Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Háromszor kettő, azaz összevissza hét (na jó, lehet csak öt vagy hat) érv amellett, hogy miért álítcsuk meg a hetérákat!

2019.08.13. 19:51 radairosseb

Végképp elkerülhetetlenné vált a hetérák megálítása. A hetéraság befolyásos, bűnös és beteges. Mindgyárt meg is mondom aszt is, hogy miért!!!

csok.jpg

 

1*1. A hetéraság befolyásos. A legtöbb politikás, miliárdos, a legtöbb híresség, színész, sportoló mind hetéra. Na jó, nőből még sok van közöttük, de ez egy másik poscht témája. De alig akad Jóérzésű Fartúró a sok hetéra között. Ez nem lehet véletlen: a hetérák összetartó népség, akik saját fajtájukat akarlyák mindenhol hejzetben hozni, hogy aztán szaporodgyanak, és belakják az egész Világot!

1*2. Ami ebből már következik: a hetérák szaporodnak. A homószeszkularitás szeszkuláris úton nem terjed. Az Ember józan meggyőződéséből és kifimonult ízlése révén, hosszas szeméniségfeylődés során jut el ahhoz, hogy a Férfisegget tekintcse erőfeszítései céltáblájának! Ellenben a hetérák egyre csak szaporodnak, és ennek oka az,  hogy lelketlen, tudattalan ösztönlények, akik evonuciós nyomás alatt álnak, és alantas természetük vezérletével repnodukálják magukat. Ez is mutatja, hogy a hetéra imvazív faj, ami káros a Természet Egyen Súlyára!

2*1. A hetérák bűnösök. A hetérák gátlástalanul taperásszák ártatlan álatok, kösztük nők potrohait. A Fajok keveredését a Jóisten se nézi jó szemmel, pláne Jóérzésű Fartúró. Jóérzésű Fartúró csakis Férfisegget paskol, símogat, csipked, fogdos, markolász, ütlegel, dönget, mint Miniszerelnök Urunk és más Jóravaló Fartúró Focisták.

640higuain-feneke.jpg

 

Asszonyálat potrohát fogdosni eleve gusztustalan, amire csak úszók és más hetérák képessek! De nem kissebb problématikalitás, hogy a hetéráknak nem számít a konszenzuálás. Jóérzésű Fartúró csak úgy illeti más Hátcsóját, ha előtte már a gazdatest rágószerveit eltávolította és emésztőcsövébe enyakulált. Ennek hílyán a Farolás nem konszenzanálás, és persze mindeszt ráadásul jellapicsákkal foganatosíttani, töpszörösen parafíliális, ami aszt jelenti, hogy undorító!

2*2. Ami ebből már következik: jó szemmel nézni a hetéráskodást Embert próbálló dolog. A hetérák a nyílt utszán smaciznak, ölelgetik, fokdossák egymást, az ember elfordulni is alig tud, mert nincs hova. Sőtdenamég gyakran ártatlan kisgyerekek szeme láttára teszik, akik asztán aszt hiszik majd, hogy ez a követendő minta, és a végén ők is elkezdenek majd hetérák lenni! Tudományosan bizonyított Tény, hogy a gyerekek túlnyomó töpségéből felnőttkorára hetéra lesz! Eszt művelik a gyerekeinkel, unokáinkal! Megrontyák a Fiatalságot! Bár nekem egyik sincs, de ha lenne, Velük is ESZT művelnék!!! A Televízilyóból is a hetéráskodás fojik fojton, és a zinternettes pornósájtok is mindig hetéra képekkel nyitnak, úgy kell rákeresni a Egésszéges, Edukátív Erótikára. Az Ember csak felhúzja magát rajta, na és nem szeszkuláris értelemben, ha értitek, hogy mondom!

3*1. A hetérák betegek. Ha egy hetéra meglát két hetérát intimitást imitálni, az azonnal hetéra lesz. Ez azért van, mert a hetéraság viránis is, látóidegeken átt terjed. A hetéraság gyógyítható, például ha huzatosabb időre elzárjuk a hetérát a pervenziója tárgyától, mondgyuk egy Férfibörtön cellájába bele, leszokik arról, hogy álatokba mártogassa a pénischét. Az átnevelés azomban hosszú fojamat, ráadásul nagyon költcséges is, és a kezelés után nagyon nagy a visszaesők aránya, így mégis etyszerűbb lenne szimplán csak kasztnálni asztán jól ledóminálni őket vagy elrettentő célzatú, önfeládozó végbélberittyentésük után kiirtani a zasszonyálatokat a Világból!

3*2. Ami ebből már következik: a hetéraság ellen küzdeni tánsadalmi kötelességünk! Amikor az Ászokban pofán törölök egy mocskos fehérseggű hetérát, vagy lesegbőlszájbázok egy még Jó Útra terelhető kiskamaszt, Ischtent, az Emberiséget és a Hazámat szolgálom!!! Monthat nekem bármit bármien Brüsszeli okostojás, nincsenek ien társadalmi gendrik, egyetlen Neme van az Embernek, az pedig a Jóérzésű, Dómináns Fartúró Jellem!

 

Idelye tehát, hogy összefogjunk végre, és elhajtcsuk mindannyian hetéra ismerőseinket az anyjuk szőrtelen valagába, ahonnan kiszarta őket, „köszönhetően” valami gusztustalan hetéráskodásnak!

 

 

29 komment

Címkék: homoszexualitás szex tudomány betegség szexualitás biológia férfiak bűn baszás intelligencia szexuális zaklatás heteroszexuális férfiasság bűnös ánusz seggbőlszájba végbélnyílás seggszáj rada asszonyállatok alcsútitörpe metoo konszenzuális szex

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr5915008122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.13. 21:11:44

+1 Szép munka! Az ízlésemnek kicsit buzis, de persze virágozzék.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.13. 21:38:19

@ripők: Indentitásválságba sűlyesztettelek, vald be!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.13. 21:43:30

@radairosseb: Cisszentettem egy akciós sört, szóval páncél!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.13. 21:54:50

@ripők: Az akcinós sör is kár beléd, delegalább nem vagy céltalan, ha van páncélod. Bár ez a pándolog elég metrószeszkulárisan hangzik.

Frick László Intézet 2019.08.14. 14:16:22

@radairosseb: Nem tudtam, hogy @ripők: komám mit a fasztól annyira frusztrált,állítólag a stílusom miatt, de most már tudom, hogy a színvonalatok zuhanása az alap-ok.

Ezzel már be lehetne kerülni a Komedi Cnetrálba, persze még nem az adásba, csak bemelegítőnek a WC folyosójára a fogpiszkálóra szúrt falatkákhoz.

Frick László Intézet 2019.08.14. 15:07:04

@radairosseb: Az sem tudna rajtad segíteni, ha pont annyira kurvajól tudnál írni,mint Rideg Sándor írt. A bakterház'-on kívüli életművében [szamizdat, nekeresd, nem mernek egyetlen más írását sem felrakni :D ] ugyanis nem csak a jólír-t volt rémesen igaz, de mert agitációs-propagandista volt, a kurva is.

Tényleg viccesek orbán hülye propagandásai, elbaszták a hetéra értelmezését , főleg, ha nagyon úgy akarjuk érteni, hogy el,

,de szocinohorrordiszcipinárisan tekintve sokkal viccesebb Jorgen Randers , aki néhány tízmillió Minta Adó Első OsztályúPéldás Földpolgár kihalasztásávalpróbálja ellensúlyozni félmnilliárdos demográfiai ugrásait nyomorgókontinenseknek, mintha 400 millióköbméter ózonpajzslyukasztó afrikai kisbabafingot 10 millió megnemszóletendő norvég vagy svéd mintagyrek helyett a segglyukakból szivárgó geciszagával ,tehát nemfingja ellentételezhetne, snitt

szocinoteignomológiailag azzalmár ne is szarozzunk, hoyan lehet egy demokráfia esés MÉRSÉKELÉSE ellésre/fialásra hittlerri kötelezés, szorozva Ceausescu Romániájára arranézve, hogy ki lehetett, aki Randers-t annyira felvilágosította, hogy a történelemnemztudása ellenére Bocharest mai ura,orbán Viktor melléa régit Nicholaus Cuaceanescut is KIGONDOLTA!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 16:15:22

@Frick László Intézet: A tv lejárt, tata! Most a tiktok vagy mifene a raj.

Frick László Intézet 2019.08.14. 16:21:57

@ripők: @radairosseb: Benneteket mélymagyarokat erről a jellegzetes negatívgondolkodásotokról akkor is fellehet ismerni, ha a kripto-megmondó "blog"-otokat klingonul jegyzitek és olyan nikkek alatt,mint Dr Sheldon Cooper vagy DrDr Clare Humphreys

Hát nem tudtok a KokaKólával együtt örülni annak, hogy a Magyar Történelemnek Arany János A nagyidai cigányok-ja óta leghülyébb Boldogképviselő-je jóvoltából INGYEN egy akkora zseni sznob buzi lett INGYEN a reklámarca, hogy az a Keep Smilin' hazájában benne lett volna egymillió USD-ba is.

És egy Orbánpropagandista aki sóóóóóóókallbutább,mint ti,MAJD &NEM!!4! eltalálta a hetéra szó keresztrejtvényműveltségi kiterjesztését.

Ha amúgy történelemórán ti se sokat fakíthatnátok a tárgyban

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 19:06:23

@radairosseb: Bárpersze mindegy, magával is eltud beszélgetni, nem kellünk hozzá.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 19:06:57

@radairosseb: Pedig a magával beszélgetéshez nagy tehetcség kell, nem mindenkinek adatik meg!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 19:07:51

@radairosseb: Csakhogy végre egy értelmes fazon ebbenaz univerzében, akivel csak egyetérteni tudok!!!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.14. 19:08:14

@radairosseb: Azért ne kezdgyük el egymás faszát szopni!

Frick László Intézet 2019.08.15. 09:33:44

@radairosseb:
Tetszett volna nekik eccerűen csak a kurva kifejezést és ragozni.

Frick László Intézet 2019.08.15. 16:16:54

@radairosseb: @ripők:
Egyszerűen, ahogy elnézem radairosseb naív hitét, Huszárik Zoltán Tisztelet az öregasszonyoknak c. elégiája jut az eszembe, a hetente mosdó büdös nénikék, nem mossák a ruháikat hanem kiakasztják a szélbe száradni és ahogy tudnak hinni a Jóistenkébe, az ugyanaz,mint a sátánba vetett hitük , hogy az a rossz, és ha a rosszat legyőzik, akkor már az ember majd attól pl ember lesz meg megjavulés ilyesmi, vagyis amit Alföldi Róbert érzett akkor, amikor Koka Kólát KELLETT innia.

Egyszerűen:
Az Orbán Haszonelvűség az nem az ellentéte az Orbán Kárelvűségnek.
VAGYIS HA oRBÁNKÁRELVŰ VAGY, AKKOR NEM VAGY ELLENE oRBÁNNAK.
cSAKMEGTÁMASZTOD,EL NE DŐLJÖN.

véletlen a kapszlok, de már nem íromát

Arra tippelek, hogy szerintetek Ángyán faszagyerek

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.15. 16:49:03

@Frick László Intézet: Ángyán fasza tippemszerint hengeres, bár a faszom tudja, ki az.

Aki pedig Minischterelenök Úrunk kárát akarattya, az úgy is veti ágyát!

villám.ló.láng.nyelv 2019.08.16. 12:07:19

Gratulálok a kutatói összefoglalóhoz, mindenképpen érdekes megvilágítása mai világunknak!

És akkor jegyezzük már meg, hogy majdnem mindent a szexuális utalással akarnak eladni a marketingesek! Érdekes volt megfigyelni, hogy amikor ez a szexuális utalás nem heteró volt, akkor hogy begurultak egyesek.

Megjegyzem, nekem ugyanúgy ocsmány az, hogy a fogpasztát is női seggel akarják eladni, mint ahogy egy kólareklámon fiúkák simizik egymást.

Bezzeg a régi reklámok, ott nem volt szex, csak hurkagyurka!

www.youtube.com/watch?v=yb4pDjukmPM

(azért az ujjnyalogatós jelenet... hehhe)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.16. 12:59:22

@villám.ló.láng.nyelv: Mi tagadás, a hurka a juhtúróval töltött rántott gomba és a ropogósra sült hátaszalonnába csavart csirkecomb mellett a legjobb köretek egyike!

Frick László Emlékzenekar 2019.08.17. 05:14:18

@radairosseb: Sajátánuszodon kipróbálhatod:
1 db ujjad hengeres.

A f.sz háromhengeres, kettő felül,azaz az alhas felől, hogy ha áll is
egy henger meg alul

ha tehát három ujjadat nyomod föl imígyen,akkor rájössz, az élet annyira abszurd, hogy időnként hülyéskedni sem muszáj annyira,mint gondolod.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.08.17. 07:05:00

@Frick László Emlékzenekar: Hejj, azért most hálás vagyok neked! Kiskamaszkori emlékeket ébreszt, amit monc, pont ezzel a teknikával szoktunk kutyasegget ujjazni!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2019.09.13. 12:47:02

nem tudom ki volt az, de nagyon összemókányolta a terítőt

Páska Süme 2019.10.17. 00:33:43

Kotlósrugó gyáreb, színvesszőbe vele!

Páska Süme 2019.12.01. 23:30:44

Moncsicsiknek ágyaz meg a bikatűrés. A vészfal áll, csúszhat, lőnek.
Vannak rajta azok, más. De szépnövényt elkért régen.

Commandante Jayasuriya 2020.02.01. 15:30:43

A hererákot nem lehet ilyen vajákos ráolvasásokkal megállítani!
süti beállítások módosítása