Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Félholdmánia

2019.11.10. 19:02 villám.ló.láng.nyelv

sarlkalap.gif

felhold.jpg

A féholdmánia (lunatis-mania), egy általam felfedezett, speciális betegség, melynek során a beteg minden, félhold alakú dolgot mániásan keres és gyűjt. 

A mánia elszenvedője absztrakciót végez az őt körülvevő, félhold-alakú tárgyakról, és azokat, vagy azok képviselőjét maga köré gyűjti.

Habár komplex, nagyívű terveket sző a félhold-mániás, amelyeket később kivitelez, egyetlen motívációja, hogy minél több félholdat lásson maga körül.

Vigyázzunk az ilyen beteggel, hiszen mániája olyan méreteket tud ölteni, amely ezrek, tízezrek vagy milliók életét befolyásolhatja. A betegség diagnózisa -tervezetten elrejtett természeténél fogva- nagyon nehéz, körültekintést igénylő munka. A betegség gyógyítását speciális intézetben kell véghez vinni, ahol még a WC kagyló és ülőke is szögletes. Gyógymódja széles spektrumon mozog, a kneipp-kúrától az elektrosokkig.

A félhold-mánia sajnos ragadós, rendkívül sokan szenvednek tőle.Jelenleg kb. 1 milliárd 800 millió azok száma a Földön, akik valamilyen szinten félhold-mániásak.

Legyünk óvatosak, és ha sok félholdat kezdünk látni magunk körül azonnal gyanakodjunk. Legelőször önvizsgálatot kell tartanunk, utána feltétlenül keressünk fel egy szakembert, aki segít a minket körülvevők közül beazonosítani a félhold-mániást.

8 komment

Címkék: kommunizmus sajtmártás gímszarvas darnózseli szaúdarábia sétapálca nagyszakáll kergekór

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr6615300446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.11.11. 08:22:59

"Jelenleg kb. 1 milliárd 800 millió azok száma a Földön, akik valamilyen szinten félhold-mániásak."

Ebből mennyi az ember!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.11.13. 05:50:45

Valójában teliholdkor látszik a Hold fele.

Páska Süme 2019.11.14. 08:49:10

A félholdasok vegyenek bukósisakot, mert bukni fognak!

villám.ló.láng.nyelv 2019.11.15. 13:41:26

@Páska Süme: majdnem 2 milliárd ember nem bukik olyan könnyen.

villám.ló.láng.nyelv 2019.11.15. 13:42:17

@ripők: Én egésznek látom! Ráadásul ha lenne másik fele, akkor miért nem látjuk!!!