Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Női Orgazmus Specifikációi

2011.01.09. 10:40 Frick László Emlékzenekar

 

britből fordította Frick László Emlékzenekar

Szerzők: Abby B. Lenhard Glasgow University, Rebecca Wutkovitch Durham City University

 

A két jelentős brit tudósnő 50 év kutatási eredményeit összegzi zseniálisan két gépelt oldalnyi terjedelemben, aminek kivonatát itt a Kigondoltam! nőiélvezőinek örömére először tesszük közzé Magyarországon.

 

Tehát: Nem vagy egyedül, Nőtársunk!

Beautiful Agony Beautiful Agony

 

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://2.bp.blogspot.com/_z_gmWlY-PXo/SkQXQKVzuuI/AAAAAAAAA3A/u_IzvkEZcU8/s400/P1501-K1FS.jpg”.

Közhelyszerűen ismeretesek a férfiorgazmus fázisai, amikben külön-külön is megnyilvánul  ennek az infantilis   emberi nemcsoportnak az irreverzibilis retardáltsága.

A férfiorgazmus olyan, mint egy dögunalmas agyváltós osztrák [Puch] bicikli, amiben van összesen az a két sebesség és már kész is. Esetleg háromsebességes (primitívebb afrikai néptörzsek hímegyedei, lásd jelentős svejci tudósnők kutatásait Kenyában és Mozambikban.) [A brit tudósnők sajnos nem ismerik Soedeinde Dorkát, különben kutatásaikat Magyarországra is kiterjesztették volna –a ford. megj.]

 

A nők a közhelyesen ismert három női orgazmusponton kívül még

hét más testtájon keresztül is képesek orgazmust megélni.

 

Ezek a testrészek: Orr (szimat, a szimat általi orgazmusok külön dolgozat tárgyai -> Kellemetlen Illatok fejezet)

                              Fül ( a házinéni a fülére erősített „halláserősítő készülék” segítségével, ennek hiányában egyszerű üveg ivópohár falratapasztásával hallgatja a szomszéd szobában vagy a szomszéd lakásban szeretkező fiatal pár hangjeleit, különös tekintettel a prütykölés és kamatyolás jellegzetes pruttyanásaira.

 

>>Mióta Ear Zoom-ot használok, nincs szükségem Cikatridinára!<<  Mrs Sandorne Kovacs,  Bocharest, Hungary

                         Ujjbegy –kopogás az asztalon, egyre sűrűbben (bizseri)

                              Vizelet visszatartása (uretáris orgazmus)

                              Széklet visszatartása  (orgasmus rectalis spec.)

                              Oralis Gastroenterialis (szájon át, táplálkozással, pl puszta kézzel töltöttkáposzta kihalászása a fazékból, német kultúrkörben: káposztásknédli falás, lehetőleg melltartó  nélkül, bugyiban a tévé előtt (Az Isteni Férj távollétében)

És végül egy nem szerves testrész, a bankkártya: Minden bio-működésű lény közül egyedülállóan a nő éli meg orgazmikusan azt, ha Az Isteni Férfi tölt egyet a bankkártyáján. A nő arcát  az értesítő sms olvastán  pír futja el, orrcimpái kitágulnak és kevés verejtékelválasztás indul meg a hónaljában s rögtön a tükörhöz fut, hogy frizurcsiját ill. sminkjét ellenőrizze s eközben kezével:

A: legyezi arcát.

B: a kocsikulcsot keresi (-> nyuszifarkas kulcstartó - tenyérorgazmus)

 

Végül fölvesz egy jóillat szprét az asztalkáról és kívülről lefújja a hónalja csikisen nedves foltjait.          

19 komment

Címkék: nőiorgazmus hellóortodoxkarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr452564906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdösmackó 2011.01.09. 10:38:06

Fantasztikus kapcsolat az ear zoom és az orgazmus között!
Csodás poszt!

Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.01.09. 11:50:17

Van ebben valami igazság, hogy a plasztiknak katalizátor szerepe van a nők életében, mert minap is karácsonyeste, hiába dugattyúztam a sógornőt, csak nem akart megnyikkanni se. Aztán mikor megjött a család többi része és anyukától egy ámerikánekszpresszt kapott diszkréten sznob csomagolásban, csak kijött belőle a sikoly, amiért igazán én dolgoztam meg.

rotfl · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.09. 14:04:46

A női orgazmus olyan mint a Yeti, mindenki csak beszél róla, de még senki nem látta!

büdösmackó 2011.01.09. 14:41:20

@rotfl:

nem látni kell, hanem érezni!
nyipeg a nunás, aztán liheg, majd faszán összehúzódik a nunája! ez utóbbi király dolog, viszont nem kell annyit reszelni, ha kúrás közben jól orrba vered, ugyanúgy összehúzódik a meglepődéstől, de lehet tubákot vagy borsot szórni kúrás közben az orra alá, csak ügyelj rá, hogy szorosan tartsd, mikor elkezd tüsszögni! állati jó!

rotfl · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.09. 15:35:00

@büdösmackó:

Az gondolom, nem jutott eszedbe, hogy a szagod miatt nyipeg, liheg a nunás! Te még különben se voltál nővel soha!

_nyuszi_ 2011.01.09. 20:25:11

ezen az ótvar párducmintás párnán sose lenne orgazmusom. még hitelkártyától se.

nagyon szép, alapos poszt.

büdösmackó 2011.01.10. 02:21:54

@rotfl:

akire én ráfekszek az már annak is örül, ha él!
te nem voltál nővel, te linuxos gyík!

büdösmackó 2011.01.10. 02:22:38

@márnyuszi.:

ugye? Frikk nagy kutatónk, amellett író is!

Frick László Emlékzenekar 2011.01.10. 04:07:35

@Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen:
A tudósnők nem ismerhetik az ujjonátérezhető orgazmust, amit pl értékesebb (vagy jegy) gyűrű felhúzásával csiholhat ki az ostoba hímm állat, ugyanis magaszínvonalú értelmiségi nők általában nem sokat foglalkoznak ujjékszerekkel de még egy nyavalyás köldökpierciengjük se nagyon van.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.01.11. 10:45:55

Na csa ezt meg ne lássa Bruria...
Megkapnád a magadát, te hímsovénkecske:)

alt.dro.hasz 2011.01.11. 19:06:44

Te mi a faszért írsz a női orgazmusról,
mikor fingod sincs az egészről?
Ez trágya "munka"!

Frick László Emlékzenekar 2011.01.12. 08:15:18

@alt.dro.hasz: Eltévesztettem a házszámot és ez a Rájöttem, ahol az embernek fingjának kell lennie valamiről?
Bazdmeg wezért baszták el anyádék a sok pénzt az újságíróiskolákra meg kommonikácijószakokra és a bicskaügynöki tanfolyamra, hogy ne tudja, hogy a magyar újságíró számára nem az a lényeg, hogy értsen a trágyához, amit hoaxál, hanemhogy a STÍLUS A STÍLUS

tudod, mi az, te , te (te ki is vagy? nem is érdekel) A STLUS a kifejezésekben való tobzódás és a felháborításivágy kiélése.
Sajnos a fenttrágyalt brit tudósnők öltözködése jellegzetesen lompos (pl nem mossák ki a hónaljszagú blúzukat hanem kiakasztják az erkélyre szellőzni) és így nem ismerhetik a Kilencedik Típusú Nőiorgazmust, ami akkor fogja el, amikor a sok savanyú baszatlan picsa a melőhelyen meglátja a kiskosztümjét az új cipőjével!

Látszik hogy nem vagy nő...

Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.01.14. 01:53:24

@Frick László Emlékzenekar: Istenuccse, mintha a Micit hallanám, felét se értem, de biztos jogász vagy te is. Mindenesetre igazságod van, mivel őt is a vadregény győzte meg, hogy gyűrű helyett néha csuklón hordott vasakból is lehet öltönyös romantika, meg hogy kódor sittes is lehet ember, akkor is, ha
mellébeszél, pedig van ám ott is ujjérzékenység, igaz ő is cizellálja annyira, hogy lapos és lekerekített sarkú műanyaglapok csaljanak a szemébe párát.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.14. 01:56:59

@Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen: De öreg már a punci, s a pára bizony csúnya váladék. Bár még feh'r, de nincs válasték mert a segge aranyeres, a rohadtfogai közé megg csak nem tezed.

Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen 2011.01.14. 02:26:02

@Panther_V: Szemedbe ment a pára neked is. A fogai közé meg simán, mert átgondolva az itt megejtett 2011/01/07/nok_helyzete_az_uj_rendben
első lényegi kijelentést, azt kell mondanom, hogy a tapasztalat mást mutat!
A szájuk a legfontosabb, mert amíg be van tömve, addig ugye nem beszélnek, de a nyelvük mozoghat. A nemzet pedig nyelvében él!

Frick László Emlékzenekar 2011.01.15. 05:41:22

@márnyuszi.: Jól látható, hogy a párducmintán arcával genitáliseredetű orgazmust mímelő csajszi arra az 1200 ausztrál dollárra gondolva élvez el hosszú perceken át (ha Mohamed próféta csúcsteljesítményét, a napi 30 ejakulációt összeadjuk, se kapunk hosszabat öt percnél)
amit az Abby Winters Vállalattól fog kapni -csupa helyes, kedves arcú csaj a crew meg a górék.

Frick László Emlékzenekar 2011.01.15. 05:48:35

@Panther_V: Kisfiam, befizeted egy bali-szigeti telelésre, érintés nélkül úgy kezd el élvezni, hörög, sikong, hogy a Káma Szutrában sem olvasni az átgondolás-os át-érzéses orgazmus tárgyában ilyesmiről.

A férfiak lesik az amerikai filmet, jön egy, a nők számára pornó jelenet, Fred Marybell kezébe ad egy négyzetes kis koporsóalakú brilldobozkát, Maribell olyan arccal veszi el, mintha egy epres Danont lenne, kinyitja és ÉÉÉLVEZ! A barom hímállat ásít, mit kell cirkuszt csinálni egy jeggyűrűből, viszont a tévét néző nő szemében kis tüzek gyúlnak az átélt élvezettől, a férjére ajkat pityeszt , Tuu Dummkopf, Scheißschwanzer Schweinehund, mid dúdol thee aus FrauenSeele tuu Arschhaider!
süti beállítások módosítása