Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Lábszag

2010.07.03. 10:02 Frick László Emlékzenekar

 

Időszámításunk előtt többezer évvel, úgy 1993. táján, alig várom, hogy egy praeklimakteriális 35-és a halál között exgrúpi jól helyreigazítson az évszám ügyében, de kb 1992-94. között a Sex Action nevű tipikusan dominánsférfi zenekar tagjai a nyári turné előtt fogadalmat kötöttek, hogy egész nyáron át nem mosdanak, kivéve a bokától lefelé és a herezacskótól az egykori majomfark csökevényéig terjedő un. árokzsírnyerő helyet. Ezeket volt szabad mosniuk.

 

A grúpik diákpasijai aztán jól elcsudálkozhattak, hogy ezek a dacos kis ajkak milyen szorosan zárkóztak el bizonyos esetekben a megnyílástól. Ó szájüregcsék dzsungellényei!

 

A férfizenekarok életét csak nőimagazinokból ismerő feminista-aktivista hölgyeket szexuális kielégítetlenségük nem csupán nemescélű kampf-juk fokozására turbózza hormonálisalapon, de képzeletük elsivatagosodásával fel nem foghatják, hogy a kovbojcsizmáikkal a férfibuzik szexuális fantáziáját pálpusztaizáló magyar rep & rok „zenészek” miért is-miért is mostak lábat, ha egyszer a férfi lába genetikai alapon nemi-specifico büdös. Hivatalos papírjaik szerint férfi nemű nembüdöslábú mind az az összesen öt pasi, akik a NANE tüntetések immár lassan nyugdíjas korú, legalább nyolc éves bútorlap sziluettjeit szokták dekopírfűrészelni meg kompresszorral kis költségen csajos színekre festeni meg cipelni a furgonba meg furgonból.

 

A lábujjszopás, úgy mint más fetisiszta jelenség is, tipikusan férfi betegség, férfiakra jellemző.

Vagyis, ha a kedves Ruszkibaka úr, a néhai politikailagmegfelelő bloghús jógondolkodású blogger, fasztúró-imádó & specialista és költő, exönkormányzati képviselő úr nem törölte volna a blogját avagy zárolta xilluc típusú [de nem paródia jellegű ám - a szerk. kiaka.], deviszont ténylegesen magánbloggá, nem tudom, nem látszik belőle semmi, akkor a kellő szagelképzelő képességgel megáldott olvasóimat  orbitális lábszagélményekkel gazdagíthatnám, ugyanis a lábszag jellegzetesen homoszekszuális feromonféle, különösen a katonailábszag, esspecielle a ruszki ( de főleg szovjet, ama bizonyos viaszkosvászony-szárú és csak a fejrészén bőr csizma bukéja! de szabvány CA-kapcahasználat mellett ám!).

 

ezek aztán az autentikus ruszkibaka csizmák!



 

Igen-igen, kedves, de olvasni még valamennyire képes férfiolvasóim, igen! A lábszag a fejekben kezdődik! Ugyanis a feminista-aktivisták minteg 4,79%-a egyelőre még annyira fejletlen tudatú, hogy képtelen megoldani mindent szűkkörnyezetében férfi nélkül. Ismeretesek bezzeg úniós, de pláne bezzegamerikai vagy brit tudósok által feldolgozott  ósztrál példák arra, hogy anglosaxo feministaaktivisták maguk veszik edzett csuklójú mancsukba a dekopírfűrészt, ha a családonbelülierőszak áldozatainak sziluettjeit akarják a szükséges mennyiségben szaporítani. És értenek a festékfújó kompresszorokhoz is.

 

Sajnoshogyazonban a mélymagyar kevésbéfejlett feminizmus még rászorul neme szerint hím egyedekre. Mi lehet a titka, annak, hogy valóban magasanfejlett, veleszületetten művelt és átgondoltan intelligens nők képesek, ha visszatartott lélegzettel is, de naponta többször átvonulni olyan előszobán, ami férfi (!!) cipőket tartalmaz??? 

 

A titok megfejtése rémegyszerű. Viszont rámutat a mélymagyar nők alávetettségből fakadó begyepesedettségére. Ugyanis a magyar háziasszony, különösen pedig a szittya és más nemmegfelelőpolitikaoldali gondolkodású azt hiszi, hogy jó az a férfiaknak, ha őnekik a két öltönyükhöz elég egy pár fekete cipő meg még mondjuk plusz egy edzőcipő a bicótúrához meg még egy vietnámi papucs nyaralásra, az három. Bezzeg mennyit kell szenvednie egy nőnek, pl bokasüllyedést kap az utánajárkálásban, mire minden ruhájához talál megfelelő cipőt is, de kétféle sarokkal. (A diákpasijához vehet magassarkút, de a férje seggdugasz, őmellette csak közepesen magas sarkúban jelenhet meg, ha nem akar égőzni.)

 

És máris egyre közelítünk a lényeghez: a cipők mikroflórájához és faunájához! Ugyanis a fejletlentudatú nőnek, akit magastudatú feminista élőbeszédben csak soulkitchen házipicsaként emleget, nincsen annyi esze, hogy fölismerje, ha egy cipő , mert a hét öt napján zsinórban viselik, nem tud megfelelően kiszáradni [csak férfiláb tud izzadni, de ez egy másik dolgozat tárgya lesz majd!- a szerk. kieg & figy.] az lényegében a lábszagtermelésben jelentős gombahegyek győzelmének biztosítéka a tejsavfaló baktériumokkal szemben!

 

Ráadásul a lavór divatjamúlt, már csak skanzenokban lehet látni, így a lábáztatás is elmaradott, a zónijós normákhoz még csak fölfejlődni igyekvő területeken, Moldáviában, Csecsen és Ingusföldön figyelhető meg, esetleg Nyugat-Kínában.

 

A lábsó-ról szerintem ma már mindenkinek a lábszépségversenyek kattannak be, úgyhogy ezt a témát lapozhatjuk is.

 

Csokrozzuk inkább a tudományosság kellő szájaízének megadására a lábszagtípusokat.

 

Aki még csak epret evett életében, az mennyire is jóhiszemű lehet arranézvést, hogy egyes illatok milyen közeliérzetűek bizonyos ízekkel, de aki az etikettnek megfelelően befogott orral próbált már pálpusztaisajtot enni, az tudja csak igazán sejteni egyrészt, hogy a szar íze milyen közeli élmény lehet a szagához képest, valamit azt is, hogy lábfetisiszta homoszekszuális költők mit érezhetnek ruszkibaka-nagylábujj szopás közben, ha teszemazt az a ruszki baka már 36 órája járőröz Mahacskala külvárosaiban .

 Aki bátor és képes a hátraszaltóra, az gondoljon bele, hogy egy olyan lábfetisiszta milyével fokozza más kedvenc testrészén a smegmatermelés és már dobhatja is a talpast heurékázása után.

Ehhez képest a férfifocisták öltözőjében ködlő focistalábszag afféle, amit Lady Macduff érezhetne alulrólszagulva Terézanyu-t.

 

Az a lábszag, amire már találhatunk szavakat, a sajtos makaróni illatánál kezdődik, különösen, ha zacskóból varázsoljuk kedvesünk tányérjára az öntetet.

 

Én mindenesetre, ha választhatnék, természetesen izraeli leánysorkatonai elhelyezés körlet kapcaszárítójában élvezkednék. Ha a Magyar Néphadseregben többezer éve, pl 1982-ben a kincstári szarbarna pamutgatyó helyett a valamit magára adó magyar baka műszálas feszes Speedoo-úszónadrágban pállasztotta a Ruszkiabaka úr által annyira kedvelt túróját , akkor elképzelhetjük, hogy az izraeli hadsereg sorkatona leányai biztos, hogy bennetton színekben pompázó , de micsodásan kellemetlenillat-tal való pingallós, halálfejes, helókittis meg Garfield-es zokákat szárogatnak a körletek vaságyainak rácsos végein.

 

Korunk vezető eszméje, a southparkiánus matulista fikaizmus oltárára is le kell tenni, ami ennek az oltárnak kijár, így föl kell tennem a jellegzetesen török vidori álkérdést, hogy kényelmesen csaphassam le magamnak, miszerint, ha Jézus nem élt, hány fokos volt a lábszaga. Sajnálattal kell azonban megállapítanom, hogy Jézus, miközben soha nem élt és családja volt, gyerekeket csinált (és nem ám csak a feleségének!) un Jézus-szandálban [vietnámi papucs, Made in Malaysia – a szerk. seg.] járdalt. A Jézus-szandál pedig olyan klímájú helyen, mint Izrael, port ver föl és ez a por biopúder szerű drájvid réteget, magyarul retket von a lábra és ez lényegében halála a tejsavfaló baktériumokat evő gombáknak, így bármennyire is sajnálatos lesz ez a tudományos tény a jézusfikázók számára, Jézusnak, aki nem élt, nem lehetett lábszaga sem. Sokat tudna erről mondani Jézus egyik csaja, Mária Magdolna, aki szintén nem élt, viszont jópárszor megmosta Jézus lábát, ami nem is volt neki. (Megjegyzés a Kigondoltam! cenzorainak: Tiltakozásomnak adnék hangot, ha ezt a bekezdést vallást érintő szakasz-nak tekintenék, ugyanis a sose élt Jézussal való gecóskodás korszerű matulista fikaizmus nemhogy nem vallás, de egyenesen a klerikalizmust blaszfemizáló diálektikus materializmus csúcsa, ámen!)  

 

A lábszagot politológusok is használják magánbeszélgetéseik során, pl a zebegényi nyaralójuk teraszán este tíz felé: A nekik a magánéletükben nem tetsző irányzatú alkotmánybarkácsolást szokás a politológusi konyhanyelvben lábszagúként emlegetni.  Mindenki, aki volt már szerelmes esetleg és volt szerencséje például a 69-es helyzet pozíciójának kialakításakor szerelme tárgya lábához kellően közel kerülni , tudhatja, hogy szerelmünk lába még akkor se lehetne büdös, ha történetesen és papírjai szerint férfi nemű lenne. Eennekmegfelelően tehát, ha a politológus magánízlése szerint a neki tetsző opárt face-e cukorsüvegből szopottan kellemes, akkor se lábszagú ennek a pártnak a politikája, ha nemhogy nem barkácsol az alkotmányon, de pl látványosan oldalbafütyüli az Alkotmánybíróság vagy az ÁSZ közbeiktatásával.  Pedig, mint erre dolgozatom bevezető szakaszában utaltam, a férfi lába nemispecifikusan valamilyenszinten gombás hiszen ettől büdös.

 

Szili Katalin ugyan nem férfi, de politikus, és mint ilyen, a politikai elfogulatlanság áxiómatikus bizonyítására tóth károlyi mérékkel alkalmas személy, tehát nagyon gyorsan jegyzem meg, hogy Szili Katalin lába büdös és ezzel már széjjel is cáfoltam az alaptalan vádaskodást, miszerint ezen kellően tudományos megalapozottságú dolgozatomban akár burkolt formában is, de lennének politikai utalások, felhangok, illetve bukéja lehetne olyan.

 

Csakugyan hasonló módon tudományos alapú , tizenhatos minta feldolgozása alapján készült felmérések bizonyítják, hogy igazi férfi lába bizonyos jövedelemszerzőképességi határon (havi 650000 Ft nettó)  felül akkor sem büdös, ha egyébként a Gój Motoros Club tagja is és ezért képes akár egy napig is nagynyárimelegben kovbojcsizmában rothasztani.

 

Ismerünk vegyesházasság-okra megkapó példákat, ilyen a Baló György – Morvai Krisztina elháltságban ugyan már nem kifejeződő, de papírilag flott kis házassága, ami mindentől függetlenül azon ritka példák egyike, amiben tuttibiztosra vehető, hogy bizonyos körülmények között asszony lába is lehet büdös.

 

Igaz, hogy a keret között immár elolvashatatlanul hosszú szövegmező fortyog az kibogozhatatlanul bonyolult összetett mondataimtól, de tökmindegy, mert a gyorsolvasás nagyátlója az első bekezdésből rögtön ebbe az utolsó cuppan, így végre elárulhatom, hogy ha a Sex Action együttes tagjai csak az első bekezdésben részletezett testtájaikat mosták turnéjuk során, tizenkét hét alatt mégis hogy lehetséges az, hogy a kosz nem ette véresre a rinocéroszbőrüket, hát a válasz egyszerű: a grúpik ennyire gondosan nyalták őket végig a koncertek utáni bulik afterpartijai során. És így döbbenhetünk rá, hogy a zordkülsejű szezonális fazonzenekarok tagjaiba is szorulhat némi érzelem, hiszen azért mostak lábat, hogy ne legyen gombás a farkuk, mert nincsen az a turné, ami egyszer ne érne véget, és mit szólt volna ahhoz anyu [itt: feleség, élettárs, csajszi vagy Gankszta Zolí esetében anyu a szerk. súg.] , ha a turné záróbulijára forduló hét végén a szokásos menyasszonyláz mellett még punciviszketés is gyötörte volna félpopsival ücsörögvén a cicaszéken.    

 

Esti kérdés:

Kinek a lába büdösebb? Forgács Zsuzsáé egy jólsikerült főiskolai feminista-aktivista előadás után vagy az alábbi núbiai lányoké ÖSSZESEN? A helyes megfejtők között egy hetes Babarczy-szemináriumot sorsolunk ki.

 

96 komment

Címkék: lábszag

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr442126463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domini cane 2010.07.03. 10:43:14

Ez túl hosszú , hogy elovassam.Szívesebben vettem volna , ha a több hónapja nem mosott pináról és annak szagáról írsz.

2010.07.03. 11:09:52

A kép jó, de német katonákat ábrázol.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.03. 13:29:13

fantasztikus poszt, csak gratulálni tudok!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.03. 14:51:37

de hogy kerül a csizma az asztalra?

mer büdös?

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.03. 14:52:18

ja, és el lehet felejteni hogy ezt a hosszú posztot elolvassam

szanalmas 2010.07.03. 15:59:10

@bobolysz@:

Minek olvasnád el bazmeg, úgy sem értenéd!!!

Commandante Jayasuriya 2010.07.03. 19:41:24

Kimerítő részletességgel feldolgoztad, eme sok-sok embert égetően érintő, igen kényes témát.
Olvasván tanulmányodat, elmerengtem a helyzet súlyosságán, és arra a következtetésre jutottam, hogy jobb lesz ha kiviszem a tornacipőmet a teraszra.

Commandante Jayasuriya 2010.07.03. 19:52:34

Frick úr kérem, ha lehetne egy szerény megjegyzésem...

A fentebb megénekelt lábszag fertelmes, de szinte elmaradhatatlan mellékterméke, a lábujjak között tenyésztett koszcicus, amelyből finom ujjmozdulatokkal kis galacsinokat lehet gyúrni, majd elkészültük után pöckölhetjük szeretteink igénye és érdemei szerint, különböző testtájaikra...

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.03. 21:21:05

a poszt irója alapvető anatómiai ismereteinek hiányosságáról tesz tanubizonyságot amikor a lábszagot mint ojat nem abból az aspektusból vizsgálja miszerint a seggből kinövő alkatrészek természetszerüleg nem lehetnek illatosak

akinek illatos a lábszaga azzal valami komoj probléma lehet

azonnal fordujjn orvoshoz

szanalmas 2010.07.03. 21:44:29

@bobolysz@:

Vedd már észre, hogy nevetségessé teszed Jókai nyelvét a prüntyögéseddel, te buzzancs!

több biztosító 2010.07.03. 22:48:59

minden idők legszarabb posztja. hogy a faszba képzeled, te idióta, hogy ezt bárki is végigolvassa?

PesszimPista 2010.07.03. 23:07:45

Azt kibaszottlábszagú mindenit! Csuhaj!
Ez olyan kerek, hogy fogást találni rajta . . . .
Csak azt nem értem, miért nem édibébi illatosranyalt fenekű kölyökkutyákról szól??? (bár nem tudom, pontosan hogy jön ez ide . . . de sebaj)

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 02:54:31

@szanalmas: Egyhuszonnégyórán belül most már ez a második rémes fölismerés, ami tököndöf, miszerint Nyunyejszkij lány [-> sajt-szimat játék eredménye: kigondoltam.blog.hu/2010/02/04/eszrevetel_12
]
Szánalmas, kit kell leszopnom ésvagy kinyalnom ahhoz, hogy én is belső-felső körös lehessek? [Gondolom, yvette-baba kulának is [epres]kotongumi ízű a pinkusa, mint kreatívszajhának, őt??? ]

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:05:31

@domini cane: Sajnálom, hogy enyire gyérek a pinaismereteid, de a pina öntisztuló szerv, főleg, ha eredeti bio állapotban tartják. Gondolom, nem volt még hetero nemi aktusod így nem hallhattad azokat a fingáshoz hasonló hangokat, amikben egy egészséges pina phrúúúzza magából kifelé a spermát vagy mint minden moder', fejlett tudatú értelmiségi nő, csak gumiban engedte/gumiban engeded.
Eeleve a hüvelyváladék önmagában tartalmaz bizonyos jóbaktérium és jógomba állományokat (ezek a baktériumok "bélflóra" néven említődnek hülye picsáknak célzott reklámokban és kiskegyedszövegekben) Akinek volt már pinája, az tudja és nem kel neki régi Ifjúsági Magazinokban sárgás törékeny papírról veres Pali bácsit olvasniuk ahhoz, hogy rájöjjenek, egy bugyin mindig van valami csiganyom, ha a gazdáját nem érte szexuális inger (vagy érte, de minek, ha fapina) Apropó, még fapina is levelhet, ez a tisztulási folyamat.
Végül az ember lyánya pisil, maga a vizelet is tartalmaz csupa, a pina hygiénéjében hasznos anyagot, s amikor a gazdája odatöröl magának az alsószoknyával (és nem a Nőgyógyászok Öröme elnevezésű bugyiban pállasztja...)
már meg is tisztította.
Tudom, hogy egy biopina szaga egy mai korszerűen (pl waldorf iskolába járatott) gondolkodó nő számára relatíve büdös, de ezzel az ízlések és pofonok kiserdőjébe tévedünk. A pina tulajdonosa a pinája szagolásakor éppen nem létező bukékat is hozzáképzel/emlékez a menstruálása idejéről, amit pl az ezt a pinát nyaló szerelmes férfi (moder' nőnőnél csajszi) nem érezhet. Ámmeny.

Javaslom, hogy ha férfi vagy, egyszer legalább az életben, de megjegyzem, hogy leginkább szerelmes is legyél a pina tulajdonosába, nyaljál pinát vagy efféle, vagy ha van neked esetleg pinád, mint ilyen, és az pl olyan állapotban van, mint a Német Szövetségi Köztársaság mezőgazdasági területei, hogy a muikroflóra_faunáig lemérgezett, önkomposztálódásra képtelen, lényegében a kavicshoz vagy kőzuzalékhoz hasonlóan halott, akkor... nem is tudom, mit csinálj, Németországban bioboltokbvan lehet kis zacskóban venni mikroflórát és faunát a talajhoz. vannak valamifféle regeneráló intim szappanok, de most ez, ha pinával rendelkező vagy, már tényleg égő, hogy még erről is nekem, hülye fasznak kell papolnom, ámmeny.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:08:10

@domini cane: Nagyon röviden:

Egy núbiai lánynak a pinája sohasem lehet annyira büdös, mint egy modern, jujdehygienicus fejlettkulturájú művelt egyetemista lánynak a Sziget fesztiválon, ha egy jólsikerült bebaszás után a hányástócsájában ébredett föl, pedig 36 órája mosta a pináját már. Tudom, hogy nagyon kellemetlen egy igazság ez, ha fiú vagy, ha lány, esetleg, ha buzi lennél...

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:10:16

@PesszimPista: Szólhatna arról is, de akkor az anyakutya nyálának bio-összetevőit kéne taglani. namost, az a moder nő, aki pinanyaló típusú kutyát tart (mert a gyerekszülés lógattatja a csöcsöt és a császár' hege csúnyát mutat a 35 kg terhességi ráhízás következtében töttyedt hasikón) az tudja is, hogy a kutya nyála milyen egészséges összetevőket tartalmazhat..

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:15:02

@több biztosító: Úgyx, hogy vannak rajtam kívül még idióták, akik veled szemben tudnak olvasni, sőt nálam idiótábbak, akik fölfedezték már, hogy az egyik mondatom eleje köszönőviszonyba se nincsen a végével. Te mért nem az iPodod nyomizod valami fasza játékban kommentelés helyett Ha már impotens vagy egy jkomment méretű riposztra is, nemhogy posztra.

Könnyen kritizálhat egy ötperces rapid baszást az, akinek a pöcse nem ér ki a bugyiból pisilni se.

Ez a poszt kb fél óra alatt készült (a képvadászat volt ebből negyedóra a ruszki google-n) és még nincsen is kész, csak a felső-belsőkörösök unják a pofámat (yvette babakula pl) és így akarnak jellegzetes pesti módszerekkel lekoptatni hogy egy még helyesírás ellenőrzőn se átfuttatott csuklózott vázlatot már föl is tesznek a születése után pűár órával.. régi Népszabadságos módszer ez a politikailag nemegfelelő újságíróslapaj lekoptatására.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:16:54

@bobolysz@: Senki nem is feltételezte egy erőltetetten műlaza ávátáráról, ami tipikusan kommunikációszakosságodra utal, hogy még tudna olvasni, ha írni se. Szerintem ezt a kommentedet is kopipasztáztad valahonnan.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:21:15

@bobolysz@: Korunkban többszázezer nő végbele a konkrét szarás percei kivételével valamilyen gyümölcsillattal (és persze ízzel) pompázik és sokkal sterilebb mint egy pohár a Zöld pardon -ban. Természetesen vannak még über-műveltebb nők is, mint yvette bababkula, akiknek a fenti provokációmra az a hervatagságában sem izgató fedáksárija, hogy bizony az ő swegglyukuk rendesen nemhogy szarszagú, de szaros is. De hát a mélymagyar vitakultura már csak ilyen, egy jó poenért űber [ááálattá] lesz mindenki.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:22:58

Jelentés a Kigondoltam! gépháznak: Ebben a pillanatban, amikor írom, az oldaldoboz laborok gombja belecsúszott a középmezőbe s alatta oldaldoboz kékek lettek a betűk. benneteket nem fenyegetett még meg az index ügyvédje vagy ennyire csókosok vagytok már?

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:27:00

@Commandante Jayasuriya: Ilyet éretlen kislányok szoktak játszani. Éppen ezért a régi elavult parasztasszonyok még annyira bunkó egy taplók voltak, hogy leányaikat nem csak a fenék kitörlésének helyes irányára tanították, hanem az ujjrend fontosságára, tehát hogy azzal az ujjainkkal amivel [pontos hely a szerkesztőségben] nem micsinálunk már a [pontos hely a szerkesztőségben]-ba bele, de még el is tartjuk V alakban. A többi részletért érdeklődjön gyermeknőgyógyászoknál, akiknek pontos képe van arról, hogy 12 éves parasztlánykák vagy magasfokú értelmiseggi leánykák pinabúja szagosabb-e.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:31:09

@méhészborz: Én is német katonáknak néztem őket, de sajnos még el is olvastam a cikk szövegét, orosz szerző műve és.. hát az enyhe kifejezés, hogy önkritikus. Egyébként, ha megnézed a képet, a magasan elálló vállaptartó valamint a szoknyaszerűen terülő zubbonyalj is árulkodó, meg pláne a linkről kattanó másik kép. Viszont osztom a megdöbbenésed, még én is ledöbbentem.Tudtam, amit tudok, mert szinte mindent olvastam orosz íróktól, ami magyarul megvan.. talán Ulickajával szemben vannak adósságaim. De ő ukrán ornamentikus.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:34:20

@méhészborz: Tehát a linkről ugrik a németkatonás a( a nem krómbarna-fehér, hanem a feketefhér kép) ez meg a szovjetkatonás és akkor most vágtázom is ennek a linkjéért, mert azt meg elfelejtettem! és a cikk is kéne hozzá, másra is!

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:38:51

@Commandante Jayasuriya: Most kattogtam utána, hogy ki lehetsz (bár most valahogy nem cuki nekem ez a játék) ... ö... dacolsz még? Az ember ne csináljon segget a szájából, deviszont bár én pl seggfej vagyok, nem tagadom, de még ebben a nyakamon ülő seggemben is több a [mi, az a szerkesztőségben] Ha az vagy, akire gondolok, akkor tessék szépen a truccot befejezni! Ha nem, akkor se árt napon szikkasztani a tornacipőd, bár leánykahiedelmek szerint a hellókitti-fuck-a-bennetton színű tornacipők genetikailag nem lehetnek büdösek.
Kedvenc tornacipőm, ami nem büdös (nekem)
macskabicska.freeblog.hu/files/cipo.jpg

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 03:41:36

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: Dehogy! Trendi jógyerek, szerintem két kommcsiszakos papírja is van, ráadásul egyik se Károly Róbert-es, sőt szerintem újságíró papírja is van és egy időben bepróbálkozott az Antagon blogban is. Tudod, ez olyan, mint a manga-ávátárás lányok, akik mislenbaba alakúak szoktak lenni hajfestékkel műanyagraffiacsuta szerűre legyilkolt hajjal ( és nagy csúnya Aral-tó alakú piros folt van nekik az ülőrészük legintimebb zugaiban)

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 05:10:44

@méhészborz: inkább kiszedtem az egészet, mert forrás nélkül az a kép nem ér semmit.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.04. 08:07:15

@szanalmas:
a jókai az nem egy bableves?

minél jobban idegesítelek annál hamarabb üt meg a guta
vagy valamijen egyéb tolulás végez veled

@Frick László Emlékzenekar:
az emelőgépügyintézőimet már nincs bátorságod kritizálni csak a szegény avataromat?
de az meg szarik rája

nem veszekedni jöttem

de ha már igy szóbaelegyettünk (és ijen frappánsul felvettem a kesztyüt) hadd kérjek jutalmat

egy posztot szeretnék olvasni egy aktualitásról a videóbiróról az ön tollából
(ne legyen azér túl hosszú mer akkor nem olvasom el)

a kezdetektől fogva úgy látom hogy itten maga az egyetlen értelmes enber

maradok híve bobolysz@

p.s. bocs hogy a végére átmentem magázásba de eccerűen felépült bennem a tisztelet a komment végére és ugy éreztem ennek retorikailag (ez ide bisztos nem jó szó) is sujt kell adnom

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.04. 08:17:07

@Frick László Emlékzenekar: az eset szokatlansága folytán érdemelt külön bejegyzést!

domini cane 2010.07.04. 09:22:14

@Frick László Emlékzenekar: Nagyon szépen köszönöm , kimerítő válaszod.

Yvettebabacool 2010.07.04. 09:42:05

jesszus ezt a sok barmot

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.04. 20:04:41

mennyi frigid nöszeméj van erre
nem irigylem a himtagokat amejik életet igyekszik lehelni beléjük

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.04. 22:46:34

László Zenekar, nagyszerű a poszt. Ha még javítottad volna, akkor nagyonnagyszerű lenne, de akkor automatikusan csatolódna az irodalmi Nobel-díj is, az meg kicsit kommersz.

Oroszok olvasásában egyezünk, én is amit tudok.

Japánt lehetett volna még belevenni, ha már a férfi/női cipőket elemezted (amúgy zseniálisan):

- exkomcsi országokban a cipő viseletes és koszos
- nyugatiak naponta pucolják
- japánoknál olyan, mintha aznap vette volna a cipőt.

Tehát a politikai berendezkedés a lábszagot is meghatározza (ruszkibaka vonallal ez megvolt), de az európai-ázsiai kultúra is ám!

Yvettebabacool 2010.07.05. 01:17:18

@Frick László Emlékzenekar: szexi , hogy minden masodik kommentedben megenekelsz valamilyen formaban, a kezzelfoghato gyuloleted ( vagyis dehogy, hisz ugye keves valek en ahhoz hogy effajta ingert valtsak ki) mar-mar a tudomet is elneheziti neha , de meglepve s megveto horkantassal konstataltam, hogy leallsz az olyan yasurija fele trogerekkel,mert legalább o hanemishaverdelegalabbkozosenuraljukcimbikentsimogatja a buksidat. Hat meglepodtem es szomoru vagyok, pedig lehetek a grupid Frick? Nopersze csak abban az esetben, ha a kovetkezo allergias fulladast tulelem. Ha nem, nyertel, tied a placc baszod.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.05. 02:52:24

@Yvettebabacool: hát, azt hiszem, ha valami nem jellemez engem, akkor a gyűlölet az. Én igazából nem vagyok olyan jó nő, hogy egyszerre (mint te, te kis ügyi) tudjak kint is és bent is egeret fogni. Én seholsem akarok egeret fogni, sőt akarni sem. Márpedig akarat nélküli "férfi" kija faszomnak kell, nincs az a nő... Nem gyűlöllek, most te lépsz :)(de én csak holnap ilyenkor tudok)

Yvettebabacool 2010.07.05. 08:25:01

@Frick László Emlékzenekar: pedig nekem is csak hohenheimi egerfogom van, nem egy kimeletes darab, s nem is direkt teszem ki, csak az ehes joszag setal bele mindig, amikor felcsillan a szeme egy kis potyara.Akarat, es tudat itt sincs, csak hogy Jung szavaival eljek a szinkronicitas, a kauzális esemenyek veletlenszerű ideiglenes egybeesése, ami antik kifejezessel elve annyit tesz: Szerencse, amit mint tudjuk a kizartak a szajensz fogalomtarabol, leven mondva, hogy minden veletlenszeruseg, nalam azonban direktnek tuno szerencses egybeeses a nagy szamok vilagaban hosszu tavon ki fog egyenlitodni, amivel kapcsolatban egesz egyszeruen csak annyit akarok mondani, hogy amikor ez a nap eljon, te nagyot kacaghatsz, hisz en fogok akkor szivni.Akkorra talan a velem kapcsolatos szignifikans ellenszenved is kicsit enyhul,vagy csak tovabb ragod magad az altalad tobbszor jol megfogalmazott gecisegem entitasan.
*en sem gyulollek, sot egy kimondottan erdekes figuranak tartalak, akit l a s s a n kell olvasnom, hogy megertsem, es ez most egy kompliment, pedig elobb szakitsa le a kezem egy suvolto repesz valami kozelkeleti bunkiban, ahol sok helyem nincsen, de neha inkabb megis inkabb ott, nade ne terjek el a targytol, ugye.
**olyan jo no en sem vagyok, van ket mellem ( igen faszok, ketto! ) meg egy lyukam, a korites gyakorlatilag meg barmikor tulertekelheto, vagy degradalhato geschmack szerint, ergo relativ.
***megertem, hogy egy napig szeded ossze magad, hisz oregszel, s ha ilyen keson irogatsz, ugye... ( ez egy vicc...hu.wikipedia.org/wiki/Vicc

van szmajli.

Rosszindulatú Vászka 2010.07.05. 09:54:42

Csak szólnák, hogy a lábszagértő Ruszkibaka beteg. A blogjába írja. Itten-e az új blogja:

attilanaploja.blog.hu/2010/06/29/blogszunet_25#comment-form

Yvettebabacool 2010.07.05. 10:37:53

@Commandante Jayasuriya: latom egyvalaki legalabb van, aki nem orul neki.
sajnalom, hogy a te szemed is igy szurom, de meg kell kuzdjunk, mert en nem hatralok:)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.05. 20:17:49

@Frick László Emlékzenekar: @Yvettebabacool:

Hélóhélóóó, nehogymár itt kibéküljetek nekem!
Még a végén mégis kiderül, h hollivúdi forgatókönyvíró vagyok (és nem pedig mexikói, ami szeretnék).

Frick László Emlékzenekar 2010.07.06. 03:55:16

@pixelpiréz plüssvitéz: maszek: nem írunk mi ketten egy mexikóiforgatókönyvet bohócdoktorok munkacímmel?

Közösségi: Igen, már lassúztunk is babakulával, és erre a számra (ebben csípőt is kell ám bedobni! és a "kulcscsomóm" ám!)
www.youtube.com/watch?v=ChPJo_UuF6M

Yvettebabacool 2010.07.06. 07:57:29

@pixelpiréz plüssvitéz: nem vesztem ossze meg senkivel itt, felig teli kefiresdobozokat hajigalunk csak felalomban egymas fele.

@Frick László Emlékzenekar: felliteres tetrapakos kakao volt a tippem.
www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI

Fenehorizont 667 2010.07.07. 20:20:31

@Zweistein akiből egy is sokk:
j-vel írni az ly-t már kurvára nem progresszív, úgyhogy ha ügyes nyaligép akarsz maradni, váltasz valami más figyelemfelkeltő eszközre.

Commandante Jayasuriya 2010.07.07. 20:24:38

@fenehorizont:

Azt ír amit akar!
Ellentétben veled arcoska, te ne próbálj itt beszólogatni.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.07. 20:24:53

@fenehorizont:
Az kizárt dolog,mert fogalmam sincs.
Például erre gondolsz?

Lökd meg a kecskét!

Commandante Jayasuriya 2010.07.08. 06:56:02

@Zweistein akiből egy is sokk:

Ha már ennyire közel kerültetek egymáshoz, gondoltam megágyazok szárba szökkenni készülő liezonotoknak.
(jusson valami öröm neked is...)

Fenehorizont 667 2010.07.08. 09:46:49

@Commandante Jayasuriya:
akkor szólogatok be, amikor akarok, te fasz.

Fenehorizont 667 2010.07.08. 09:55:44

@Zweistein akiből egy is sokk:
például ha a lökd-öt úgy írnád, hogy lögd, az faszább lenne, csak az ilyet nemnagyon merik bevállalni az aktuális nyelv-forradalmárok, mert félnek, azt hiszi az ártatlan olvasó, hogy a hsz írója nem jópofa, hanem hülyeparaszt, és nem tud helyesen írni.

szanalmas 2010.07.08. 10:14:06

@fenehorizont:

Felveszünk ám adminnak, ha ezeket a nudlipöcsöket véglegesen kitiltod innen!

szanalmas 2010.07.08. 10:40:35

@Yvettebabacool:

Azt én nem tudom, de megdöntjük hamarost a zsarnoki uralmat és mi leszünk a császárok! Gondolom, valami katonatiszt lehet ha ért a puccshoz.

President Mahinda Rajapaksa. 2010.07.08. 10:43:07

@szanalmas: oke-oke-elvileg a beosztottam-de nem tudja hogy no vagyok (inkognitoban), akkor tuti kiugrik a repulobol a napalmmal egyutt!

Fenehorizont 667 2010.07.08. 12:01:12

@szanalmas:
áh, úgyse tiltanék ki senkit sem.

szanalmas 2010.07.08. 12:04:22

@fenehorizont:

Sejtettem, hogy homoszexuális vagy, de időben lelepleztelek szerencsére!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.08. 12:29:27

@fenehorizont:
Az ilyen korosodó hájhurkás hasú dominákat mifelénk kirudgalják az árokpartra, ebek harmincadjára.
Szerencsére mindig jön valami büdös török kamionos, akik vevők a csokis karikájukra.

Commandante Jayasuriya 2010.07.08. 13:49:12

@Yvettebabacool:

Ha elmondom, utána le kell lőnöm téged...

Commandante Jayasuriya 2010.07.08. 13:50:41

@fenehorizont:

Ja, a szerelem nagy úr!
Látom meg akarod dugni a kétfejű sokkolót.

Commandante Jayasuriya 2010.07.08. 13:54:50

@szanalmas:

Rendet csinálunk, Rajapaksát megpuccsoljuk, hatalmat átvesszük!

Ami nem gond, mert Raji csak egy festett hajú, hajbókolós, nagypocakú bábfigura.

Commandante Jayasuriya 2010.07.08. 15:47:50

@President Mahinda Rajapaksa.:

Csak tudnám, milyen bajusz festéket használsz...

Commandante Jayasuriya 2010.07.08. 18:41:59

@Yvettebabacool:

Elefántkaki lesz az inkább, vagy mi...

Frick László Emlékzenekar 2010.07.09. 03:07:31

@Yvettebabacool: 32 nick-kel ezelőtt is útáltam, hogy amikor Brendel Mátyás úgy akart csinálni, mintha kint lenne Finnországban, valami ékezetet nem ismerő nokiaszarral trükközött (a maszkozásról szakmailag nem tudok nyilatkozni csak annyit, hogy IPcím keresőmotorosokat állít fejre és bucskáztat a bokros burgyinba bele hanyatt) Tudom, hogy kiakasztóak a melléütéseim, de nem kevésbé az a mélyfiló ékezet nélkül.

Riposztpárbajra bármikor (bárkivel) sorompóba állok, csak egyeztessük óránkat, én naponta kb 5 órát alszom három részletben. De gépközelben lenni, ez bizonytalan... De addig tanulmányoz, egyeseknek mikor, hányperc alatti azonnaliválaszt vertem a gépbe bele.

Mindenütt túl vannak bonyolítva a dolgok, holott egyszerű: A nick nem az ember. A nick szellemi (olykor művészeti, máskor kopipasztázott klisébe nyomi-nyomizott) alkotás. Kuchlschreiber Hajnalka Magánblogja, Tokod-Altáró Schöherz Zoltán allée 12/b II. lph. V.em 3. a kisszoba balra, ez is nick, ami negyenlő Kuchlschreiber Hajnalka Magánblogja, Tokod-Altáró Schöherz Zoltán allée 12/b II. lph. V.em 3. a kisszoba balra-val. Hanem valami más (-> blogtali tapasztalatai)

NEVES emberek szoktak nyafogni, hogy NÉVTELEN kis senki alpári hangon TÁÁÁmadják őket a neten és ez milyen aljas. Namost akkor Ficka Monkey kiírja a nevét: Obomolovity Petar , Szentendre, Szamárhegy Déli Lejtő Boulvarde 47/b és akkor most jól meg tudta Neves Ember, kiben kelt ő akkora fóbiát, hogy kampfol ellene.
Valameint egy ilyen kontraszelektív országban, ahol a kapa ír és a toll kapál meg mosfőztakarít és a gyerekrevigyáz, sok Érdemtelen de Műűvész-e? meg is érdemli a sorsát. Míg pl Kiszel Tünde, a tehetséges újságírónő jól meg is él az általa ennmagára gerjesztett fóbiákból. Hű, de csúnya munkát tudna Csöcsinger Lizzy nick-en végezni a netoszférában.

Tehát [kurzív] így írjál arról, hány melled van és mennyi lyukad.

Vagyis nem tehetek arról, hogy ha nagynehezen is, de immár 1ó57p29 mp-e alszol.. valamennyire.

Yvettebabacool 2010.07.09. 08:03:55

@Frick László Emlékzenekar:

Tiszteletem jeléül ékezettel(tartson órákig-leszarom):
Azt hiszem teljesen felesleges lenne itt bármiféle riposztpárbajba bocsájtkozni, már csak azért sem, mert:
de öntsünk tiszta vizet a pohárba.
esélyem sincsen veled szemben, olyan bonyolult kétdimenziós gondolatösszefüggéseid vannak, hogy gyakran órákba telik, míg megértek mindent amit írsz, ha egyáltalán-tudom, aláírtam a szegénységimet-de most ez irreleváns.
Ha így érzek, rögtön átlényegülök kicsinyes bosszúszomjas humanoiddá, és kirántva a to"ro"met szegyen szúrlak, ha más nem verbálisan, és azt is utálom, mert olyan oldalamat hozza elo", amit rühellek.

*én nem fikázok álnéven, ha teszem, gondoskodok róla, hogy az illeto" tudja, hogy én vagyok-a gajrihárd paranoiáival kapcsolatban pedig elegem van az állandó gyanusítgatásból, ha most erre ment ki a kis vargabetu" a fenti szösszenetben.

Szóval nyertél.Megadom magam.

Két mell, lyukkal kapcs dilemmázom, a köldök vajon lyuk-e az Unioban? Nem találtam a vámtarifaszámát.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.09. 08:30:26

@Frick László Emlékzenekar:
Pont ugyanezt akartam írni, de egy kicsit gyorsabb voltál nálam.

@Yvettebabacool:
Én pont ugyanezt akartam írni, kicsit más szavakkal, de megelőztél.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.09. 08:39:33

KIBASZOTT KURVA ÉLETBE EZZEL AZ ÖNFASSZOPKODÓ BUZERÁNS TÁRSASÁGGAL!

TESSÉK LEESNI A FÖLDRE NEMÁM ÁLMODOZNI, HOGY BASZÓDNÁTOK MEG!

TERMEJJBAZDMEG, TERMEJJ!

TERMÉSZETESEN ELFELEJTETTÉTEK BEILLESZTENI A LEGJOBB FELDOLGOZÁSÁT A TÉMÁNAK:

www.youtube.com/watch?v=yDvAQbgiaF4

szanalmas 2010.07.09. 09:09:40

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

EGYET ÉRTEK, EZÉRT EGYETÉRTEK!

Le az exoszférával!

Commandante Jayasuriya 2010.07.09. 09:28:53

@szanalmas:

Csapatösszevonást! Mozgósítást!

AZONNAL!

Frick László Emlékzenekar 2010.07.09. 13:08:19

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Azt hiszed, Szolnok csak Marsi Anikót és Benedek Szabolcsot adta e hazának? Nesze: www.youtube.com/watch?v=_qVWuP9XjB4&feature=related

Frick László Emlékzenekar 2010.07.09. 13:10:56

@Yvettebabacool: Azt hiszem, a köldök lyukba számít és bio. A biotermékek vámtarifaszám-részlete mi? Úgy meglesz! Élemiszer+bio -és kész is!

Most ez a válaszod nagyon komoly volt, szinte úgy éreztem magam, mint ovis koromban, amikor a Jégkirálynőt néztük a moziban.

Yvettebabacool 2010.07.09. 13:18:35

@Frick László Emlékzenekar: feldolgozott vagy meg korpusz+golyo,mint az olasz vadaszok altal lenyirbalt madar, es vadtetemek?

Frick László Emlékzenekar 2010.07.09. 13:20:51

@Yvettebabacool: Te mivel lőnél ki olasz fürjvadászokat? És pl az olasz szűcsök-re, akik magyar pulikölyökből készítenek "karakül" szegélyt édy kikkesztyűre?

Yvettebabacool 2010.07.09. 13:25:52

@Frick László Emlékzenekar: a faszat tepnem le, konkretan.Mondjuk a furjeket leszarom,inkabb az idegesit, amikor slendrian modon a levesben meg ott kocog a soret, de hat igy bizonyitja a tacgorziumi pincer az autentikat, ugye.
Ellenben azt aki kinyirta bambit, azt 40 fokos tuzo napon leegett boron huznam hasomn azon a csalanoson keresztul, amibe jomagam is belepottyantam volt, es utana meg megzuhanyoztatnam kis forro vizzel, csak hogy erezze, milyen amikor a porzs alatt Piglet visitja a szerenatareppet Jovanottitol.

szanalmas 2010.07.09. 14:48:50

@Yvettebabacool:

Minden állatnak fazékban a helye!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.09. 20:26:43

@szanalmas:

nem is tudtam, hogy kínai vagy!

szanalmas 2010.07.09. 22:21:02

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Van kínától hallottam az F1 blogon!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.10. 02:50:33

@Yvettebabacool: @Frick László Emlékzenekar:

OMG, házasodjatok már össze és ne minket terheljetek már ezekkel a kibaszott hosszú együttélési vitáitokkal!

Frikk bazmeg, hajtsd már le azt a kibaszott vécéülőkét, Yvett meg nézd már el neki, h néha büdös a zonkija!

Faszom.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.10. 03:00:14

@pixelpiréz plüssvitéz: Mint kibaszott hippiféle, akiktől Tóta atya nemhiába védi az amúgy bunkó & ergya magyarságot, mezítláb járok, így a biopowder megóv a lábszagtól, télen pedig scholl papucsban. @Yvettebabacool: Drágám, olvastad már Salten bácsi másik életefőművét A Bambi mellett?? ? Ezt:
www.mutzenbacher.co.at/rundfahrt-mutzenbacher.html
www.pressmap.de/files/mutzenbacher.jpg

Frick László Emlékzenekar 2010.07.10. 03:11:43

@pixelpiréz plüssvitéz: Utoljára zoknim nő 1977-ben mosta és ő is az anyám volt. Inget úgy vasalunk, hogy először szépen az egyik hát-félt terítjük a vasalódeszkára, majd a másikat, aztán az ujjakat dugdosuk a kis könnyenmozgatható ingujjvasalódeszkácskába, aztán a gallért szépen, s végül a mellrészt, elöször a gombos majd a gombtalant és kész is, zakós napon persze ki a csiklósatyak vasal mást, mint a mellrészt meg a gallért.

WC-csésze takarításhoz, meg a környékéhez legjobb egy porféle, ami kevéske víz hatására habosodik, csak ezt a habot nem szabad ám sehová hagyni odaszáradni. Esetleg citromlé is megteszi a húgykő eltávolítására, nők által , túlságban nők által ülvepisilés kereteiben használt WC ülőke alul KÜLÖNÖSEN NAGYON húgyköves egészen narancssárga nagy plankok borítják (erről leht fölismerni a kizárólag nők által takarított WC-csészét, hogy alul jkörben a vízvezető perem alatt másfélkiló mészkő van húgykövel ciramirásan és a vécéülöke is , elöl. (Ezért van ott hiányzórész a nagyforgalmú helyek vécéülőkéin. )

Csecsemőgondozás: Az újszülöttet kéthetes koráig elsőhéten kétszer, aztán már csdak egyszer gyöngeteáztatjuk 22 -5 ó közz9ött, majd 14 napos korától füldugóval alszunk 22-5 ó között úgy, hogy a párnát is a fejünkre borítjuk, kb 4-5nap elteltével a csecsemő már nem fog ragaszkodni ahhoz a kibaszott teáztatáshoz, amihez az éjszakás nővérek szokatták hozzá a szülészeten (besárgulás ellen) és aludni fog. Értelmiségi picsák számára ugyan hihetetlen, de a csecsemőnek is egybefüggően legalább egy 8 órás alvás-szakaszra van szüksége. Persze az igazánértelmiségi nő baszik szülni és így persze aztán a pincsikutyája úgy alszik, ahogy akar.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.10. 03:13:31

@Yvettebabacool: Tudod, hogy egy édes kis Bambi hogy tud harapni? Kb, mint te! Vadász, amit retteg az az ááttattlan őzimőzi halyapász, az.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.10. 03:14:56

@szanalmas: Tegyük gyorsan hozzá, hogy lehetőleg élve kerüljön a fazékba de legalábbis belezetlen. (a patkányt nem árt megperzselni)

Yvettebabacool 2010.07.12. 18:44:37

@Frick László Emlékzenekar: te parazna diszno te!
Gondolom a Bambi is valami taverotikus eloadomuvesz edesbugos hanggal, s brillians szivotechnikaval, eddig ugyanis mas szovegkornyezetben nem utaltal nokre velem kapcsolatban, hacsak nem egzotikus tancosno, avagy beeehhhbi kicsit behvagyokh indulvah seggeljhhhelhh fele kurtikkal egyutt csapattad a seggem az asztalnak az evos felere, ami udvariatlan, de egy grúúúpi a grúúúpisagert mindent, ugye.
Amennyiben igen, megnyugtatlak, Bambi jobban harap mint en, ugyanis a ragotechnikam nem kifejlett, s ajkaim is inkabb szopasra alkalmasak, ha erted mire gondolok itt nem szexualis kontextusba beleagyazva.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.13. 04:49:31

@Yvettebabacool: Nem akarom a vitánk kelkáposztafőtzelékjét igazán fölmelegíteni bébi, de ha mélyen belédgondolok képtelen vagyok elhinni, hogy te az életben egyszer is szoptál volna (mármint anyukád cicijén vagy az ujjinkódon kívül, tudod, azt a csúnyát borzalmasatm, a azt nem, nem hinném.)

Sajnos ezt a Bambi dolgot se én találtam ki, ha fellőném magam a hóódra a göncölszekér rúdján át, akkor is csak így lenne.

A történet pedig a következő. És ez a történet különös fényt kap attól, hogy ma már kétrétű szöveget sem képesek olvasni az emberek. Az un "mesék" mindd történetek. Párezer évvel ezelőtt, amikor a televízió még nem volt föltalálva, olyan sötét volt esténként, amilyen sötét -et már "beduin falu" címen is csak pénzért tudnak gulaschpartiizálni az Észak-Kelet-Szaharában. Ott feküdtek egyrakáson a barlangban, putriban téli veremben egyéb éspedig, hímeknőstényekkisfiúkkislányok és egyszerre, egyetlen szövegben kellett ártatlanmesketét és kellően hevítő pornyót mondania a mesélőnek. Amin az nagyjából még ártatlan 5 éves leányka nyaktólfölfelé, mindössze ajakát vebüvebüzve édelget, azon anyunak a szempillája is megcsurrant , de az egyszeműkélgyó is elrítta magát kicsinyt. Salten bácsi meg már a Bambit csak kétfelé szakítva tudta elmesélni.

Egyébként a Josephine-verzió sima szociohorrorként is olvasható s akkor megterehesedik az embernek a fölsőszempillája )ami fiúknak is lehet...
Sőt, Spiegelmann Lajóssné (aki harczostársad) csak szeretett volna a mann-oknak olyan tüköröt állítani.

(Nőknek sose szabad igazán tükröt állítani és profi költöztetős-sofőr koromban megtanultam sok-sok keserv árán, hogy magányos nő ágyát SOSE-SOSE húzd el a faltól, nincsen annál szomorúbb, mint amikor azok a sokmindenkis-ek, amik oda vannak gyürkészelve, hullanak le a porciccussok közé )

Yvettebabacool 2010.07.13. 07:53:38

@Frick László Emlékzenekar: aaz csak tagnyos babirzsebi aldalaban, sebbi bas.
A kedves torteneten most magam is elvebuvebuztem egy pillanatra, sot a Spiegelmannlajosne-fele osszefuggesnel egyet pukkantottam is a szamba dugott ujjammal, igy ni:
www.youtube.com/watch?v=IgzyaEz4mC4

Frick László Emlékzenekar 2010.07.14. 03:15:18

@Yvettebabacool: Igen, ezzel minden nőikuncsaftom így volt, nézett rám: "Na, mi lesz, hűűlye fasz állat, húzod el azt az ágyat? Nem tán éntőlem várod el?" A sajátosan szelektív nőimelékezet csak a taknyos papírzsepiket tartotta meg (ezek a takonyszerűekkel öszeragadmányozott használt & gyürkészelt papírzsepik mintegy 33-66%-át testzik ki) Csak amikor a felfújhatókrokodilzöld hosszas kis kolbászka-csavarmányok koppannak súlyosan, nembeszélve a, a hosszúrapödröt bugyik még hagyján, de bizony a nejlonharisnyák bukéja oxigéntől elzárt területen csak nemesedni tud, mint bizonyos sajtféléké. A kínaivibrátorról meg leugrik a repedt oldalú elemkupak s az elemek szana meg szét gurulgáznak. Viszont ettől kezdve csend van és az ember, minhogy ez már a 287-ik jköltöztetése, a szükséges sorrendben tud kihordani mindent.

Persze lehet ezt az ágyelhúzás áttételesen is értelmezni: Amikor a 10 éves érettségitalálkozón a csajok hirtelen összedobják a Palya Bea -kélgyó vagy 27 hiányzó "láncnevé"-t. (Egészen addig kb 14 névre emlékezett, fordul is a gyomrikóban a kóla vagy hatkanyart a borban, nem árt pár vodkával lenyomatni)

Frick László Emlékzenekar 2010.07.14. 03:17:57

@Yvettebabacool: Ugyanígy: Használtautókereskedésben 18 év alatti fiú diákmelóssal nem takaríttatunk édes (tüncike) kis nőiautót, magányos orvosnő autója pedig 21-es korhatáros.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.14. 03:24:49

@Yvettebabacool: Pukkantani a szájából az ujjával Jimi Hendrix tudott, a Wild Thing 1968.10.12-i winterland (SF USA Cal.) felvételén

szerintem ez
www.youtube.com/watch?v=JzWHEeyXGwE
nem az, de sajnos nem látom/hallom, csak a címet adja ki
szerintem innen egyszerűbb lehet:
www.wolfgangsvault.com/jimi-hendrix-experience/concerts/winterland-october-12-1968-early-show.html
süti beállítások módosítása