Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A férfiak kézmosásárul

2018.10.12. 21:46 Kadarka Jánoska

Senkinek ne legyen kétsége arról, hogy a nők koszosabbak a férfiaknál. Aki látott már tinédzser lányszobát, pláne fürdőszobát, az nem kérdőjelezheti meg az igazságomat. De most nem általánosan a higiéniáról akarok írni, hanem csak a férfiak kézmosási szokásáról.

Ha egy férfi vécére megy, négyféle módon intézheti a kézmosást:

1. Sehogyan. Ezekről nem akarok írni, ezek olyanok, mint a koszos tinédzser lányok. Undorítóak, nyilvánosan kellene őket vízágyúval megtisztítani. Ha ilyet látsz, köpd le azonnal.

2. Vizelés ELŐTT mos kezet. Ezek azok a férfiak, akik szerint a farkuk annyira tiszta, hogy hozzányúlni csakis tiszta kézzel szabad. Az Einsteinnek tulajdonított mondást – amit valójában Nikola Tesla mondott –, miszerint hiába rázod, az utolsó csepp úgyis a gatyádba megy, nem ismerik. De nem ez a baj velük, hanem az, hogy teljesen félreértik a saját jelentőségüket. Azt hiszik, hogy fontosak. A farkuk, a személyük, minden. Ideális partnerei az időközben felnőtt koszos tinédzser nőknek. Egészséges ember elkerüli az ilyen aberráltakat.

3. Vizelés ELŐTT és UTÁN is kezet mos. A lépcsőházi emberek, a vélemény nélküliek, az akaratgyengék. Akik mindenkinek próbálnak megfelelni, de a gyengeségük miatt senkinek nem kellenek. Ajánlom, hogy te se akard őket.

4. Vizelés UTÁN mos kezet. Rögtön kettő kategóriába kell csoportosítani az ilyeneket:

- A normálisok. Semmi különös, anyuka megtanította, hogy pisi után kézmosás. Ettől még lehet tömeggyilkos és szívsebész is.

- A szuperintelligensek. Átlátjuk a problémát, és tudjuk is rá a megoldást. Kezet mosunk.

151_a_ferfiak_kezmosasarul_1.jpg

13 komment

A Sargentini jelentés margójára

2018.09.14. 14:15 villám.ló.láng.nyelv

szargentin.jpg

Azon felül, hogy Sargentini egy bomlott agyú, zavaros, bukott wannabe-politikus, aki ráadásul liberális és nő is, sikerült a jelentését teljesen zavarossá tenni. Ugyanis nem nagyon lehet megtudni, hogy a jelentés miről és kiről is szól. 

A jelentés ugyanis egyszerre szól visszaélésekről, jogállamiságról és a migrációról. 

Ne lepődjünk meg tehát, hogy hőn szeretett Vezérünk a migrációt látja a jelentés fő témának, míg sokan mondjuk a visszaéléseket vagy épp a jogállamiság körül tapasztalható problémákat látták a jelentésben, és azok miatt szavaztak úgy, ahogy.

A politika egy szakma és igen, egy tudomány. A témák tálalása, feldolgozása tematizáláson keresztül történik. Fontos lépés a politikában az elkenés, elmosás és valamilyen téma jelentőségének az áttételezése, a téma segítségével egy másik téma 'meghajtása'.

Mivel semmiben sem tud -nem akar- ez a rendszer egyértelműsíteni (adott problémák tematikus rész-elemekre lebontása, az elemek optimális megoldása, a probléma átfogó megoldásának kidolgozása, majd kivitelezés), a jelentést mindenki arra fogja  használni, amire éppen jónak látja.

Így vesznek el igen égető problémák, így keletkeznek a vészmegoldások és így alakul ki a politikai döntéshozók teljes bénulása, mikor egy probléma kezelhetetlenné eszkalálódik. A rendszernek bár proaktívnak kéne lennie -kurva anyjukba, ezért kapják a fizetésüket-, de marad a problémára várás, majd a pánikszerű, esetleges reakció, ami általában a legrosszabb forgatókönyv. Kicsinyes emberi és hatalmi játszmák eszközévé válik egy-egy probléma ahelyett, hogy a tényleges témakörre és annak megoldására koncentrálnának. 

Hát így megy ez.

12 komment

Címkék: feminizmus liberális wankel-motor patkány anyádpicsája kergemarhakór tetűírtás egetbaszás

Üzleti lehetőségek a napkitörések kapcsán

2018.07.13. 22:53 Kadarka Jánoska

Nem tudom, mennyit kell itt magyarázni, hogy mi lesz a következő komolyabb napkitörés hatása, mindig elvesztem azt a cetlit, amire felírom az olvasók átlag iq-ját. Röviden a lényeg: minden elektronikusan tárolt adat el fog veszni. Google keresési előzmények, Facebook profil, bankszámla adatok, az Ügyfélkapu meg az ott feltöltött adóbevallás, és hát Észtország kompletten. Ők még 2013-ban papírmentessé váltak, mindent elektronikusan intéznek. A napkitörésig.

Nehéz idők jönnek arra, akinek nem lesz kinyomtatott bankszámlakivonata. Vagy a sárga csekk jobb széle arról, hogy befizette a gázszámlát. Egyszóval papír, papír, és harmadszor is papír. Aki nem nyomtat, az nem éli túl a digitalizált világ összeomlását.

Három stratégiát ajánlok a befektető olvasóknak:

  1. 1. Nyomtasson ki mindent magának, illetve pénzért a szomszédoknak. Kis pénz van benne, a rábeszélő képességtől függ, mennyire lehet beparáztatni az ismerősöket, de aki jó ebben, az sokat tud nyomtatni. Pénzért.
  2. 2. Papírgyárak részvényeinek a megvásárlása, esetleg papírgyár alapú befektetési alapokba való befektetés. Amint összeomlik a digitális gazdaság, megyünk vissza a papírhoz, akkora emelkedés lesz, hogy kiakadnak a profitszámlálók.
  3. 3. Erdőültetés, esetleg vásárlás. A papír miatt, ezt is nem magyarázom.

Na most. Aki ezt elolvassa, annak azt ajánlom, hogy vegyen egy új tintapatront a két éve beszáradt helyébe, és nyomtassa ki ezt a tanulmányt, mert aranyat fog érni, amikor a nap kisüti a biteket.

150_uzleti_lehetosegek_a_napkitoresek_kapcsan_1.jpg

A komolyabb szabadidővel rendelkező olvasóknak pedig csak annyit mondok, kőtábla. Lassú, de örök.

13 komment

Üzleti lehetőségek a globális felmelegedés kapcsán

2018.05.20. 18:35 Kadarka Jánoska

A világ számos tudományos műhelyében foglalkoznak a kollégák a globális felmelegedés feltérképezésével és a felmelegedés lehetséges hatásaival. Az üzleti élet prominensei ugyanakkor pénzt csinálnak a felmelegedésből. A régimódiak a felmelegedést tagadva próbálják kifacsarni az utolsó dollárokat a régi, környezetromboló üzletekből, a startup nemzedék meg új megoldásokkal készül a nagy változásra. De csak egy olyan műhelye van a világnak, ahol az üzleti szemlélet és a tudományos gondolkodás is olyan magas szinten van, hogy semmi máshoz nem fogható üzleti lehetőségek is feltárásra kerülnek.

Kartográfia.

Tudományos háttér

Azt sokan tudják, hogy a jég olvadása megemeli a tengerszintet. Elég sok szárazföld fog a tenger alá kerülni, például Hollandia és Banglades nagy része, ezek az országok igazán nagy bajba fognak kerülni. De hát mit gondoltak, amikor a tengerpartra költöztek. Felelőtlen népek, jobb is lesz, ha eltűnnek.

Aki látott már térképet, az tudja, hogy a tengerszint feletti magasság az egy fontos jelzőszám a térképeken. A Kékes 1024 méter, a Csomolungma 8848, hogy csak néhány jelentős hegycsúcsot említsek. De vajon mennyi lesz a magasságuk 2060 körül? Bizony, a Kékes 1023, a Mount Everest 8847 méter lesz a tengertől mérve, köszönhetően a globális felmelegedésnek és a jégsapkák olvadásának.

A jelenlegi földgömbök, az atlaszok és a térképek mind elavultak lesznek, ki kell cserélni őket. Ugyanúgy, mint amikor kiderült, hogy van egy olyan földrész, hogy Amerika. Senki nem árul már olyan térképet, amiről Amerika hiányzik. Eladhatatlan lenne, amióta Amerigo Vespucci berajzolta az új kontinenst a térképére. Akkor lecserélték az összes világtérképet, mert lett egy új földrész. Most le fogják cserélni az összes térképet, mert megváltozik mindennek a magassága.

149_uzleti_lehetosegek_a_globalis_felmelegedes_kapcsan_1.jpg

Ez a sok szám a térképen mind lecserélendő.

Akinek esze van, az a kartográfiába fektet. Ha van iparág, ahol fellendülés várható, akkor az a térképészet. Minden, ismétlem minden le lesz cserélve. De nem kell semmit innoválni és bevezetni, csak a számokat egyel csökkenteni. Zéró beruházás, maximális haszon. Na, ez az üzlet, nem rakéta, a stadion meg az elektromos autó.

14 komment

Eszmélet

2018.04.15. 23:11 villám.ló.láng.nyelv

Image result for cockroach on orange

 

Csak ami nincs, annak van bokra,
csak ami lesz, az a virág,
ami van, széthull darabokra.

(.....)

Rab vagy, amíg a szíved lázad -
úgy szabadulsz, ha kényedül
nem raksz magadnak olyan házat,
melybe háziúr települ.

(.....)

Igy iramlanak örök éjben
kivilágított nappalok
s én állok minden fülke-fényben,
én könyöklök és hallgatok.

8 komment

A hit ereje, avagy magyar történelem dióhéjban (1990-2026)

2018.03.16. 10:44 szanalmas

2018 újra a csodavárók éve!

 

Antall takarodj!

Boross takarodj!

Horn takarodj!

Orbán takarodj!

Medgyessy takarodj!

Gyurcsány takarodj!

Bajnai takarodj!

Orbán takarodj!

2022: Te is takarodj!

2026: Ő is takarodjon!

2027: Mindmeghaltunk!

11 komment

Az univerzum egy gumilabda

2017.10.21. 10:10 erő.est.ormok


bouncy_ball.jpgKétségkívül az elmúlt hét legnagyobb tudományos felfedezése a LIGO által detektált neutron-csillag egybeolvadást megelőző gravitációs hullámok es az azt követő kilonova-jelenség összekapcsolása volt. 

Az emberiség számára végképp bizonyítottá vált, hogy a téridő szerkezete nem stabil, hanem tetszés szerint összenyomható.

Az index újságírója ezzel kapcolatban eljutott odáig, hogy a villamoson ezekben a pillanatokban a velünk szemben ülő ember kissé közelebb került a téridő hajlásnak köszönhetően.

De vajon hányan jutottak el addig, hogy egy 130 millió fényévnyire levő jelenség nemcsak a szemben ülő szimpatikus úriembert rendezi át szép csöndben, hanem MINDENT ebben a 130 millió évnyi gömbben? Elgörbítette a téridőt és ezzel 'közelebb' majd 'távolabb' húzta-nyomta a mi holdunkat. A napunkat. A naprendszerünket. És az összes anyagot ebben a 130 millió fényévnyi sugarú gömbben, aminek közepén a neutroncsillag van. De mi lesz, ha eléri a téridő-szerkezet hullámzása az univerzum szélét?

Ennek az egésznek a jelentősége óriási! Eddigi tapasztalt világunk azt mutatta, hogy univerzumunk egy gumilabda, amelyen belül milliónyi objektum kering bizonyos szabályok szerint, kb mint a csillámok azokban a gumilabdákban, amelyekben folyadék van.

Egy biztos: a labda nyugalmmi állapotában bármit csinálhat a sok-sok csillám a gumilabdán belül, bizonyos szabályokat követve, a labda alakjára egy-egy csillámnak nincs hatása. A labda alakjára csak mi vagyunnk hatással, mikor azt nyomizzuk vagy pattogtatjuk.

Viszont ha belegondolunk, a mostani felfedezéssel olyan, eddig csak elméleti szinten feltételezett jelenség lett megmutatva, hogy az asztalunkon lévő gumilabdában minden külső behatás néllkül a fényes kis lapkákból kettő el tudja  érni azt, hogy előbb körülötte minden egyes lapka megmozduljon, azután pedig a gumilabda alakja is megváltozzon!

Ha az egész jelenséget az univerzumra vetítjük át, és  ez eddigi fizika, asztrofizikai és elméleti fizikai ismereteinket ennek a modellnek az értelmezésére használjuk, akkor rájövünk, hogy van esély arra, hogy az unverzumunk lehet, hogy TÉNYLEG egyfajta gumilabda, amit néha leejt egy kisgyerek a polcról - ezt hívjuk mi nagy bummnak.

És a polcán még sok-sok ilyen labda van...

Egy szónak is száz a vége: mindenképp májgombóc levest fogok enni ebédre.

 

34 komment

Címkék: orbán serrano orrszarvú elmélet gránátalma alakformálás ganaj tetűírtó

Az írók hatalma

2017.09.30. 22:38 Kadarka Jánoska

Egy író nálánál sokkal okosabb embereket is meg tud írni a szövegében, olyan mondatokat tud adni a szájukba, amik illenek az adott tudós karakteréhez, de azokat valami miatt soha nem mondták ki. De kimondhatták volna.

Következésképpen az írók a legokosabbak, a legokosabb író pedig az, aki a legokosabb tudósnak tud élethű párbeszédet írni.

– Hagyja csak a harisnyát – mondta Einstein a mexikói prostituáltnak, akit alig két órája szedett össze a hotel bárjában – szeretem, ha egy nőn van fehérnemű.

– Rendben drága, ahogy akarod. – Perverz fasz, gondolta a lány, de ennyike, mást nehogy akarni merj – De anál nincs, azt már lent is mondtam.

– Világos – simította kétfelé sűrű bajszát Einstein. – Esetleg egy csók? Ott lent. Van pénzem, megfizetem.

148_az_irok_hatalma_1.jpg

Nyilván tudnék írni Stephen Hawkingról is, csak nem szeretnék visszaélni az olvasók türelmével, mert a joystickkel kirakott betűkből csak nagyon lassan lesz mondat.

9 komment

Címkék: tudomány hellókarácsony

Holdraszállás

2017.09.16. 23:17 Kadarka Jánoska

Jegyzőkönyv besorolása: Szigorúan Titkos

Fedőposzt: Uborka (aki ezen poszt olvasására nem kvalifikált, az csak a fedőposztot látja)

Hozzáférés: Átvilágított és Minősített Potenciális Résztvevők

 

Egy nemzet nagyságát a rendkívüli eredményekkel lehet a leghatékonyabban demonstrálni. A két százalékos búzahozam-növekedés senkit nem érdekel, ahogyan ezt a kollégáknak magyarázni szoktam az értekezleteken, ellenben ha valaki gázpalack nélkül felmegy egy hegyre, azt minden újság lehozza. Pedig micsoda munka van a búzanemesítés mögött, de ez sajnos senkit nem érdekel.

A mai világban kétféle teljesítménnyel lehet egy nemzetet eredményesnek elismertetni. Sporttal és űrkutatással.

Kormányunk a sport területén már nagy lépésekkel halad előre, a stadionépítési program, a futball akadémiák és a TAO program szinte garantálják, hogy a Magyar Futball Válogatott világbajnok lesz. A FIFA világranglistán 59. a magyar válogatott, mondhatjuk tehát, hogy sínen vagyunk, csupán 58 kis lépés kell az elsőséghez. Ellenben az űrutazásban nagy a lemaradásunk. Viszont a lehetőségeink is nagyok.

A futball mellet az űrverseny volt az, ami az elmúlt 50 évben meghatározta a nemzetek rangsorát. Nem véletlen, hogy az oroszok folytatják a szovjet hagyományokat, az amerikaiak a Marsot célozzák, és a kínaiak újra a Holdra akarnak lépni. Mert bizonyítani akarják, hogy birtokukban van a csúcstechnológia.

Országunk, dicső Magyarország kicsi, és erőforrásaink nem mérhetők a fent említett hatalmasokhoz. De egy ún. amerikai-típusú holdraszállásra azért képesek vagyunk.

A nagyközönség számára talán nem nyilvánvaló, hogy az amerikaiak 1969-es holdraszállása egy óriási kamu volt. Stúdióban forgatták a filmeket, a zászló lobogása, az árnyékok, az emberek mozgása egyértelművé teszik, hogy a projekt egy óriási átverés volt. De Amerika megcsinálta, mert ez kellett, hogy a világ vezető nemzetévé váljanak.

147_holdraszallas_1.jpg

A feladatunk egyszerű. Juttassunk Magyar Embereket a Holdra. Egy ilyen projekt majd bebizonyítja, hogy a Magyar Nemzet nem alábbvalóbb, mint az amerikai vagy a szovjet, hanem egyenrangú. És ha az amerikai ún. hamis-technikával csináljuk meg a Magyar Holdraszállást, akkor a nemzetünk elismerten az első lesz a nemzetek rangsorában.

Jelen dolgozat szigorúan bizalmas, olvasni csak azok tudják, akik a nemzetbiztonsági átvilágításon háromkeresztes eredményt értek el. A bizalmas, ugyanakkor nagy elérést biztosító közlésre azért van szükség, mert ŰRHAJÓST KERESÜNK!

A Magyar Holdexpedíció tervezett indulása 2025. Addigra kell összeállnia egy olyan megbízható csapatnak, akik még kényszervallatás alatt sem ismerik be, hogy nem a holdon, hanem csak az etyeki stúdióban történt/történni fog a Holdraszállás.

A jelentkezéseket a kommentekben kérjük, a szkafandereket költséghatékonysági okokból kizárólag L-es méretben készítjük majd el, ezt kérem figyelembe venni.

Holdra fel!

15 komment

Uborka

2017.08.26. 08:21 erő.est.ormok

 

uborka.jpg

A tökfélék rendjébe tartozó, zöld, hosszúkás termésű növény. Nyáron igen sok  terem belőle,mondhatni szezonja van. Nincs is más dolgunk vele, lemenni a zöldségeshez, meghámozni, felszeletelni és jóféle joghurttal felkockázva vagy lereszelve lehűteni, majd unott arccal a konyhánkban, Bartókrádió hallgatása közben egy jó szelet kenyérrel megenni.

Természetesen leírhattan volna valami hipszter receptet  is pl. gazpaccsó, vagy felsorolhattam volna 5 érvet ami az uborka mellett szól, de ki a fasznak van kedve ilyen sokat írogatni, hiszen uborkaszezon van.

 

60 komment

Címkék: hegel zabla cintányér análkábel szarszerűzőccség jóghurt

Diagonál

2017.03.04. 21:05 Kadarka Jánoska

Tágítja a teret, takarja a derékszögek hibáit, elviszi a szemet az összetartó párhuzamosokról, szokták mondogatni a burkoló mesterek, amikor a diagonálra akarják rábeszélni a kuncsaftot. Valójában csak arról van szó, hogy a szokásosnál több csempét kellene pontosan, méret szerint elvágniuk, és ez fárasztó. Ne hagyjuk magunkat! Nem baj, ha valakinek nincs pénze mozaikra vagy a többméretű padlólapokból kirakott konfigurációkra, a lényeg, hogy hálósan, a falakkal párhuzamosan rakassuk le a csempéket, nem pedig 45 fokban.

A diagonál a burkolók művészete, avagy a lusták menekülése.

146_diagonal.jpg

20 komment

Hipszter

2017.01.26. 13:26 erő.est.ormok

hipszter.jpg Magát nagyon eredetinek és kreatívnak hívő, a legújabb divatot követő,  valójában ötlettelen söpredék. 

A hiszpter a legújabb női elvárásokat követi, és így lesz szemüveges, szakállas, nőies mozgású félféreg. A hipszter elengedhetetlen tartozéka a hatvanas évek sztk. szemüvege még akkor is, ha teljesen jó a szeme. Sokan kötött, bő ún. 'hülyesapkát' is hordanak még nyáron is, mint a közismerten undirító és buzeráns raszták.

A hipszter a munkahelyet összekeveri a kocsmával, számára elvárt a csocsó és a biliárd a munkahelyen. Minden törekvése és beképzeltsége ellenére szánalmasan középszerű, nyomorult alak marad. Munka után a hipszterek tömegesen vonulnak romkocsmákba, ahol viszont nem beszélgetnek, hanem telefont nyomkodnak, akkor is, ha csoportosan mentek oda. A külsőségeket majmoló divatfigurák, üres fejjel, de annál nagyobb egóval. 

Mind a hippik, mind a hipszterek ocsmány lények, a gond az, hogy utóbbiakból egyre több van, és csak szaporodnak.

Reméljük, hogy ez a szomorú divathullám hamarosan véget ér és a férfi tényleg férfi lesz!

Frikk Úr kiegészítése:

A hipszter TÖKÉLETESEN SZŐRTELENÍTETT
de persze nyakon ... jobbanmondva mellykaskán felül kertitörpicsek szakálla van.
Állítólag a heteró hipsztereket is zavarja az ánusz szőrzet pegging közben. (Amikor a baricsajszijukkal kúratják a felcsatolható dildóval az ánuszukat)

67 komment

Címkék: amerika india álmok hasmenés integetés kockásing

értekezés a mondat eleji nagybetű alkalmazásának szükségtelenségéről

2017.01.01. 19:56 erő.est.ormok

g.jpgmint tudjuk, a legtöbb nyelvben a mondatokat nagybetűvel kezdik. több éves, módszeres kutatásom eredményeképpen kijelenthetem, hogy ezen szanbály teljesen fölösleges a következő okoknál fogva:

-bármely mondat szabadon, nagybetű nélkül is elkezdhető, eddig ez minden tesztalanynak sikerült, következmények vagy hátráltató tényezők nélkül.

-a mondat végére pontot teszünk. ez pont elég arra, hogy a mondat végét jelezzük.

-ha a mondat végét jelezzük, a következő mondat elejének jelzése logikusan szükségtelen.

-a mondatokban egyes dolgokat egyes nyelvek következetesen nagybetűvel írnak, viszont a pontot csakis a mondat végén használják.

a fenti tényeket elemezve világos, hogy a mondat eleji nagybetű szükségtelen, az írás lendületét akadályozó jelenség.

javaslom a mondat eleji nagybetű szabályának elhagyását, obligátból opcionálissá tételét. az emberiség percenként kb. 60 millió mondatot gépel le, egy shift lenyomása 0,25 másodpercet vesz igénybe normál klaviatúrán és majdnem 0,7 másodpercet tácsszkrínen, mobilon. csak ennek a jelenségnek az elhagyása minimum 15 millió másodpercet takarít meg percenként az emberiségnek.

'time is money' mondják az angolok. amennyiben 1 másodperc csak 1 eurócentet jelent egy ember életéből, beláthatjuk, hogy percenként 150 ezer eurót spórolunk meg az emberiségnek, ezen módosítás által.

a megspórolt összeg 10%-át kérem bankszámlámra átutalni, a többit az emberiség javára, vagy aranyos, gömbölyű, szőrös, nagyszemű  kis állatkák fajainak megmentésére fordítjuk.

 

 

18 komment

Címkék: hortobágy kecsege tékozlás kátrány faszén madártan jszárokszállás

Szeretetfaktor - a Szeretet Ünnepére!

2016.12.24. 14:10 szanalmas

Szóba került itt a kommentekben korábban a házasság intézményének ellaposodása - ami egyébként egy faszság, hiszen a házasság csak egy gazdasági társaság, mint egy Kft., és nyilván ha nincs tőke és megrendelés, akkor meginog, főleg itt a balkán szívében -, szóval pár mondatban (mert a hülyék úgysem értik, az okosak meg úgyis!)
vázolom a párkapcsolati csődök alapproblémáját.

Az alapprobléma a szeretetfaktor.

6400.jpg

79 komment

Címkék: bölcsesség

Hólyaghurut

2016.12.21. 11:45 radairosseb

hugyuti_gyulladas.jpg

A hólyaghurut a Férfiakat, nŐket, és a divatyja múlt bináris rendszerbe nem beletuszkolható Egyéb Neműeket egyaránt utolérheti. A hólyaghurut mindenféle húgycsövi és hólyagi fertőzésekből alakul ki. Mivel a húgyvezetékek fertőzése légtéri szennyeződés révén nem vagy, csak nehezen alakul ki, ezért a vezeték nélküli (úgyis ismert, mint viréless) húgyozás révén csökkenthető a kockázat.

A magyar népesség körében különössen elterjedtek a hólagyhurutok, aminek az az oka, hogy a magyar népesség húgyvezetékei ki vannak téve a fertőzésnek. Egyszerűen fertő, ami a nép vezetésénél folyik! Bár mások szokszor csak pisának hívják, ami folyik, és éppen ezért őszerintük ezek miatt a vezetők miatt teljesít ilyen rosszul a nép a pisateszteken.

Mindjárt folytatom, csak ki kell mennem vizelni.

76 komment

Címkék: orbán viktor fertőzés pisa ánusz húgyhólyag végbélnyílás rada Orbán Pisa-teszt húgyúti gyulladás