Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A mai 40-és a halálközötti, marketingszempontból hullaértékű férfiszegmens örömhözjutásának esélyei és gyakorlati praktikái

2013.02.05. 03:24 Frick László Emlékzenekar

A 40 év fölötti magyar, személyi adatlapja szerint "férfi" szegmens a maimarketing szempontjai alapján még annyit se ér, mint a munkaerőpiacon. Tehát mint fogyasztó, abszolutte nullaértékű. Mégis a szolgáltatóágazat két szegmensében is szerezhet magának örömöt, persze, ha rendelkezik a szükséges zsozsóval. Még a politikai marketing számít ezekre a vén agyalágyulákra, mert a Magyar Televízió 20 évvel ezelőtti Walt Disney matinéin [Kacsamesék ; Chip and Dale] Felnőtt Mesék Sorozat [Bánó András: Esti egyenleg; Emanuelle], meg a kisújszállási Szalay Könyvkiadó Don Wismey sorozatán szocializálódott, tehát maimarketingszempontból még értékelhető férfi metroszexuális nemzedék számára már a Taxisblokád szó nagyjából olyan akusztikájú, mint a Tanácsköztársaság vagy A Nagy Amerikai Polgárháború.

Sajnos arra nem tudok példát mondani, hogyan lehet egy (1) egész szolgáltatáson belül teljesörömhöz jutnia egy 40 fölötti vén trottyos szarzsáknak, de a magyar statisztikai adatok alapján két fél összeadva majdnem 0,75%-ot tesz ki, illetve ugyanez a TÁRKI-nál 1,37 % is lehet, , ezért már érdemes egy leamortizált pöcsnek kétnapi jövedelmét beáldoznia.

 Különösen a fiatal fodrászcsajszik

viselkednek hellókittyárnyalatú édybabbuságban  a vén faszikkal, sokat csitcsattolnak az ollóikkal és keveset vágnak, csáábos vonaglások közepette nagyhangsúlyt fektetnek az ilyen marketingszempontból hullaértékű ügyfél fejbőre masszírozására és a könyökéhez nyomkodják a nadrágjuk középvarrását azzal a puha kettős párnácskás izével meg ilyesmi. Csúcsra pedig abban juttatja a korhadt geciládát, hogy végighallgatja az összes lét- futball- vagy pénzügytözsdefilozófiai fejtegetését: gyakorlatilag már az egyetlen nőnemű, aki legalább abban a negyedórában képes úgy csinálni, mintha érdekelné, mint bugyborékol a tetű rohadékja.

Ennek a kurvahosszú bejegyzésnek a tmbrloidan tömör lényege: Ha egy fogyasztóiszegmentációban nulla-nullum ember befizet egy magyar kurvánál, utána pedig gyorsan levágatja a haját is, akkor a két jellegzetesen magyar félszolgáltatásból összejön egy: A 10-es skálán lesz egy 3-as erejű orgazmusa. Itt jegyezném meg, hogy a 20-mínusz korosztályba tartozó fodrászcsajszikat  szart se zavarja, ha a vén nyomingernek egyszál haja sincs, sőt! 

(Marok Marcsa a legrosszabb periódusában 7-es erejű orgazmusra képes és jóformán ingyen) majd pedig magyargésajellegű álkedvességben, műempátiában és középárszínvonalú parfümgőzön átszivárgó fiatalnőtestillatban részesülhet meg tündérujjak matatásában a fején, Lyukmagyarországon, ahol 4000 Ft-ért 12 órát kell gályázni,   a két félszolgáltatás szumma kb 7000 Ft-ba kerül, Budapestországban 10000. Kontrapunctus: Persze óbronzmetálszínű* volvós fiatal brókerpasik, akik egy másodperc törtrésze alatt összeforexelik maguknak egy diáklánykategóriás prosti gázsiját, elképzelni se tudják, hogy miről szerettem volna írni.

Ezúton tájékoztatom az index bloghú leányvállalatának portfólióblog güzülésben meg sültgalambkindzsázásban lenyüstölődött Bogi-jait, hogy az új marketingkoncepció jegyében havi tízezerért heti egy pornóblog bejegyzést írok Zuzy, a lakótelepi elhanyagolt kismamiként álcáskodó kurva élményei munkacím alatt -szakmai példaképem a Szvinger nőci vagyok írója lesz. Amennyiben promiszkuitív biszex tágításra tartana a Tisztelt Bloghú Adminság igényt, akkor beigérhetem Dragon von Büdösmackó barátom közreműködését is. 

*Ez az új divatszín, a gyémánt-vagy gyöngyház- vagy kuwaitiemirfehér autószínt váltja. Előtte a fundarókaezüsmetál volt a divat, azelőtt meg a zöldmetál és a bordómetál (úgy 1998. mélységében).

62 komment

Címkék: budapest amerika szórakozás férfiak nők bölcsesség intelligencia maimarketing szebb jövőt blogalkalmas bejegyzés dragon mondja pinanyalókutyák nyominyomi leletegyeztetés angyi szexuálisnyomor tudomany technika vajakossag ezoteria rovasiras vilagvege kibaszottvalentinnap 2013-at írunk bazdmeg! fogyasztóiszegmentáció piaci célképzés elsimertértékalapú árazás borotváltherezacskójú metroszexuális fehérítettánusz

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr275063411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.05. 06:31:07

Örvendetes, hogy a szerző alapos kutatómunkájának köszönhetően fény derült egy eddig méltatlanul elhanyagolt fogyasztói szegmens létezésére, mindazonáltal legalábbis etikátlannak tartom, hogy "Marok Marcsa" fantázianevű, kétségtelenül minőségi szolgáltatását a fősodor egyik népszerű, ikonikus felületén, bújtatva ajánlgatja a fürtöshátú negyveneseknek, így próbálva egy szeletre lecsapni a honi szolgáltatóipar tortájából.
Itt kívánom felhívni a figyelmet arra, hogy az összehasonlító reklám (ti: 3-as erősségű orgazmus drágán vs 7-es "szinte ingyen") aggályos, a hirdető megütheti a bokáját, ha állításait nem tudja alaposan dokumentáltan, hitelt érdemlően bizonyítani. (vö: hagyományos mosópor)

Frick László Emlékzenekar 2013.02.05. 07:06:51

@ripők: Marketinges kétféle vam:
1. a sok balfasz, aki tanul, meg fősikolát végez, mesterkurzust meg efféléket.
2. Meg az analfabéta lókupec oláhcigány, aki hat kanyart ver maimarketingből ezekre.

Szép példa:
Azt állítom a konzervbádogból préselt, kitűnő minőségbiztosítással előállított (ez a garanciális javítások költslgeinek visszaszorítása miatt szükséges, nem fejleszteni kell jól a szart, hanem tökéletesen kinyomni..) fostalicskámról, hogy Ötös Törés-tesztes (ötcsillagos) Megkérdezem a céget, amelyik a tesztet végzi, mennyibe lenne nekem egy ötös törésteszt. Megmondják letejelek, megkapon az ötös töréstesztet.

Aztán a vásárló a teremgarázsban a fék helyett a gázra lép és mintegy 30 km/h-s sebességgel az autó a falnak ütközik, eltörik a térdkalácsom, mert a motor belenyomta a műszerfalat, ami ripityára is tört emiatt, szilánkosra. A biztosítóhoz fordulok megállapítja a gazdasági totálkárt, mert a szarvíztől a 2,3 milli Ft éretékű autómra 3,4 milliós javítási ajánlatot kapok. Kp egy szervószivattyú 647000 Ft. (Ennyiért egy műszaki egyetemen a diákok sufniznak nekem egy tök első prototipust) Fölvetem a biztosítósnak, hogy én azért vettem meg ezt az autót, mert az írta az újság..
Semmi baj, fizessek a [bevizsgáló cégnek] 6.707.219 Ft-ot + biztosítsak egy ugyanilyen autót a vizsgálatra tehát mindösze 10 millából megvívhatok az igazamért és akkor a gyár vesz nekem egy új autót (amit megvettem a vizsgálathoz összetörni)

A hagyományos mosópor közhelyes esetét hagy ne ismertessem már, ott 12 minőségibevizsgálócégtől kértek árajánlatot, mennyit fizetnek, ha a mosóporreklámban az ő logójukkal jön a Gyurcsány-szemüveges germán-szigorúarcú fehérköpenyes mérnökbácsi a laboratóriumi teszt eredményeivel.

nekem összesen ennyit kell tennem:

Hagyományos termék: xhamster.com/movies/1279129/british_chick_sucks_with_cumshot.html

háztáji bio Marok Marcsa:
xhamster.com/movies/1311087/big_creamy_load_of_cum.html

Tízlövéses bizonyítékkal nem akartam a végzetesen kíváncsi nőolvasói szegmens frusztráltságát fokozni.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.05. 07:15:00

@ripők: Különbem a +40 fogyasztói szegmens ,ég szegmentálódik, teljesen leszarva a +47-es korcsoport van, pl ezek azok a férfiak, akik otthon a vizesárokban féltengelyt cserélnek a 750ezer km-t futott II-es Golfjukon vagy a +47-es nők egyharmada még tud tejberizsát főzni éés van év, amikor befőttet is eltesz, márpedig a házibefőtt+ tejberizsa, 1000 Ft költséggel kb 12700 Ft értékű milchreißt vált ki.
De már faluhelyen is lehülyeparasztpicsázzák a nők azt a nőtársukat, aki a kínai kenyérsütőgépbe kb 15 mp alatt beleszórja a lisztet, a vizet meg a felfuttatott élesztőt
aztán a megkelt tésztából három csíkot készít 27 mp/ csík, majd meghinti 218 Ft ára cukroskakaóval, összesondorgatja, majd fonottkalács alakúra fonja, egy 47 Ft-os házitojással beecseteli, majd kisüti ... az ilyen nőre elborzadtabban néznek, mint ha bevallaná, hogy nem borotválja a pináját...

Faluhelyen még arra nőtársukra is megbocsátóbban néznek a pénztárosnők, aki 915 Ft-ért Perwollt vásárol, mint arra, aki 50 Ft-ért élesztőt

Frick László Emlékzenekar 2013.02.05. 07:23:35

@ripők:
Riport [falusi idill 2013):
Büdösparaszt: Jaj, Kittyke, ha ma nem kérném a péksüteményeket?
Kitty: Oszt mér nem, Kari bá'! Mi van máma, bazd meg!
Büdösparaszt: Hetfü.... instállom...
Kitty: Oszt? Akkor mi van, he?
Büdösparaszt: Tart még a kalácsbú, amit Ilony nénéd sütött.
Kitty: MIÍÍÍ VAAAN? Faszom kalács, nehülyéskeggyé má tata! Vettétek a Femilifrosszttól, azt a szar mirelitet?
Büdösparaszt: ...dagasztotta Ilony nénéd...
Kitty: haggyámá a faszomba a hülyeséggel, ezek a nyuggerek...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.05. 07:44:34

@Frick László Emlékzenekar: Az ilyen helyzetekre tartogatom a legkapósabb nőiszegmens által irányomban megfogalmazott kritikát, miszerint ötvenévesen születtem.
Ha jól számolom, kábé 3 órája kovászolódik a bekevert cucc a radiátoron; amint hazaérek a hivatalból suttyan is be a sütőbe.

Spadla z oblakov 2013.02.05. 08:56:40

Sajnálattal kell közölnöm, hogy teljesen ellentétes a véleményünk 40+ témában.

Lovakkal jöttél Viszockij! 2013.02.05. 11:22:44

Hm... Buzis téma, majd "nem jut nő" téma... jön az a coming out, láttam már ilyet.

A kommentekre reagálva, tényleg döbbenet, hogy vidéket járva nincs már tojás, csirke, kacsa stb. eladó "háznál".

Frick László Emlékzenekar 2013.02.05. 11:24:59

@Spadla z oblakov: Minthogy te 50+ vagy, nem is csodálom. De már a fizikaimelósok HR-es picsáinak is ki van adva, hogy lehetőleg 40+-t még csirkétbelezni vagy kábeldobot hegeszteni se vegyenek föl. Sőt, most legújabban már testtömegindexek is ki vannak adva, miszerint 178 cm magas dógozó nem lehet több 89 kg-nál. A dohányzó dolgozók is elmehetnek a kurva anyjukba. Azt hiszted, viccelek, mi? 50+ nőket azért nem lehet alkalmazni, mert statisztikai tényszerűség, hogy 8 óra alatt kettőnél többször pisilnének.

Megmondom neked az őszintét, 50+ férfiakról esetleg 12+ (de nem 15+) nők szoktak ábrándozni, de azt fényes nappal meg ilyen nyílt fórumon nem árulom el, hogy mit remélnek egy 50+ férfitől.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.05. 12:55:31

@Frick László Emlékzenekar: Lófaszt, sima fehér! Magosat a metroszekszek csócsálnak. Különben is csak liszt volt otthon.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.05. 13:00:55

Bizony van a 40+ (meg a 47+) férfiaknak is komoly értéke marketingszempontból, csak nem ott próbálják megnyerni őket, ahol a tömeget. Kicsi az értékes 47 pluszosok száma, ha a 18-40 szegmenssel hasonlítod össze, de a vásárlóereje legalább ugyanakkora. Csakhogy ők mást vesznek, meg máshogy kell őket megszólítani. Tévé, meg újságok azok persze nem lőnek a 47+-ra, ellenben pl. a bankszámlákat látó alkalmazottak konkrétan nyomulnak, meg a privátbanki szolgáltatást adók. Forexet a népnek, privát befektetési lehetőséget az elkényelmesedett öregeknek, mint ami én is vagyok. Vagy pl. a fine dining se a gyíkarcú kiscsávóknak lett kitalálva, de nem is hirdetik a Blikkben.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.05. 14:00:01

@Kadarka Jánoska: Ó, ezt tudom, bizonyos 47+-os marketingakciókban én is célpiaci szegmensnek számítok, jönnek a zsíroshajú, hosszú kockás-filcszoknyás hosszú pufikabátos pattanásos negyvenes nőipárok rebegtetett pillákkal kérdezvén, hogy ismerem-e a Bibliát. Mondom nekik: "Mindennapi olvasmányom, mert?" Erre: "Ja, semmi, akkor csókolom!" És elmennek.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.05. 14:41:52

@Frick László Emlékzenekar:

Másra gondoltam, de a hitgyülinél és a scientológusoknál még igaz is lehetne, de hát téged a jehovák találnak meg. Nem mindegy, milyen az a 47+, ott igen célirányosan megy a válogatás, nem elég, ha öreg vagy, még gazdagnak is kell lenni. Mondják.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2013.02.05. 17:28:51

Emlékzenekar bácsi úgy helyre lett téve, hogy azóta is az elmúlt évek egyik legmagasabb felső hullámán lovagol!
(mindannyiunk örömére)

bizonyos szellemi szint felett egy jól elhelyezett "le vagy te szarva" hihetetlenül hatékony tud lenni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.05. 18:22:14

@-bobolysza-: Frikket nem lehet helyre tenni, mert a világot, amiben él, ő teremti. Ő mondja meg, minek, kinek hol a helye. Nem feltétlenül vág az övé egybe azzal a képpel, amit mások látnak, de pont ez benne az érdekes. Sokat ismétel, de ez csak azoknak tűnik fel, akik nyitottak felé, akik olvassák a kommentjeit. Akik leszarják, azoknak csak egy hebehurgya szófosó, aki lusta (vagy túl pank-gonzó) elküldés előtt elolvasni a saját mondatait.
Bizonyos szellemi szint felett nem szabad Frikk irományait leszarni, te nokedli!

2013.02.05. 18:38:00

@ripők: Én igazán nem akarom leizélni a Bácsit, de ha már 1szer ráeszmélt, hogy ez itt a 21. század, akkor tömöríthetné magát egy kicsit. Will.I.Am. Shakespeare is haladna a kórral, 2b/not 2b...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.05. 18:47:58

@little troll: Lájkolni és lolikszdézni tudna persze, de ő már csak ilyen önfejű. LMFAO!

2013.02.05. 18:59:29

@ripők: Nézd, én annyira nem tudok beleszólni abba, hogy itt mit műveltek. Persze humorizálhattok magatokon meg a nőkön is, így rajtam is, de nektek, férfiaknak, nem kéne lehúzni magatokat a mocsárba, csak azért, mert elmúltatok harminc, negyven vagy ötven. Az nemcsak nektek lesz rossz, hanem a veletek élő nőknek is.

2013.02.05. 19:01:54

Ahhhh, bocsika, ha túl komoly voltam, kiestem a szerepemből! Szmájliznom meg nem szabad, mert Spadla megesz!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.05. 19:13:30

@little troll: A velünk élő nők a spórherton kutyulják a tejberizsát és a kirántott húst is házipanírban készítik, csak hogy a többiről ne is tegyek említést! Szóval a fenti kritikát nem veszik magukra, különben olyan maflást kapnak visszakézből, hogy kiesik a plomba az őrlőfogukból.

2013.02.05. 19:29:38

@ripők: Ripőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőők!

2013.02.05. 19:30:24

Azt hittem, szofisztikáltabb vagy!

Frick László Emlékzenekar 2013.02.06. 08:01:24

@Lovakkal jöttél Viszockij!: Mi a fasznak lenne? -olcsóbb a lidliben. És ha bezabálsz egy gyári pipit, nem kell antibiotikumra költened. 7500 Ft egy mázsa kukorica, ebból 5 mázsa kell egy 100kg-s hízóhoz, meg még valami létakarmány, moslék, az összesen 56000 Ft csak takarmányra és akkor egy disznóra nekk nappi félóra élőmunka, az vidékiórabérben 200 Ft naponta, 160 napig, az még 32000, ennyiért két egészdisznónyit vásárolsz a teszkóban, méghozzá fejlett ír vagy holland import disznót, aminek 40térfogat%-a hozzáadott csapvíz, tehát már a csapvízen is menyit spórolsz és penicilin mellett még sok más, hormonkészítmény és főleg tylol van benne, tehát gurul rá a dobozos műsör, mint a kecskebogyó a deszkán...És mindez a szabad piacgazdaság -piacliberalizáció szentszó jegyében!

Frick László Emlékzenekar 2013.02.06. 08:06:47

@little troll: Tényleg kiccsi lehetsz és mennyire ááátatlanka, ha nem tudod, hogy a maimagyar nőtársadalom fejélettudatú nagyhányada már mióta a fiatalpasizásnak él, tekintsd át az alábbi táblázatot:
50+ -os nők >35 pasik
40+-s nők >28-as pasik
30+-os nők >20-as pasik
20+-os nők >17-es pasik
16+-os nők >13-as pasik
Kivéve a tanárnőciket, a wikipédiatanárnők, kb a 26-32 éves szegmens a >16-os pasikat csípik. A guglitanárnők picit konzervatívabbak, ők egyoldalúan oralizálnak akár 18 éves férfiakkal is.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.06. 08:10:57

@little troll: A szöveg egyértelműen a Maci olvas című remekbebaszott nemolvasnitanító ábécéskönyv ELŐRTTI korban szocializálódott 40+ -os férfiaknak szól, akik még papírról olvasták E. fehér Pál és Dr Kovács Zoltán meg Váncsa Pista bácsi remekbeszabott népnevelő cikkeit és tudják, amit tudnak Czégé zsuzsa néni zártkörű klubjának intim szférájáról. Egyáltalán miből gondoltad nekiveselkedni az eddigi életed összolvasmányainak mintegy harmadát kitevő irdatlan szövegmennyiségeknek, ráadásul egy szmályli sincs benne???
Te még a S.Ö.R -t is Y.T.s traileren nézed, de csak ha nem hosszabb 0:49-nél.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.06. 08:17:29

@Kadarka Jánoska: Vidéken a jehovistákon kívül csak a krisnások tallóznak, de már Krisnást se láttam az utcánkban tíz éve. Akkor ilyen autóval jöttek:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/1st_Gen_Dodge_Ram_Van.JPG/800px-1st_Gen_Dodge_Ram_Van.JPG
Biztos Őszentsége Srí Chinmoy Ravalmindahoneymoney küldte át nekik az Ósönön.

Az első HIT-gyülis ügynökpár is maxx a megyeszékhelyen csapna le rám, ha válófélben lévő kriptoalkoholista kismamának vagy abortuszra készülő tininek látszanék.

Vidéki-Vidéken a közvetlenértékesítési formákat nagyban akadályozzák a falkába verődött kicsapottkutyák portyázásai. A Family Frost-os csávó is egy fagyasztott marhalábszárt lóbálván merész kiszállni.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.06. 08:20:24

@ripők: Ha a világot én teremteném, akkor villany se lenne ahhoz, hogy ekkora baromságok tényklépeit szárazon, a költőiszközök leamortizálásával rögzítsem. Az én teremtettvilágomban a tenger mossa a partokat, az ég kék és nagyjából nem történik semmi olyan, ami az ősfa hegyére épített fészkemben a szemlélődésemet zavarná, hacsaknem egy-két elvetemült majomlány, aki a nunusát szeretné megpucsogtatni velem.

Találj ki jobb poent.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.06. 08:21:27

@ripők: Van olyan, hogy borotválatlan herezacskójú és enyhén szőrösseggű meg mellykaskájú metroszexuális?

2013.02.07. 18:37:46

@Frick László Emlékzenekar: Mi ez a nagy tájékozódság, úgy tűnik, tancsibácsi vagy.

2013.02.07. 18:41:58

Fricki, túl sok bulvárt olvasol, vagy csak álmodozol. A mai magyar nőtársadalom azzal van elfoglalva, hogy megéljen.

szanalmas 2013.02.07. 20:12:10

@little troll:

Nana, ez nagy tévedés! Nem csak azzal is.

Spadla z oblakov 2013.02.07. 20:50:02

@little troll: Ne kérdezősködj, bazdmeg ! Kurva gyorsan szokj le róla!

2013.02.07. 21:08:08

@Spadla z oblakov: Sajnálom! Már megint elfelejtettem, hogy itt nem szabad.

2013.02.07. 22:12:25

@Spadla z oblakov: Guppiagyú?! Na itt fejezd be, te kis nyomorult!

Spadla z oblakov 2013.02.07. 22:36:55

@little troll: ne parancsolgass! Kurva gyorsan szokj le róla!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2013.02.08. 07:49:10

hát azért az mégiscsak felháborít, hogy lassan minden nehezen megszerzett titulusomat elhappolja egy @little troll: .

meg is jegyezném szép csendben ha nem lett volna gyerekszobám, hogy a kurva annyát.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.08. 08:10:05

@-bobolysza-: Te is pinás vagy? -ezt nem tudtam. Szóval azért vannak ám a néninek sajátjogú címei meg rangfokozatai. Remélem nem a 'netocrative nerd milf' -titulust irigyeled tőle!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.02.08. 12:44:49

mivel a szent célcsoport 18-49, így a helyes szám: 50 év felett
és mivel nemzetköziség van, ez nem magyar sajátosság

még egy, a recskázást népszerűsítő tudományos ismeretterjesztő cikkecskétől is elvárható lenne ennyi pontosság

kicsit még dolgozni kell rajta, hogy meglegyen a velvet szintje

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.08. 19:21:01

@little troll:

Be kell tiltani az ilyen oldalakat. Aprólékos gonddal kidolgoztuk a dizájnt, erre bárki behavazza.

@ripők:

Ha használni mered, kitiltalak.

2013.02.10. 16:27:43

@Kadarka Jánoska: Bárki azért nem havazza be. Bocs', hogy kicsit fel akartam vidítani az öngyilkos dizájnotokat.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.11. 02:04:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha összesen ennyi tévedés van benne, akkor tényleg elmegy már a Velvet-be töltelékcikknek, akkor viszont meghaladja Schering Gábp
ornak a Magyarország újra összerakására kidolgozott elmélete színvonalát, vagyis 1.2 millió Ft-ot ér. Mutass egy szellemitermékedet 81 db-ról van szó, tehát nem csomgról) amiért te kaptál 1.2 milliót és leborulok a lábaid elé.

Amúgy én nem elmékletieskedő vagyok mint te, abból indulok ki, hogy a 40+ -os agg bírósághoz fordul a diszkrimináció miatt, amiért elutasították a felvételét egy állásba arra hivatkozva, hogy már túl öreg, az annyi, mint 45 év, mire jogerős magyar ítélete lesz amit már megpróbázott az ítélőtábláűnál, beadta Luxembourgban meg Strassbourgbvan is és ezért kb 47 éves lesz, mire a végleges döntés a kezébe kerül, de semmiképpen se 49 éves!

De gondolom, mivel 40+-os vagy már te is, tehát annyira szenilis... hogy ez a lehetőségsor nem is ötlött föl benned. Ez lehet az oka annak, hogy tő alap politikaikommunikációs húzásokat nem tudsz elkülönböztetni a műveletipolitika kellően fedett akcióitól.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.11. 02:07:55

@little troll: Juci, szerelmem, most lebuktál drágám: "Tudtam, hogy te vagy az!" -emlékszel erre a bájos mondatodra hozzám? na most visszavághatok neked! Rákattintottam a linkedre, amiben hull a hó az imádott A Férfi!-d blogbejegyzésében
és azonnal zúdult a vér a barlangostestjeimbe!

Frick László Emlékzenekar 2013.02.11. 07:05:57

@ripők: Ez ilyen egyszerű? Akárki blogbejegyzésére lehet hártyát vonni... vagy nyalófóliát? De akor akár bele is nyulkálhatbnak a hártyám MÖGÉ is, nem?

Frick László Emlékzenekar 2013.02.11. 07:08:19

@ripők: Ötlet. Akkor egy Avantgár Hártááyt kéne kitalálni: Alföldi Róbert rendezésében öt masszív gay lerejszolja... azt ,amire rávonjuk őket a hártyán. Ez kurva avangár lenne szerintem, én rögtön tudnám, hol kéne a6z avangárásgomat ennyire zseniálisan kifejezni. Egy másikban meg gyerekek valamit tépnének széjjel, pl egy olyan könyvet, ami nem tetszik nekünk és ez lenne kurvára avangár, ahogy a gyermekek dobálják a cafatokat

Frick László Emlékzenekar 2013.02.11. 07:09:03

@ripők: megzenésítve, mert manapság olyan a közönség, mint az amerikai volt a múlt század 30-as50-es éveiben 10 percet nem bir ki zenés betét nélkül

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.11. 07:54:24

@Frick László Emlékzenekar: Sajna nekem utána kéne olvasnom, hogy tudjam a forszát, itt van a te embered:
snowfall.blog.hu/2008/12/03/snowfall#comments

2013.02.11. 16:15:37

Én egy másik Juci vagyok, csaxólok.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.11. 16:23:48

@little troll: Már közben rádübörögtetett a sajátfarkamra ripők doktor és berántotta a kéziféket. A szerelem vakká tesz -bővebben olvashatnál arról, hogy milyen a szerelem ... húúú... mit is... mit is... amit el is tudol olvasni, hm... és rövidebb, mint Thornton. Wilder A Szent Lajos király hídja, mit... Tudod, a szerelem beszűkíti a tudatot, ami olyan... mintha... egy Suzuki 1.6 16V-vel 200-zal hajtanál jeges úton az M7-esen fölfelé Martonvásárnál
www.youtube.com/watch?v=tzzPasAiRio
www.youtube.com/watch?v=vl6_rWVcrcE

Alaister Grand 2013.02.11. 16:42:47

40? Piha.
100 is elmúltam, fiam. Megnyugtatlak, jó?
Mire idáig jutsz, már nem is emlékezel arra, milyen frusztrálttá tett valaha a fodrászkisasszonyka, egy messzi-messzi galaxisban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.11. 17:42:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ez lélegzet-elállítóan menő! Alföldi Róbertest meddig tartana összeütni?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.02.11. 19:10:43

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Hogy húzna faszára a Jim Morrisonnak maszkírozott Stottlemeyer százados...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.02.11. 23:12:55

@ripők:
hát mi az isten van már itt, lepkészblog?!

a robis jó ötlet, de nekem a Jézus feszületen is tetszene!
süti beállítások módosítása