Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Az Egyiptomi Nép

2011.01.31. 14:39 Frick László Emlékzenekar

Mert megérett a helyzet [Egyiptomban]. Mössziő Obán, Magyarországon is megérhet. Nézd csak, ezen a képen csak egy színt kell kicsit megváltoztatni a zászlón! [...] Mubarak éjjel levágott egy orbánus beszédet, sok szép szóvirággal, "minden szép és jó lesz", de semmi program, semmi konkrétum. /Brendel Mátyás, brit tudós, a Népszabadság  közírója, www.piroslapok.blog.hu/

  Egyiptomban nem pusztán arabok élnek, hanem egyiptomiak is. Valamint az ember bizonyos területeken hitelt ad azon egyiptomi őskeresztényeknek, akik Luxemburgi Zsigmond király (szabadidejében szvingerparticsóka és németrómai császár) érájában azt állították hogy Edzsipszön-ből gyüttek (ezt értették félre brit tudósok gipsy-nek)

A Nílus csatornában az egyik helyen fürdenek az arab gyerekek és pontosan 32 lépesre onnan egy arab teve rohad a vízben, a bordái félig kivanak már, még 7 lépésre pedig mosóvizet hordanak föl  arab asszonyok.

Az arab építészet csodái a Kairo-t É-K-D övező 40-50 km-es elővárosi gyűrűből. Ezek a házak az igazi külvárosiakhoz képest, mint a XIV.ker Angol utca az Illatos úthoz képest.  Itt a szemetet nem le kell vinni, hanem korszerű módon a felülről ritkán befejeződő épületnek látszó , fiatalon is emlékszerű, téglával kifalazott betongerendahálók tetejére.

 Azok az egyiptomiak, akik még nem koptak ki, ha csórók, akkor koptok és ez egy vallás, ami nem iszlám, hanem un. keresztény. Az arabok nem keresztények. A Kopt csóróknak is megvan a  maguk felső 697-je, ők tartják kezükben a koptkereszténytúrizmus souvenir-ágazatát.

 Aki már  találkozott Büdösmackó úrral élőben, azt csak majd most, hogy ezt a kis dolgozatomat elolvasta, ragadja magával a releváció rémülete: Egyiptomi van köztünk! 

http://www.egyptarchive.co.uk/images/louvre_museum/12_louvre.jpg

 A kép nem illusztráció és NEM Büdösmackó urat ábrázolja 20 kg-val ezelőtt!

 

 

Az egyiptomiak szeme nembarna, az araboké olajbarna.

 

Az egyiptomiak a zömmel arabok lakta Egyiptomban affélék, mint a W.A.S.P-ek az USÁ-ban. Ők azonban a magyarabbakkal szemben nem Vereczke híres útján, csak egy Mayflower nevű elég vacak hajón érkeztek.

 

Egyiptomban magyarok is élnek szép számmal, akiket az  arabok helytelenül ejtve madzsaráboknak neveznek. A török szultán ma úgymondanánk, tábornoka Kuzul Izmail sah magyar származású túsza [Bélay] Borbás vitéz   piros-fehér-zöld jelmezbe öltöztetett török sereg élén harcolt Egyiptomban, a basa azt madzsarsajtóhírelte [am. hazudozta]  róla, hogy ő a magyar király. Ettől az arabok úgy megijedtek, hogy elveszítették a csatát.  


Néha pedig , itt ott, főleg olyan helyeken, ahol az arabokat irányítani kell, furcsa sárgás arcú, szilvafejű, nem arabnak kinéző mókusokat lát az ember, étteremvezető, séf, pénzváltótulaj vagy efféle, de mindenképpen olyan, akinek nem kell fizikai munkát végeznie, ezek a csávók is tudnak arabul, és jó hangosan ordibálnak az arabokkal. Aztán az ember meglát egy pár fáraóábrázolást, egyiptomiírnok faszobrát meg ilyeneket , Nofretitit és rögtön rájön, hogy Egyiptom még mindig tele van egyiptomiakkal. Még egyiptomi nők is vannak, ők küldik ki túristátvadászni a malachasú arab csajokat a  márvánn
yal arannyal, tükrökkel ragyogó bolt elé a dzsuvába le, aszfalt sincs az úton, ezeket a csoki arabcsajokat az ottani Megasztár fizetettközönségének soraiban is láthatta a szerencsés igazhitű arab srác.

 

Az egyiptomi televízió éjszakai felnőtt sávjában gyakran mutat teljesen csupasz   karú, kilátszó hasú, szabadon lobogó frizurájú Coca Cola mámorban ujjongó egyiptomi és arab lányokat show-műsorok kereteiben. Az arabok nem szeretnék a lányaikat kendő nélkül, csupasz karral látni  de szeretnének az egyiptomi ősikultúra örökösei is lenni egyszerre. Ebből a kintis-bentis egérfogási vááágyból azt a következtetést vonom le, hogy az arabok a madzsarsajtó vívmányain szocializálódtak.


Illetve az ottani Lehet Ön is Miljomos-ban az arab nők a férjükkel ülnek be játszani burkában, viszont az egyiptomi tanárnő csupasz nyaktól fölfelé és olyan érdekes pergamenszínű a bőre és ő maga mondja meg a saját szájával hangosan[!] a választ, a férje otthon nézi a műsort.
De az arabok az arab feleségeknek megengedik, hogy  odasuttoghassák a választ a férjüknek, aki teljesen bátran hangosan mondja ki! A közönség megtapsolja az igazhitű kemény arab férfiakat! A műsorvezető is a férfinek gratulál-

Engem ezért az arab férfiak néha az osztrák férfiakra is emlékeztetnek.

Azt pedig, hogy tudományos kalideoszkópomban miért hallgattam a beduinokról, majd megtudjátok legközelebb, vagy olvassátok a Magyar Gyermek-et, az okos gyerekek lapját.

 képmelléklet a Magyar Gyermek (index Zrt & Tóta W.Bt produkció) netokratív félanalfabétáknak nézett kis hülyéinek.

Az Arab Múzeum Kairóban:

 

 

Az Egyiptomi Múzeum Kairóban:

 

 

 Az első , mindmáig ismeretlen nevű arab törzsfőnök sírja a Szaharában (nyíllal jelölve) időszámításunk után 407-ből:

 

 

 

 

A középkorai egyiptomi fáraó,  Khas Em Khevi sírjának 5000 éves falai Abydos-ban (aki az egyiptomi törzsfőnökök divatjamúlta után mintegy 15000  évvel uralkodott,

 

 

 

A két kultúra találkozása: Az egyiptomiak mintegy 30000 évvel ezelőtt kezdték meg az érdekes alakú sivatagi homokkő tömb bálvánnyá alakítását. A művészeti alkotás akkor csúcspontizálódott, amikor egy Ali nevű arab törzsfőnök a XIX. században puskásaival (nem volt náluk létra) végeztette el az  utolsó simításokat a szobor arcrészén. Egyiptom szerte megfigyelhetjük a régi ócska szobrok ilyenténi  átkoncepcionálását 

puskagolyók vagy csákányok által.

  Újegyiptomi és óegyiptomi férfi. Az újegyiptomin jól látható korunk egyik klasszikus vívmánya, a vékonyított lencsés szemüveg. A másik fő különbség nem tapasztalható: a  fekvő, múmia formájában látható klerikális kreacionista diktátor fogazata a durvánőrölt gabonából sütött kenyérlepény rendszeres fogyasztása miatt ugyanolyan tövigkopott, mint a parasztjaié volt. Bezzeg a lájkolás útján lassan (napokig tartóan!) hatalomrakerülő korszerű netokrata nem ugyanazt az egészségtelen táplálékot eszi, mint az arabok Kairo szlömjében és internetezés helyett az atomfizikai szakirodalmat bújja vagy Sosztakovics zenéjét élvezi  régi 20kopejkás szovjet bakelitlemezekről.

http://warincontext.org/wp-content/uploads/2010/03/elbaradei.jpghttp://www.visiting-egypt.com/wp-content/uploads/2010/11/Mummies.jpg

 

 

 

 

VÉGSŐÉRV! (térdre!)Egyiptomi lány (csupasz karral, ősi bézbólsapkában) arab lányokkal:

51 komment · 2 trackback

Címkék: egyiptom férfiak arabok férfiasság netokrácia férfierő amerikaiszabadság egyiptomiak fészbúkdiverzánsok demokráciakesztyűjébetutultatás hülyéneknézés netokraták beduinok szexuálisnyomor

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr112624712

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nacsinák Gergely András - KERINGŐ 2011.02.22. 09:42:32

– Nagyon szép. Mi ez?– Sosztakovics. Második keringő – felete a kipirult arcú férfi, és megigazította a kottát.Csakugyan nagyon szép volt. Másnap is meghallgattam számítógépről, szimfonikus zenekar előadásában, de az már nem volt ugya...

Trackback: Izraeliek Mubarak mellett 2011.01.31. 15:52:01

A Jerusalem Post tudósítója szerint az izraeliek többsége aggódva figyeli az egyiptomi történéseket - írja az Index.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spájdernecc 2011.01.31. 14:57:38

szép, kerek munka
/ csak ezért érdemes volt Brendelnek klavit ragadni. de csak ezért /

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:13:51

@spájdernecc: Brendelre egy egész brit tudóskongresszust összehívhatnánk a Kajmán szigetekre. Tudok egy ilyen ateista firlefranc szószt, hátha azzal lehetne szponzort meg államitámogatást szerezni? Én a következő szümposzionokat vállalom:
-Brendel az első magyar ateista honlap megalkotója
-Brendel kíméletlenül leigázta IGé-t. (majd Iván máérnökurat nem hívjuk meg, jó?)
-Brendel és barátai - a magyar internetes képalkotási eljárások, szerkesztés és ízlésvilág úttörői (hoaxáció)
-az ember az evolúció faja (ez Brendel egyik felfedezése, még svéd nyelven nem publikálták, de a Brit Tudósok Társasága rendes taggá kérte föl.)
-Brendel és a magyar baloldal megújulása
-Brendel és mókusok

Ezeket vállalom

spájdernecc 2011.01.31. 15:21:06

@Frick László Emlékzenekar:
kedvelem ezeket a hithű, ortodox ateistákat
kiszámíthatók, begyakorolt rítusaik és kimunkált dogmáik vannak
hogy miért nem alapítanak egyházat, az maga a rejtély

spájdernecc 2011.01.31. 15:22:18

másrészről egy Brendel kritikai kommentár negy duttanás lenne, csak piacképtelen

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:23:31

@spájdernecc: Brendel nokia érintőfelületen alkot. Ő lesz az első, aki tube-ban fekve bioneuronátiratokat fog szikráztatni, bölcsességei sugározván konvertálódnak majd. Én már tanulmányozom 2024-es publikációit. (Ő lesz a NépTube [ a Népszabi jogutódja]) főszerkesztője. Fizikaicce Orbán az antipódusa, ha véletlenül orbán fejére esne egy egyengetőüllő, akkor Brendel 693 m/sec sebességgel távozna , idejekorán, az űrön át Az Alfa Centaurira
hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Math
CSAK INKONTINECIABETÉT HASZNÁLATA MELLETT OLVASD!

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:26:03

@spájdernecc: Közben linkeltem a forrást, amit, ha áttanulmányozol , de nem kötöd ki magad, elsöpör erejével. Azon csodálkozom, hogy Brendelt eddig csak a Népszabadság és Dr Zöld Márton professzor, a piroslapok alapítója fedezte föl, bár állítólag Ficsor Ádámnak is megvan a telefonszáma.

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:28:43

@spájdernecc: Engedélyt kéne kérni Brendeltől egy válogatott újraközlésre, akkor mehetnénk szabira, 400 bejegyzésig senki nem venné észre, hogy nem mi írjuk a Kigondoltam! -ot. Büdösmackó úr Földrengés és Arabok című dolgozatai se az a krémtúrós szafalád, de csak alulrólszagolja Brendel kisebb közleményeit is. Sőt, szerintem a Rájöttem!- is másodközölhetné.

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:30:01

@spájdernecc: Érted, amin itt nekünk vérizzadva kell küzdenünk, az Brendelnek magától megy. Vászkának úgy kell kikeresnie a pontos jö-ket pl. Brendelnél az is ösztönszerű rutin.

spájdernecc 2011.01.31. 15:32:10

@Frick László Emlékzenekar:
bakker!
maga a polihisztorba oltott omnipontencia...
és még szerény is
/ a Lovassy ettől még egy jó gimi volt, de nem kevés önbizalmat csöpögtettek ott az emberekbe /

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:33:18

@spájdernecc: Van ateista egyház! Hogyne lenne, nem is egy. Pl Frank Zappa C.A.S.H. nevű egyházát, ami alapító okiratában leszögezi, hogy ateista, illetve hogy adómegtakarítási céllal az állami támogatás zsebrevágására hozták létre, rendes bejegyzett kisegyház és még van USÁ-ban legalább 50 ilyen. (Persze Zappa nem olyan fejlettateista volt, mint Brendel, mert FZ azt mondta, hogy az ő legjobb tudomása szerint nincs isten, Brendel ilyen hibát nem vét. Ő simán tudja, hogy nincs és kész.

spájdernecc 2011.01.31. 15:35:24

persze,
Frenkibácsiéról tudtam, én a hazai bíborbanszületettekről beszélek.

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:37:45

@spájdernecc: Humoros írásai is vannak. Szatírája emlékeztet Farkasházy Tivadaréra, talán nem annyira frenetikus, viszont legalább nem elgondolkodtató. Brendel a szónak olyan frenetikus művésze. várj, ismered a Gyurcsány a király című művét? Shakespearei véna!
www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=8482

Felhívnám a figyelmet Brendel munka és harcostársának glob-nak a művére.
Van mit tanulnunk ezen ősi alkotásból.

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:43:36

@spájdernecc: Itthon az ateisták egyházainál zseniálisabb működik.
Amint Einstein a Kozmikus Állandót szopta ki a kisujjából sarkalatként. IGe mester Karakuttyot. Karakutty a képzetes isten nemisteni (ujbólszopotti) voltában szemléteni IGe szerint az ember istenszülő mechanizmmusát. Csakhogy IGe térben gondolkodik, viszont a rendes magyar ateisták síkban és két dimenzióban, ami az újjbólszopást kreacionizmusként definiálja. Így antagonisztikus ellentétbe került a magyar ateizmus két csúcsfeje. Brendel a dialektikát elavultnak tartja (ha ismered Gyurcsány baloldalkriticizmusát, tudod, miről beszélek) IGé-t pedig ostoba elmebetegnek. Tulajdonképpen a Semmibenhívők Egyháza (IGe atya remeke) az igazi ateista egyház. Ha Brendel egyszer ráérne végiggondolni, hogy IGe istene neve mért Karakutty...

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:45:55

@spájdernecc: Már 5, érted? ÖT!! évvel ezelőtt a fotosopban gumira dolgozták rá Az Ellenség képét és alulfölül vagy kétoldalra meghúzták! Szenzációs! 4 évvel előzték meg a Varánusz álelmebeteg (hoaxális skizofrén) blogot.

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 15:46:39

@spájdernecc: A takarítónéni a mindenttörlő rongyával törölt bele a lencsébe, ezért életlen a kép.

büdösmackó 2011.01.31. 15:47:29

Kiibaszott nagy poszt!

Micsoda nap! Gyöngyszemek bazdmeg, gyöngyszemek!

spájdernecc 2011.01.31. 15:50:53

@Frick László Emlékzenekar:
no arra még nem vitt rá a lélek, meg aztán egyébként is ezer a dolgom, hogy IGe mestert direktben olvassak, elég volt a kommentjeiből itt-ott.
/ mondjuk némi felsőbbrendűségért és arroganciáért ő sem megy a szomszédba /
de utánaolvasok.

spájdernecc 2011.01.31. 15:52:14

szeva Szörcsi
knédliföld?

büdösmackó 2011.01.31. 16:02:19

@spájdernecc:

férfiember nem kérdezősködik!

Frick László Emlékzenekar 2011.01.31. 16:19:22

@büdösmackó: Szeretnélek megkérni, hogy őszintén vallj színt: sérti-e személyiségedet vagy jogaidat vagy a TASZ-hoz fűződő érzelmeidet az, hogy a nickedet fölhasználtam és az úr megszólítócímmel utólékoltam ???

Ha sértő, akkor valaki cserélje le Az Írnok képét törölje a büdösmackóutalást
és akkor erre kéne kicserélni a képet:
img60.imageshack.us/i/rahotepynefretxb9.jpg/

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.01.31. 17:05:17

azt szeretnem kerdezni, hogy mennyit kell inni illetve milye tudatmodositok kellenek egy ilyen poszt megirasahoz?

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.01.31. 17:22:39

Es azt is szeretnem meg kerdezni, hogy lattatok mar helyes arab pasit?

kiraaaaa 2011.01.31. 18:15:27

Nekem az tetszett a történetben, mikor lekapcsolták az internetet.Az milyen lehet..kihúzták a főkábelt a falból.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.31. 20:24:34

Friki, ez nagy poszt, most beszéltem Mubarakkal, még neki is tetszett!

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Na osztálytalálkozó itt nem lesz, most szólok.

@Lewyke:

Zsenialitás kell ehhez, ami kemikáliákkal elérhetetlen. Szóval ezért drogozol, művész akarsz lenni. Ki kell ábrándítsalak, maradsz drogos, ha nincs tehetséged, nem lesz belőled művész sehogyse. Én is csak messziről csodálom frikket, meg persze fikázom néha.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.01.31. 22:59:48

@kiraaaaa: A heten Te vagy a masodik no aki ezt kerdezi! Borzaszto!

@Levéltáros: nem jutok hozza sajna annyi idohoz, hogy barmi ilyesmire is akarcsak gondolhassak, de ha majd egyszer mar az orvos is(hamarosan) felirhatja, biza mondom Neked repulni fogok a rendeloig...(baszod Szorcsi majdnem smileztem, szikkaggyossze!) Majd egyszer, ha lesz idom...

a 4. mondatodbol sajna annyira sut a Frikk irant erzett melegseged, hogy nem tudom objektiv valasznak elfogadni...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.31. 23:14:23

@Lewyke:

Nem sugárzok én semmit Frikk felé, különösen nem melegséget. Egy tehetséges fiatalember, akinek néhány tanács kell egy hozzám hasonló fiatalos, ámde bölcs nyugdíjastól. És akkor végre le tud érettségizni irodalomból is, és megnyílik előtte a diploma felé az út, végre nem kell autónepperkedésből meg drogdílerkedésből fenntartania magát.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.01.31. 23:40:20

@Levéltáros: Mert Te oly josagos vagy...
Vagy fizut kapsz a szuleitol?Igyen drog?
eh go kavezni, mingya bealszok...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.31. 23:44:38

@Lewyke:

Tulajdonképpen egy szent vagyok, most jöttem rá. Kávézz csak, az is egy drog. Én bezzeg csak alkoholt veszek magamhoz, ami többezer éves tiszta termék, tulajdonképpen csak javítja a szentségemet.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.01. 02:44:33

@Levéltáros: Rajottel... ez jooooo....(basszameg a nemszmajlizos egetakikitalalta!)
Gondolom egy szentnek tobb ideje van(azse mellekes, hogy a ferfiaknak valahogy mindig tobb idejuk van 1 napban, mint a noknek), mint nekem, azert ersz ra borozgatni. En mindig csak tervezem, hogy na ma este eloveszem azt az 1 honapja megvasarolt Ausztral bort es iszok egy gyuszunyit, de bakker soha nem jon ossze. Valami gebasz van a rendszerben ez mar tuti...

Frick László Emlékzenekar 2011.02.01. 04:01:15

@Lewyke: Alapvető tévedés. Csak üres korsóba lehet valamit tölteni vagy fröccsnek leginkább közepes lőre alkalmas, abba kell szóda a pezsdítésre.
Tudom, hogy nagyon sokan mindent megtesznek, hogy tehetség és intuíció hiányában is valamit kivérizzadjanak.
Elárulok egy szakmai titkot: a pia vagy az anyag NEM szül szóleleményt, arra esetleg alkalmas, hogy kétközi állapotban stimuláljon egy kevéske anyag... ki.. valamit.
Őszintén, a részeg vagy a józan pasiddal hmmmhmmteted inkább magadat? Lemérhető az idő, az alapmunkát Büdösmackó úrhoz kommentként vertem be, aztán kissé megcizelláltam, szerkesztgettem, vigyázó szemeimet a Magyar Gyermek zseniális módszertanán függesztvést.

De te, ha gondolod, szippants egy kis kokaint, hátha azzal sikerül valami. Amit garantálok: a barlangostestecskéidre gyakorolt hatás, de hogy attól "teher"be is esnél ?

Frick László Emlékzenekar 2011.02.01. 04:15:16

@Levéltáros: Fasza ez a MUbarakos poenod, ha eltekintünk attól, hogy Mubi kománk pánarab [arabegyesítős] , szaddámalakú posztnasszerista [fél]katonai rezsimtől vette át a hatalmat, Mubi bá' 30 éven át hű kutyuskája volt amerikának ami egyenlő demokrácia ugye, az egyetlen szobatiszta, tárgyalóképes ésHÁROM[3]oldalra (New York - Tel Aviv- Arab Liga) kompatíbilis mókus. Ha annyit tudunk Egyiptomról, mint netokratív jógyerekeink Magyarország viszonyairól, akkor be is lehet szopni a maszlagot, miszerint Mubarak diktátor. Mubarak egy minimumra volt képes és a demokrácia kesztyűbetutultattatásának szopóálarc szerű twitterverziójára tekintvén jogos a félelem, hogy sikerült-e ráelőzni az iszlám findamentalistákra, vagy csak egyet ráznak (el-Baradeit már le). Egyáltalán nem Mubi bá' a tét! A netokratív sebességel is baj van, még Clinton néni is alig követhete a fordulatot. Mubarak egyébként, mint az egyiptomi elit általában, jól tud angolul, nem kell neki tolmács az Obamával tárgyaláshoz. Talán Egyiptom az az ország, ahol a demokrácia tutulókesztyűűje nélkül, csupasz kézzel is sikerült egy vékony haladóértemiségi-és gazdasági elitnek megtapadnia. Amit a Szlöm Népére támaszkodva a fundalisták, figyeld a szájamat: PHÁÁÁÁÁÁ így fújnak el. Az, hogy a Brendel féle tökfejek Mubi bát lediktátorozzák, még mókás is lehet. Az egyiptomi nmédia eddig a legszabadabb volt. A fundamentalistáknak nem kel azonban médiatörvényt barkácsolni, van nekik egy fasza régi szabályuk, csak előveszik és nyassz, és azután az egyiptomi sajtómunkásság imádkozhat a legalább fehérorosz helyzetért. Sajnálom, Levéltáros úr, sajnálom, de ezt a kommentet sem a kisujjamból szioptam. Én emlékszem, ki volt Nasszer és Szaddám, emlékszem Camp Davidre fejből és sokmindenre.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.01. 06:41:10

@kiraaaaa: Az iszlám fundamentalisták nem a dugaszt húzzák ki a konnektorból, hanem a falból a vezetéket. s a szervert nem leviszik a szűk lépcsőházban, hanem az ablakon dobják ki
KÖSZÖNJÜK EMESE!

kiraaaaa 2011.02.01. 08:01:37

@Lewyke: mert én egy igazi nő vagyok, nem utánzat, mint te, borzasztó.

@Frick László Emlékzenekar: van ablakuk, ki hinné?

Nina Skye 2011.02.01. 09:45:56

@Frick László Emlékzenekar: ezt cafolnom kell , pont tegnap talaltam meg egy irmanyomat amit a koka szult, hat baratom, a proli dajdaj es a szovegnelkuliseg lehengerloen zsenialis szimbiozisa, javareszt nekem is erthetetlen, de ami igen azt nem merem tovabbkuldeni. a kusza kezirasrol nem is beszelve:D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.01. 10:02:50

@Frick László Emlékzenekar:
Felháborító, hogy egyesek az én érdeklődési körömből ollózgatnak, és próbálják magukat érdekesnek feltűntetni! Már jeleztem a dolgot Jimmy Wales-nek, ne izguljatok, hamarosan törlik a kis szerencsétlent!

spájdernecc 2011.02.01. 15:36:46

értem én, hogy magasra került a léc, de azért legalább valami szócikkel bővülhetne ez a páratlan tudástár

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.02.01. 17:35:16

@Frick László Emlékzenekar: Őszinte örömmel töltött el, hogy - legalább a poszt mondandójának legfelső rétegét - gond nélkül megértettem, pedig nem vagyok a Champollion. Igaz, odakúrtam egy fél üveg kommersz borpárlatnak.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.02. 02:13:51

@kiraaaaa: Az egyiptomi arab építőművészet egyik sajátossága, hogy lényegében a szerver puszta (fütóra rakott kisméretű tégla)falhozbaszása ablakot teremt.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.02. 02:19:29

@LadyCarambole: és a korábbiakhoz @spájdernecc: ) Ha Brendelről van szó: Brendel a magyar wikipedia korai felfejlődő szakaszában jelentkezett munkatársnak, a wikipedia szerkesztői hamar felismerték Brendel jövőbemutató forradalmi mindentelsöprőerejének a lényegét: az alapműveltség hiányait. Brendel szerint nem kell művelődni, a gép gondolkodik és arra való a googli, hogy a műveltség fölösleges terheivel lángelménket ne fojtsuk le. Kisebb vita alakult ki, majd a wikipédia szerkesztősége?? valaky onnan?? , gyanúm ez... nem tudom, csak tippelek... elkészítette Brendel öntömjénezései alapján ezt a farce-cikket. Ami inkább gúnyirat. Eléggé frenetikus.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.02. 02:20:58

@Nina Skye: Magtánlevél formájában gyújteményembe elküldhetnéd. Kokainostól Kosztolányi művein kívül csak politikusoktól származó cuccaim vannak, pl a Magyar Retorika Csúcsa.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.02. 02:23:21

@ripők: Köszönöm, a Magyar Gyermek szerkesztősége nevében (bár kéretlenül). Azt hiszem, a Magyar Gyermek szerkesztősége számára kincs ez a nincs.

Nina Skye 2011.02.02. 08:39:32

@Frick László Emlékzenekar: jo, de beszkennelem, hogy szenvedj az olvasassal is:D

Frick László Emlékzenekar 2011.02.04. 08:37:05

@Nina Skye: De hiába várom, pedig a mai művemet neked dedikálnám (csak nem merem kiírni, mert egyes kolleginák azt hinnék, hogy pregnantperverz vagyok)de neked dedikálom, tudjad.

Nina Skye 2011.02.04. 08:54:29

@Frick László Emlékzenekar: voltam!

majd kuldom, nem felejtettem el