Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A férfiak kézmosásárul

2018.10.12. 21:46 Kadarka Jánoska

Senkinek ne legyen kétsége arról, hogy a nők koszosabbak a férfiaknál. Aki látott már tinédzser lányszobát, pláne fürdőszobát, az nem kérdőjelezheti meg az igazságomat. De most nem általánosan a higiéniáról akarok írni, hanem csak a férfiak kézmosási szokásáról.

Ha egy férfi vécére megy, négyféle módon intézheti a kézmosást:

1. Sehogyan. Ezekről nem akarok írni, ezek olyanok, mint a koszos tinédzser lányok. Undorítóak, nyilvánosan kellene őket vízágyúval megtisztítani. Ha ilyet látsz, köpd le azonnal.

2. Vizelés ELŐTT mos kezet. Ezek azok a férfiak, akik szerint a farkuk annyira tiszta, hogy hozzányúlni csakis tiszta kézzel szabad. Az Einsteinnek tulajdonított mondást – amit valójában Nikola Tesla mondott –, miszerint hiába rázod, az utolsó csepp úgyis a gatyádba megy, nem ismerik. De nem ez a baj velük, hanem az, hogy teljesen félreértik a saját jelentőségüket. Azt hiszik, hogy fontosak. A farkuk, a személyük, minden. Ideális partnerei az időközben felnőtt koszos tinédzser nőknek. Egészséges ember elkerüli az ilyen aberráltakat.

3. Vizelés ELŐTT és UTÁN is kezet mos. A lépcsőházi emberek, a vélemény nélküliek, az akaratgyengék. Akik mindenkinek próbálnak megfelelni, de a gyengeségük miatt senkinek nem kellenek. Ajánlom, hogy te se akard őket.

4. Vizelés UTÁN mos kezet. Rögtön kettő kategóriába kell csoportosítani az ilyeneket:

- A normálisok. Semmi különös, anyuka megtanította, hogy pisi után kézmosás. Ettől még lehet tömeggyilkos és szívsebész is.

- A szuperintelligensek. Átlátjuk a problémát, és tudjuk is rá a megoldást. Kezet mosunk.

151_a_ferfiak_kezmosasarul_1.jpg

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr9414298435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.10.13. 06:58:02

Az első csoport igazi rejtély számomra, hiszen kultúrember a mosdót végül úgyis kilögyböli, a kézmosás onnantól már csak egy aprócska lépés.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.10.13. 19:53:54

@ripők:

Neked dedikált kínzóid lesznek a pokolban, az most már egészen biztos. Aki a mosdóba hugyozik, az vagy nem mos soha fogat, vagy elpazarolja a fogkrémet, ha az leesik a keféről, vagy nem zavarja, ha hugyos a fogrémje. Nem költöznék össze veled.

spájdernecc 2018.10.25. 14:20:58

a hármasba pont beférnek a szénbányászok és a rideg mezőgépszerelők is
mondjuk nekik indikolt a dupla élvezet

szanalmas 2018.10.31. 22:30:37

Lófaszt!
Egy igazi férfi nem mos kezet, összedörzsöli, és elpusztulnak a baktériumok.
De ha tudsz ilyen koszos nőt, akinek lakhatásért cserébe ki kell pókhálózni a dolgait, csak szólj nyugodtan!

meaklumpa 2018.11.01. 00:58:48

@szanalmas: Most költözöm egy 100 éves, bazi nagy
lakásba.Én nem vagyok se koszos, se 100 éves, de a lakás igen. Jöhetsz. u.i.: a fürdőszoba teljesen lepusztult, oda dörzsölöd a kezed, ahová....tudod.

villám.ló.láng.nyelv 2018.11.02. 10:00:46

Gratulálok a tudományos munkáért!

Igen, ha a problémát abba a kontexusba helyezzük, hogy pl. az IC 1101 1 milliárd fényévre van:
-ez a galaxis 2 millió fényév átlagos sugarú
-a közepén levő felete lyuk >>eseményhorizontja<< 1.5 fényév

gyakorlatilag teljesen mindegy, melyik opciót választod!

Ezért van az, hogy az asztrofizikusok inkább lebénulnak és hagyják, hogy valaki más mossa a pöcsüket.
Az igazi asztrofizikus kizárólag gondolkodik!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.11.02. 22:26:01

@villám.ló.láng.nyelv: Voltaképp a vesekő is csillagporból van. Erre kéne gondolnia a jajveszékelőknek és nem NoSpa után siránkozni.

Frick László Intézet 2018.11.04. 06:56:05

Rémegyszerűkisérletem:
1.Állj meg egy Auchan vagy TESCO WC-folyosóján.
2.Az ajtók mindig nyitva, rálátni a kézmosókra.
hogy a 3.férfiak eredendően,4. nemispecifikusan 5. büdösen mocskosak,annak ékes bizonyítéka, hogy a férfiak 6. 0,47%-a már bemenni sem tud WC-re kézmosás nélkül, 7. viszont kijönni csak 33%-uk tud kézmosás nélkül,8.míg a nők 9. csak akkor mosnak kezet, 10.ha a Kis Vörös katona nem tudott a WC-fülkében feltapadni a csempére, vagy ahogy tűsarkúban felguggoltak a szaros, véres és húgyos WC-ülőkére,11. beletámaszkodtak a lefosott falra. Azaz 2-3%-a jön ki a WC-ről a nőknek kéz + mosás után.

Segédkisérlet:
1. az internetes nőimagazinok szerint a bevásárlókosarak fogantyúja fertő
2. Figyeljük meg, hogy az igényesebb nők nem csak egyszerűen megfogják és tolják a kocsit, hanem sűrű fogásváltásokkal,jóformán taperolással a tolórúd teljes spektrumát is letapogatják.

villám.ló.láng.nyelv 2018.11.06. 14:10:44

@Frick László Intézet: Micsoda analízis, milyen mély átlátása a problematikának!

No igen, a női WC-k borzalmasak. Érdemes oda néha benézni - tudományos alapon. Ami mocskot ott látni... na az maga a botrány!

Szeirntem a nők kifejezetten szeretnek a falra vizelni/fosni/menstruálni! Nem is csoda, az ürítés a kis agyuknak kifejezetten bonyolult feladat!!!

meaklumpa 2018.11.10. 21:17:42

@villám.ló.láng.nyelv: Kisszivem.Én is téged. Forévör. Inkább szánalmast bizurgáld, hogy keressen meg. Mármint engem. kÖSZ.( Alázzatok csak, kibírom)

villám.ló.láng.nyelv 2018.11.16. 11:19:30

@meaklumpa: na igen... szánalmas mit is mondjak.... nomen est omen!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.12.07. 21:04:42

@Frick László Intézet:

Nem hiszem, hogy elkerülte volna a figyelmedet, inkább csak egy pillanatnyi kiesés lehet, hogy nem számolsz a legnagyobb férfi-nő különbséggel a wc ügyben. A férfiak ugyanis elmennek a nyilvános vécére bármikor, a nők meg csak végszükségesetben. Az univerzális 80/20 arány itt is pontosan használható, száz nyilvánosvécéhasználatból 80 a férfiaké, 20 a nőké. Aztán hogy ki mennyire koszos, az már más kérdés, de a férfi nem tartja vissza, hanem pisál. A nő meg csak otthon, illetve ha nem tudja már megtartani.

Páska Süme 2018.12.26. 01:04:04

Mely marékkredencen evickél az ürgevorsatz-prémium sugársügér? Mely látható katakomba-alabástrom csapott aggatásán?

annamari4062 2018.12.29. 23:36:44

@Kadarka Jánoska: Abszolút tudománytalan megállapítás. Tapasztalati úton könnyen ellenőrizhető, hogy a színházak, koncerttermek, múzeumok, stb. női WC-i előtt lényegesen hosszabbak a sorok, mint a férfi illemhelyek előterében. Hovatovább a nők időnként - felrúgva a társadalmi szabályok idevágó passzusait - a férfi WC-ket veszik igénybe azok alacsony kihasználtsága miatt.
Nem kérdés, természetesen a női WC-k még a nagyobb látogatói szám mellett is lényegesen tisztábbak, mint az ellenkező nem intim helyiségei. Ennek oka nyilvánvaló, nem szorul magyarázatra, axiómaként kezelendő.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.01.04. 22:20:46

@annamari4062:

Neked sikerült a 2018-as év legbénább kommentjét megírni:
1.) A női vécék előtt azért hosszúak a sorok, mert a női pisi tovább tart. Ruha, harisnya, nem ragozom, plusz egyesek ott bennt, a kézitükörnél sminkelnek. Tamponról nem is beszélek.
2.) Kisebb a női vécék látogatószáma, hiszen a sorok miatt a nők visszatartják. Megmértem a Nemzetiben, az Operában és a Katonában, 1:2,8 a férfi:női vécézés aránya a főidőben. Messze többet pisálnak a nők, mint a férfiak, időben mérve, illetve messze jobba pörög a férfivécé. Tehát a nők kevesebben töltenek ott több időt, tehát egységnyileg többet koszolnak.
3.) Még sose voltál férfivécében, ez kiderült, ellenben én voltam nőiben. Hát, elhánytam magam, pedig a férfiaké se egy múzeum. Koszosabb, hajaj, de mennyire a női.
.
Alapvetően a nők koszosabbak, csak több parfümöt használnak. Kivéve nyilván a szánalmas meg a szörcsi féle undorító férfiférgeket, de most a normálisokól beszélek. Hej,. te aztán bűzölöghetsz.

Páska Süme 2019.01.09. 23:39:53

Mikor nem veszik fel lelkésznek a jelentkezőt olyan helyre, ahol fontos, hogy füle is legyen?

Ha lelkészfületlen.

annamari4062 2019.01.19. 16:03:13

@Kadarka Jánoska: Történetesen te írtad meg az év legtöbb tárgyi tévedését tartalmazó, ennek következtében hibás konklúzióktól hemzsegő posztját. Én csak a legnyilvánvalóbb valótlan állításokra reagáltam, ugyanis az összes megemlítése és helyreigazítása túl sokat elrabolt volna a drága időmből.
1. A ruha, harisnya és fehérnemű viselete nem hosszabbítja meg a WC-használat időtartamát a nadrág és fehérnemű használatához képest. Nem tudom, milyen saját tapasztalattal rendelkezel ezzel kapcsolatban, hogy a fent olvasható téves állításodat megfogalmaztad. Talán nem megfelelő méretű harisnyát hordasz. A tamponhasználat valóban elvesz némi időt, de mivel a nők anyagcsere-termékeinek mennyisége nyilvánvalóan kevesebb, hiszen az ezt szabályozó szervrendszerük mérete is kisebb, így ez Wc-használat időtartama kiegyenlítődik a férfiakéhoz képest. Sminkelni a hölgyek nem a WC-fülkében,hanem annak előterében szoktak, így ez a tevékenység önmagában nem lassítja a WC-t látogató emberek cserélődését.
2. Ha a kísérleti megfigyelésed valóban (?) az általad prezentált eredményre vezetett, az csak ritka kivétel lehet. Kulturált helyeken messze többségben a női nyilvános WC-k látogatottsága a magasabb, mint erre már a fenti, tényfeltáró hozzászólásomban is rávilágítottam. Csak valami bugyuta, labdával játszott csapatsport, vagy erőszakos, egymást ájultra verő "küzdősport" játékterének nyilvános WC-jében tapasztalható a férfiak számának túlsúlya az illemhely használata tekintetében. Is.
3. Mint említettem, előfordul, hogy a nők is használják a férfiak számára kialakított illemhelyet, mivel azok látogatottsága lényegesen alacsonyabb, többnyire nincs előttük sorállás. Ilyen sajnálatos eset velem is előfordult: befogott orral ugyan, és ügyelve arra,hogy minél kevesebb berendezési tárgyhoz érjek hozzá, de rákényszerültem arra, hogy hogy bemenjek egy férfi WC-be. De hogy te miért mentél be egy női wc-be, arra nemigen lehet elfogadható indokot találni.

A nők természetesen tisztábbak, mint a férfiak. Sőt, többnyire ők unszolják a férfinépet az alapvető tisztálkodási követelmények betartására, valamint kénytelenek az erősebb (?) nem után is takarítani, ha nem akarják, hogy környezetük háziállatok óljához legyen hasonlatos. Persze, tisztelet a kevés kivételnek, akik körébe ezek szerint nem tartozik bele szánalmas és szörcsi.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2019.01.19. 19:02:36

@szanalmas: Nem kell Ranschburg Eugénnak lennünk, hogy lássuk, notórius ódzkodásod a kézmosástól egy második generációs holokauszttúlélő szappan iránti apakomplexusból fakadó jajjkiáltása csupán.

Jó lenne, ha felnőnél végre! Elvégre nem akarhatod, hogy rada a pederasztia bűnébe essen... Immár tizenhetedszer.

szanalmas 2019.02.14. 00:20:50

@"the dragon":

Csak mondom neked, te kis pocok, hogy azóta már az amerikai médiában is idézik a fenti mondtaimat, mert olvassák a blogomat:

index.hu/mindekozben/poszt/2019/02/11/nem_latom_a_bakteriumokat_ugyhogy_nem_leteznek/

Jelzem, hogy az "Isten előtt" posztom alapján valami német köcsög -a jogdíjat leverem majd rajta- könyvet írt. A könyv csaknem szó szerint tartalmazza a téziseimet, és a dilis Isten az alapja. Jelzem, egész fasza írás, ami nem véletlen, hiszen tőlem lopta. (Remélem, Kadarkát megeszi a sárga irigység!)

moly.hu/konyvek/hans-rath-kell-egy-pszichologus-mondta-isten

Van belőle e-book is, e: drive.google.com/file/d/1nuQAeBjLCTA7ARQKFbWiwXEntgHrogB6/view