Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

És, ha a Nagykaráronyt túléltük, akkor öltöztessünk lenkünk és ünnepeljük a Kiskarácsonyt

2011.12.26. 18:02 Rosszindulatú Vászka

A nyakunkon egy mostanság kevéssé divatos klerikális ünnep, mikor a gojok tacsakrészegen kómáznak inkább

BWV 190.,  Singet dem Herrn ein neues Lied
Jézus körülmetélésnek ünnepére

18 komment

Címkék: ünnep zenemuzsika bölcsesség szentírás klerikális

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr463497209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parafon 2011.12.26. 18:20:36

Ez kezd gázabb lenni, mint az index. A (méltán) sokat szidott Hírcsárda egy hasfogós röhögőgörcs az elmúlt napok terméséhez képest. Nívótlansági vetélkedő van a szerkesztőségen belül??

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.12.26. 20:41:42

@Parafon: Milyen szerkesztőség? A shortos bróker kaftánosai rég szétloptak mindent, a többi meg női picsogás. Ezért tart itt ez az ország!

Rosszindulatú Vászka 2011.12.26. 20:41:51

És ki hazudta neked, hogy ez viccllap?

Troll!

-Tom - 2011.12.26. 20:56:57

Ez idejár szórakozni. Eszem megáll.

@Parafon: Baszki! Ez itt a rögvaló, az élet dreiseri naturalizmusban tálalva, te ló!

(faszba, ez rímel)

A világ és az ország sorsáról megy a polémia, erre keresi a paródiát, nyegle liberálisként tobzódna folyton a zsigeri hedonizmusban. Jó, hogy nem köpsz a számba, ember. Belőled kinézem, aztán meg mégy a Kossuth térre, tüntető-turizmusban kiélni további beteg vágyaidat!

Rosszindulatú Vászka 2011.12.26. 21:07:36

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: nehidd. A profitfűggő gonosz globálzsizsikek tudnak még ebből a rögvalóbúl biznict csinálni, meglássad. Az más dolog, hogy nekünk az ojan nagyon nem lesz jó.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.12.27. 08:01:19

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: te beszélsz, aki kétszer is trónnak nézte az adminfelületet, de ahhoz is hülye volt, hogy uralkodjon rajta, inkább beleszart!

Frick László Emlékzenekar 2011.12.27. 09:17:17

@Parafon: Hülye, te nem tudtad, hogy mi volt erre a Szanta Kláára kiadva agitprop fő fosásirányként? A köcsög Jézus, a kurva anyja, meg a katkóknak a buzi éjfélimiséje, bazdmeg. Én még olyan jól nem szórakoztam az 1973-as éjféli mise óta, mint most, amikor az index hármom vidám fiút meg egy fasza srác operatőrt beültetett éjféli misére és az egyik eljátszotta Tejofilot.

Azt nem egészen tudom pontosan, hogy a fasomba maradhatott ki a refkók 25-én 10órakor a Kávinyista Kósa Rómában megkezdett istemntisztelete, arra tudtam rágyönni megoldásnak, hogy a refkóknál nem lehet csak úgy beülni erre, mint a katkóknál az éjfélire!

Nálunk kurvajó volt 1973-ban, beült maki részegen a Jóska, meg a Zoli meg még pár csaj és böfögtek meg fingotrtak hangposan, amikor valami katós faszaságot aszondott a pap, akkor Jóska púzott a szájával, és Zoli meg jó nagy fokhajmásokat böfögött, mert a szegényebbik nagyaannya kóbászból csináta a tőtöttparikát. ja és söröztek is.

Az index címlapon ment ez a Tejofilos és ha az ember hunyorított a szemével, mint a rossz festmények élvezéskor, tökre el lehetett hinni, hogy Teolfil igazi katkó.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.27. 10:18:52

@Frick László Emlékzenekar: refkóknál nincs éjféli mise.

Nomeg, mióta a klerikális akciók megcsontosodva dogmásottak igenis oldani kell és rámutatni a gyökereire.

Csak mer te nem jársz istentiszteletre Sztálin halála óta és nem vagy képbe, elmesélem neked, hogy mostanság mi megy ott. Most azzal ne foglalkozzunk hogy a pápistáknál kötelező miselátogatás van, a szakadároknál meg önkéntes.

Mostmá az van, hogy hétköznap, meg kisebb ünnepeken járnak csak a pingvinek meg a vallási fanatikusok, ellembe vasárnap meg a sok, az utóbbi pár évben bepolgárosodott székejhimnusz-hunok. De nemám a hajnali misére, hanem szép kényelmesen a délelőttire, akkor többen is lássák.

És a legnagyobb fles, hogy a legtöbb templomba nagyon patentül megy a zsidózás meg az erdéjezés. Aszinnéd a refkóknál nem, pedig dehogynem. A szentbeszéd külön megér egy miést (érted?). A jó példa mindég újszöveccségi, de nemám akárki, mer vannak apostolok, meg vannak a jobb apostolok - tecciklérten, akik nem annyira zsizsikek, monnyuk szűk e keretet ebből. A bonyolult könyvek, mint a Jelenések kimaradnak, meg János leveliből azok libsi versek, mint az elébb a kenyeret, osztán ágyat, ha reggel még ott van a vándor az igét, meg az is, ne téríccs ész nélkül, mer a régi hitük összekeveredik az újjal és kéccségbe esnek. Pedig ezek is ott vannak. Osztán a rossz példa, a rossz gyerek, a rossz kapzsi cekcuális aberrállat az mindég ószöveccségi. Mindég. Meg mindég előkerüla tiszteld anyádat és apádat, de ami utána van, hogy tik szülők meg neherrgejjétek gyermeekiteket sosenincs idézve.

Amikor már annyira píszík vagyunk, hogy asse mindegy, hogy hányágú a hópehej meg a betlehemi csillag, mikor az áhitattúl elfeleggyük a Szentírás kényesebb, vagy akár csak gondolkodásra sarkalló részeit - ezt meg pont úgy, ahogy a gnosztikus evangéliumokat kivaajzták a zsinatok, meg elkummantották a másoló szerzetesek - akkor már nehogymár ne idézhessek Bach kantátát, mer mikor a német paraszt kicsit cizelláltabb bibliaismeretekkel rendelkezett mind egyházzenei, mind liturgiai téren és neki fontos volt a az újévi hatórás, zenés ustentiszteleten, míg a konzumjobbernek meg csak annyi tellik a kicsi fejiből, hogy karácsonykor meg húsvétkör a vécét is kiglancojjuk, meg ojankor nem nézunk rossz híret meg rossz tévéműsorot.

Mindazonáltal megcsókolhatod a pozsgás kis seggemet.

U.i.: még arar azért iváncsi vagyok, vajon a Comedicentrált feljelentik e márjások a Brian élete miatt. Monnyuk kicsit sajnálom őket, mer a Hofik meg sztendáppok elfogytak, a Nevem Earl-ös kari meg újévi rész meg nyilván nem píszí, oszt aszitték azér mer régi filma Monthys belefér. Meglássuk.

Na még aszt mongyad meg nekem Tanult Barátom, hogy a karácsonyi főzős műsorokra meg mér került sárga karika?

Az meg külön fles, hogy ki az aki röhög ezeken és ki az aki vérig sértődik. Na itt válik el a biorobot az embertűl.

Az éjféli misés fingás meg normál. A magyar zabájja a káposztát, meg a fojtós ételeket, persze hogy böfög meg fingik éccaka. Érdekes volna még ottan csekkolni a maligánfokokat is. Csak az áhitat végett.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.12.27. 12:33:33

@-=büdösmackó=-: Mert nektek semmi sem jó! Beültettem Bogit végül, mint fatönk királyt, de ti azóta nyifegtek hogy ő a gólya volt maga!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.12.27. 12:37:30

@Rosszindulatú Vászka: Mi ez a sok általánosító baromság, a vidéken rekedt liberális értelmiségi utolsó nagy önigazolása? És főképp, miért ezt kell olvasnunk Karácsonykor?

Rosszindulatú Vászka 2011.12.27. 13:36:13

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: először is már nincs Karácsony, rendes munkanap van, másoccor ki monta, hogy kell lúzer?

Rosszindulatú Vászka 2011.12.27. 13:49:31

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: amúgy nemtom máshol mi van, errefele, úgy kezdődött, hogy a telepes parasztkodhatnékű de azér értrelmiséginek magukat gondoló fiatal és uncsizó középkorú házasok keszték ezt a nagycsaládos polgári kört, ami évek alatt szép lassan tolódott a szélsőjobb felé, ezek osztán tagozóttak a szittya hagyományőrzőkre és a templomi családközösségekre nagy átfedéssel és akkor kezdtek veszettül templomozni is, mikor pár éve a komcsik megígérték szerintük, hogy bezárják az iskolákat meg az egyházakat és azóta is úgy marattak.

Mikor csak pár pingvin lézeng pl. a nyári szabaccságok alatt az istentiszteleten, akkor nincs se MennyMagyarországozás, se zsidajozás, csak szomorkodás meg zsoltáréneklés. Vélhetően ezzek a klerikális reakció igény szerint készül.

Frick László Emlékzenekar 2011.12.27. 13:52:33

@Rosszindulatú Vászka: Vászenykám, nagyon köszönöm az engem egyáltalán se le nem fárasztó, se nem kielégítő válaszodat, egyem is a pozsegás seggedet. Mindenesetre erre a morális képletre, amit ábrázolsz, azt szokta mondani az óvónéni, hogy egy jókiffiúnak az nem felmentés rosszalkodásra, hogy ha egyes rosszgyerekek a bubusukat az ebédlőasztal lapja alá fenik. Ugyanis ezt a műfajt, amit Tejolfilék csináltak, nem népnevelésnek vagy jópéldával elöljárásnak nevezik vagy mittudomén, ennek a szakszerű elnevezése provokáció és az általad inkriminált jelenségek megbaszás útján való sokasítását célozzák, legyenek a katkók mégtürhőbbek és a refkók mégfaszistábbak. Belefrusztrálni őket mégnagyobbbunkóságokba és mégnagyobbhűűjjeségekbe. Mert ugye ők jók nem lehetnek akkor sem, ha Feri atyát, Csaba atyát vagy Imre atyát tekintjük. Az csak ugye zsizsikszokás, hogy ha egy sokaságban tanálol 40 igaz embert, akkor úgy bruttó annak a sokaságnak viszonylag akár meg is lehet bocsátani. Tehát a szelektívzsizskózás, hogy ugye amíg csak arról van szó, hogy a zsizskó genetikailagokosabb a gójnál és genetikailag evollúcionijálissan fejlettebb a cigány genetikailag terrorista palesztínokoknál, addig kamón. De ez , hogy esetleg a 5300000 köcsög, buzi szopó nyalóféreg katkó között lenne mondjuk 40 igaz ember is, aki nem szopik, nem köcsög, nem náci, nem akaszt ki a óljára pápajizászlót, mert mondjuk egy 88 éves vén picsa, akinek fasz se vót sose a szájába, nemhogy nem zsidózott és ilyen néniből pl igazat össze lehet szedni 4444-et, ami KICSIT (egy peppet) több a 40-nél.

Tehát úgyértve, hogy a mai szarzivataros óra -e az, amikor a szart még kavarni kell. És hogy a szarzivatarban a kavartfos az... ö... hogy is mondjam szépen, melymennyiben különböztethető el (a tréfa határai mik) Félek attól, hogy leginkább a vágyaid között szerepel az, miszerint az általad általánosan faszista katkók tehát az 5300000-et (akik közül BASZIK fizetni egyházadót 3800000) és refkók.. szóval ténylegg egykalap alá mennyire vehetők.
Az is nagyon érdekes kérdés, hogy édeserdélyezésbe trijanyonyozásba satöbbizgetgetésekbe mennyire lehet belehalni vagy pl ha a fos kavartságára tekintünk, akkor azok az ügyes gyerekek, akik nem azokat a képeket szelektálták ki a Nyugatmnak, amiken az látható, hogy Ferenc ELSZÁMOLTATJA a rendőrt, aki tőle beszarva rebegve halkan válaszol.. hanem szépen megválogatva úgy állítják be, mint HURCOLLOTTÁK volna a rendőrök Szegény ferencet.. eee.... mmm.. melyik a károsabb... Ugye nyilvánbvaló a hazug kompiláció, de s szent cél szentesíti ezt az eszközt is (a haza és haladás ügye...) Hm.. vannak itt morális érdekességek (amik csak akkor oldhatóak, ha szarunk a morálba is bele)
űHJm, azt a móressát neki

megint ugyanott tartunk, hogy a jóoldal és a pozsgés seggű bársonyospofijúak mmegint csak olyant tudnak elképzelni, hogy ők feltétlenül okosabbak, viccesebbek stb az efféle gennyeknél (akiket ábrázoltál). Viszont az a probléma, hogy ha tekintek egy 10000 -es sokaságot. És azok elvannak, mint a befőtt és acsarog ebből 666. Akkor mind acsarog-e. (Az általánosítás, mint a
fing. Az én általánosításom jogos és természetes merkaptán és szénhidrogén, de a tied penetráns bűz. Valamint pl egy mocsárlakó ogrénak a babája fingja parfőm.

Szivesen megcsókoltatnám veled a seggemet, de eléggé pudvás egy öreg segg. Úgyhogy hagyjuk is.

Frick László Emlékzenekar 2011.12.27. 13:55:12

@Rosszindulatú Vászka: Teljesen tanulatlan vagyok, ezt azért megsúgom neked. A Maxim Gorkij egyetem 74-ik szemeszterét ugyan végzem, de minek? Jógyerekek nem olvasnak Gorkijt, mert kommancs. Tényleg, Balraát Sicretman vajjon olvas-e Gorkijt. Hömm.. hömm..

Rosszindulatú Vászka 2011.12.27. 14:08:41

@Frick László Emlékzenekar: uszulok az érett buzikra, nem gond.

Szal én onnan indultam, hogy nem értem miért lenne blaszfémia ez az idényjellegű tréfálkozás.

A jó vicc meg az, amin én röhögök. Állítólag az, amin mindkét fél röhög, de ezt csak néhány szintén nem divatos humorú komoj ember véleménye. A riszevők szerint meg az, amibe van kicsi bölcsesség is, de ez hüjeség, mer akkor kiesnének a fingós viccek. Az agyasok szerint meg a természetbe előferdülő gépiesség a khumor forrása, minek büntetése a nevetés. Ebbe lehet valami, mer nincs mókásabb az elesős meg tortaelejtős videókon.

A jobbunkval meg az a gond, hogy pont annyira kőagyú, mint az őket szarozók, ha így veszem ferboksz.

Azazhogy csak annyit kívántam tenni ezügyben énmost, hogy legyne kis egyensúj, mert ebbe a csak jó ill. bulvérhírekkel telített éterben én kicsit el vagyok untatva. Annyira kiégett a gyűlöletrelém, hogy már keresnem kell az ellenséget. És ez nagy baj.

Gorkíjt meg Gájdárt meg ijeneket már senki se olvas. Még Bulkagov is ciki, mióta lehet kapni kötelező olvasmányos olcsó kiadásba, nem trendi. Ellembe meglásd, Makarenkó és Osztrovszkij nemsokára ismét népszerű lesz kis tematikás és aktualizált frissítés után.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.27. 14:12:21

@Frick László Emlékzenekar: soxor talányos nekem veled komunikázni, mer mindég akkor veszed komojan a nikkemet, amikor nem tervezem.

Frick László Emlékzenekar 2011.12.30. 03:32:13

@Rosszindulatú Vászka: Kénytelen vagyok idekint is válaszolni, miután tartalmas magán'ban adott válaszomra ennyire kakilsz:
Osztrovszkij és makarenko nem összerendelhetőek. osztrovszkij nem annyira jó író mint makarenko, aki nem tekintette írónak magát,. makarenko-t ma legtöbben az USÁ-ban olvasák, a modern pedagógia alapvetője, Egy fő szabálya van makarenkonak, az, hogy nincsen szabály.
Makarenko NEM kokit és sallert adott. de ehhez ismerned kébne az ukrán polgárháború Öt rossz Közül Választani szituációját (mi 3 rossz közül se tudunk választani, az ukránoknak meg még ott voltak a machnoisták meg a vörös[OROSZ*]ök)
makarenko minden idegeskedés vagy felindulás nélkük odament k. nevű tanítványához és nem pofon vágta. K-t annyit pofozták, profi (ma Afrikában megfigyelhető) gyerekhadseregbűnbanda tagjaként már beleket ontott és agyonbaszott 77 éves öregasszonyokra fejtetett 7 éves lánykákat erőszakolt meg K. Vajjon a "Makarenkoi Pofon"-nak mire ment volna vele, odalépett hozzá és leütötte mint a vannyuilat, ököllel, felülről lefelé irányyzott pörölycsapás szerű utéssel, majd visszaült.
úgyhog így fikázzad az ajánlott olvasmányokat...

*Oroszból kétféle roszat is választhatott az ukrán -de erről csak a fehér gárdából tájékozódhatnál AMI NINCS MEG DIÁK PAPERBACK-ben.. meg sehogyansem.. mert azt hiszik, kommcsi munka. Buélgakov SOHA nem volt kommcsi, ő liberális volt, de nem a szájával. hanem tényleg.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.30. 12:12:45

@Frick László Emlékzenekar: nem fikáztam, megin belémlácc dolgot, amit nem mondottam. A féhár gárdát meg majd kigúglizom, hátha megvan valahol képregénybe.
süti beállítások módosítása