Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Nyílt levél Orbán Viktornak!

2011.03.05. 07:07 Kadarka Jánoska

Nyílt levél Orbán Viktor,
legalább kétharmad Magyarország miniszterelnöke,
legalább fél Európa időleges vezetője,
illuminátus, a nagy Illuminati apró szolgája,
a Föld Bolygó titkolt Echelon-Tanúja
részére

 

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

 

Mély fájdalommal, megrendüléssel, ugyanakkor felháborodva olvastuk, hogy pusztító hadjárata ideiglenes sikert ért el, mikor is a hirhatter.com oldalt elérhetetlenné tették, Molnár F. Árpádot, (ELI), A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztőjét, Keresztyén újságírót, emberjogvédőt, az Amnesty International tagját, a KJE alapító tagját, oknyomozó, tényfeltáró, terrorleleplező, filmrendező, az állami korrupciós és főleg életellenes bűnszervezeti bűntettek, valamint politikai gyilkosságok legfőbb leleplezőjét, a bolygó Első Echelon-Tanúját ellehetetleníteni próbálják.

Miniszterelnök úr, az eljárásuk elfogadhatatlan! Követeljük Molnár F. Árpár (címei mint fent) azonnali rehabilitálását, a hirhatter.com azonnali elérhetővé tételét, és a magyar kormány nemzetközi nyelveken – legalább Európa minden nyelvén – is közzétett bűnösségi nyilatkozatának publikálását a vezető nemzetközi portálokon!

Ha követelésünket azonnal nem teljesítik, eljő a megjövendölt FORRADALOM, ahogyan Zas Lóránt költő és elektromérnök versében megfogalmazta:

FORRADALOM

Először a bazárokat akarták
lerombolni, széles utakat
terveztek a helyükre, hogy át-
vágják a szó hömpölygését.
Tévedtek. Az utca barikádokat
emelt és imádkozott. Akkor
gyorsan áthangszerelték a
fanfárokat, újabb elővigyázót
ültettek a piedesztálra, és
szétosztottak a népnek egy
alapítványt. Ez sem használt.
Fehérszakállú öregember
szállt le a térre, 4 milliós
tömeg várta, a többi 4
milliárdnak nem jutott hely.
Azt mondták, hogy kommun-
isták veszik át a hatalmat,
és évekig nem lesz olajszállítás.
Hazudtak. Forradalom !

Üdvözlettel:

Levéltáros Gedeon, legalább fél Európa legjobb Levéltár blogjának írója, Echelon-Tanú, illuminátus és a Kigondoltam Titkos Páholyának tagja
 

62 komment

Címkék: politika fidesz összeesküvés forradalom fasizmus esélyegyenlőség ostobaság világvége politikusok világuralom párbaj faszizmus adóvevő magyarszellemiélet zseniális poszt alcsútitörpe

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr902711406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 03:35:15

Azt olvastam az index-ben, hogy Európa valóságos vezetői gyereknek nézve Orbán Viktort a feje fölött intézkedtek az €-val kapcsolatos ügyekben PONT(.)
***********************************************

pedig Magyarország nem is tagja az €övezetnek. De ezt a sort már nem írta meg az index, nehogy túl okos maradjon az olvasó. Variációként persze elképzelhető lett volna, hogy Orbán, egyik kezét elvéve pl a B[udapesti]RFK kézivezérlőjéről, belenyúl az €ügyek vezérlőjébe. Na akkor mit kapott volna a vidékicigány dakota Nixonpofájába, jabba!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 03:36:11

De mi ez ahhoz képest, hogy Vágó István EE Z EE K MIATT!!! nem vezethet vetélkedőket nekünk!

büdösmackó 2011.03.05. 07:32:23

Igen, a kormány maffiatevékenységének vagyunk szemtanúi, amint vezető géniuszainkat ki akarják írtani!
Borzalmas bűntettek bújnak meg a sarkantyús-patás ÖRDÖGI echelonista szarmocsár alatt, élén az orbanista hordák élőember-kereskedésével! Nyílt titok, hogy aki a mostani alkotmány-kérdőív boríték lehalgató csippet tartalmaz! A semjénista kémek azonnal lehallgatják a hitvány magyar elbutult szélsőjobbos férgek (élén vonával a beépített kémmel). A MESTER, a világ első ECHELON tanújának dehonesztálásával, bezárásával és földbetiprásával elkezdődött az égi hatalom végső világrendjének térnyerése! A kabbala hatalma és a kettős oroszlán szimbólum napsugárral kevert kombinációja halálos fénysugarat fog lövellni mindenkire, aki eddig nem választatott ki!

büdösmackó 2011.03.05. 07:35:50

És Levéltáros, te beépített szarházi kém, te aljas provokátor kotródj a barrikádaink mögül!
Aki tiszteltnek szólít egy nemzetközi emberkereskedőt (aki élő budapesti és vidéki cigánygyerekek szívét műtteti ki és kereskedik vele), annak a páholyból fel is út, le is út!

büdösmackó 2011.03.05. 07:38:49

És látszik, semmit nem értesz a dolgokból! ORbán illuminátus, de NEM echelon tanú!
Jobb lenne ha anyádat kúrnád ahelyett, hogy ilyeneket írnál!
Az egyetlen első és kizárólagos valódi ECHELON tanú az a MESTER!

büdösmackó 2011.03.05. 07:43:15

JA, és ha bárki ujjat akarna húzni a leleplező csapattal, előbb nézze meg ezt a képet, aztán gondolkodjon el alaposan, itt azért nem akármilyen kemény és nemzetközileg tapasztalt férfiharcosokról van szó!

users.atw.hu/hirhatter/naleksz_molnar_titan_tri.jpg

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 07:47:25

@büdösmackó: Mi az az Echelon vagy mi a faszom? Én olvastam a Galaktika 1-100 -at, meg még azonkívül is vagy 20000 oldal sci-fit, de ez (úgy értem EZ) az Echelon nem krémlik nekem... Segíts Mackópajtás, körvonalazd már nekem...

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 07:52:12

Annyit értek Levéltáros úr törekvéséről, hogy azért írta bele Orbán Viktort, hogy címlapos legyen végre már valami, pedig ma már ehhez ennyi, hogy Orbán Viktor kevés. Kérem a tisztelt érdeklődőt, látogasson el a piroslapok-pont-bolg-pont-hu oldalra és ott jól megtudja, mi kell a napi 1-2 betevőhöz.

Most hallgatom ezt a 30 secobnd to mars-t de ez nagyon szar gyereke! pedig ez az UNCENSORED VERSION jaj! ezt nem lehet birni, 6 éves gyerekek írnak ilyen zenét ingyen letölthető számítógépPOGROMmal...

büdösmackó 2011.03.05. 07:54:13

@Frick László Emlékzenekar:

nem gondoltam volna, hogy ilyen buta és műveletlen, Orbán-agymosott vagy!
hát hol a picsában élsz te?!
az echelon VILÁGMÉRETŰ lehallgató rendszer, ami minden ELEKTRONIKUS üzenetet lehallgat, szavakra keres és az információkat a háttérben összekapcsolja, így hallgatva le és felfejtve az átlátszó világméretű illuminátus-birodalom igazszívű aláásóinak föld alatti hálózatát!

hatalmas kibernetikus háború ez az igazak és a szörnyek között, erről a harcról filmet is készítettek a mátrixban, annyira ismert a tény!

itt van egy sematikus rendszervázlat:

www.fas.org/irp/program/process/echelon.jpg

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 07:54:23

Faszomat ez a szar zene Jucinak való! BRHOAFF!
megyek zuhanyozni:
www.youtube.com/watch?v=O9SmovqrpwM

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 07:55:26

@Frick László Emlékzenekar:

Az echelon az nem scifi, hanem tényleg a valóság, automatizált lehallgató rendszer, valamikor a szovjetek ellena műholdas kommunikáció figyelésére fejlesztették ki. De ma az internet minden forgalma átmegy rajta, és előre definiált szabályok alapján keresi a terrorista mintákat a szövegekben, de nem csak szavakat szűr. Meg mobilhívások, sms-ek stb. Szóval minden kommunikációt átszűr, és emiatt nagy ellensége mindenkinek, aki világösszeesküvést sejt a háttérben.

en.wikipedia.org/wiki/Echelon_(signals_intelligence)

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 07:58:26

@büdösmackó: Ja ez? Ez is valami? Bazdmeg, az én magánlevelezésemben olyan szavak vannak
arab
terror
és
bomb

amiért ma Londonban gyerekeket kisérnek be a rendőrök ellenőrzés céljából. Ma is, amikor beszélün, már mossák a fogukat azok a londoni bobby nénin meg bobby bácsik, akik láthatósági mellényben azért járdalják a Tisztadili Cirkusz környékét, hoogy a kiránduló gyerekseregletből kifüleljék az
arab
a bomb
és a terror szavakat kiejtőket!
És még Blueberry telefonom sincsen és ha felhívnál telefonon, olyanokat hallanál,
amik az Echelon ban a 2. emeletről a 4. emeleti szűrőbe (szinonim kifejezések és hatnyelvű keresztfordítások) helyeznek.
én már olyat is mondtam telefonba is, hoigy nem biztos, hogy az index szerkesztősége teljesen független politikailag, előfordulhat, hogy esetleg egyirányba húznak.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 07:59:35

@Frick László Emlékzenekar:

Nem ezért írtam bele Orbán Viktort, hogy címlap legyen (nem lesz az), hanem azért, mert megnéztem Molnár F. Árpád munkásságának egy részét, és elképesztett az, hogy mennyire konzisztensen összeáll benne minden. Egy igazi üldözési mániás ember, akinek nagyszerű fogalmakat használ, maga köré gyűjtött követőket. A tökéletes médiahack lenne, de tényleg bolondok azt hiszem. És Orbán Viktor a nagy ellenség, ha horogkereszttel a homlokán mutatják a honlapjukon. Úgyhogy Orbán intézte el ezt a nagyszerű embert, Orbánt kell kérni, hogy engedje ki.

Már megint túlkombinálsz.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 08:02:57

@büdösmackó:

Én megnéztem három videót, interjút a Mesterrel, Szibilla is beszélt (legalább fél Európa legjobb női tényfeltárója), elképesztőek! Minden elismerésem nekik, de te semmit nem tudsz a Mesterről, csak itt vagdalkozol. Te vagy a legjobb példa arra, hogy van emberprogramozás!

Volt egy fickó tizenvalahány évvel ezelőtt, az agyradarról írt honlapot, floppyn terjesztette a szövekeit a Nyugatinál. Az volt ennyire komoly, mindent a mániájának rendelt alá.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 08:03:20

@Levéltáros: Látszik, hogy ez az Echelon hisztéria is külföldről szármatzó import. Így járt pl a Ford Europe amikor be akarta vezetni Magyarországon a Ford Credit nevű értékesítést segítő banki jellegű pénzügyi szolgáltatását.

Gedeon, én nem mondtam neked? Olyan vén egykori geciláda, ma már csak szarzsák vagyok, hogy pályakezdő koromban a stencillapokat engedélyeztetnem kellett, mielőtt a négy lakattal lezárt vasráccsal és a két zárral meg egy lakattal védet páncélajtós szobában rejlő stencilgépbe belefűzhettem
A k'k'k' éjrópai üldözési mánia -szemben az amerikei, meg burkus, bergengóc, egyszóval óperenciántúli üldözési mániával, ami schizoid tünet- VALÓS: azért alakul ki, mert az embert üldözik.
És csak azt az összeesküvéselméletet lehet leöszeesküvéselméletesezvén bagatellizálni, ami valódi összeesküvésre mutat.

Ti imádjátok ma Monthy Pythont, de nekem kell rámutatni, hogy a forgatükönyveiket se ők írták, hanem az élet??

büdösmackó 2011.03.05. 08:05:31

@Levéltáros:

"Egy igazi üldözési mániás ember, akinek nagyszerű fogalmakat használ, maga köré gyűjtött követőket."

Igen, Orbán pont ilyen SZÖRNYETEG!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 08:06:18

@Frick László Emlékzenekar:

Ezt kiszűrni nem kell echelon, elég, ha én felnyomlak egy emailben. Az echelon a kódolt üzeneteket is keresi, hiszen minden komoly terrorista titkosítva keres.

Emberprogramozás, szexrabszolgák, illuminátusok! Molnár F. Árpád, veled vagyok!

büdösmackó 2011.03.05. 08:07:35

@Levéltáros:

az igazság szent emberei! csak csodálattal lehet róluk beszélni!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 08:08:12

@büdösmackó:

Nem kell ennyire messzire menni, utalnék arra a skizofrén emberre, aki létrehozta a Kigondoltam blogot, titkos üzenetekkel (nézzél mélt bazmeg!) a bloghoz csábít embereket, üldözési mániája miatt nikkeket vált rendszeresen. Na ez az igazi szörnyeteg!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 08:09:18

@büdösmackó:

Szerintem kommunában élnek, mindenki beleadja a pénzét, esténként orgia. Nem is hülye ez az Árpád.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 08:09:23

@Levéltáros: Ez valóbvan kissé magas nekem, hogy egy Napóleon, aki dakota indián és Cigány Rákosi Gömbösgyula, vagyis legújabban Nixon Mubarak, szóval egy ilyennek, aki abból adódóan, hogy Kádár János, tehát nááci, mit árthat egy horogkereszt, mamikor tök mindegy, hogy mit cvsinál, bármi amit csinált vagy csinálni fog, az már megtörtént, vagyis valaki csinálta és akkor az ő. Ha nem engedi ki ezt a faszt ezt a Molnár FASZ Árpádot, akkor Caligula Császárra fog hasonlítani, mert az ő idejében volt egy Hippo Laktidész nevű görög faszi, rabszolga, de már félszabados állapotban, csak a papírjai nem voltak még elintézve és ezt Caligula egyik titkos főembere Marcus Tullius Crespo bezáratta egy használaton kívüli szargyűjtő aknába, hogy megkaparinthassa Laktidész Hippo két tiberis parti palotáját és a Via Accordia mentén a gabonaraktárait. Hippo 47 rabszolganőjét és 14 herélt fiúját osztotta szét Caligula szabadnapos testőrei között, akik az akciót végrehajtották.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 08:15:11

@Levéltáros: Az egyik eljárás, amivel az Echelon rendszert át lehet baszni a palánkon, ha nem kódolod az üzeneteidet.
A másik az én eljárásom: Időnkéntui elütésekkel kombináltan archaikus, szleng és sima büdösparaszzti trágárságok keverésével kell kommunikálni többszörösen összetett mondatokban.

megkérdeztem egy belügyért, még a Jókoremányzás Idején, amikor ennyire rendberakták az ország szánáját, hogy mi lesz velem, ha az Echelonban elérem a 10-ik emeletet, ahol már ember is megnézi a szűrési eredményeket. ezt mondta.

Bazmeg, te (mármint én, nem te, Gedeon, hanemm én FLEzk!) olyan szarul és érthetetlenül írsz tele helyesírási hibával, hogy úgyse érti senki.

Pl fülig szerelmes vagyok Friedmann Juci művésznőbe, ki is nyalnám meg minden, de ezt a tényt olyan bonyolult stilisztikai kódrendszerbe foglalom, hogy még ő se tudja, pedig egy nő nem is lehet meg anélkül, hogy nem úgy tudja, vagy 12-en szerelmesek beléje reménytelenül.

Pl ilyen hosszú kommentet senki nem olvas el, csak az Echelon rendszer. Abban viszont inndifferens, hogy kit nyalnék ki a legszivesebben.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 08:16:09

@Levéltáros: Őszointén válaszolj! - szerinted az én nemkódolt szövegeimből mit szűr ki az Echelon?

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 08:17:18

@Levéltáros: Az Őszointén ből az oi -t kiszűri, hogy én: punk rasszista vagyok...
pedig a billentyűzeten az i mellett ott van az o...

büdösmackó 2011.03.05. 08:19:02

@Frick László Emlékzenekar:

semmit nem értesz a kódolásból!
például ha visszafélé írsz, szerintem azonnal átvered az összes rendszert!

pl. nabájáscip dánya nabbor abmob panloh !

büdösmackó 2011.03.05. 08:24:14

vagy a másik lehetőség a titkos-illuminátus transzlátort linkben hanszánlni! speciális sorrend után (magyar->héber->cseh->angol->magyar) a kódolás tökéletes lesz!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 08:39:59

@büdösmackó: Te nem értesz semmit, de a Monthy Pyíthont van eszed kirakni a faliújságra.

Ha ezt írom: nabájáscip dánya nabbor abmob panloh
akkor a motor, amikor 0,0000000001 mp alatt fordítva is bepróbálja, kidobja neki a pics töredéket, mint értelmes szót. Már nyom is föl a következő szűrőbe.

A leggyanúsabbak neki a nagyonrövid

gruta glneotm r5xéer
szerű szövegek.

de ha egyenesen kiírom amit akarok mondani, azt már élből nem hiszi el.

Friedmann Juci 2011.03.05. 09:05:23

frikknek tisztelettel jelentem, hogy ezt is elolvastam, es maskor ne magabol induljon ki. (eloszor azt irtam, h onduljon) illetve a lofaszt ne, mert ugye honnan mashonnan.

megharapta a macska a labam, ilyenkor nem tudok tisztan gondolkodni.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 09:15:31

@Frick László Emlékzenekar:

Egyetértek veled, az echelon tehetetlen a te szövegeiddel. Ha arab terrorista vagy, az isten irgalmazzon nekünk, mert sose kapnak el!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 09:49:30

@Friedmann Juci: Már a lábod elé borultam majdnem, csak így nem tudtam kitalálni, melyikre vigyázzak...

@Levéltáros: Nagyon nehéz elérni a 10. fokozatot, amit már ember olvas.
Namost elkészítettem az egyiptomi dolgozatom google fordítását, mnem kell elolvasnod, csak nézd meg a fordítatlanul hagyott szavakat:
A célom az, hogy rájöjj, egy ragozó nyelv mekkora előny a nemragozó (különösen a kínai!!!) nyelvvel szemben!
The beginnings of Egyptian tourism is the third BC tízered early fall, when the first tourists végighajózva Africans today called on the coast now known as the Nile River delta arrived. Like all tourists, they just walked out of his mind to, can go as well, Amazon is known as the ésmivel folyamóriás felsőfolyásvidékén nádhajóik already made themselves well sucked water, landed on a new, fresh produce kévékből ships. These people were vörösbőrűek, kampósorrúak and királynőjüket was called (I describe only a short nickname:) kaa-Ahollá-Binet-ate-Wákáhá-Mmámmán. A few hundred years later, until the present Gizah-called felhajóztak area, which was then steppe parkland and there they found a huge sandstone rock, which was the shape of a lion. Shiukkállá-todragone Phhá-Wáikhhá Shálámmáháá queen-regulation (reigned from 28,809 to 28,679 BC) ránőtt clean up the grass, plants and talajrészektől and reproduction for these II-prisoners. tízezredtől pruhhkkele-sible from the males that is named for the characteristic sounds elicited altestükből gases erupt because of - these were ancestors of the later men.

Meanwhile, of course, global climate changes resulted in a large ensemble of different circumstances, such as the steppes of present-day Sahara, called the area he lived so many ruminants that was first heated to enhance the greenhouse effect and Ice Ages, and özönvizeket After that caused the Neolithic pre-fakorszakban oak covered what is now North Africa, these fossils oaks keep showing all over Libya if Libya would be visited (the requests are pending). I ask readers to the relevant wikipedia article fakorszakra klattyogjanak not after, because the wikipedia authorship has not yet reached to the realization that the tree, as such, is not so much the állékony gleccserárakkal planing ice vízáradások (popularly Flood) after, for example, if today's panties, a village in the Danube Bend bányakavicsai once served ormaiként 2000m high mountains.

The first belfölditúrizmus tízezerévei after the Egyptian people desire a foreign visits, the Mooh-Ehenne-dzsoo-Dhaa-Aroon lepukkanása tourist center after the first day of the Tigris and Euphrates Völgyeként túristaparadicsomot known as the preferred, which terményikkel convoys laden with semiprecious stones and such an important scientific results were also purchased.

Chaldean csillagásznő false beards

Later, the Chaldean empires and the new-new line lovashordák subjugated the northern nomads, the pontozottvonalra

.................................... everyone thinks there for a couple of my favorite names and then they also subdued lovasnomádnép ésígytovább, the point is the bottom line is that the increasing népbutítóbb semi-nomadic empires after some time has not persuaded to wait for the arrival of the Egyptian caravan, but they visited Egypt. (A Madzsar Belaya Borbás led the sixteenth century. In the first quarter.) These visits so far to such a pass that the BC. III millennium BC by the Egyptians around the Assyrian would rather have seen the form of floors, large állatfarkakkal and bestial jaws.
Meanwhile, the Egyptian people, more and more of the tombs költve increasingly féltében quit the foreign trips, perhaps to die on the way, if you Núbiában such as Egypt or anywhere outside nagyesélye was given the contemporary states of coverage and signal strength, so it was a tomb near the otthonmaradt. This is also the reason that today, some Egyptians already live in the cemeteries to the distribution lines have a shorter globaliccésebben faszbúkolásnál also involved them having to be just off the pit and you're done, you die.
Break.: The enemy in the form of floors or carpets összetaposgálható sároslábbal well represented an ancient tradition that we observe the hallmark of the Hungarian EU Presidency in Brussels carpets, mop floors aholis the Hungarians wishing Bezzegóperenciális Fejlettnépek not only the masterpieces of Hungarian heraldry tapodhatnak, but the well-known Austrian man and his age pop star, Franz Liszt's portrait, too!

Aus Luxembourg, King of Hungary Sigismund most liked to be, thusly breaking some energy recreational activity, the German-Roman császárkodásra NOW TAPOSHATJA Burkus of his shoulders properly!

Arpad Goncz, the Hungarian example was XX. century floor was decorated with pictures of babies father up and down. (The Infant of egodeista affélébe religion counts as a semmibenhívőknek jézuska, or supporters of the Southpark Spongebob Schwammkopf. Fejlettudatú a European woman looks rather out of a sandwich between two zombifilm Ilona Staller early films, on which a significant artist ISZONYÚÚÚ VISIBLE WITH HAIRY Pussy-sa muschisaft white male humanoid pornóstatiszta the streaming tails, but also the idea of a baby's grave could be done. kellőszámú-write the request of interested Egodeista dissertation on religion and the baby too, please forward the honoráriumomat rózsaszíncsekken, which is yellow)

The Assyrians (pictured) after subjection to a literal name is now unknown (Greek-hükszósz s) lovasnomádnép arranging a permanent vacation in Egypt, then started the Jewish holidays akcióztatása, finally, a Nubian attack tourists - the people of Egypt are not satisfied with the proceeds to mow.

Nubian solo tourist visits so happy to Egypt

Nubian tour

Tourism is a new shock wave represented by the Greek bevásárlótúristaroham. The Greeks, until they were given to Egypt, mainly tolvajlással, disguised kereskedelminek rablóhadjáratokkal medencéjétől dealt with in the Mediterranean Sea to the Caucasus and Ivy Roads within the framework of the Baltic States as of today (in the afternoon of goods sold through the night robbery regained the customers, and invasion, and firing Come away to a valley, so we joined one of the most characteristic Greek God cultural mission oversight.)

BC VI. century, the Greeks rákaptak tudománytúrizmusra. Such a Püthá Gorász [Kenyérhegyi] called the guy named after him, an illiterate trader named Thales and another, also named after him, the more items purchased and züllöttebb részegesebb papságtól Egyptian fantasy ... I try to imagine themselves in front of the Egyptian priesthood korahellénkori like today MSZP prominenseit only kiskosztüm without a suit, but roughly the same church in chronic alcoholics. Amphora Greek wine a few strips of torn alsópapság irkáit servants, school, a strip was given a quota of wine. III. Pop-class szolgajelöltek kisegítőiskola alsótagozatos tanpergamenjeiből tipkedett strips from a silver-gold exchange rate of one, it was possible to obtain in action - one if it remained in the formula, which is about a guy named Górász named háromszögeléstan and foundations helped to understand the Greeks.

Typical of this priesthood züllöttségére that "can not be the same river twice to quit!" 447 times to make a philosophical 510 talents of gold was worth it, because it is teaching first grade curriculum was the priestly baths szolgaleányainak gyorstalpalóján. In general, however, buyers have the Nile realized that the cheap shit came at a special wisdom that they are salted, they began to move into it, into the Nile and saw that the Nile is constantly going at them right and left. Sailed the túlpaltra ellenpróbára and there it was found that the same constant from the left and runs along the Nile flows out to the right. I always saw the same piszkosszürkebarnazöldarany turbid water.
The Greek philosophy in Egypt, buy up all the wisdom of your choice discount schemes established himself stitched. From the great philosopher, who could say so vague that even he himself was not able to explain. Thus, the "can not be the same river twice to enter" saying 447 th customer, some famous ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ mondásáról about this too. Until the twentieth. felééig second century, the Big Bang theory fölszámolásáig had to wait a few elméletifizikus fölsmerje that wrongly attributed ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣnak saying the time was something like superstitious beliefs among the human segíít assigned at once to climb out of the Big Bang, quantum physics slamasztikájából.

XIX. century again become a happy choice tourist destination in Egypt, a revolutionary named Napoleon Bonaparte, who would ultimately be known as the Great French Revolution népanarchia another well-known consequence was, essentially one person and the Revolution itself, so it is called the Corsican Bonaparte thought he was Italian, they are in the First tourists who discover themselves in the desert homokjából about 20-30 feet above normal structures protruding. (The ancestors of today's pyramids. Képüket today digging through the sand to have won.)

The Sphinx is so good hasig consisted of sand.

Since the first scholarly dissertation on the Egyptian tourism stress t o r é é-net deals with relatively ignored in the analysis of contemporary events [Dear author of a previous essay is a thoroughly beletrafált puruttyájába too! -Ed. Note.].

Arab tourists, to outdated cultural impact of ancient Egyptian design (detail)

You must mention the egyiptomitúrizmus, as such, well thank you, the moment of the domestic tourism rather typical. A lot of your Uncle Aunt idegenmegvezető example the other day, so that stinks khaúrok not obscured, kirándulhatott out the pyramids as well. And they should not have reached one-phound take anything! Foreigners visiting Egypt, especially through the Internet, which is one of the newest attractions to Mubarak, the dictator.

pictured:

Constitution of the player's task kérdőívlevél Hírszerző.hu and humorous illustration of the consolidated szavaztatásainak: The picture evidently Egyptian student arafatkendős sunáznátok A.válasz ASSANGE FREE OR ANSWER B c. no information? You do that to you?

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 09:51:49

@Levéltáros: Röviden: a magyar nyelvvel az Echelon semmire se megy. Ráadásul én a folyamatosmúlt magyar jelölését is használom, ez aztán végképpen feladja a leckét, pláne az, hogy nem következetesen használván bonyolítám agyon(és a valá-val se feleslegelem ...)

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 09:53:28

@Levéltáros: Én ezt a két sort kivennpém:
illuminátus, a nagy Illuminati apró szolgája,
a Föld Bolygó titkolt Echelon-Tanúja

mert túlságosan az elején van ahhoz, hogy a címlaptündér gyanút fogjon hogy ez hülyéskedés csak és mégse tegye be indexcímlapról cslaffantóba.

szanalmas 2011.03.05. 09:53:58

@büdösmackó:

Ezt kipróbáltam:

A "Kurva anyátok!" eredménye a "Fasz az anyád!" lett!

De van valami jelzésértékű abban, hogy a hirhatter.com évekig működhetett, aztán 2011-ben kiderült, hogy terrorista melegágy! Draskovics munkája beérett, bazmeg, vesszenek a valódi magyar terroristák!

Valaki definiálhatná a "normális ember" kifejezést.

szanalmas 2011.03.05. 09:57:47

@Friedmann Juci:

Én még az életben nem hallottam olyanról, hogy valakinek a macskája megharapta a lábát. Azért gusztustalan dolgokat művelhetsz azzal a kis állattal, hogy ennyire megvadul! Írhatnál egy posztot a perverz macskaszekszről!

Friedmann Juci 2011.03.05. 10:48:43

@szanalmas: ebben a lakásban mincs macskaszex, csak ivartalanítás.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 12:23:48

@szanalmas: És azt ismeritek, hogy a Google Fordító a FUCK -ot szar -rá eufemizálja?

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 12:25:37

@Friedmann Juci: Nálunk , mióta meghalt az öreg juhász, kénytelenek vagyunk állatorvost hívni ivartalanításhoz, igaz, hjogy ő már miskárolni nem tud, tehát csak kandúrt ivartalanít, de ha szakszerűen csoinálja, nem lehet belőle harapás.
Ti próbálkoztatok állatorvossal is? Vagy a budapesti állatorvosoknak már a macskaherélés is lecke.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 12:30:21

@Friedmann Juci: Német nyugdíjas havilapban olvastam, hogy úniós normának megfelelő nyugdíjas már nem ivartalanítja a gyerekpótlékot (macska, kutya vagy görény) hanem speciális Macska Pisilés Gátló Ultrahangos Riasztót vásárol és helyez ki a nemlehúgyozandó felületekre.

Friedmann Juci 2011.03.05. 12:31:49

@Frick László Emlékzenekar: nem. állatorvost nem szoktunk ivartalanítani...
a kicsit most kell egy hónap múlva. nyissz.
és tudok egy IGAZjó budapesti állatorvost. még magamat is rábíznám, nemhogy a macskát.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 13:04:13

@Frick László Emlékzenekar:

Ezek semmiképpen nem kivehetők:

illuminátus, a nagy Illuminati apró szolgája,
a Föld Bolygó titkolt Echelon-Tanúja

mert a beavatottak számára ez jelzi, hogy itt nem viccről van szó, viszont a tudatlanokat meghagyja abban a tudatban, hogy ez egy vicc. Na bumm, legfeljebb ez lesz életem első nem címlapos posztja.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 16:16:30

@Levéltáros: Képes vagy a tudományért beáldozni egy különben fasza címlatündérszopatós ötletet. Így is ritkán sikerül már annyira langyos közepesen maksazoltánost írnia a vállalatunknak, hogy még címlapos lehessen. Na, majd én lemegyek a piroslapok-pont-hu színvonalára, már megint nekem kell a ganyé munkát elvégezni

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.03.05. 17:03:07

nemis a kormany tuntette el ezt az Uriembert hanem az ufok, csak ezt a valtozatot adtak be, hogy nehogy panikot okozzanak, lehet legkozelebb Teged visznek el!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 17:56:46

@Frick László Emlékzenekar:

Nem tudom, mitől nagy élvezet a címlaptündérezés, de áldozd bátran fel magadat, ha ganézni akarsz.

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol:

Én több ufóval tartom a kapcsolatot, nincs mitől tartanom, néha én viszem el őket egy körre a dáciámmal, néha ők engem az ufójukkal.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.06. 04:49:42

@Levéltáros: Bizonyos életszakasz után már nem kell törnie magát egy blognak az indexcímlaprólkiajánlós sávba -de tuttomal nem én rendeztem itt hisztérikus szambaünnepet A Közelgő 500000 alkalmából.

Én egyedül én, senki más, csak én képviselném szegény agyondolgoztatott, kizsákmányolt címlaptündérek érdekeit, mert nekik maguknak Az Isteni Férfiak szolgálatában arra sincsen idejük, hogy rendesen kipisiljék magukat.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.06. 04:58:32

@Friedmann Juci: Én magam is tudok Budapesten álltorvosokat, akikre a macskám kutzyám mellett magam rábíznám, de pl a birkámat, kecskémet és a disznókat nem. Itt viszont fordítva van: Ha az állatorvosnak a két büdösparaszt a disznóólban az akol palánkjához odahúzza a disznót pés jó erősen lefogja, akkor az orvos gyorsan benyúl, döf, majd efordítja a fejét és injekcióz. Ez még elmegy tehénnél, nehézellést nem vállal, ahhoz idős tehenész bácsit kell hívni, ha azt akarjuk, hogy a tehén és a boci is megmaradjon, de ha megelégszünk állatorvossal, akkor az bead egy injekciót, aminek következtében a tehénből a méhével eggyüt jön ki a borjú, persze belefulladva (20e Ft-ot kell fizetnie a parasztnak a veszélyes hulladékok megsemmisítéséért: Kiszállítatja a paraszt a dögtéérre a 5tehenet és mire 6 órra műlva jön érte az ATEV úniósnormás autója, se bőre a húsa java oda, csak a csontok, az inak, a két szemgolyó és az üres méh az üres burokkal...

Pedig az állatorvosi egyetem a legnehezebb, nincs olyan, hogy beszámított vizsga, ha valaki kibukik a 3. évben, akkor előlről kell kezdenie és egy vizsgáját se számítják be.

Annyi a baj az állatorvosképzéssel, hogy amikor még éltek azok az orvosember juhász bácsik, akik 25000 év tapasztalatát és tudását birtokolták, nem vitették fel őket a katedrákra.

50 évvel ezelőtt egy vidéki állatorvos többynire azzal kezdte, hogy felkereste etzeket az embereket, kdeves bátyám! nak szólítván őket, tőlük a szükségeseket eltanulták (persze ahhoz, hogy a tudása 33%-át átadja az öreg, 4-6 évig kellett vele jóba lenni, egyszer biztos, hogy koki részegre itatta le a bácsi a Doktor urat)
Ez az oka annak, hogy 70-80 éves állatorvos bácsik még tudnak. Olyik még macskát miskárolni is.

koboldmaki 2011.03.06. 07:37:47

Az ember is csak egy állat, ezért egy humanoid nyugodtan rábizhatja magát egy lódoktorra.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.06. 08:08:41

@koboldmaki: A lóorvoslás külön művészet. Természetesen lódoktor orvosol humanoidot (annak csak két lába van, de egyiken se pata).

Állítólag a román határszélen még van pár cigány lókupec, akik értenek a lóorvosláshoz. Az igazi orvosember azonban csakis a juhász lehet. Ugyanis a juhásznak mindenféle állata is lehet az akol környékén, ló, kutya, sőt olyan juhászt is ismerek, akinek Lada Samará-ja is volt. A csikósok azonban a birkát nem tudják a juhtól megkülönböztetni vagyis kb annyi eszük van, mint egy nyelvészprofesszornak, aki azt hiszi, hogy a juh az a választékos (academiai) neve a birka meg a népszerű, de nem tudományos. Viszont ha pl leültetetm Nádasdy Ádám prpofesszorurat és elétolom a juhpörköltet, hogy egye azt ő, én,, mint türhő vidékiparaszt viszont a birkából főtt pörköltet eszem, nojszen-dejszen, atán a professzorúr rögtön megtapasztalná, hogy biz' nem szinonímek.
És ez még a birkapörkölt főzés tudománya, hol vagyunk az orvoslástól! Akkor sejthetitek, hogy mit tud egy mai frissenvégzett állatorvos...

Ja és gyorsan: nehogy valaki a gyógyszerismerettel jöjjön nekem, mert egy igazi számadójuhásznak nem csak injekciós készsége van az akol melletti szálláson a dikó alatt egy kis 100éves szivaros ládikában, de az összes érvényes licenszes jughászati gyógyszert keresztbe, oda és vissza ismeri (régente, a téeszidőkben lopatott is az állatorvossal magának)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 17:43:58

@koboldmaki:

Te egy kisnövésű néger vagy? Nem bántásból kérdem ám, sőt nagyon ügyesen gépelsz!

Nina Skye 2011.03.06. 21:51:25

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: buzi vagy az mar nem kerdes, ha az eroszakos kozosulest sexnek hivod, raadasul s-sel!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 21:55:00

@Nina Skye:

És megint sámlizik...Kicsit sajnálom is, hogy nem tudom megint kibaszni egy napra!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.06. 22:02:12

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol:

Alizkám, inkább arról mesélj, hogy te ottan Csodaországban rá szoktál e bukni a treffek kárójára! Haha!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 03:47:27

Üssétek! Üssétek!
/a felnémeti kovács/

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.09. 23:35:51

@magyar-magyar szótár: @Frick László Emlékzenekar:

Ti verekedjetek össze egy iszapteknőben, a győztest kihívom egy szópókerre.

magyar-magyar szótár 2011.03.10. 01:11:19

@Levéltáros: A játszma végetért, halomban Ön előtt a leosztott betlirevalók, bemondható ultimók, gyári original rojálflöshök, de Ön múltszázadi Népszabadság-ok pókerrovatából mondott be exhass sorokat
meg ilyesmi.

Sajnos a barom most igába hajtja a fejét,
@Frick László Emlékzenekar: Györe Csöre! Csálé, hajsz!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.13. 07:50:09

csikló, fasz, végbél, zsorzsett
süti beállítások módosítása