az isten, a duplabesztov, illetve népizenei ízlésüket például DJ Ötzin kívül a vidéki témájú repszámok hallgatása is formálja, amit sok szeretettel küldenék a voltkommenista májusi felvonulóknak!

www.youtube.com/watch?v=1HelVhWwpww&feature=related

Frick László Emlékzenekar 2011.02.04. 14:04:24

@LadyCarambole: Kikérem magamnak a graz-i operhaház nevében, ahol Tobias Moretti (képünkön a szemüveges fehéringes mellényes, sajnos nem sikerült, csak ezt a képet leszereznem, itt Faust szerepében látható.. persze, ha jól tudnék osztrákul, akkor le tudnám kapni Herr Moretti rendezéséről azt a pár képet, Moretti a nézőtéren instruál, Moretti a színpadon előjátsz és ilyesmi)

Amire igazán szükségem lenne, az egy
UNSERE KAUFZENTRUM UNSERE DORFZENTRUM feliratú tábla fotója.. van ilyen tiknálatok a faluban?

Frick László Emlékzenekar 2011.02.04. 14:07:24

@LadyCarambole: És az egyensapkás meg ruhás (ez a régi osztrák diáksapka, piros-fekete) salzburgi zeneiskolások smafu neked, meg Salzburg főterén az árkádok alatt a szabadtéri zongoraversenyek? Meg a salzburgi avangár' térszoborakciók?
Nesze osztrák punk
www.youtube.com/watch?v=yEmuaYQ3B2s

spájdernecc 2011.02.04. 15:08:37

az osztrák férfi burgenlandi alfaja röhelyes bridzseszt hord, bakkanccsal, és vaddisznósörtéből készült zergetollal díszített vadászkalappal, csontgombos zakóval.

Nina Skye 2011.02.04. 17:23:34

@ Frikk: tenyleg ki kellett volna mennem, te hulye, ugy rohogok, majdnem becsuriztam a ket combom kozibe!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.04. 19:00:29

@Frick László Emlékzenekar:
Öhh, csak olyan van, hogy unser dorf hat zukunf, és Falco überalles! Salzburgban meg mindig esik valami az égből, nem véletlenül paterolták be a pianókat az árkádok alá!

_nyuszi_ 2011.02.04. 21:24:00

Kedves Emlékzenekar Úr!
imádom a szövegét!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.04. 22:56:04

Szenzációs munka!

Viszont. Nem vagyok egy nagy világutazó, de ami reptereken voltam, azok közül a schwechatin éreztem leginkább a gátlástalan jólétet. Jóféle boltokkal van tele, olyan felsőkategóriás boltok, amiket a pórnép akár luxuxmárkának is gondolna, viszont gyerekjátékot csak egy-két helyen lehet venni. Egoista, nagyon durván csak a saját magára gondoló bécsiek képe rajzolódott ki előttem rögtön. Például a német reptereken ilyen elképzelhetetlen, pedig ott is van jólét, de nincs ez a hatalmas önzés. Más európai országokról nem is beszélve. Szóval ilyen az osztrák férfi: csak magára gondol, nem véletlen, hogy magyar nőt akar magának, tészta vs. cipó.

szanalmas 2011.02.04. 22:59:27

Kurvára leszarom az osztrákokat.

Rosszindulatú Vászka 2011.02.04. 23:01:33

Kár volt azt a hun kiscsajt elégetni és feldarabolni ott a felső képen. Még egész használhatónak tűnik így élve.

A labancoknak semmi köze nincs a burkusokhoz. A labanc az cigányabb germán szemmel, mint a magyar. Jelelmző rájuk, hogy amijen hüjék, még a főnácijuk is egy buzgár volt.

Emlíccsünk néhány szót az osztrák konyha delikátytairól (a tejjesség igényével): rántotthús, sülkolbász (ne arra a magyarfélére tessenek gondolni, amejiknek kolbászíze van, hanem arra lídlis 100-ftos vízízűre), és a hurkapálcára szúrt csokoládéval leöntött eper. meg a kebab.

Az osztrák elegancia parádés, az ókotúr plázázós trendi ruha a következő: frtottér zokni, mokasszín vagy makkos cipő, kék farmer, könyökvédős kockás zakó, sasos jenki nyakkendőzsinőr, kalap, és egy laza csíkos sál. Innen már nincs tovább.

Szép osztrák férfi egy van, a Krisztian Klericsi, de ő meg félig olasz (az nem gond ott, mer a taljánok szöveccségesek voltak). Ha Bécsbe szép osztrák nővel találkozol, akkor az vagy Kutatótársnőnktársnőnk, vagy török.

Az osztrák zenemuzsika és zenei kultúra világhírű. Volt. De Bétovennel gémóver. Mostmár nekik a komojzene csúcsa a straussz polka az újévi koncerten. Az osztrák könnyűzenéreől néhány szó: képzejjék el, hogy Gergelyrobi énekli az emmánuelt, ám azt feldolgozza egy szlovák restiband aszintipopba. Na annál lejjebb gondojjunk és mekkapjuk a labanc popzene csúcsát.

Túrizmus: feleleges német szótárt vinnünk, mert egyrészt az osztrákok nem németül beszélnek, hanem valami kutyaugatásszerű böfögéssel, annyira affektálva kommunikálnak, hogy hóhdajcs, de még a konyhadajcs tudássa sem lehet ott kommunikálni a benszülöttekkel. Aki tud scwábul, az jobban fog boldogulni. Amúgy meg ebenguba, mert aki ott fehérember a szolgáltatóiparban, az vagy szlovák, aki beszéli nyelvünket (igaz, ojan múlt század eleji szókinccsel), vagy maygar vendégmunkás. Ellenbe, ha találkozunk a szolgáltatóiparban ojan emberrel, aki ojan pofát vág, mint aki szarba harapott és gyökkettővel mozog, az igazi osztrák.

Aki finomat akar enni ausztriában (allergiásoknak nem kell aggódniuk, ha valami heji éteket akarnak kipróbálni kalandvágyból, mert az osztrák konyha nem ismeri a fűszereket, bár mostanság azt hazugygák, hogy azért, mert bio) annak a következő éttermeket javaslom: Vapiánó, Mekdánöldsz.

Önértékelési gondokkal kűzködő, itthon nem túl termetesnek mondható átlagosan szürke, ingerszegény külalakú polgártársaimnak javaslom terápajelleggel délausztriába kirándulni, ott feltűnően jóképűnek, elegánsanak és magasnak fogják magukat érezni.

FIGYELEM!

Nem javallott osztrák üditőket fogyasztan, se almdudlert, se a többi varázsos színű heji löttyött, maradandó ízkárosodást okozhatnak.

Rosszindulatú Vászka 2011.02.04. 23:05:24

Ja, és a mentális állapotuikról: ha svehátról utazol nyaralni, és lácc a sorban kövér, lefitytenős farmert hózentráglival, kockás ingel viselni, akkor az többgenerációs benszülött. A fiatalokat nehezebb felismerni, nem mind öltözik Bojdzsordzsnak cselből. Ám a repcsin mindenre fény derül: aki harsányan, egmás oldalát csapkodva hahotázik a "Csak nevess csak" című műátverős tévésorozat epízógyain, az az igaz osztrák.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.04. 23:27:56

@Rosszindulatú Vászka:

De baszod akkor is jól élnek, nem értem, miért. Viszont az operaélet jó Bécsben, meg jó koncertek, adnak a kultúrára, de jazzklub kettő van összesen, a fiatalokra szarnak, nem csak a gyerekekre. Mintha minden osztrák 40-70 között lenne, aki innen kilóg, az le van szarva.

Rosszindulatú Vászka 2011.02.05. 00:05:08

@Levéltáros: a bécsim opera télleg jó, ellembe qrva drága, meg a zenekar is (monnyuk ugyanaz a két zenekar), node az csak igen kis rétege a zenefogyasztóknak.

Azok a szabadtéri fesztiváljaik ellembe jók, meg voltam egy dizsibe ott, ojan fankisba, négyen voltunk fehérek (nem négerek): a hugom keresztannya, neki labanc barátnője, a ruhatáros, meg én :)

Nemtom ijen fiatalra gondolsz, e komoj tuc-tuc partik vannak ott is. Monnyuk nekem az mindegy.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.05. 05:07:43

@Levéltáros: Arra emlékszem, hogy a múlt század 70-es éveiben alig lehetet gyerekkocsit látni Búrzsojázijában. A leégett Gerngroß áruház hét emeletéből egy emelet volt a játékosztály, azon belül a Lego (nem ez a mai csak egyvariációs vacak, hanem a millióvariációs építőjáték) mintegy 300 négyzetméter foglalt el.

Aztán a 90-es évektől kezdve megint sok kisbabát lehet látni Bezzegóperenciális és kellően burkus területeken, de a nénik, akik tolják, mind-mind rengeteg kendőben vannak, talpigkendőben járnak (bár némelyiknek nyáron meztelen a talpa!!)

Viszont a pénztárakban vagy kínaiak vagy a kínaiak szemében más cigánynépségek (a kínai szemében a vietnámi meg a thai a cigány) ülnek.

Magyarországon, főleg Lyukmagyarországon milljó babakocsit kisbabákat, nagybabákat, gyerkeket látni. Minden házban, amelynek kéményéből égő autógumi fekete füstje bodorog a kutyaszarszürke* szmogos égre (alter energiaforrások) van legalább két kisbabbucili. Sőt, ha nem figyelsz oda, annak a kislánynak, aki 4 éve, 10évesen leborogatta a vidékiparasztházad ablakából a muskátlikat , most kezitcsókolommal köszönvén térsz le, a babakocsija elől, meg terhes is, ugye már a következővel.

Úgyhogy van remény, azt látom, hogy a fejlődésben mindössze 25 év a lemaradásunk, sőt annyi sincs.

Budapesten a kutyaszar zsíros, kövér és barna, mint az emberszar.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.05. 05:10:17

@Nina Skye: Felvágsz azzal a két köbcentivel? -nekem a prosztatanagyobbodásom következtében röhögnöm se kell kétannyi csurranathoz, ha nincs türelmem kivárni a pipilés utolsó 2-3 percét...

Frick László Emlékzenekar 2011.02.05. 05:13:43

@Rosszindulatú Vászka: Számomra úgy tűnik, hogy Fraz Schubert , akit elvitt a luesz ellen alkalmazott higanymérgezés, mielőtt beteljesíthette volna, de legalább megmutatta Beethovenből a kivezetést, osztrák volt, valamint osztrákzsidó Schönberg, aki a dodekafónia zsákutcáját feltalálta, pedig milyen szép lenne, ha állandóan mindig tökegyformának hangzó rívatós drámaizenéket hallgathanánk.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.05. 05:17:55

@Rosszindulatú Vászka: Beethoven felnémet volt és Süskindl Wolfili miatt érkezett Bécsbe, de aztán be kellett érnie Haydn fedr-rel...

A Wiener Wurstl nagyon finom, annyiban különbözik a magyar kolbásztól, hogy a ló vékonybelébe töltik és a paprika édesnems benne. Azt nem tudom, honnan vagdalják hozzá a 3mm éljosszúságú szalonnakockákat. Lehet, hogy természetazonos hatású pótlék? Ha végigmégy a Friedrich Engels platz óriási proletárházának belsőudvarain, vasárnap a tsirkepoprikoosch illatát érezheted (de a paprika narancssárga és édes)

Frick László Emlékzenekar 2011.02.05. 05:24:17

@Rosszindulatú Vászka: @Levéltáros: Van az osztrákoknak egy titka, amit az őket szinte már-már magyaririgységtől fulladozóan útáló (a német osztrákrecepció olyan, mintha a matula Magazinból fordította volna a Mindenhatoooo ingyenes fordítómotorja) nnémetség se tud: a spórolás. Az osztrákok 1950-és 2000 között iszonytatóan spóroltak, pl egy szelet WC papírral törölték a feneküket és azt mégegyszer behasználták kétrétbe hajtván. Aki evett már Bécsi Hallevest az tudja miről beszélek, úgy néz ki, mint nálunk a halpucoló vajling mielőtt a trágyadombra öntjük. És kb annyi halhús van benne. És kb attól is piros (a halvértől)

Újabban viszont tobzódnak az osztrákok, jólélnek, WD meg ND rendszámú 20 éves japánautókkal szerbek meg exmagyarok járnak át kurvátszopatni Győr-Sopron megyébe. Az osztrákok hetekre fizetnek be magyarcigány lányokért, zsenge clamidiamentes (nyalófólia e kell) frissen kifürdetett áruért, még német reexportra is van példa.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.05. 05:28:21

@Levéltáros: @Rosszindulatú Vászka:
A magyar nepperek a múlt század 90-es éveiben egy osztrák családi autót évi 30ezer km-es futásteljesítménnyel becsülték meg, tehát a 10 éves Golfban, Escortban vagy Astrában volt 300ezer, visszacsévélték 34000 -re és elnyomták a pestiparasztnak (a vidéki ilyen sok km-rel, 34000??? nem vette volna meg...) Akkoriban a német családiautókra évi 70ezret számítottak. Ma pedig már az osztrák 10 éves családiautóban is kb 600000 van. A német cégesautókban 2-3 éves korukban volt 300000, ma már az osztrák cégesautóban 3 éves korában 450000 km van..

Frick László Emlékzenekar 2011.02.05. 05:39:55

@Rosszindulatú Vászka: Menj le egyszer a Wörth-i Tó partjára, tanulmányozd a túristaipart félszemmel úgy, hogy a behúmott szemeddel meg a Plattensee-re viszatekintvést és egyből szűkölve, herezacskóba vágott farokkal iszkolnak el az agaraid.
Ötlet: télen is néptelenebb síparadicsomokat esős, borús nyárinapon felkeresni, az egyetlen nyitvamaradt szállodában szobát foglalni és este a kerolbarna, feketehajú ősosztrák (alpesi DE NEM TIROLI típus) kisszemű pincérnőnek
teljesen nyílt, őszinte ajánlatot tenni, egyből látod a homlokán átfelhőzni a Wiener Wurstl-nél vastagadd Magyar Kóbász -ra vonatkozó emlékeit átfelhőzni és a hallodi is festetlen is borvörös ajakain a kudisz-t, amit schwoob budai falu lakója elég jól kivesz, mi lenne

A tiroli nők Itáliában dugatják magukat ugyanis. Vagy Szlovéniában.
süti beállítások módosítása