Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Szopás

2009.12.20. 17:35 Frick László Emlékzenekar

KÖSZI PETI A FŐCÍMLAPOT!

A magyar nyelv afféle, mint Sharon Stone, csak szöghajszín (magyarszőke, amit a műanyagraffiahatású hajzatú nőiszegmens seszínűnek hisz...) vagyis nem csak bombajó, de a logikája is lenyűgöző, ugyanis, ha szopatásról beszélünk, az a szenvedő nőt lealázó férfi orális iogényének kielégítése, míg a szoptatást az anya a gyermekével folytatja elsősorban s csak máskor a fiatalfiúpasijával ("Gyere te kis huncut, anyád csecsére, két fiút szoptattam ebből!"). 

Persze, ha az alant majd izeiben taglalt hellókittyárnyalatú leánykakategória használja a szopás ill. szopacs kifejezéseket, pl egy rendkívüli villám bioszröpcsi bejelentésének hallatán, akkor az konkrétan szexuális utalást takar, bár lányok pornót, hacsak nem Subba Dadda jobbágynői az egyetemista(szociológus) lány kateg'ből, soha-soha nem néztek...

A férfi leszopása az egyik legősibb fogamzásgátlási trükk.
Ősnői attitüdben élő nő, ha az ura valahová dógát intézni megy, pl pozitívdiszkriminatíve kedvezményes vállakozási gőccsönyöt szerezni, előtte gyorsan leszopja, hogy ne csalhassa meg. A hazatérő ura gatyáján kiszagolja az idegenpina szagot.

Változat: Az egy hétig rabszógaellenőrzésen odalévő ura maga mondja meg az asszonynak, hogy a héten két magyar picsát jól megszopatott, az asszony viríkol kicsit, de végülis az ősnői hiedelmek szerint embernek a magjától minden nap meg kell szabadulnia, különben posztatátot kap. És az ősnői attitüd (vö. Clinton- Lewinsky jelenség) szerint a szopás nem a szex kategóriája.

Olyan kifinomult gondolkodású, műűvelt és piacvezetően okos jógyerekek, mint Homár Mollah, akiknek annyi befizetni egy 50000 Ft-os "egyetemistalánykategóriá"-nál egy éjszakát, nfvsz-szel, mint egy adag szusi étteremben, el nem képzelhetik, hogy a szolgáltatóágazat alsószéle közepén a szaxi gyakorlatilag kézimunka gumiban az o-ra nyitott száj előtt "élvezzé má elfelé, heee!" felszólítással. Nadehát nem a Horthy-fasiszta-éra ez, amiben haladóbalodali és liberális újságírók közvetlen kontaktust teremtettek az élettel...

Namost az udvarlási [nász, dürrgés] időszakban az ember-jelölt az asszony lábujjait is végigszopogatja és a  sorrendre ügyelve valamennyi lyukát gondosan kinyalja, miközben az asszonyjelölt a nővérééknél szokott hetifürdésre bekéretszkedni a fürdőszobába s lábat a sarki ártézikútnál most és az intimebb lyukait hétközben egy kis kotliból, amit ecélra dugdosnak a házikó nőneműi a gerenda mögött... Viszont guggolva kakál, ami a vécépapírnélküli területeken és korokban a paplika tisztántartásának egyik alapfeltétele. (A másik, hogy a nem evéshez használt kéz ujjaival kitörli..)  A SZERELEM KIFEJEZŐDÉSE a nyakkiszívás és a kinyalás és persze a leszopás is.

A jövőrenézve pedig:

Mintegy 4500 évvel ezelőtt a ma  Krétának nevezett szigeten, míg az ostoba hímállatokat a tengerre küldték a nőneműek, évi rendszerességgel tartották meg a maguk közt a Szűz a Bikával című akciót, a papnők egy fából készült speciális kalodába rekesztették majd felállították a hímvesszejét a Szent Bikának (ezek a mai szarvasmarháknál kisebb marmagasságúak, kb szamár nagyságúak un "szamárorrú balkániak"  voltak, Bulgáriában még néhol látni..) majd a sorsjáték által kijelölt szűz (ez ellenőrizték) leánynak a kalodába kellett feküdnie és a bikával megbaszagyakatták a leányt. A zoofília az akkádoknál is része volt a szent rítusoknak. A történelemhajnali Krétán már fából készült bikában egy férfi pap rejtőzködött...

Szodomában természetesen az egyik pasi (fiúk-lányok vegyest, és kutyák, lovak, barikák) ánuszából kihúzott vérveres-méterest sorba mártogatták a jelentkezők szájába  A mai viszonyokhoz képest annyi volt a különbség, hogy akkoriban még az europid férfiak hímtagja is használható félkemény feszességben maradt ejakuláció után, aminek lövelledéke a mai mennyiségeknek kb kétszerese lehetett (ennyit mérnek az új divatban kenyai férjüknél életúnt svájci hölgyemények, kb fél deci per ejakuláció) természetesen az ősnőknek nem volt annyira szikkatag a puncija, hogy kifeléhúzáskor az egész belsőberendezés tapadt rá a porszáraz farokra... hanem vastag, tejszínes állagú puncinedvük bőséggel áradott.. (a puncinedv kémhatása szelektálja a ivarimagvakat, háború után, hogy több hímnemű születhessen... pszichikai alapon savasodik a nők puncinedve...)

Gyűjteményemben a legbájosabbak azok a jelenetek, amikben a védőnő fiatal (16 évesnek látszó 14-és féléves) cigány prostituláltat kérdez a szoptatás körülményiről, az anya a szóban eljut az sz... -ig, lenyeli és aztán inkább így vág bele: Kétóránkánt kap didit a kicsim. (Ha valóban 16 éves, van már nagyobb-ja is...)
 
Hazánkban már három, olyan rendkívül masszív nőgeneráció halad a posztklimakteriális állapotok felé, akiknek hímtag a szájában sohasem volt. ( A hőskori nők már 1963 1960-ban orális [tablettás] fogamzásgátlókkal kisérleteztek a hypóval való irrigáció helyett. (A hypós irrigálás az I. világháború után jött a divatba háziaszonykörökben, amint azt James Joyce az alapműben [Ulysses] szociográfiai pontossággal leírja, az első magömlést vagy koitus interreptus kereteiben vagy orálisan intézték el s csak a második magömlés mehetett végbe vaginálisan, de ekkor is biztosítékképpen hypós irrigáció következett. Ezért az 1920-1939. közötti statisztikák enyhe leányújszülött-többlet-emelkedést mutatnak. )

A középgeneráció (1977-ben elsőmenstruáló leányok) inkább hagyta magát megdugni a zsiguli hátsó [műbőr] ülésén (amire a meztelen popsi pedig kellemetlenül tapadt...) semminthogy kézzel!!!  megfogjanak egy faszt. Ezen generáció a fasz szájbavételének még a gondolatától is kitette a taccsot, míg mondjuk az AB-bizottság előtt meg lezser ricsés csöveslánystílusban fújta a rágó[gumi] gömbicéjét.

A harmadik generáció e generációnak a lánya, a mama már nem emlékszik arra, ő milyen finnyás volt és hiábavalóan veszekszik leánykájával azon, hogy az a két ujjal az oldalpántnál megcsippentett bugyijával vajjon mííjjaa faszér nem talál bele a szennyeskosárba. Ilyenklor a haladó gothic leány a kabbe má anya az összesfaszomat [vált.: kisfaszomat] felkiáltással bassza rá a szerinte buzi anyjára a fürdőszobaajtót.

Persze, ahogy ezt a bezzegamerikaipite jellegű y-kateg' filmekből is jól ismerhetjük, másképpen van ez odaát, Nyugaton. Főleg  Bezzegamerikának azon a részén, amit ismerünk. Mert van egy másik amerika, a mélyen vallásos ámde nem katolikus, viszont kardigános, rakottszoknyáslányok amerikája. Ahol   a szopás méginkább dívik, a lányok szűzen mennek férjhez 22 éves korukban úgy, hogy ajkaikat kétoldalt mély pedagógusráncok szegélyezik a többmérföldnyi sokaságú szopástól, persze nfvsz kategóriában.

Gyüjteményem legértékesebb kincsét, a maszekbarneváli öltözőben kérdőrevont cigány anyát utoljára hagyom. Az asszonyok elkapták: hogyan képes egy olyan retkes-redves förtelmet, mint az ura fasza, bekapni. És ekkor az asszony így szólott: Már mért lenne retkes? Mind a 32 fogam ép, egy se lyukas. Van fürdőszobánk, minden nap lefürdünk! És az uram fasza, amikor jó alaposan kiszopom, mert nem érek rá, sietni kell valahová vagy megyen Pes're valamiért, arra gondolok, ez a fasz csinálta a gyerekeinket, ebből a geciből lettek , és szeretem őtet, mert ő a gyerekeim apja, akármekkora részeges szemétláda is tud lenni, de egy az biztos: sose csalna meg. (Itt megszakítom a történetet, akkora ribilló tört ki erre a védekezésre...)

A lenyelés korunk egyik legnagyobb férfigondja. Namost mit is vár egy férfi attól a házas-ágyas-és szülőtársától, akinek a csecsemő gyermekük kakija büdös és rémüldözve pfújjolva rongyol a fürdőszobába, ha pelenkázás közben véletlenül ooolyan lesz. Sőt, gyűjteményemben olyan rendkívülhaladógondolkodású teljesenfelvilágosultanya is szerepel, aki csecsemője vastagabb böfikéjétől undorodik.

A szaglás ugyanis nem puszta érzékelési és érzékszervi folyamat, hanem pszichés megképzettsége is van. Akit szeretünk, szerelemmel, annak mindene is illatos vagy legalábbis elviselhető szagú. Miértis-miértis vár el az az ostoba balfasz nfvsz-t attól a feleségétől, aki egy szellentésére is a hálószobában kisebb ám hangos részletet ad elő a Született feleségek c shakespeare-i mélységeket szonározó oktatófilmsorozatból? Mínusz a Synclavier-rel utánozott nagyzenekari staccato-k.Ha igazi a férfi, akkor van olyan magas az önálló jövedelemszerzőlépessége, hogy képes feleségülvenni egy 38 éves , 20 éve orthodox szinglit, aki nemcsakhogy a sülő kenyér illatával várja, de rendszeresen beöntést ad magának és híg, jólemészthető kajákat eszik az anális részekhez, amik után úgy teljesíti az Isteni 2,2 millka/hó szopatási kívánságát, mint egy torkos konyhamalac. (A profik eper vagy aloé vera ízű beöntést adnak maguknak,ámen. )

Az állavaszopatás ideája is újkeletű, a korszerű, fejlettgondolkodású, kulturált és hygienikus europid férfi állva vagy fekvőtámaszba kifeszülve képes még úgy ahogy fenntartani erekcióját. Az igaziférfialakú vállalati főnök, aki a munkahelyén állva szopatja az alárendelt nőket, otthon Gecibubus becenéven gyílovacskája a feleségének, aki puszta vágykielégítésből kézimunkázás közben a húsklopfoló nyelét dugja föl az igazán élvezni már csak lealázva képes vezérhímnek. (Ugyanez a jelenség az oka annak, hogy sörgyári dolgozók bort lopatnak be a sofőrökkel és a borgyári dolgozók inkább a borhamisításhoz szükséges tisztaszesz raktárját dézsmálják, mint cseresznyefa hordókból a tízéves ó-brandy-t.) Ámen.

534 komment

Címkék: szopás szopatás hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr401610319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 09:20:54

Heyybazzeg, ez ám a poszt!

Csak gratulálni tudok!
A hölgy elfelejte aktiválni eme remeket, hát én megtettem.

Amúgy megfőtt a krumpli -e?

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.12.20. 09:52:18

A poszt egyik legütősebb része, hogy elláttad "hellókarácsony" címkével. Ez giga LOL!

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 10:07:11

@Slanger:

kérlek mi mindíg szakszerűen járunk el, a hellókarácsony tag alatt további érdekes, teljesen a karácsonyba illő témákat lehet olvasni!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.20. 10:24:04

@csőr dzsinn ész:

Szörcsi, te nyomoronc, szerinted én miért nem aktiváltam a yuppies posztot? Kurvára lehetne várni a hasonló témával legalább egy hetet...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.20. 10:24:46

@csőr dzsinn ész:

Végtelenül bosszant, hogy legalább olyan hülye vagy, mint amennyire kövér.

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 10:35:31

@"the dragon":

elnézést, rendőr úr!

kurvanyád!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.20. 10:46:05

@csőr dzsinn ész:

Mert pápább akarsz lenni a Pápánál, de közbe annyi eszed van, mint egy telefingott köcsögdudának.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.20. 13:20:58

@csőr dzsinn ész:

Azért a "telefingott köcsögduda" fordulat elég megkapó, és ha ezt nem vagy hajlandó elismerni, hát kitaposom a kilométernyi beled!

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 13:45:56

@"the dragon":

irigy kutya vagy akkor is, hogy nem engeded ezt a posztot megjelenni. nő írta és kibaszott jó, gondolom az zavar benne téged, te bolsevik!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.20. 14:08:19

@csőr dzsinn ész:

Ne bosszants már bucikám, szeretném ha megjelenne, csak termeljünk addig hét-nyolc eltérő témájú posztot...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.20. 14:29:47

Mint a magyar-magyar szótárhoz közelálló személy, megsúgom, hogy a picsa szintén hellókarácsonytag-re érdemeset időzített az Éjféli Misére készülés idejére. Kár, hogy a 60-70 év közötti hölgykorosztály, akik azt hiszik, hogy nekik sohasem lesznek majd székelési zavaraik, mint a 92 éves nammaminak (aki ilyenkor be van vágva a rehabosztályra, 25000/ hét a főorvosasszonynak) , szóval ezek a hölgyek nem egészen a blog-pont-hu jobbágyságába tartozóak.

Csak ez a HP m-m szótár nem hellókarácsonytag-el. Mert.. hogy mondják tik-ül? Buzi.

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 17:02:07

@"the dragon":

á, szóval szerkesztesz? Ezt nem ártott volna elmondani a többieknek.

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 17:03:14

@Frick László Emlékzenekar:

vigyázz, mert nem lehet a cikk vallási témájú. Olvasd el a bono-posztot irányadónak.

arconfosom 2009.12.20. 17:03:51

Kétfajta nő létezik. Jó nő és nem kellő nő. Az első lenyeli a másik nem.

Nekem a jó nők voltak meg

Bougheau Tschichka 2009.12.20. 17:04:16

Kétfajta nő létezik. Jó nő és nem kellő nő. Az első lenyeli a másik nem.

Ennyi

Rush2112 2009.12.20. 17:05:19

Köszönjük a hálás utókor nevében.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) 2009.12.20. 17:08:06

Egy napja néztem be ide, és rögtön másnap index főoldal.
Szivesen ;)

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 17:22:44

@Lavrentyij Pavlovics Berija:

gyere máskor is gecó, majd jól elbeszélgetünk a pinádról.

félemelet 2009.12.20. 17:28:23

Sajnos nem tudtam a posztot végigolvasni - "pszichés" okokból... - de annyit sajnos már most meg kell osztanom a poszt írójával, hogy a háború utáni több fiúgyermek születésében nem játszik szerepet semmiféle pszichés ok. A természet ezt egy egyszerű matematikai jellegű trükkel oldja meg. Nem írom le, nézz utána...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.20. 17:28:27

@Borziiii:

Pláne mert utoljára Döglégy Zoli mondta meg a Stricik és kurvák című örökbecsű nótájában!

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 17:31:03

@félemelet:

olyan okosnak tűnsz, megosztanád velünk a részleteket?

gramercy 2009.12.20. 17:31:22

kicsit kapkocc de jó

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.20. 17:40:02

Faxa stílus. Csak így tovább! ;)

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 17:43:02

@Krajcs:

kérlek nézd meg a reklámunkat is, abból élünk, nincs meló, válság vazze.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.20. 17:45:46

@Borziiii:

Itt volt az ideje tiszta vizet ontani a pohárba...

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 17:55:06

@Victoorius:

kösz, gyere néha akkor is, ha nem főcímlapos a blog, és nem spammelsz épp!

lánczi sixx... izé... suxx 2009.12.20. 18:04:52

És ez a szemét megjelenhetett az index nevű szennylap főoldalán. Újabb gratula annak a pár köcsögnek, aki ezeket a hulladékokat odaengedi!

Mirlia 2009.12.20. 18:13:02

Annyira kimerítetted a témát, hogy már nem is lehet ehez újat hozzátenni. Tiszta őrült vagy, tetszik!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.20. 18:14:33

@Nándesz: mondd csak, szereted te a mosómedvéket, vagy inkább a fókákhoz húzol?

MŐ Jolán 2009.12.20. 18:14:37

@Nándesz:

te nagyobb genny vagy bazdmeg.

Mirlia 2009.12.20. 18:15:05

na és mondd csak, az egészséges, ha valaki a saját tejét issza? (nincs kedvem utánanézni)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.20. 18:19:34

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita: de undorító vagy! örülsz most a télnek, mi, te perverz állat, ilyenkor kedvedre lefetyelheted a felsőajkadról a takonypatakocskákat, és nem kell feltúrni értük!!

szanalmas 2009.12.20. 18:20:19

@Borziiii:

Te saját magad moderálod bazmeg?! Amúgy se értem miért kötözködsz egy 12 éves gyerekkel?! Pedofil állat!

szanalmas 2009.12.20. 18:21:56

@lánczi sixx... izé... suxx:

Hát, ez van. Mondjuk hozzád is bekötötték az internetet, nem érdekelte őket, hogy pszichopata seggfej vagy.

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2009.12.20. 18:22:31

Nekem a szopásról az Aldi ünnepi nyitvatartása jut eszembe.
És mivel rendes vagyok, ezért megosztom minden itt lévő köcsöggel:
2009.12.24. 7:00-14:00
2009.12.25. Zárva
2009.12.26. Zárva
2009.12.31. 7:00-14:00
2010.01.01. Zárva

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.20. 18:22:46

@szanalmas: mikor moderáltam magam, mutass rá! addig is ne vádaskodj meg ne rágalmazgassál, mert olyat teszek, hogy magam is megbánom!

szanalmas 2009.12.20. 18:25:29

@Borziiii:

Na jó, akkor csak pedofil vagy!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.20. 18:27:01

@szanalmas:pedofilnak titulálni engem enyhén szólva is eufémia, mivel anyád jócskán túllépte már a tizenhármat, te köcsög...

Mirlia 2009.12.20. 18:27:40

@Borziiii: nem, de te megteheted helyettem, már nem a tiédet, hanem az enyémet.
@hüjehalyó: bár tenyérbemászó a stílusod, köszike.

szanalmas 2009.12.20. 18:28:55

@hüjehalyó:

Rossz helyen jársz cukibaba, minket a teszkó szponzorál.

Oenophile 2009.12.20. 18:29:04

Na ne basszatok, hogy ez tényleg Index főoldalt érdemelt!

szanalmas 2009.12.20. 18:29:29

@Flat Eric / sta press:

Te vagy a kedvenc posztíróm, dedikálnál a seggemre?

szanalmas 2009.12.20. 18:30:12

@Oenophile:

Neked olyan mindegy szerintem, úgyse bírod értelmezni.

Archenemy 2009.12.20. 18:30:37

@Oenophile: Hát te meg ki a faszom vagy?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.20. 18:32:41

@Oenophile: valld be, inkább archív felvételekre számítottál, te recskabajnok...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 18:37:40

Hogyan lehet csöcsökről és nőkről beszélni, mikor a téma a szopás?

Na jó, itt untam meg, posztolok egy normálisat végre az orális szexről, ti lókupec banda.

Archenemy 2009.12.20. 18:38:49

@droidkiller: Hát te meg ki a faszom vagy?

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 18:39:37

@radairosseb:

rada a kurva anyád, hogy csak akkor nézel ide, mikor főcímlap.

Mirlia 2009.12.20. 18:41:04

@Oenophile: mindjárt megmondom, hogy Te mit érdemelsz.

szanalmas 2009.12.20. 18:45:13

@Archenemy:

Arcsi, téged klónoztak! Nem frusztrál-e ez téged?!

lánczi sixx... izé... suxx 2009.12.20. 18:45:34

@Archenemy: faszod az neked nincs... még pöcsöd se nagyon, úgyhogy coki!

szanalmas 2009.12.20. 18:46:32

Szerintem akinek nem tetszik ez a poszt, az buzi. Minden férfi szereti ha szopják.

Archenemy 2009.12.20. 18:47:59

@lánczi sixx... izé... suxx: Anyád nem ezt mondta, kisfiam! Amúgy vigyázz a csúnya beszéddel, vagy kimoderállak a gecibe, paraszt!

szanalmas 2009.12.20. 18:48:16

@lánczi sixx... izé... suxx:

Te hiányoztál 6 évig a második osztályból mikor a nagybetűket tanították?

szanalmas 2009.12.20. 18:48:53

@ursus artos:

Na, mit mondtam?! Ez is buzi.

Mirlia 2009.12.20. 18:50:14

@szanalmas: és a csajok? Talán lesz köztük is 1-2, akinek nem tetszik.

szanalmas 2009.12.20. 18:51:26

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

A csajok szeretnek szopni. Amelyik nem az te vagy, vagy buzi szingli.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.20. 18:53:43

@radairosseb:

Írhatnál a seggbekúrásról is, te fikagalacsin...

szanalmas 2009.12.20. 18:54:52

@Flat Eric / sta press:

Már írt. Te nem csak buzi lettél, de szenilis is!

Mirlia 2009.12.20. 18:56:15

@szanalmas: pont nem. Nekem semmi bajom a szopással, de a kis szégyenlős szűzek, csak annyit mernek beírni, hogy ez egy szar poszt stb.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 18:57:50

@csőr dzsinn ész: Megbaszhatod magadat, paraszt, azt se tudom, hol van a címlap.

Archenemy 2009.12.20. 18:57:55

@szanalmas: Mit trükközöl, megkérdezhetted volna bármelyik török kamionost is.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.20. 18:59:42

@szanalmas:

Vannak dolgok amitől még én is okádni tudok...

szanalmas 2009.12.20. 19:03:04

@Archenemy:

Te, Arcsy, a Mirlia szeret szopni?!

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.20. 19:03:25

@radairosseb:

Ja, az önéletrajzod, az jó kis írás volt?

@szanalmas:

Téged dugott mi, azért tudod...?

Archenemy 2009.12.20. 19:05:05

@szanalmas: Igazi férfiakat szeret. A magadféle kanyi kis suttyókét viszont tőből harapja le.

Mirlia 2009.12.20. 19:06:41

@Flat Eric / sta press: ahogy a görbe estéd után is a minap?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 19:07:20

@Flat Eric / sta press: Az én életrajzomat te nem láttad, el is szédülnél annyi betűtől. Az én életem egy kész regény...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 19:08:39

@csőr dzsinn ész: Amúgy meg valamelyik nap benéztem, de basztatok itt lenni. Nem érek rá egész héten itt dekkolni, jön a karácsony, lopni kell bálaszám a fenyőfát, paraszt.

szanalmas 2009.12.20. 19:09:15

@Flat Eric / sta press:

Annyira negatív vagy Ercsike!! Légy már végre ontopik, és kapd be!

szanalmas 2009.12.20. 19:12:27

@Archenemy:

A török kamionosok igazi férfiak?! Na bazmeg, te is buzi lettél.

Veér Farkas 2009.12.20. 19:13:41

Ennyire erőltetetten humoroskodni akaró, de teljesen humortalan és minden valós alapot nélkülöző szar írást is rég olvastam már, pedig az Index blogjaiban nagyon bő a termés.

És akkor a helyesírást még nem is említettem.

Archenemy 2009.12.20. 19:14:28

@szanalmas: Én is az vagyok, szóval húzzál bőrt a fogadra, kicsirigó!

Archenemy 2009.12.20. 19:15:52

@Veér Farkas: Ennyire erőltetetten fikázni akaró, de teljesen súlytalan faszságot már rég olvastam, holott a magadféle barmok vélhetően csak úgy ontják magukból!

És akkor anyádat még meg sem említettem.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 19:16:04

@Veér Farkas: Te menstruálsz épp, Piroska? Vagy mi a pöcsért fikázol itt? Ha nem tetszik valami, megtarthatnád magadnak a véleményedet. Szólásszabadság van, mindenki azt mond, amit akar, és úgy ír, ahogyan akar, te korcs!

Archenemy 2009.12.20. 19:16:54

@sqr: Végre egy témába vágó hozzászólás!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 19:18:04

@Archenemy: Kerek száj, szopásra formálva. Kár, hogy a kép alapján nő. Remélem, csak álca.

szanalmas 2009.12.20. 19:26:01

@sqr:

Alison, láttad a Dallas meccset?!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.20. 19:28:17

Ez a szemét hogy megjelenhetett az index nevű szennylap főoldalán? Ismét gratula annak a pár köcsögnek, aki ezeket a hulladékokat odaengedi!

szanalmas 2009.12.20. 19:28:21

@Archenemy:

Te sügér! Mit gondolsz, miért kérdeztem meg tőled?!

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.20. 19:29:39

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Valószínűleg beteg vagyok, mert az italtól nem tudok hányni...

Archenemy 2009.12.20. 19:31:15

@piréz vitéz / இதொ-kutató: Egyetértek. Ez egy hulladék poszt, az emberiség szégyene, megalázó a nőkkel és a szopni szerető férfiakkal szemben. Az Index napról napra mélyebbre süllyed!

Archenemy 2009.12.20. 19:32:35

@szanalmas: Mert hülye vagy, nyilván ez a magyarázat.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.20. 19:33:40

@radairosseb:

Mikor tanultál meg írni? Az itt a piros, hol a piroshoz eddig nem kellett.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.20. 19:33:53

@Veér Farkas:

Én veled értek egyet!

Bár azt el kell ismernem, ez azon ritka posztok közé tartozik, amely bővítette természettudományos ismeretimet.

Például azt nem tudtam, hogy a nagykörúton akkád papok tartanak fent áldozati helyeket, nagyon durva!

más hülyesége miatt (törölt) 2009.12.20. 19:34:08

Gratulálok! Igazi mestermű! A stílus szenzációs, a hasonlatok ütősek. (Biztos "amatőr" lehetsz...!?)

Archenemy 2009.12.20. 19:36:49

@más hülyesége miatt: Nem kéne álnéven dicsőíteni a saját szar fércművedet, miszter titokzatos!!!

szanalmas 2009.12.20. 19:37:01

@csőr dzsinn ész:

Vigyázzatok, ez egy dagadt, szemüveges informatikus, akinek volt C64-e, hekkelte a játékokat, és ismeri a formattálni és a floppy kifejezéseket! Bár ha szeretitek, ha egy dagadt, buzi geek leszop titeket, akkor hajrá!

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 19:37:21

@más hülyesége miatt:

megkérhetnénk, hogy gyere vissza és kritizálj? jól leanyáználak, vagy ilyesmi.

szanalmas 2009.12.20. 19:39:37

@más hülyesége miatt:

Szerintem az Orális szex topik sokkal jobb.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 19:39:57

@Flat Eric / sta press: Látom, van némi elmaradásod egy másik, hasonló blog kommentjeit illetően. Nem szeretem ismételni magam, úgyhogy olvass vissza ott.

Mirlia 2009.12.20. 19:39:59

@Flat Eric / sta press: akkor szar lehet a másnap.

@piréz vitéz / இதொ-kutató: Hát ja. az igazi bikától legalább nem lesz terhes a szerencsétlen szűz. Nadehát a papok...és mi lesz, ha hasonlít rá a gyerek, mikor megszületik? Asszem én megkeresném egy görbe életlen késsel egy sötét sikátorban és kivájnám a szívét. De mielőtt meghal, közölném, hogy ki vagyok, hogy tuja meg, miért kell megfizetnie.

szanalmas 2009.12.20. 19:40:26

@szanalmas:

Bár a legjobb bejegyzés az "A számítógép".

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 19:45:00

VÉGE, levették!

jaj, de jó móka volt!

Archenemy 2009.12.20. 19:46:58

@csőr dzsinn ész: Azért azt a csettopikos ötletemet sajnálom....

szanalmas 2009.12.20. 19:47:22

"KÖSZI PETI A FŐCÍMLAPOT!" ?!!!

Mutyizós mocsok!

Archenemy 2009.12.20. 19:47:26

Jó hogy nem moderálunk, de szpemet se...?

Archenemy 2009.12.20. 19:48:47

Nem érdekel, én szpemet igenis moderálok, mert a szpem az szar.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.20. 19:49:01

@radairosseb:

A pénzt olvasom, nem a hülye kommenteket.

Mirlia 2009.12.20. 19:50:03

@csőr dzsinn ész: nem baj, csúcsidőben volt benn, sokan látták.

Archenemy 2009.12.20. 19:51:42

@csőr dzsinn ész: nehéz erre a kérdésre elfogultság nélkül válaszolnom.

Archenemy 2009.12.20. 19:52:13

@hallohallo: szar embernek szar poszt jár, te pöcs!

Mirlia 2009.12.20. 19:56:32

@hallohallo: ha visszaolvasol, ezt a poént már elsütötték előtted, szal szar vagy.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.20. 19:59:05

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Csak a kis pöcsöknek fáj a fejük az italtól! Komoly ember rutinosan részegedik...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.20. 19:59:44

@Flat Eric / sta press:

Most miért? Próbáltam barátkozni.

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Mi lenne mi lenne, a pap egy szent ember, tőle gyermeket szülni egy dícséretes és irigylendő dolog.

Te sem kapálóznál, ha "véletlenül" Orbán Viktor farkalna meg egy mámorító kampányéjjelen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 19:59:46

@Flat Eric / sta press: Mert nem ismered a mondást: asszony elszámolva, pénz elverve jó. Olvasgassa a pénzt a nyavalyatörés meg a hozzád hasonló zsidók, akiknek más öröme nincs az életben.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.20. 20:00:59

@hallohallo:

Teljesen egyetértünk!!4!
(Akkor most leszopsz?)

Stupidella 2009.12.20. 20:03:30

én ennek a cikknek egy részét valahol már olvastam. Csak nem kommentként volt az orális topikban?

Mirlia 2009.12.20. 20:05:00

@Flat Eric / sta press: kivi vagyok, milyen trükköt tudsz, amit én még nem próbáltam höhö.
@piréz vitéz / இதொ-kutató: Mér, Orbán is pap? Nos nekem mindegy, aki az engedélyem nélkül farkal meg, annak kampec, vagy legalábbis lehet, hogy nem tudja, hogy miattam,de tönkreteszem az életét. Diszkréten kiismerem, tanulmányozom és megtalálom, hol a gyenge pontja stb. Nem érdemes engem igazán felheccelni höhö

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 20:08:22

@piréz vitéz / இதொ-kutató: Te még egyetérteni is képes vagy mindenféle jöttmentekkel csak azért, hogy valaki beorálizáljon?

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.20. 20:10:28

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Hű, te ilyen veszélyes, vad csaj vagy? Felizgattál!

Mellesleg nem hiszem, hogy az akkád szüzek ne tudtak volna a dologról, sőt azt is el tudom képzelni, hogy a szüzek szakszervezete járta ki, hogy bika helyett nem-e lehetne-e inkább vmi pap.

Mirlia 2009.12.20. 20:16:24

@piréz vitéz / இதொ-kutató: csak nem azt akarod mondani, hogy erre voltak nevelve, hogy egyszer egy szertartáson vegyék el a szüzességüket? És hogy ez nekik egy megtiszteltetés volt?! És már alig várták?! Hát...nem nagyon tudom elképzelni. Egy makrancos Kata sem akadt köztük?

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.20. 20:17:09

@radairosseb:

De hát látod, Mirliát még úgy sem tudom rávenni, hogy elbújok egy fabikába!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 20:20:32

@piréz vitéz / இதொ-kutató: Rossz ajtókon kopogtatsz. Annyi hímringyó van a Körúton, akik egy ötösért gumi nélkül furkóznak...

Mirlia 2009.12.20. 20:21:29

@piréz vitéz / இதொ-kutató: majd elbújok én a bikába a felcsatolhatóval. remélem szűz vagy. Izgi lenne.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.20. 22:00:22

Jééé, mennyi új nick!
Olcsó népszerűséget hajhászunk, vagymifaszom van már? Karácsonyi ajándék a blognak? Höhöhöhö

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.20. 22:26:36

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Figyelj Mirli, amennyire te szűz vagy, annyira vagyok én is pap, szóval az eredeti felállás jó lesz.

@radairosseb:

Félreérted, én nem kopogtatok, hanem könyörgök.

csőr dzsinn ész 2009.12.20. 22:45:20

@szanalmas:

a jegyzőkönyv kedvéért: én tettem bele, mikor levettek a címlapról.

ha gond, majd vegye belőle ki valaki.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.20. 22:49:33

@csőr dzsinn ész:

Szerintem ez volt a legszellemesebb dolog, amit rájöttemes/kigondoltamos pályafutásod alatt műveltél!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.20. 23:26:21

@piréz vitéz / இதொ-kutató: Csináld térden állva, és közben kapd be neki. Elismerem, kivételes szerencse kell hozzá, de lehet, hogy viszonozni fogja! Én nem tenném, de nem is adnám a szádba, csak ha előtte a hátsódban már jártam! Dragesz például Szánalmast be is kínálta, látod. Mivel nem egy önzetlen fickónak ismertük meg, biztosan nem hagyná, hogy viszonzatlan maradjon a kedvessége, és eléri előbb-utóbb, hogy Száni is szájba adja neki.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 06:17:34

@félemelet: Puszta matematikától nem emelkedik a szokásos leányújszülött többlet fölé ideiglenesen a fiú-újszülöttszám. Sok azért az az 1,5-2.5 %. Tudom, hogy szorú lesz ettől egy feminista,de rosszul tanultuk azt bioszórán, hogy a spermiom felől dől el a gyermek neme. Nem, hanem majd a hüvelynedv és főleg a méhnyak-nyáktavacska (ha egyáltalán keletkezik...) kémhatása dönti el, ráadásul a koitusz után 12-24 órával később az erről mitsesejtő nőben dől el a kérdés. Csak kémia .. matek, ha, akkor esetleg ha valami extrémnagyszámú többletben vannak a fiútnemző-típusú hímivarsejtek.
Szóval a férfiak már azelőtt csak statiszták voltak, hogy Edizon föltaná'ta a nejlonfeminizmust.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 06:22:04

@Lavrentyij Pavlovics Berija: Nagyságos elvtárs, azért zenekarunk névadójáról, ha eddig az Önök cége voltszives elfeledkezni egy tiszteletkör erejéig, most legalább annyit megengedhetett volna, hogy: "Lám, lám, tényleg, Frick László már időszámításunk előtt is
Nekem, ha olyan fasza irodám lenne, mint Önnek, közvetlenül A Nagy Dzserzsinszkij-től balra a ficakban lenne Frick bekeretezett (és persze retusált) arczképe...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 06:29:24

@gramercy: Igen, most azonban javítottam pár elütést mge egyáltalán, némelyik mondat eleje oda se köszönt a farkájának. Egy ilyet kb annyi idő alatt förmedek össze, amíg Homár Mollah odaliszk-je egy blogjobbágy felterjesztett leveléből bekopírja a napi Homárt vagy Subbát vagy Cukiságot.

@Archenemy: Ursus úr kommentje teljesen átlagos, szokványos, kivétel nékül valamennyi címlapos bejegyzés alatt megtalálható, persze más-és más kommentnickek alatt.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 06:37:22

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

Amiért ilyen szépen kommenteltél, cserében megmutato nekedaz egyik legszínvonalasabb papírra érdemes írásokat tartalmazó blogot, nincen időm előkeresgélni azt, amelyikben a női mell a főtéma. Az tény, hogy nők szeretik megnézni más nők cicijét.. ez nem leszbo.. hanem. egészen más téma, ezt férfiak nemigen értik. De ez csaj nagyon jól ír, igazi ember, nem virtuális nyavaja, anya, háziaszony, húsvér. Tudom, hogy itt a maszk mögül nem szabad kiszólni, de UFF!

Egyébként: Az enncsecsszopás hülyefaszpornó álandóság, afféle, amit soha nem szopató, csak maszturbáló gátlásos, magányos, pl itt a blog-pont-hu -n a sade [márki] aki verbalicce erős.. szóval efféle fickóknak gyártanak.

A enncsecséből szopó nő szimbóluma az egodeizmusnak is.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 06:44:09

@piréz vitéz / இதொ-kutató: @Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:
Az anyajogú társadalomban a megfelelő szülésszám, a lehető legkorábban elkezdett évi egy-egy szülésből álló sorozat létfontosságú volt. sámánnők maguk készítettek dildokat (a maszturbálás az teljesen természetes dolog volt, csak igen kevés hókuspókuszt kellett köré füllenteniük a sámánnőknek) hogy a termékenységi ünnepeken a fiatal már nem szűz (a szüzessáég kérdése az apajogú vagyoni, pusztuló társadalom főmicsodája volt) de vaginális belövelletet még nem tapasztalt lányok ne a juj, húz, ja dörzsöl, jujjujjal, hanem kellően edzett hüvellyel várják az ünnepséget. Ma óriási problémát jelent az hogy "hideg" és "rideg" a dildo, csak szólok, hogy görög területen márványból, Kínában csontból csiszolták, s a hidegsége, hát Edizon többtízezer évvel ezelőtt feltalálta pl a langyos hónaljat vagy hasikót vagy a melegvíz is sok mindent megoldott a későbbi korokban, csak most az atomkor leányainak lecke ez a "hideg dildo.."

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 06:48:47

@Zsit (nyújtózós macs; Szárnyaszegett-tündér): Sőt, túl kevés
A Körön kívül nagyon kevés ahhoz képest a kommentelő, bár egy vasárnapi címlap nem sokat ér, hiszen az index blogjobbágyai munkahelyről termelik föl a napi milliós kattogásszámot, vasárnap szün. Tehát vasárnapi címlap az a szegénylányajándéka, igenis meg nem is.
De szerintem több volt most a néma olvasó, ha az olvasásszám vasárnap ellenére meglenne úgy 3000 körül, az azt jelenti, hogy mint rendesen ezt a bejegyzést is főleg nők nyitották meg.
És ők "néma" olvasók, nagyon kevés nő jelentkezik kommentel. Viszont kevés nő idegesítette föl magát, régi életemben volt pár "provokatív" eset, amikor a kommentnick 0 bejegyzést írt és 1 kommentje volt... és persze nő kommentelt.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 06:54:13

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:
A legtöbb kislány -mint ez a ma még itt-ott ősnői attitüdben élőknél szintén így megy- észrevehetetlen átmenetekben maga-magát szabadította meg a szüzességnek atól a micsodájától, amihez kb az osztály (vagyonialapú) társadalmak óta jaj annyira ragaszkodunk. Cigánylányok pl nem is értik miről beszélnek, ők a szüzesség elvesztését a teljesen (magömléssel) végigvitt közösülés UTÁNtól számítják. A többi csak játék (kézimunka vagy orális) de a hártyácska, hát az izé.. szóval... az afféle :"mijaaa???"

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 07:00:11

@Veér Farkas:
Veér Farkas 0 bejegyzést írt és 293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Ilyen komment minden egyes -pl egyébként kiválló helyesírású, szellemes, tartalmas, papírravaló címlapra valóban érdemes írás alatt is található, név változó, de a nullabejegyzéstírt, az nem.

Persze van a faszinak blogos nickje is, de azzal nem merész kommentelni.
1. ok: Munkahelyről munkaidőben blogol és a főnök ismeri a blogírós nickjét.
2. Beszari alak, aki tét nélkül akar fikázni.

Amúgy: pár elütést javítottam. Az akadémiai szótár meg vitára sem érdemes.

Magánvéleményem: Kazinczy és bandája a magyar nyelv lepusztítója volt. Petőfi korában az átlagértelmisegg oly bikkfanyelven írt, hogy egy afféle szövegemlék elolvasása után az embert a reveláció erejével ragadja meg az Arany János és Petőfi Sándor iránt érzett honfiszerelem.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 07:04:47

@szanalmas: Petrának hívják Homár Mollah 3. eunuchja sofőrje kocsomosójának a csicska odaliszkját?

Frick László Emlékzenekar 2009.12.21. 07:05:51

Vasárnap déli 15 órakor A Peti a Kóma című film forgatásán vesz még részt... csak szólok.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.21. 09:04:54

@Frick László Emlékzenekar:
18 ezer oldalletöltés, 12 ezer látogató (a stat.counter szerint - a blog.hu-s majd megmondja szörcsi, ha akarja)
Ahhoz képest, hogy vasárnap!

És elhitted az 1 kommentesnek, hogy nő? Ööööö

Archenemy 2009.12.21. 11:59:28

Dec 20 11k látogató aszerint, picivel több.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.22. 06:17:06

@Zsit (nyújtózós macs; Szárnyaszegett-tündér): Nem: nő egye3t sem kommentel, az igazinők némaolvasók és SOHASOHA nem kommentelnek. Leszámítva a blogjobbágynőket, önkéntes blogtitkárnőket (JÖN! JÖN!) odaliszkokat, van blogFUNnő, aki palotapincsi veszettségével védi a blogot, amíg a gazda luxusbordélyban szopat vagy a Kóma című film forgatásán statisztál vagy Bodoky ügyvédúr hábéján kergeti a rókát..

de a többiek némák.. leginkább...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.22. 06:18:26

@Zsit (nyújtózós macs; Szárnyaszegett-tündér):
Az ó-t mondó szőkenőfaszi tipikus blogotranszvesztita, nem vettem be.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.22. 09:12:25

@Frick László Emlékzenekar:
Úbaszdmeg! Per definíció faszom lett. Hihetetlen ... megyek és levágom (te egy állat vagy!)

Frick László Emlékzenekar 2009.12.22. 13:51:43

@Zsit (nyújtózós macs; Szárnyaszegett-tündér): Ja, és még végig se ragoztam, hogy persze Lavrentyíj eltáss ávátárája is azért ooolyan, hogy mint hűdeigasságos, teljesenfelvilágosult írástudó, és az ország egyik főeszetokja, emberséges főnök, (időnként trágár attakokba tör ki, ezeket gondosan beillesztik a facelift-be) bekaszálja, hogy ááá, dehogy vagy te olyan, tee, tee, te bumsztilifejű, tee, te Hjalmar Schacht-ja a netokráciának!

Frick László Emlékzenekar 2009.12.22. 13:53:00

Balázs Fecó közismert és egyébként lopott dallamára dalltam a kollégyiomban: "Ááálattt vagyok s te ooolly messze ee vaa agy!

félemelet 2009.12.22. 14:14:01

@Frick László Emlékzenekar:

Ugyan... Ez a kiegyenlítő mechanizmus vélhetően nem csak az embernél jelent meg hirtelen, hanem a törzsfejlődés sokkal korábbi szakaszaiban is fontos lehetett. Az meg igen problémás feltételezés, hogy pl. egy tyúk "pszichés" alapon befolyásolja az utód nemét.

Pontosan arról beszélek, amire @piréz vitéz adott pár linket. Nincs direkt hatás - egyszerű logikai/statisztikai következmény van...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.22. 14:17:46

@félemelet:

Te napok óta itt sunnyogsz, hogy alkalmasint tovább okoskodj, basszameg?! Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de alighanem a kurva anyád.

félemelet 2009.12.22. 14:28:03

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Azért ne bagatellizáljunk. :-) Ha én azt mondom, hogy kalapács, te meg azt mondod, hogy rácponyt tejföllel, akkor nem pusztán fogalmakon vitatkozunk...

félemelet 2009.12.22. 14:49:07

@"the dragon":

nem mintha fontos lenne, de valahol-valamikor nagyon beleszarhattam a tejbegrízedbe, ha ennyire zabos vagy rám... :-D

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 15:09:53

@félemelet: figyeljbazdmeg embereld magad meg és válaszolj tisztességesen draginak.

sok emós bölcsész geci idejön és még egy jóízűt sem mer kurvanyázni.

mi a fasz vagy te, környezetvédő?

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 15:13:44

@Frick László Emlékzenekar:

akkor neked szögezem a kérdést: te intézted a főcímlapot vajon-e?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.22. 15:17:26

@félemelet:

Azon kívül, hogy kendőzetlen homoszexuális propagandával mérgezed a magyar blogszférát, semmi kifogásom ellened, te mocskos állat!

félemelet 2009.12.22. 15:21:10

@"the dragon":

Ühüm, most már minden világos...

Más: te hol lógtál a suliból, amikor az osztálytársaid éppen olvasni tanultak? :-D

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.22. 15:26:45

@félemelet:

Akkor még oviba jártam, te gané! Egyébként semmire nem mész a személyeskedéssel, hisz ezt a "stílust" mélyen megvetjük errefelé, a magadfajtákat pedig lehúzzuk a cipőnk talpáról a szomszéd lábtörlőjén...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 15:32:05

@félemelet:

Hol mondtam azt, hogy rácponty? Bolsevista módszerekkel próbálsz meggyőzni, de ezt még Sztálin is jobban csinálta!
A következő az lesz, h fényképet is beraksz rólam, ahogy épp pszichésen szabályozom a gyerek nemét.
Hát ilyet!

félemelet 2009.12.22. 15:41:15

@"the dragon":

Ühüm... és olykor vissza szoktad olvasni, amit te írsz, szívem? :-D

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 15:45:57

hohó, gyerekek, pinaszag!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 15:48:07

@félemelet:

Nem árulok el nagy titkot, de nemhogy visszaolvassa, hanem konkrétan arra recskázik.

De ettől függetlenül figyelmeztetlek, durva hangú flémelésed minden jóérzésű, a tudományosság alapos igényével rendelkező olvasóban visszatetszést kelt!

félemelet 2009.12.22. 15:52:22

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Elsőre tök értelmesnek tűntél, ezért azt hittem, megérted szájbarágás nélkül is. Nos, akkor szájbarágósan: tudod, van a magyar nyelvben egy olyan szokás, hogy általános alanyként használjuk a te meg az én névmásokat. Pl.:
- Hogyan kell babot ültetni?
- KIMÉSZ a kertbe, oszt ELÜLTETED!

Vili? Te is csak így kerültél alanyként a mondatomba. De ha most sem világos, akkor felejtsd el, amit eddig írtam, és a válaszom ez:

Azért ne bagatellizáljunk. :-) Ha én azt mondom, hogy kalapács, F.L.E. meg azt mondja, hogy rácponyt tejföllel, akkor nem pusztán fogalmakon vitatkozunk...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.22. 15:56:51

@félemelet:

Visszaolvastam, és sejtelmem sincs mire célzol... Persze, ha nő vagy, az némileg magyarázná, mitől vagy ennyire hülye!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.22. 15:57:28

@félemelet: te ilyen tanárnőféle vagy a Gercsópusztai Általánosból? mert az ilyenek szokták az elfojtott agressziójukat ártatlan posztolók és kommentelők írásain kiélni, te lottyadt domina!

félemelet 2009.12.22. 15:59:29

Sajnálom, még most sem tudok egyértelműen dönteni, hogy anyázni itt amolyan szeretetgesztus-e, vagy csak a szokásos blognyelvezet. Ha az előbbi, akkor kéretik picit karakteresebben csinálni, hogy meglegyen az a kontraszt, ami alapján már világosan érzékelhető a dolog... :-D

Szóval, ha az, akkor szívjátok ki anyátok füléből a kásás gecit hígfoslehelletű fasztarisznyák - ha meg nem az, akkor Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Újévet!

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 16:00:04

JA, és látom egy kibaszott pörkűttet sem tudtok megfőzni, a kurva anyátokat!

Méghogy olajjal bazdmeg, na az aztán végleg kihozott a sodromból!

És a vörösbor, a kihagyhatatlan hol maradt, de ostoros véglény, te sárkánygyík?

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 16:01:24

@félemelet:

látod, ezt pedig el kell dönteni. itt mi mindent komolyan írunk, csak TI csináltok belőle viccet!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.22. 16:01:31

erről beszélek basszameg, a sok suttyó proli mind ideönti a lelki ürülékét, tőlünk meg el van várva, hogy szó nélkül tűrjük...nem odáig van az, félelemes, vagy ki a pöcsöm!

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 16:02:01

AKI VIZET MER ÖNTENI A VADDISZNÓRA AZ ROMÁN!

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 16:02:42

@Borziiii:

már kimoderáltam és kitiltottam, rohadt nyelvnáci !

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 16:04:01

Bazdmeg, a hagymát lehúzza a tűzről, úgy paprikázza!

BALFASZ! Meg is ölöd a legősibb magyar kémiai folyamatokat!

ehhh... BÉNÁK!

félemelet 2009.12.22. 16:04:50

@Borziiii:

Eléggé pinahiány lehet arrafelé, ha abból, hogy leírja valaki a "szívem" szót megszólításképpen, menten faszmarkolva lihegsz a fülembe, remélve, hogy majd csak flörtölünk egy jót... - mindezt anélkül, hogy legalább előtte rákérdeznél, hogy ülve hugyozok vagy állva... :-D

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 16:06:35

@félemelet:

akkor homokos vagy, nincs mese.

FÉRFIEMBER NEM HÍVJA A MÁSIKAT ÚGY HOGY

SZÍVEM!

De mostaztán végleg kimoderállak!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.22. 16:06:54

@csőr dzsinn ész: mi lenne, te falánk disznó, ha nem osztanád meg velünk a főzési praktikáidat, amikkel próbálod elfedni túlsúlyod gyötrő problémáját? (ti. "nem, nem vagyok telhetetlen zsigerzacskó, csak hát imádok enni...")

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 16:07:32

@Borziiii:

Borzi szívem boldog szülinapot!

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 16:08:30

@"the dragon":

rossz ember végülis nem lehet, hiszen tótát gyalázza.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.22. 16:10:28

@félemelet: kérlek, vegyél vissza a stílusból, különben kénytelen leszek rádküldeni szörcsit, hogy lelki tanácsokkal, és főzési tippekkel árasszon el...biztos ezt akarod? csak mert nem tudom sokáig féken tartani ezt az állatot!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.22. 16:12:46

@félemelet:

Szerintem ülve hugyozol, méghozzá férfi létedre! Köcsög...

@csőr dzsinn ész:

Odáig el sem jutottam... Viszont heteroszexuális sem lehet, mert a buzikat viszont nem gyalázza. Ja, és mert ülve pisál...

Stupidella 2009.12.22. 16:13:35

@félemelet: elég nőies a stílusod, szívem.

félemelet 2009.12.22. 16:20:20

@"the dragon":

Hímszerelmem... bevallom, reggelente valóban ülve hugyozok - hogy miért, azt neked most túl nehéz lenne elmagyaráznom... :-D

@Stupidella:
...vagy csak arról van szó, hogy vannak kultúrkörök, ahol totálisan ismeretlen az eufemizmus, mint a gúny egyik szokványos nyelvi eszköze.
(Oh, bocs, most meg véletlenül leírtam a "nyelv" szót... igazad van: buzi-e vagyok... :-D)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 16:23:00

@félemelet:

Mekkora kontrasztot akarsz már, a kurva anyádat!

Amúgy látod, nem szabad ezekkel trágár módon, szmájlizva beszélni, mert nagyon érzékeny a lelkük.

Az internet tele van durvábbnál durvább blogokkal, amiket mindenféle fél és egészfaszok hánynak tele a hülyeségeikkel, ez viszont itt a legtisztább tudás fellegvára, komoly tudósemberekkel, akik bár ritkán érzelgősködnek, de a kemény külső még annál is keményebb belsőt takar!

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 16:23:16

@félemelet:

ha esetleg homoszexuális vagy, ne szégyeld, mi befogadunk. Rada hamarosan jön, jól el fogsz vele dumcsizni szerintem.

félemelet 2009.12.22. 16:54:51

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Majd csak beletanulok, szarfaszúkám! - hiszen ostobák közt bölcsnek, bölcsek közt ostobának lenni egyszerűen lehetetlen...!

...azt viszont viszolygással veszem tudomásul, hogy annyira rákattantatok a a szarcsimbókos seggemre, hogy azóta is az én hozzászólásaimat böngészgetitek - gondolom, anyátok csipkebugyija már pattanásig feszül a szarkómásra autofellált pöcsötökön. Legalább egy egészen kicsit legyetek már burkoltabbak a vonzalmaitok megvallásakor...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.22. 17:05:41

@félemelet:

Neked van valami közöd az Első Emelethez? Mármint azt leszámítva, hogy gyakorta kivered, miközben rájuk gondolsz... Ülve pisálni, anyám...

félemelet 2009.12.22. 17:37:29

@"the dragon":

Sajnálom, nekem nincs annyira kreatív fantáziám álmodozásaim kiválasztásában, mint a jelek szerint neked, te farokcsonkolt szerencsétlen gyíkarc... (Áh, közben megvan a nicked forrása is...! :-D)

Azt meg tényleg nem gondoltam volna, hogy annyira nem áll már a péród, cicafül, hogy nem esik le, mire is írtam a reggelenként szükségszerűen ülve végrehajtott hugyozást... óvatlanul tapintatlan voltam, sorry érte, csak nem ugrott be, hogy esetleg ilyen jellegű problémáid lehetnek.

Esküszöm, személyre szóló tapintatból a jövőben - engesztelésül - kerülöm veled szemben még az import, impozáns és imposztor szavakat is...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.22. 17:42:56

@félemelet:

Most burkoltan arra célzol, hogy mivel nincs kit kúrnod, ezért inkább begyömöszölöd az álló faszod a wcdeszka alá? Szerencsére az enyém jóval nagyobb és keményebb, minthogy efféle cselhez folyamodhassak, ezért alkalmasint inkább megszoptatom anyád (kétszer) és utána már mehet a csuri...

csőr dzsinn ész 2009.12.22. 18:02:41

@"the dragon":

kurva anyádat, ezért kimoderállak!

harmincezer PI-ként esik be valaki és avanzsál rídonliból, erre öt komment után már mocskolódsz? Így nem marad másnak semmi cupák!

te szemét troll!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 18:08:01

@félemelet:

Héló héló, mikor ittunk pertut?

Még azt sem tudjuk biztosan, h anyád vaginanedvei savasak vagy lúgosak voltak-e, amikor megfogantatott téged a Horthy-díszszázad?

De nem ám jössz itt nekem a pitagórasz-tétellel!

Stupidella 2009.12.22. 18:14:16

@félemelet: nem jött le kellőképpen a gúny, cica.

félemelet 2009.12.22. 18:18:53

@"the dragon":

Mondhatom, pirulok miattad, gyík... csak neked volt kézenfekvő, hogy reggel dugás előtt megyek hugyozni, és nem utána... második gondolatodhoz pedig egy jótanács: lassan bepróbálkozhatnál végre egy olyan nővel is, aki rendesen szop le, és akkor menten elfelejtenéd ezt a másodikmenetezést.

(Anyám meg üzeni, hogy jöhetsz! Mondtam neki, hogy kedves ismerősöm vagy, úgyhogy már a csipeszt is előkészítette, hogy rendesen meg tudja fogni! - de orálra nem hajlandó, mert megrögzötten hetero, és a veled való franciacsók azt a képzetet ébresztené benne, hogy csupán egy gyengén fejlett klitoriszt nyaldos...)

szanalmas 2009.12.22. 18:27:19

@félemelet:

Ne törődj ezekkel szívem, ez mind buzi.
Én vagyok itt az egyetlen értelmes létforma, na meg persze AZ egyetlen igazi férfi.
De azért viselkedj bazmeg, mert kurva mérges leszek. Ja, és ne offolj, tessék a témához illő lenni. Szóval megszoptad.

félemelet 2009.12.22. 18:30:19

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Sajnos elkerülhetetlen: ha a te csajod nunija bármikor is lúgos kémhatású, akkor üljetek le valamelyik este - javaslom 24-ét, az kellően intim hangulatú - és győzd meg arról, hogy ha már mindenáron tárgyakat dugdos fel magának, akkor a szappanból faragott műfalloszt azért a jövőben mégis kerülje...

(meglepett, hogy csak két "héló" volt - a nőd azt állította, hogy mind a három kubikosnak szoktál köszönni, amikor kefélés közben rájuk nyitod az ajtót...)

szanalmas 2009.12.22. 18:35:46

@csőr dzsinn ész:

" A blog a kutatómunka folyamatossága érdekében NEM moderált."

Viselkedjél szörcsi bazmeg!

szanalmas 2009.12.22. 18:37:50

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Szégyenlem kimondani, de az utolsó bekezdésed mehetne a főoldalra, te hontalan!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 18:39:11

@félemelet:

Figyelj szuterén, amikor a markodba erőlteted, az nem számít kúrásnak!

félemelet 2009.12.22. 18:41:14

@szanalmas:

Én próbálok nem OFF lenni, de hamar kimerülök a témából, mivel faszom se fogja végigolvasni a posztoló szopásról rittyentett klasszikusan frusztrált pöcsvakarászását.

De ha már, akkor megakadt a szemem egy részen, amiben kifejti, hogy ha biza szeretünk, akkor ami szerelmünk tárgyából gyün, az eleve nettó fincsi. Nos, a nőjének üzenem, hogy a csávóval szopogattasson ezentúl ikrásra száradt vérplazmás tampont - ünnepnapokon meg jöhet a disznótoros utáni fos kiskanállal való belefetyelése. Amikor eléteszi a csávónak az ünnepi asztalra a mélytányért, előtte fakultatíve javaslom az "ugye szeretsz még, Ernő!?" liturgikus mondatot bevezetőként...

szanalmas 2009.12.22. 18:43:17

Egyébként kibaszottul elegem van -szopjon le mindenki- a főoldalon lévő mozgássérült, monoklis, lábnélküli borztetemekből, újabban néha nem jelennek meg az oldal alapszínei, és olvashatatlan az egész. Tiszta szopás, dögöljenek meg a törpék és a borzok is!

szanalmas 2009.12.22. 18:46:16

@félemelet:

Nézd, mi kulturáltan és higiénikusan szerelmeskedünk errefelé -kivéve radait-, szóval ne vetítsd ki ránk az aberrált, perverz és undorító szexuális szokásaidat! Köszi!

félemelet 2009.12.22. 18:52:30

@21méter:

Talán nem a magad szokásrendszeréből kellene kiindulnod, töki... amúgy meg pofád zárva, mert úgy lepókemberezlek, hogy örökre odaszárad a szemhéjad a szemgolyódhoz.
(A fenyegetésemben foglalt terminusz technikusz tekintetében javaslom a szlengblog használatát...)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 18:56:24

@félemelet:

Ugye-ugye, csak kibújt a szög a zsábkó, kiderült, hogy ki is a izgazi masztimen. Egyébként meg ne berregjél jóskapista, mert úgy seggberugdoslak, hogy kéthétig aprófát szarsz!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.22. 19:08:16

@félemelet:

Tudod, a pókemberezéssel nincs is semmi baj, egészen addig, míg nem a vasárnapi ebédnél csinálod... Vagy gondolod, hogy édesanyád csak játszásiból dorgált meg a múltkor?!

félemelet 2009.12.22. 19:10:02

@21méter:

Na, már megimt a seggemről van szó... javíthatatlan kis sunyi nyomulók vagytok ti, bakter... De most mondom el utoljára, hogy aki még mindig a seggemre áhítozik, az beköltözhet a végbelembe házmesternek - és botorkálhat, mert ebben a lépcsőházban nincsen világítás.

félemelet 2009.12.22. 19:11:47

@"the dragon":

jajj, pöcsömöccse, tudhatnád, hogy nálunk az az ebéd szombaton van...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 19:13:50

@félemelet:

Te vasutas, ne is álmodj róla, hogy a bérház méretű ótvaros valagadhoz közelítsek úgy!

szanalmas 2009.12.22. 19:14:01

@félemelet:

Hahha, szóval innen fúj a szél, te karvalytőkés!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 19:17:03

@szanalmas:

Hellóka, ez nem az Amerikai Pite XVI, hogy fingós poénokkal gyere!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 19:19:31

@félemelet:

Na ez szép volt, most már tényleg kezdem kicsit sajnálni, hogy egy 200 kilós mongolidióta transzvesztita vagy, de hát nem lehet senki tökéletes.

félemelet 2009.12.22. 19:21:35

@21méter:

most mit pofázod el mindenkinek, hogy ótvaros? Elég baj az nekem, hogy minden egyes alkalommal véresre nyalod...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 19:23:40

@félemelet:

Ezt nagyon megkaptam most, szerintem be is árullak anyukádnak, miután szikkadtra szopta a faszomat!

félemelet 2009.12.22. 19:31:01

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Hallottál már arról, hogy a nem ismert részleteket mindenki a maga vágyálmaiból pótolgatja ki? Megbotránkoztam rajtad, pirézgeci... a transzvesztita még hagyján - nálatok családi hagyomány ez a vágykomplex - de hogy a 200 kilósakra gyorsulsz, nos, meglepett...

A gond csak az, hogy ha elkerülnéd, hogy vécépapírnak használjam a a gyér hajadat, akkor csapassad magad rükvercbe. Annál is inkább, mert szarni magányosan szeretek, úgyhogy a hajad nélküled fog bejönni a klozetba...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.22. 19:39:21

@félemelet:

Te metélt szarcsimbók, igazán szétkapnálak, mert NAGYON felbosszantottál, de mint láthatod, most a címlapról özönlő fütyiket kezeljük, szóval csitulj!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.22. 22:13:18

@félemelet:

Nagyon elszemtelenedtél, hallod-e!

Szabad neked egyáltalán ilyen szavakat használnod? Mert ha nem múltál még 14 (és nagyon úgy néz ki), akkor legyél szíves a "fene" és az "ejj" kifejezésekkel kimutatni megilletődöttségedet!

csőr dzsinn ész 2009.12.23. 01:04:12

@félemelet:

jól nyomod bazdmeg, állod a sarat.

félemelet 2009.12.23. 02:21:51

Egy élmény volt, skacok, basszátok meg! Asszem, máskor is jövök majd errefelé...

Na, rendeződjetek fingalakzatba, és tisztelgés!: mennem kell... Üdv a családnak!

Frick László Emlékzenekar 2009.12.23. 07:43:58

@csőr dzsinn ész:
Lesz majd egy toddományosdógozatom főcímlapmarketing ügyben, de most a zanza:
-főcímlapos, legjobb helyen TUTIBIZTOSAN valamelyik indexes belső kűdd be majd kitesszük a te dicsőséged, a mi kattogásszámunk típusú kopírblog, Homár. kedvencem az a homár lidli bejegyzés, ami a lidlit baszogatja a másik meg az át nem adott bankos, amit úgy tálaltak, mitha működő bank nefürgyéleeezne ügyfelekel . ez is lidlizés különben..

Nmost címlapos lehet egy Uj Pétert basztató bejegyzsé jó címmel (ez itt megvan, szopás jó cím) várhatóan magas kattogásszámot generálva.

A Reakció blog sajátüzemeltetésű, a semlegesség látszatát keltően jobbos blog, idegesíti a begyepesedett ámde jóoldali papírújságírókat, hogy az index jobbo blogokat is futtat EZÉRT címlapos időnként

Van egy ilyen egyenlősdiféle, amit Szily álságosan a majomblogban Orbánra fikáz, ezért időnként A Pártunk És Kormányunk fikázása is címlapos (megint beidegesedik Kéri Laci bá meg a b'neje...)

KATTOGÁSMARKETIN ÜBERÁLLESZ

Ha túl szar a blogbejegyzés és égetni szeretnék a csókát (magyar-magyar szótár égetése) akkor is fölteszik..
Régi papírújságszerkesztési trükk, hogy az altert balficakba teszik vagy a vasárnapi számba, ami nem fogy, van is publikáció meg nem is olvassa a fasse: ilyen a vasárnapra vagy karira vagy kétünnepközére föltett címlapos bejegyzés is, ilyenkor a katogásszámot maxx a hellókarácsonyozással lehet növelni.. Jó lenne valami receptnejegyzést írni hellókarácsonyra tg-elve, hogy tudományosan kontrolálhasuk, hogy 32-en vagy akár 67-en nyitnak-e meg egy hellókarácsonyost a címlapról..

Frick László Emlékzenekar 2009.12.23. 07:56:43

@félemelet:
Izgalmas egyébként, hogy "vitánktól függően [én a tejföl szerepére beszélek a konyhában, te pedig a kalapács fontosságáról a Riga moped gyújtásbeállításakor, emibeen egyébként tök igazad van) elsősorban a nejlonfeministák esnek kétségbe a tényen, amit laboratóriumi kisérletek lényegében valamennyi emlősnél is igazolnak, miszerint hím-minusz esetében növekszik a hímújszülöttszám.

Ismerek szocioetológiai magyarázatot, miszerint a tanyán vagy nagyvárosi albérleti magányában szülő nő, ha látja, hogy az újszülött hasítékos, már szoríjja is a gigáját és ása be a trágyadombba ill zacsizza kukába ki, de azért ez szerintem algebrailag nem igazolhat engemet...

Magánügyem: Kedvelem a II. világháború leány és asszonynemzedékeit. Feszt cak a faszikról van sző, Oroszlánkölykök, D-nap újabb elveszett nemzedékek, de a kapszlit kapdosó, a két doboz cigiért kásás hóba térdelve szopó német nő 1945. decemberéből.. az özvegy nő, aki Sachs mopedet vesz a kamasz fiának 1959-ben, hogy a Christkindli azt tojja meg és ezért képes még a főnökének is letolni a bugyit az íróasztalra hasalván, nos,
azt hiszem, e nők hiánya a műűűvészi ábrázolásokból, okozhatja a súlyos tévedéseket a XX. századi nejlonfeminista "női önkép"-ben...

És ezekkel a nőkkel szemben kurvára igazságtalanok voltam az általam favorizált Fassbinderék és persze a kedvelt bezzegamerikai íróim is.

És igenis: ezen nők hüvelyi kémhatása is hozzájárult ahhoz, hogy a múlt század 70-es évei akkora seggfejekkel legyenek tele, mint pl Bill Gérc.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.23. 07:58:18

jav És ezekkel a nőkkel szemben kurvára igazságtalanok voltak az általam egyébként favorizált Fassbinderék és persze a kedvelt bezzegamerikai íróim is. Kivéve Pynchon-t.

csőr dzsinn ész 2009.12.23. 08:36:09

@Frick László Emlékzenekar:

A második kérdést a csettopikban szegezem neked.

Figyelj, az analízisedet egyelőre kétségek övezik. Kissé szétszórtnak tűnsz, ez bizonyára a reggeli, alacsony LSD szintednek köszönhető, de a vasárnapi poszt alacsony olvasottságára pont itt és pont a te posztod a cáfolat, ezt eddig k.b. öten jegyeztük meg. Azt is írtambazdmeg a csettopikban, hogy immáron jóideje szerkesztő vagy és velkám.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.23. 11:29:35

@csőr dzsinn ész: A kivételek erősítik a szábályt. Mindenesetre velkám vagyunk A [Dohány]Gyár szempontjából azzal, hogy vasárnap tudtuk cáfolni a kattogásmarketinges alapszabályt. De hidd el nekem: ha, akor 5000 néma nő olvasta ezt a bejegyzést, aki SOHA nem kommentelne, és pl engem aljas genyának tart. Ami kattogásmarketing szempontból cukkíni.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.23. 11:35:30

@félemelet:
Ilyen csúnyán beszélni, ezzekkel a szavakal kiöregedett pornószínésznők szoktak, csak ők részletezik azt a tömény szarszagot, ami az anál jelenetek felvételeikor árad.

Vagy pedig szomjasoázisalakú antiszexista , látens fasz-gyűlölő (és így persze imádó, egykori örökszerelmük faszát vágynák szopni, de a csávó nem bírta a hisztijüket.. anno.. még 15 évvel és 32 kg-val ezelőtt...)

az orális szex bizalmi kérdés, tehát költőnők közül nálam pl Kiss Judit Ágnes knyalása kizárva, míg Szabó T. Anna c'mon!

Mért kéne a női lélekfelem megtestesülésének olyan faszt leszopnia, amiből az általad leírtak jönnek ki???
Amikor én inkább leszopnék (ha nő lennék) egy zöld kardigános Szijj Ferenc arcú-t. És az TUTTI, hogy üde...

De gondolkozz ezen, hogy a levénült pornószínésznők és a feminimopicsoidok geci-leírása mért is-mért is vág jaj oly ennyire egybe...

szanalmas 2009.12.23. 12:57:26

@Frick László Emlékzenekar:

Te naponta hány órán keresztül olvasod az indexes trágyákat zenekar komám?

Hogy a picsába lehet valaki egyáltalán zenekar? Már acidszarkán is besokalltam, de zenekar, bazmeg?!
Kifejtenéd?

félemelet 2009.12.23. 14:19:19

@Frick László Emlékzenekar:

Bevallom, nem mindig tudlak stabilan követni, de egy biztos: a gecinek geciszar íze van.

Ám nem is ez a legfontosabb lényeg, hanem a hozzáállás. Annak van igaza, aki azt mondja, hogy a lenyelése egyfajta elfogadásgesztus - ha tehát te alanyi kötelességgé szeretnéd ezt a dolgot varázsolni, akkor az egész ügy legmélyebb értelmét próbálod megszűntetni... Hiszen ha alapból "járna" ez mindenkitől mindenkinek, akkor nem lenne ÉRTÉKE...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.23. 14:45:54

@félemelet:
A gecinek geciszar íze van?
LOL, bazmeg! Te ízlelgeted és lenyeled a sajátodat? Vagy nevedhez hűen félemeletnél visszafordítod, és úgy forgatod a szádban órákig? Milyen perverz hímringyó vagy te? He?

rubint réka zsírkommandó 2009.12.23. 15:27:35

@szanalmas:

úgy te fos, mint valaki egy személyes kommandó

RÁMBÓFÍLING ECCSÉM!

érted-e?

Stupidella 2009.12.23. 15:43:17

@félemelet: nincs is szar íze, illetve pontosítok, előfordul, hogy valakié keserű, na az szar, de nem az a jellemző.
Az olyan meg egyen sok ananászt állítólag.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.23. 15:49:01

@Stupidella:
kávé, cigi tudja rendesen megkeseríteni.
És az ananászos tényleg jó!

szanalmas 2009.12.23. 16:29:48

@rubint réka zsírkommandó:

Kösz szörcsi, kezdem vágni, olyan lehet akkor, mint egy zenebohóc?!

Már csak acidszarát magyarázd el, mert én addig jutottam, hogy egy csóró tolvaj, aki trolival szállítja a frissen lopott csillogó acidokat. De most tényleg?!

Frick László Emlékzenekar 2009.12.24. 02:15:34

@szanalmas: Egyáltalán nem bonyolult, bár most könnyek szöktek a szemembe, mint Grimald El Huerra hárfaművésznőnek, mikoron Murciában egy szamárménesnek kellett játszania. A "zenkar" a többoldali tudathasadásomra, triszexuális (eben a hímnős dominál) beállítódásomra utal, ami létforma a Síkbolygón, ahonan Te is származol, eleve szenvedésre ítél. Az emlék az öszetételben arra utal, hogy nem vagyok olyan ostoba és beképzelt mint Bede Márto vagy Tamás Bence Gáspár, akik azt hiszik, hogy ők találták föll a melegvízben szarrá keverhető spanyolviasz hatású publicisztikai stílust. Nyilván a Radics Béla Emlékzenekar gitárosa se játszik olyan jól, mint a névadó...
húúú, iszonyúan égek most, egy ennyitre bölcs és ÉSZ -nek kifejteni ezt..

@félemelet: Jó, hát félemelet elvtársnőtől nem vár többet az ember, találkoztam olyan pasival, aki még soha nem volt szerelmes, így, ha kinyalta a nőt, persze hátsó szándékkal... nem találta jóízűnek a nedvét, de hát istenem... Például anyagi érdekből szült csecsemőnek akkor is büdösebb a kakija, ha cukrozott tejbegrízt evett, míg szerelemgyerek kakija a lányszoba meghagyott hellókitty-design rekvizitumai között pelenkázván is, fincsi Happy borsópüré után is, illatos, de hát egy fasztudatú ÁMDE antiFASZista (közben kripto fasz-ra éhes) nőnek mit magyarázzak erről

Frick László Emlékzenekar 2009.12.24. 02:30:45

@félemelet: Most akkor tudományosan az ondó összesen háromféle mirigy termésének mixe. Az alap hordozó folyadék (ami egyben az előnedv is) UGYANOLYAN lényegű mirigy terméke mindkét nem esetében. Nyilván az illatanyogok összeÁLLÍTÓDÁSA geneticce még azelőtt történt, hogy a világra ennyire okos, felvilágosult széleslátókörű, megengedő és antiFASZista lények születek volna, mint te. Az ondó és a hüvelynedv minden adalék-és alkotóanyagának fontos szerepe van.
Mivel én finnyás vagyok egy kicsit, a saját ondómat direkte még nem kóstoltam meg, viszont a(z egykori) szerelmesemmel, aki nőnemű , miután szívből, örömmel és igazán a szájával kielégített, azonnal csókolóztam és azt tapasztaltam, hogy az ondóm ízösszetétele lényegileg nem sokban különbözik az Ő erősen szerelmi-nemi-izgalmi hüvelynedve ízétől, ámen. Fenntartom, hogy lehetnek esetleg olyan férfiak, mondjuk akik szeretnek vastag fokhagymáskaóbbászokat eddegélni sofőrtáskából, isszák a sok söröt-borot, dohányoznak, pacalt zabálnak, és ha nem keresnének havi nettó 240000-et meg nem lopnának hozzá üzemanyagból, a szállított áruból még egy 100-asr, meg nem csempészunének havonta 500-600 ezer Ft haszonnal cigarettát, akkor az asszony rég elvált volna tőlük, de egyébként undorral szopja le ezt a szerinte állatot és az ondóját geciszarízűnek érzi.. ezt meghiszem, isten ááálattkertje végtelennagy.. Kontrollcsoportszerűen az útszéli prostitúciós ágazatot lehetne lekérdezni, hogy pl ENNEK a sofőrnek a gecije geciszarízűbb-e, mint a megyei főügyészé volt a vadászvacsorán, de alighanem egy profi arra hivatkozna ilyenkor, hogy ő ugyan nem ízlel, csak nyel, méghozzá villámgyorsan és lehetőleg a szájüreg kíméletével.

Amúgy biztos vagyok abban, hogy rendkívülműűvelt, juúújdeolvasott magosszintűértelmiségi vagy, mert azok szokták azt hazudni a szövegszörnyeményeim olvastán, hogy zavaros, öszefüggéstelen és nem értik, mert abban a tévedésben lubickolnak (saját magukból kiindulvást) hogy majd jól megsértődöm.

Ha én lennék Csili Csala bácsi, most aszondanám, piri-a-parádé, szerelembe ehtenélek és a többi akkor, amikor a lapos, enyhén szőröcskés hasikóját puszilgatod,majd meglátod, menni fog magától is! Majd érezni fogod, hogy összefut a nyál a szádban. Mert ne feledd, fölmenőid között, még úgy 5000 évvel ezelőttről, normális nők is voltak ám :)))

Frick László Emlékzenekar 2009.12.24. 02:40:58

@szanalmas: Az index olvasásáról:

Tóta W-t egyáltalán nem kell olvasni, ő olyan, mint a Népszabadság vezércikk volt a 80-as években. Egyáltalán, az indexes újságírók összesművei nagyon hasonlóak Az Apák(A Három Gyárkéményfasz, akik értelemspermiomukkal felhőzik Édeshazánk K'Kibaszott Kurvaegét) írásaihoz, három variáció, Megyesi Guszti bácsinál meg Kovács Zoli apónál valami letes felütés, vidékitanya, pecázás, autók zúgnak el vagy valami napiaktualitású kis szines, a következő bekezdésben a politikaielenség kurvannya, a vezércikk végén pedig Bayer Zsoltnak be kell kapnia. Na, az indexeseké visziont meg van hintve azzal a műlaza jópofisággal, amivel a belsőszerkesztő fejlécén az üzenőmopndatokban találkozik az ember.

A Homárba bele szoktam olvasni, ha teszkógazdasos-gyanús a bevezető. Pl a bankos nefűrgyélee -nél biztos voltam abban, hogy kicsomagolás után úgy járok, mint a kutyám a lidli sajtospulykaroládjával. Tehát NEM-átadott bankban az építésvezető jellegzetesen indexes humorral kérte a kollégákat a szerződésben vállaltak (nem használják átadásig a berendezést és a budikat) betartására NE ŰJJÉLEE! Úgy volt vele Szily, mint a Lidl Stiftung igazgatósága, a paraszt úgyis beszopja a bevezetőt, aztán, ha kicsomagolta az árut, már megvan a fogyás . (a kattogás)

Én pl a lószart lapáttal vödörbe összeszedem az utcámban az aszfaltról, de azért előtte megpiszkálom, mert Gubera Jaózsi a csueszlovát kukoricaszárral eteti és az bizony nagyon szegényes trágya ahhoz, hogy a komposztdombom megindítsa...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.24. 02:53:42

@Frick László Emlékzenekar:

A kurva anyádat, hogy miért írsz ilyen sokat. Pedig esküszöm, elolvasnám, ha csak öt sor lenne.
Menj edzeni a tvitterre, szadista fasz!

(...mert persze így is átrágom magam, amikor épp nem vagyok magamnál)

félemelet 2009.12.24. 11:41:46

@Frick László Emlékzenekar:

Na, akkor...
Igen megejtő volt a sztori, amit arról rittyentettél, tesó, hogy hogyan volt módod megízlelni a spermád ízét. Kicsit körülményesre sikeredett, de megértelek: pirulós dolog lett volna egy magadfajta szittya őshímtől csak úgy bedobni a közösbe, hogy egyszerűen megkóstoltad a magadét - még akkor is, ha világosan tudod, hogy akik emiatt majd le fognak buzizni, azok vélhetően szintén megkóstolták már. De nem is ez a lényeg...

A lényeg az, hogy megint úgy tekergeted a mondatokat, hogy a végére feltétlenül az a normatív hülyeség jöjjön ki igazságnak, amit eleve bizonygatni akarsz. E tekergetés során neked semmi sem szent: gond nélkül alkalmazol elképesztő szillogizmusokat, aztán "tudományos" rizsával öntöd fel a cuccot, mert érzed, hogy egy szardarabot jobban el lehet rejteni fél liter csokiszószban...

folyt.köv.

félemelet 2009.12.24. 11:43:10

És akkor konkrétan.
A gondolatmeneted már születése előtt halott, hiszen eleve tévúton haladsz. Lényegében arra a csacsi logikára alapozol, hogy ha szeretünk valakit, akkor a testnedvei ízletesség válnak a számunkra. Kényszeresen azzal akarod igazolni a sperma lenyelésének létjogosultságát, hogy nem is olyan szar az, sőt, fincsi! A valóságban ezzel szemben az a helyzet, hogy a nő ANNAK ELLENÉRE nyeli le a spermát, hogy gusztustalan egy termék. Ha már érzelmi alapon akarunk a dologhoz közelíteni, akkor éppen az lehetne az érved, hogy lám, aki nagyon szeret, azt még egy ilyen kellemetlenség sem gátol az örömokozásban.

A spermáról magáról.
A logikád másik oldalról ez:
1. a sperma „lényegében” (jellegzetes maszatoló-szó...) olyan, mint a nunicsuszi;
2. a nunicsuszi finom;
3. ergó a sperma finom.

A gond az, hogy az 1. pont nem igaz, a 2. pont ízlés (na meg adott „termelő” mixtúrájának) kérdése, és mint olyan eleve nem általános igazság, a 3. pontbeli következtetés pedig logikailag hibás, hiszen abból, hogy a férfi számára mi finom, nem szükségszerűen következik, hogy a nő számára mi finom. Részleteiben:
1. nagyjából azt állítod, hogy mivel a spermában van olyan jellegű anyag, mint a nuniolaj, a kettő „lényegében” rém hasonló. Olyan blőd ez az állítás, mint azt mondani, hogy a tejbegríz meg a tejszínes-gombás spagetti „lényegében” ugyanolyan ízű, mert mindkettőben van tejszármazék. A valóság ezzel szemben az, hogy a két testnedv ég és föld. Menjünk végig a dolgon e két anyag egyes attribútumait segítségül szólítva, mint íz, szag, állag, vizuális megjelenés, mennyiség, illetve más fizikai jellemzők.

a) Íz: a tiszta erotikus nuninedv egy enyhén sós, olykor édeskés cucc. Ezzel szemben a spermánál a keserű dominál – amiről tudjuk, hogy a legkevésbé kedvelt ízfaktor. (Itt említem meg, hogy lépten-nyomon az az érzésem, hogy a te elképzelésed szerint a nőben eleve genetikailag kódolva kell legyen a sperma fogyasztásának élvezete valamiféle ősi ösztön által. Ezzel szemben sokkal életszerűbb az a feltételezés, hogy evolúciós szempontból sokkal előnyösebb, ha geciszar íze van, hiszen akkor nem ösztönöz az elfogyasztásra, hanem valószínűbben landol a funkciójának megfelelő helyen: a punciban. Ugyanez mondható el úgy általában is: az szex szaporodási funkción túli csupán örömszerző funkciója messze nem általános az állatvilágban, akkor sem, ha az emberre (vagy pl. a bonobó majmokra) kifejezetten jellemző. Él bennem a gyanú, hogy az embernél sem úgy van genetikailag kódolva ez az örömszerző funkció, hogy kifejezetten orálszexeljünk, hanem pusztán úgy, hogy sokat szexeljünk. Egy biztos: a természet a spermát nem a gyomorba szánta...)

Folyt.köv.

félemelet 2009.12.24. 11:44:10

b) Szag: a szexuális jellegű illatok nem úgy működnek, hogy azokat megérezve a nedvek elfogyasztásához kapjunk ellenállhatatlan kedvet, hanem úgy, hogy szexelni kapjunk kedvet. Amikor kellemes nuniillatot érez az ember, messze nem az az első gondolata, hogy „hú de innék két liter nunidzsúszt!” Pláne igaz ez a sperma szagára is, hiszen egyrészt praktice semmi értelme nem lenne a sperma vonzó illatának, hiszen a sperma a szex utolsó fázisában lép színre, ösztönözni pedig az elkezdést érdemes – másrészt tényszerű, hogy kifejezetten nyers, kellemetlen szaga van.

c) Állag: itt kezdődnek a komolyabb gondok. A nuninedv sima, homogén, amolyan gördülékenyen sikamlós valami. Ezzel szemben a sperma határozottan takonyszerű, jellegzetesen hígabb és csomósabb részekkel. Nem mondom, hogy ez eleve kizáró ok, hiszen mind szeretjük olykor leszívni a taknyot és lenyelés előtt egyszer játékosan megfuttatni a szánkban, de azért a dolog gasztronómiai szempontból eleve buktatókat rejt...

d) Mennyiség: azt hiszem, most értünk el a lényeghez! Más dolog ugyanis diszkrét adagolású hetyke nyákfilmeket lenyalni valahonnan, és más az, amikor 2 másodperc alatt telelövik a szádat. Kb. annyira más, mint tenni a levesbe egy kanálhegynyi ErősPistát vs. behappolni tisztán egy kisebb evőkanállal. A spermában a két legtaszítóbb effekt közül pont az az egyik, hogy SOK és EGYSZERRE sok.

e) Egyéb effekt: itt érünk el a másik legtaszítóbb effekthez. A sperma ragaszkodó kis entitás... nem úgy van az, hogy hoppsz, lenyeljük, oszt kész. Éppen ellenkezőleg: ha nem „mosod” le valamivel (úrinők pl. csakis száraz Martinivel :-D), akkor még órák múlva is „kapar” a torokban... (Egyéb effektként említhető az is, hogy meleg, hogy még véletlenül se lehessen megfeledkezni róla, hogy éppen valaki másból jött ki...)

f) Visual effect: a végére hagytam. Amikor a nő lenyeli, nyilván nem látja – ellenben korábban már látta. A nuniolaj leggyakrabban szép áttetsző, de jobbára nem is látjuk önmaga esszenciájában, csak felületen eloszlatott filmrétegként. Ezzel szemben a sperma ismét felhívja magára a figyelmet az inhomogén takonyszerűségével, kocsonyaként rezgő huncutságával – egyszóval taszító egy szubsztancia ránézésre is.

Tiszteljük tehát azokat a nőket, akik mindezek ellenére mégis a szájukba engedik, vagy le is nyelik. Tekintsünk eme önfeláldozásra erényként – ám ennek elmaradását semmiféleképpen se tekintsük bűnnek vagy beteges finnyásságnak. Amelyik férfi ezt nem képes megérteni, az jelentkezzen nálam, és tisztán pedagógiai célzattal telespermázom a száját, le is nyeletem vele, és ha a leghaloványabb fintort is meglátom az arcán, akkor ronggyá is verem a fejét egy szál mélyfagyasztott véreshurkával...

csőr dzsinn ész 2009.12.24. 12:50:16

@félemelet:

nagyon ott vagy a gecinyelés témájában. Ebből poszt lesz, úgy döntöttem.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.24. 12:52:27

@félemelet: szeretném felemlegetni egykori kijelentésemet, miszerint szívesen megölnélek egy törött nyakú borospalackkal...

szanalmas 2009.12.24. 13:41:17

@Borziiii:

Megkérhetnélek, hogy igyekezz vele egy picit?!

félemelet 2009.12.24. 14:44:12

@csőr dzsinn ész: @Borziiii: @szanalmas:

Hiába, testnedvekben nem ismerek tréfát... DE A VHHHÉÉÉHHHRRR IS TESTNEDV, ÚGYHOGY MENEKÜLJETEEEKKK!!!

Bájdövéj, valóban otthon vagyok a nyelés témájában - még ha csak donorként is. Nagyjából erre célozgattam akkor, amikor még az elején közöltem, hogy el se olvastam ezt a fos posztot, és jeleztem, hogy ilyeneket mindig az olyan pöc szrácok írkálnak össze, akiknek hiánya van, így a dolog semmi másról nem szól, csak amolyan frusztrációlevezető pöcsvakarászásról...

Borzi, neked meg döglök a latin temperamentumodért. Imádom, ha ennyire kellek valakinek...

szanalmas 2009.12.24. 15:06:52

@félemelet:

Undorító állat vagy, másnéven buzi, ami abból is adódik, hogy behatóan ismered a sperma gasztronómiáját, egró sokszor nyeltél.
Ebből is következik az, hogy csak homoszexuális tapasztalataid lehetnek, és megint ergó fogalmad sincs milyen egy igazi férfi spermája, és azt sem tudod, hogy a nők egy igazi férfi esetében ejakuláció közben a "még-még, nagyon finom" kifejezéseket használják.
Szóval köcsög vagy.

Flat Eric / sta press (törölt) 2009.12.24. 15:10:14

@szanalmas:

Hazudsz...!
A nők a "még-még-még, nagyon finom" formulát alkalmazzák...

félemelet 2009.12.24. 15:56:19

@szanalmas:

...egró szánalmas vagy, egró honolulu, bocikám...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.24. 18:53:19

@félemelet: mondták már, hogy egy idegesítő féreg vagy, olyasféle, aki rászarik az urológus kezére, aztán undorítóan nevet?

félemelet 2009.12.24. 21:15:55

@Borziiii:

Na jó, ezen elmosolyodtam. Javulsz, töki...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.24. 22:27:33

@félemelet: jól értelmezem balga soraidat, te papolsz nekem fejlődésről, te, akinek a seggén még ott a tojáshéj, aki pár napja tolta ide a rühes pofáját, aki nemrég még meg volt győződve róla, hogy édesanyja kötögetéssel egészíti ki a nyugdíját, amíg mi fel nem világosítottuk, hogy az öreglány egy olcsó rihe, a kakisbugyogójú fajtából??

Frick László Emlékzenekar 2009.12.25. 02:29:26

@félemelet: Nem fogok pornóklipet belinkelni, de korunknője egyik legnagyobb tragédiája, hogy még a saját puncinedve állagait (TSZ) sem ismeri. Épületes vitám volt egy gyárilag alapfölszereltségében szexuálisan túlfűtött és liberális hölggyel (sibeda, sízsák, minden, ISOFIX rendszer) aki azt állította, hogy a nő nedve vízszerűen (könnyszuerűen) áttetsző és kész, és ha fehér, akkor az gombás eredetű hüvelyi folyás. Azt mindenesetre megsúgom, hogy abban az irányban keress klipeket (gondolom, te be vagy száradva... tehát önvizsgálatra hiába kérlek) ami irányban a fogazatok caries-mentesek vagy pl a szülőúti izomzat ép, a hüvely hármas záróizomgyűrűzete Kegel-torna nélkül is jól működik.

Ez afféle vita, mintha azt állítanád, hogy a Jól SZorító Pinát a perverz dög fallokraták találták volna ki a maguk javára. Miközben a jól és szorosan záró izom megfelelően tágulni is képes.

Az igaz, hogy az elmult évszázadban az europid férfi és nő sokat romlott. A te

...jaaaj, ez a csacsi szó, ez a csacsi szó, te kis nagyképű, beképzelt, teee!

Hivatkozhatnék Mohamed prófétára, akinek egyik nagyobb teljesítményét (30 menyecske megejtése egy nap) feljegyezvén megemlítették, hogy ondója mennyisége is valamivel az akkori átlag fölött volt.

Ma már valóban , a süllyeteg europid faszfejnek spórolnia kell az anyaggal, mert ha ellövi, órák múlva és teljesen vízszerű, áttetsző (hiányos) állagban, jelképes mennyiségben fog keletkezni neki.

De eredetileg, tehát a tervrajzok szerinti szériában -bocs, hogy ismétlem magam, odaföl is utaltam erre- egy nagykifliből a papa bevágta a lompost este s reggelig elvoltak.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.25. 02:39:31

@félemelet: A pornót alapvetően két szegmens hiszi el:
A fogyasztói, a hülyegyerekek pl a jizz kategóriát. Ők még a poenosjizz-t i beveszik, amiben csak a [mű]fasz vége látszik, amiből félliterszám slagozzák ki az álgecit.

s kb még elhisz mindent a neofeminista picsoid, aki számára a férfi az az egyébként tehetetlen pöcs, aki dejkopírfűrészel kivágja neki a nane-tüntetésre az ááártatlan Áááldozatok sziluettjeit (kétfélét) s ciklámenszínveb lefújja neki a garázs előtt a placcon.

De még pornóvideomegosztó oldalakon is találni (egyébkét szerintem aljas genya fasz által föltett) videokat, mondjuk 500-ból egy ilyen, amiben szerelmes nő szerelmesen szopja le az ő urát. Nagyon-nagyon ritka az ilyen.

A feminimopicsoidok tökre beveszik a pornó dramaturgiai hazugságát, ami szexuális nyomorban élő maszturbáló férfiakat szolgál ki, akik LIVE! rá se merik emelni tekintetüket egy nőre.

Bevallom őszintén, hogy női-lelkem attitüdjében kedvtelve néztem egy-két olyan klipet, amin a nőről a főnökasszonyom vagy az ellenséges értékesítő kollegina ugrott be. (A nőknek is megvan ez a "bemocskolós" vágykiélése, de nekik inkább a pisi-kaki kateg' jön be...)

A profi pornók 99,99%-án a "megalázott nő" szerepét alakító színésznő a legnagyobb bátorsággal mondja azt tekintetével: "Mi lesz már te pöcs, frröcsköljé mán, oszt húzzunk a vérbe, kifagy a picsám má, bazmeg!" vagy változat: "Ezer Júró, ezer Júró!!" S amikor már a véggecsapóra emeli az asszisztens a digitális lóizét: "Na, bazmeg, erre a két halvány paszománytra vágtál föl? bazmeg, megy a kukába ez a jelenet is, [reccs!]" Annyira szarnak -egyébként joggal- a fogyasztóra kb, mint egy politikai Cipolla, aki tudja, hogy a zsűriből [a közönség neve zenész szlengben] páran látják a trükköt, de a többi úgyis beszopja.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.25. 02:59:23

@félemelet: A saját maszek nyomorodról ne is beszéljek: El se képzelheted, hogy mondjuk lehetséges az, hogy a tartós kapcsolathoz szükséges reflexek kialakításában van szerepe az íz-reflexeknek. Nem is teszek kisérletet szerelem és leki motívumainak fölvázolására, mert a számodra ez valami Romana-füzet lófasz lehet.. De ugyebár arról lenne szó, hogy szerelmesek rendszeres és tartós olyan szexuális kapcsolatra készülnek, ami eredeti tervezettségében a szaporodást szolgálja. Az Első Nász még csupa jaj, ne, húz, csikar, fáj, mért van ilyen sokfogad.

Eleve szerelmi egyesülésben MINDKÉT FÉL nem kint szereti elpocsékolni a spermát, a nők java (úgy értem, a nyakon fölüliekben is java...) leginkább úgy szeret élvezni, ha a méhszájára frecskel az anyag. Éshát az a kisszámú férfi, aki részesül abban a virtuálicce KÉPERNYŐRőL élvezve fogyasztott örömben, bevallhatja, hogy az orgazmus foka egy tipikusan nőcis tizeskálára átmérve 2-3.. sőt szinte semmi.

Szerelem, érted? Hogy a nőnek sokkal nagyobb lelkirákészülés kell, pl fiatal, nagyon szerelmes házasok 100 éve, a fiatal asszonyka azt mondta az urának, kisérje le a pincébe krumpliért, mert fél a békától, már a 3. lépcsőfokon az orrába tört a szerelmes férje gecijének ILLATA_emléke, a 6. grádicson tucsogott, odale gyorsan szoknya felcsap, ura hátulról tűz és a tizenkettedik vonó-vonásra már el is élveztek EGYÜTT az anyaós odaföl számolta a perceket, s ím kipirulva jön a menyecske az urával meg a krumplival és a vén banya meg van nyugodva, mert ő meg úgy tudja, hogy ennyi idő a Jankó félállásba hozatalára nem elég. Na, és mért termelődik a menyecskének olyan geci színű és állagú vastag fehér pudingocskája az ő pinácskájában? Hogy a sperma megtapadjon jól a méhnyak-nyáktavacska körül s a következő 12-24 órában onnan szivárogjon befelé fölfelé a sok magvacska. De teneked, te tudós, mit meséljek szerelemről...

Azok az Igazi Férfiak, pl 2-3 állandó feleséggel rendelkező kurvafuttató zsaroló királycsávó vagy tévéproducer vagy lánggitáros, akiket rendszeresen és pl erőszakkal is le akarnak szopni vagy le is szopnak, nem is szivesen pocsékolja a töltetet akármilyen picsa szájába bele.

Szerinted a többszáz nő, aki most a mosatlan seggelyukát kinyalná annak a szerencsétlen faszinak, aki "megnyerte" a csillagszületiket, mi a véleménye az okoskodásodról? A feminimopicsoidok mért nem tüntetnek ilyen ostobanőtársaik-sziluettjével a TÉGY A PICSASÁGOD ELLEN! mozgalom kereteiben???

Szintén utaltam a szövegben arra hogy a Sikeres Menedzserigazgató Férfi odahaza nem véletlenül gyílovacskája az ő kis feleségének, aki az ecélra rendszeresített flitteres ál-WC-pumpa nyelét dugdossa föl az ő fölkatározott urának.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.25. 03:08:36

@félemelet:
>>c) Állag: itt kezdődnek a komolyabb gondok. A nuninedv sima, homogén, amolyan gördülékenyen sikamlós valami.<< Tényleg itt kezdődik a gond... od... >>) Mennyiség: azt hiszem, most értünk el a lényeghez! Más dolog ugyanis diszkrét adagolású hetyke nyákfilmeket<< A pina bevezető részeinél vannak ezek, csikló, fitymácska, bemenet kenésére. Nyilván maszturbálásban (ha, de ez kétrséges) a dörgicélős ágazathoz tartozol. Nyilván ugyanúgy, ahogy a nelóta íjász lefutja a napi kis könnyű 30 kilométerét, majd estétől reggelig öt orgazmusban kb 6 óra alatt ellő 12 kcm-t, a süllyeteg europid picsának vagy már szinte nem is vagy néhány csöpp olyan pudingocskája termelődik, amiből a nelóta íjásznénak kb 15 kcm.

Mindazonáltal kizártnak tartom, hogy a nelóta íjászné egyszer is ezéletben leszopta volna az urát.

Úgyhogy van min elgondolkodnunk.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.25. 05:35:31

Az én gecim édes, ezt mondta eddig mindenki, aki leszopott - már ha tudott még beszélni utána.

félemelet 2009.12.25. 08:49:05

@Frick László Emlékzenekar:

Az a baj, hogy a túl markánsra hangszerelt stílusod miatt nem mindig tudom eldönteni, hogy mit írsz poénból, és mit gondolsz komolyan, béla... Az ugyanis igen komoly gond, ha mindegyiket komolyan gondolod, amit leírtál.

Összegyűjtöttem párat abból, ami megragadott a mostani termésedből:

Félek, nem nézel elég pornót. Én pont azon szoktam csodálkozni, hogy a pornós faszik miért lesik folyton olyan kutatóan a csaj arcát varrás közben, hiszen, ha valakinek, nekik tudniuk kellene, hogy az aktuális primadonna - úgy statisztikai átlagban - mennyire kurvára nincs egy ilyen forgatáson nem hogy az orgazmus, de még az izgalom közelében sem. A dolog persze érthető: annak a hímpopulációnak a 95%-a, akivel ilyesmiről fecserésztem, szentül meg van győződve arról, hogy neki még nő nem színlelt orgazmust, és mind az ahány nőstényt kielégítette, nem is egyszer! :-D
Az nem egészen világos, hogyan keveredik a vitánkba „a szex a szaporodást szolgálja”-szegmens – olvassá má vissza egy kicsit, te zsírfaszú lúzer...! Annyit viszont azért ne vitassunk már el, hogy az evolúció a szaporodáson keresztül működik, és hogy a sperma funkcionális targetje a punciban van. Te összekeversz két igen különböző dolgot: az ivaros szaporodást az emberi szexuálpszichológiával...

folyt.köv.

félemelet 2009.12.25. 08:50:03

Másik nagy gondom veled, te kis lófaszvágyó, hogy folyamatosan és szemérmetlenül fonogatsz az érveidbe evidenciális hévvel kijelentéseket száz meg ezer évvel ezelőtti nőkről, illetve fériakról (nem csak a mostani nelótás ámokfutásodra gondolok, hanem a korábbi villanásaidra is...). Hogy honnan veszel olyasmiket, amiket tudományos evidenciaként tálalsz elénk a punanedveikről (köbcentire megadva! :-D ), azt mind tudjuk: annyiszor harsogtad már el a hülyeségeidet itt-ott, hogy azok lassan ténnyé erősödtek az elmédben. Ezt hívják költőien metaforikus kifejezéssel rögeszmének, barátom... A rögeszmés ember meg már csak olyan, hogy a rögeszméihez szelektálja az információkat, így lehetséges az, hogy amit egyetlen értelmes embernek sem jutna eszébe komolyan venni – pl. a Mohamed nagyfaszú csődörségéről szóló, kocsmai férfibeszélgetésekben is sztenderd hím legendázás... – azt te hovatovább pirulás nélkül írod le egyfajta tudományos érvként.
Ami tény, az pusztán annyi, hogy a vizsgálatok alapján kb. 30 év alatt felére csökkent a nyugati ember sperma db/ml hányadosa. Hogy ebből milyen piramidális következtetések vonhatók le, azt én nem tudom - a magam részéről csak annyit látok, hogy a nyugati emberek többsége csak összehozza azt az 1-3 gyereket valahogy, na meg azt a plusz egy-kettőt is, amit kurvára nem szeretett volna összehozni. És ha te erre elkezdesz „persze, lombikban!”-ozni, akkor menten lépen szúrom magam azzal a fagyott hurkával, amivel előtte szétverem a fejed...

(Bájdövéj, attól, hogy a fogszúvasodást cariesnek mondod, még egy mikronnyit sem lesz igazabb, vagy tudományosabb az, amit idefércelsz, kooocsooog!)

félemelet 2009.12.25. 08:51:00

És akkor most tisztázzunk pár dolgot, hogy a jövőben ne fárassz olyan hatbekezdésekkel, amikhez nekem az égvilágon semmi közöm:
Amíg te a mondandód hitelességét mirigyek neveinek sorolgatásával, meg hős férfimagazinokból vett „tudományos tényekkel” próbálod megtámogatni, addig én az ilyen témákban inkább a magam kézzelfogható tapasztalataiból indulok ki. Ennek köszönhető, hogy veled ellentétben én igen nagyon képben vagyok azzal kapcsolatban, hogy mi hülyeség, és mi nem az, és amíg te két rejszolás közben önigazoló Atlantisz-magyarázatokat gyártasz arra vonatkozóan, hogy miért nem szop le a csajod, addig én világosan tudom, hogy aki leszop, az miért szop le, aki meg nem szop le, az miért nem szop le – illetve tudom, hogy az utóbbiaknak hogyan tudok segíteni, ha valójában le szeretnének szopni, csak most még valamiért nem megy ez nekik. Ehhez jön az hozzá, hogy aki nem is szeretne leszopni, azzal tudom, hogy mi mást csinálhatunk, hogy olyan bizalmasan érezzük magunkat, mintha leszopott volna. Vágod, csicskafiú?
A jövőben tehát mellőzd a rizsát arról, hogy pl. hogyan kell kinéznie a puncidzsúznak - hidd el, az a 140 kellően reprezentatív minta nekem már ahhoz, hogy akár könyvet is írjak róla, szopás témakörében meg minden pszichés szempontot is beleértve elégségesnek érzem azt a jópár év tapasztalatot, ami alatt szexuális problémákkal vagy szűzen érkezett barátnőkből nőstényállatként távozó magabiztos nőket faragtam. (E helyen köszi annak a pár nőnek, akik ehhez korábban kellő tudással láttak el, és akik belőlem magamból, decensen átlagos fiúból is hímállatot faragtak – illetve Istennek, aki megajándékozott engem ezzel a csodálatosan brilliáns elmével és évezredes jelentőségű, plutóniumragyogású lélekkel...)

Még neked is segítek, ha akarod! Nem, nem szophatsz le, sajnálom, de kezdésként töröld ki az agyadból azt a csacska tévhitet, hogy a brutáljól szexelő nőnek ehhez szerelemre van szüksége. Semmi másra nincsen szüksége, mint önbizalomra, meg vágyra (pont ugyanarra, amire neked hímként is szükséged van ahhoz, hogy jó kan legyél). Mindkét komponens megteremthető – de úgy semmiképpen sem, ha ezeket eleve úgy akarod létrehozni, hogy „szopnod ősi kötelesség, te elkorcsosult 21. századi szárazpina!”...

Na, menjél, aludjál rá kettőt, aztán gyere vissza és kérdezz bátran, nem kell azt szégyellni...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.25. 12:22:34

@félemelet: valld, most már nem kell titkolnod, ugye te vagy gregpal?

félemelet 2009.12.25. 13:14:39

@Borziiii:

Az meg ki a faszom? Se greg nem vagyok, se Pál, és gregpal sem... de ha neked úgy simulékonyabb, akkor szólíthatsz, ernőnek is, mit bánom én...

félemelet 2009.12.25. 13:24:10

@radairosseb:

Ja, meg gondolom azt is mind elmondta, hogy életük legintenzívebb élménye volt veled... hiába, mind ugyanazokat a csajokat dugjuk, nekem is mindig ezt mondják...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.25. 13:32:56

@félemelet: én legszívesebben fiamnak szólítanálak, de félek, édesanyád zokon venné, és megfeddne, mint a családi béke megrontóját..

Frick László Emlékzenekar 2009.12.25. 14:06:48

@félemelet: A pornóipar legújjaban, főleg a széleken, milljószámra termel netokratív cuccokat s ezeken gyakori a baleset (fiatal drogos orosz párok... nyomorgó angol segédmunkás fiatalok, a csajszi 22, a pasi 23... ...madeirai telelésre gyűjtő angol diáklány, aki megpróbálja eljátszani a kurvát, mert egyszer volt egy pasija, akinek engedte análisan is, és menetközben az arcára kiül a döbbenet, amikor az egyik amatőrpornóüzletember váltogatva dugogatja a lyukait [az amatőrök nem fertőtlenítenek kellően]) Tehát a szakmai periférián előfordulhat olyan baleset, aminek következtében becsusszan egy-egy elélvezés.
Etnikai csoport [neve a szerkesztőségben] női, akik 4 éves koruktól profik a maszturbációban, már 12 éves korukban túl voltak a napi 3 orgazmuson, úgy élik le az életüket, hogy az uruk (az egyetlen férfi életükben) nem is sejti azt, hogy egyszer is eléveztek. Dugás közben acsítva utasítják a nagylnyt, hogy nézzen a kotlira, a tűzre, a kicsikre, nézze meg, van-e a sifonyban liszt, ha nincsen, ereggyen a zsidóbótba stb.

Több igazság állhat fönn. Te adsz esélyt (matematikai talán lehet???) az europidoknak, én meg nem.

Szokás gúnyolódni az "archaikus emberen" való álmodozáson, de akkor mi is az oka annak, hogy újra divatba jött életúnt vállalkozói körökben (akik munkát adnak leneked, tudod, azok az ősz pocakos, kiélt faszik) 20-24 éves erdélyi menyecskét feleségül hozni?

csőr dzsinn ész 2009.12.25. 14:37:27

@félemelet:

te is sokat írsz ergó buzi vagy vagy újságíró, tehát aljas ördögi teremtmény!

Frick László Emlékzenekar 2009.12.25. 15:06:12

@csőr dzsinn ész: Sanos újságírótársadalmunk papírszférában punnyadó java se nincsen tisztában azzal, hogy egy pár szőrszegélycsuklyás New Yorker-dzsekis kopasz 38 éves (de 28-nak látszani, jaj, annyira akaró) magánzó műveletlenül is (egy könyvet olvasott életében, az a Brályen élete című fil volt) ír úgy, mint mondjuk Bajomi Lázár Péter. Nem is lehet velük versenyezni, mert még ahhoz is van eszük, hogy a VW szervízben 25ezer zsebbe a gyári szervízkomjuterrel "csiptuningioltassák" [programírják a főkompjutert] és így 170 lovas a PDTI-jük, dúrnak lefelé mindenkit és az M5 utolsó szakaszán lemennek a Lukoilhoz 50 méter előnyért, meg az Üllői felé kanyarodóból kényszerítőznek be a Lágymányosi irányába és mindezt a képességeiknek tudják be.

Ezt az egyet szeretem a netokráciában, csak sajnos Bajomi Lázár Péter, mivel médiatudós is, nem olvas félemelet-kommenteket, különben összeszarná magát ahelyett, hogy baromságokat hord össze elaggott, papíralapú trottyoknak.

[egyébként félemelet lány és feminimopicsoid, de jól adja :D Ott bukott le nálam, hogy nem nyal. Az is a baj ezekkek a supersex pasikkal, akiket itt hoaxál: Nyal egy kicsit, de csak az elején az elején, mert mégis, ha az anális irányában dolgozza a húst, muszáj némi odaadást is mutatnia ]

csőr dzsinn ész 2009.12.25. 15:13:10

@Frick László Emlékzenekar:
akkor is tetszett az összefoglalója, legyen nő avagy férfi. ott fityeg a posztja, hónapután megjelenik.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.25. 15:48:33

@csőr dzsinn ész:te, ez most komoly? mi lesz ezek után, szakítósos levélkék báj piréz vitéz? te hülye pöcs...

csőr dzsinn ész 2009.12.25. 15:53:11

@Borziiii:

szaros kis malátapusztító vagy te! Azt az egyetlen F. uras vonaladat sem fejezted be, de pofázni azt tudsz!

hülye twitter-generáció!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.25. 15:55:47

@csőr dzsinn ész: most épp készülődöm a következővel, cak eleddig nem volt nyugalmas egy órám, hogy egyhelyben megírhassam, ahogy szoktam, mert mindenhová rohangálnom kellett, órák, meg ünnepek után, te hájas geci

félemelet 2009.12.25. 18:14:30

@Frick László Emlékzenekar:

Dzsíz...
A te logikád olyan, hogy szemrebbenés nélkül állítod, hogy az ember egylábú - hiszen ott van pl. Deák Bill Gyula, és lám, egy lába van!
Dzsíz...

Másrészt olyan vagy, mint az egyszeri önmarcangoló értelmiségi, akinek be nem áll a szája a kis üzletek, meg a kis mozik, meg a falusi élet védelmében - de ő maga is plázában vásárol, multiplexmoziban lesi az Avatart, és kb. 3 nap alatt életét vesztené egy faluban, merhát se internet, se non-stop, se jó kis romkocsma, ahol akolmeleg társaságban lehet siránkozni a globalizációról...

Te önnön nézetrendszered cáfolata vagy. Annyira, de annyira tiszteled az archaikus ősnőt - de vajh, a te nőd archaikus ősnő-e? Szerintem inkább egy tisztes diplomás nő, és a világ minden kincsééért sem cserélnéd le egy általad született szexuális őstehetségnek képzelt bennszülött asszonyra. Mellesleg ezt jól is teszed - csak akkor mivel magyarázod a pofázmányaid és a megélt valóságod közti elég markáns disszonanciát?
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha a szerkesztőségbe a cigány etnikum nevéért kellene bemennem, akkor igen erősen túlképzeled a dolgot, töki: biztos már nem ér meglepetésként, de cigánylány szeretőm is volt. Az alaproblémák lényegében pont ugyanazok, mint a budai úrilányoknál... Továbbá jelzem, hogy az urbánus tinilányok úgy általában éppen úgy maszturbálnak 12 éves korukban, mint bárki más, akiben fellobban az erre mutató természetes ösztön. A jellegzetes "civilizációs" gondok később jelennek meg...)

Valahogy úgy működik ez nálad, mint a havashenriknél vagy a csernusnál, hogy kicsit sok időt töltöttél el lúzercsajok környezetében, és emiatt az a tévképzeted, hogy a nők már csak olyanok, punktum!

Ja, és a kurva anyádat...

félemelet 2009.12.25. 18:16:34

@csőr dzsinn ész:

Újságíró az anyád habos zöldfolyása, te szerencsétlen szopottgombóc...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.25. 18:25:49

@félemelet:

Én hiszek neked!

Aki ennyit hozsannázza magát, az tuti, hogy kockásinges-pattanásos informatikus.

Mondjuk még annak is balfasz, mások 140-nél több jépégére is kivertél már a makit.

félemelet 2009.12.25. 18:43:30

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Még megvárom valamelyik harmadik hülyegyerek tippjét, aztán elárulom, hogy építész vagyok, meg azt, hogy szálasrabaszottan lényegtelen, hogy mi a szakmám.
A 140 meg nem arról szólt, hogy mekkora donzsuán vagyok, hanem arról, hogy ne csak a levegőbe pofázzak, mint fick dich laci... Ha meg már ismét szóba került, akkor nagy májer nem a 140 okán vagyok, hanem annak a 13-14 évnek az okán, amit a barátnőimmel együtt töltöttem. A 140 arra volt jó, hogy ráébredjek kozmikus nagyságomra, amit kontraszt híján korábban nem is sejtettem... Vágod, pirézgeci?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.25. 18:57:00

@félemelet:

140? Neked aztán szép nagy családod lehet! Nem vagy cigány egész véletlenül?

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.25. 19:22:01

@félemelet:

Vágnálak én, csak nagyobb az arcod, mint egy kétkezes pallos!

Látom annyira lényegtelen a szakma, hogy azért csak kibökted, te dísz-juppi! Dragon bejegyzése gondolom akkora tockost adott az egódnak, hogy azóta is a darabjait kotorászod a csatornák alján.

Sajnos a legnagyobb fasz címet már elvitte Dragi koma pénisze, így te már csak a legnagyobb hülyefasz lehetsz!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.25. 19:25:12

@félemelet:

...Mert még ha én írnám ugyanezeket, azt elfogadhatnánk tényfeltárásnak, de mivel te írod, nem több idétlenül túlzó dicsekvésnél!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.25. 19:29:49

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Te mégis miről beszélsz? Ez a szerencsétlen nyominger kinyalt 140(!) nőt, akiknek saját bevallása szerint is legalább négyötöde mosdatlan cigányasszony volt... Ennél keresve sem találni nagyobb lúzert!!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.25. 19:42:58

@"the dragon":

Az hagyján bazmeg, de annyira számon tartja, hogy van rá egy fogadásom, ilyen kis kockásfüzetbe jegyezte az összes alkalmat, mióta elvesztette szüzességét - dátum, név, íz-osztály (A,B,C,D,E) rubrikákkal, derékszögű vonalzóval szerkesztett táblázatban...

(A dugások egy külön, kisebb táblában a füzet végén, ízbesorolás helyett az akció hossza másodpercben.)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.25. 19:58:30

@félemelet: Te tényleg hiszel az evonúcióban, vagy csak megjátszod, hogy kamuérveket sütögess el?

S aztán bravúros fordulattal áltudományos maszlagtól saját tapasztalataidhoz fordulsz. Az lehet a baj, hogy szar íze van a gecidnek, nem úgy, mint egy valódi férfiembernek. (Én nem hiszem, hogy nő lenne ez az entitás, mert ahhoz túl frusztrált, hogy nő létére szexről papoljon. Nyilván ezért használ bonyolult zárójel iksz plusz egy zárójelbezár szor száznegyvenes képleteket, amikor a női számáról beszél.) Egészséges táplálkozás, kevesebb intim párfüm, több fokhagyma, sör és rövid ital - máris ízletes lesz a spermád.

Ami meg a személyeskedésedet illeti, el is engedhetném a fülem mellett. Köztudomású rólam, hogy alkalmi kényszermegoldásokat leszámítva csak anyámmal rendszeresítettem rendszeres orális szeszkulális kapcsolatot a nők sorából, és őt is én szoptam, nem fordítva. Ha róla beszélsz, akkor igen: nekem is azt mondta, hogy velem volt a legjobb, mert a tezsvéreim nagyon harapták a bimbaját az ínyükkel. Viszont kétlem, hogy az elmúlt harminc évben szopattad volna, mivel én futtattam, amíg meg nem döglött, és csak úri kuncsaftokkal dolgoztam világ életemben.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.25. 20:01:30

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Nem, nem hagyján bazdmeg! Látom, már te is cinkos mód próbálod elmaszatolni ezt a pinanyalás dolgot... Ki kell mondani végre, hogy pinát csak a látens leszbikus látens transzszexuálisok nyalnak!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.25. 20:10:46

@"the dragon":

Jól van, jól van, nyugodj le, te úgysem kerülsz efféle probléma közelébe.

Viszont azt mondtam már, hogy a
működésedet hosszasan megfigyelve arra jutottam, hogy te meg látens néger vagy?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.25. 20:18:26

@piréz vitéz / இதொ-kutató: Ha találkoztál volna vele személyesen, nem gondolnál ide semmiféle látenciát. Tudod, csak mint a klasszikus viccben, az amerikai kém a ruszkiknál.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.25. 20:41:53

félemelet, és építész..ez túl passzentos, hogy igaz legyen! lányok, attól félek, hogy ez a nagyotmondó szarházi folyamatosan megvezet minket, valójában nem is építész, hanem egy frusztrált nőgyógyász, aki a bekábított pácienseire mászik rá, mint egy nagy, gusztustalan béka, otthon meg a vacsoraasztalnál suttyomban hüvelykeneteket szagolgat kéjes arccal, és nyöszörög, hosszan nyöszörög...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.25. 20:58:20

@Borziiii: Gyanús voltál eddig is, Borzi. Te túlságosan jóban vagy vele... Csak nem a te pasid?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.25. 20:59:01

@radairosseb: Ne érts félre, úgy értettem: gratulálok, hogy férfivá értél! Jut majd jobb is idővel, hidd el!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.25. 21:11:01

@radairosseb: csak ne mutogass rám, te hazug díszcigány! félemelet közelébe akkor sem merészkednék, ha-mint azt Frick pedzegette-tényleg nőből volna, ugyanis olyan a lelke, mint a hányás, bűzösen folyik ki a száján.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.25. 21:15:40

@Borziiii: Ne a száján át közelíts hozzá, szopni úgysem szeret, erőltetni meg kár az ilyesmit. Én se szoktam, inkább finoman meggyőzöm a pártnert mindig. Kerülőút kell ilyenkor, a hátsó bejáratnál kopogtass.

Ha tanácsra van szükséged, éngem megtalálsz, ezek csak baszogatnak téged, de én megértelek. Ismertem egy csávót, kicsit későn érő típus volt, még húsz évesen is csak őt kúrta mindenki. Két év alatt férfit neveltem belőle, azóta mindenki gyorsan keres egy széket, ha bejön az Ászokba, hogy fedezze magát.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.25. 21:30:04

@radairosseb: aham, értem. és mondd csak, hogy fűzzem meg, hogy bevegyük harmadiknak a nagynénjét is, aki kötött pulcsikat küld neki karácsonykor, szépszóval, vagy érzelmi zsarolással?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.25. 21:34:54

@Borziiii: Beszéld meg vele, hogy szívjatok be, és menjetek fel hozzá húsvéti locsolásra. Ha már ott vagytok, bármi lehetséges, még az is, hogy tényleg húsvét lesz...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.26. 02:24:48

@félemelet: Tökéletesen igazad van, lebuktam:
- állandóan Tatra és Meggle márkájú 1,5%-os tejet vásárolunk
-praktice nem szeretnék ősnővel éllni akkor sem, ha minden nap dughatnám (csak a bizonyos napokon nem engedné, mert kriptoszemérmes, akkor jól kiszopna...) és a puncija olyan, mintha valami kis marok fejegetné... És illatos is, mert hüvelyiflóra-fauna arányai is őseredetiek, nem kell bvegyszereznie. Viszont én azt az acsítást mindenért, nem birnám hallgatni, azokat az álkitöréseket. Valamint az is gond, hogy én az ő szemében nem lennék férfi.

Plázában nem vásárolok, mert kibaszottul zsugori, spórolós fasz vagyok, ez abból is látszik, hogy kedvenc autóm a régebbi Audi A6-os 1,8 T, és a Fosonyban vásárolok mert úgy jövök ki a legolcsóbban és ott háromféle zöld teát kapni, amit natúr és nem izesített, mint a penészesek, amiket aromákkal semlegesítenek.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.26. 02:29:18

@félemelet: Sőt, a zenészkaszt lányainál még überebben jelentkeznek ugyanazok a problémák, amik a rabszolgáztató , tolvaj vagy a lókupec kasztoknál. Ezutóbbiaknál pl a lányoknak testszínű pólót kell hordani csípőnacihoz. Annyi előnyük van a budai úrhölgyekhez képest, hogy kislánykorukban annyit maszturbálnak, amennyi jól esik, csak senki meg ne lása vagy ki ne szagolja. (Tehát a tisztaszoba díszpárnái vagy fotelkarfái kizárva, de pl a nagybácsi térdén sem lovagolhat 7 esztendősnél idősebb fiatal nő)

Frick László Emlékzenekar 2009.12.26. 02:39:52

@félemelet: Emlékeztetlek építő "vitánk kezdetére, a "vitánk" motorja az a kibékíthetetlen ellentét, ami az általad képviselt nejlonfeminista-picsaista sperma[íz]interpretáció és az én kibaszottul elavult hamvasista-univerzista világnézetem között feszül. Mindkettőn regényalak, lektűr, de téged - mármint az alakot, akit itt eljátszol - Rácz Zsuzsa ír, engem legalább Kurt Vonnegut. Hol van az megírva, hogy csak úgy lehet élni, amint azt ideáim diktálják. Én örökszerelmemmel élek, te meg elkönyvelhetsz pár orbitális nagy dugást (ezek között análisat is persze, gondolom, prosztatamasszázs is kipipálva). Mindenki abból főz, amije van, ezt ügyesen megállapítod, hol vannak a hiányaim, és azt gondolod, ha jössz ezzel a dúrós, Lukoil kúthoz levágós, haladózöldbe a lekanyarodó vastagpirosából elémvágós magosfokú értelmiségiügyességgel, amiben azért lazán egybetolsz Csernust Hamvassal ---

...itt álljunk már meg a tipikus értelmiseggi highfej előítéleteidnél, hát Hamvas hogy a faszomba kerülhet egy sorba Csernussal, talán az irígyelt könyvbiznicc okán? Mert több közös nincsen, Csernus született orvos, Havast pedig benzinkutasnak vagy taxisofőrnek vagy kamionosnak nyomta világra az a jó édes anyukája, csak a kontraszelekció útján emígy is történhetnek balesetek.

félemelet 2009.12.26. 09:53:52

@piréz vitéz / இதொ-kutató:

Veled kezdem, pirézgeci, mert te írtad a leguncsibbakat...

Először is, a kurv’anyádat! Másodszor is... Harmadszor: a szakmám abból a szempontból lényegtelen, hogy mitől ver ki titeket a jeges pánik velem kapcsolatban. Attól viszont még lehetsz rá kíváncsi, hogy mi a szakmám – és mivel van még a mirelit véreshurkából, feltett szándékom, hogy azzal ütöm majd át a ropi bordáidat, és a világért sem hagyom, hogy a kíváncsiság tegye ezt meg helyettem, úgyhogy leírtam. Szóval, hálából, hogy kaptál még egy kis haladékot az élethez, lemazsolázhatod a seggszőreimről a paksimogyorót, te lárvaarcú csíra...
A hurkát élvezni fogod, hiszen az elején csak fájni fog, de ahogy a tüdőd lassan átmelegíti a hurka inside részét, egyre jobban felül fog kerekedni a belső nyomás, és fokozatosan kezd majd először szivárogni, aztán dőlni a vér a sebedből...mindeközben négeres vicceket fogok mesélni neked, és akkor fogod megérteni igazán a viccet arról, hogy „nem fáj, csak ha nevetek...”

Viszont látnok vagy! Kurvára beletrafáltál, hogy kockás volt a füzet. Az apropót meg az adta, hogy egy csaj egyszer megkérdezte – nyilván a csapdaállítás szándékával, de ez most nem lényeg... – hogy hány nővel feküdtem már le. Én meg mondtam, hogy kb. 50, aztán hazaérve már magam is kíváncsi voltam, és elkezdtem összeírni. Csináld meg te is egyszer, rém tanulságos, hogy seperc alatt összejön az a szám, amit elsőre gondoltál, és abban a pikáns pillanatban világosan tudod, hogy még messze nem vagy a meló végén...

Akkor és ott egész pontosan 99-ig jutottam, és már csak esztétikailag is kívánkozott, hogy eszembe jusson egy századik, hogy kerek legyen – de bazmeganyádat, akárhogy agyaltam, már senki sem ugrott be. Izzadtam, próbáltam egészen óvodától újra végiggondolni, de csak nem volt meg a századik. Megnéztem egy filmet, de közben folyamatosan ezen járt az eszem, ezen a bujkáló szuvaslukú századikon – és akkor rácsaptam a homlokomra, hogy mekkora fasz vagyok, és odaírtam a lista végére a csaj nevét, aki feltette a kérdést...

Vágod, pirézgeci?

(A hülyeségedről meg annyit, hogy másodpercben a világegyetem életkorát is meg lehet adni, úgyhogy szállj már picit magadba, hogy mekkora lankadt pénisz vagy...)

félemelet 2009.12.26. 09:55:35

@"the dragon":

hozzád nem sok mondanivalóm van, gyíkarc, csak az, hogy a kurva anyádat, mert eleve te vagy az oka annak, hogy ittragadtam ezen a genny blogon, és a szopatásotok vált a legújabb káros szenvedélyemmé...

félemelet 2009.12.26. 10:00:24

@radairosseb:

te jössz gatyásgeci!
A többiek részéről csak egy szokványos nem-basztam-már-egy-hónapja netpondró jelenség, hogy 2-3 napig még eljátszadoznak a gondolattal, hátha nő vagyok – de téged ez a gondolatkör egészen bebörtönzött, ahogy látom. Igazából nem tudom eldönteni, hogy mi az agyalásod reménybeli végeredménye: azt szeretnéd – minden épeszű ember ítélőképességével ellentétesen mégis – kihozni, hogy nőnemű, aki papírmasévá aláz mindnyájótokat, és a totális megalázottság felismerésének pillanatában gyorsan rárántasz, hátha ez az extra inger meghozza a már sok éve nem látott eredményt; vagy csak egészen bizonyos akarsz lenni abban, hogy férfi vagyok, mert így még remélheted, hogy egyszer talán felnyomom a makkommal a vékonybeledet a gyomrodba...

Itt hívom fel a figyelmet a megfigyelésemre, miszerint te minden bizonnyal libsi geci vagy – hiszen ez az egyetlen embertípus, aki fesztelenül képes blaszfemikus poénokra a saját anyjával kapcsolatban... Ami meg a konkrétumokat illeti: az anya olyan, mint a feleség. Csak azokról a kúrásairól nem mesél neked, amik igazán fontosak voltak neki az életben – szóval, csak hogy tudjál róla, hogy rólam eddig miért nem hallottál tőle, te kis széklethalmozó bélcsavarodott barom... De ne zokogj, faszom, az én anyám sem mondta el, hogy már csecsemő koromban velem kúratta magát, és a doki feljegyzései szerint legalább tizenhétszer kellett engem a világra segítenie...

félemelet 2009.12.26. 10:02:22

@Borziiii:

borzosgeci, te sem maradsz ki. De a piszkos munkát elvégeztetem a haverjaiddal... Majd ők szétkapnak, amikor irigyen olvassák, hogy a nőgyógyászos víziódon, azt hiszem, elmosolyodtam – bár csak egy pillanatra (vagy hogy pirézgeci is értse: kb. 0,000099 másodpercig...)

Amúgy meg kurv’anyád...

félemelet 2009.12.26. 10:06:39

@Frick László Emlékzenekar:

...és a legédesebb falat, fick dich laci... Asszem, mondanom sem kell, hogy a jó édes kurva anyádat! A faszom beléd, hogy bebasztam a fejemet miattad, amikor hirtelen felröhögtem a Hamvas-os részhez érve.

Te töki, ez a Hamvas most hogy került ide...? Tényleg, csak így egymás közt... havashenrik nevének láttán bevillant, hogy oboaszakról még időben át kellett volna jelentkezned média sacra?

Attól most tekintsünk el, hogy Vonnegut legnagyobb valószínűség szerint lefosná a keserű röhögéstől a mumifikálódott bokacsontját a koporsóban, ha valaki – pl. Hamvas – emlékeztetné arra, hogy még a 20. században is voltak olyan idióták, akik azt a dátumot, ahonnan minden értelmes lény az emberiség aranykorának kezdetét számítja, amazok az emberiség aranykorának végéhez rendelik. Ellenben a rajongásod Hamvas iránt nem lep meg - pont úgy élsz mint ő: vég nélkül hadarod a hülyeséget az archaikus ember csodálatos ideájáról, de látszólagos meggyőződésed ellenére baszol venni egy repülőjegyet pápujaújgínejába, és összeköltözni egy bennszülött törzzsel. Ehelyett inkább esszéket írsz, mint ahogy az egy nyugati értelmiségihez illik. Identitászavar, geci, ezt úgy hívják...

Azt kérdezed, hogy miért kellene úgy élned, mint azt az ideáid diktálják. Én meg azt kérdezem, hogy ha ezt kérdezed, akkor miért hívod azokat a dolgokat az ideáidnak, faszparaszt agyhígult értelmiségikém...??? Miért nem hívod inkább krumplinak, és takarodsz vissza a földet túrni oda, ahonnan az a fasztarisznya anyád jött, mielőtt abortusszal megszült volna téged?

Még valami... a kislányok térdenlovaglását csak a magadfajta tahók tiltogatják
a) egészséges embernek be sem villan a tény, hogy a csajocska most éppen maszturbálási céllal csinálja ezt,
b) a jobbfajta egészségtelennek bevillan, de mivel értelmes, ezért tudja, hogy nem szabad rászólnia a kislányra – onnantól pedig fogszorítva összpontosít, nehogy felálljon neki,
c) a pedofil meg ugyanaz, mint a b), csak a „jobbfajta” és a „nehogy”-ban lévő ne- nélkül...

Ui.: Mondom, HAVAS! A repedtgátú cafka anyádat, lebetűzzem???

félemelet 2009.12.26. 10:14:51

És együtt a díszes kompániának: az összes kurva anyáitokat... Sok lúd disznót győz! De ki a lúd és ki a disznó?

Na, ki lenne, faszaim? A disznó az, amelyikre a többi közös erővel torlódik... ÉN, ha nem lenne világos... ti a ludak vagytok, baromfiak, illetve barmok fiai...

Most elutazom 2-3 napra. Addig is szopjátok hámlottra egymás vérszegény faszát, aztán mossatok fogat ecettel, aztán kezdjétek újra...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.26. 10:19:38

@félemelet: Mit görcsölsz? Te győztél nem? Olyan vagy, mint korunk APO-ja, győzöl is szüntelen és még sajnáljunk, mert konda voltál és mindmegetted a libát. Ejnye! Jóhogynem elkezded az ócska indexes poént a régi tárcsázós telefonkészülékkel...

Témához: Egyébként én korunktragédiáját nem a szájüregbe pocsékolt, hanem a rectumba csepegtetett ondóban látom szimbolizálódni.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.26. 10:22:31

@félemelet: Lerántottad szexuális nyomorunkról a leplet, micsoda reiszmesterek vagyunk, teneked meg a te lábujjadközeivel játszanak a csajaid sajt-SZIMAT! játékot, nem a sajátjaikkal, annyira hálásak, hogy megtanítottad őket a hüvelyiorgazmus rejtelmeire, oszt még mink lennénk a gyisznók? Ejnyete, tee...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.26. 10:46:46

@félemelet:

Basszus, ez a hozzászólásod teljesen sokkolt... Eleddig azt hittem, csupán ugratsz minket ezzel a pinanyalás dologgal, de már kezdem felfogni, hogy te valóban - bár továbbra sem hiszem, hogy önszántadból - művelője mindezen borzalmaknak! Csak remélni tudom, hogy mostani utad alkalmával olyan nővel hoz össze a gondviselés, aki az aktus előtt tarkabab főzeléket ebédelt, és a kívánt sokk után visszatérsz végre a fütykösök szopkodásához, ahogy arra jóatyád tanított még a zöldtáborban!

Stupidella 2009.12.26. 11:50:11

@félemelet: ez nem szenvedély, hanem betegség.

Egyébként meg rohadjatok meg és inkább törekedjetek a tömörebb fogalmazásra, mert nő létemre leszoptam magam, mire végignyálaztam a bő lére eresztett értekezéseiteket.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.26. 13:37:17

@Stupidella: Mindig foglalkoztatott az, hogy munkatársnőim mire gondolnak, amikor az összes kisfaszuk kiszopására szólítanak föl, egyszer aztán megtudtam, mi az...

csőr dzsinn ész 2009.12.26. 16:04:17

@Stupidella:

ezeket a szar hosszú kommenteket csak ők olvassák. A buzik írnak ennyit egymásnak. Frick már kezdi rövidíteni a posztjait, még pár hét és meg is tanul írni.

Stupidella 2009.12.26. 16:06:20

@csőr dzsinn ész: nagyon helyes! Anyukám is mindig azt mondta, hogy "sok beszédnek sok az alja"!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.26. 22:27:29

drága kedves félelemes, most nagyon figyelj rám, ugyanis elmondok valamit, amivel mindenki tisztában van már rajtad kívül, csak épp a többiek nem akarják, hogy elmondjam, de én a javadat akarom (hisz nem vagyok egy rosszindulatú ember), és úgy érzem, nem szabad eltitkolnom előled a szörnyű igazságot, azt a szörnyű igazsáod, amely minden eddigi tettedből, leütött betűdből tisztán kiviláglik, és szorosan köthető a tényhez, hogy egy ótvaros buzi vagy. Ez a szörnyű igazság pedig ez: egész eddig azért tűrtük meg idegesítő jelenléted kicsiny műhelyünk falai közt, mivel ideig-óráig szórakoztatónak találtuk a szószátyár hőbörgéseidet, és egyfajta leereszkedő elnézéssel tekintettünk rád, mint egy nagyotmondó kiskölyökre szokás. De rá kellett döbbenjünk, hogy te nemcsak úgymond felvágni szeretnél előttünk, lenyűgözni minket, Okos Bácsikat és Néniket, hanem teljesen komolyan is veszed azokat az istentelen baromságokat, amikkel voltál szíves minket fárasztani. vagyis te hülye vagy, mint a seggem, hülyébb, mint Stupidella, bár ezt nem szívesen mondom. Ez a szörnyű igazság. És jobb, ha megbarátkozol vele, és ehhez képest viselkedsz a továbbiakban, különben kibaszunk, mint macskát szarni

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.26. 22:52:22

@Stupidella:

Anyád az a típus volt, aki szavak nélkül is tudta, mikor kell rábuknia a brére, igaz-e?

csőr dzsinn ész 2009.12.27. 00:03:42

@Borziiii:

őjj a fiatalúr hogy bekeményített. gondolom rejszoltál is a szép új személyidre.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.27. 03:05:51

@félemelet: Amit a térdenlovaglásról írsz, az megint nejlonfeminimopicsoid passzus. Bevallom, én is bukok a neofeminista pinákra, mert árvaságuk (egy ilyen nő már megválogatja, mikor melyik ujjával nyomiz és dörgicél) összerántja lelkelm, mint vackor képes csak megadni a szám ízének igazán.

Amit az elémélet és a gyakorlat ellentétéről mondasz, az megint high fej értelmiseggi rizsa, Hamvas sokat kapált, kertészkedett, raktáros volt egy szocialista nagyváros építkezésén,. ésígytovább, én pedig itt élek Pápulya Ujjgyényujában, ahol királycsávók -bár nem anyira kultikus okokból- amortizált 16 éves kurvák (4 év az iparban, ugye..) tetemét szokták cocpoltházalapba tenni, mielőtt a lábszárközépig érő árkot végigraknák zsalu"kő"vel és kiöntenék valamennyire összecementezett sóderrel. Ennél ujjjabb Újgénnya nem is kell, szedik lefelé a gyarmatosító vén picsa háza tetejét, kigyön, elkezd acsítani, az ősikúttúrájukban szereteben élő aboriginálokok meg leszólnak neki, ereggyen befelé osz alugyon nyanya mer szíjjelvágjuk a fejit ásaóval, mint a tököt, mitviríkol.

Annyira Újgénnyában vagyok, összefosnád magad, ha csak a feőjuccán kéne végigmenned, nemhogy itt laknod. És tudod, hogy jókislánynak mért veszélyes a foslingeres bugyika.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.27. 03:08:07

@csőr dzsinn ész: @Stupidella:
Nem kéne megkoncepcionálni a funkcionális analfabétizmust.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.27. 13:07:21

@félemelet:

Félemcsi, te olyan sokat és kedveset írtál nekem, azt kell higgyem, szerelmes vagy belém.

Ez plátói szinten még vhol érthető, de le kell szögezzem, én aztán nem fogok bekerülni a szopinyalis füzetkédbe, bármennyire is szeretnéd!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.27. 13:13:05

@csőr dzsinn ész: dagadék, te tulajdonképpen most kinek a pártján állsz?

csőr dzsinn ész 2009.12.27. 14:28:29

@Borziiii:

ki a jó kurva anyádról beszélsz ?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.27. 21:28:48

Én pedig hosszan kommentelek, mert nekem van bőven mondanivalóm, girnyau banda.

@félemelet: Az, hogy a "gondolatkör", hogy netán nő is lehetsz, bebörtönzött engem, nyilván abból következik a számodra, hogy ezt írom: "[é]n nem hiszem, hogy nő lenne ez az entitás".

Ami a hozzád hasonló libsi geciket és a kurva anyjukat illeti: szemlátomást nem látsz ki az ötödik kerületből, és élő emberrel még nem találkoztál. Minden jóravaló ember kurvának tartja az anyját, ha egyszer tényleg az volt. Ha jól csinálta, mint az enyém, akkor büszke is rá.

Egy szóval sem mondtam, hogy anyám elmesélte nekem a baszásait. Ez amúgy is nehéz lett volna, mert még apám kitépte a nyelvét, mielőtt átvettem volna az öreglány manágelését. Amit megjegyezni bátorkodtam, az pusztán az, hogy én nagyon jól tudom, kivel kúrt és kivel nem.

Persze kíváncsian várom, hogyan hazudod magad többnek huszonegy évesnél, hogy egyáltalán még élve szopathattad volna anyámat - nagyjából azzal egyidőben, amikor bevallásod szerint a sajátod végbélkúpnak használt téged, csak rosszul célzott, és a váginájába csusszantál néha.

Amúgy miért van olyan érzésem, hogy kóstolgatsz minket, miközben vadul terelsz, megkerülve a témát, hogy miért kell a te keserű ízű gecidből általánosítanod, hogy mindenkié az? Attól még, hogy téged csak szánalomból szoptak, vannak férfiak, akinek ácsingóznak a gecijére nők és férfiak egyaránt.

Egyébként pedig köztudomású, hogy minden kislány maszturbál, mikor a térdeden lovagol. Persze abban igazad van, hogy ezért nem szabad rászólni, mert megzavarja az egészséges szeszkulális fejlődésben. Jól seggbe kell kúrni inkább, hogy tudja, az örömszerzés nem csak az ő öröméről szól.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.27. 21:42:52

Egyébként meg mióta érv valaki basztatása ellen az, hogy komolyan gondolja a baromságait?

Mirlia 2009.12.28. 00:17:46

@félemelet: Nahát! Már az Első Emelet is elég szar együttes volt, milyen az a Félemelet? Jó, ennek semmi köze a szopáshoz, csak úgy érdekelt.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 03:43:48

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:
A félemelet nick az ő lelkiproblémájának kivetítése. Lelkitranszvesztita , mint én, de ő 38 éves, de a 24-28 évesek stílusában öltözködő vállalkozó szeretne lenni, aki az ágyban [kriptoleszbikus, de nem úgy, mint egy átlagos nő, aki szeretne Julia Roberts-szel, Demi Moore-ral vagy Lili Allen-nel egy kicsit turka-szimatosat játszani a palan alatt meg cicitszopni, ezek igazából nem is leszbivágyak egészen, hanem teljesen normál hetero nőknek is vannak ilyenjeik] ...szóval olyan férfi szeretne lenni, nem csak ágyban, hanem röptében a léggyel is, csak ismételni tudom magam, akinek az örjöngésig fokozott orgazmus-sorozatok után a nője nem a saját, hanem az ő lábujjközeivel játszik szimat-SAJT! játékot és hajlandó zacskótszopni borotválás nélkül. Mert azért nebassza már meg a kurvaég, hogy pasi lesz az ember lyánya és háromnaponta a zacskóját kell borotválnia!

Igen-igen, nálam is az eszmerendszere leplezte le (a bölcész "Hamvas, a trükkösen okkult tizenegyedikkönyvíró" ... úgy képzelik el Hamvast, hogy ül egy könvtárszobában s az íróasztalán álló könyvtornyokból írt kutyanyelveiből kopizza ösze sikerkönyvét, amit jaj, a piac annyira vár)
meg ő tudja a kurvák életét, mert olvasta a "Gettókurva voltam N.Y-ben" című könyvet , persze eredetiben és ösztöndíjjal is tanulmányozhatta a témát. Mivel jól ismeri a gettókurvák életét, jól eligazodik a kecskeméti cigányvárosban is. Hiszen detto ugyanaz. Getto ugye.

Míg én két hibát követhetek el, vagy hülye fasz vagyok, aki a feleségén kívül még senkivel se dugott, vagy fallokrata vérnősző barom, aki jobbágyként hajtja a nőifejeket a slicce elé (variáció: a beírónője megtámadja az irodában és erőszakkal leszopja).
Idevágó témakör, majd a házasságonbelüli erőszak című mesevilág hátterébe skiccelem föl a hülyefaszt, aki az évek óta tartó verbális terror egyik szürke, tulajdonképpen átlagos kitörése kelős közepén autóba vágja magát és 120-szal kiüti az első szembejövő gabonás szerelvény elsőfutóművét. Meg is érdemelték az ilyen faszik, hogy szikkadt vagdalthús formájában valamelyik kínai kohóban végezzék. Rendes fasz ugyanis a határba megy ki, jó messzire és a derékszíjával köti föl magát a mező vadjainak és az ég madarainak táplálására, a halottszemléző körorvos nagyjából egy jó füstöltpörcös-bordás bableveshezvalót talál belőle a nadrágszíjon himbálódzóan. Az kéne még, hogy NaNe-üntetéseken partvisnyélen ilyen pörcöket hordozzanak körbe: "H. József élt 52 évet, "Az ital a legjobb póráz " alapon alkoholistát csinált belőle a felesége, majd klimax után addig szekálta, hogy egy őrjöngésében felkötötte magát a pusztában" -ekkora tábla eltakarná a maradványokat.

És akkor ez a félemelet engem a pápuákhoz akar küldeni, amikor én olvastam a Bíró Lajos -féle beszámolót, ő meg max egy csimpifilmet látott a disznóvery canelton.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 03:45:25

Még annyit félemelet ügyben, hogy ha nem vetétek volna észre, le is vagyunk győzve, meg még mink vagyunk a liba, aki beröpült a mangalica-corwald-duroc keverékek közé a bioakolba...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.28. 03:48:07

Szintén a félemelet ügyhöz: Olyan jól és tisztán ír meg fogalmaz, hogy ha lenne egy papírújságom, főszerkesztő helyettesnek kérném föl. Ez bosszant félemelet kapcsán, hogy Rácz Zsuzsa már a 15-ik millióját kaszálja Vass Virágot meg Fejős..öö.. Évát? .. ne is említsem... És akkor ilyen emberek, mint félemelet, ingyenmedvék.

Mirlia 2009.12.28. 12:21:25

@Frick László Emlékzenekar: Hát a hereborotválást én sem tartom férfiasnak! És valszeg jobban zavarna, ha utána borostás lenne, még szúrna is. Az arcomon szeretem, ha szúr, mármint az arc borosta, de lent...jaj.
Sikerkönyvek témához mindig van egy-két szavam. A sikert nem annyira lehet könyvekből megtanulni. Valaki született lúzer és hiába olvas akárhány könyvet, lúzer marad. Ráadásul még elveszti önmagát is, nem mer bizonyos szavakat használni, ebből kifolyólag talán még dadogni is elkezd, amíg eszébe nem jut a "sikerhez vezető szó". És hát sokféle siker létezik az életben, miből gondolják, hogy amit leírnak az ilyen könyvekben, az nekem meg fog felelni? Vagy az én esetemben végrehajtható-e. Ez pont olyan, mint amikor általánosítanak, sőt rosszabb. Ha általánosítunk, legalább volt pár tapasztalatunk pl. egy bizonyos népcsoporttal szemben. Ha meg írunk egy sikerkönyvet, akkor csak saját magunkat tanulmányoztuk és a világ ránk való hatását és a mi hatásunkat a világra. DE minden ember különböző és ezért nem fog az ő módszere szinte senkinél beválni. Kifordulni önmagunkból ugyebár nem akarunk.
Házasságon belüli erőszak...hát ja, kényes téma. Olvastam is róla, meg sok ilyen nővel beszélgettem. Sajnos nem tekintik erőszaknak, ha házastárs az elkövető. És hát elég baj, ha a házastárs nem köti a partnere orrára még házasság előtt, hogy ő bizony durván szereti. Vannak nők, akik szeretik durván, szóval találhat magának partnert úgy is. Minek vesz el egy olyat, aki erre nem hajlandó? Egész életét bünteti vele, hogyha nem kapja meg, amit akar. Az olyan, aki nem mondta meg és mégis elveszi a csajt, az megérdemli a kötelet. Durvák általában férfiak, azért mondtam így. Egy mazo férfinak kicsit nehezebb partnert találni, mert ritka a szado nő. De akad, vagy megtanulhatja. A szadora talán könnyebb rákapni, mint a mazora. Csak nehéz leszokni róla, főleg ha a természetedhez hozzátartozik.

Mirlia 2009.12.28. 12:35:53

Még a sikerkönyves témához: pl. az is hülyeség, ha biztos receptet írunk a hódításhoz. Minden ember más. Valaki a kicsit szereti, valaki a magasat, kövéret, soványat, időset, fiatalt, gazdagot, művészt, titkárnő típust, szigorút, kedveset, sokat beszélőt, szűk szavút, vicceset, komolyat, nagyhangút, csöndeset, szőkét, barnát, feketét, vöröset, sármos őszülőt stb. Erre nincs recept!

Mirlia 2009.12.28. 12:48:15

Ha szegény vagy és odamész egy plázacicához a tuti hódítószövegeddel, elhajt a fenébe, hiába vagy cuki és jóképű, intelligens. Ő a gazdag palikra bukik sok arannyal, jó kocsival, luxus cikkekkel. Ha kövér vagy és odamész egy csajhoz, aki a soványra bukik, ott sem lesz sikeres a tuti hódítós recept. Erre mindig azt mondom, hogy minden zsák találja meg a foltját. Az, hogy ellentétek vonzzák egymást, egy óriási HÜLYESÉG!!! Talán vonzzák egymást egy ideig, felnéznek egymásra egy ideig, de képtelenek lesznek bármit is együtt csinálni, mert a másik mást szeret. Tán fél évet sem húznak le egymás mellett együtt lakva. Haverként teljesen más, még hasznos is lehet egy ellentét, mert kiegészítitek egymást. De együtt élni az ellentéteddel...tuti bukás.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.28. 13:20:56

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita: ha kiadod az életvezetési tanácsaidat Mirli-küzdelmek és vonzódások címen, enyhén önéltrajzi jellegű formában, kaphatok egy dedikált példányt?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.28. 14:10:51

@Borziiii: Hagyd már, arra való az internet, hogy világgá sírhassa mindenki a bánatát. Ezt épp neked kell mondanom, aki szánalmas folytatásos erotikus thrillerrel untatod a blogolvasókat?

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.28. 14:50:05

Szegény Mirlit elkapta a Frick-szindróma.
(Reméljük nem súlyosbodik mmsz-kórrá.)

Mirlia 2009.12.29. 01:05:21

@Borziiii: Oké, megírom, csak neked és dedikálom is, höhö
@radairosseb: ez nem is az én bánatom, csak megfigyelés, de tök mindegy.
@piréz vitéz / இதொ-kutató: na jó, nem fog.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.29. 02:00:59

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita: @Borziiii:
Nem is az a lényeg a Sikeres Párkapcsolatteremtés Ipar-ban, hogy mik azok a tanácsok. Az ilyen könyvek úgy készülnek, hogy az ember a nőimagazin szerkesztőségében összegyűjti a magasfokú értelmiségipiccsaa párkapcsolati esteket és ezeket írja meg ... Háziasszonyoknak, akik csak fejben keresnek új párkapcsolatot. A férjükről csak a verejték tejsav-bomlási folyamatainak gázneműi és a bélgázok kénhidrogénjeinek kevercse ötlik föl, meg az egyéb gusztustalanságok. Szőrös is, horkol is... Nem arról akarnak olvasni a párkapcsolati tanácsadókönyvben, hogyan kéne elhagyniuk ezt az undorító állatot. A gyakorlati tanácsok (jókatolikus kislánynak mogyorószínkardigános jókatolikus fiú-t pl...) elutasításra találnak.Kéne írnunk egy jó párkapcsolati tanácsadó könyvet , elmehetnénk a bevételből testületileg Big Sur-be és tarthatnánk odafönt a sziklákon egy Brautigan-emlékdélután, óceánnézés és köpködés lefelé a sziklákról, meg kavicsdobálás .. Ilyesmik lennének a könyvben.. hooogy... HOPPPÁ állj, egy csúnya szó se lehet ám benne, meg szopás és ilyesmi erről egy mukkot sem ám!

félemelet 2009.12.29. 17:03:13

Heréket a hasüregbe, visszatértem!
Aktuális válaszaimhoz ismét az - azt hiszem, már jól bevált és közkedvelt - esszé-formát választom. In medias rés kezdjük is a rectummal.

Aki tudja, hogy miről is beszélünk, az azt is tudja, hogy túlzott gyakorisággal análszexelni kb. olyan, mintha valaki főétkezés gyanánt minden nap megenne 300 darab olivabogyót egy ültő helyében: baromság...a delikát dolgok nem arra vannak, hogy folyton azt fogyasszuk.

Ennek okaként leginkább azt lehetne megnevezni, hogy az análszex a behatoló oldaláról nézve valójában rém kellemetlen közösülési mód. Egyrészt maximálisan nélkülözi azt a jól kitalált és megszokott érzést, amikor a pénisz a másik hámfelületén végigcsusszan, ezzel igen erőteljes jó érzést okozva. Hiszen az ánusz rém szoros, tehát gyakorlatilag azt érzi közben az ember, hogy a pénisz hengerpalástján föl és le közlekedik egy szoros gyűrű. (Pont úgy, ahogy a közismerten ügyetlen szopásnál, amikor a nő a szájából feszes gyűrűt formál, de kínosan ügyel arra, hogy a pénisz többi része még a világért se érjen hozzá semmihez a száján belül...) Másrészt – ugyanezen anatómiai sajátosságból kifolyólag – kifejezetten beteljesületlen érzés az ejakuláció is, hiszen az ánusz olyan erővel szorítja a péniszt, hogy gyakorlatilag befelé élvez az ember, és csak akkor jön ki a cucc, amikor már fellép némi ernyedés. Szóval, ha pusztán fizikai szempontból nézzük, akkor – a behatoló oldaláról - lényegében értelmetlen tevékenység az egész.

Valamiért mégis rohadtul igénylik a férfiak – és hogy miért, arra pont ugyanaz a válasz, mint a szopás esetén: egyszerűen izgatja őket a tény, hogy a nő ezt szívesen megteszi a kedvükért, urambocsá, még élvezi is...

Ezzel a témát be is rekeszteném, hiszen innentől tök ugyanaz érvényes rá, mint a fellációra – eltekintve néhány apróbb higiénés és szakmagyakorlási eltéréstől, mint hogy előző napi masszív disznótorosozás után nem feltétlenül kellene erőltetni a dolgot, vagy hogy a végbélnek nincs orra, úgyhogy ha benyomsz fél liter levegőt, akkor az bizony nem tud sehová sem távozni, és kellemetlen hascsikarást tud okozni... Most azokra a nőkre sem vesztegetnék túl sok szót, akik azért rajonganak annyira az análszexért, mert így legalább éreznek a dologból valamit, ellentétben a hagyományos hüvelyi aktussal...

De ha már csak nem tudom befejezni, akkor emlékezzünk meg itt a férfinem túlnyomó többségéről, akinek pusztán azért a mániája az análszex, mert még sosem csinálta, és vagy frusztrált emiatt, vagy azt hiszi, hogy az análszextől valamiféle kozmikusan extra fizikai élményt fog kapni (és még csak nem is sejti, hogy ez a kozmikus élmény az lesz, hogy amikor óvatlanul elélvez – a fentebb említett OUTPUT-gátolt módon – akkor 17 helyen biciklibelsőként hasad fel a húgycsöve...)

Mindent összevetve azért a megfelelő gyakoriság betartása mellett kellemes móka... pszichésen pedig erősíti az összetartozást, hiszen mindig nemes dolog egyszerre megélni ugyanazt az érzést - és az análszex garantáltan egy időben fájdalmas mindkét félnek... :-D

félemelet 2009.12.29. 17:05:20

@Frick László Emlékzenekar:
Ismét intenzíven végigélveztem a magánvalóságod kisszínes életképeit – ám mivel rendszeres olvasója vagyok a színesblikknek, ismét hitelességi deficitet kell megállapítanom nálad, tapírkám, mert rohadtul nem emlékszem rá, hogy hetente jönne le vezércikk a házalapból kikotort rurál-lolitákról. És bár tudom, hogy szociofalvak lakosai nem igazán hallottak még a nyomószilárdság fogalmáról, azzal azért nagyjából tisztában vannak, hogy a korhadó tetemek picit kevesebb terhet képesek elhordani – hogy metafora is legyen: – a hátukon, mint a beton, így eszükbe sem jutna kőműveskelemenezni egyet. Az általad említett elintézési módszer inkább urbánus huncutság, hiszen ki nem szarja le, ha a másik házának megsüllyed a sarka?

Szóval, a fantáziádra még csak-csak dobnék egy kettes alát, fick dich geci, de a dzsipszizésed kínosan oldszkúl...

Más. Csak praktice kérdés: ha a redvás amorf pofádról képes vagy naponta-kétnaponta leborotválni a borostát, akkor mi gátol meg abban, hogy a nőd örömére ezt a fonnyadt zacskódon is megtedd? Tekintve, hogy egy nő sem attól lesz konzumkurva, hogy nem lóg pamacsokban a fácán a hónaljából, te sem attól leszel buzi, hogy odakukkantasz picit az ápoltságra... akkor sem, ha tudom, hogy egyes helyeken a férfi attól férfi, ha öblöseket fingik a másik orra alá... csupasz zacskóval még bőven önfeledten finghatod túlnyomásosra a putridat...

Megint más. Az eleve ne merészkedjen vitába soha senkivel semmiről, aki nem tud akár első ránézésre is markáns különbséget tenni Rácz Zsuzsa meg Fejős Éva közt. És itt messze nem arról van szó, hogy az egyikkel járnák, a másikkal meg nem, mert egyikkel se, de még a szar és a rántottvelő közt is lehet tenni némi episztemológiai különbséget, függetlenül attól, hogy mindkettőtől undorodom...

A nászon belüli erőszakról meg sokat lehet csacsorászni, csak minek? IQ29 felett mindenki számára evidens, hogy az érzelmi erőszak legalább olyan gyilkos, mint a fizikai – sőt, gyilkosabb, hiszen a péppé vert uraknak és nejeknek sem a fizikai fájdalom fáj igazából a legjobban, hanem a rettegés. A két módozat közt inkább az a lényegi különbség, hogy míg a pusztán lelki terrorból legalább elviekben megvan a lehetőséged kilépni, addig a fizikai terrornak bájos jellegzetessége, hogy ha távozni szeretnél, akkor kedves társad ronggyá veri a fejedet a szívlapáttal. Tehát már az elvi lehetőség is jóval korlátozottabb.
(Bájdövéj, az is evidens, hogy aki valójában igényli a fizikai terrort, az kurvára nem fogja feljelenteni a párocskáját...)

félemelet 2009.12.29. 17:06:18

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:
Igen nagy örömmel látom, hogy még egy olyan vékonyfosás is felismerhet alapigazságokat, mint amilyen te vagy... Egész konkrétan arra gondolok, hogy jóhogy sültfaszság, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Semmi más nem vonz semmit, csak a hasonlóság. Ennek megértéséhez, ha más nem, akkor elég 19 másodpercig rágicsálni a „közösség” szót magát.

Szóval, pirospont! - radageci után másodikként cirmathatsz le....

félemelet 2009.12.29. 17:08:41

@radairosseb:

hááát, elmefuttatásoddal ellentétben a nyócból írok neked, hipókám, extraként pedig büszkélkedhetek azzal, hogy a szülővárosom adta a világnak farkasflórit, és ilyen figurák azért nem teremnek random mindenhol... úgyhogy, fuss neki még egyszer a dolognak, és csak utána kell lecirmantanod a pérómat...

Másik kérdésedre válaszolva 37. Tudom, nem éppen kerek szám – de úgyis csak a te szádnak kell kereknek lennie. (Ja, és az arcborostát nem komálom, úgyhogy, lécci, gondoskodj a megfelelő körülményekről...)

Frick László Emlékzenekar 2009.12.29. 17:40:35

@félemelet: Soha nem éreztem vágyat análisra.

Sajnos még ennél hihetetlenebbeket is tudok. Még eddig egyetlen hozzád hasonló nagypofájú mindentudomkát nem sikerült rávennem, hogy jöjjön le ide, onnan olyan okosak mind. Ez is teljesen banális hivatkozás "vidéki affinitásom van" avagy "vannak ott rokonaim" avagy "parasztházam van vidéken" Hol? "Farkasfán. "Én is vidéken lakom" Hol? "Százhalombattán" .

Nézd, semmi vágyam arra, hogy a heregolyómat szopogassák, a pofámat is útálom borotválni. Nem itt kéne kitárgyalni legtitkosabb nemivágyam, de az egy sima "misszionárius" kis nyalakodással és fülcimpacsemegézéssel és egy teljesen egyszerű vaginális elsülés, minél beljebb. És lehetőleg egyszerre...
Kajában pl az öhömöt csípom, meg a görögsalát.

A Nyócker az Kairó, ahol én lakom, az Ruanda. Flaarika még akkor született Csádban, amikor létező állam volt.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.29. 17:45:45

@félemelet: Pontosan tudom, mi a különbség Fejős Éva meg Rácz Zsuzsa között: te is olyan naíva vagy, mint Babarczy Eszter, még szerencse, hogy nem áriáztál egyet, hogy a Terézanyúúú a 90-es évek nagy regénye. Fejős is pop, meg Rácz is pop, mind a kettő komoly meló, mint pl a brazil szappanoperagyártás. Ezt birom a magyar értelmiseggekben, ezt a sznobizmust: de ha aztán csinálni kell egy "brazil szappanioperát" akkor az kb olyan pocsék lesz, mint a Verliebt nach Berlin volt a Betty a csúnya lányhoz képest...

Pl te akkor se tudnál olyat írni, mint Rácz Zsuzsa, ha két hétig sör-vodkán élnél s vastag disznósülteket zabálnál. Ha három évig lennél pultoslány Flaarika szülővárosának egy kijjebbi preszójában (plusz a fenti pia és kajakúra) talán akkor...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.29. 17:48:28

Én mindent tudok, amit Rácz Zsuzsa és még többet is, de egyszerűen nem tudnám megtenni, olyan ez nekem, mint a herezacskóborotválás... pedig nagyon jól jönne a pénz, szeretnék egy szőlőházat Tolna megyében. Ha valaminek semmi köze a szinglik életéhez, az a Terézanyu. De ilyen raffináltan hazudni... mint Rácz, ez már művészi fok...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.29. 17:49:43

Három percet láttam valami fos filmből, Hujber, aztán Pindroch.. meg egy rakás picsa.. na, ilyenek Rűácz könyvei

"... nem dokumentumfilm ez, kérem!"

Szegény Babarczy...

félemelet 2009.12.29. 18:24:41

@Frick László Emlékzenekar:

...félek, a "teljesen egyszerű vaginális elsülés"-nél borul a recepted, töki. Totális tévút azt gondolni, hogy a nők azért nem sülnek el "teljesen egyszerűen" vaginálisan, mert 21. századi szárazkórók... "teljesen egyszerű" módon pont úgy nem lehet vaginálisan elszállni (már, ha nincs fordítva bekötve egy nő idegrendszere...), mint teljesen egyszerűen attól magömleni, hogy egy pajkos kismadár kopogtatja a csőrével a fejed búbját...
(Innentől szubjektív. Számomra nincs ostobább dolog, mint rutinként egyszerre-elszállást vágyni. Delikátnak klassz móka, de nekem rémes hiányérzetem lenne, ha folyton átblekkautolnám a csajom agonizálását. Továbbá, ha már annyira szeretsz nejlonpicsoidozni, akkor ismerd már fel, hogy ezt a vágyat az a nőpopuláció szentimentalizálta beléd, ami számára nyilvánvalóan kívánatos ez a dolog, hiszen a színlelt orgazmusuk ügyetlen és leleplező részletei ilyenkor kevésbé tűnnek fel neked...)

Hidd el, legalább annyi öhömöt letoltam már gyomorba 18 éves koromig, mint te egész életedben, de a lényeg nem ez, hanem az, hogy az öhömből elég bajosan fogod tudni levezetni a sávalapba szakmányban bebetonozott csajokat, mint szignifikáns valóságot. (A nyóckert meg a rada által felsikoltott ötkerrel hasonlítgasd, cicám, mert arra érkezett válaszként...)

Terézanyuval kapcsolatban csak ismételni tudom magam: egészen más dolog szinglilétről bájfüllentgetni, mint ab ovo szőke neurotikusnak lenni(lásd Fejős...). Az egyik pop, a másik viszont csupán orvosi diagnózis.

félemelet 2009.12.29. 18:29:26

@Frick László Emlékzenekar:

...ja, és majdnem elfeledtem: a kurrrva anyádat...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.29. 18:48:48

Jézusmárirám, itt engemet már figyelembe se vesznek?

félemelet 2009.12.29. 19:00:04

@Borziiii:

ó, baszod... tudtam, hogy kihagyok valakit... pedig megint megrándult a szám sarka, amikor olvastam az unalmas zacsivakarásodat... De hát te úgyis fasz vagy, és a fasz nem csak akkor áll, ha simogatják a fejét...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.29. 19:04:52

@félemelet: éppen téged tárgyalunk ki csettopikon, csak hát azt sajnos te nem olvashatod.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.29. 19:10:45

@félemelet:tény, és való, én is halálra untam magam azalatt a két perc alatt, amíg bepötyögtem, de hát amit meg kell tenni, azt meg kell tenni, mondta anyukám, és kezembe adta a szemetet, hogy vigyem ki a kukába. Elhúztam a szám, de azért kivittem persze. fázott a lábam, mert csak papucs volt rajta. büdös volt a kezem a szemeteszacskótól. amit meg kell tenni, azt meg kell tenni.

félemelet 2009.12.29. 19:28:14

@Borziiii:

túlságosan rámkattantatok, tökikéim, mert már rém unjátok egymást...

(...a kezed meg egy másik zacsikától volt büdös, tesó, és bár diszfunkcionálisara avasodott mogyoróknak valóban kukában a helye, azért még nem kellene szemeteszacskónak becézned. Ennyire azért ne légy őszinte magadhoz...)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.29. 19:36:14

@félemelet: vajon sportszerűtlen lépés lenne részemről azzal válaszolni, hogy szinte teljesen biztos voltam benne, hogy gondolkodás nélkül lecsapsz a zacskó-párhuzamra, te kétbites kis fonálféreg?

félemelet 2009.12.29. 20:07:34

@Borziiii: ugyan miért lenne sportszerűtlen? Magas labdát lecsapni ugyanúgy nem bűn, hanem kötelesség lecsapni, mint a röplabdában... csak azért mondom, hogy az egykezes sportokon kívülről is halljál már valami okosat...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.29. 20:26:19

@félemelet:látod, látod, ez a te hibád félelemes (azon kívül, hogy-mint azt már megjegyeztem-egy ótvaros buzi vagy), túl kajánul és túl készségesen csapsz le az ilyen nyilvánvaló, magától adódó poénokra, ezzel szegénységi bizonyítványt állítva ki magadról (persze kérdés, van-e egyáltalán mit rombolni azon a képen, ami a személyes fotóid megtekintése után alakult ki bennünk-mit mondjak, az a kávédaráló a popódban még nekem is nagyon extrém!)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.29. 20:56:47

@félemelet: Nemcsak a gecid keserű ezek szerint, de a farkaddal is lehet valami. Én sosem éreztem szűknek egy segglyukat sem. Igaz, tágítottam rajtuk rendesen, de különben mire használod a farkad, ha nem tágításra.

Amúgy kíváncsian várjuk a szar és rántott velő közti episztemológiai különbségről való okfejtést.

Ha harminchét éves vagy, nem zárhatom ki, hogy szeszkulális kapcsolatot létesítettél az anyámmal, hiszen felállni már hét-nyolcévesen is felállhatott. Látod, én készséggel beismerem, ha tévedek, bár ez nagyon ritka.

Az arcszőrzettel kapcsolatos problémát megoldom majd. Mondjuk a farkamra húzlak, kiverem a fogaidat, aztán leszopatom magamról a szart meg a gecit, végül eltöröm a nyakszirtcsontodat. Ha ezek után még feláll, készséggel leszoplak, és garantálom, hogy a borostám fog a legkevésbé zavarni.

Amúgy te a melledet is borotválod?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.29. 21:01:48

@félemelet: Jaj, a kereket majdnem elfeledtem. Szóval Nyócker. Gondolom, a Szabó Ervin Könyvtárra néző ablakkal.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.30. 00:08:18

@félemelet:

Figyelj magasföldszint, annak egykezes, akinek rövid a farka, kiskomám!

Frick László Emlékzenekar 2009.12.30. 03:46:44

@félemelet: dehogy Mennyi neurotic-pop-ot termelnek élettel elégedett, délszigeti stúdiókban hawájjzó jógyerekek. Smink dóga az egész. Szakma ez. Hidd el, Fejőst eladnám 70ezerért mosónőnek egy kurvafuttató-kamatoló nagycsaládhoz [cím a szerkesztőségben] (A Mama gondjaira bízva) három hónap múlva kiváltanám (erre majd pályázni kéne egy alapítványnál, mert 870000 lesz a tartozása) ..és semmit se vennén észre, a következő könyve is ugyanolyan pop lenne. Kőkemény szakma ez...

félemelet 2009.12.30. 12:33:59

@radairosseb:
én azért csapok le készségesen az ilyen poénokra, mert nem vagyok sznob, töki. Végtelen természetességem és közvetlenségem segít hozzá ahhoz, hogy olyan fikafaló szubkultúrákban is otthonosan elvegyülhessek, mint ez a tiétek itt. Sikulékony természetemnél fogva mindehol rajongó szeretettel fogadnak, és nekem megnyílva legszentebb énjüket tárják elém ezek a kicsit fura formájú, krumpliszerű emberek. Nem utolsó sorban zseniális humorom által mindegyik eféle kis embercsoportban sikerül kialakítanom azt a miliőt, ami teret enged legkedvesebb játékunknak, a vasárnapi ebéd közbeni víg kacagásnak: csak úgy repked kifelé a sok lelkes orrlukból a cérnametélt...

Amúgy meg pirulok: a "pópód" szó izgalmasan bizalmaskodó köteléket teremt kettőnk közt, és ezért végtelenül hálás vagyok neked...

félemelet 2009.12.30. 12:48:08

@radairosseb:

Most megleptél. Én szentül hittem eddig, hogy hozzám hasonlóan minden hímnek daliásan állt már a pérója nyolcéves kiskölökként...

Eh, viszont a mellkasszőrrel mellélőttél: születetten csupasz vagyok, mint egy delfin - bár azt meg kell vallanom, hogy - az összes volt barátnődhöz hasonlóan - azért a mellbimbóim körül kell némi epilációt végeznem...de hát ez nem nagy áldozat azért cserébe, hogy az alkonyi napsugár seggen csúszva közlekedhessen az extázisig vágyfokózó izomzatú mellkasomon... Tudtam amúgy, hogy rá fogsz érezni az erogén zónáimra, és be kell vallanom, hogy mára már forróság szaladgál minden hozzászólásod olvastán bennem mellékherétől heremellékig...

félemelet 2009.12.30. 12:53:30

@21méter:

Így van! - de nem is bánom, mert így legalább mindig van egy szabad kezem, amivel a tarkódat tudom vakargatni, miközben felakadt szemmel habzsolod a spermámat... Ne szabadkozz, te kis huncut, tudom, hogy odavagy ezért az ingerért...

félemelet 2009.12.30. 12:57:01

@Frick László Emlékzenekar:

...lassan kezdem elveszíteni a fonalat, kis kanszolgám, és mivel idelátszik, hogy ez a fonál a seggedből indul, és közvetlenül a szádba fut, inkább el is tekintenék a szál közelebbi vizsgálatától..

LucecitaGonzales 2009.12.30. 13:06:30

Úristen, mi történt itt!! Már minden beteg lélek bejöhet ide? És mik ezek a kurvahosszú kommentek!
Hát hogy hagyhattátok ezt?!

Frick László Emlékzenekar 2009.12.30. 14:36:10

@félemelet: Cukorfalatom, azt honnan köcsögdudáltad ki, hogy a Flaarika szülőfaluja város? Az igaz, hogy 1575-ben a régiója legnagyobb adófizető helye volt (azzal a másfél portával...) de ebből messzemenő következtetéseket maxx Sík Endre tudna levonni arranézvést, hogy a térgyig vizes süllyetegtornyú mikor lesz majd város, alighanem akkor, amikor felavatják Flaarika szobrát, ami szolgálati ódikocsijának dűlve ábrázolja...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.30. 14:38:02

@lucecita gonzales: Nézze szenyor, vannak hozzám hasonlóan öreg picsák meg faszkalapok, akik az 1978-as Oktatási Reform előt tanultak írni-olvasni, az efféle szemétládáknak egy 10000 karakteres komment annyi, mint Önnek egy becopy szmályi.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.30. 14:40:23

@félemelet: Ja és nekem is kedvenc rajzolóm Szikszai Károly művészúr. De ez nem jelenti azt, hogy én a fantáziámban messzebb mennék annál, hogy te megkened testápolóval a mosdókagylód szélét, mielőtt a nunusod csiholod rajta...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.30. 18:04:05

@félemelet: neked max a szaros seggünk lyukát tárnánk föl/szét/ki, de azt is csak harminc méterről, harminc méter pont elég, hogy megfordulhassunk amíg odaérsz, és egy jó nagyot belebikázzunk a nyáladzó fejedbe, pont mikor rávetnéd magad a "beszélő virágocskára", már ahogy ti, mocskos buzik nevezni szoktátok.
a többi felvetésedre nem tudok válaszolni, mert amikor odáig jutottam az olvasásban, hogy "Nem utolsó sorban zseniális humorom, pontpontpont", egy óriási horkantás tört föl belőlem, és vagy tíz percre cselekvésképtelenné váltam, törölgethettem a könnyeimet, meg a billentyűzetről a galuskát...jól megtréfáltál, te kópé!

félemelet 2009.12.30. 21:19:49

@Frick László Emlékzenekar:

Na, kocogj vissza ahhoz a mondathoz a Reobek cipőddel, csórikám, és kukkants rá megint arra, hogy kinek a szülővárosáról van szó benne...

Ha meg Szikszai művészúr, akkor már inkább a Gábor... viszont ezt a fürdőszobai életképet a legközelebbi hancúr során belesusmorgom majd a csajom fülébe - van egy olyan érzésem, hogy be fog jönni neki virtuálvizuál inspirációként: él-hal a fürdőszobai szexért...

félemelet 2009.12.30. 21:33:56

@Borziiii:

Igazából ez izgat a magadfajtában engem: olyannyira amortizálva van már a bélrendszered a sok uborkázástól, hogy a reggeli pipere közben csak úgy hanyagul belecsapod a tojócsőként kifordult kloákádat a fajanszba, és úgy tolod ki magadból a személyiségeddel megsíkosított bélsaradat - egyszerű napi gyönyörként azért két-háromszor vissza-visszahúzva a kulát a humánpöce testedbe...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.30. 21:55:27

@félemelet: és mondd csak, vannak érveid, szívós érveid ingatag elméleted alátámasztására? ugyanis azt a legnagyobb jóindulattal sem fogadhatjuk el észérvnek, hogy anyáddal töltöm a péntek délutánokat-hisz történetesen az ő púzója tölti be olyankor Kharübdisz szerepét, és mindent-értsd, mindent-elnyel,ami közel kerül hozzá, legyen az a családi fotó az éjjeliszekrényről, vagy az éjjeliszekrény maga...a vaginájáról már szót sem ejtek, el se merem képzelni, hogy történhetett a fogantatásod, talán apád besétált a barlangszájon, aztán célirányosan magát a petefészket locsolta meg hitvány váladékával..

Stupidella 2009.12.30. 23:09:23

@félemelet: a zseniális humorodnak eddig még morzsáját sem osztottad meg velünk, ámde szócséplésben bőven túl teszel ama falusi, ház előtt üldögélő letyepetyéző vénasszonyokon is.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.31. 02:48:55

@Stupidella: Félemelet szócséplése olyan, mint Maurice R. Bolero-jának a hanszerelése, mindig ugyanazt mondja (ráadásul még ugyanazt a szót, csacsiság is használja, amit 25 éve már kizárólag bölcsészkarok irodalomtanszékein a katedráról szoktak, amikor köpik le az ellenséget.. ez a csacsiság szó...) de változatos hangszerelésben. És kifaggatott egyszer egy határozói-jelzői költőt, akinek egy lelkes bölcsészlány fölajánlotta nem túl bejáratott anus-át, milyen érzés. Ez a hyperpozitivista mélabú is leleplező...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.31. 02:50:45

Humora pedig finom, cizellált és kontextuális. Pl parodizálja e blog alkotóközösségének korszerű, tourette-kóros koproláliáját, amikor az ő szájacskája is, de csak jelzésszerűen, mocskos.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.31. 02:56:21

@félemelet: Metszem ide: "hipókám, extraként pedig büszkélkedhetek azzal, hogy a szülővárosom adta a világnak farkasflórit" Namost én tudom hogy farkasflóri (nálam Flaari, Flaarika az aa zóórt nyújtott o) hol született, bár az igaz, hogy néha említődik szül.h-ként egy város, de [név a szerkesztőségben] jelentőshegedűműűvész is ugyanezt a trükköt alkalmazza. Ámde ez még mindig becsületesebb, mintha olasz, arab vagy etióp származásúnak füllentenék magukat.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.31. 02:59:16

@félemelet: Ez szigorúan titkos recept. Kizárólag maszturbációs technika... bár lehet, hogy a csajod külföldi nő...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.31. 03:12:54

@félemelet: Ezt az első válaszodat asszem félrecímezted, nyilvánvalóan nem nekem szól.

Az meg sem fordult a fejemben, hogy születésedkor csupasz volt a melled. Egészen egyedi, biztosan buktak is rá a koleszos szobatársaid, mikor csecsemőkori képeket mutogattál nekik. A barátnőimmel meg nem tudom, miért jössz folyton - feltételezésnek is visszataszítóan alpári, hogy abból indulsz ki, a farkamat valaha is megmártottam önszántamból olyan lényekben, amelyek esetében a központi idegrendszer hiánya kétségessége teszi az élvezet kölcsönösségét.

Majd akkor sikíts, cica, ha döfök egyet, és te is ráérzel az erogén zónáidra...

félemelet 2009.12.31. 08:12:34

@Borziiii:
Hát persze, hogy vannak érveim, borzigeci. Egyrészt mindig azért olyan hosszú, amit írok, mert én nem spórolom le az érveket és a magyarázatokat, másrészt ennek köszönhetően vagyok ennyire roppant okos: hiszen kritizálni (vagy analizálni - tudom, neked jobban tetszik ez a csintalanul homoerotikus fonéma) csakis azt lehet, amit kimondunk (a csöndben bájmosolygó bölcs emiatt tud bölcs maradni: sosem kotyog, így nehéz az egyszerűbb követőinek megmutatni, hogy valójában egy kókler, és hogy miért az...) - szóval, ennek köszönhetően vagyok okos, mert a vélekedéseimet mindig remekül támadható terjedelemben futtatom át készséges kritikusokon, ők pedig (bár ritkán sikeresen, ezt mondanom sem kellene), széjjelszedik a vélekedéseimet. Nekem már csak annyi a dolgom onnantól, hogy a sikerrel cáfolt hülyeségeimet kigyomláljam a mágikus tökéletességű elmémből, a kritikákkal kikezdhetetlenek mellé pedig odategyem a "klinikailag tesztelt!" védjegyet, ezzel megerősítve azok erejét.
Tudom, van valami taszítóan kizsákmányoló abban, hogy másokkal végeztetem el a piszkos munkát, de nem vagyok szűkmarkú a bérezésben: az engem legszorgalmasabban és legokosabban kritizálók osztalék formájában megkapják tőlem cserébe azokat a minőségi vélekedéseket, amiket közösen állítottunk elő...

Ez a zsenialitás persze nem jöhetett volna létre, leghűségesebb kiskutyám, ha olyan családban növök fel, amiben családi fotók vannak az éjjeliszekrényen, vagy egyáltalán van éjjeliszekrény...

félemelet 2009.12.31. 08:24:37

@Stupidella:
Mindig is mély tiszteletet éreztem a letyepetyéző falusi vénasszonyok iránt, így ha hozzájuk hasonlítasz, akkor az nekem olyan, mintha szűzlányok ágyékán melegített virágmézzel teli jakuzziban vakarásznád évődően lassú mozdulatokkal a herezacskóm tövét...

...a humorom zsenialitása pedig pont abban rejlik, hogy nanométeres pontossággal tudja választóvonalként kettémetszeni még az olyan monolitikusan homogén elmecsoportokat is, mint a tiétek - külön oldalra elhelyezve azokat, akik azért valamit értenek, illetve azokat, akik viszont menthetetlenül sötétek. Mivel te az utóbbiba tartozol, nem jöhetsz rá magadtól, hogy az utóbbiba tartozol, ezért most elmondom neked, hogy az utóbbiba tartozol...

félemelet 2009.12.31. 08:58:55

@Frick László Emlékzenekar:

A rajongást kétféleképpen lehet kifejezni. Vagy kakofemisztikus bizalmaskodással (lásd: "imádlak, te romlottvérű szajha!") vagy direkt seggnyalással. Te jobban vonzódsz az utóbbihoz, de én jó királyként minden alattvalómat egyaránt, a maga képességeit figyelembe véve szeretem.

Elfogadom hát évvégi ajándékként a bolerós bókodat, amit hajlott háttal helyeztél a lábam elé - a Bolerót meg majd meghallgatjuk együtt később a kandalló előtt, pléddel az altesünkön, és real-time elmagyarázom majd akkor, hogy hallga csak, ez a rész nem is ugyanaz, csak az elve ugyanaz! Aztán pedig, mert akarod, hogy tudjam, hogy megértetted, és szeresselek ezért, szemlesütve megnyomod a replay gombot, és a Bolero struktúráját követve szopsz le, még arra is ügyelve, hogy a félrelőtt groteszk félhangokat is ábrázold a herpeszrontotta szád körül.
Rákövetkező napra is van program, ne izgulj! - együtt kinyomozzuk majd a gugli segítségével, hogy mit is jelent a pozitivista szó, aztán jöhet megint a Bolero.

A csacsiság szóban pedig éppen ez a zseniális: univerzálisabb, mint a vákuum, és kivédhetetlenül megalázó... irthatatlan vírusként fészkeli be magát az önérzetbe, és nem tudsz szabadulni tőle, ha már egyszer rádfröccsent. Szeretek zseniális anyagokkal dolgozni, mitagadás...

félemelet 2009.12.31. 09:23:23

@Frick László Emlékzenekar:

A második nyalásod esetében viszont túlbuzgó voltál. Nem mintha ne lennék képes parodizálni a mocskoskodásaitokat, de egészen más van a háttérben: őszinte beleéléssel csinálom, mert látám, hogy ez jó...

A tiszaroffi Fóri pusztán egy adminisztrációs adathalmaz, partikuláris entitásként csak a szolnoki Flórit tartjuk számon. Az etnofüllentéseket viszont ne kezeljük anblokk becstelenségként. Igaz ugyan, hogy a komolyanvevés igényével fellépő személyektől ez éppolyan vérciki, mint amikor egy-egy hípó Álmosig tudja visszavezetni a családfájáját, ám abban van valami keserédes, őszintén szerethető báj, amikor egy cigánylány olasz nagymamára hivatkozik. Hát még milyen gyönyör az, amikor megértetetd vele, hogy pont azért áll fel minden mozdulatára a péród, mert cigánygénjei vannak, azok minden esztétikai zsenialitásával.

A zsírozott mosdókagylót azért ne képzeljük ennyire túl: valóságalapja kb. annyi, mint somamamagésa mélyhüvelyi orgazmusainak. Ellenben az emberi agy már csak olyan, hogy vízióként megfuttatva bőven lehet izgató az, ami a valóságban rém örömtelen lenne - elég ebbgen a tárgyban akár csak a "de jó lenne, ha egyszer megerőszakolna egy pasi" nagy klasszikusra gondolni.

LucecitaGonzales 2009.12.31. 09:55:25

@félemelet: Vergődsz mint a saját farkába harapni akaró epilepsziás kígyó. Pörög-pörög, habzó szájjal vergődik, egyre mélyebbre ássa magát a porban és a saját mocskában - mégsem éri el (csak kis képzavar, de zavaros elmének szól, így megáll).
Tehát: csacsiságokat beszélsz. Az idegen szavak túl gyakori használata nem a kimagasló intelligenciát, sokkal inkább az intelligencia bizonyításának kényszeres vágyát igazolja. Az értelem tiszta, átlátható. Amiket írsz, nem az.

@Frick László Emlékzenekar: sosem szmájlizom. (na jó, egy évben kétszer)

LucecitaGonzales 2009.12.31. 09:59:14

@Stupidella: Szia Nyuszi, hiányoztál! Hogy telt a karácsony, kaptál Jézustól valami klasszat?

félemelet 2009.12.31. 09:59:33

@radairosseb:

Ne szabadkozz: korábban magam is arra tettem volna fel a fél vesémet, hogy az egészséges, szexuálisan aktív nők a maszkulinmód dús szőrképletű férfiak öleléséért rajonganak leginkább - hiszen ez tűnne elsőre a leglogikusabbnak - ám kénytelen vagyok meghajolni az ezt cáfoló számos tapasztalatom előtt, amikoris elkezdenek a hátamra simulva extatikusan vonaglani, mint az utcán talált lapos állatdögön a kutyák, és a feltoluló kéjzokogás határán megvallják, hogy mennyire sajnálatosan ritkán jutnak hozzá a redvamentes csupasz bőröm okozta gyönyörhöz a férfiaktól.
A jelenség amúgy nyilván ellentmondásos, hiszen tagadhatatlan tény, hogy sok nő lubrikációját beindítja a faroktól mellkasközépig felfutó maszkulin szőrsáv látványa, ám a gyakorlati kontaktot ezzel a bioeffekttel már messze nem élvezik annyira. Valami olyasmi ez, mint amikor nem tudom levenni a szemem egy nő igen dús dekoltázsáról, határozottan izgat a látvány, ellenben az égvilágon semmit nem tudok kezdeni a megakebleivel akkor, amikor már pucéran fekszik az ágyamban, sőt az izgató látvány ellenére már akkor sem vágyom letapizni, amikor még ruhában van, és amikor még megvan a tilosság vonzó inspirációja is. Vannak tehát dolgok, amik izgatóak a szemnek, de érdektelenek a tapintásnak - és fordítva, pl. amikor finnyáskodva nézegeted a kakimogyorókat a seggszőreimen, radageci, de amint lehúzod az elsőt a fogaiddal, extázisba esel, és a munka végeztével magadból kikelve könyörögsz, hogy menjek már el még egyszer szarni, és türelmetlenül próbálod hajszárítóval hiteles állagúra varázsolni a friss bélsarat a kloákám körül.

félemelet 2009.12.31. 10:09:56

@lucecita gonzales:

Az idegen szavakkal való konfliktusodnak egészen egyszerű a magyarázata: az a pofonegyszerű tény, hogy számodra ezek a szavak idegenek. Ha már megbarátkozol velük, megszokod őket (pl. epilepszia), akkor onnantól te is a világ legnagyobb természetességével használod azokat, sőt nem is úgy tartod számon azokat a bizonyára csábos borítású elmédben, mint idegen szavakat.

Csodák nincsenek, esthajnalcsillagom... csakis kispolgári korlátoltság van...

LucecitaGonzales 2009.12.31. 10:36:59

@félemelet: Akárhogy csűröd-csavarod, a tények csak tények maradnak. Most javaslom fusd át mégegyszer az előző, neked szóló kommentemet, és vedd azt válasznak.

Bár az esthajnalcsillag kedves volt. Gondolom annak is szántad, hisz a dacos gúnyolódás az ostobán fel nem ismert jószándékkal szemben az együgyű emberek kenyere.
Na, simítsd ki a ráncaidat, igyál egy jó pálinkát, aztán írjál valami vicceset.

félemelet 2009.12.31. 10:56:48

@lucecita gonzales:

Persze, hogy kedveskedés volt, hiszen nem is haragudhatnék rád: más dolog az, amikor valaki tőrőlmetszett ostoba, és más az, ha valaki csak azért mond hülyeséget, mert jó blogturistaként ide-ode cikázva mindig csak bedugja az orrát valahová, elolvas 3 sort, aztán egyből írja, ami feltolul benne.

Persze, az utóbbi is komoly jellemhiba, de míg mentálisan megvetlek, addig a Lucecita név van annyira femininmód vonzó számomra, hogy a kiváltott kellemes hatását meghálájam egy gátig húzódó becézgetéssel.

Viszont, ha nem lennél megveszekedetten tespedt, akkor az előzmények után tudhatnád, amit a többiek már tudnak: sehol nem vagyok ráncos, csak a pöcsömön, amikor lankadt, illetve a zacskómon, amikor a dörgölőzésedtől teknőspáncél alakúra rándul rajta a bőr...

LucecitaGonzales 2009.12.31. 11:23:18

@félemelet: vissza is olvashatnál néhány hónapnyi előzményt, kevésbé időigényes azonban, ha megnézed a kérdéses személy aktivitását, abból hamar kiderül blogturista-e avagy senem.
Dörgölőzést tőlem ne várj, a botoxkezelés pedig nem tesz kívánatossá, sürgősen hagyd abba.

Stupidella 2009.12.31. 11:56:33

@lucecita gonzales: Szia Luci!
Elvileg mindenkivel megbeszéltük, hogy takarékossági okokból, na meg mert mindenkinek megvan már mindene, idén nem ajándékozunk, csak meghívjuk egymást ide-oda finom ebédekre. A finom ebédek stimmeltek, de ezen kívül majdnem mindenki megszegte a nem-ajándékozunk-szabályt, csak mi nem. :)

LucecitaGonzales 2009.12.31. 12:44:19

@Stupidella: az ronda dolog. (kivéve ha jókat adtak, akkor persze dícséretes)
Este parti?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.31. 12:49:52

@félemelet: őszintén megvallom, csak átfutottam, amit írtál, mert egy furcsa érzés lepett meg, amikor a te kommentedhez gördült a kurzor: a dillettantizmus bűze csapott meg, az olcsó poénok és erőltetett nyelvi fordulatok savanykás izzadságszaga facsarta az orromat, és már előre tudtam, hogy amit olvasni készülök, az SZAR. Igen, anélkül, hogy beleolvastam volna, minden egyéb boncolgatási kísérlet nélkül tudtam, hogy egy tucatlelkű bölcsész stilisztikai vergődését leszek kénytelen végigszenvedni, már ha elolvasom, amit elénköklendett kéjelgő vigyorral- de nem tettem meg, mert a bűz, a bűz figyelmeztetett, a bűz mindig megbűzhatóan jelzi az adott gondolatsor esszenciális romlottságát, az ember tüzetesebb vizsgálat nélkül is meggyőződhet afelől, hogy egy lelki fostócsával áll szemben, ha van elég esze, és elég jó orra, hogy megérezze a szöveg miazmás kipárolgásait-nekem márpedig mindkettő megvan, és az irományodnak is megvan az a jellegzetes "illata", fekáliaszagot lehel az olvasóra.

félemelet 2009.12.31. 14:09:27

@lucecita gonzales:

Jajjmár... ha picit gondolkodnál, egészen pontosan tudnád, hogy természetesen megnéztem az aktivitásodat. Sőt, már azt is tudom, hogy a Gonzalez nevet z-vel írják, és azt is, hogy bámulatosan számos dögösen telt latin nő viseli ezt a nevet.

Eddig tehát megvolnánk. A lényeg viszont nem ez, hanem az, hogy miért néztem utánad... Közel sem annak okán, amiért a puszipajtásaid összerándult golyókkal rohantak csekkolni az én aktivitásomat annó - nem olyan nagy bűn ugyan, de nekik mankó kell ahhoz, hogy kellő önbizalommal tudjanak lábon maradni.

Akkor miért néztem utánad? Eh, de fogós, ravasz kérdés, mi? Igeeeennn...érrrzem, hogy már rémlik...ühhhümmm, biza-biza az lesz a jó válasz...BINGÓ!

Tudom, régen volt... de semmi sem múlik el nyomtalanul, csak az utolsó doboz sör a hűtőből egy házibuliban. Házibuli, házibuli, házibuli... van ennek a szónak valami nosztalgikus bája, nemde? Egész biztosan szívesen mesélnél nekünk arról, hogy benned milyen érzéseket ébreszt ez a szó... ne szégyellősködj, nosza, mesélj nekünk...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.31. 15:36:42

@félemelet: Mondd már meg őszintén, téged miért érdekel, hogy egy redvás kurva mit érez? Ha már nincs pasid, hogy abba verd a faszod, legalább szégyellnéd magad, és tagadnád le. De hogy még arra is büszke vagy, hogy "tapasztalatok" címszó alatt nők beszámolóit gyűjtögeted - nos, ez ismét Lejszló hipnotézisét konfirmálja, hogy egy bölcsész szűrkurva vagy.

Női mellet fogdosni gusztustalan - ez köztudott, szóval ezzel semmi újat nem mondtál. Ha más nem, a női mell fogdosása kapcsán ébred bennem némi részvét a nők iránt, hiszen ők néha kénytelenek hozzányúlni egy éves koruk után is. Nem is az a funciója, hogy felnőtt ember taperolja, legfeljebb ha leragadt az egyedfejlődés egy igen alacsony fokán, a bekakilós fázis előtt, tudod. Tekintetbe véve, hogy számodra az előbbi mint élvezeti forrás még felmerül egyáltalán, a szarással kapcsolatos rész gondolom éppoly fiktív és valami preverz oldalról kopipésztelted, ahogyan a szánalmas "élménybeszámolóid" is mélységesen szaglanak a élettelenségtől és fickiótól.

Értem én, hogy ha már nem jutott, legalább mesélsz róla, hogy elhitesd magaddal, csak azt nem értem, miért ide szemetelsz, mikor essssküszöm, ha egy saját blogot nyitnál, és oda írnád meg az élményeidet, mindenki rohanna kommentelni téged.

Stupidella 2009.12.31. 15:45:35

@lucecita gonzales: Kicsit ciki helyzet volt, de már mindegy. Pezsgőt, édességet, apróságokat kaptunk. Az édességeket továbbadom, az alkoholt meg visszük a ma esti buliba. Kis parti lesz, 6-an leszünk, barátokkal. Idén végre nem nálunk kártyázzuk át az éjszakát :) Te?

félemelet 2009.12.31. 17:15:39

@radairosseb:

Mindkét kérdésre egyszerű a válasz: blogot azért nem nyitottam még, mert eddig lusta voltam utánanézni, hogy hogyan kell megalkotni egy normális küllemű blogot - és azért ide szemetelek, gatyásgeci, mert istenemre, megszerettelek titeket. Ti mindig ugyanazzal a megszokott szeretettel fogadtok itt, mint amit már megszoktam tőletek. Az is motivál, hogy érzem: itt szükség van rám...

Ami meg a sztorijaimat illeti, nem kell túljátszanod a dolgot: nyugodtan egyenesen is kérheted, hogy meséljek még...akkor is, ha picit émelyít a gondolat, hogy ezek olvasása közben szoktál ráguggolni a porszívócsőre. Baj lesz még ebből, meglásd, csak egyszer kell megcsúszni, és élő egyenesben nézheted végig, hogy a szaron kívül mit rejt még az a génhibás tested... én szóltam...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.31. 17:41:57

@radairosseb: Mozgalmár is. És Az Eszme, az eszme.. képtelen Az Eszmét [antiFASZizmus] félretenni még az egyébként jólsikerült szerepjátékban is. @Borziiii: Nem mondanék ennyire csúnyákat a stílusára. Inkább az zavar, hogy A Kétmondatos Hallomás-sal ennyire megdolgozták az agyát. Hájszen, így jár, aki jótanuló volt bölcsészkaron. Szőröznénk egy kicsit, ki lehetne sütni, hogy Szegedi-Maszák vagy valami kisebb macskajancsi áldozata-e. Szagedi-Maszák használt-e olyan szót, hogy csacsiság... hm.. inkább valamelyik tanseg...

Az ilyenek két mondatot eredetiben Rácz Zsuzsától nem olvastak, de ismerik Babarczy véleményét. És osztják. A Mozgalom Ráczot beKEBELezte, Fejőst (a szőke picsát) meg kiveti. De mennyivel is bűnösebb Fejős Rácznál? Szakma, csinálja, úgy kell, ahogy míveli.

Kormol itten a keblekkel: Ki az a hülye nő, akinek még nem tetszett más nő melle, nem nézett meg más női mellett és ne szeretett volna cicizni? És tény persze, hogy nem Milena-féle tejcsarnokokat gyomoszkolna... Mirliának egy kommentben már megadtam a linket ahhoz a zseniálisan író nőhöz [most kismama], akinek korszakos dolgozata van a női mellhez való viszonyáról (svadisthana) Na, majd megnézném, amikor ilyen "vidéki kívülállót" bekebelez A Mozgalom. Ja, és a Szabó T. Anna vers!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.31. 18:27:23

@Frick László Emlékzenekar: ó nem, szerintem félelemes vette a lapot, ugyanis nem válaszol...de a fostócsa elfogulatlanul is remek nyelvi fordulatnak ítélhető, nemdebár?

félemelet 2009.12.31. 18:55:56

@Borziiii:

Olyan kis helyes érzelmileg sokkolható rágcsáló vagy, tesó. Tudtam, hogy hatni fog, ha nem válaszolok neked. Pedig téged is szeretlek, csak te az a típus vagy, aki akkor a legtermékenyebb, ha egy picit éheztetik.

Egy szónak száz a végbele, gyakorold a nyelvfordulatokat, mert szükséged lesz rájuk, amikor ráülök az arcodra.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.31. 19:00:25

@félemelet: biztos nincs baj félelcsi? már aggódtam ám érted, sőt, egy kis bűntudatom is támadt, hogy háátha mégis túlzás volt ilyen csúnyákat mondani rád, még a végén MELLre szívnád, vagy kiborulnál, vagy nemtom..akkor szent a béke? nem szeretek ám haragban lenni az emberekkel, csak azér mondom! ilyen agyafúrt nőkkel, mint te, meg pláne!

félemelet 2009.12.31. 20:09:07

@Borziiii:

Olyannyira nincs harag, hogy egyszer megnézheted a csajom cicijét webkamerán. Csak készíts ki két nagy adag papírzsepit - egyiket a zokogáshoz, a másikat meg tudod mire, töki...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2009.12.31. 20:19:18

@félemelet:húh, begyorsultak az események, most már netszexszel csábítgasz, te ledér szuka...csak akkor gyűrtem le pirulásom, mikor eszembe jutott, bölcsészlányhoz méltón dagadt vagy és pattanásos, és valószínűleg szőrösek az emlőid.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.31. 23:22:03

@félemelet: Ha változatosabb lenne a stílusod, és nem érződne belőle a merevedési zavarokból fakadó fnusztráció, élveznénk is. Nem lehetnél legközelebb inkább Csipkerózsika?

@Frick László Emlékzenekar: Eszméletlen szar lehet neki.

félemelet 2010.01.01. 04:03:10

@radairosseb:

Jóvanna, sietnem kellett... Tudom, itt jót, vagy semmit, de életem végéig szorongtam volna, ha hajnalban hallom a hírekben, hogy a borzigeci levetette magát a Margit-hídról, mert nem érkezett válasz a szokásostól eltérően kicsit zord levelére...

félemelet 2010.01.01. 04:04:22

@radairosseb:

Jóvanna, sietnem kellett... Tudom, itt jót, vagy semmit, de életem végéig szorongtam volna, ha hajnalban hallom a hírekben, hogy a borzigeci levetette magát a Margit-hídról, mert nem érkezett válasz a szokásostól eltérően kicsit zord levelére...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.01. 07:01:56

@Borziiii: Nyelvifordulatok! Ó pasik, hát akkora kunsztnak hiszik a nyalást! Pajtásnőnk vágya nem oly bonyolult, csak tövig és tövig, hagyományos cölöpverőstílusban, szemből-babám-haszerecc és hátulról is, tenger fartekéit szertehúzvást. És a paplikába elég egy pinahabján slick-kelt kisujjperec. Szegény, rméle, most hajnalban azért megkapta a betevőjét. Magosfokú értelmiségiek, ládd Kulka Jánost, ki tudja, mikre be nem képesek indulni. Remélem, nekidűtötték a későbarokk tálalószekrénynek a hallban, oszt tűzz!

félemelet 2010.01.01. 17:55:14

@Frick László Emlékzenekar:

egyetlen kurva kommented lenne, basszad szájba, amiben nincs egyetlen közismert vagy kifejezetten közismeretlen személyiség neve sem! De nem, tudom, ez nálad kötelező faktor...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.01. 23:58:21

@Frick László Emlékzenekar:

@félemelet:

Esküszöm, ha így folytatjátok, keresek egy nőt és kinyalom. Kell hogy legyen benne valami, ha ekkora téma nálatok.

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 06:14:49

@félemelet: De a te nevedet megkíméltem!

Az ilyesmi is a koprolália betegségkörébe tartozik, a sikertelenség érzetétől gyötört balfasz az ismert nevek sorolásval (ön)élveztet. Szegények időnként beírják a saját nevüket (mert megérdemlik!) a Mindenhatooo-nak oltárja alája és akkor jól kijön nekik elsőtalálati oldalon nem a legújabb főművük, hanem az, hogy marlonbrandy mit írt róluk.

De mókusfalatom, nagyon elegánsan kerülted el a Flaarika szülővárosára vonatkozó cuccot

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 06:20:21

@radairosseb: Nyalni jó. Nincsen finomabb egy egészséges, üde (és persze szerelmes) punci kinyalásánál. Jó, hát a nők a nyalásról, ha esetleg szót ejtenek, afféle tipikus férfiperverzióként , őnekik ugyan semmi, az a kis csiklandozás, aminek a pasik akkora jelentőséget tulajdonítanak (jobb hölgykörökben unják már...) Nyalásban járatlanoknak azonban próbaképen csakis olyan puncit javaslok, aminek gazdija iránt érez is valamit a kalandor. Hasznos tanács: először azért igyekezzünk szagmintát venni. Mert nem csak nőspasikkal fordul elő az, hogy a feleségükből reggel kibuggyant vérslikét délben az irodai maca szájába minden allúzió nélkül nyomják bele... (de ez az igaziférfiak szakterülete, amiben szintén félemelet a szakértő, vannak ugyanis hű és mesélőkedvű barátnői..)

Olyasmi ez a téma, mint a Stahl-konyhája. Stahl Juditot minden nő (félemelet is..) mindennek lehordja, ilyen picsa, olyan nigellakoppincs, ajjas, milljomos, stb. De szilveszter délelőttjén nem lehetett fölécsatlakozni a honlapjára, anyian látogatták,. De kik? Tán a pasik???

félemelet 2010.01.02. 08:06:25

@Frick László Emlékzenekar:

ez az elegancia nem az én érdemem. Egyszerűen csak a születetten kerek sztorik természetes esztétikája tűnt fel neked: nincs csinosabb, mint amikor ami úgy van, akkor úgy van...

Ami a nyalást illeti, az üde-szerelmes nuni nyalásánál bőven van jobb: az olyan nuni nyalása, ami ezt a nyalást tényleg élvezi.
A többiben viszont egyetértek: a nyalás messze nem heppje a nőknek úgy általában - a hímek vannak erre annyira rákattanva, mégpedig ahogy látom olyan formán, hogy azt képzelik: a hím nyalási hajlam egyfajta ingyen csodafegyver. Értsd: ha odateszed a nyelved a klitoriszra, akkor máris szükségszerűen visít a nő a sorozatos orgazmusoktól.
Azért az ilyen fokú naivitásban már van valami mélyen taszító, nem?

És megint mellé: Stahl Juditot sosem hordtam le, csak szerettem volna lehordani. Lehordani minden hétvégén valami jó kis nudiszaunás vellnesszhotelbe, ahol szigorúan 3 és fél óránként rámászhatok. Hiába, gyengéim a karcoshangú zsidó nők - főleg a Juditok...

félemelet 2010.01.02. 08:14:47

@radairosseb:

faszomalá gatyástóbiás, inkább ezt nézzed meg két okból is -
www.youtube.com/watch?v=IfhuOyHkobA - egyrészt van benne egy megacsöcs 0:44-nél, másrészt meg elhangzik a neved 1:57-nél. 103:17-nél pedig egészen biztosan elbuktad már a meccset...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 09:31:17

@félemelet: Megint egy tipikus feminimopicsoid maszlaggal leplezed le magad -vissza nyuszi a bokorba, hissteeee!
Valójában ugyanis a nők szeretik a szenvedőalakzatot, a nyalatás (mint a szopás) vizuális élvezet is. Lehet, hogy van pár akrobata amorzó, aki egy jó is análisért beveti a nyelvierejét, de az az igazság, hogy mi, akik élvezetből nyaljuk a pinát, minden MÁS-érdek nélkül, önmagáért a finom harmatos dús, csiklandós, gyümölcsfogyasztás-szerű élvezetért tesszük. És hát többnyire az ember, ha szabad éppen a lyuk, akkor igyekszik az ujjgyakorlatokkal is (innen megint bonyodalmak, mert ugye a párnácska-nyomi-nyomi pártiak szerint HP minden nő, aki dörgicés és viszont)

Na, gondolom, Stahl (a zsidó nő, ugye) nyomi-nyomi & dörgice is.

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 09:33:18

@félemelet: Lehetne a pinanyaláshoz afféle borkostolószótárat is alkotni, pl az utóízek, nyammm...

félemelet 2010.01.02. 10:18:08

@Frick László Emlékzenekar:

ezzel a dominoid nyalatóösztönnel még nem találkoztam - persze, ennek lehet pusztán az is az oka csupán kizárólag, hogy az ágyban szeretem én nem viselni a nadrágot, és így szükségszerűen olyan nőket szedtem össze, akik a szoknyát nem szerették viselni.

Az ellen viszont hevesen tiltakozom, hogy a cselekvőkészség önmotiváltsága csupán hímcsíny lenne. A cekszben magukat otthon érző nők abszolút kedvből cirmantanak, nem csupán kötelességből (mint sokminden másban, itt is a teltebbek a legmegbízhatóbbak) - az orgazmusképteleneknél pedig megfigyelhető az a kizárólagos jellegzetesség, hogy a fellációt egy igen kifinomult pszichés trükkel saját élményükké transzformálják, így kifejezetten áhítattal és jókedvvel oralizálnak férfiakat. A baj az utóbbi típussal az, hogy pont úgy viselkednek, mint a szopásmániás férfiak: semmi más nem tudja lekötni őket, csak az egyből bestartolt oboja...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 12:52:49

@félemelet: Sokmindent nem tudsz még te, kedvesem, mert nem tanulmányoztad még az egyik legszinvonalasabb honlapot, a www.pudingocska.com -ot. Mindjárt megnézem neked, ma milyen ízű a pudingocska (a vastagabb tejszínű női örömned, amit nem ismersz, te antikóstista dörgöléscentrikus!)
Tehát a művésznő pudingocskája: c/v.: "most éppen örömködés ízű. jó is az ollé.:))))"

Amúgy hiába dicsekedel cukrom, mintha arról számolnál be, MINDENFÉLE szállodai szobák szőnyegén milyen jót hemperegtél meztelenül. Én jobb szeretek a jó kis hazaimon. Sőt, a törölközőkkel is így vagyok :)))

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 12:54:50

@félemelet: Jóformán egy hete nem tudo már: Mi van Flaarika szülő, szerinted városával? (Hogy lennél ott építési előadó nyugdíjas korodig!)

félemelet 2010.01.02. 12:59:38

Szóval, fick, rada, borzosgeci, igent kell mondanotok! Ne foglalkozzunk most azzal, hogy ki kit ölt meg, fogjunk össze egy kis csíny - és egyben egy tudományos kísérlet - érdekében!

A lényeg az lenne, hogy találjunk ki közösen egy abszolút barom, de valamiféle mély aktuálközéleti ál-jelentést sugalló jelmondatot, és szórjuk be mindenféle blogba, mint magot. (Kb. olyasmit, mint "Feró for president! vagy még kevésbé konkrétat, pl.: Zsuzsit a felügyelőbizottságba!)

A legjobb az lenne, ha önmagában is megállna ez a jelszó, hogy lehetőleg sok blogféreg gondolkodás nélkül átvegye, és terjessze, mintha ő maga is tudná, hogy mi van mögötte. (kb. úgy, mint a "sunáznám" vagy a "blokkolnám" esetében zajlik, függetlenül attól, hogy ezeket tényleg értik...)

Amelyikőtök elkezd finnyáskodni most, és nemet mond, az egy sznob geci...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 13:05:57

@félemelet: Benne vagyok.

Nem ezt neveték a régi netokráciában floodolásnak? - most pedig törökgáborelemez címen játszák.

A Zsuzsit a felügyelőbizottságba, az nagyon jól hangzik, bár a legfiatalabb Zsuzsi, akit ismerek, 40 éves (viszont anno szivesen hajolt be nekem, előre kinyúlította a pólója nyakát, hogy beláthassak a cicijére, ami nem volt jó, olyan árpaérőkörte forma)

félemelet 2010.01.02. 13:07:02

@Frick László Emlékzenekar:

(Tiszaroff, és abban a mondatban az ÉN szülővárosomról volt szó, ami de facto Szolnok. Korábban pedig azt próbáltam elmagyarázni, hogy Flórit, mint önálló entitást Szolnok adta imádott hazánknak, és nem Tiszaroff, hiszen nem az a lényeg, hogy hol született, hanem hogy hol erektálódott politikussá. A téma részemről ezennel END...)

félemelet 2010.01.02. 13:15:08

@Frick László Emlékzenekar:

A flood-olás - bár nem vagyok nagy netspíler, de angolul elvagyok - szerintem az, amikor egyszerre kibaszott sok szöveget nyomsz be egy csetbe, pár másodpercre, és néhány oldalnyi szkrollozás erejéig lehetetlenné téve a fórum működését. Flood = árvíz, özönvíz nagyjából...

Én nem erre gondoltam, hanem csak úgy bedobni egy-egy blogba minden előzmény és utózmány nélkül kommentként. A lényeg, hogy feltűnő legyen, jól skandálható, és sok helyen megjelenjen ahhoz, hogy sokak kíváncsiak legyenek, mi is ez.

A legjobb jelszó szerintem valami tévesen beazonosítható nevet és valami közismert, politika-botrány szagú intézményt tartalmaz. A "felügyelőbizottság" talán nem a legfrappánsabb, akkor már a "for president", de biztos lesz jobb ötlet, ha ráfekszünk a témára...

A nevet meg úgy kellene megválasztani, hogy semmiképpen se celeb-asszociáció legyen, ahnem inkább valami feltörekvő politikai figurát sejtessen...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.02. 14:30:24

@félemelet: NEM.

(illetve akkor, hogyha felvethetem, mint saját ötletet, erre ti meg buzgón helyeselve mondogatjátok, "jaa, tényleg, az király lenne!" én meg szerényen "ugyan azért nem, annyira nem" ti meg " de, de, na csináljuk", stb. stb.-oksa?)

félemelet 2010.01.02. 14:51:59

@Borziiii:

felőlem ennek semmi akadálya, te szardíniakonzervvel fogmosó, bélhúrral fogselymező köcsög - feltéve, ha brutáljó ötlettel állsz elő. Különben azon túl, hogy szarunk rád, még fossá is alázunk...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 15:20:22

@félemelet: Nyelvileg egyre kompatibilisebb leszel ide. Igaz, már a kurvanyádozással is tendáltál.

szanalmas 2010.01.02. 15:22:30

Ez a két idióta tisztára egy az egyben a Muppet-show két öregje but without humor bazzeg.
Faszomba, nyissatok már magatoknak egy "leggtöbbcelebet felsoroló barmok vagyunk" bloglófaszt! Az alcíme lehetne az, hogy mi mindent sokkal jobban tudunk bárkinél, bár lófaszhoz se értünk, csak a rizsázáshoz. Fakk!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.02. 15:33:18

@félemelet: @Frick László Emlékzenekar: várjatok...van egy ötletem! mi lenne, ha kitalálnánk valami tartalmatlan baromságot, de látszólagos politikai utalással hogy pölö "marikát a vezetőségbe", és mindenhova ezt írnánk be, a többi barom meg követné is a példánkat, bár fingja se lenn, miről van szó, csak azt tudná, hogy menő mondani! na?

félemelet 2010.01.02. 17:19:36

@szanalmas:

ahelyett, hogy folyós haltetemeket ontassz a szádból, koocsoog, inkább nyilatkozzál, hogy benne vagy-e a gerillakampányunkban... termékenységedet elnézve hasznos cinkostárs lehetnél, buzurnyák...

félemelet 2010.01.02. 17:20:52

@Frick László Emlékzenekar:

a kurvaanyázást ki kell érdemelni, faszpörgettyű. Az csak akkor lesz, ha ismét homoerotikus harmónia lesz itt a csapatban...

félemelet 2010.01.02. 17:26:36

@Borziiii:

baaaazzzzmeeeeg! De hiszen ez zseniális ötlet, borzigeci!!! Elsőre én is marikát mondtam volna, de rám jellemzően ez szar ötlet lenne, mert túlságosan poénkodásgyanús, és kiszimatolják a kis pondrók, de a vezetőség, az nagyon jó szerintem.

Kurv'anyád hát!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.02. 17:30:00

@félemelet: na jó, megengedem, hogy használjátok a király ötletemet, de viszont akkor rántsd le végre a leplet magadról, hogy megbizonyosodjunk róla, tényleg dagadt bölcsészlány vagy-e, vagy egy buzi, mint te állítod!

félemelet 2010.01.02. 17:33:08

@Borziiii:

látom, nem jött át a második kommented, amiben azt javaslod, hogy a startot követően az összes (de legalábbis a legtöbb) címlapos blogot meg kell támadnunk, hogy gyorsan terjedjen a kór. Meg azt, hogy azokba normálisnak tűnő kommentekkel kellene beférkőznünk, és a kór-jelmondatot valami olyasmi, mintegy mellékes formában kellene a kommentek végére írni, hogy pl. "...amúgy meg Angélát a vezetőségbe!" Szóval, moliére-es ismétlődő zárópanelt kellene csinálni a jelmondatból.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.02. 18:21:55

@Frick László Emlékzenekar: Én nőkkel kapcsolatban csak egyvalamit érzek: a mindent átható menstruációszagot. Úgyhogy akkor a pinanyalás mégsem nekem való.

@félemelet: Csak azon töprengek, a jamaicai kiejtés erőltetése vajon szükségszerűen eredményez-e ilyen undorító sváb akcentust az angolhoz hasonló nyelvet használók körében. Alapos kutatás tárgyává kéne tenni.

@félemelet: 1. Te csontra be vagy baszva. 2. Veled nem közösködöm. Ezekhez képest az már mellékes is, hogy 3. Ennek semmi értelme. Nemet ezek után nem is kell mondanom.

@Borziiii: Ekkora szart is csak te tudsz kitalálni.

félemelet 2010.01.02. 18:34:07

@Borziiii:

Mi szóval, baszod? Nem elég, ha nyalom a segged, még ki is kell mondanom?

félemelet 2010.01.02. 18:35:28

Na, ezek szerint radageci is benne van! - mondjuk mondhatott volna ötletet...

félemelet 2010.01.02. 18:43:16

@radairosseb:

(a kolszban tényleg volt egy csaj, aki fürdött rendesen, meg minden, de olyan mentehetlenül ősnő volt, hogy mindig tudtam, mikor menstruál...

...sváb? Az "eat no parizer"-es részre gondolsz?

Lássuk csak: 1., hülyeség; 2. hülyeség; 3. jóhogy semmi értelme, de attól még tudományos kísérlet, basszad meg! - vagy hátat fordítasz a tudománynak, hogy így juss anális élményhez, te fasztrombózisos gennytasak? A kedd esti baszásnak sincs semmi értelme, oszt mégis csinálod, koocsoog, úgyhogy ne akarjál már minket ilyen ócska rizsával kimagyarázni.

Amúgy meg csinálod és kész, csicskafiú... nem emlékszem, hogy kérdeztelek volna, hogy van-e kedved hozzá...

félemelet 2010.01.02. 18:47:53

@Borziiii:

hogy rántsam, le a leplet magamról geciputtonykám? Küldjek át diplomamásolatot a ratyijuniverszitiről, vagy hogy gondolod...?

csőr dzsinn ész 2010.01.02. 18:59:02

@félemelet:

na, te meg még mindíg itt baszod az anyád?

mondd el őszintén mit akarsz borzitól. Gondolom rákattantál a rózsás ánuszára!

Te, mesélj, mikor biszex vagy, téged basznak, vagy te farkalsz valami szőrösmellű gecinyelőt?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.02. 19:10:29

@félemelet: tehát?

@csőr dzsinn ész: ha már az ánuszomról van szó, elmesélem, ma megértettem, mégis mi ösztönzi félelemest, amikor seggbe tolatja magát, ugyanis szartam egy hatalmasat, és azóta kellemes bágyadtságban renyhülök..

csőr dzsinn ész 2010.01.02. 19:36:25

@Borziiii:

inkább csináld a leckéket!

geccóka, elmondanám, hogy egy jó kemény szarás az kb. 40% orgazmus, egy rejsz 50-60, egy kiadós hányás 30%, feszítő hólyagból vizelés 35-45

NAMOST:

Amennyiben jól besör-unikumozol, és leülsz a vécére, vered a faszod, beszarsz , vizelsz és elhányod magad, olyat élvezel, mint egy nővel soha!

szanalmas 2010.01.02. 23:10:24

@csőr dzsinn ész:

Bazmeg szörcsi, iszonyú undorító egy állat vagy, képzelem, hogy milyen lehet felétek a WC. És még te írtál fétises postot bazmeg?! Nem véletlen!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.03. 01:10:11

@félemelet: Te most itt ilyen vezéregyéniségnek képzeled magad csak azért, mert néha válaszolunk a kommentjeidre, vagy mi van? Kéne admin jog, hogy visszamenőleg törölhesd az égő dumáidat, mi?

@csőr dzsinn ész: Na mondjuk egy erőteljes vizelési inger mellett átélt orgazmus már önmagában sem rossz, de ha épp be is szarsz közben, az már tényleg ínyenceknek való!

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 03:41:29

@radairosseb: félemelet az iskolában osztálytitkár volt, nála az osztálypénztár és a csajok mindig számíthattak rá, volt nála vatta, tampon, aszpirin és Postinor is. Csak paradicsomlevet felejtette el betebnni a szütyőjébe, így, aki korai nagylányságot akart csalni, többet nem tehetett, mint vattát kért s azt gyomoszolta az anyu szekrényéből kilopott melltartóba. Kosztümben is alul XL, felül M-es kell neki. Anyatípus, na.

szanalmas 2010.01.03. 03:47:10

@Frick László Emlékzenekar:

Akkor borzos mégis csak belecsapott a lecsóba, és bár lehet, hogy nem bölcsészlány, de akkor dagadt kémiatanárnő! Persze szingli és még szűz, mert iszonyú randa pattanásos!

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 06:46:58

@szanalmas: A pattanások mára már lehúzódtak az ülepére, ahol az ülőcsont környéki rész a sok képernyőelőttüléstől már elefénttalp-hatású. Na, és onnan befelé a muschili irányában vannak a patik. Meg a hátán. (A rendszertelen nemiélet... ugye...)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.03. 19:26:55

@Frick László Emlékzenekar: Megboldogult Rózsika nagynénémre emlékeztet. Annyi a különbség, hogy Rózsika főiskola nélkül is idióta és aggleány volt, folyékonyabb volt a második első nyelve (gyk: a magyar), és csak két cerebet ismert, a Kudlik Julit meg az Antal Imrét.

Frick László Emlékzenekar 2010.01.04. 08:12:40

@radairosseb: Ismerni csak Kudlik Julit és Antal Imrét és tegyük hozá azt, akire te nem emlékezhetsz, a Savanyú Jóska becenévre hallgató Varga József-et . És azért, miután A négy páncélos és a kutya után kihúnyt az ernyő (ámbár még fluoreszkált egy darabig, nedves vágatában a mogyoróját Janek-re a szőke lengyel harckocsizóra gonolvást bizserizte meg... (A Tenkes kapitánya akkoriban már matinéban ment... )

Frick László Emlékzenekar 2010.01.04. 08:14:26

És bodog is volt Rózsi néni és nyugodtan alhatott téli vasárnaphajnalokon: a böllér gumicsizmája nem néki klaffogott az akol felé... (Viszont moshatott belet a nyárikonyhában...)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.04. 17:55:18

@Frick László Emlékzenekar: Te honnan ismered Rózsika nénit? Csak nem vagy te is rokony?

félemelet 2010.01.04. 18:40:51

@csőr dzsinn ész:

ha jó kis hazai töltöttkáposztát is eszel közben, akkor össze lehet hozni a 120 %-ot is...

félemelet 2010.01.04. 18:45:53

Viszont revideálni kell a korábbi álláspontomat! Előzőleg azt hittem, hogy radageci a vérpiszkolt áruló, de most már tudom, hogy fick dich laci az!

Elárulta magát ugyanis azzal, hogy már elsőre nettó kooperatív viselkedést tanúsított egy felvetésre - és mi lenne árulkodóbb arról, hogy valaki nem vérszerinti magyar, mint ez az elvtelenül undorító összetartóskodás??!!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.04. 21:14:52

@félemelet: Én becsületes ember vagyok, rólam még átmenetileg se merd azt gondolni, hogy több közöm van a magyarokhoz, mint hogy a ti véreteket szívva élek. Menj inkább dolgozni, paraszt, ne itt lebzselj folyton, mert nem vagyok elégedett a szocinális hálótokkal, és elmegyek Straszburgba megmondani, hogy hátrányosan megkülönböztettek a kevés segíllyel.

félemelet 2010.01.04. 23:00:00

@radairosseb:

Ó, bazmeg, te koocsoog... nem jöttél rá, hogy engem azért fizetnek, hogy itt legyek?

Frick László Emlékzenekar 2010.01.05. 05:39:42

@félemelet: Ez nagyon indexes ízű rinyálós nyafogás, még jó hogy nem kezdesz el itt egy nagy bakelittelefont lóbálni, hogy Ez pedig a K-vonal! Vagy: félemelet: LMP -nicken bomolsz...

félemelet 2010.01.05. 20:12:36

@Borziiii:

Lakmározzanak Makkodon Prérifarkasok

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.05. 20:19:12

@félemelet: hát nem tudom, összetett szót elfogadhatunk-e, igazán nem tudom!

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 21:27:51

Lófasz Mélyen Pofátokba

félemelet 2010.01.05. 22:06:09

@Borziiii:

Likvidáld Magad, Paraszt!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.05. 22:52:02

Na de kérem, ez itt egy komoly blog! Ha valaki még egyszer szájára veszi az LMP-t (pláne a HP-t!), úgy éljek moderálom a gecibe!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 22:53:17

Nem tudjátok mi van Mirliával? Meg azzal a bohóccal?

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:07:25

ciccuska, lopják az avatarod, most láttam a vastagbőrön.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:11:14

@csőr dzsinn ész:

Ja, a vicsorgó pofa. Kartal. Meg van egy Mária is. Én nem vicsorgok.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:29:43

Lassú Melodramatikus Penetráció

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:33:45

@Panther_V:

á, unalmas beszari banda. kétpofára cigányoznak meg zsidóznak, de ha bekeveredik egy kicsit is cigányízű szöveg, sikonganak, mint szűzlány a női börtönben.

est komor őre. 2010.01.06. 00:16:08

@Panther_V:

kicsit meglendültek, de átszorulnak inkább más posztokra, úgy kell őket hajkurászni.

vicces banda.

MŐ Jolán 2010.01.06. 09:25:54

Ledaráltak Minket Panti.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 11:48:29

@MŐ Jolán:

Höhöhö. Van másik feketecicám is raktáron.

MŐ Jolán 2010.01.06. 14:28:56

@Panther_V:

ostoba béna faszok. aranyat érő tanácsaim voltak, mely nagy nemzeteket tesznek gazdaggá. hát kitörölték.

ráadásul kibannoltak.

mintha olyan nagy cucc volna az indamailen újat regisztrányi.

2 perc.

félemelet 2010.01.07. 00:17:40

@lakatos józsef, magyarnyűvő:

Látom, Lakatos, Mióta Megjöttél, Pöpecül Parolázol, Geciszájú... oh, elbasztam...

félemelet 2010.01.07. 00:33:52

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Lesheted magad, pirézgeci: lemorzsolódsz, mint parmezán a lukasra mart pizzáról.

És még valami: Legyen Más a Politika!

Fiacskáim, ideje Dunába esnetek szépen!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.07. 19:12:13

na végre elhúzott ez az idióta félelemes.

félemelet 2010.01.07. 19:48:38

@Borziiii:

Már mér húztam volna el, gecó? Melyik rész hatására jutottál erre a következtetésre?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.07. 19:59:46

@félemelet:

Abból, hogy leírtad a bűvös szókapcsolatot, amiért most moderállak a gecibe!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.01.07. 22:45:05

Jééé, ez a sehonnan sehová se tartó lépcsősor még mindig itt van? Kitartó egy nick!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.08. 01:03:51

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér):

Egyszerűen szeret szopni.
Ez egy efféle nőtől, mint félemcsi (szül. Feles Emőke), teljesen normális.

félemelet 2010.01.08. 19:33:20

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér):

ez a "sehhonnan sehová sem tartó lépcsősor" metafora sérti a szerénységemet. Hiszen ha materialista módon értelmezem, akkor ennek a lépcsősornak végtelen hosszúnak kell lennie (bár a véges kiterjedés ugyanakkor még belefér), ha meg transzcendensen értelmezem, akkor eleve túlzott bóknak érzem, hogy csak ilyen távlatokban lehetne engem megragadni.

Egy szó, mint száz, gyakorolj még kicsit, életmézem, és ha nem pont te vagy valakinek a kurva anyja, akkor a kurva anyádat...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.08. 19:38:14

@félemelet: na, elő a farbával félelemes: nő vagy, vagy férfi (eh) vagy?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.01.08. 21:51:29

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:
MCSi, rohadtéletbe, nagyon röhögök!

@félemelet:
de vagyok, ámbátor attól még a tiédet is!
És megtisztelsz, hogy ennyire elgondolkodtál szavaim értelmezésén. Legalább hasznosan töltöttél el egy napot életedben, meg agysejtjeid (sic!) is részt vehettek némi izomtornában. Mondd, nem fájt?

félemelet 2010.01.09. 00:06:52

@Borziiii:

Még soha sem próbáltak ilyen ügyetlenül farokfotót kicsalni belőlem, borzosgeci...

félemelet 2010.01.09. 00:10:01

@21méter:

miva, 2100 centis? Tényleg halucinálsz, vagy csak flessed volt?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.01.09. 00:56:01

@félemelet:
kakaós! meg mazsolás!
A dolgokat ne sinkófáljuk és ne aprózzuk el!

félemelet 2010.01.09. 17:08:57

@Borziiii:

borzi, baszod, amióta belecsöppentem a fasznyűvő kis bandátokba azóta folyamatosan kísért a bizonytalanság, hogy amikor kérdeztek, akkor valóban kérdeztek, vagy csak unalomból ragadtok le egy-egy dolognál...

Na, monnyad, tesó, végeredményben mi a lófasz is érdekel téged?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.10. 00:00:45

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér):

Valószínûleg attól nôtt ki a farka meg a melle. A fahéjmolekulák felzabálták az agyvelôt, s nemi jelleg szerûség formálódott az anyagcseretermékükbôl.

félemelet 2010.01.11. 21:15:02

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér):

Sokminden allergén, ha beledörzsölöd a zsemedbe... ha nem hiszed, kezdd egyszerű konyhasóval - de ha van benned egy szemernyi önzetlenség is, akkor mutass egy fotót a végeredményről, léééécccciiii!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.01.12. 20:53:26

@félemelet:
Most nem azért, de te fahéjas kalácsot gyömködsz a szemeidbe?
Ööööö, elég fura perverzió! Nem mondom, ha kisöcsédet kényszerítenéd bizonyos alantas vágyaid kielégítésére, _AZ_ perverzió lenne. De ezzel még egy vándorcirkuszba se vesznek fel, te fantáziátlan kis nihil!

Mirlia 2010.01.14. 21:52:01

@csőr dzsinn ész: a hányást miért soroltad közé? A többi ad némi megkönnyebbülést vagy kellemes érzést talán, de hányás után sem érzem magam sosem jobban, közben meg előtte meg tuti, hogy borzalmasan. Lehet, hogy van, aki nálam is perverzebb?

váltakozó feszültség 2010.01.15. 20:38:12

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

a hányás során rengeteg örömhormon szabadul fel, te golyhó!

természetesen a varázskombinációm nem a magadfajta alantas nőszemélyeknek szól!

ápropó, nem vagy te szociológusch?

Frick László Emlékzenekar 2010.01.17. 08:15:28

@váltakozó feszültség: Viszont az, aki annyira profi alkoholista már, hogy a hányását vagy képes visszatartani vagy minimális mennyiségre korlátozni (most azokat a háziasszony alkoholistákat, akik szivaccsal itatják föl s facsarják vissza pohárba, nem basztatnám, mert megint megvádoltok nőgyűlölettel) ORGAZMUST élnek át, csak kérdés, mit szólna ehhez a hasnyálmirigy, ha beszélni tudna.
süti beállítások módosítása