Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Állítsátok meg az óvodásokat !

2010.09.02. 07:00 Commandante Jayasuriya

 

Lassan véget ér a szünidő! A nagy nyáreleji kirajzás után, tízezrével özönlik el városainkat a nyaralásból, vagy a vidéki nagyiktól hazatérő óvodások hordái.

  Ki gondolná, hogy a pólyában gőgicsélő, aranyos hurkáspopsijú, színes csörgőikkel hadonászó ártatlan kinézetű kisdedek néhány év alatt ádáz óvodássá cseperednek? Csak arra várnak, mintegy kibábozódván a fenekükről lehulló Pampersből, hogy ráülhessenek a bilire, és máris kiözönlenek az utcákra, közterekre. Kisvödreikkel, kislapátjaikkal félelmet keltő gyermekzsivaj kíséretében szállják meg a parkokat, játszótereket. Mára már odáig jutottunk, hogy hatalmukat fitogtatva, mintegy erődemonstrációként, kerítésrács mögé zárják a játszótereket nem használó felnőtteket. Militáns szellemiségüket mi sem bizonyítja jobban, hogy homokozónak nevezett kiképzőtereiken félelmet keltő, erődszerű homokvárakat építenek. Műanyag mocijaikat bőgetve, három kerekű biciglijeikkel keresztbe-kasul száguldoznak a járdákon, óriási riadalmat keltve mindenkiben, és egyben halálos veszélyt jelentve a békés járókelőkre.

 

Az óvodások inváziószerű előretörésének az ipar sem tud ellenállni. Az agresszív nyomulás hatására főként az FMCG (Fast Moving Consumer Goods) szektor kényszerül termékpalettájának megváltoztatására. A nagy kereskedelmi láncok polcain, kiszorítván a hagyományos termékeket, egyre több rajzfilm és mesefigurával ellátott árucikk jelenik meg, legyen az ásványvíz, joghurt, kising, vagy nyalóka. Rögzítenünk kell azt a tényt is, hogy a tercier szektor (szolgáltatóipar) sem tud ellenállni a folyamatos nyomásnak, ezért gomba módra szaporodnak hazánkban a gyermektáborok, és a különféle játszóházak. Új iparágak alakultak ki, az egykoron periférikusan szűk, de mára hatalmas befolyással rendelkező réteg igényeinek kiszolgálására. 


A fenyegetettség, és a megfelelési kényszer a gazdaság más szereplőit is elérte. Napról napra bővül azoknak a szolgáltatásoknak a száma ( hullámvasút, cirkuszjegy, ovismenű, stb...), melyet az óvodáskorúak ingyenesen, vagy hatalmas kedvezményekkel vehetnek igénybe, ezzel is erősítve pozíciójukat a társadalom hierarchiájában.

A valódi veszélyt azonban mégsem ez jelenti!

A társadalomtól való elkülönülésüket, egyben összetartozásukat a selypítésnek, és a gügyögésnek nevezett, más korosztályok számára értelmezhetetlen, sajátosan kódolt  szleng kialakításával is erősítik az óvodások. Mundérként, szándékosan kis méretű ruhát, cipőt viselnek, melynek még a méretszámozása is eltér a felnőttekétől. Ebben a viseletben jelennek meg nap, mint nap gyülekezőhelyeiken, amelyeket óvodának neveznek. Ezek az intézmények sejtszerűen, korcsoportos felosztással felépített egységek, amelyek az ovisok konspirációs céljait a legteljesebb mértékben kiszolgálják. Elterelő taktikájuk szerves része, hogy azonosító jelként, tisztességesen anyakönyvezett, hagyományosan magyar hangzású polgári neveik helyett (Márk, Dominik, Rafael), olyan bonyolult sifrírozással kialakított rendszert használnak, melynek elemei pl. a labda, ceruza, esernyő. Ember legyen a talpán, aki képes dekódolni ezeket a páratlan leleményességgel megalkotott hieroglifákat. Valódi szándékaik tökéletes álcázásaként, a fiúk napjaik legnagyobb részét kisautó tologatással, építőkocka rakosgatással, rajzolgatással töltik el. A lányok fodrászosdit, főzőcskézőset játszanak, olykor a kívülállók félrevezetésére egy-egy ugrórókötelezést is beiktatnak a napi programba.

A lényeg azonban nem maradhat rejtve előttünk!

A kisfiúk és kislányok közös játékaik során, előszeretettel játsszák a papás-mamás elnevezésű terepgyakorlatot, sőt a leánykák rendszeresen játékbabák dajkálásával múlatják az időt, így készülve az eljövendő hatalomátvételre. Az óvodák rejtekében megbújó boszorkánykonyhák mélyén ákom-bákom betűikkel írják az ovisok annak az ördögi tervnek a forgatókönyvét, melynek kvintesszenciája, alapvetései a következők:

 

- Legyen minden szülő, nagyszülő!

- Legyen az egész világ óvoda!

- Legyen vidámpark, az Országház helyén!

- Legyen minden ember óvodás!

Ismerve az összeesküvő óvodások állhatatos, megalkuvást nem ismerő harcmodorát, talán nem túlzás kijelenteni, céljukat már a nem túl távoli jövőben elérhetik, és átveszik a teljes, mindent átfogó uralmat a felnőttek felett!

 

Felnőttársak, emberek!

Ha az utcákon, tereken járva találkoztok ezekkel a pajkos, mosolygós gyermekekkel, csillogó szemeikbe nézve gondoljatok arra, hogy napjaitok meg vannak számlálva. A jövőnk az ő kis kezeikben van, ezért azt mondom:

Állítsátok meg az óvodásokat, amíg nem késő!

 

 

27 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr422230624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanalmas 2010.08.26. 09:11:12

Én nem tudom, hogy a kormány miért nem tesz már végre valamit!
Régen nem voltak óvodások és rend is volt a világban. Szerintem ez valami izraelita trükk már megint!

Rosszindulatú Vászka 2010.08.26. 09:22:07

Nagyon korrekt tanulmány. vakóban, régebben sokkal kevesebb volt a gyerek, csupa öregember pezsgett a köztereken, most meg mindenütt fiaatlok vannak. Nem tudom, ez kinek áll érdekében és miért nem teszünk ellene, de ez tarthatatlan. Továbbá a pedofilok elleni boroszrgányüldözéssel is fel kéne hagyni, terészetellenes az effajta korlátozása az emberi szabaccságnak.

Yvettebabacool 2010.08.26. 09:22:08

ezt a sok ritka randa gyereket! honnan kukaztad oket Komunista?

szanalmas 2010.08.26. 09:27:31

@Yvettebabacool:

Ő csinálta őket szerintem, vagy/és a kedvenc pedofil képei közül válogatta!
Szégyen, hogy ilyenek vannak köztünk, na, ezért tart itt ez a blog!

Yvettebabacool 2010.08.26. 09:32:35

@szanalmas: en mondtam mindig hogy romlott spermabol dolgozik!

Yvettebabacool 2010.08.26. 09:34:54

a copfos kislany Chuckie-ra emlekeztet, megint nem fogok aludni

LucecitaGonzales 2010.08.26. 13:21:37

@Yvettebabacool: szerettem
És nézd, lehet kapni cuki babát. Bár kés nincs hozzá.

natemarx.files.wordpress.com/2008/10/chucky.jpg

Frick László Emlékzenekar 2010.09.02. 08:27:31

A papás-mamás az más műfaj, az half-contact, csak imitálják a sex-t, pl anya:
"Naa, haggyá má bazmeg, nem érted, hogy fáj a fejem?" APA: "Na, muculi!" ANYA: Ha mégegyszer mucilizol, betöröm az a sörtől bűzlő pofád." (dulakodás) ANYA: "Na, jó, legyen gyereknapod, de hátulról, és gyorsan végezz, mert álmos vagyok!"
Ez a papás mamás.
Amire a kedves szerző gondol, azt orovosos játéknak nevezik!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.09.02. 08:37:02

iszonyú felismerés eme összeesküvés az uram szerint ezek a jövevények már sokkal korábban kisütik ezen tervüket hogy létünket veszélyeztessék és öregekházába zárják a korosabb embereket halált minden óvodásra vagy legalább kasztrálják őket hogy visszavegyük tölük a hatalmat

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.09.02. 10:01:32

Bátor, egyenes leleplező cikk, grat!

Címlapra!

Rosszindulatú Vászka 2010.09.02. 10:10:57

Sztem is irtani kéne a kis rohadékokat. Ahogy azt a híres gall perverz is megmonta.

leginkább tejből 2010.09.02. 10:20:22

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

@Ora Lis:

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Igen, patent poszt. Öröm ilyen minőségi kutatótársakkal együtt dolgozni, elhihetik kedves olvasók.
Sajnos címlap nem lesz egy jó ideig, a rájöttemesek naponta zsinórba szopják a blogdémon-Uj Péter tengelyt, hogy erodálják nyílvánvalóan tehetségesebb és jobb blogvetélytársukat, a kigondoltamot.

Mi nem állunk be a sorba, kicsibe gondolkodunk. Elég nekünk a kerékpáros táska lehetősége.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.02. 10:20:42

Azok voltak még a szép idők, amikor a három év feletti mihasznákat már dologra fogták. Akkor még nem volt lehetőségük ilyen összeesküvéseken törni a fejüket. Meg kell csak nézni a fejlett Indonéziát, Fülöp szigeteket vagy bármelyik találomra kiválasztott Ázsiai országot, ott még tudják kezelni a helyzetet. Nem is beszélve a szerző, Izaura külön szakterületéről, a kismajmokból toborzott hadtestekről.

Azt mondom, Brunszvik Teréz, a kúrva anyád!

Rosszindulatú Vászka 2010.09.02. 10:24:17

@leginkább tejből: ojan tatyót én is akarnák, esetleg intézkednél a Globálon is? Köcce.

@21méter: jó meglátás. Jelzem az hölgy akit emlegettél, az első hun zsékat celebribanc volt, aki leszopta a popsztárt kis hirnévért. A hüje picsa.

Commandante Jayasuriya 2010.09.02. 10:31:01

@21méter:

Te is a bizniszből élsz, ezért ne személyeskedjünk, ha kérhetném!
Egyébként kérdezd meg Radai kollégát, ő biztosan tud mesélni ezt, azt a kiskorú leánygyermekek munkaerőpiaci helyzetéről.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.09.02. 10:52:32

@leginkább tejből: az általános iskolás alsósok destruktív szektájának vleleplezésére is megérett az idő

írni! és olvasni!! tanulnak!!!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.02. 10:52:58

@Rosszindulatú Vászka:

Mesélj, valami jó kis pletyire mindig vevők vagyunk.

@Commandante Jayasuriya:

Inkább bóknak szántam.

leginkább tejből 2010.09.02. 10:58:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

ajjaj. még rágondolni is szőrnyű, mi lesz ennek a következménye!

Commandante Jayasuriya 2010.09.02. 11:11:47

@21méter:

Na jó van, csak mert már indult volna a különlegesen kiképzett "zonderkommandó". Akkor visszavonom gyorsan a parancsot.

Commandante Jayasuriya 2010.09.02. 11:36:00

@Frick László Emlékzenekar:

Itt most konkrétan a papás-mamásra gyakorlatára gondoltam, mint az utódnemzés rutinjának kisgyermek korban való motorikus bevésésére, amely a felnőttkorba érve a refleksszerű, gördülékeny működést kívánja biztosítani.
Napjainkban a hóbagolynak is nevezett, nagyon idős bácsi, hungarikumként ráolvasással is segíti ennek a metódusnak a további terjedését.

Természetesen a doktoros játék szerepe sem elhanyagolható, a gyermekek vizuális fejlődéséhez ad megfelelő támpontokat.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.02. 17:52:50

Elképesztően jól kidolgozott tanulmány, gratulálok Commander! Ha majd iskolás leszel, valószínűleg még jobbakat fogsz írni!

Commandante Jayasuriya 2010.09.02. 23:41:43

@Levéltáros:

Sajátosan sajnálatos, de olyan iskola nem létezik, ami segíthetne.(kivéve a laudert)

Commandante Jayasuriya 2010.09.05. 02:00:38

@21méter:

Nem, ilyesmi nincsen...!

Megy a gőzös, csiiihuuhuuúúú, az van.

Főleg, ha a miniszterelnök is szereti a focit.
süti beállítások módosítása