A camambert egy sajtféleség. Ahhoz, hogy megértsük ezt a végtelenül perverz és undorító valamit, amit egyes buzeránsok és aberráltak a szájukba tömködnek, meg kell értenünk magának a sajtnak az elkészítési módját.
A sajtok -többnyire- tejből készülnek. Ezek különféle emlős állatok zsíros folyadékot termelő módosult zsírmirigyének fehéres váladéka. Ennek a váladéknak adnak 'oltóanyagot', amely nem más, mint büdös és nyákos erjesztőbaktériumok sárgás tömege. Az erjedés során a fehéres mirigyváladék megkocsonyásodik, koagulálódik. Ekkor a kocsonyás váladékrészecskéket leszűrik, és ezt a folyadékot vesztett zsíros koagulátumot hívják fiatal sajtnak. A sajtot ezután érlelik, ami nem mást jelent, mint további perverz játékot a baktériumokkal. Később a sajtot penészgombák lepik el és eszik meg. Ezt az erjesztett, kicsapott, baktériumok által félig emésztett penészes mirigyváladék-kivonatot hívják Camambertnek.
Természetesen ezt az ocsmány szart a csigaevő és buzuló, valamint zsidósan raccsoló franciák találták ki és tömködik egymás szájába perverz estéiken, mikor drága hazánk trianon által megtépázott, vérző testének térképe felett élik anális elveken alapuló nemi életüket!
A magára nem adó, eurószívű, hazánk drága vérét szívó nem-szittyák megpróbálják ezt az undormányt utánozni. A frissen elkészített camambert irodaasztalukba rakják HETEKIG, mondván a camambert úgy jó, ha folyósra rothad. És hetekig tartó rothadás után csillogó szemmel előveszik ezt az undormányt, pirítósra kenik és megeszik!
Mondanom sem kell, hogy mennyire mérgezett a szíve ezeknek a balliberális átokfajzatoknak, akik péntek estétől szombat estéig kipát vesznek, felragasztják a műpajeszukat és tóraidézeteket mormolnak a bajszuk alá, és egyes esetekben mindezek mellé négerek!
Hát nem is csoda, hogy itt tart az ország, mielőbb szabályozni kell a sajtfogyasztást, magyar ember gyomrába csakis rugalmas, friss trapistát!