Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

NapraMagna

2013.05.02. 05:05 Kadarka Jánoska

Horoszkópfajtából annyi van, mint égen a csillag. Kelta, indiai, kínai és japán, de még indián is. Tulajdonképpen minden valamirevaló nép kitalált magának egyet, sőt az olyanok is, akik időközben eltűntek a süllyesztőben, mint például az inkák. És ezeket a horoszkópokat nézik, olvassák az emberek a mai napig, fizetnek értük és használják őket, hátha meg tudják jobbítani az életüket, vagy legalább látnak valami halvány reményt, kiutat a nyomorúságukból.

Amit én horoszkóp-kutatóként különösnek tartok, az az, hogy az ősmagyar horoszkópot, a NapraMagrát milyen kevesen ismerik és használják. Pedig a NapraMagra rendkívül egyszerű, de ennek ellenére – vagy éppen ezért, ahogy mi, panelekből építkező, közhelykedvelő bloggerek szeretjük mondani –, rendkívülien pontos jellemzéseket és előrejelzéseket ad.

Én például az általánosan ismert horoszkópok alapján sólyom vagyok, juharfa, meg kakas és keselyű. Mindegyikben van igazság, hiszen ellenkezést nem tűrő, a környezetén uralkodó – figyelem, nem uralkodni akaró, az a bölcselkedő tukán, vagy az okoskodó majom, hanem uralkodó! – karaktert rajzolnak a horoszkópok, ami tényleg jellemző rám. De mond valamit akármelyik horoszkóp a nagyfokú művészi érzékenységemről, a kiemelkedő empatikus lépességemről, a pénzhez való egészséges viszonyomról, vagy az erkölcsi fölényemről? Ugye nem, semmit. Ugyanis ezek a horoszkópok csak a felszínt karistolják, a belbecsből semmit.

A NapraMagna lényege éppen ez: átfogó, réteges jellemzést ad a karakterről, és még bonyolult aszcendenseket se kell hozzá számolni. Sőt, a születésnap sem érdekes, csupán az, hogy milyen napon születtünk.

A NapraMagna – ahogy a neve is mutatja, legalábbis azoknak, akik járatosan a kétezer évvel ezelőtti magyurr nyelvben – a napok mágiája.

A NapraMagra mindössze hét jegyet különböztet meg. Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap. Ki mikor született, olyan ember. Elképesztő, milyen egyszerű, és mégis, nagyon precízen működik.

Dolgozatomban nem tudok megfelelő alapossággal kitérni a részletekre, csak néhány jellemzőt villantok fel a napjegyek közül, illetve pár történelmi tényre világítok rá a NapraMagra segítségével. Akit mélyebben érdekel a téma, az keressen meg személyesen, segítek. Hacsak nem kedden született az illető.

Először is a történelmi tények: hét magyar törzs volt, hét vezérrel. Mindegyik a hét másik napján született, aminek köszönhetően páratlan sikerességgel tudtak együtt dolgozni. Ahol az egyiknek hiányossága volt, ott a másiknak erőssége. Nem volt lyuk a szövetségben, a hétfőn vagy pénteken született ellenséggel éppúgy elbántak, mint a csütörtökiekkel. Merthogy mindre volt válaszuk. Álmos pedig pénteki születésű volt, aminek a jelentőségét majd lentebb láthatjátok.

123 NapraMagna_1.jpg

De nézzük a személyeket részletesen. Nerót, az őrült költőt például: 37. december 15-én született. Szerdán. Mint Sztálin (1878. december 18), vagy Csányi Sándor, a bankár (1953. március 20.). Ellenben Csányi Sándor, a nagyszerű színész pénteki (1975. december 19.), akárcsak Teréz anya (1910. augusztus 26.). Itt talán külön kiemelném, hogy én is pénteken születtem. És amikor Teréz anya életrajzát vagy tevékenységei listáját olvasom, mintha a sajátomat nézném. Életünket mindketten az elesettek segítésére, a világ jobbítására fordítjuk/fordítottuk. Csak a Nobel-díj hiányzik – egyelőre – nálam. Vagy Csányi Sanyi színész. Nagyszerű tehetség, akárcsak én. Itt a Jászai Mari-díj az egyetlen különbség köztünk. Erős ez a pénteki csapat, ráadásul nemcsak a társadalmi érzékenységet, hanem a vezetési képességet is megmutatja a Napra Magna – Teréz anya micsoda rendszert alkotott és működtetett, Sanyi is vezető színész, nem piszlicsáré statiszta, a Kigondoltam irányításában betöltött feladatomat pedig nem kell hangsúlyoznom –, ellentétben a klasszikus horoszkópokkal.

Hétfőn született Pol Pot, Nixon és Gorbacsov. Ugyan Gorbacsovot sokan istenítik a peresztrojka miatt (a többiek ártányságát remélem, nem kell magyaráznom), de tudni kell, hogy az orosz szesztilalom bevezetőjeként semmihez nem mérhető károkat okozott az orosz művészek között. Tilalma alatt legalább a felére csökkent a művészi alkotások száma a Szovjetunióban, és az sem kisebbíti vétkét, hogy a feloldás óta extra erőfeszítéssel próbálják behozni a lemaradást az orosz művésztársak.

Kedden, rögtön hétfő után jönnek a nagyobb halak. Ahogy a MagnaNapra mondja (kicsit újmagyarítottam, hogy megértsétek): „Ami hétfőn elindult, az keddre beérik. A keddiek a hétfőiek, csak jobban.” Lenin és Mao. Ugye ugye.

Hitler szombati, ezt nem is részletezem, lehet tudni rögtön, miért volt az a nagy zsidógyűlölete.

Vasárnap: Gyurcsány. Az ősmagyarok tudtak valamit, amikor ezt írták a vasárnapiakra a NapraMagnában: „Születik, mikor pihenünk, ezért egész életében siet. Kevés neki minden, többet és jobbat akar. Ha van ló, kell neki kettő. Ha kettő van, akar szebb asszonyt. Mindent, ami nem az övé. De leginkább törzsfőnökséget. Amit ha megszerez, elbukik.”

A csütörtök a művészeké, például Pelevin, a nagyszerű orosz író is akkor született. És Leonardo da Vinci is, meg még sokan mások, most itt nem részletezem. Aki nem akkor, de művésznek mondja magát, hát az mind hazudik. Mint például Coelho, aki vasárnapi. A sok álbölcsességével mit is gyűjt? Rajongókat, számolatlanul, mint Gyurcsány. Mert a vasárnapi már csak ilyen, nem művész, hanem harácsoló.

Nem folytatom, bár a téma kimeríthetetlen. Remélem, dolgozatommal rávilágítottam arra, hogy miért érdemes az ősmagyar NapraMagrát használni a Nők Lapja horoszkópja helyett, és egyre többen leszünk, akik a napokat nézzük, nem holdhónapokat. És most talán értelmet nyer az a néhány korlátozás is, amit a bloghu-n vezettünk be, tudniillik a regisztrációkor megadott születési dátum némely esetben kizárja a kommentezési lehetőséget. Senkinek nem kell még egy keddi Lenin.

152 komment

Címkék: fesztivál horoszkóp honfoglalás

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr365258810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.02. 23:10:30

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok: Node kérem alássam, csókolja a kezét-lábát, négy a harmadikon plusz négy az nem négyzetszám, ha érti már végre, hogy hogy a faszba mondom bele!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.03. 00:25:29

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Borzasztó illetlenségre vall ezt az számot - szívem szerint szederjes matrózok vernyákolásának mondanám inkább - éppen gr. Edelsheim Gyulai Ilona temetésének napján idecitálnod!

Vissza kellett fognom magam, hogy ne moderáljalak örökre, de végül megbékéltem, mert a ripők nickedet már úgyis kezdtem unni...

**büdösmackó** 2013.05.03. 21:29:24

@Kekszemu: AKI SZMÁJLIZIK, AZ MEG FOG HALNI.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.03. 23:41:06

@**büdösmackó**:

AKI NEM, AZ NEM? Ugye, hogy hülye vagy, bár a stílusod az király.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.03. 23:42:08

@Kekszemu:

Pénteken szombatozol, te tán a dátumvonalon onnan vagy. Lottószámokat írj inkább.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 07:27:45

@Kadarka Jánoska: Na, az hiányzik még, hogy Kekszemu poschtjaival is higítsuk az érkezésed óta amúgy is zuhanó színvonalat!

2013.05.04. 07:50:52

@Kadar János: Nem igazán értem, ha ez ősmagyar, akkor miért keversz bele idegeneket. Azt sem tudom, hogy milyen napon születtem, így ez számomra használhatatlan, te tudóska.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:06:46

@little troll:

Képzeld, az ősmagyarok sem egyedül éltek a világban, már akkor is voltak más népek, és ők is - ahogy én is - vetettek másoknak napramagrát.

Ha meg nem tudod, hogy milyen napon születtél, akkor szombaton.

@radairosseb:

Hova lehetne zuhanni onnan, ahol te vagy?! Azért válaszolok egyáltalán neked, mert tudom, hogy innen csak jobb lehet nekem.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:18:05

@Kadarka Jánoska: Tudósközösségben vagy, nem kéne dicsekedned azzal, hogy nem ismered a szabad zuhanás törvényét!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:20:18

@radairosseb: Vissza kéne térni a gyökerekhez baszdszájba. Minden sztáregyüttes szembesül ezzel az alkotói válsággal, amint megjelenik a pénz, a pompa és a csillogás. Konformizmusra treníroz a világ, holott az evolúciós szökkenések mindig valami unikális változásban gyökeredznek.
Talán ellentmondásnak tűnik, amit írtam, de gondolj csak bele. Mindenünk megvan, hogy egyedileg, új ciklust kezdjünk. Szörecs akkora, mint egy brontosaurus, száncsó megcsináltatta a fogait, ő a mi Diegónk (a Jégkorszakban a kardfogú - tudod), te szőrös vagy, mint egy mammuth, én pedig 20 perc alatt kirakom a Rubik-kockát, mint bármelyik finom vonású Homo Sapiens Sapiens. Kadarka forradalmian kopasz, mint egy trilobita páncélzata, Commandante is kopasz, de emellett szépérzéke is van, Panther meg úgysem jön el egyetlen blogtalira sem, legyen ő a feláldozható zsákutca. Semmi sem állhat utunkba, új ciklust kezdhetünk. A cink és a 444 sikerén felbuzdulva kikönyökölhetünk magunknak egy szeletet a pitéből. Tessék, írj a fehér lyukakról az Univerzumban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:22:44

@ripők: A gyökerekhez! Akkor húzz vissza, te gyökér!

A cikk még a hétvégén meglesz, ne mondjátok, hogy én nem dolgozom meg a segílykémért!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:28:03

@radairosseb: Kérdeztelek csetben, pöcsarc. Napokkal korábban! Mégpedig azért, mert ha el tudsz szabadulni egy napra, akkor sztem mindenki megszorongatná azt az akkusavas, ragacsos mancsodat, tán még vennék is egy sajtos-tejfölöst, hogy elköltsük a Magyar Tenger partján.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:35:59

@ripők: Csettelni a kislányok szoktak! Mindenesetre le ne spórold róla a fokhagymát!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:44:00

@radairosseb: Mitsem ér az olyan túrós palacsinta.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:47:47

@ripők: Fokhagymafeltétet csak kevés étel nem bír el, ezek közül hirtelen a fokhagyma jut eszembe.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:48:09

@radairosseb: Persze a fokhagymás fokhagymával is csak az a bajom, hogy nem tudom megkülönböztetni a fő fogást a feltéttől.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:49:40

@radairosseb: Mer nem tanultál etikettet, pöcsömöccse!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:50:37

@ripők: Hát ha felétek eszik eztet, egészségedre!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:53:16

@radairosseb: Zabálják a népek. Ilyen körökben forgok.
Amúgy azt mondják, hogy a varnyúleves sem rossz.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:54:49

@ripők: A varnyúpörkölt nem rosszabb, mint az ürge, mi ronthatná el levesként!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 08:56:58

Csak hallal ne akarj riogatni, vagy ha már mindenképpen, akkor ne valami lápvidéki iszapevő korccsal, hanem tisztességes, húsevő hallal hozakodj elő!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:02:11

@radairosseb: Zabálhatsz balatoni fogast, ami egy hófehér, tubarózsaként feltáruló, mégis tömör, harapható konzistentiajú eledel, de ha hallgatsz rám, akkor főzünk egy gonebótzos hallevet a Balcsiparton vagy esetleg szálkanélküli halfasírozotat tárcsán.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:05:19

@ripők: A hallé a gyengém! Mindig elgyengülök tőle, tíz esetből kilencszer kiokádom! De legalább spórolunk a szesszel, ha már a kaja meghozza a kívánt hatást!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:13:44

@radairosseb: Bazmeg, nem ettél te még jót. A paradicsom héjától okádod ki. Elmondom a tutiságot.
Fogj 2 db 8 kg feletti pontyot. Ha nem vagy teljesen idióta kókler, ez nem okozhat gondot. Namármost.
Sokan tán meglepődnek, hogy nem másfeles tápost írtam, de rögvest alá is támasztom az igazamat.
A hasaalján ott van a halzsír. Horváth Rozin nevelkedettek ezt kidobják; kövér, undi, nem kell.
Hát baszod, ezt a halzsírt kell kiolvasztani. Ebbe megy a hagyma. Erre megy a pirospaprika, majd az alaplé. A végefelé pedig a ledarált/passzírozott halhúsból készült halgonebótz. Nesze.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:14:50

@ripők: Node lásd, milyen vagyok: a fogassal meg a halfasírozottal kibékülök, de a hekk meg a kóbi se elvetélt ötlet. És ha már ettünk, lekísérhetjük a gófrival meg a túrós palacsintával!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:16:18

@ripők: Iszapevő állat húsát a számba nem veszem, pláne, ha még szét is főzöd, mintha amúgy nem lenne eléggé moslék íze. A szagát se állom a pontynak. De legalább nem veszünk össze rajta, tiéd a hallé, enyém a sült!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:20:12

@radairosseb: Ne keverd ide a brit szart.
A ponty kagylót csipeget szabadidejében, sőt időközönként a kishalra is rámegy.
Node, a közkeletű magyaros hospitalitást megfejelem azzal, hogyha nem tetszik a bográcsból pöffenő illatgörgeteg, akkor csócsálhatsz filét.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:22:23

@ripők: Fogast vagy harcsát. A fagyó üres, szóval akkor elviszem dragit a nagyvilágba. Mégiscsak finomabb, ha tudjuk, mit eszünk. Neki pedig megígértem, hogy megtanítom, hogyan éljen túl a vadonban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:23:10

@ripők: Ja, iszapevő kagylót meg iszapevő kishalat!

Nem brit pontyokról beszélek! Csak nem gondolod, hogy lazacon kívül bármilyen édesvízi halat veszek ezeknél az ebihalaknál!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:24:10

pisálok, majd megválaszolom
addig is maradjanak velünk

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:24:45

@ripők: Fogas oké, harcsa oké. A harcsát még pörköltnek is meg lehet enni, ami pedig nagy szó, mivel a pörkölt difóltból húsból van (kivéve persze a gombapörkölt).

Nekem van egy tippem, hogyan éljen túl dragi a vadonban. Amint kiértek, basszon a hátadba egy bozótvágó kést, és már túl is élt téged!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:25:18

@ripők: Csak annyi lenne a kérdésem, hogy már részeg vagy, vagy még nem józanodtál ki!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:26:17

@ripők: Különben is, látszik, hogy kimaradt neked a szocinizmus, a kishalat csak a nagyhal eszi meg!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:28:45

@radairosseb: No, nem mintha fennhéjázni akarnék, de 30 kilo felett a harcsagerinc szinte olyan, mint a karaj. De viccen kívül, 10 kilo felett szép szeleteket lehet vágni, nulla szálka, bécsipanír és hopp, nyámi.
És még csak most kezdek inni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:30:07

@ripők: Gondolom, annyi 30 kilós harcsát fogsz hetente, ahány pár 8 kilós pontyot!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:31:51

@radairosseb: Fütyifej, mit tudod te, mi zajlik a világban?!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:34:03

@ripők: Hogy mi zajlik a te világodban, azt nem tudom, csak azt, hogy mi folyik! Rohadt sok dobozos buggyant árpalé a cseszkógazdaságos fajtából!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:34:58

@ripők: Ha tisztességes ember módjára legalább délelőtt megállnád, hogy pálinkán kívül szeszt magadhoz vegyél, nem gondolnám azt, hogy csak hőbörögsz!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:36:19

@radairosseb: Látom, nem vetted a finom célzást a Sárdonét illetően. Pedig a Nagyrédei ma 499 volt 4.17-kor a fehérvári Teszkóban, úgyám! Két kosárral mentem. Akinek van esze, elviszi a maradékot.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:37:39

@ripők: Azt hazudtad, hogy a sardonét júliusra tartogatod, pöcegödörlakó!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:40:21

@radairosseb: Félretettem neked a seprőt. Node viccen kívül, ezek megőrültek. A Teleki Merlot kábé 600 körül. És mindezt fizu előtt, a rézangyalát! 499-es Gróf Nagyrédeiből húszasával vinnék, de persze jövő héten 799 lesz. Zsidó lobby!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:49:49

@ripők: Valóban durva, még úgy is, hogy hat-hét évvel ezelőtti otthoni árakhoz tudok csak viszonyítani. Kb. akkor volt ez az árfekvés kedvező, azóta meg mint hallom, minden megy, mint azelőtt.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:52:47

@radairosseb: Egy normális sör két kilo. Így viszonyíts. És a mindenféle pancs, szar borok 1000 felett. Hát bizonymondom, megérett a pusztulásra. Ha nálad a gomb, ne habozz.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 09:58:10

@ripők: Egy gombot látok csak, az elküldöt, az alatt, hogy kimoderálom ezt a kommentet, a kommentezőt kitiltom örökre.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 10:10:49

@ripők:

Mondjuk ha megtanítasz nagyhalat fogni, azt tényleg megköszönöm! Némileg frusztrál, hogy a világegyetem egyik legtehetségesebb embereként - azért teszem hozzá, hogy az "egyik", mert nem szeretnék szerénytelennek tűnni - még sose mentem két kiló fölé... Mentségemre szóljon, nem próbálkoztam túl sokat, de így is személyes sértésnek veszem, hogy a kapitális fogások nem találtak meg azonnal!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:12:48

@"the dragon": Ha szépen megkérsz, megfoghatod a faszom botját, az két kiló negyven deka!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:22:17

@"the dragon": Rossz a hozzáállás. Elmesélem.
Nohát. Kapitális halat úgy kell fogni, hogy az ember gondoskodik chaufeurről illetőleg nyughelyről.
Amennyiben ezek nem okoznak fennakadást, kezdjünk el horgászni.
Fogjuk meg a dögöt fáradságosan.
Saját jelentőségünket kicsinyítve, meséljük el. Valaki készítesse ki a trófeát.
Büszkén mutogassuk.
Ennyi.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:25:36

@radairosseb: Valóban. Szürcsöljünk sárdonét. Ez nagyon fontos. Azt' vagy jön vagy nem.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:29:52

@"the dragon": Látod, @ripők: igen tehetséges horgász! Vagy kifogja a halat, vagy nem, mint a nagyok!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 10:30:51

@ripők:

A taxidermia kénköves bugyrait nem lehetne valamilyen útón-módon megkerülni?! Mert ilyen feltételek mellett inkább eltekintenék a nagy halaktól!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:31:20

@radairosseb: Annyira, kurvára 2D-ben tudol csak gondolkodni. Pedig a lehetőségek tárháza végtelen.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:33:01

@ripők: Bocsánat, akkor te nagyobb vagy a nagyoknál is! Arra is képes vagy, hogy nem fogod ki, de mégsem igaz rád, hogy nem fogod ki!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:33:13

@"the dragon": Nyugi, megcsinálják a pronyók. Megkérik az árát, node semmit sem őriztek ingyen annakidején.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:34:46

@radairosseb: Ez csak akkor számítana, ha fontos lenne, hogy kifogom-e. Szép az a vidék csónakból nézve.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 10:34:55

@radairosseb:

Anno mutatott egy képet, amin sok szép halacsa társaságában feszített. Kezdem azt hinni, hogy csak a piacon költött sokat...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:36:29

@ripők: Akkor te nem is horgász vagy, csak egy kibaszott túrista!

@"the dragon": Hallod, most is palacsintával meg standról hozott hekkel etetne!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 10:38:49

@ripők:

Kend a hajadra a sztoicista zsebfilozófiád, köcsög! Ha nem halat akarok fogni, akkor vitorlással hasítok inkább, arra még a csajok is buknak!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 10:40:36

@radairosseb:

Én az ilyen ripőkféle, "célok és küzdelmek nélkül csak úgy élek bele a nagyvilágba" alakokat utálom ám, mint a másnapos szart!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:41:16

@"the dragon": Segíts meggyőzni ezt a péniszt, hogy jöjjön el blogtalira. Elvesszük a nyugdíját és élünk, mint Marci Hevesen.

@radairosseb: Gyere el blogtalira! Dragi lenyeli.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:42:40

@"the dragon": Ide vezet ez a fene nagy liberalizmus! Ahelyett, hogy termelné ki a halat a vízből, ahogy a Jóisten elrendelte!

@ripők: Hát ha ezt a beszólásodat is lenyeli, nem sok értelmét látom, hogy elmenjek!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 10:44:16

@ripők:

A Sárdonét esetleg! És különben is, érett férfikorban hová vezetne a heveskedés...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 10:46:11

@radairosseb:

Elnézem neki, biztosan megsértődött a felvetésen, miszerint kiraaaa barátnője rábukna a farkamra! Pedig semmi személyes nem volt ebben, hiszen abból indultam ki, hogy melyik nő nem...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:47:25

@"the dragon": Mária Magdolna? Bár ebben nem vagyok biztos.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 10:52:51

@ripők:

Elismerem nem fogalmaztam igazán pontosan, a halott nőket automatikusan nem számoltam potenciális rajongóim körébe...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 10:54:21

@ripők: Nekünk Rómaiaknak az egész földkerekség az otthonunk! Vezérlő csillagunk a magasságos Atyaúristen, sátrunk az ég boltozata, javaink a föld nekünk nyíló virágai!

@"the dragon": Azért ez még nem ok arra, hogy elbízd magad! Nem ripi nője kellene a mérce legyen!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 10:54:23

@ripők:

Küldj egy dobozzal! De mellékelj kérlek valamilyen ántszes tanúsítványt is, hogy emberi fogyasztásra alkalmas...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:06:22

@"the dragon": Nézd, megígérem, hogy nem blaszfemizálok többet, cserébe nem kell kitépnem a zsigereidet, amiért udvariatlan vagy. Szerintem fair ajánlat.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:07:40

@"the dragon": Sajnos meg fogom enni, mielőtt a szertifikát elkészülne. Ilyen ez a világ. Kedvenc ételem a második.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 11:15:09

@ripők:

Ez olyasmi ajánlat, mint amit Samuel L. Jackson tett Tim Rothnak a Ponyvaregényben... Le merném fogadni, hogy még a szagod is olyan, mint neki!

(Mondjuk az olyan embereket, akiknek a fasírozott ott van a kedvenc száz étele között, csak kinevetni vagyok hajlandó!)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:15:39

@radairosseb: @"the dragon": Észrevettétek, lábszagú bodobácsok, hogy a kommentdoboz minden hozzászólása tőlem származik?! Kadarka sárgul majd az irígységtűl.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:21:17

@radairosseb:

Kinek mennyi öröm jut az életben. Ripőknek ez lehet a csúcspont, innen csak lefele lesz.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:23:08

@"the dragon": Hazudhatnám, hogy Tim Roth szaga meghatározó, életem folyását tekintve, de valójában ennek semmi köze ahhoz, amit mondani szándékozok.
Ne bántsd a nőmet. Soha.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:23:48

@Kadarka Jánoska: A kommented előtt tényleg sokkal jobb volt!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 11:37:13

@ripők:

Te részeg vagy? Csak azért kérdem, mert még dél sincsen...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:41:15

@"the dragon": Lehetséges, hogy olybá tűnt, hogy meghívtalak horgászós-bográcsolós blogtalira egy gyenge pillanatomban. Természetesen csak a véletlenek csalóka játéka volt. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: megtehetem.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:44:52

@"the dragon": Ott fogunk állni körülötted 30 kilogramos harcsákkal. Neked nem lesz, mert nem mutatom meg a tutiságot. Zokogj.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 11:46:43

@ripők:

Namármost, a blogtali attól blogtali, hogy ott vagyok! Persze ha óhajtod, távol maradok, de az a minimum, hogy akkor átnevezed "unalmas öregemberek inkontinencia feletti szervezett sopánkodására".

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.04. 11:48:08

@ripők:

Mondjuk azt tényleg utálnám! Még szerencse, hogy erős vagyok, így simán el tudnám venni LadyCarambóltól...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:48:13

@"the dragon": A lényeg az, hogy tudol-e gyújtóst hasgatni.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.05.04. 11:55:49

@ripők: Megírtam a poscthot, gyökér! Öt perc múlva éles lesz, addig bele ne barmolj!