Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Orbán Viktor szurikáta

2010.10.28. 07:50 Frick László Emlékzenekar

 

Most, hogy Magyarország ismét kommunista (kádári típusú) párt és kórmán uralma alá hajtotta önként és régi munkásmozgalmi dalokat dalolva (a büdös kétharmadokok karöltve a reakciós elhajló  devizahitelesekkel, akik ostobaságuk árát az apróbetűket is olvasniképes haladóértelmiséggel kívánnák megfizettetni) a sok-sok tökfejét, érdemes lenne áttekinteni, mi a kommunista.

 

Akinek nem elég a fenti ábra áttanulmányozása, annak számára az emberiség mindenkori Aranykor-utáni vágyának egy kifejeződését tudnám megmutatni a kommunizmus végső célkitűzésében. Az Aranykor a múlt, amikor jó volt nekünk, hol van az már és a Vaskor avagy Alaménijom-kor az, amiben vagyunk és ha minden így megy tovább, eljön a világvége és megbukunk, mármint Az Emberi Faj, mint Rottenbiller Ötvenhat-ban.

 

A kommunistákat pl az egykori sötétben bujkáló gaz kapitalistákokok gyakran baszogatták azzal, hogy lényegében jéziánusok és aztatat akarják direkt, amit a Jézus. Ezt ezek a piszokokok, mármint a kapitalista újságírók azért találták ki, hogy direkt felidegesítsék a kommunista újságírókat. Ez oly régen történt, abban a korban, amikor még divat volt a párbaj. Általában egy férfinek, ha nem tetszett egy másik férfi pofája, kinyílt a bicska a zsebében, de nem ám csak úgy vidéki műveletlenparaszt módjára (lásd a XIX. századi un „realista próza” kezdeteit -> Mikszáth -> Móricz -> Moldova) fogták a bugylit oszt jaó alaposan beleverték az útálatos fickó mellykaskájába, hanem bonyolult rítus kereteiben provokálták, majd a fickó felvette a kesztyűt. A provokáció klásszikus esetében ugyanis a férfi fogta a  glasszékesztyűjét, lehúzta, majd azzal jelképesen, nem túl erősen a provokálandó személy képébe csapott, majd leejtette a kesztyűt, jelezve, hogy az az ellenfele útálatos pofájától annyira szennyes lett, hogy megérinteni se képes. A kesztyű felvételével a fickó azt jelezte, hogy ő férfi, és hajlandó párbajra állni a kihívójával, a részletek ügyében várja az illető segédeit. A XIX. században már voltak nyíltan kommunista újságírók, akik, ha provokálták őket, szarva vastagon az efféle kispolgári elavult etikettizmusra, balra beintettek és egy jobbcsapottal padlóra küldték az őket kihívni szándékozót. (A kesztyűre azért volt szüksége a XIII-XIX. századi férfinek, mert ezekben a korokban naponta se mostak kezet az emberek, hát akkor a közvetlen környezetük menyire baktériális lehetett így ha az ember nem akart koszos kézzel koszbanyúlni, kesztyűt húzott.)

 

A kommunisták jórészét kurvára idegesítette az, ha olyasmivel próbálták fölbaszni az idegeiket, mint az őket  a Jézus nevű, a szerintük sose élt és az emberi butaságot szimbolizáló kitalált , meseszerű alakkal való összehasonlítgatások.

 

Az emberiséget alkotó Sapiens-csoportoknak igen kevés meghatározóan közös tulajdonságai közül az egyik az, hogy általában egy Sapiens kurvára be tud pöccenni azon, ha őt egy másik Sapiens-hez hasonlítgatják. Ezért, ha valaki ember fel akarja bőszíteni a társát és ezügyben provokálni, igyekszik olyas valakivel hasonlítgatni össze a provokálandó személyt, akivel a provokálandó személy ellentét-esnek képzeli magát vagy pl aki ellen kampf-ol, küzd és harcol meg ilyesmi.

 

 

Meghatározó az emberiség azon szegmense, akik nem hagyják magukat provokálni, látszólag semmi nem zökkenti ki őket a szemlélődés állapotából. Ezek az emberek lemondanak vágyaikról, szemlélődnek a világban, mindent, ami történik velük vagy belátható környezetükben , akár jó, akár rossz vagy közepesen unalmas, elfogadnak. Nem vesznek el többet, mint amire szükségük van és ha egy másik embertársuknak még ebből a kevésből is kedve támad elvenni, ráhagyják, vigye csak. A Föld (ez az un.  emberiség ideiglenes lakhelye, egy eléggé lelakott bolygó) övezetes berendezkedésű, sőt cikkelyei szerint sem lakható be egyforma technikával, így a szemlélődő, nemcselekvő ember, aki testén megelégszik néhány praktikus rongycafattal és azokkal a táplálékokkal, amik különösebb verejtéke nélkül csak úgy szedegetéssel, gyűjtögetéssel elérhetőek, egy időszakban egyszerűen (sőt: órák alatt!) meggebednének és kész. A Földnek ezen az égtájain igen nagy a nyüzsgés az emberek között, tülekednek, vannak ügyes és fürge, tehetetlen és kövér , ügyes és alkalmazkodó, meg tökfej és hajlíthatatlan emberek. Vannak tehát az embernek, mint a Föld minden lényének is, veleszületett, meg belénevelődött (minták szerint másolt) tulajdonságai. Ráadásul az ember a legokosabb állat A Földön és az okossághoz szükséges művelet  az un. gondolkodást (pl problémamegoldást) állandóan alkalmazza, nem csak az ösztöneire hagyatkozik, mint más állatfajták.

 

Szün.: Az emberi rossztulajdonságok cséplése és villával borsóként való falrahányása, szitával vízszerű meregetése közepette oda szoktam kilyukadni, hogy egy-egy emberi rossztulajdonság olyan, mint a fing, a magunké nem jelentős, elmegy a többi büdössel és lényegében megérthető , valamennyire egészségügyi szempontból indokolt ÁMDEAZONBA! HŰŰDEBBIZÓÓÓNY!  más ember fingása viszont skandallum, felháborító és ez az érzés a fingó személy iránti gyűlöletünkkel hatványozottan fokozódhat.Pl ha Friedmann Juci, a népszerű írónő fingana az orrom alá, az nem csökentené lendületemet fáradt talpacskáinak masszírozásában, míg viszont ha Szili Katalin fingana az orrom alá, akkor egyből a hányászacsimhoz kapnék, mert Szili Katalin 2008-és 2010 között állandó verbális legecizésre kijelölt személy volt az index nevű internetes hírportálon, ami Magyarországon a pártatlan tájékoztatás letéteményese.

 

Az okosság viszont ellentéte a fingnak, a miénk a legnagyobb, esetleg, ha ismerünk magunknál okosabbat, az jó régen élt vagy közvetlen képletünkbe mit se belejátszó személy.Ekként tehát, ha Friedmann Juci, miközben talpával a nyelvem masszírozza viszonzásképpen, mondana nekem egy okosat,  akkor  orgazmikus érzés ragadna magával, míg Szili Katalin mukkanjon csak meg, bekopipésztelek egy képet, ami a Cápa Pápával ábrázolja őt, a fején fekete csipkekendő és mehet a levesbe Tóth Károly meg  Karsai után!

 

Aki ismeri az emberiség fajának kezdeteit, tudja, milyen típusú állatfajtáról is van szó, olyanról, ami más csoportosan együttélő állatokhoz hasonlóan vezetőt enged az élére a csoportnak, annak uralma alá hajtja a fejét. Ilyen szempontból, bár ez az un „biológia” meg a származástan tudományának egy tök're ellent mond, az emberi faj legközelebbi rokona kizárólag a szurikáták lehet.

 

Mire alapozom ezt a valószínűleg felháborító, mert tudománytalan, tehát alapvetően téves nézetemet. Kérem szépen, egyszerű, mégpedig a hasonlóság az, ami ezt a sejtésemet számomra megcáfolhatatlan okosságaim egyikeként állítja be és rögzíti.

 

A hasonlítás a gondolkodás műveletének egyik fő alapja. Sajnos a nyelvhasonlítás tudományának eredm,ényeire most helyhiányában nem térhetek ki, de pl ha egy nép útálatos politikusa mitugrász termetű, akkor Hitlerhez szokták hasonlítani, bár Hitler testmagassága 173 cm volt, ami azért nem egészen mitugrász size. Pl ha fogom gondolatmenetem ezen állapotját, amiben van, majd összehasonlítom gondolatmenetem elejével, amiben még a kommunistá-ról volt szó, kiderül, hogy majdnem akkora távolságra jutottam már el szövegem bevezető részétől, mint egy népnevelő célzatú Dr Kovács, Váncsa, Megyesi Gusztáv vagy Bede Márton cikk. Kisül, hogy a kommunista, mint alaptéma felvetése csak egy régi újságírói fogás, a figyelemfelhíváshoz szükséges. Azzal , hogy kommunista,  a twitteró-olvasó, akinek lehetetlen 60 karakternél hosszabb ismeretlenszöveget  beadni, aféle elavult szarságokkal, mint 160 karakteres üzenet, ő már nem tud foglalkozni… szóval a twitteró-olvasónak ne jöjjek már ilyen kásaheggyel, mint ezer karakter, kell egy jó cím meg két sor diszklémer jellegű valami és kész, ennyi a lehetőségem, ezeket kell jól megfogalmaznom, beletrafálnom a célomba, különben mehetek levesbe a többivel, pl annak a Tolsztoj nevű orosz ipsének a Háború és Béke fantázianevű regényével, amit manapság már senki se olvas, de az olvashatatlan hosszúságnak afféle jelképe, mint pl a kommunistának az egypártrendszer, a sarlóéskalapács vagy a vörös csillag.

 

A vörös csillag az éppen aktuális definíciója szerint önkényuralmi jelkép, vagyis a kommunizmus önkényuralom.

 

Na, erre a reflexre alapozom én azt, hogy az ember legközelebbi rokona a szurikáta! A szurikáta általában az emberek többsége számára kedves kis állatfaj. Más lenne a szurikátákról az emberiség véleménye akkor, ha az emberiség sivatagi-félsivatagi területen növények gyökerei alatt apró járatokban élő igenkistermetű állat lenne(még Micimackó Malacká-jánál is kisebb, mert Malacka akkora nagy, hogy egy kisebb szurikátát szinte zsebrevághatna, ha nem csak kitalált igenkicsi állat lenne Malacka) Például a skorpiók szerint ők egyáltalán nem annyira mérgesek, ahogyan azt a Sapiens nevű faj kihasználva a kommu nikációs fölényét, hirdeti, az ő mérgük természetes, biovédekezés, aki megmérgeződik tőle, az részben megérdemli, mert egy agresszív fenevad, másrészt bio módon humuszálódik vissza a Természet.-be, kivéve a Sapienst, ami lényegében veszélyeshulladéknak számít, tele van nehézfémmel meg mindenféle káros anyaggal, kátránnyal, hormonkészítményekkel és penicilinnel, pl az Únió disznókkal se engedné megetetni, annyira kláros táplálék lenne. na ugye, és akkor ez a Sapiens koholja a skorpióról azt, hogy mérges állat! A skorpiók szempontjából azonban a szurikáták az embereknél is veszélyesebb dögök, mert ha egy szurikáta meglát egy skorpiót, akkor annak annyi, nyamm és már be is falta!

 

A szurikáták kommunisták. Pedig nem is tudnak olvasni, nem tanulmányozhatták Marx Károly és Engels Frigyes kommunista filozófusok alapműveit. Mert miről ismerhetni meg a kommunistát és a szurikátát?

-egyeduralom – egy kedves vezető uralma alá hajtja a közösség a fejét, illetve ha más vezető üti föl a fejét a bandában, akkor az vagy meghal emiatt vagy megszökik a kiszakított kisközösségével és új államot hoz létre

-államosítás  -> közös tulajdonbavétel -> kommunizmus

-a kommunisták, ha valaki megsérti a közösség érdekeit, akkor egyszerűen kirakják a szűrét a brancsból, elmarják, elüldözik, hozzá kell tennem, a szó szoros értemében humánusan, tehát, mint egy felvilágosult ember, nem egyszerűen odamennek és agyonharapják vagy csiklandozzák halálra, hanem  fölhívják telefonon és közlik vele, hogy másnak adták A Kölykök felügyeletét (ami tulajdonjogba vétel!!)  megkérdezik, hogy feljön-e aláírni a papírokat vagy kiküldjék és sok szerencsét az új munkahelyen, persze a félsivatagban a szurikáta  tökegyedül a klánok életterei között a senkiföldjén  vagy elmegy a kurvannyába vagy megeszi egy sas.

 http://www.buzzfocus.com/wp-content/uploads/2007/08/mitch.jpg

Frankie, a Zappa-klán Uj Pétere

 

 

http://myskitch.com/edac/http__friends.kalahari-meerkats.com_-_image-20070916-172953.jpg

Punk - a Zappa klán Bede Mártonja (kissé balra)

Innen a  dolgom már könnyű, lényegében éjszaka rückwerts-ben, tükörből , ködben leküzdöm a problémát: Orbán Viktor szurikáta. Vezérhím, fő-apa és kommunista. Hasonlatomban vannak még problémás részek, ezek leküzdése A Jövő Tudományának a feladata lesz, pl Orbán Viktor nem annyira szőrös, mint egy szurikáta, nem annyira fürge, viszonylag lassan kapar magának üregeket, bár almában még több is a kölyök, mint egy rendes szurikáta alomban. Egy szurikátával szemben a közlekedésre, pl hasznos futásra, mellsőlábait ritkán veszi igénybe és hát a konyhája se az a kimondottan szurikáta.  

 

Szokásomtól eltérően szándékosan hagytam parlagon a szekszualitás témmakörét, mert ebből a szempontból az emberiség már nem annyira, vagy még nem annyira rokon a szurikátákkal. A szurikátáknál ugyanis nem szokás össze-vissza dugni, csak a Közösség Apja dug a Közösség Anyjával, más nőstényeket, akik felcsináltatván magukat veszélyeztetik a közösség megélhetését, kirekesztik, humánus módon otthagyják egy lakóüregben majdleszvalami alapon, sőt, választhat a szurikáta zuganya, hogy a gyerekei mellett döglik éhen vagy egy sas reggelije lesz. 

Szekszuláis szempontból az ember a bonobomajmok még csak a távoli jövőben evolucianizálódó fajához hasonlatos, akik lényegében össze-vissza és jó sokszor naponta dugnak. Később majd, a fejlődésnek az emberi fokán, ha nem lesz szerencséjük négernek születni, már évekig kell tantrajógázniuk, mint Stingnek és bénejének, hogy egész nap tudhassanak dugni.

 

89 komment

Címkék: jézus törpe cigány orbán viktor kommunizmus kapitalizmus kommunista államosítás szurikáta fing büdös keresztények párbaj aljasság mitugrász ugráló indexizmus friedmann juci talpinkója alcsútitörpe

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr792396591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Friedmann Juci 2010.10.26. 10:48:57

köszönöm a bizalmat kedves frikk, bonobohoz inkább ez: www.youtube.com/watch?v=N7m86aMNjlQ

Nina Skye 2010.10.26. 12:06:31

azert labat moss elotte

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.27. 23:55:44

Bazz, végre elolvastam egy frikkposztot, és zseniális!

Most nem is tudom hirtelen, hogy a fing-okosság kvantumreláció vagy a skorpiós iskolasztikus tanmeséje tetszett-e jobban, de most bevillant, hogy Frikk valszeg a 140-180 ikús népesség douglasadams-e (míg Douglas Adams a 110-140 IQ-s népesség douglasadams-e, a 110 alattiaké pedig Győzike).

Commandante Jayasuriya 2010.10.28. 00:27:52

Ezzel a közvetlen hangvételű írással, kedves kutatótársunk most feltétlenül megadta az alaphangot a SZER rádióról szóló bejegyzésünknek.
Csak így tovább...!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.10.28. 01:11:32

Friki öcsi, ez nem semmi, megkönnyeztem néhány bekezdését a posztodnak. De akkor Kövér Laci kicsoda?

Frick László Emlékzenekar 2010.10.28. 07:10:44

@Levéltáros: Tudja a ffranc, kicsoda Kövér, annyian vannak a Szurikáták Udvarházá -ban, mint az oroszok. Kölyök vagy a fene tudja ki, ráadásul a magyar szinkron készítői átkeresztelték szegénykéket. Hort... mint Horthy.. ö.. Hortenzia?? na, ez jó Kövérnek, nem jó, mert Hortenzia nő volt. Hobó?

Nina Skye 2010.10.28. 07:48:46

a szurikatak neveben kikerem magamnak

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.28. 10:36:07

Háhá, szeretném látni a sajtófigyelő osztály arcát, amikor eléjük kerül e cikk, mert eléjük kerül, e felöl ne is legyenek kétségeink! Sőt, nekik napiszinten kell minden, a vezérről szóló nyomtatott sajtós vagy internetes cikket kivonatolniuk (na, itt fognak elvérezni), szépen összefoglalva a lényegi pontokat!

Ismertem egy buzit, aki ilyen helyen dolgozott egy darabig, mondjuk nem is volt neki gerince, és később se lett.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.28. 10:38:31

Azt még muszáj észrevételeznem, hogy a maoizmus vadhajtása valami csodásan lett ábrázolva a képen!

igazságos 2010.10.28. 11:56:08

Sziasztok! Megjöttem ide is.

Nina Skye 2010.10.28. 12:08:37

@igazságos: es akkor most a bokam fossam ossze , vagy kavet is kell foznom?

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.10.28. 12:09:00

ennek a frickfracknak semmi élvezhető tartalma nem volt halálra is untam magam felolvasás közben az uram meg be is aludt és sajnálja hogy ijen álértelmiségi maszlaggal meg lehet jelenni a hangos többség előtt amúgy meg ez olyan zsidós-buzis elmélkedés a jövő elkezdödőt és a forradalmi szavazásról amihez a közösség iránt érzett felelősség szükségeltetik,de

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.28. 12:15:24

@Nina Skye:
Ezta hermafordítvát hívod te nőnek?! Mondjuk közelebb áll hozzánk, mint egy férfi, ezt elismerem.

Nina Skye 2010.10.28. 12:17:11

@LadyCarambole: nem tehetek rola, imadom
olyan jo a szaga

_nyuszi_ 2010.10.28. 12:28:30

na, én ezt már tegnap láttam.
akkor is csak a háború és béke maradt meg belőle. azt legalább értettem...

Frick László Emlékzenekar 2010.10.28. 12:29:09

@Nina Skye: Én a skorpiók nevében kérem ki azt, hogy az emberiség csak egyoldalúan ismerheti meg az igazságot, én, mint lelkisokrpió, aligha szenvedhetem, mit kell kiállnia a Kalaháriban a skorpióknak a szurikáták mohósága miat. Kis szurikáta, alig lézeng, hunyorog a fényben, de tűfogaival már csámm-nyámm-csámm nyámm azon ügyködik, hogy ne legyen anyi skorpió. Persze te előítéletel vagy a skorpók eránt, hogy azok szúrós férgek.

Nina Skye 2010.10.28. 12:29:10

amugy tudom, ki ez az igazsagos, egy dagadt nagymellu csaj,aki diplomas holgyike is,ezert a homaron osztja az eszt (muhaha!) meg a fotoit.

Nina Skye 2010.10.28. 12:31:52

@Frick László Emlékzenekar: nem igaz, kifejezetten szeretem a skorpiokat:D

ellenben a szurikatak nekem az egyseg jelkepe, ezert Orban Viktorral szimbizalni maga a testi sertes.

Te meg nem vagy lelkiskorpio, ez baromsag, cuki vagy. Lelkem nekem nincsen, ergo en meg lelkiszurikata vagyok, szoval joggal tettem elozo kijelentesemet, hogy a ...-k neveben"

Frick László Emlékzenekar 2010.10.28. 12:33:41

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: Nektek majd írok egy Barátok köz librettót, hátha úgy nem lesz bonyolult. Egy kérdésem van, mire szavaztok, Zsófi dugjon-e már az új pasival vagy igen-igen, legyen: igen!.

Friedmann Juci 2010.10.28. 12:42:40

@Frick László Emlékzenekar: inkább dugjon egy unikornissal.

most csendben felkötöm magam.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.10.28. 13:34:22

@Frick László Emlékzenekar: én a másikat nézem az sokkal értékesebb és értelmesebb ha tudsz arról írjál de csak pozítivan

kiraaaaa 2010.10.28. 16:48:07

én láttam egy meseautót körözni a városban, mentsük meg Frikket!

kiraaaaa 2010.10.28. 17:10:52

De mintha az anarchisták kimaradtak volna, nem? és az anarchoszindikalizmus, az smafu?

leginkább tejből 2010.10.28. 17:17:59

@enamel:

sajnálatos módon le kell téged kurva anyáznom!

leginkább tejből 2010.10.28. 17:19:17

@zsanett- a csillagkútról:

neked bizony a kurva anyád!

ez frikk egyik legjobb expozéja!

vannak benne rétegek, olyan mint a hagyma!

leginkább tejből 2010.10.28. 17:22:55

@LadyCarambole:

tudod jellemző a dolgokra, hogy ez a cikk nem lesz főcímlapos.
mé? mer fosnak a zindexben.
hamarosan száműznek minket a wordpressre, úgy látom...

kiraaaaa 2010.10.28. 17:31:44

@leginkább tejből: áá, ez korántsem biztos, mert volt már,hogy a slepbe tartozó újságíró nőci, feszegette a kerítéslécet...bár nem tudni róla azóta sem semmit. De akkor meg neked van igazad, s mi lesz a reményhallal?

Nina Skye 2010.10.28. 18:07:12

@kiraaaaa: szolj a Jucinak, ha meg nem lett ongyi, meg beszelhet a blog erdekeben az indexesekkel

kiraaaaa 2010.10.28. 18:18:54

@Nina Skye: mért, már nőuralom van? vagy átaludtam egy újabb forradalmat, mint tavasszal..faszomba, szólok a dilidokimnak, hogy a nagyi okozta sérüléseket, ne narkotikummal kezelje.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.10.28. 18:18:58

@leginkább tejből:
szerethető

Én meg nagyon láv most Frikket, na! (pláne, hoyg tudom, hogy ettől feláll a hátán a szőr)

kiraaaaa 2010.10.28. 18:32:18

@Zsit (nyau és rémizé): szőrös a háta, szegény, gyantázzuk el?

leginkább tejből 2010.10.28. 18:36:51

sok pinás, inkább húzzatok a spárhelt mellé, finom vacsorával várjátok uraitokat!

Nina Skye 2010.10.28. 18:42:21

@kiraaaaa: nem, es jo lenne ha ez igy is maradna
a multkori rainmanert meg apologize, kocsog vagyok

@leginkább tejből: fugu, te hagytad az iranyitast kicsuszni a kezedbol,jo lenne ha a minosegi tajekoztatas venne ujra at a helyszint, nem az oncelu reszeles, es a szamok utani kaparas.

kiraaaaa 2010.10.28. 18:45:08

@leginkább tejből: én,mint divatos cosmo lány nem vacsizom.

@Zsit (nyau és rémizé): jó, kérdezzük meg.

leginkább tejből 2010.10.28. 22:38:08

tudjátok lányok, most elmagyarázhatnám hogy mi is a gond veletek, de elégedjetek meg azzal, hogy kurva anyátok!

leginkább tejből 2010.10.28. 22:39:39

@kiraaaaa:

látom egysíkúan gondolkodsz.
ki lehet ám hozni a szőrből sok izgalmas dolgot, erről nyunyó sokat tudna mesélni, ehelyett paintben rajzolja legújabb armageddon-kompozícióját!

Nina Skye 2010.10.29. 08:00:41

@leginkább tejből: az a baj, hogy egydimenzios ferfiagykent te is csak arra a kovetkeztetesre jutnal, ami fals,mert mi paran nem csak individualkent, de egyuttesen is ugyanazt erezzuk, de hajts minket a tyukolba, hisz ott legalabb meleg van...

kiraaaaa 2010.10.29. 08:32:38

@Nina Skye: hagyd, hisz csak 1%-ot használnak, legalábbis a múltkor 21 -es nevű pasi ezt magyarázta.

Nina Skye 2010.10.29. 08:37:50

@kiraaaaa: az nem a neve, hanem a sorszama az elektrosokknal

kiraaaaa 2010.10.29. 08:41:24

@Nina Skye: vagy valami anomália az It-seknél, mert ott csak 1 és 0 van.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.29. 08:54:52

@kiraaaaa: @Nina Skye:

Önkéntesen mentem a kezelésre, mert komoly fizikai fájdalmaim voltak ettől a női csevejnek álcázott kínzástól.

Nina Skye 2010.10.29. 09:12:21

@21méter: en mar voltam halal jo, a hulye Nicholson sem kellett volna belebarmul.

kiraaaaa 2010.10.29. 09:25:47

@21méter: kifogások, mindig csak a kifogások.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.29. 09:28:17

@Nina Skye:

Csak aztán nehogy lobotómiát kérj legközelebb.

kiraaaaa 2010.10.29. 09:38:46

@leginkább tejből: nem , a tesitanárok az alkeszok

Nina Skye 2010.10.29. 09:44:27

tegnap megittam 2 liter frissen csapolt almamustot, es meg mindig nem fosok. Aggaszt.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.29. 09:51:23

1 bögre kaukázusi kefirt javaslok. Félliterest. Amennyiben nem segít: 1 pohár tej + 1 pohár paradicsomlé.

kiraaaaa 2010.10.29. 09:52:47

@Nina Skye: beöntést próbáltad? lehet csak rossz helyről öntötted magadba?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.29. 09:58:33

@kiraaaaa:

Blogunk szellemiségéhez nem illô hozzászólásod miatt megkérlek szállj magadba.

kiraaaaa 2010.10.29. 10:03:05

@Panther_V: kirekesztő magatartásod miatt, keress más elfoglaltságot, mint az én csesztetése.

Nina Skye 2010.10.29. 10:08:01

@kiraaaaa: nem, a hidrokolon terapiat kulonleges faji szertartasokra tartogatom

@Panther_V: ejjel raittam egy liter tejet, semmi haszna

monnyuk ha benyomnek egy felest tuti nem ernek ki a klora

leginkább tejből 2010.10.29. 10:08:38

@21méter:

nem, de hogy te buzi vagy, az már biztos!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.29. 10:09:46

@leginkább tejből:

Jólvan, bazmeg, akkor karácsonyra akváriumot kérek!

leginkább tejből 2010.10.29. 10:10:31

@Panther_V:

tudod ezek a kommentek vezettek minket a mély, mondhatni sztoikus hallgatás szélére.

hát bazdmeg ezek itt cserélnek simkártyákat és a fosásról!

ha jön a hüvelygomba, ki lesznek tiltva iziben!

leginkább tejből 2010.10.29. 10:12:20

@21méter:

ugye nem modnod, hogy a karácsonyt, eme szent ünnepet kis mamuszban, piros pizsamában, mézes süteményt ropogtatva egy akvárium alján akarod eltölteni?!

ha igen, kérlek filmezd le, hatalmas sikered lesz!

leginkább tejből 2010.10.29. 10:13:06

@Nina Skye:

némber dolgozz, serénykedj, és főleg ne foss!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.29. 10:18:04

@leginkább tejből:

Mézes sütit kivéve stimmel a szcéna, halászlé és rántott ponty lesz a menü. Krumplisalátával. Ha már egyszer akvarisztika.

Nina Skye 2010.10.29. 10:32:59

@leginkább tejből: adj valami temat, ki vagyok egve

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.10.29. 10:51:11

@21méter:
előétel: orosz kaviár
Csak maradjunk stílusosak, ugye! (ja, és követelmény a mamuszkára arany pompomokat varrni ám - majd jóanyád megteszi neked, feltéve ha a tejesember kiszáll végre a hüvelyzetéből)

Nina Skye 2010.10.29. 10:51:53

@alt.dro.hasz: torold meg a kezed, meg mindig csopog a faszodtol

Frick László Emlékzenekar 2010.10.29. 11:41:11

@leginkább tejből: Nem elég bukolikus, a jó Orbángecizéseket magasszínvoönalon a Michael Knight és a piroslapok-blog-pont-hú nyomja. Azok a csókosak a címlaptündér epillált ánuszának!

kiraaaaa 2010.10.29. 17:58:09

@21méter: de dúrva, már októberben tudod a decemberi programot..

@leginkább tejből: mit tudsz a gombákról?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.29. 22:23:19

@kiraaaaa:

Ne viccelj, már azt is tudom, hogy jövő decemberben mit fogok csinálni. Csak így lehet igazán spontán módon élni, ha tudja az ember, hogy mit akar.

alt.dro.hasz 2010.10.29. 23:14:46

@Nina Skye:
Valami más csöpögését-csattogását
hallom.

Frick László Emlékzenekar 2010.10.30. 05:53:10

@alt.dro.hasz: @Nina Skye:
A nőknek kézimunkázás után csöpögni szokott a kezük stb és ebből gondolják, hogy akkor rejszolás közben a férfinek detto, viszont elég kevés férfi rejszol hanyattfekve.

kiraaaaa 2010.10.30. 06:11:14

@21méter: na akkor ezért nem vagyok sikeres, köszönöm, hogy megoldottad a rejtélyt.

Nina Skye 2010.10.30. 08:47:06

@alt.dro.hasz: akkor erd be ennyivel nyuszogyuszo, mert ez minden szex amihez ebben az evben jutsz

@Frick László Emlékzenekar: nagyon ritkan ha szuksegem van ra, akkor sem MUSZAJ hozza kezem hasznalni.

Frick László Emlékzenekar 2010.11.22. 05:51:06

@Nina Skye: Na végre! szakértők szerint pl a fotelkarfánlovaglás is csak az én fantáziámban (=univerzumomban, lásd Lady Carambole univerzumát) létezik
www.youjizz.com/videos/amateur-female-orgasm-compilation-2-2175178.html 3:33-4:03

Rosszindulatú Vászka 2012.03.30. 19:45:30

@Rexike007: mesélhetnél róla kicsit, ha nem gond.

Bár mindenki sikeres vállakozó is egynem a kutatói státusza meleltt, de hátha valakit érdekel a kiszolgűálószeméjzetből.

Előre is köcce.

szanalmas 2012.03.30. 19:57:12

@Rosszindulatú Vászka:

Én azt nem értem, hová tűnt a kommentje, mikor pedig nincs is tiltva, az éles kommentek közt ott van. Mondjuk ma élesben kavart a gépház úgy láttam.
Vagy most, hogy kommenteltem előjön.

szanalmas 2012.03.30. 19:58:08

@Rexike007:

Egyébként a jó büdös kurva anyád újfent, te mocskos kommunista hazaáruló!

Rosszindulatú Vászka 2012.03.30. 20:01:59

@szanalmas: jajmár, nem illik ijen csúnyán beszélni a vendéggel.

@Rexike007: dehogyis a jó kurva anyádat, nemnemsoha, inkább szeresd jobban, tetleg, csurig tövig.

Azért azt a biznic éccát lökhetnéd már, tűkön ülök.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.30. 20:13:09

@szanalmas: szép gesztus tőled, végülis, ah úgy nézzük, a szpemmer is csak ember. Feltehetőleg.
süti beállítások módosítása