Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A férfiak kézmosásárul

2018.10.12. 21:46 Kadarka Jánoska

Senkinek ne legyen kétsége arról, hogy a nők koszosabbak a férfiaknál. Aki látott már tinédzser lányszobát, pláne fürdőszobát, az nem kérdőjelezheti meg az igazságomat. De most nem általánosan a higiéniáról akarok írni, hanem csak a férfiak kézmosási szokásáról.

Ha egy férfi vécére megy, négyféle módon intézheti a kézmosást:

1. Sehogyan. Ezekről nem akarok írni, ezek olyanok, mint a koszos tinédzser lányok. Undorítóak, nyilvánosan kellene őket vízágyúval megtisztítani. Ha ilyet látsz, köpd le azonnal.

2. Vizelés ELŐTT mos kezet. Ezek azok a férfiak, akik szerint a farkuk annyira tiszta, hogy hozzányúlni csakis tiszta kézzel szabad. Az Einsteinnek tulajdonított mondást – amit valójában Nikola Tesla mondott –, miszerint hiába rázod, az utolsó csepp úgyis a gatyádba megy, nem ismerik. De nem ez a baj velük, hanem az, hogy teljesen félreértik a saját jelentőségüket. Azt hiszik, hogy fontosak. A farkuk, a személyük, minden. Ideális partnerei az időközben felnőtt koszos tinédzser nőknek. Egészséges ember elkerüli az ilyen aberráltakat.

3. Vizelés ELŐTT és UTÁN is kezet mos. A lépcsőházi emberek, a vélemény nélküliek, az akaratgyengék. Akik mindenkinek próbálnak megfelelni, de a gyengeségük miatt senkinek nem kellenek. Ajánlom, hogy te se akard őket.

4. Vizelés UTÁN mos kezet. Rögtön kettő kategóriába kell csoportosítani az ilyeneket:

- A normálisok. Semmi különös, anyuka megtanította, hogy pisi után kézmosás. Ettől még lehet tömeggyilkos és szívsebész is.

- A szuperintelligensek. Átlátjuk a problémát, és tudjuk is rá a megoldást. Kezet mosunk.

151_a_ferfiak_kezmosasarul_1.jpg

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr8414298435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.10.13. 06:58:02

Az első csoport igazi rejtély számomra, hiszen kultúrember a mosdót végül úgyis kilögyböli, a kézmosás onnantól már csak egy aprócska lépés.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.10.13. 19:53:54

@ripők:

Neked dedikált kínzóid lesznek a pokolban, az most már egészen biztos. Aki a mosdóba hugyozik, az vagy nem mos soha fogat, vagy elpazarolja a fogkrémet, ha az leesik a keféről, vagy nem zavarja, ha hugyos a fogrémje. Nem költöznék össze veled.

spájdernecc 2018.10.25. 14:20:58

a hármasba pont beférnek a szénbányászok és a rideg mezőgépszerelők is
mondjuk nekik indikolt a dupla élvezet

szanalmas 2018.10.31. 22:30:37

Lófaszt!
Egy igazi férfi nem mos kezet, összedörzsöli, és elpusztulnak a baktériumok.
De ha tudsz ilyen koszos nőt, akinek lakhatásért cserébe ki kell pókhálózni a dolgait, csak szólj nyugodtan!

meaklumpa 2018.11.01. 00:58:48

@szanalmas: Most költözöm egy 100 éves, bazi nagy
lakásba.Én nem vagyok se koszos, se 100 éves, de a lakás igen. Jöhetsz. u.i.: a fürdőszoba teljesen lepusztult, oda dörzsölöd a kezed, ahová....tudod.

villám.ló.láng.nyelv 2018.11.02. 10:00:46

Gratulálok a tudományos munkáért!

Igen, ha a problémát abba a kontexusba helyezzük, hogy pl. az IC 1101 1 milliárd fényévre van:
-ez a galaxis 2 millió fényév átlagos sugarú
-a közepén levő felete lyuk >>eseményhorizontja<< 1.5 fényév

gyakorlatilag teljesen mindegy, melyik opciót választod!

Ezért van az, hogy az asztrofizikusok inkább lebénulnak és hagyják, hogy valaki más mossa a pöcsüket.
Az igazi asztrofizikus kizárólag gondolkodik!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.11.02. 22:26:01

@villám.ló.láng.nyelv: Voltaképp a vesekő is csillagporból van. Erre kéne gondolnia a jajveszékelőknek és nem NoSpa után siránkozni.

Frick László Intézet 2018.11.04. 06:56:05

Rémegyszerűkisérletem:
1.Állj meg egy Auchan vagy TESCO WC-folyosóján.
2.Az ajtók mindig nyitva, rálátni a kézmosókra.
hogy a 3.férfiak eredendően,4. nemispecifikusan 5. büdösen mocskosak,annak ékes bizonyítéka, hogy a férfiak 6. 0,47%-a már bemenni sem tud WC-re kézmosás nélkül, 7. viszont kijönni csak 33%-uk tud kézmosás nélkül,8.míg a nők 9. csak akkor mosnak kezet, 10.ha a Kis Vörös katona nem tudott a WC-fülkében feltapadni a csempére, vagy ahogy tűsarkúban felguggoltak a szaros, véres és húgyos WC-ülőkére,11. beletámaszkodtak a lefosott falra. Azaz 2-3%-a jön ki a WC-ről a nőknek kéz + mosás után.

Segédkisérlet:
1. az internetes nőimagazinok szerint a bevásárlókosarak fogantyúja fertő
2. Figyeljük meg, hogy az igényesebb nők nem csak egyszerűen megfogják és tolják a kocsit, hanem sűrű fogásváltásokkal,jóformán taperolással a tolórúd teljes spektrumát is letapogatják.

villám.ló.láng.nyelv 2018.11.06. 14:10:44

@Frick László Intézet: Micsoda analízis, milyen mély átlátása a problematikának!

No igen, a női WC-k borzalmasak. Érdemes oda néha benézni - tudományos alapon. Ami mocskot ott látni... na az maga a botrány!

Szeirntem a nők kifejezetten szeretnek a falra vizelni/fosni/menstruálni! Nem is csoda, az ürítés a kis agyuknak kifejezetten bonyolult feladat!!!

meaklumpa 2018.11.10. 21:17:42

@villám.ló.láng.nyelv: Kisszivem.Én is téged. Forévör. Inkább szánalmast bizurgáld, hogy keressen meg. Mármint engem. kÖSZ.( Alázzatok csak, kibírom)

villám.ló.láng.nyelv 2018.11.16. 11:19:30

@meaklumpa: na igen... szánalmas mit is mondjak.... nomen est omen!