Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A férfiak kézmosásárul

2018.10.12. 21:46 Kadarka Jánoska

Senkinek ne legyen kétsége arról, hogy a nők koszosabbak a férfiaknál. Aki látott már tinédzser lányszobát, pláne fürdőszobát, az nem kérdőjelezheti meg az igazságomat. De most nem általánosan a higiéniáról akarok írni, hanem csak a férfiak kézmosási szokásáról.

Ha egy férfi vécére megy, négyféle módon intézheti a kézmosást:

1. Sehogyan. Ezekről nem akarok írni, ezek olyanok, mint a koszos tinédzser lányok. Undorítóak, nyilvánosan kellene őket vízágyúval megtisztítani. Ha ilyet látsz, köpd le azonnal.

2. Vizelés ELŐTT mos kezet. Ezek azok a férfiak, akik szerint a farkuk annyira tiszta, hogy hozzányúlni csakis tiszta kézzel szabad. Az Einsteinnek tulajdonított mondást – amit valójában Nikola Tesla mondott –, miszerint hiába rázod, az utolsó csepp úgyis a gatyádba megy, nem ismerik. De nem ez a baj velük, hanem az, hogy teljesen félreértik a saját jelentőségüket. Azt hiszik, hogy fontosak. A farkuk, a személyük, minden. Ideális partnerei az időközben felnőtt koszos tinédzser nőknek. Egészséges ember elkerüli az ilyen aberráltakat.

3. Vizelés ELŐTT és UTÁN is kezet mos. A lépcsőházi emberek, a vélemény nélküliek, az akaratgyengék. Akik mindenkinek próbálnak megfelelni, de a gyengeségük miatt senkinek nem kellenek. Ajánlom, hogy te se akard őket.

4. Vizelés UTÁN mos kezet. Rögtön kettő kategóriába kell csoportosítani az ilyeneket:

- A normálisok. Semmi különös, anyuka megtanította, hogy pisi után kézmosás. Ettől még lehet tömeggyilkos és szívsebész is.

- A szuperintelligensek. Átlátjuk a problémát, és tudjuk is rá a megoldást. Kezet mosunk.

151_a_ferfiak_kezmosasarul_1.jpg

27 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr8114298435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.10.13. 06:58:02

Az első csoport igazi rejtély számomra, hiszen kultúrember a mosdót végül úgyis kilögyböli, a kézmosás onnantól már csak egy aprócska lépés.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.10.13. 19:53:54

@ripők:

Neked dedikált kínzóid lesznek a pokolban, az most már egészen biztos. Aki a mosdóba hugyozik, az vagy nem mos soha fogat, vagy elpazarolja a fogkrémet, ha az leesik a keféről, vagy nem zavarja, ha hugyos a fogrémje. Nem költöznék össze veled.

spájdernecc 2018.10.25. 14:20:58

a hármasba pont beférnek a szénbányászok és a rideg mezőgépszerelők is
mondjuk nekik indikolt a dupla élvezet

szanalmas 2018.10.31. 22:30:37

Lófaszt!
Egy igazi férfi nem mos kezet, összedörzsöli, és elpusztulnak a baktériumok.
De ha tudsz ilyen koszos nőt, akinek lakhatásért cserébe ki kell pókhálózni a dolgait, csak szólj nyugodtan!

meaklumpa 2018.11.01. 00:58:48

@szanalmas: Most költözöm egy 100 éves, bazi nagy
lakásba.Én nem vagyok se koszos, se 100 éves, de a lakás igen. Jöhetsz. u.i.: a fürdőszoba teljesen lepusztult, oda dörzsölöd a kezed, ahová....tudod.

villám.ló.láng.nyelv 2018.11.02. 10:00:46

Gratulálok a tudományos munkáért!

Igen, ha a problémát abba a kontexusba helyezzük, hogy pl. az IC 1101 1 milliárd fényévre van:
-ez a galaxis 2 millió fényév átlagos sugarú
-a közepén levő felete lyuk >>eseményhorizontja<< 1.5 fényév

gyakorlatilag teljesen mindegy, melyik opciót választod!

Ezért van az, hogy az asztrofizikusok inkább lebénulnak és hagyják, hogy valaki más mossa a pöcsüket.
Az igazi asztrofizikus kizárólag gondolkodik!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.11.02. 22:26:01

@villám.ló.láng.nyelv: Voltaképp a vesekő is csillagporból van. Erre kéne gondolnia a jajveszékelőknek és nem NoSpa után siránkozni.

Frick László Intézet 2018.11.04. 06:56:05

Rémegyszerűkisérletem:
1.Állj meg egy Auchan vagy TESCO WC-folyosóján.
2.Az ajtók mindig nyitva, rálátni a kézmosókra.
hogy a 3.férfiak eredendően,4. nemispecifikusan 5. büdösen mocskosak,annak ékes bizonyítéka, hogy a férfiak 6. 0,47%-a már bemenni sem tud WC-re kézmosás nélkül, 7. viszont kijönni csak 33%-uk tud kézmosás nélkül,8.míg a nők 9. csak akkor mosnak kezet, 10.ha a Kis Vörös katona nem tudott a WC-fülkében feltapadni a csempére, vagy ahogy tűsarkúban felguggoltak a szaros, véres és húgyos WC-ülőkére,11. beletámaszkodtak a lefosott falra. Azaz 2-3%-a jön ki a WC-ről a nőknek kéz + mosás után.

Segédkisérlet:
1. az internetes nőimagazinok szerint a bevásárlókosarak fogantyúja fertő
2. Figyeljük meg, hogy az igényesebb nők nem csak egyszerűen megfogják és tolják a kocsit, hanem sűrű fogásváltásokkal,jóformán taperolással a tolórúd teljes spektrumát is letapogatják.

villám.ló.láng.nyelv 2018.11.06. 14:10:44

@Frick László Intézet: Micsoda analízis, milyen mély átlátása a problematikának!

No igen, a női WC-k borzalmasak. Érdemes oda néha benézni - tudományos alapon. Ami mocskot ott látni... na az maga a botrány!

Szeirntem a nők kifejezetten szeretnek a falra vizelni/fosni/menstruálni! Nem is csoda, az ürítés a kis agyuknak kifejezetten bonyolult feladat!!!

meaklumpa 2018.11.10. 21:17:42

@villám.ló.láng.nyelv: Kisszivem.Én is téged. Forévör. Inkább szánalmast bizurgáld, hogy keressen meg. Mármint engem. kÖSZ.( Alázzatok csak, kibírom)

villám.ló.láng.nyelv 2018.11.16. 11:19:30

@meaklumpa: na igen... szánalmas mit is mondjak.... nomen est omen!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2018.12.07. 21:04:42

@Frick László Intézet:

Nem hiszem, hogy elkerülte volna a figyelmedet, inkább csak egy pillanatnyi kiesés lehet, hogy nem számolsz a legnagyobb férfi-nő különbséggel a wc ügyben. A férfiak ugyanis elmennek a nyilvános vécére bármikor, a nők meg csak végszükségesetben. Az univerzális 80/20 arány itt is pontosan használható, száz nyilvánosvécéhasználatból 80 a férfiaké, 20 a nőké. Aztán hogy ki mennyire koszos, az már más kérdés, de a férfi nem tartja vissza, hanem pisál. A nő meg csak otthon, illetve ha nem tudja már megtartani.

Páska Süme 2018.12.26. 01:04:04

Mely marékkredencen evickél az ürgevorsatz-prémium sugársügér? Mely látható katakomba-alabástrom csapott aggatásán?

annamari4062 2018.12.29. 23:36:44

@Kadarka Jánoska: Abszolút tudománytalan megállapítás. Tapasztalati úton könnyen ellenőrizhető, hogy a színházak, koncerttermek, múzeumok, stb. női WC-i előtt lényegesen hosszabbak a sorok, mint a férfi illemhelyek előterében. Hovatovább a nők időnként - felrúgva a társadalmi szabályok idevágó passzusait - a férfi WC-ket veszik igénybe azok alacsony kihasználtsága miatt.
Nem kérdés, természetesen a női WC-k még a nagyobb látogatói szám mellett is lényegesen tisztábbak, mint az ellenkező nem intim helyiségei. Ennek oka nyilvánvaló, nem szorul magyarázatra, axiómaként kezelendő.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.01.04. 22:20:46

@annamari4062:

Neked sikerült a 2018-as év legbénább kommentjét megírni:
1.) A női vécék előtt azért hosszúak a sorok, mert a női pisi tovább tart. Ruha, harisnya, nem ragozom, plusz egyesek ott bennt, a kézitükörnél sminkelnek. Tamponról nem is beszélek.
2.) Kisebb a női vécék látogatószáma, hiszen a sorok miatt a nők visszatartják. Megmértem a Nemzetiben, az Operában és a Katonában, 1:2,8 a férfi:női vécézés aránya a főidőben. Messze többet pisálnak a nők, mint a férfiak, időben mérve, illetve messze jobba pörög a férfivécé. Tehát a nők kevesebben töltenek ott több időt, tehát egységnyileg többet koszolnak.
3.) Még sose voltál férfivécében, ez kiderült, ellenben én voltam nőiben. Hát, elhánytam magam, pedig a férfiaké se egy múzeum. Koszosabb, hajaj, de mennyire a női.
.
Alapvetően a nők koszosabbak, csak több parfümöt használnak. Kivéve nyilván a szánalmas meg a szörcsi féle undorító férfiférgeket, de most a normálisokól beszélek. Hej,. te aztán bűzölöghetsz.

Páska Süme 2019.01.09. 23:39:53

Mikor nem veszik fel lelkésznek a jelentkezőt olyan helyre, ahol fontos, hogy füle is legyen?

Ha lelkészfületlen.

annamari4062 2019.01.19. 16:03:13

@Kadarka Jánoska: Történetesen te írtad meg az év legtöbb tárgyi tévedését tartalmazó, ennek következtében hibás konklúzióktól hemzsegő posztját. Én csak a legnyilvánvalóbb valótlan állításokra reagáltam, ugyanis az összes megemlítése és helyreigazítása túl sokat elrabolt volna a drága időmből.
1. A ruha, harisnya és fehérnemű viselete nem hosszabbítja meg a WC-használat időtartamát a nadrág és fehérnemű használatához képest. Nem tudom, milyen saját tapasztalattal rendelkezel ezzel kapcsolatban, hogy a fent olvasható téves állításodat megfogalmaztad. Talán nem megfelelő méretű harisnyát hordasz. A tamponhasználat valóban elvesz némi időt, de mivel a nők anyagcsere-termékeinek mennyisége nyilvánvalóan kevesebb, hiszen az ezt szabályozó szervrendszerük mérete is kisebb, így ez Wc-használat időtartama kiegyenlítődik a férfiakéhoz képest. Sminkelni a hölgyek nem a WC-fülkében,hanem annak előterében szoktak, így ez a tevékenység önmagában nem lassítja a WC-t látogató emberek cserélődését.
2. Ha a kísérleti megfigyelésed valóban (?) az általad prezentált eredményre vezetett, az csak ritka kivétel lehet. Kulturált helyeken messze többségben a női nyilvános WC-k látogatottsága a magasabb, mint erre már a fenti, tényfeltáró hozzászólásomban is rávilágítottam. Csak valami bugyuta, labdával játszott csapatsport, vagy erőszakos, egymást ájultra verő "küzdősport" játékterének nyilvános WC-jében tapasztalható a férfiak számának túlsúlya az illemhely használata tekintetében. Is.
3. Mint említettem, előfordul, hogy a nők is használják a férfiak számára kialakított illemhelyet, mivel azok látogatottsága lényegesen alacsonyabb, többnyire nincs előttük sorállás. Ilyen sajnálatos eset velem is előfordult: befogott orral ugyan, és ügyelve arra,hogy minél kevesebb berendezési tárgyhoz érjek hozzá, de rákényszerültem arra, hogy hogy bemenjek egy férfi WC-be. De hogy te miért mentél be egy női wc-be, arra nemigen lehet elfogadható indokot találni.

A nők természetesen tisztábbak, mint a férfiak. Sőt, többnyire ők unszolják a férfinépet az alapvető tisztálkodási követelmények betartására, valamint kénytelenek az erősebb (?) nem után is takarítani, ha nem akarják, hogy környezetük háziállatok óljához legyen hasonlatos. Persze, tisztelet a kevés kivételnek, akik körébe ezek szerint nem tartozik bele szánalmas és szörcsi.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2019.01.19. 19:02:36

@szanalmas: Nem kell Ranschburg Eugénnak lennünk, hogy lássuk, notórius ódzkodásod a kézmosástól egy második generációs holokauszttúlélő szappan iránti apakomplexusból fakadó jajjkiáltása csupán.

Jó lenne, ha felnőnél végre! Elvégre nem akarhatod, hogy rada a pederasztia bűnébe essen... Immár tizenhetedszer.

szanalmas 2019.02.14. 00:20:50

@"the dragon":

Csak mondom neked, te kis pocok, hogy azóta már az amerikai médiában is idézik a fenti mondtaimat, mert olvassák a blogomat:

index.hu/mindekozben/poszt/2019/02/11/nem_latom_a_bakteriumokat_ugyhogy_nem_leteznek/

Jelzem, hogy az "Isten előtt" posztom alapján valami német köcsög -a jogdíjat leverem majd rajta- könyvet írt. A könyv csaknem szó szerint tartalmazza a téziseimet, és a dilis Isten az alapja. Jelzem, egész fasza írás, ami nem véletlen, hiszen tőlem lopta. (Remélem, Kadarkát megeszi a sárga irigység!)

moly.hu/konyvek/hans-rath-kell-egy-pszichologus-mondta-isten

Van belőle e-book is, e: drive.google.com/file/d/1nuQAeBjLCTA7ARQKFbWiwXEntgHrogB6/view

Frick László Intézet 2019.03.02. 05:38:08

@annamari4062: A női WC-knek lehet ennél valamivel súlyosabb problémája anélkül, hogy én magam, mint közismerten hülye fasz, ebbe bele mernék menni, bár kulturálisintézményvezető koromban kénytelen voltam bemenni,amikor Aranka néni,a takarítónő azonnali felmondással fenyxegetőzve sikoltozni nem kezdett és amikor beléptem, nem értettem,miért kell neki ehhez elletőkesztyű. Aztán végignéztem a pontosan 27 perccel azelőtt hygienikus patikatisztára takarított nőifülkesoron és most 44 éven felülieknek való olyan képsorok következnek,amiket olyan 3 éves kisfiúk is szoktak látni, akiket anyukájuk a pisilésekor bevisz magával a fülkébe
ksözönöm a figyelmed
ha 44 évesnél idősebb lennél,folytatom.

Frick László Intézet 2019.03.02. 05:57:18

@Kadarka Jánoska: Mint arra Büdös Mackó kolléga az élőtanúm, bizonyos okokból télvíz idején hónapokat töltöttem egy jólfűtött Auchan bevilágítótetős folyosóján azon a padon, amin hajléktalanok vagy havanna ltp.i nyuggerek is szokták és ez abban az Auchanban a budifolyosó előtt van és amikor lemerült a laptopom vagy nem volt nálam, akkor társadalomkutatással ütöttem el az időt.
1. A nőknek semmiféle finnyássága nincsen, én pl kesztyűben szoktam megfogni olyan fertőző rudakat, mint a táncrúd vagy pedig egy bevásárlókosár tolórúdja nők azonban -ezt figyeld meg, kérlek te is- taperolják az ilyesmit és a kilincseket, a metrófogattyúkat és ahol sok ember jár, a mozgólépcső kapaszkodógumiját inkább simogatják, mint a kedvesüket vagy a Korszerű Jövőbevezető Családformapartnerüket, a pinanyaló kutyuskát.

Férfiwécé folyamatosan zeng a kézsszárítótól, a kéz kiszáradására kényes érzékeny nők ezért a bavcilluskeringtetés nélkül jönnek ki a vécérőlés természetesen száraz kézzel. nem mosnak ugyanis kezet. Struguláim szerint az Auchanban 100 nőből 88 jön ki kézmosás nélkül.

Férfiaknál: Minden távol-keleti férfi kézmosás nélküljön ki,mert ott fértfi nem mos kezet sem előtte, sem utána, fiatal sárgák szokták a sérójukat megigazítani, ha ezt minek vesszük ide.

Fiatal férfiak jóformán mind, különösen a műűűűveltneklátszóak ELŐTTE is mosnak kezet. Fehér férfi kézmosás nélkül csak 88 év feletti nyugger formájában vagy HHHHHHHHH mélyszegény,perifériáraszoruló vagy a "kínai" vietnámi szakácsa.

Kihagytál egy nagyon fontos szempontot: A magyar szexuálisan aktív férfilakosság is vizelni szokott egyébként és mint köztudomású, a magyar nők 37,926 % soha nem venné a szerelme micsodáját sem a szájába ELŐTT, de utána csak cigány nők szokták.
Ennek következtében a magyar aktív férfilakosság egy részének...ö... olajoshal szagú a fasza, amikor megfogja és pisil és hacsaknem megoldja az olajoshalszaggalérintkező ujjbegyek dolgát a hajzseléjével tincse igazításakor a tükörből (mélyszegények és HHHHHH -rétegek) akkor kezet mos.

Köszönöm a figyelmet

Elfelejtettem visszanyalni neked, hogy a cikk jó és tartalmas, ha nem is gondoltad ki, hanem súlyosan valóságalapú

lábjegyzet a nőivécéfülkék állapotairól:
Minden őt az első lépéssel kezdődik és a Minősélgbiztosítás ellenőrzi a nőivécék takarítását is az Auchan-ban is. Tehát a vécéülökék tiszták
@annamari4062: amikor az első nő popsit forgat rájuk. Csakhogy nem ül le!!! Mert arra nem volt finnyás, hogy az édes kiskezével 100 méteren 57,93-szor taperolja végig a bevásárlókocsi tolórúdhosszát és az Édes Kicsi Nőiautójának a kormánykerekén kopásnak hiszi a szürkés matt emberzsírt. Nem szokta takarítani ( 473 Női Autót takarítottam -szolgáljak részletekkel??!4!!?!4!!?)
Ha le van borotválva a pinája és a makkocskáját,amit helytelenül csiklónak szokás nevezni, nem fedi jelentősebb satyak, tehát sem a szőr.,sem egyéb berendezések nem akadályozzák, akkor apisi sipálisan szerteszéjjel frecseg és rá az ülőkéra. Egyebeket itt kihagyom,mert lehet, hogy lesz majd egyszer itt egy látogató,aki 44 évesnélfiatalabb ésmégis annyira tud olvasni, hogy nem tl dr neki ennyi szöveg.

Ezzel láncreakció indul be, aminek következtében az újabb-s újabb nőilátogatók egyre magasabban állítják meg a popsijukat az ülőke fölött,egészen a síelés száguldás-szögéig, ami azt jelenti, hogy nőianatómiától függően a pisi vagy egyéb sugárban lényegében hátrafelé bármit megterít.

Vannak takarítónők,akik snóbliban, mások rövidet húzatnak,ismét mások megegyeznek, hogy minden nőiWC takarítása után 3-szor a férfi jut neki.

Dögöljek meg, ha nem így lenne, ahogy mutattam.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.06.21. 23:34:20

@Frick László Intézet:

Van nekem egy listám, miszerint Krasznahorkai László (nem megkérdejelzhetően number one), Spiró György, Kertész Imre, dr. Máriás, Esterházy, és így tovább, a magyar irodalom nagyjai. De egy ilyen komment után el szoktam gondolkozni, hogy a frikk miért nincs a listán. Ha publikálna, lenne.

annamari4062 2019.07.01. 15:19:12

@Frick László Intézet: A pusztán kitalációra építő, valóságalapot nélkülöző, spekulatív alapon kiagyalt elméletednek semmi köze a női WC-k tényleges történéseihez. Valóban sok nő nem ül le az ülőkére, de a WC csésze peremének átmérője van olyan hosszú, hogy nem szükségszerűen csöppen rá bármiféle anyagcseretermék. De ha ritkán - nagyon ritkán - mégis előfordulna ilyen balszerencsés esemény, a hölgyek természetesen letakarítják maguk után a WC-t.

Az pedig végképp a valóságtagadás magasiskolája, hogy a hölgyek egyre magasabban tartják a altestüket a WC fölött.
1. Mi oka lenne erre a hölgyeknek? A WC peremén nem lesz egyre magasabb a szennyeződés, ami erre az indokolatlan és kényelmetlen tettre sarkallná őket.
2. Vajh mi módon ellenőrizte állítását a komment írója? Ő maga nyilván nem leselkedett a WC-kben, a tapasztalati út kizárható. A hölgyek nem tudnak megalapozottan nyilatkozni arról, hogy ők magasabban tartották-e szeméremtestüket a a WC felett az előző használóhoz képest, hiszen ennek mértékéről természetszerűleg nincs tudomásuk. Így könnyen bizonyítható, hogy a kommentelő csak álmodozik a látványról, az általa prezentált történés még tudománytalan spekulációnak is gyermeteg állítás.
A hölgyek tényleg többet fogdossák a bevásárlókocsi fogantyúját, annál az egyszerű oknál fogva, mert a férfiak többsége lusta vásárolni. Inkább éhen halnának, minthogy felemeljék a fotelből a tv elől nemesebb szervüket, és gondoskodjanak alapvető fizikális szükségleteikről.
A kormánykerekek valóban kopnak a használat során. Állításod rút rágalom.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2019.07.27. 22:38:35

@annamari4062:

Én elég sok fürdőszobában fordultam meg, és egészen biztos vagyok abban, hogy a nők sokkal koszosabbak, mint a férfiak. Az idő előrehaladtával ez a különbség egyébként csökken. A fiatal nők elviselhetetlenül elhanyagolják a környezetüket, de még a negyvenesek sem érik el a kulturált férfiak szintjét. Figyelem, nem Frick a mérce, hanem a kulturáltak. Na, nem ragozom, megyek hányni.