Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Nyalófólia

2010.08.31. 07:32 Frick László Emlékzenekar

Ne aggódj, jól csinálod A legjobb eset az, amikor konkrét utasításokat ad a csajod, de ha ezt nem teszi, akkor is ki tudod következtetni, hogy mi a helyzet. Figyeld a légzését, ha finoman, fokozatosan gyorsul, akkor jó úton jársz, ha bizonyos mozdulatokat hirtelen légzésvétel kísér, akkor azokkal inkább hagyj fel. Ha nem tudod egyértelműen eldönteni a dolgot, akkor lassan mozgasd a nyelved, és ha felveszi a ritmust a saját testével, akkor nagyon jól csinálod a dolgod./Forrás :medipress -> origo-pont-hu/

 

Sajnoshogy egyre gyakoribb az a szituáció, amiben nőtársaink engednek a pasijuk lelki és nemkevés esetben hangsúlyoznám fizikai terrorizálásának és engedik kinyalni magukat.

Csajok & pasik valamint Velvet és más korszakos, alapvetően tudatformáló és attitűdszabó netokratív termékeket tallózva megtudhatjuk, hogy a nyalatás jóformán egy nőt sem érdekel vagy izgat, csak a pasijának igyekszik valami jót tenni hagyni  az illető nő, amikor a durva kényszer hatására enged.

 

Sajnos a NANE egyesület még nem fejlődött oda, hogy erőszakkal kinyalt nők OSB-lapból kiskiccelt sziluettjeivel is tüntessen.

>> M. Áronné,    éves tanárnő, erőszakos kinyalás következtében a férje gombatelepet csinált a vaginájából!<<

 

A férfiak, ezt is jól tudjuk a nőiportálokról valamint a papírterekről a Nők Lapjától nagyjából a Tina Magazinig húzódó frontokon, genetikaialag alacsonyabb tisztaságigényűek, mint a nők. Elég egy rosszulcsapolt sör, baktériumok kerülhetnek a férfi szájüregébe és amikor belehány a WC-csészébe, megtapadnak a peremen és félrecsúszik a búvárpipa  a csészét takarító nőtársunk szájáról és közelhajolva, mert elavult WC-llatosító-fertótlenítőt is használ, akár baktériumfertőzést is kaphat szegény! Hát akkor? - ha a pasija egyenesen sörözés után erőszakkal kinyalná?

 

Először a www.pudingocska.com speciális bugyizzasztó és faszcsepegtető weblapon találkoztam a nyalófólia kifejezéssel.

Sajnos a DUREX még nem igazán állt rá, így szexuálisan jelentősebb művésznők, akiknek majdnem olyan jó a vizuális ízlése, mint Index Anya hártyakovácsoló leányainak (Velvet, Strange's Fashion, Belsőség, Török Gábor Elemez, Addict) fogászati segédanyagból, de akár extra XXXXXL méretű kotongunmiból is készíthetnek maguknak nyalófóliát.

 

Állítólag ugyanis még vannak elavult vidéki nők, akik a szerelmesükkel hajlandóak össze(!)feküdni(!!), sok vidéki paraszt és vállalkozó pasi kérvekönyörög a nyalásért, akkor, ha már gyűrűs menyasszony, megengedi neki és a szerelmes férfi szorgosan bólogató buksijának a látványa szigoróan derékon felül, valahol a lélek egykori tájain valamiféle bizserit okozhat, amit a régebbi , mára elavult freudi pszichológia öröm név  alatt katalogizált.

 

http://0.tqn.com/d/aids/1/0/4/7/daminstr.jpg

Óvatosan tehát nőtársaim, hiszen a batériumok, gombák, esetleg mohadarabok súlyos vaginális fetőzéseket is okozhatnak, illetve szvingereléskor a nyalófólia nélkül nyaló művészember szájüregéből akár sperma is kerülhet a vaginába és kész a baj!

 Megint azt hittétek, hogy szokásosan ökörködök, mi? Hát vegyétek tudomásul, minden igaz, a búvárszerelésben vécéttisztító csaj, az antibakteriális lájn, a sörreklám a csapról a sörbe terjedhető bacikkal meg minden-minden, a Velvet, a Strange's  Fashion és a Pudingocska is. Az is igaz, hogy vidéken még vannak olyan gumicsizmában anyukájuk háza előtt füvet nyíró háromdiplomás picsák, akik csak olyan pasival szoktak szexelni, akibe szerelmesek is, és ezek a csajok élveznek már attól  , ha a plázamoziban a pasi megfogja a kezüket és a tenyerük közepébe simiz az ujjával (-> a mottóban idézett cikk, ujjgyakorlatok) vagy ha a hátizsákjában megtalálja a fiúja bennefelejtett úszógatyáját, akkor is mellkaközépen az egyébként csak klimax idején érezhető un "forróság" illúziója támad. Valamint ezeknél a szerencsétleneknél a kámaszútra csimborázója, ha a misszionárius pózból a kutyapózba kalandozik el.

 

És a vécétisztítós reklámokat, amikben a nők mosó- és takarító háziállatokként ábrázolódnak, akiket a lányuk, ha még opingvinek is, hülyének néz pinguiszeletlopás közben, szóval ezeket az ábrázolásokat  nem ilyen magamfajta, bicskaügynöki gyorstalpalón kommcsivizsgás baromarcok maszekolták, hanem többdiplomás jólképzett reklámmuffti profik!

 

 

 

 

49 komment

Címkék: nyalófólia

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr102232599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yvettebabacool 2010.08.26. 10:24:31

en kidobtam az enyemet, mert a hurkabelet mostuk ki, es kicsit fokhagymaszaga vot

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 08:41:05

A Török Gabesz is?! Felnyitottad a szemem!

Frick László Emlékzenekar 2010.08.31. 09:02:57

@LadyCarambole: A Török Gábor Elemez céges cucc, annyira blog, mint a Belsőség vagy a kendernmag vagy a Kerékagy.
Szegény címlaptündérnek még a Kóma c. film forgatásából is föl kell révednie késő este 5 órakor, hogy egyet toljon a címlaptalicskán a tge miatt. Még a subba miatt se kell fölkelnie a konyha kövéről, és egyébként hajnali 10.22 -igf alhat a további tolások miatt.
Ha nő lennék, a tge grúpija lennék. Ilyen kérdéseket tennék föl, miszerint nem látja-e veszélyben az alkotmányoságnak a valamit majd ide ki kell tanálnom, micsodájának a mijében.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.31. 09:05:21

@LadyCarambole: A Szakítós blogot ismered? nagyon fasza, meg a csajok és pasik is. De nem rossz az Origo Tabu +18 sávja sem, abban van részlet a Josephine Muetezbacher-ből, de vigyázz, kurvasok szöveg, olvasni kel, majdnem annyit, mint egy feliratos filmen.
Van még pókerblog, a legfirsseb bejegyzés az, ami arról szól, hogy rablók jártak a berlini pókerbajnokságon

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.08.31. 09:43:18

az uram szerint eme antitrendi írás nem szól másról minthogy a T. szerző is kinyalná az összes hölgy ismerősét ahogyan azt Kovács Laci bácsi elvtárs is teszi
"Valamint ezeknél a szerencsétleneknél a kámaszútra csimborázója, ha a misszionárius pózból a kutyapózba kalandozik el." bár ezen résznél meginogott a hitte hogy talán té szerző mégsem homoszekszuális de ezen résznél a bizonyosságnál több a tény-
"hülyének néz pinguiszeletlopás közben, szóval ezeket az ábrázolásokat nem ilyen magamfajta, bicskaügynöki gyorstalpalón kommcsivizsgás baromarcok maszekolták, hanem többdiplomás jólképzett reklámmuffti profik!"

-hogy valójában a popsi csapkodásban tud elmenni és ezen megvilágosulás nem megy közhely számban hanem ez a félelmetes valóság

Rosszindulatú Vászka 2010.08.31. 09:49:32

Igényes és korrekt tanulmány. Telve hasznos információkkal az olyan elvetemült díszpédányoknak, akik a józan ész és a személyes higiénia összes szempontját fegyelmen kívül hagyva arra vetemednek, hogy azzal a szájukkal illessék ivarérett nők alfelét, ahol azok vérezni meg hólyagot üríteni szoktak. Ez nem csak egészségtelen, hanem gusztustalan szokás is. Ráadásul nem macsós. Nem is értem, hogy maradhatott ki ennek tiltása a Szentírásból.

Commandante Jayasuriya 2010.08.31. 10:03:00

@Rosszindulatú Vászka:

Bizony, bizony...!
Vannak olyan felvilágosult vallások, amelyek nagyon helyesen, a nők eme tisztátalan testtájának, még az érintését is tiltják.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.31. 10:06:26

@Commandante Jayasuriya: oly zsenánt, hogy a kevéssé éber felhasználó, kinek agyát rendzseresen átmossaák a ravasz konzummédiák, azt gondlhatná, hogy ennek a bélsárból és verítékből tapasztott ganajkupacnak, amit Földnek nevezünk szubsztanciája volna a folyós-gombás pina. És még csodálkozunk, hogy még a Marslakók is messzire elkerülnek minket. Skandallum!

szanalmas 2010.08.31. 10:15:00

@Rosszindulatú Vászka:

Így van, igazi férfi nem nyal pinát, azért tart kutyát!
Amúgy meg benne van a bibliában, hogy ne paráználkodjál, ráadásul egyik képen sem nyalnak ki nőt a bibliában! Ez a pinanyalás dolog egy kommunista ármány, szerintem marx találta ki!

Rosszindulatú Vászka 2010.08.31. 10:20:37

@szanalmas: jó meglátás. Továbbá ugye a természeti népeknél sem fordul elő ilyesmi sohasenem. Amúgy is teljesen életszerűtlen, hogy szitya eleink, vagy a fagyos északon maradt rokonaink ilyesmit tettek volna. Ami meg a markotányosnőket illeti, nekik nem érdekük ilyesmibe fogni, legfeljebb, ha órabérbe és nem spriccbe számlázhatnak. Azügyben a nyalófólia releváns, bár csodálkozom, hogy eme termék ánuszi felhasználására nem tért ki a poszt. lehet, hogy a posztoló titkolt perverziókkal terheli kispogári életét? Talányos...

Commandante Jayasuriya 2010.08.31. 10:23:04

@Rosszindulatú Vászka:

Teljesen nyilvánvaló, hogy ennek az aljas összeesküvésnek részeként, a közismert nedvespunci királynővel, Rábatimivel mondatják el a kozmopolita karvalytőke által finanszírozott kertévében, hogy márpedig ő igenis valóságos UFÓ-t látott.

Commandante Jayasuriya 2010.08.31. 11:12:23

@Rosszindulatú Vászka:

Hejjbasszameg!

Tán tanulná meg ez a büdös ribanc az apparátot beállítani.
Bár az baromira nem hír, mert mindenki tudja, a rábatimi annyira hülyepicsa mindenhez, hogy még egy fényképezőgépet sem tud elsütni.
(persze a fasszal más a helyzet, azt marokkal és szájjal simán ekszponálja)

Yvettebabacool 2010.08.31. 11:15:32

odatapasztottam a hurkabelet a csunyamhoz, mi a kovetkezo lepes?

Rosszindulatú Vászka 2010.08.31. 11:23:43

@Commandante Jayasuriya: először aszittem csak tréfálkozol UFÓ-ügyben, de sújosabb a hejzet, mint első "blikkre" tűnik.

www.napidoktor.hu/eletmod/5830/raba-timea-a-lanyom-szellemekkel-diskural/

Yvettebabacool 2010.08.31. 11:28:55

nem lehetne abbahagyni ezt a pontos j-vel valo elipszilonozast? kikeszultek az idegeim tole

Commandante Jayasuriya 2010.08.31. 11:31:35

@Rosszindulatú Vászka:

VÁÁÁÁÁÁÁHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...!!!

Szép család, de végre már az elhidegedett férj is odanyilatkozhatna, hogy ő mit látott...

Rosszindulatú Vászka 2010.08.31. 11:32:00

@Yvettebabacool: de lehetne. Lehet más... na haggyuk.

Yvettebabacool 2010.08.31. 11:57:13

@Rosszindulatú Vászka: csak kotozkodok te suger, ne hisztizz, nesze itt egy puszi vagy mi:*

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 11:57:30

Szerintem hasznos találmány a nyalufólia, eksön után lehet rajta melegszendvicset készíteni.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.31. 12:03:59

@Yvettebabacool: szal ez nálad puszi, Yvettnél meg csillaghányás?

Rosszindulatú Vászka 2010.08.31. 12:10:05

@21méter: azért én nem szeretnék ott lenni, mikor a nejem ijesmit lel a cuccaim között.

Yvettebabacool 2010.08.31. 12:11:47

@Rosszindulatú Vászka: egen, Yvett csak hanyni tud, en puszizni is

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.08.31. 13:05:06

A dental hygiene, mental hygiene stb fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni!

Rosszindulatú Vászka 2010.08.31. 13:10:12

@21méter: a rádióba hallottam a történetet (Maksa ús agymenésébűl), hogy egy 15 éves házasságot sikerült lenullázni egy ficeknek három szóval. Nyaralásból hazafele megálltak egy ismerősnél és este monta anyu apunak, hogy aszonta neki a turcidoktor, hogy pár napig csak gumival lehet, mer valamit összeszedett a strandon. Mire apu: rendbe, hozom a kocsiból. Szal éberség, nehogy az ellenség keze betegye a lábát.

kiraaaaa 2010.08.31. 13:17:37

Szex közben:
-jó, édes, gyere, nyalj ki!
-várj, letépek egy csíkot a fóliából! Bassza meg, kicsi lett! Hol az a kurva olló?
-oké, de én addig felveszem a recskakesztyűmet!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 13:23:49

@Rosszindulatú Vászka:

Gondolom vonattal mentek, az volt a gond. Bár én nem nagyon értek az ilyenekhez.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 13:24:30

@kiraaaaa:

Az első mondat kivételével teljesen reális a párbeszéd.

kiraaaaa 2010.08.31. 13:27:48

irtásos puncira még csakcsak jó ez, de a bozótossal már bajosan kompatibilis ez az eszköz,de lehet, hogy szettben árulják a fűnyíróval.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.31. 13:35:13

@kiraaaaa: mostan divat ez a sok az egyben akció. Epiláló-nyalató észlet. Tök normál.

@21méter: meghogy, ha nyaralásból jöttek, hol taliztak a lukáccsal? Sok itt a kérdés.

kiraaaaa 2010.08.31. 13:37:01

@Yvettebabacool: 2in1, először az élvezet, aztán a fájdalom

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 14:03:17

@kiraaaaa:

2 in 1, azt felénk gangbang-nek hívják.

kiraaaaa 2010.08.31. 14:13:47

@21méter: itt egy piaci rés, tessék szettben árulni: fólia+recskakesztyű, midnek jól jár.

kiraaaaa 2010.08.31. 14:14:25

@Yvettebabacool: az kibaszás

@21méter: nálunk, teszkógazdaaságosnak

Yvettebabacool 2010.08.31. 14:21:57

@kiraaaaa: mar akinek, nekem nem, mindkettot ugyanugy hivom majd, es megtanitom oket hogyan szivatja anyu a nepet

kiraaaaa 2010.08.31. 14:38:45

@Yvettebabacool: az meg a világgal kibaszás

Yvettebabacool 2010.08.31. 14:54:51

@kiraaaaa: ezt hivjak egocentrikus mikrotarsadalomnak:D

Yvettebabacool 2010.08.31. 15:32:34

@21méter: szerintem meg a seggedet a foldhoz verned ha erre laknal felem:)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 15:46:00

@Yvettebabacool:

Azt olvastam, hogy leeset tahó nálatok. Le is fagyott?

Yvettebabacool 2010.08.31. 16:02:03

@21méter: nem, de befutottunk, s almas lepeny is kerult az asztalra, amitol meleg van s jo illat

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 16:10:35

@Yvettebabacool:

Szerinted egy almáspitéért elköltöznék? Gondolkozz, asszony!

Yvettebabacool 2010.08.31. 16:22:54

@21méter: amerikas piteert mar nem kellene noszogassalak...amugy mi van, semmi?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 18:07:20

@Yvettebabacool:

Összetévesztesz szánalmassal. Egyébként ráhibáztál, semmi.
süti beállítások módosítása