Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Adóvevő

2010.04.27. 08:00 radairosseb

Blogdémon, Petike, köszi a lapot!

Az adóvevő egy olyan elektronyikális készülék, amit arra találtak ki, hogy adjon és vegyen. Ennek a készüléknek a specinális alesete, amikor egy készülék csak ad (adó), vagy csak vesz (vevő). Haladjunk (fontolva) sorjában az adó-, vevő- és adóvevő-készülék tárgyalásában.

Az adókészülék azért képezi nagyon fontos ismeret tárgyát Hazánkban, mert éppen csökkenteni akarják az adót a fidesznyikok (azok akiket tik parasztok megszavaztatok, mert nem vettétek észre, hogy csak egyetlen párt programja teljesíthető - be szabad telefonálni a szerkesztőségbe, hogy melyiké, a helyes megfejtők között Bokros Lajos-kitűzőket sorsolunk ki), márpedig ha az adót csökkentik - mint arra az egyik Fidesz-repnezentáns rámutatott -, akkor nem lesz mit adni. Gyorsan nem is lett belőle miniszter (a minisztert nem szabad összekeverni a ministránssal, ami teljesen más szálon kapcsolódik a történethez, és egy jeles kollégám, the dragon fogja megírni szenvedéseit, amelyek egy miniszterével vetekednek).

A vevőkészülék pedig a kapitanista imperinalista kizsákmányoló gonoszságok eszköze, ezzel kényszerítik a nem fogyasztó, de vásárló társadalmat arra, hogy bevegyék azt, amit mondanak, azaz amit nem adnak ki az adóval. Ebből már logikai szükségszerűséggel folyik, hogy aki nem adócsaló magyar vállalkozó termékeit veszi, az hazaáruló, hiszen aki nem vesz, az árul. Viszont aki nyugati nagytőkés áruját veszi, az szintén gerinctelen, mert a haza árulóit, a becsületes adócsaló magyar vállalkozókat kisemmizi. A becsületes adócsaló magyar vállalkozó termékeit venni ellenben hazafiás, hiszen ezzel nemcsak hogy veszünk, azaz vevőkészülékünket orgánikusan hasznosítjuk, de egyben megakadályozzuk a haza árulóinak eladósodását.

Az áruló és adó közötti nüansznyi (ez egy görög szó, ami azt jelenti, hogy hangyafasznyi) különbséget itt csak röviden érinthetjük. Az adó nyilván mindig önzetlen, az áruló meg nem az, de azt azért látja minden szavazópolgár, hogy aki az adókat emeli, az hazaáruló, mert hát az aztán az! Ebből szintén csak logikai szükségszerűséggel folyik, hogy aki nem hazaáruló, az az adókat csökkenti, non tertium datur.

A következő fontos lépés az adó és vevő összekapcsolása. Ezt leleményesen a magyar nyelv ÁFA-ként emlegeti, és itt biza ismét csak érvényesül az az elv, hogy aki az adókat csökkenti, az hazáját szerető ember: nevezetesen az a honpolgár, aki a vevőin megtollasodik, de adót nem fizet utána, az nem holmi bűnöző, mint a magántulajdont nem tisztelő liberális demarkáciákban gondolják, hanem (ide tessék cinkos kacsintást képzelni) bőgatyájú, hujjogató zsivány, betyár, Rúzsasándor (nőneműként Rúzsamagdi), vagy amerikánisul Robin Hood. (Az idősebbek még Brian Adams bársonyos hangját is hallják, örökzöld "Everything I do" című slágere a Roxette "Listen to your heart, vote for the far right" és a Scorpions "Wind of Chang"-e mellett a rendszerváltás himnusza volt.)

Ezért fontos az, hogy mindig és minden körülmények között csakis magyar árut vegyetek, gyerekek, mert ha magyar lop meg, az nemzetünk dicsőségére válik, míg ha egy idegen, az maga a nemzeti katasztrófa!

25 komment

Címkék: amerika homoszexualitás mszp fidesz szopás kommunizmus adó közgazdaságtan vevő kapitalizmus zsidók dragon szopatás imperializmus zsidóbűnözés végbélnyílás adóvevő

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr511947058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 01:34:49

Tehát az adóvevő készülék az, ami a SZJA és effélék vásárlását automatizálja nekünk a teszkóban.
Az adóvevő készülékeknek van egyébként sávszélességük is, azokat szokták tologatni egy egyforintossal a Magyarokat Nemző Bankban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 01:43:19

@piréz vitéz / plüssmacsó: Az adósávok csak arra szolgálnak, hogy bonyolult legyen bevallani az adót, és így megnehezítsék a spionok életét. A becsületes adócsaló úgysem vall be semmit, tehát minél több az adósáv, és így minél bonyolultabb az adórendszer, a becsületes adócsaló vállalkozónak annál több munkát spórol meg az állam.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 08:20:50

gratulálok a blog.hu címlaphoz!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 08:53:00

Igazi tényfeltáró munka!
Én is csak magyar terméket vásárolok, ezzel is erősítve a hazai export-mutatókat, hiszen jó hazanőként szeretném ezzel a csekélységgel is támogatni a becsületes magyar adócsaló vállalkozókat! Még kikívánkozna belőlem egy vivát is, csak félek sok lenne...

CubE 2010.04.27. 08:57:53

Háát ezt qvára eltaláltad!! Csak rájön 1x a paraszt is. De az még odább van.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 09:16:20

Köszönjétek magatoknak, hogy elkurvítottatok!

Mindenesetre én is gratulálok a blog.hu-nak, igazán jó ízlésre vall! Remélem, rendszert nem csináltok belőle, mert nem érek rá folyton okítani itt a népet! Lassan érik a bodza, minden erőnkkel a GDP-növelésre kell koncentrálnunk!

LucecitaGonzales 2010.04.27. 10:17:37

Na most akkor ne vásároljak a teszkóban vagy de?

Én azt szeretném, ha az SZJA 1+1% mintájára megmondhatnám, hogy ki csalhatja el az évi összes áfámat.

Szerintem ez így lenne demokratikus.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 11:00:00

@lucecita gonzales: ne vásárolj!
Legyél őstermelő!
A kertben minden megterem, bijó, és egészséges.

A plazmatévé nő mint a dudva.
Én már nem trágyázom mostanában, anélkül is burjánzik.
Tegnap emberfejnyi robotgépeket szedtem az egyik bokorról.
Bojkottáljuk a külfődi árukat szerintem.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.27. 11:08:18

@gájricsi dezső: szerintem csak bizonyos körökben lenne tanácsos azzal felvágnod, hogy egy szeméttelepen laksz...mondjuk a radai-féle piszok dzsipók szemében biztos nőttél egy kicsit!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 11:55:09

@Nyunyóka: Attól még, hogy te árufeltöltő vagy a Penny Marketben, és otthon kuporgatsz a cihában, nem kéne irigykedned Nyunyóka, hogy van aki csodálatod ősparkban él. És őstermel.
Gusztustalan magyar szokás ez.
Szégyellhetnéd magad!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 12:11:08

Nem értitek, ha őstermeltek, nem tudtok a becsületes adócsaló vállalkozótól venni!

A Tescót meg felejtsd el, Lucacica, a munkahelyteremtés a Fidesz dolga, nem a nyugati tőkéé!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 13:35:14

@radairosseb:
Mi a faszomat akarsz már azzal a bodzával, he? Városi gangoscigány vagy, ne is tagadd!

@gájricsi dezső:
Hogy ez mennyire szignifikáns valóban!Én még anno a pánelben is őstermeltem az egy-egy bokor paradicsom-paprikával, de még mielőtt a magyarok istenének nyilai nyaldosnák körbe köldökömet hozzátenném, hogy édesapám böcsületes adócsaló vállalkozó mind a mai napig, szóval mi teljesítettük a rátát úgy nagyjából, mint egészében!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 13:42:50

@LadyCarambole: Dolgozni nem dolgozom vele, az a parasztok szokása. Én csak biznicelek, nem kell ahhoz falura menni! Virágzik így is a bodzabiznic, hajjaj!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 18:19:42

Fogadjunk, hogy a Jobbikra és a teljesíthető programjukra gondoltál, Te flagelláns! Bokros Lajos jelvényt büszkén fogom viselni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 19:29:13

@21méter: El tetszettél kúrni, nem telefonáltál, te agyatlan gumiember!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 19:45:24

@radairosseb:

Mer a kibaszott szerkesztőségben délután négy után senki sem hajlandó fölvenni a kibaszott telefont. Kibaszott naplopók, kibaszott ingyenélők. Erre megy el az én adóm is, ti adóevők!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 21:11:04

@21méter: Anyád picsája, még nincs hatalmon a zsideszkormány, nem mindent állami pénzből finanszíroznak, te gekkópatkány!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.04.28. 01:37:20

ez egyszer még tananyag lesz

ezegyszer még tan ...anyag lesz

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.11. 22:58:20

@radairosseb:

Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora lesz egy söralátét?

gazdasagiradio.hu/cikk/47052/

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.12. 12:57:48

@radairosseb:

Nekem úgy mondták, hogy a coll az a vám, nem pedig az adó!

Commandante Jayasuriya 2011.06.04. 23:14:52

@radairosseb:

Colaba, vagy a Chowpaty Beach...
Meg a Leopold, meg a bármi...