Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Nyelés

2009.12.27. 09:00 csőr dzsinn ész

Jelen poszt 'félemelet' külsős kutató munkájának eredménye, de a webkettő jegyében annak publikálása mellett döntöttünk. Gratulálunk!

A gecinyelés, mint elvárt női cselekedet lényegében arra a csacsi logikán alapszik, hogy ha szeretünk valakit, akkor a testnedvei ízletesség válnak a számunkra. A férfi kényszeresen azzal akarja igazolni a sperma lenyelésének létjogosultságát, hogy nem is olyan szar az, sőt, fincsi!
A valóságban ezzel szemben az a helyzet, hogy a nő ANNAK ELLENÉRE nyeli le a spermát, hogy gusztustalan egy termék.
 

Ha már érzelmi alapon akarunk a dologhoz közelíteni, akkor éppen az lehetne az érv, hogy lám, aki nagyon szeret, azt még egy ilyen kellemetlenség sem gátol az örömokozásban.

A spermáról magáról.

1. a sperma „lényegében” (jellegzetes maszatoló-szó...) olyan, mint a nunicsuszi;
2. a nunicsuszi finom;
3. ergó a sperma finom.

A gond az, hogy az 1. pont nem igaz, a 2. pont ízlés (na meg adott „termelő” mixtúrájának) kérdése, és mint olyan eleve nem általános igazság, a 3. pontbeli következtetés pedig logikailag hibás, hiszen abból, hogy a férfi számára mi finom, nem szükségszerűen következik, hogy a nő számára mi finom.
Részleteiben:
1. Egyesek azt állítják, a spermában van olyan jellegű anyag, mint a nuniolaj, ezért a kettő „lényegében” rém hasonló. Olyan blőd ez az állítás, mint azt mondani, hogy a tejbegríz meg a tejszínes-gombás spagetti „lényegében” ugyanolyan ízű, mert mindkettőben van tejszármazék. A valóság ezzel szemben az, hogy a két testnedv ég és föld. Menjünk végig a dolgon e két anyag egyes attribútumait segítségül szólítva, mint íz, szag, állag, vizuális megjelenés, mennyiség, illetve más fizikai jellemzők.

a) Íz: a tiszta erotikus nuninedv egy enyhén sós, olykor édeskés cucc. Ezzel szemben a spermánál a keserű dominál – amiről tudjuk, hogy a legkevésbé kedvelt ízfaktor. (Itt említem meg, hogy lépten-nyomon az az érzésem, hogy egyesek elképzelése szerint a nőben eleve genetikailag kódolva kell legyen a sperma fogyasztásának élvezete valamiféle ősi ösztön által. Ezzel szemben sokkal életszerűbb az a feltételezés, hogy evolúciós szempontból sokkal előnyösebb, ha geciszar íze van, hiszen akkor nem ösztönöz az elfogyasztásra, hanem valószínűbben landol a funkciójának megfelelő helyen: a punciban. Ugyanez mondható el úgy általában is: az szex szaporodási funkción túli csupán örömszerző funkciója messze nem általános az állatvilágban, akkor sem, ha az emberre (vagy pl. a bonobó majmokra) kifejezetten jellemző. Él bennem a gyanú, hogy az embernél sem úgy van genetikailag kódolva ez az örömszerző funkció, hogy kifejezetten orálszexeljünk, hanem pusztán úgy, hogy sokat szexeljünk.
Egy biztos: a természet a spermát nem a gyomorba szánta.

b) Szag: a szexuális jellegű illatok nem úgy működnek, hogy azokat megérezve a nedvek elfogyasztásához kapjunk ellenállhatatlan kedvet, hanem úgy, hogy szexelni kapjunk kedvet. Amikor kellemes nuniillatot érez az ember, messze nem az az első gondolata, hogy „hú de innék két liter nunidzsúszt!” Pláne igaz ez a sperma szagára is, hiszen egyrészt praktice semmi értelme nem lenne a sperma vonzó illatának, hiszen a sperma a szex utolsó fázisában lép színre, ösztönözni pedig az elkezdést érdemes – másrészt tényszerű, hogy kifejezetten nyers, kellemetlen szaga van.

c) Állag: itt kezdődnek a komolyabb gondok. A nuninedv sima, homogén, amolyan gördülékenyen sikamlós valami. Ezzel szemben a sperma határozottan takonyszerű, jellegzetesen hígabb és csomósabb részekkel. Nem mondom, hogy ez eleve kizáró ok, hiszen mind szeretjük olykor leszívni a taknyot és lenyelés előtt egyszer játékosan megfuttatni a szánkban, de azért a dolog gasztronómiai szempontból eleve buktatókat rejt...

d) Mennyiség: azt hiszem, most értünk el a lényeghez! Más dolog ugyanis diszkrét adagolású hetyke nyákfilmeket lenyalni valahonnan, és más az, amikor 2 másodperc alatt telelövik a szádat. Kb. annyira más, mint tenni a levesbe egy kanálhegynyi ErősPistát vs. behappolni tisztán egy kisebb evőkanállal. A spermában a két legtaszítóbb effekt közül pont az az egyik, hogy SOK és EGYSZERRE sok.

e) Egyéb effekt: itt érünk el a másik legtaszítóbb effekthez. A sperma ragaszkodó kis entitás... nem úgy van az, hogy hoppsz, lenyeljük, oszt kész. Éppen ellenkezőleg: ha nem „mosod” le valamivel (úrinők pl. csakis száraz Martinivel, akkor még órák múlva is „kapar” a torokban... (Egyéb effektként említhető az is, hogy meleg, hogy még véletlenül se lehessen megfeledkezni róla, hogy éppen valaki másból jött ki...)

f) Visual effect: a végére hagytam. Amikor a nő lenyeli, nyilván nem látja – ellenben korábban már látta. A nuniolaj leggyakrabban szép áttetsző, de jobbára nem is látjuk önmaga esszenciájában, csak felületen eloszlatott filmrétegként. Ezzel szemben a sperma ismét felhívja magára a figyelmet az inhomogén takonyszerűségével, kocsonyaként rezgő huncutságával – egyszóval taszító egy szubsztancia ránézésre is.

Tiszteljük tehát azokat a nőket, akik mindezek ellenére mégis a szájukba engedik, vagy le is nyelik. Tekintsünk eme önfeláldozásra erényként – ám ennek elmaradását semmiféleképpen se tekintsük bűnnek vagy beteges finnyásságnak.
 Amelyik férfi ezt nem képes megérteni, az jelentkezzen nálam, és tisztán pedagógiai célzattal telespermázom a száját, le is nyeletem vele, és ha a leghaloványabb fintort is meglátom az arcán, akkor ronggyá is verem a fejét egy szál mélyfagyasztott véreshurkával...

238 komment

Címkék: szex geci sperma hellókarácsony rada

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr591620505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.25. 05:59:04

Nyilvánvalóan nem érdemled meg a spermámat, te korcs.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.25. 06:29:32

A nuniolaj EGYIK (előkenő) fajtája a szép áttetsző, amivel dicsekedni szoktak, hogy nem ooolyan gusztustalan, mint az ondó. A másik (ujjazás közben kitapintható dombocska a Barthli -mirigyek alatt, ebből izzadmányozódik ki a már szexuálisan FŰTÖTTEBB álapotban) viszont fehéres, nem (annyira) áttetsző. Akkor viszont aszondom az agaraimnak, gyerünk fiúk-lyányok a francba, ennél még jobb azon a hegyen is, ahol a Jack Kerouac tűzőr vót, amikor moderngondolkodású, a gecit élből leszarozó nő azt se tudja, hogy neki ilyenje lehetne illetve azt hiszi, hogy ez gombás hüvelyi fertőzés eredménye. Régen Veres pali bá't szórakoztatták az ilyen rémostoba nők, ahelyett, hogy hazamentek volna és az anyukájuk kezét elverték volna fakanállal, ahogy anyukájuk az ő kiskezüket a punciturka ("vakarászás") miatt...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.27. 09:43:35

Ma munkaidőben meglátogattam kedvenc honlapomat nyalófóliaügyben
www.pudingocska.com
nem jártam sikerrel, ennek ellenére a bejegyzést megírtam s január idusára előredátumoztam

viszont a művésznő példaértékű honlapján permanente tudósít pudingocskája [fehér puncinedve] ízösszetételének napi aktuális helyzetéről, ami ma: biztos

Körriportoztam a spermám ízét ismerő nőket, akik egy kezem feleujjainál valamivel kevesebben vannak és eszerint sem vagyok igazi férfi (igaz, nem sörözöm és a pacalt sem preferálom viszont kilószám eszem a gyümölcsöt)
Felnézni azonban (mint férfire) nem lehet rám, úgyhogy hogy most kikapcs :((((((

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.27. 20:49:34

@Frick László Emlékzenekar: Ne húzd fel magad. Azok terjesztik, hogy a gecinek szar íze van, akik nem nyelnek. Na, vajon miért? Elég átlátszó önigazolás ez.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.27. 21:45:14

@"the dragon": Minek, ha egyszer nem szívesen szopik? Erőszakhoz soha nem folyamodnék, hiszen ismersz...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.27. 22:21:32

@radairosseb:

Én Frick Lacira gondoltam, ő láthatóan nyeli, mint kacsa a nokedlit! félemelet persze konzervatívabb, épp ezért neki csak análisan - ahogy a természet rendelte - okozhatsz örömet...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.27. 23:45:00

@"the dragon": Én is Lacira gondoltam. Szerinted lenyeli ezek szerint?

László, ön dönt. Nyeli vagy nem nyeli?

Mirlia 2009.12.28. 00:04:03

Háló! Összedugtuk a nuncinkat a többi kurvával a környéken és mindenki azon a véleményen volt, hogy a gecinek minden pasinál különböző íze és szaga van. Függ ez attól, hogy főként mivel táplálkozik, mennyire mossa, milyen a testszaga/íze és milyen gyakran élvez. Az, hogy szeretem-e lenyelni, tök mindegy, úgyse kérdezi senki höhö.

Mirlia 2009.12.28. 00:07:35

Különben a poszt nagyon jó, tetszik. A kép mondjuk gusztustalan, de legalább tükrözi a valóságot, annak ellenére, hogy talán csak Photoshoppal van megcsinálva a csaj szája belseje.

Mirlia 2009.12.28. 00:08:29

@"the dragon": nem a gecijét te nagyon hülye! A faszát.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.28. 00:13:09

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

És az miért releváns geciíz ügyben? Mert mi van, ha én például csak arra kérlek, hogy tartsd a szád, a többit majd elintézem... (mint a maffiánál, érted!)

Egyébként pedig felháborító, hogy megkérdőjelezed a spermsuckers.com hitelességét... Már jeleztem a dolgot a cég jogi osztálya felé!

Mirlia 2009.12.28. 00:25:18

@"the dragon": láthattad, hogy ez TÖBB kurva véleménye, és mi nyilvánvalóan több gecit éreztünk a szánkban, mint te. Vagy tévednék? Höhö, erre nem is gondoltam, te kis buzi.

Mirlia 2009.12.28. 00:28:59

@"the dragon": szal akkor most kb 2 lehetőséged maradt: 1. elismered, hogy igazam van, 2. elismered, hogy buzi-e vagy. Hát, tudom, hogy az első nagyon bántana téged, de mégsem annyira, mint a második.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.28. 00:31:06

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Nem okozok meglepetést, még a sajátomat sem kóstoltam, pedig az biztos finom! A lányokon mosolyán legalábbis nem éreztem kényszeredettséget... Persze lehet, hogy csak a menetrendszerű pofont akarták elkerülni, talpraesett kis bestiák ezek, pedig a többségük alig kezdte el a középiskolát!

A kurvákról meg az a véleményem, hogy nem túl okosak, tehát könynen előfordulhat, hogy tévednek!

Mirlia 2009.12.28. 00:34:51

@"the dragon": az ízeket még a legbutább is érzi, bár sztem megvan a magamhoz való puncim. Haha, még a sajátodat sem kóstoltad, te kis tudatlan...hát egyel több ok, hogy nem vagy mérvadó. A kiscsajszik meg sztem inkább ijedten elkerekedett szemmel vicsorogtak, te meg önelégül mosolynak láttad. Ebből is látszik, hogy annyi empátiád van, mint egy teáskannának.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.28. 00:35:03

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Viszonylag jelentős hiátusokkal alkalmazod a formállogika szabályait... (Ezzel tulajdonképpen arra célzok, hogy maximum akkor lehetnél ennél is hülyébb, ha néger lennél.)

Mirlia 2009.12.28. 00:39:52

@"the dragon": áhh, tehát nyertem. Akkor beszélnek a férfiak úgy, mint Bodóné, mikor a bor árát kérik (mellébeszélés a gyengébbek kedvéért), ha látják vesztüket. Én itten kérem szépen tényeket tártam fel, hol kellett ehhez a logika? Mellékesen megjegyzem, hogy a nőknek nem erényük a logikusság, bár ezt te nem tudhatod, hisz talán még szűz vagy. De a nem logikusság nem egyenlő a butasággal, legfeljebb kiszámíthatatlan, vagy csak te nem érted hol benne a logika.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.28. 00:42:45

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Legalább azt néznéd meg, hogy melyik hozzászólásodra reagáltam. Ott bizony nem "tényeket" állítottál, hanem "következtetéseket" próbáltál meg levonni a magad bugyuta módján...

(Ennyire látszik, hogy szűz vagyok?:(

Mirlia 2009.12.28. 00:44:38

@"the dragon": nem baj, szeretem a szűz fiúkat, ők még nem olyan durvák. Sok szűz keresett már fel, hogy segítsem át a kezdeteken és avassam nagyfiúvá. Minden ilyen alkalom olyasmi nekem, mint egy megtisztulás.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.28. 00:47:57

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Te most mégis mi a faszról beszélsz?! Én azt hittem a horoszkópokról, mint szoktál... (Egyébként meg füllentettem, nem is szűz vagyok, de nem árulom el, hogy mi, mert még elkezdenél értekezni az aszcendensemről!)

Mirlia 2009.12.28. 00:53:40

@"the dragon": hát akkor ezek szerint nem is vagyok olyan buta, mint beállítod, mert félsz tőlem. Hát nem a horoszkópról beszéltem, mint látod. Nem is szoktam horoszkópokról beszélni. Asszem csak egyszer ejtettem szót róla, amikor amúgy is szóba került. És ha olyan hülye picsának nézel, aki női magazinokat olvas és lesi, hogy mit mond a horoszkópja holnapra és aszerint él, meg nem mer kilépni a kapun, ha szerencsétlenséget mondanak, hát nem vagyok ilyen. Nem engedhetem meg magamnak az ilyen fokú butaságot. Hogyan tudnék úgy pénzt keresni az utcán? Semmilyen babonaságban nem hiszek, ahogy a körlevelekben sem, mint azt is már kifejtettem.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.28. 01:00:46

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Hogyne félnék egy olyan nőtől, aki az első kúrását egy félcigány újságosfiúval ejtette meg, miközben a kazettás magnóból üvöltött az Ossian Rocker vagyok című slágere... Épp ezért csak gumival adom a szádba, pedig köztudomású, hogy nem szívlelem az ilyesmit!
www.youtube.com/watch?v=TCJXrhiuYps
(Egy kis nosztalgia...)

Mirlia 2009.12.28. 01:09:07

@"the dragon": Hú, de jó szám! Köszi, asszem ez kedveskedés volt tőled. A fotó nem Hegyalja Fesztiválon készült? Félcigány újságos fiú??? Valamit nagyon rosszul nyomoztál ki rólam kissárkány. Különben az újságos fiúk nem tudnának engem kifizetni, kivéve ha gazdag az apjuk. De akkor miért mennének újságosnak? Románcokra meg nincs időm, nincs szükségem féltékenységi jelenetekre. Ha járnék valakivel, fájna neki, hogy kurva vagyok. Nem ez zavarna, hanem az, hogy esetleg megver, jelenetet rendez, vagy elhajtja a kuncsaftjaimat.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.28. 01:16:19

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

"Hú, de jó szám!"

:-haaaaaaaaaa......pppppfff
:-haaaaaaaaaa......pppppfff
:-haaaaaaaaaa......pppppfff

Sajnos nincs kétségem afelől, hogy ezt komolyan is gondolod. Mondd csak, már szépérzék nélkül születtél, vagy a családon belüli (nemi)erőszak rendszeres megélése ölte azt ki belőled?

Mirlia 2009.12.28. 01:33:33

@"the dragon": nem volt szükség családon belüli nemi erőszakra, ha családon kívül már megesett jópárszor. De mondd csak, miből gondolod, hogy belőlem hiányzik a szépérzék? Valszeg azt hiszed, hogy a hülye RAP jobb, vagy bármi, amit te a néger haverjaiddal szoktál hallgatni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.28. 01:45:48

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Kikérem magamnak, hogy néger haverjaim lennének! Persze ha így is volna, akkor ezt biztos jobbnak gondolnák Paksi Endre rikácsolásánál:

www.youtube.com/watch?v=2rrT4ONvXIU&feature=related

(A RAP remek téma, ha holnap délelőtt marad időm, akkor összerittyentem, ha nem, akkor pápá!)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.28. 01:55:47

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Ekkora alázást, ez szép volt, el kell ismerjem, te ribi!

Látom kezdesz felnőni a tudományos stílushoz - kár, hogy ezzel együtt egyre valószínűtlenebb, hogy tényleg nő vagy.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 02:58:51

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:
Hú, ez pl egy fontos részletkérdés, a milyen gyakran élvez, ilyesmire hülye faszoknak a figyelme a szGterükleten nem terjed ki, nem csuda, hogy a főnév nélkül maradt mondatrészt se értették, vagyis félre, persze nem a spermáját mossa, hanem a farkát, ami egyfajta bukéját adja, mint éttermi kajának a tányér tisztasága. A szexuális nyomorban szenvedő férfiak, különösen, ha valami genetikai baleset folytán spontánmagömlés-szexuálisan túlfűtött álom kereteiben képtelenek megszabadulni tőle és nem is maszturbálnak, akkor 14 napos magömlésbéli pausa után sárgás, zselés, ikrás (az ízéről nincsen info-m, de biztos rossz... főleg, ha érdekből szopják le azt a hülye faszt.)

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 03:04:18

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:
Nem photosop, fiatal életeős, vitamindúsan táplálkozó, jóü termékenyítőképességű férfi spermája PONTOSAN ÚGY NÉZ KI mint a nő nuncsicsuszija II. fokozatban (az orgazmus felé bandukolván a domboldalakon)
A magyar nők 97.972 %-a nem maszturbál, valamint a csiklóorgazmust preferálók is csak az előnedvet, a SZÉP & Áttetsző-t ismerik, és szomorúan kll megállapítanom, hogy az általam is rajongott félemelet is a dörgicélők csoportjáa tartozik, gy a Fiatal Vállakozó Magas Jövedelemszerzőképességgelcímű alakításában bár szupersze férfit játszik, aki MINDENre képes nővel, ezek szerint nyalásban és ujjazásban illetve e kettőkombinációjában súlyos-súlyos ismerethiányai vannak a tejszínfehér nem áttetsző, tartósab kenés biztosító nunusnedv felől. (Az, amit itt állandóan emlegetne, az áttetsző vízszerű, az a bemeneti kenést biztosítja, ugyanúgy, mint a férfi kibuggyanó könny-szerű előnedve a merevedés elején, ez szerencsésebb férfiaknál szinte prüszkölvést keletkezik...)

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 03:09:42

Szintén a témakörhöz tartozik a pornóipar un squirting kategóriás, 11-13 éves nemileg tapasztalatlan hülyegyereek részére gyártott ágazata, amiben nők élvezést tetteve húgyoznak illetve egymást szájba is vagyhasonlók Közeli flvételeken világosan látni a kidomborodó húgycsőkimeneti részt, amiből a húgy sugara távozik, ennek ellenére még honlapokon is terjesztik a baromságot, miszerint a Barthli mirigyek (mondjuk az egyszerűség kedvéért locsolószóró szerűen) működő kimeneti része (ez a tejszínszerű nem nagyon áttetszőt izzadmányozza a tartós kenéshez, amihez fejlesztették ki a fasz alsórészét az illatmirigyek tüsikéivel, tehát rendesn un doggystilben kéne dugni, hogy a gyári kialakításnak megfelelően csiklandhassa a fasz ezt a párnácskát, ami fölött a mirigyek találhatóak. A hüvelyi orgazmust preferáló nők maszturbálás közben (nyomi-nyomi ágazat, ők tudnak érintés nélkül, pl combösszeszorítva élvezni a konyhaoputnál állva vagy föltérdelve a cicaszékre) ezt a párnácskát nyomizzák. Természetesen szerelmes empatikus férfi is, ha kitudja ezt ujjazás közben, akkor nyomi-nyomi (esetle, ha dörgicés a nő, akkor majd leüvölti a fejét, hogy ne nyomkorássza, hanem dörgicélje..)

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 03:17:52

@"the dragon": A kurvákatz képtelenség az eszük felől ábrázolni. A kurva olyan, főleg érzelmileg és morálisan, mint egy lenapalmozott virágoskert. Amikor a feminimopicsoid szociológusnő álszenteskedően együttérző pofit magára eröltetve elkezdi riportozni, akkor könnyeket a kurva pl a kisujjával kenvén a nyálával igéz a szeme sarkába. Még a gyerekei iránt sem érez semmit, ez egyszerűen a szakmával jár, 10 év a pályán és nincsenek érzelmek. A feminimopicsoidok meghallgatják a csaj önhazugságait (22-23 éves ekkor...) miszerint a DÚLÚ RÉMFASZ ÁLLATOK KÉNYSZERÍTÉSE ... de persze nincsenek ott, amikor az Anna Panzió tetőszobáiba belibeg a friss hús azzal a fölvértezettséggel, hogy ő majd okosabb lesz, mint többszázmillió elődje és majd vigyáz, trippert se kap meg terhes se lesz és majd takarékoskodik és pár év múlva a milliókból vesz egy jólmenő fodrászat-kozmetikát. Ott állnak ezek a szociológusrívató 22 éves anyókák és rezzenéstelen pofával heteken át hol dédelgetik és szopatják be a szakmába, hol kegyetlenül kínozzák a fiatal csajszit, hagy szokja. Amikor a fiatal csajszio A Főnök embertelesége miatt sirdogál, papírzsepit adnak neki, majd a főnöknek a diktafonra állított telcsijükről bejátszák, mi mindennek hordta le őtet ez a kis kezdő nyamvadt picsa s akkor a főnök srófol a kamatoskamatokonvagy emeli 5000 Ft-tal a naponta leadandó franchisebérleti díjat.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 03:21:34

Ez az oka annak, hogy a pornóipar rendszerint kurvákat alkalmaz ma már főszereplőként is, ezeknek aztán tökmindegy, még a "leszbit" is érzelemmentesen mímelik úgy, ahogy a melóhelyen.
Ellenpróbát javaslok: 500 júróért gépolajat, hajsampont vagy csiganyálat is felnyalnak a padlóról, sőt akár egy Lidl sajtos pulykatalér fantázianevű természetazonosnak látszó micsodát is képesek megenni.

Sőt, szakmai büszkeség tölti el őket, amiután már a nyolcadik statiszta hülyefsz töltögeti szájüregüket, olvashatni le arcukról a megvetést, amit olyan háziasszonyok iránt éreznek, kik csak gondolatban merik bekapni férjük farkát.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 03:25:17

Nézzétek meg a képen látható nőt: Több éven át fizikai munkát is végzett, bütykösek, tömpék az ujjai, szült is, pszichés alapon hullik a haja. Nemsoká kezdődik az orthodox kari, már ott ül a német rendszámú hat éves Astrában, dugig a csomagtartó minden jóval, a gyerekeinek már homálylik is a Jószagú Néni Aki Mindig A rengeteg Finomat hozza... puszilgatja is őket majd és közben tökre azt fogja érezni, mint amikor egy holland bankár arra kérte, hogy a felesége csizmaszárát csókolgassa... (majd a holland bankárné lazán lehúgyozta, de ez már A Tikos Női Perverziók Tárának bugyraira tartozik..)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.28. 03:50:16

@Frick László Emlékzenekar: Tényleg van olyan 11 évesnél idősebb egészséges férfi, akinek két hétig nincs magömlése?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.28. 03:55:32

@Frick László Emlékzenekar: Tényleg van olyan 11 évesnél idősebb egészséges férfi, akinek két hétig nincs magömlése?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.28. 04:00:45

@radairosseb: Á, bakker, ez a rendszer be van rúgva. Nem veszi be, aztán hússzor írja ki, most meg törölni se engedi. Dobjátok ki az internetet a picsába!

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 05:52:43

@radairosseb: Én már rutinszerűen, ha nem látszik a komment.. illetve ez még semmi, de pl van olyan, hogy EBBEN a gépben nem látni az új bejegyzésem, de ABBAN amin pornót szoktam nézni, a korszerűn (a YT-zenehallgatós idegengép, ha hozzáférek) tessék, ott virul az újbejegyzés, szépen a bejavításokkal, minden.
Egyik megoldás: törölni a Mozilla-tárat, gép kikapcs-bekapcs.
A másik: hagyni a rock-ba az egészet tényleg, elnéztem máma az indexes payolák termelését, tényleg, jobb, ha az ember lemegy a kubikgödörbe egy nagy kapával oszt húzza magára a feődet. Ha Polanskki és pedofília, akkor bűnhőggyön EGYENLŐSÉGBEN a pedófill zálattya, ha meg egy tahó, aki az öccsével viteti el a balhé javát és mint egy kurvafuttaó kiráálycsávónak csak, neki is szabad kisétálni a bíróságról, akkor még free is, mert igyon csak sört az a büdös kölök, atól még senki nem lett alkoholista. Áááá, dehóóógy!

Praxisomban van olyan pasi, akinek még soha nem volt spontán magömlése, még pornófilmnézés közben is csak előnedveket eregélt (tudod az az izé, amit félemelet pajtásnő nuncicsuszinak becéz lányváltozatban, minthogy a fehér tejszínszerűt csak nyalásban és ujjazásban profi, nagy tanító szuperhímek ismerik.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 06:57:54

Elfelejtettem e posztban üdvözölni féltégla csacsi/csacsiság -minősítőszavacskáját, amiről tudjuk, hogy kifejezetten a 38 éves élmenő (nőkkel az orgazmusukat megtanító szuperhím) vállalkozók (s nem a szexuális kihezettség okán frusztrált magasanművelt bölcsésznők) szókészletéből való.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 06:58:57

juj, nem féltégla, az más, félemelet, na, Basszus Freud!

Mirlia 2009.12.28. 11:56:30

@piréz vitéz / இதொ-kutató: na jól van, egyszer má megcsinálom azt az IQ tesztet. Csak az a gyanum, hogy ha túl jól sikerül, nem fogjátok elhinni, h nem Photoshop. És ha nem is gyanusítotok PS-al, akkor meg a női mivoltomat kérdőjelezitek meg. Transzvesztita lévén persze meglehet, hogy van bennem némi férfiasság is. Különben egyszer csináltam EQ tesztet, az átlagon jóval feletti lett. Megérzésem szerint ebben jobb vagyok.
@Frick László Emlékzenekar: aztaaa, de tapasztalt vagy és lelkes a témában.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.28. 13:55:20

@Frick László Emlékzenekar: A féltégla volt pedig az egyetlen értékelhető megjegyzésed, mióta itt rontod a levegőt. Ha tényleg nem szándékos volt, és spontán jött, el kéne kicsit engedned magad.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.29. 02:13:44

@radairosseb: Pina fasz együtt basz. Csiklóturha, gecihab.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.30. 08:00:52

@21méter: James von Fuellig nachbarja volt a fülledten erotikus Berlini Évek alatt. Ismerte Szepes Máriát is.

b0lha 2010.01.04. 06:21:13

nemreg bukkantam a blogra, azota mindig kis kihagyassal ranezek, h egymas utan tobb baromsagon tudjak rohogni :D ez a post is zsenialis, a c) pontban leirtakert pedig kulon riszpekt!!!! :D:D:D:D

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.04. 08:30:05

@b0lha:

Pedig ez az első poszt, aminek egy szava sem igaz! Te barom...

MŐ Jolán 2010.01.04. 08:40:11

@b0lha:

anyád, az a baromság. ide nem nevetni járnak az emberek, ha nem lenne világos.

csőr dzsinn ész 2010.01.04. 20:32:57

rohadt kommuniusta geci ez a hannibál, ez ismét kibukott!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.04. 21:22:01

@csőr dzsinn ész: Te mocskos komcsi!

@Panther_V: Meg te is!

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Meg te is!

@MŐ Jolán: Te meg főleg!

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 21:54:01

komolyan, akkora gyíkok vagytok mind...
a pasiknak egója nem engedi, hogy elfogadják a tényt: a sperma tényleg szar.
kurva nem vagyok, viszont jó párszor megízleltem már (azaz hányással küszködve lenyeltem), és csak annyi volt az oka, hogy a partnernek jó legyen.
egyébként meg fogadjátok már el, basszus, minden amit a cikkben írtak, igaz.
és ha a barátnőtök lenyeli, és mosolyog rátok utána, akkor inkább simogassátok meg és köszönjétek meg neki, mert biztosan nagyon szeret titeket (még ha ennyire egomániás balfaszok is vagytok)
:)

est komor őre. 2010.01.05. 22:03:58

@PankaCute:

a témában hatalmas vitáink vannak, Dragi pl. jégcsákánnyal jutalmazza a nyelést. De erről Borzi sokat tudna mesélni.

Egyébként meg ne szmájlizz, a jó kurva anyádat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.05. 22:49:46

@PankaCute:

Tizenkilenc évesen, komoly gecinyelési tapasztalattal a hátad megett még mered állítani, hogy nem vagy kurva?! Attól, hogy pénzt nem kapsz érte, csak ügyefogyott leszel... Ügyefogyott rihe.

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:00:52

viccesek vagytok, de tényleg:D
nyeljétek csak a saját geciteket, ha annyira fincsi ;)

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:11:54

nem, nem élek drogokkal.
csak vicces látni, ahogy egyesek magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt trágár beszéddel, meg szidással, anyázással...
amikor csak nem képesek elfogadni egy számunkra egyszerű tényt.
biztos azok a tipikus naphosszat a gép előtt ülő pornófüggő fazonok, akikben ez a cikk meg a véleményem egy egész világot omlasztott össze.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:15:08

@PankaCute:

A blogodon amit olvastam fikció netán?!

Az úgynevezett tényeket, ha mindenki elfogadná még úgy élnénk mint a pápuák. Vagy úgyse.

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:18:07

mire gondolsz? régen írtam már... fiatalabb voltam, és gyenge szar.
mostani szemszögből, legalábbis.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:21:39

@PankaCute:

Illegális drogokkal történt visszaélés. Fél éve. Nem évült el.

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:25:20

ó, nem élek én már olyasmivel.
csak rasztafetisiszta vagyok. és azoknak nem tudok ellenállni.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:28:03

@PankaCute:

A raszták fogyasztása - tömve lévén tudatmódosítóval -, rendes konzervatív országban - milyenek mi is leszünk hamarosan - büntetendônek minôsül.

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:30:30

már nem található ilyen cucc a véremben, azt hiszem.
szóval... kiürült a bizonyíték :D
mellesleg, véleményem szerint az alkohol és a dohányzás károsabb.
de meg sem szólalok, mert engem is elkaptak, na meg a kávé.

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:30:57

@Panther_V:

Esztike jó fej, kár hogy ilyen fiatal.
Szerintem hessegessük el, hadd növekedjen.

Ideswazze milyen dalszöveget tolt a csájesz

Tiéd voltam, megkaptál
Majd szívembe tapostál
Mint egy kibaszott hentes gyilkos
Pedig csak az agyad volt káros
Nem érezted hogy szeretlek?
Hogy az ágyban is mindent megteszek?
Hát akkor bizony a kurva anyádat.

Ó, ha fiatal lennék....

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:33:43

@csőr dzsinn ész:

Ez a versszak is tetszik:

,,Csibi cica te is figyelj,
Egy este alatt dolgok nem dőlnek el.
Hát bizony a miénk így lett,
Leszoptalak, s most búcsút intesz.
Vissza intek, de egy dolgot még elmondok:
Én bizony akkor is kurvára jól szopok.
Szóval értelemszerűen neked is a kurva anyádat."

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:36:20

de most na, ha jól szopok...

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:37:28

egész jó bőr ez a kispicsa

m.blog.hu/su/suffering/image/K%C3%A9p126.jpg

visoznt ennyi lúzer fasz között még jó, hogy megzavarodott.

m.blog.hu/su/suffering/image/K%C3%A9p120.jpg

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:37:59

@PankaCute:

Semmi kifogásom nincs a jól szopó nôkkel szemben.

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:40:05

@PankaCute:

muclika, ez itt blog nehézsúlyúaknak. örülünk, ha ittvagy, sőt ha visszalátogatsz, de gyerek vagy még ahhoz, ami történik veled, ha visszalátogatsz.

Dragi pl. úgy rád fog kattanni, mint a hűtőmágnes. Eddig minden nőt elüldözött, te sem leszel kivétel.

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:40:21

jaj... nem is tudtam, hogy hagytam fenn képet.
hehe... szopás

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:40:45

@csőr dzsinn ész:

Ki is nézem belôle a rendes faszkarbantartást. Kurvára fiatal viszont.

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:41:05

@PankaCute:

kottát azért tolhatnál mellé, így nem vágom a dallamot. mi a stíl? helókitti?

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:41:13

@csőr dzsinn ész:

itt mentálisan veritek egymást péppé?

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:44:27

@Panther_V:

hát igen... szép kor is ez.

viszont király az osztályfotón baszki. ezért nem jön ide senkji kurvanyázni, valahogy nagyon kiesünk az átlagból. nézd meg, kispicsa az egyedüli, aki kinéz a faszba a sok lúzer közül. borzi jut eszembe, az is mufurckodott az osztályfotón.

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:45:35

@PankaCute:

megbaszod a jó anyád, ez egy tudományos blog, komoly kutatómunkával, és eredményekkel!

megőrjítenek az emberek ezzel a ketrecblog-stigmával!

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:47:09

@PankaCute:

ez a rúzs szaru áll. mint egy ukrán matrjoska. a fejedről hiányzik a csipketerítő.

punci, felszedtél pár kilót az évek során, itt már nő is vagy.

mesélj, tanulsz, vagy igázol?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:47:35

@csőr dzsinn ész:

Meg ott az elsôs sorban az a megborult szôke.

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:48:00

178 centi... Dragi dobott...

ciiiccuska, mesélj, milyen magas vagyol?

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:48:48

@Panther_V:

hehe, annak minden mindegy szerintem.

fiatalság, hormonság.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:48:55

@PankaCute:

Itt aztán rendesen tutajos fejed van. Szinte sajnálom, hogy vén vagyok.

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:49:50

ha nem tekinteném ezeket a húszéveseket amolyan gyerekfélének, egyszer megkérdezném őket, milyen volt ilyen fejletlen kis faszok között tengődni vajon-e ?

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:50:05

tanulok, filozófiába kezdtem most keményen.
tanulok amíg lehet, aztán hátha majd évek múlva valaki szemet huny a jellemem felett, és feleségül vesz.
dolgozni lusta vagyok, amúgy is csak pincérnőnek mehetnék eddig.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:50:07

Baszki, pedig a magasságod is rendben lenne.

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:50:47

@Panther_V:

vén vagy a lófaszt.

hány éves is vagy?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:50:55

@PankaCute:

Kurva miért nem lehetsz? HIV-ed van? Vagy valami gombás izé?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:51:41

@csőr dzsinn ész:

Ez nem a csettopik baszdmeg. Az aszcendensem nem kéne?

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:52:09

@PankaCute:

filozófiaaaa???? te hülye, abból hogy fogsz megélni?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:53:04

@csőr dzsinn ész:

Miért, TGM is megél valahogy. Neki is 3 neve van.

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:53:13

@csőr dzsinn ész:

nem akarok én megélni belőle, csak érdekel :D
írni szeretnék majd.

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:53:15

@Panther_V:

neked az aszcendensed gondolom a lófasz.

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:53:58

@PankaCute:

írni.

NABAZDMEG!

apád nem vert meg alaposan?

Mocskos Fancsi 2010.01.05. 23:56:43

@csőr dzsinn ész:

semmi más nem köt le...
mondjuk a szex esetleg, de kurva meg nem akarok lenni. van egy határ.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 00:02:50

@PankaCute:

Átfogalmazom. Aki ilyen rúzst használ, még meri állítani magáról, hogy nem kurva? Persze, ha ez bolondballagási kép, akkor elnézem.

est komor őre. 2010.01.06. 00:05:01

nna, kész. Dragi megjelent, kispicsa hamarosan sírva el.

mindegy, sok sikert írónő!

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 00:07:27

@est komor őre.:

dehogy is sírva, inkább álmosan.

@"the dragon":

hmm, a kurvák pénzért szopnak.
én ingyen, szóval ribanc vagyok.

jó éjszakát mindenkinek :)

est komor őre. 2010.01.06. 00:13:45

@"the dragon":

miért, anyád púpos is?
pfőjj bazdmeg...

est komor őre. 2010.01.06. 00:15:08

én jelenleg poszttraumás állapotomban vagyok, azt hittem a vastagbőrön kurvanyázhatunk, erre azok a faszok komolyan veszik magukat.

tényleg van, aki azt hiszi, blgohun keresztül változtatja meg a világot?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 00:25:42

@est komor őre.:

Ő nem, viszont ennek a Pankarátornak - az iwiw tanúsága szerint - olyan a tartása, mintha élete első tizenkilenc évében csak rőzsét gyűjtött volna...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 00:30:45

@"the dragon":

Hát mit tehetett, ha hozzád hasonló töpszlikkel hozta össze a sors, a budiban meg állt a húgy a padlón, s nem akart beletérdelni.

lakatos józsef, magyarnyűvő 2010.01.06. 00:36:22

@Panther_V:

ilyen esetekre találták ki a gólyázást.
hím föláll a vécékarimára, csájesz meg állva szopja.

mondjuk dragi mindíg vitt magával sámlit, esetében a vécékarimára sámli, sámlira dragi.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 00:37:37

@Panther_V:

Térdelhetett volna a srácok cipőjére is...

(Tudom ám, hogy szándékosan dobtad a magas labdát, te vérgeci kandúrbandi!)

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 00:39:31

@lakatos józsef, magyarnyűvő:

Dragi szerintem a tartályra ült, a csaj állt az ülôkén, míg le nem szakadt Dragi öblítôvizestül a nyakába, de Panka röptiben elkapta kisdragit, aóta furcsa a tartása.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 00:40:51

@"the dragon":

Dragi 35-ös cipôje aligha ért a pisaréteg fölé.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 00:41:00

@lakatos józsef, magyarnyűvő:

Ezért is szerettem meg anyádat. Ő engedi, hogy szemből a nyakába üljek, és úgy tüdőzi a brét...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 00:44:43

@Panther_V:

Igazán ízléstelen, hogy Quasimodoval boronálnál össze, hisz tudod jól, hogy én nem kezdek hozzá hasonló vén szatyrokkal... A lányod ellenben épp megteszi!

est komor őre. 2010.01.06. 00:45:29

@"the dragon":

nálad a csaj cipőre térdelt? no, ennyit a kukackád mértetéről.

est komor őre. 2010.01.06. 00:46:22

@Panther_V:

az hagyján, de a nyaka is alig-alig ért ki belőle.

est komor őre. 2010.01.06. 00:47:44

@"the dragon":

manókkal nem foglalkozik, megkérdeztem. mondom, hogy a te anyád lesz az, vagy borzié.

csőr dzsinn ész 2010.01.06. 00:51:02

vastagbőrön közben kiszorultak a polgárok, ötből három posztban megmukkanni sem mernek.

beszarás.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 00:53:49

@csőr dzsinn ész:

Nagy a pofijuk, ha egymás között vannak, esetleg egy odatévedt liberálist próbálnak elintézni. Vannak dolgok amivel nem tudnak mit kezdeni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 01:00:04

@Panther_V:

Azért tessék vigyázni a kontextussaé, kéremszépen! Én a liberálist csak azeriben komálom... Őt ugyanis csupán annyi különbözteti meg a radikális azeritől, hogy nem kínozza meg a kezei közé került örmény kisgyereket, mielőtt átvágja a torkát!

csőr dzsinn ész 2010.01.06. 01:03:21

@Panther_V:

eddig csak hallottam róluk, gondoltam tökösek, idejönnek zúzni, reméltem ma meglesz az 50k PI a számlálón, de murugyák.

vicc, hogy egyedül te vetted a lapot.

csőr dzsinn ész 2010.01.06. 01:04:47

@"the dragon":

dragi, valami zavar van a buksidban. a liberális mint olyan, nem olyan ijesztő dolog, sőt. amit csináltak belőle az emberek, na az az ijesztő.

de gondolom ezt tudod, csak úgy említeném...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 01:06:27

@"the dragon":

A liberális hutukat nem is komázhatod, lévén mind halottak.

csőr dzsinn ész 2010.01.06. 01:12:19

@Panther_V:

zseni vagy, mekkora ötlet!

dragi, nem kell a beszámoló marokkóból, látom, megbuzultál rendesen az araboknál.

arham mozes, rabbi 2010.01.06. 01:13:01

@Panther_V:

oda mondjuk ez a nick jobban pásszolna.

arham mozes, rabbi 2010.01.06. 01:13:44

speciel kissé poros ez a nick, no sebaj, letisztíccsuk.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 01:24:39

@Panther_V:

Most miért mondod ezt?! Én tekintet nélkül nemre,törzsre, bőrszínre és szexuális orientációra, minden halott négert kedvelek!

@csőr dzsinn ész:

Rövid az agyad, paca!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 02:43:50

De gecik vagytok, szopós tinilányokat abuzáltok itt hosszasan, nekem meg nem is szóltok...

Irigy lepényarcú amforák.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 03:03:00

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Az olyan nyálkás szar, mint a medúza, mi. Olyat csak Dragi csinál.

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 06:38:09

@"the dragon":

egyenesebb vagyok, mint amilyen a farkad valaha is lehetne.
bedomborítottam a képeken, hogy a magasságom miatt látszódjak a kamerában, főleg, ha magamat fotózom.
de hát neked biztosan hiába mondom, neked nincsenek ilyen gondjaid.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 07:29:17

@PankaCute:

Nincs ki fotózzon? Bár nem tisztem tanácsokat adni - nem is értek hozzá igazán -, de mi lenne, ha legközelebb, amikor szájjal kielégítesz egy utadat véletlenül keresztező hobót, megkérnéd, hogy csináljon rólad néhány képet, amin a gerinced egyenesebbnek tűnik, mint Mécs Imréé? Sőt, lehetne ilyen előtte/utána megoldás is, elvégre mókás látványt nyújthat, amint a vaku fénye megcsillan a hajadba kent gecin. És akkor a lenyeléssel sem kell bajlódnod...

Egyébként, ha már itt vagy, igazán mesélhetnél nekünk Kierkegaard Hegel-kritikájáról. Úgy tudom, ez piréz vitéz vesszőparipája, és nem árt patrónusokat szerezned, mert én már most gyűlöllek, ami nem kecsegtet sok jóval!

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 16:27:02

@"the dragon":

és tán bántania kéne a tudatnak, hogy gyűlölsz?
ahhoz nekem mi közöm?:D

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 19:57:33

@PankaCute:

Na csak vigyázz, mert széjjelrúgom azt a kelet-magyarországi hülye fejedet, te buzidrogtanyán szopós majom!

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 20:27:07

@"the dragon":

lapozhatnánk már, kurvára nem érdekelnek a személyes problémáid.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 20:33:12

@PankaCute:

Azt mindjárt gondoltam, elvégre jól láthatóan téged a gecinyelésen kívül nem érdekel semmi, ellenkező esetben nem csak ide kommentelnél...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 20:42:42

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Nana, egy igazi nő nyeli az én gecimet, határeset, de a régi barátságra való tekintettel tán még a tiédet is, de az biztos, hogy húgyagyú raszta kamaszgyerekekét véletlenül sem...

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 20:53:36

@"the dragon":

nem, egy igazi nő hozzá nem érne egy olyan faszkalaphoz, aki egyetlen rossz szót is szólna hozzá.
szóval inkább fogalmazzunk úgy, hogy attól vagyok igazi nő, hogy nem nyelem a gecidet.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 20:55:20

@PankaCute:

Nézd, én eddig a tenyeremen hordoztalak, de ha így állunk...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.06. 21:00:37

@PankaCute:tudod én körülbelül korodbéli lehetek, úgyhogy, mint tini a tinitől, szeretném a tanácsodat kérni pár dologban! Bár kicsit pirulva teszem, mert te láthatóan már nagyon tapasztalt vagy szexuális téren, én meg csak egy nebáncsvirág vagyok, nézem a lányok fenekét, meg néha csúnya álmaim vannak, de ennyi! szóval azt szeretném kérdezni, hogy a tinilányoknak tényleg bejön, hogyha megmutatjuk nekik a kukinkat, és azt mondjuk, harapj rá csuka, és akkor majd járni fognak velünk? mert az egyik osztálytársam azt mondta, hogy neki mindig bejön, és úgy látom, a jópáran nálad is sikerrel jártak ezzel a módszerrel!

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 21:03:54

@Borziiii:

hát, meg kell állapítanom, te is egy gyökér vagy.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 21:04:32

@"the dragon":

Nézd, mindenkinek lehettek az életében kilengései. Te is 1-2 hetente megtöcskölöd az éppencsak felnőtté érett Borzi ánuszát, mégsem nézlek buzinak.

Másrészről hol a keresztényi megbocsátás elve? Hát már azt sem hagyod, hogy jóvátegye tévelygéseit ez a jóravaló lyányka?

szanalmas 2010.01.06. 21:07:39

@PankaCute:

Jelezném halkan, ez nem egy botanikai blog. Tessék témába illeni.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.06. 21:08:17

@PankaCute: most mér vagy ilyen!? őszintén kérdeztem tőled valamit, mert gondoltam, a párkapcsolatokban való jártasságod mellett szól, hogy úton-útfélen leszposz valami koszos rasztát! vagy az a bajod, hogy még sose volt barátnőm? tudod nagyon nehéz mostanában boldogulni olyasvalakinek, akinek a lélek fontos és nem a test!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 21:12:16

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Az mindössze egyszer fordult elő, és akkor is csak azért, mert kiváncsiskodott, mi az a "seggből szájba"... Apropó! Panka, ehhez a nemes témához miképp viszonyulsz?

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 21:14:56

@Borziiii:

"Lélek a fontos", ezt úgy érted, egy randa lefosott szalonnapörc vagy?

De ne aggódj, vannak még lehetőségeid, Szörcsi például huszonéves bölcsészlányok mellett szívesen lovagoltat a térdén pelyhedzőállú kissrácokat is.

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 21:15:09

@Borziiii:

1.: igazából még egy rasztával sem volt dolgom. szeretem őket, de ennyi.
2.: én csak megjegyeztem itt, hogy már nyeltem gecit életemben, és tudom, hogy milyen íze van. ha az összes csajt aki leszop titeket kurvázzátok, baromira sikeresek lehettek a csajok terén, amiben igazából nem is kételkedem :]

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 21:24:46

@PankaCute:

Ne vedd a szívedre, arról van csak szó, hogy szerintünk a te szád nagyobb*, mint a mienk együttvéve, és ezt nehezen viseljük.

(* több fér bele...)

szanalmas 2010.01.06. 21:25:43

@PankaCute:

Engem az érdekelne, hogy milyen érzés az, vagy mire gondolsz például te, amikor egy pénisz van a szádban és dolgozol rajta? Tehát az olyan birtoklási és/vagy hatalmi érzés, vagy szimplán csak örömszerzés, ámde te nem is szereted igazából?

szanalmas 2010.01.06. 21:29:46

@szanalmas:

(Borzos, te is válaszolhatsz erre érintettséged okán!)

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 21:31:53

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

nem veszem a szívemre, nagyon is ismerem a férfiak egóját... az eget tudja verdesni:D

@szanalmas:

ez mindig hatalmi érzés, csak épp nem a csajnak. a csaj minden esetben ki van szolgáltatva a férfinak.
a csaj szemszögéből ez örömszerzés, kivéve, ha kényszerítették rá:D

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.06. 21:34:51

@PankaCute: tudom ám, hogy a nőknél a 'nem' azt jelenti, hogy 'igen', erre megtanított a nagyi! juhú van nőm, járok valakivel!!
jó, ha tudod, nagyon romantikus alkat vagyok, de azért nem az az érzelgős típus, szeretem a szomorú filmeket, az angyalok városán-a barátnőmnek ezt bevallhatom-sírtam is egy picit!
ja és eléggé elfogadom az embereket, szóval nem fog zavarni, hogy havonta vér folyik belőled, és minden hülyeségre kiakadsz, meg az se zavar, ha nem borotválod a lábad, a szerelmeseknek olyannak kell elfogadniuk egymást, amilyen ők valójában!
juj, annyi mondanivalónk van még egymásnak!

szanalmas 2010.01.06. 21:36:12

@PankaCute:

Én például sosem tudhatom, hogy nincs-e kénsav a nő szájában, amikor beveszi. És ez például komoly félelemérzést okoz. Vagy például Kenny is belehalt amikor leszopták. Szóval ez nem ilyen egyszerű szerintem.

szanalmas 2010.01.06. 21:37:17

@Borziiii:

Gratulálok Borzi az első csajodhoz!

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 21:42:26

@szanalmas:

ha kénsav van a szájában akkor eléggé evidens, hogy már többet nem fogja bevenni...

szanalmas 2010.01.06. 21:45:13

Azt hittem nem veszed észre ezt a furfangos csapdát! Amúgy hol lax?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 21:49:06

@PankaCute:

És akkor te mégis mivel fertőtleníted a geciputtonyod?!

Azt ne mondd, hogy legalább tíz fiunként nem szoktál öblögetni, mert így minden esélyed eljátszod arra vonatkozóan, hogy valaha a szádba adom...

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 21:51:38

@"the dragon":

ne keverd már bele magad a szopás témába, épp vacsorázom.

@szanalmas:

minek az neked, keresgetni iwiwen? úgyis megtalált már aki akart

csőr dzsinn ész 2010.01.06. 22:00:29

ehheheheee, kisgecik, lomposkodtok a pina körül?

POSZTOLNI MEG KI FOG, A KURVA ANYÁTOK!

szanalmas 2010.01.06. 22:01:15

@PankaCute:

Az iwiwre csak a nők járnak és a buzik.
Az igazi férfiak a kigondoltamon kommentelnek. Mármint úgyértve, hogy én egyedül.

csőr dzsinn ész 2010.01.06. 22:01:19

@PankaCute:

kottát a dalocskádhoz tudnál adni? tegnap óta gyötri kis lelkemet a kéváncsiság.

szanalmas 2010.01.06. 22:02:51

@csőr dzsinn ész:

Fleterika a soros bazmeg, szaggasd le a farkadról és indítsd el egy tockossal!

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 22:03:46

@csőr dzsinn ész:

screamo? ismerős a műfaj? na ha megvan, akkor már nem kell kotta. :)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 22:04:34

@csőr dzsinn ész:

Lomposkodnék én, de baromira zavarnak a bűzre gyűlő döglegyek...

majom artúr 2010.01.06. 22:07:40

@PankaCute:

őőőőőjbazdmeg....

monnyuk szemlehunyva bevallom, a tokio hotel szerintem jó zene, bár nem nekem való.

TE EMÓS FOS!

majom artúr 2010.01.06. 22:09:59

@"the dragon":

ez van. pontosan ezért szerveztem be annyi nőt, amennyit csak lehetett, de te mindegyiket messzire elzavartad, te geci!

(na jó nem mondom, jókat derültem némelyik fordulaton, de néha már sajnáltam szegény párákat)

mostanra már minden csaj, aki valaha idetévedett a múlté, és tessék egy emós éretlenkét ugráltok körbe!

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 22:14:47

@majom artúr:

bazdmeg! én és az emó.
na most borultam ki.
mi kizavarjuk az ilyeneket, de már be sem mernek jönni koncertekre.
itt Egerben (igen Egri vagyok) nagy kultúrája van a hardcore-nak, ajánlom hallgass bele pl. egy kis Tango Underground-ba vagy Tisztán a Cél Felé-be.
mi köpködjük az emósokat.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 22:18:42

@majom artúr:

Hiába, ha egyszer a kutatómunka nem nőknek való elfoglaltság...

Mondjuk az kimondottan érdekelne, hogy Panka hol tanul filozófiát! És arról is mesélhetne, hogy vette ehhez a bátorságot... Egész egyszerűen nem tudom elképzelni a teológia szolgálóleányaként, miután több pénisz volt a szájába, mint amennyit egy atomtengeralattjárón találni...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 22:20:09

@PankaCute:

Ezek szerint a méltán elismert Ho Si Minh Tanárképző Főiskolán manapság már filozófiát is oktatnak?!

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 22:24:21

@"the dragon":

még középiskolás vagyok, te majom.
mellesleg engem meg az érdekelne, hogy honnan tudod, hány pénisz volt a számban.

csőr dzsinn ész 2010.01.06. 22:25:35

@PankaCute:

te és az emó? bazdmeg, a fényképedről minden kiderül!

ó, hová lett a világ, egerből egy emós kispicsa hardosnak nevezi magát, közben tokióra masztizik, de azért rasztagecit nyel.

kibaszott liberalizmus!

csőr dzsinn ész 2010.01.06. 22:27:05

@PankaCute:

a dalocskádból és a blogbejegyzésekkel számítva minimum 15

középiskolás... hátbazdmeg....!

sok gyökér tanár, hogy verné az ilyeneket mogyorópálcával!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 22:29:51

@PankaCute:

Egyébként hogy lehet valaki 19 évesen középiskolás? Bukdácsoltál, aranyom?

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 22:32:02

@"the dragon":

nulladikos voltam, ennyire egyszerű a válasz

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 22:36:41

@"the dragon":

nyelvet emelt szinten. látom nagyon tájékozott vagy az iskolai témában... :D

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 22:40:10

@PankaCute:

Na szép, kuporgatott adóforintjainkból kitanítjuk a leendő cukrászinasokat mindenféle egzotikus nyelvekre, aztán majd külföldön termelik a GDP-t! Hát ennek igazán nem sok értelmét látom...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 22:44:14

@PankaCute:

Te, már megint tátod a szádat. Cafat.

Mocskos Fancsi 2010.01.06. 22:46:28

@"the dragon":

már nem cukrásznak tanulok, amúgy sem tanultam csak kötelező volt a gyakorlat.
otthagytam azt a sulit. mellesleg nem hiszem hogy a pénzedből a sulimnak is jutna, mivel hetvenezer a tandíj.

@Panther_V:

nem is :D

szanalmas 2010.01.06. 22:47:00

@"the dragon":

Nem olyan nyelvet te. Kurvinyek képzőbe jár:

Az egri ménes mind tarka:
Az egri kislány mind csalfa.
Ha csalfa, csalfa,
A lelke rajta,
Az egri ménes mind tarka.

Eger városa, papok városa.
Csuhások járnak fapapucsba.
Csuhások járnak, in domine patris,
Reverenda alatt pálinkát visz.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 22:49:21

@PankaCute:

Aztakurrrrrrrrrrrvaa MUHAHAHAHAHA

Őszintén szólva, én csak tippeltem ezzel a cukrászos dologgal... Komolyan mondom, annyira jó vagyok, hogy kedvem támadt leszopni magam, de szerencsére itt vagy kéznél te is...

ifj. Ló János, katolikus pap 2010.01.06. 22:51:05

@szanalmas:

őőőőőőjjj, ezt mennyit énekeltük anno a cimbikkel

van ám még egy pár szakasz

hogyaszongya

Nem vagyok én baráááát: szeretem a piáááát,
Odaadom érte a reverendáááát.
Odaadom érte a csatos imakönyvet,
Ölelem és csókolom a szeretőmet.

basztuk széjjel az asztalt az öklünnkel a végire!

szanalmas 2010.01.06. 22:53:04

@ifj. Ló János, katolikus lelkész:

Dícsértessék Ló Úr!

Hol járt, hogy hál'Isten rég nem láttam?

ifj. Ló János, katolikus pap 2010.01.06. 22:57:16

@szanalmas:

Áldás Békesség, Fiam.

Anyádba voltam, nyelvtövig.

szanalmas 2010.01.06. 23:01:30

@PankaCute:

Az tényleg igaz, hogy a cukrász tanoncoknak édesebb a spermája, és a lányok nem nyelik le hanem a keverőgépbe köpik amiből a francia krémes lesz?

szanalmas 2010.01.06. 23:05:39

@"the dragon":

Apád fasza, tudjuk, hogy miután kinyomtattad Fanni Eszter képét, és rárecskáztál miközben olvastad a blogját, abban volt az adat ami a tudatalattidból előjött. Mivel például tudatod nincs, csak tudatalattid.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 23:11:10

@szanalmas:

Nekem frankón lelkiismeret-furdalásom van, hogy partiba vágjuk itten Borzi első komoly kapcsolatát! Nem kéne filmeznünk, hogy tudjuk bizonyítani, szó sincs szerelemről, csak testnedv csere történt?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 23:15:35

@szanalmas:

Nem kéne elárulnom, de én olyan okos vagyok, hogy még tudatfölöttim is van!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 23:16:14

Tök megható, hogy Borzosnak szereztünk végre egy csajt.
Én legalábbis meghatódtam.

Remélem, a következő szeánszon majd őt is körbeadjuk egy inverz békepipaként, ahogy ez szokás itt a családban.

ifj. Ló János, katolikus pap 2010.01.06. 23:17:34

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Fac me tibi semper magis credere,
In te spem habere, te diligere.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.06. 23:18:12

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Inverz békepipa, mi? Az lenne a kérésem, hogy velem kezdjen, mert ki tudja mit ragasztana át rám szánalmasról...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.07. 00:24:49

@ifj. Ló János, katolikus lelkész:

Mi az atyám, bebaszott?
Vkivel összekever, én nem a Tibi vagyok.

@"the dragon":

Úgy tudom, Száni anyja már megvolt neked, csakúgy mint magának Száninak is. Ott sem figyeltetek a sorrendre...

szanalmas 2010.01.07. 08:15:25

@"the dragon": @piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Már megint a porntube-on nézitek a gayvideókat, kis álmodozók?! Nőjetek már fel és vegyétek ki egymás szájából!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.07. 17:57:21

hagyjátok pankát, ő egy nagyon érző lélek, és csak kívülről tűnik úgy, hogy egy ótvaros kurva! aki még egyszer molesztálni meri, annak velem gyűlik meg a baja, és ezt most halálkomolyan mondom!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.07. 19:34:53

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár: igazán nem értelek, mit gúnyolódsz ezen, szerintem nagyon csúnya és tapintatlan dolog ezen gúnyolódni! mindenesetre az alma elég messze esett a fájától, mivel anyád se tett rá megjegyzést, amikor a gyerekágyadon fekve beszélgettünk.

Nedvesmezo 2010.01.19. 03:26:07

A poszthoz:
1. Nem szagolgatni kell. Nem ízlelgeni, mint a bort, hanem, ahogy jött úg le is kell nyelni. Máris jobb.

2. Kólával leöblítve nem olyan rossz, de azért nem térnék át sperma diétára.

3. Inkább sperma, mint nuninedv.

Szép emlékeket ébresztett fel ez a poszt :)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.19. 08:02:08

@Nedvesmezo:

Kitalálom, egy spriccpartin te voltál az egyetlen térdelő versenyző...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.02.17. 22:50:03

@Kapucsína:

Szerinted mire kéne abból következtetnünk, hogy épp a nyelés posztra kommenteltél?

est komor őre. 2010.02.17. 22:51:44

@"the dragon":

De aktív, szemfüles vagy ma! Hát téged senki sem szop?

Kapucsína 2010.02.17. 22:56:10

@"the dragon": hát igyekeztem velősen fogalmazni, de te nem éretsz a a szóból. fogyatékos.

Kapucsína 2010.02.17. 22:59:01

ez milyen blog ez itten? bazzzzzeg, itt "Ájgyéniségek" vannak? :) komoly

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.02.17. 23:18:11

@est komor őre.:

Bizony, tegnap óta aszkétai életet élek! Ezért is helyeztem bizodalmam Kapucsínába...

@Kapucsína:

Bárcsak így lenne... A valóság az, hogy mindenki engem akar koppintani, csak sajnos kurva szarul csinálják.

est komor őre. 2010.02.17. 23:23:46

@"the dragon":

nohát, ez felháborító!
kitanítjuk neked a szakmát, bevezetünk a férfiasság alfájába, és ez a hála!

Kapucsína 2010.02.17. 23:28:43

@est komor őre.: lehet csak kankója van és hallgatott a javasasszony tanácsára. tudnivaló, hogy a rohamszerű kankógörcs idején mellőzni tanácsos a nemi életet.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.02.17. 23:45:15

@Kapucsína:

Nézd, ha ne adj' Isten valóban kankóm lenne, annyi nőt szúrnék, amennyit csak érek... Merő kitolásból, haha!

Kapucsína 2010.02.18. 00:03:34

hogy a poszthoz is hozzászóljak. nem szeretem a geci ízét, ami persze nem véletlen. ha ágyba bújok, csak azért, hogy szocializálódjak kicsit (elvégre szocializált felnőtt normális nő rendszeresen dug, nem?) amúgy ha örömre vágyom, inkább masztizok egy jót! minden nap!

Kapucsína 2010.02.18. 00:04:50

@"the dragon": aljas szúnyog, falhoz csaplak.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.02.18. 00:10:02

@Kapucsína:

Nana, egy nő csak ne nagyon élvezkedjen! Feltéve, ha nem lesz orgazmusa a bélszín készítéstől...

Kapucsína 2010.02.18. 00:17:02

@"the dragon": kivagy te? Dzsémi Oliver?:( Nem bírom a szeplős képét.

Kapucsína 2010.02.18. 00:22:20

@"the dragon": Az én voltam, te balfasz. De protézist raktak rám, hogy kifelődjön a porc, és attól megjavultam. Most már rendesen szét tudom tenni a lábam.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.02.18. 00:28:21

@Kapucsína:

Engem ez egyáltalán nem nem hat meg, lévén akkor is vígan kényszerszopatnálak, ha épp össze vannak kötve az elefánt lábaid...

Kapucsína 2010.02.18. 00:35:12

@"the dragon": nekem meg az a tikkem, hogy szájzárat kapok ha egy cseppet felidegelnek.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.18. 00:39:15

@"the dragon":

Ezt a mostani sárgát, te választottad úgy-e. Akkor baszd Kapucsínát egy hétig.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.02.18. 00:42:55

@Kapucsína:

Még szerencse, hogy óvintézkedés gyanánt rutinból sarokkal szájbarugdosom a szerencséseket, így maximum csak az ínyeddel izgathatsz...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.02.18. 00:45:54

@Panther_V:

Hát én kurvára nem látom a sárgát. Remélem a fejlécet nem színezte át ez a tohonya állat, az most is egész pofás... Mondjuk a szín amit küldtem, nálam úgy nézett ki, hogy szürkéből sávosan átvált sárgába. Persze arról fogalmam nincs, ez hogy jelenik meg a gyakorlatban...

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.18. 00:50:48

@"the dragon":

Így a jelek szerint, hogy basznád inkább magadat. Az a sárga az nem volt rossz, úgy magában. Ez szürke. Te rohadt náci.
süti beállítások módosítása