Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A férfijövő záloga: A Biztonsági Őr

2011.02.27. 08:02 Frick László Emlékzenekar

 A fizikaimunkát végző férfiak a pihent agyukkal mindenféle vicceseket találnak ki.

 

Amennyiben egy konkrétfizikai kiterjedésű ipari üzem kávéautomatájánál elácsorogsz, a férfiszekció humor tekintetében hajnalban, ködben tükörből egybetolatja a hetihetest a fábrisóval és aztán: be a kukába.


Míg a nőiműszakok kávéautomatájánál a pajzán népihumor frissmosdás illat illúzióját keltő divatdezodorok illatgomolyán bucskándoz.

 Namost ki az, aki semnem fizikai semnem szellemi munkát végez?

A biztonsági őr!

(képünkön)

 

Őneki humora annyii sincsen , mint egy Farkasházy Tivadar formátumú szellemóriásnak de pihent agya se, mert nincsen fárasztóbb az egésznapos semmittevésnél.

Axiomatikusan záródik tehát a szillogisztikus inverz:

A biztonsági őröké a jövő!

94 komment

Címkék: történelem tudomány férfiak biztonságiőr gyúrás építőipar néprajz kopaszodás férfiasság négerek ánusz végbélnyílás férfierő magyarszellemiélet zsíragy szexuálisnyomor

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr632686755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdösmackó2 2011.02.27. 08:41:36

Frikk úr!

Zseniális poszt, ezennel kinevezlek a jövőkutatási osztály vezetőlyének.

Egyébként erről a témáról órákig tudnék beszélni, node gépelgessen a faszom vasárnap délelőtt!

Legyen annyi elég, hogy a természet hatalmas redundanciával dolgozik; milliárdnyi kis univerzumot teremtett az eberfejekben, de az idő és tér rendszerében úgy söpri el őket, mint pistike a legókockákat.

Mondhatni szarik rá.

Erre mint plusz, az emberiség soha nem becsülte meg társait, gondolatait, és a mai broiler-embertenyészetben egy-egy emberke már csak a karvalytőke kásájában egy kis árpagyöngy-darab, ami addig fontos, amíg fogyaszt és többet termel, mint amennyibe kerül.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.27. 09:54:27

Korunk elsőszámú médiasztárja, VV Alekosz is biztonsági őr. És bizony, én is voltam az.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.27. 15:38:44

Én azért örülök, hogy a női jövő záloga nem a tecsó pénztárosé, de a tietek lehet nyugodtan a biztiőré, csak arra kérném a frissen kinevezett jövőkutatási osztály vezetőjét, hogy továbbra is specifikálódjon a kizárólag vele egy nemi szignifikációt mutató egyedek jövőkutatására!

SEMTEX 2011.02.27. 21:02:23

Bár számomra minden vonatkozásban ismeretlen terület ez a csőszködés, de meg merem kockáztatni, nagyon komoly szellemi kontrollt igényel egy ingerszegény atmoszféra hosszú időn keresztül történő elviselése komolyabb lelki deformitások, avagy teljes börnout bekövetkezésének csikarásában.
Erre kérem születni kell!

Frick László Emlékzenekar 2011.02.28. 05:43:06

@büdösmackó2: szerintem sokkal szórakoztatóbb az, hogy a karvalytőke elkezd rinyálni amiatt, hogy karvalytőke, nyafogván túlzásokkal íratja be a tolltetvein élő bértollnokaival, és közben meg karvalytőke. Van ilyen pl a reklámmarketingben is, amikor szűzhártyaápoló krémet olyan kurvával reklámoznak, akitől fotosoppon kerseztül is négykeresztelőjegyzésű trippert kaphatni és naponta háromszor kell nátronlúggal meg vécékefével kipuceválni a renyhe pénzkeresúő tokocskáját.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.28. 05:44:49

@SEMTEX: Akkor Ön nyilván külföldön él. Vagy vastüdőben. Mert aki e kettő között és magyar, az már legalább egyszer súlyosan megismerkedhetett e kérdéskörrel. Mondjuk én a biztonsági őrnőket csípom, de ez másik tudományos dolgozat trágyája lesz majd.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.28. 05:51:16

@LadyCarambole: A tecsópénztáros nők szegmense annyira heterogáén, hogy néhány hímnemű is akad közöttük.
Tecsópénztárosnők vannak pedig:
-kövér frigid, aki útálja a világot és a mocskokat, akik olyan sokat vásárolnak, mint azoknak kéne, akiknek szinte üres kosarai miatt a fogyás nem elégséges, így lehet, be kell zárni az áruházat s így persze nem kell mtecsópéztárban pállasztania gombás testredőit, hanem unatkozhat otthon a kiskonyhában az RTV részletesen...

-sovány diáklány, szexuális nyomorban él -őt állandóan terrorizálják a csopperezők. Minden csopperező ugyanis minimum 20, de inkább 30 kg túlsúllyal rendelkezik és szült már. vagyis az ős zemében nemnő, aki nem szült. És 3ezért DÚRja lefelé a semmiseggű kis picsát...

-tűzrőlpattant menyecske, aki szereti az emberekt, beszélgetésivágyának kiélése miatt lett pénztáros, de állását alig képes megtartani, mert az kevés, hogy egyáltalán és soha nem hibázik, nem lóg, pontos, nemdohányzik és különmunkát is vállal. Az a baj, hogy a csopperes félti tőle az állását.

Az is lehet, hogy vietnámi -de akkor Ausztriában pénztáros és nem tecsóban, mert Ausztriában alig-alig van birodalmonkívüli market.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.28. 05:51:59

@LadyCarambole: Írjak egy dolgozatot: A csopperes, mint a női antiszolidaritás nemtője
címmel?

Frick László Emlékzenekar 2011.02.28. 05:55:36

@ripők: Bezzeg amerikában verik a négereket! és fagyikérdés van:
www.youtube.com/watch?v=rcTxThfcz3Y

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.02.28. 13:45:25

az uram szerint a féfi jövő záloga nem a biztonsági őr hanem a motoros fűkaszával felfegyverzett főútvonal menti kaszálók és sarabolók és azon működési elvük mely alapján tisztán tartják ezeket a szakaszokat

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.28. 15:35:28

@Frick László Emlékzenekar:
Feltétlen, és legyen benne a sunyi húzás, amikor nem engedi ki őket húgyozni!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.28. 15:38:27

@zsanett- a csillagkútról:
Na de Zsanett, attól, hogy az út mellett vannak ők is, mint a bukszák, attól még túl sokat gondoltál bele ebbe a történetbe! Muszáj megkérdeznem: kúrtok ti eleget?

Frick László Emlékzenekar 2011.02.28. 16:29:06

@LadyCarambole:(de @zsanett- a csillagkútról: -nak is szól, de nem az urának!! )
Zsanett ura nem is ismer ilyen motoroskaszás embereket. Ezek ugyanis még Embërségës Embërek, akiket az asszonyuk nem is engedne ki a házból anélkül, hogy magjukat valamilyen formába ne vegye, hogy ilyen bibliaiassan írjam környűl, hogy Zsanett ura ne érthesse. Három oka van annak, hogy ezeknek az motoroskaszás Embërségës Embërek-nek a felesége imígyen gondolkodik:
-előszöris az ura nem tudja megcsalni, mert nem áll fel neki ëstig
-nem kap posztatátot [nem lesznek prosztata bántalmai ezen asszonyok hiedelmei szerint]
-szerintük nem asszony az, aki napjában legalább egyszer valamilyen formában nem veszi az ura magját (egyes szociológusaok, ugyan kéziratban hagyva ezirányú kutatásaikat megállapították, hogy ezek az asszonyok kézzel is hozzáérnek az uruk farkához még esti teljesmosdás előtt is!

Attól függetlenül, ha az országutak mellől az Embërségës Embër hazagyön , zavarja a fürdőbe és fogja a gatyáját, hogy kiszagolja rajta az idegenpinaszagot. Namost innen nem folytatnám, mi lenne ezzel az Embërségës Embërrel, ha idegenpinaszagot találna mégis a gatyáján az asszony (Archaikus emberekkel, akik még nem férjeik az asszonyuknak, hanem Embërük, előfordul, hogy a sok kaszálástól már délben megágaskodik a Jankó.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.28. 16:31:38

@LadyCarambole: Hoooóóógy engedné!!! -akkor mire van a pihenőidő? Az efféle gyakoripisilhetnék úgyis felfázástól vagy előrehaladott terhsségtől szokott lenni, berak egy inkontinenciabetétet és kussol, dógo' nemu'. Majd az összekovácsoláson megtudja, hogy a fosonyban korbácsolják is a pénztárosokat.

SEMTEX 2011.02.28. 17:18:05

@Frick László Emlékzenekar:

Nem.Letapasztott füllel, becsukott szemekkel ingázok a Vastüdő, és Stephenie Meyer vonalon szétszipkázott tudatommal.Logout csak végállomás esetén.

_nyuszi_ 2011.02.28. 21:15:41

a biztonsági őr,(BŐR)húsz kiló vasággyal, általában rosszul táplált vidékről a jobb megélhetés reményében a városba települt József, vagy Béla, vagy szintén rosszul táplált nyugger, aki nyugdíj-kiegészítésként a teszkóban vóki-tókin figyelmezteti az 50 kilós kollégáját, hogy most ment be két nagytermetű, sötétbőrű fiatalember, rájuk kéne nézni. egyszer meg kéne kérdezni, hogy mit tennének adott esetben.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.28. 21:53:15

@Frick László Emlékzenekar:

Szöveggel le tudnál szerelni bármilyen bankrablót, abban biztos vagyok. Na de fejet letépni, meg ilyenek, az menne?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.28. 21:56:19

A rendszerváltoztatgatás (tisztelet radainak) után a legtöbb szakma művelőinek létszáma drasztikusan megfogyatkozott. Szerintem a biztonsági őr az, ahol a legtöbb új állás keletkezett: ez a szakma egyértelműen a rendszerváltás nyertese. Ha a létszámot nézzük.

Szóval nem szidni kell őket, hanem örülni, ennyi munkanélküli lenne pluszban.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.01. 08:28:46

@Levéltáros: Akkor te nem Fosonyban vagy Treszkóban voltál biztonsági őr. Mert ott az megy, ami egyébként a gazdaságban is: csak a kishal akad a hálóra, úgy, mint a HITgyüli térítői, elsősorban a magányos depressziós tampontolvaj nőkre és a rozzant kiflizabáló nyuggerekre csapnak le a napiszám teljesítéséért, amikor a Pupornyák család a zóccsókiscuzzúkival, papa, mama Ipam, napam meg a ha6t kicsi betolják a kosarat, a mami betáraz a mackógatyában 4 rúd szalámit, kinderbujjénaókat hatkilát, sajtokat csokikat, a papa meg egy kis piát, ezt azt, e gyerekik meg ugye eszegetnek:
Ott mennek el, a szájukból kétóódalt folyik ki a falat, belebámulnak az őr arcába "Merjé szóni geci, híjjom a zombúcmantpot!" joszt tolják vissza az üres kocsit.
Keresztkérdés: ha voltál biztonsági őr bárhol, ki tudod taláni, minek nekik az üres kocsi ha nem vásárolnak semmit.

Szerintem az a megoldás, hogy ki kell mkenni külföldre és keresni a sok jurót.
Ott van a 23 millió románból a 2 millió munkavállaló, milyen szépen eleprésznek olaszbaaa ,eg spanyolbaaaa
És még Skóciában is lehet eprészni.

Ez a baj a magyarral, hogy csak rinyálni tud, dógozni meg nem akar. Direkt százalékótassa le magát, pedig az acsiszigeti mezgazerté is 637 millióért kelt el, ahelyett, hogy a dógozók összedobták vóna a pénzt és megvették volna maguknak. OIszt ha széjjelvágják vasba csak a gépeket, má megvan a 800 milla, a fődre meg felvesznek egy rakás jelzáloghitelt oszt tavasz.
De a magyar dógozó rest erre, a kurva anyját!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.01. 08:33:50

@Levéltáros: Fejet letépni? Minek nézel, vadkapitalistának? Nem a XIX. században élünki bazmeg. Eladom a traktorokból a motort, a tartályokat a gázolajkészlet körülről, meg a slagokat a fejőgépekről oszt tavasz. Sajnálkozásomat fejezem ki az embereknek, ilyen a struktúrális reform, ennyit tehet5tem, sajnálom. Ha a geci OTP nem tartotta voolna vissza az uitolsó millárdját az állami tőkeinjekciónak, akkor még eladtam vo9lna a kocafiaztatóból a kutricákat a vasba, a többit az éhes kocák lerendezték vóna secperc.

Nem ismered te a legnagyobb magyar filozófus-újságíró mondását:
"Ez a zöld sár, amit itt tolok a lapáttal, mind [disznó]szar? "

Ez a baja a magyarnak, hogy nincsen reformszemlélete, csak a cselédmentlitás, hajdútánc, mulatozás, páternálizmus, készbe ülni. De egy kis skóciai eperszedés, az már büdös neki!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.01. 08:37:26

@Levéltáros: Ha kitalálod, hogy kell békát lopni multinacionális cég raktárából kamionnal úgy, hogy elfelejted leengedni és így véletlenül ráragad egy rakat nem végszerelt villanymotorforgórész is, kapsz egy lepkés nyomdát. Megjegyzés: a kapunál öt biztonsági őr áll és benéznek a ponyva lesőháromszögén...

Öt lepke egy csillag, tíz csillag egy nagy, öt nagycsillag egy kis ceruzás ötös, tíz kis cerutzás ötös egy nagy ceruzás ötös, öt ilyen után pedig kapsz egy narancxssárga pólót kaszálósmókusos logóval a nyakán. .

Frick László Emlékzenekar 2011.03.01. 08:38:58

@márnyuszi.: Vannak 167 cm magas 107 kg-s minőségiéhező biztonságiőrök is (majd kérdezz meg egy szociológust, mi a minőségiéhező.. afféle, mint a VV4 nézőközönsége vagy a TV2 Tények című hírműsorán élvező)

Valandil 2011.03.01. 09:36:36

A Biztonsági Őr = Szemét- és Vagonőr, vagy az egy másik kategória?

büdösmackó 2011.03.01. 10:40:12

@Valandil:

hát te meg mi a faszt kérdezősködsz, kérdem én!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.01. 12:29:59

@Valandil: A szemét vagy a vagyonvédelem nem az ő asztala. Ő az őrzésvédelem szabályainak betartására ügyel, tehát ha látja, hogy valaki fél, akkor elveszi a blokkját és rovancsolja a kosarat. Viszont ha ő fél, akkor eltekint. A Megállapodás szerint X számú esetet kell reprezentálnia naponta és ezt meg is teszi.

Ha a helyzet rynartizzálódik, akkor a vállalativezetés után akik a legtöbbet lopnak, a sofőrök, akik már 3 hónapja nem kapnak fizetést, majd a bhiztonságiőrök következnek (ők még akkor is kapnak fizetést, amikor már a menedzsmehnt egy része sem) és végül a dógozók következnek a listán.

Én egy fasza biztonsági őrt ismerek, ő a Szekurti félgyári Blog tulajdonosa. De szerintem ő a Dohánygyárat őrzi.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.01. 12:30:41

Ha nem Levéltáros úr a Szekuriti Blog tulaja is, akkor két fasza biztonsági őrt ismerek virtuale...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.01. 16:45:00

@Frick László Emlékzenekar:

Pontosítok, mert én nem teszkós biztonsági őr voltam, hanem olyasmi, mint Kevin Costner a Több mint testőrben. Életveszélyes feladatokat ellátó biztonsági ember, aki pusztító képességeit a jó szolgálatába állította.

Koncerteken meg klubokban security.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 04:59:54

@Levéltáros: A Dohánygyár -at érdekes módon kifelejtetted...
Én lánykoromban a bot másik végén álltam: Biztonságiőröket fogadtam föl.
A jó diszkó-biztonságiőr ismérve ez.
Képes lenne egyetlen ütéssel letaglózni ( föntzről lefelé üt, vagy a feje tetejére vagy a váll bizonyos nyakközeli pontjára egy érre...) a rendbontót
de most figyelj
soha nem is alakulhat ki olyan szituáció sem, hogy erre a gyak. ban sor is kerüljön.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 05:05:42

@Levéltáros: Szintén fontos szabáj, hogy maximum szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező biztonságiőröket alkalmazunk. Érettségi több diploma [magyarul: felsőfokú tanfolyami papírokg már súlyos kizárótényezők.
Nem sok a baj,, mindössze annyi, hogy a diplomás, művelt és olvasott biztonságiőrök nem képesek megállni azt, hogy ne szopassák a nőibudi egyik fülkéjében a zsengébb fölhozatalt ésdeám ezalatt pedig mimindenek történnek is a parketten, nembeszélve arról, hogy a diszkóért felelős személy kasszazárás és az irodai boroözgatás helyett nem a magasan művelt értelmiségi jóbarát agyonveretése ellen akar könyörögni a nyílt utcán. Ugyanis általában az ilyen 12-13 éves lánykák hátterében olyan igaziférfiak vannak, akik egy húszdanos, negyvenöves bajnokból, aki mondjuk Spinozán meg Descartesen szocializálódott, abálás nélkül töltenek hurkát úgy, hogy a seggelyukát is bennehagyják a bácskaiban.

Viszont a hegesztő szakmunkás nem akarna megdurrantani egy 12-13 éves nőt, sőt, ellenkezően, az jut az eszébe, hogy ilyen korú lánya lehetne, ha az első randija (24 éves korában) jobban sikerül...

Frick László Emlékzenekar 2011.03.02. 05:06:31

@Levéltáros: A magasfokú értemiségigyerekek viszont 13 éves korukban már a történelemtanárnénivel szoktak dugni a könyvtárban...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.02. 21:27:58

@Frick László Emlékzenekar:

"soha nem is alakulhat ki olyan szituáció sem, hogy erre a gyak. ban sor is kerüljön." Bezony, nagy igazság ez, de időnként kivitelezhetetlen. Például volt olyan, hogy valaki edzeni jött szórakozóhelyre, mert a faluban ő volt a legnagyobb bunyós, és elhatározta, hogy indul az utcai harcosok között (amikor az nálunk elindult), és ahhoz kell a fővárosi gyakorlás. Fogvédőben, mert sportember.

De a szlovákokhoz képest semmik vagyunk, ott sokkal durvább az éjszaka.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 05:30:03

@Levéltáros: Fordítva volt ez általában a szépidőkben. Pl amikor az Omega együttes indexen volt, 1971-73 között haknizott vidéken is.
A pesti magasfokú értelmiség úgy nézett ki, mint Sándor Dávid -tudod, ő csinálta a Závodi janós Miniről azt a pár korszakos fotót, meg minden csaját lefotózta, nyugaticuccok, huligánhaj..
Namost lejöttek az ilyen fickók Békéstürhőssre, ahun a szokott cirkusztéren lépett föl az Omega, ez volt tudod a VW-Buszos korszak. És persze jött a kemény mag is, ehhez el kéne tudnod képzelni a pofaszakállas, de korai beat stílusban oldalválasztékolt hajú helyi bicskás legényeket.
Jőtt le a sok 750-es Zasztavás, saját Trabantos, apu Käferével vagy anyu 850-es Fiat-jával villantós pesti menő, alsó tagotzatban angoltagozatos suliba jártak meg balettra és 'ongortára és persze önvédelmi sportokat űztek, meg kori, uszi, cuki, dizsi, Budai Parkszinpad, Normafánáál focizni meg ilyesmi. Ez a sok büdösparaszt meg ott focizott a szokott cirkusztéren, ahun az állatvásárokat is tartották.

A cigányság ugye évtizedekkel kullog a magyarság fölött, úgyhogy 1971-ben még az Itt vagytok, parasztok? -nem Gáspár győzi dialektudban hangzott el, hanem ezek a művelt pesti srácok (apu a Hengerfejpakolási Tevező és Kivitelező Vállalat Főmérnöke, anyu beírónő ugyanott, egy a fodrásza Ákos Stefivel és Egy lépcsőházban is laktak már a Tudod Ki-vel, aki benne volt a tévében -keresztapunak meg a hadkiegnél vannak kapcsolatai és elintézte a felmentést a sorkatonaiszolg. alól)

A büdösparasztok meg mongolbűrkabátban , érted...

(Báőcs-Kiskun megyében tanyasiparaszt gyerekek m21-es Volgával villantottak, úgyhogy arrafelé nem szerettek ezek a műveltpestisrácok ,megfordulni, ui a Volga M21 secperc felugratott az Ecserire ezüstgombos piroscimkés levis-ért és ezek a parasztok ott vágatták a hajukat, ahol a Generál együttes..)

érdekel a vége? -hogy az elinet még kicsi rakás mekkorát kívánt a karate és dzsu-do tanfolyamot végzett lerándulókból?

gomndoltam, hogy nem

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 05:33:03

@Levéltáros: Szaladj le valahová Мали Иђош környékére vagy pont oda és köszönjél már be a crna goracok kocsmájába egy Pálinkás jóestét!-tel, mert ahhoz képest a Slovakian Night muravölgyi katolikus osztrákok bérmakeresztelői vacsorája mit volksmusik und zack-zack

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 05:35:30

@Levéltáros: Ez a baja az indexista világszemléletnek, hogy kb az olaszliszkai nyári nácirockfesztiválig még elmegy, de azt is valamikor (de persze véééletlenül) novemberben teszik föl az indára. Szlovákia a Dohánygyárból odavissza megvan 200km-ből, de Мали Иђош még Szegednél is messzebb van.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 07:41:33

Megnéztem, direkt neked @Levéltáros: az Ifjúmunkások Szeminárium Vezetőinek felkészítő füzeteiből (1951. Budapest Szikra Nyomda)) azt a tippet, miként kell leszerelni az alacsonyabb osztályöntudatú vidékiparaszt DISZ-titkár jelöltet, ha véletlenül nagyobb poent durrantana el, mint a szemináriumvezető, ráadásul elvi éllel A K. Vezetőség-re.
Nos, ilyenkor mosolytalanul, blazírt arccal (persze én most lefordítottam neked az akkori bikkfanyelvet búrzsojá bérenc-nyelvre á lá klerikális elhajló) szóval rezzenéstelen arccal ezt kell mondani:

"Kár, hogy nem találkoztam veled elvtárs akkoriban, amikor még humoros voltál."

Frick László Emlékzenekar 2011.03.03. 07:54:21

@Levéltáros: Az a gond a humorérzéketekkel, amit most az alábbiakban zanzásítok:
Általában a matulistafikaizmus is a tettetett műhülyeségből (ááá, nemistudokén, ááá dehogyisvagyokközeli, ááá, csak úgy hülyáéskedek itt komolytalanuul ) indzul ki.

Ti is kiteszitek a Monthy Pythont headline-nak, miheztartásra.

De annál aztán nem kell a Monthy Python korai (talán még foltonkint humoros) kórszakának péczéjére illő jelenet, amikor a Subba magasanszellemikvalifikált szociológiailagérzékeny gyárilag toleráns jógyerekek kedélyét berzeli
egy olyan gyártott hoaxxal
mint Szandika pinaszagának LÁTVÁNYA.
Érted: A Subba egyfajta Monthy Pythonként dfefiniálja magát..

Ti itt a Kigondoltamban megtetézitek ezt azzal, hogy még ki is rakjátpok a videót, most figyelj:

Vászka pedig úgy humoros, pont azzal a humorral, amivel a Ludas matyi 1950-55 között operált.
Vagy amilyen humoros volt az egyetemi Újság 1949-55-ös évfolyamaiban a Tök Tomi karikatúrasorozat..

Ez a főgond, ha valaki a Kisdobosok évkönyvéből tanulja meg, mik a tolerancia ismérvei.

Attól. hogy az ember BELENYALVA a headline-ba, kipécéz 312897 olyant, aki intoreláncs és diregt aszonyga, hogy idegyünnek ezek elvenni a mungahelyünggeket a sók románokok! -nem lesz Monthy Píythonos.

Neked ezt el merem mondani, de Vászkának, ő még olyan jó lélek, nemnagyon...

Valahogy kurvára nincsen képben a vezérlőértelmiseggség Magyarországról máma. Sőt. Társadalomkutató Intéze6tet vezethet és az egyetemen taníthat olyan ember, akinek fingja sincsen.

Arról szól ez az elmúlt 20 év, hogy egyrekurvábban de mégis egyre távolabb a képben levésnek csak az esélyétől is.

Az a gond,, most néztem meg azt a videot, amin Vuity Trvtko idegesen, remegő hanggal le akar számolni kúródórával, szoríjja, szoríjja
És tudod a Monthy Python csak álmnodott ilyen jelenetről, három nap alatt a felét nem tudták fölvenni, ez meg eksön, egyfogásból meglett 9 perc alatt.

És tudod: a humorhoz megalapozottság kell, a poenok nem csak úgy oda vannak jizzelve a levegőbe, hanem kell legyen alátámasztottságuk.

Most befejezem, de majd nézd meg, mi szükséges a paródiához... (ismerni azt, de mélyen, akit parodizálsz, Shakespeare--színésznek küönnyű lenni, sokkal nehezebb egy jó Shakespeare színészt parodizálni)

Szóval ennyit röviden, ha már kioktattál abból, hogy mi a humor, akkor tekintsd ezt kollokválásomnak
Nagyságod lába eléje
burrúvván...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.03. 17:00:11

@Frick László Emlékzenekar:

Hetvenes évek Omega haknijait nem ismerem, de igazad van, mindig van egy fordított irány is: városi tahó vidékre megy mulatni. Olyanban is volt részem, belépve egy helyre 3 másodperc alatt ütöttek, majd kergettek ki a faluból minket. Na igen, akkor még tudtam futni.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.03. 17:07:39

@Frick László Emlékzenekar:

Nem akarlak kioktatni humorból (mert mindig találsz egy újabb fogást rajtam úgyis), csak humorizálok, de te nem érted, mert nincs humorod. Hahaha, vicc volt!

Túl magasra teszed a lécet, mi nem Shakespeare színészeket parodizáló művészek vagyunk, hanem Sas Józsin felnőtt, de Sas Józsi sikereit irigylő frusztrált hülyék.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.04. 04:17:31

@Levéltáros: Nem engem kell kioktatnod, rajtam már nem segíthetsz. De ... Vászenyka és más jóakaratú újonc (aki szilajnak de főleg újnak hiszi a filozófiátokat, amit a Népszabadság múltszázadi újságírói még a 70-es években kidolgoztak).
Ezt nem ÉN mondom, ha értesz: Szegény Vászenyka dolgozata a Sas kabaré szintje. A te álszerénykedésed meg, bahh, én pirulok, pedig a pofám PONT olyan, mint Boy George civil arca, csak tegnap a lelkiismeretfurdalás levite a slankító borostámat) Nem én vagyok a tét, hanem azok a fiatalok, akik még (szemben pl Tótával. Tamás Bencuskával vagy Bedével, akik már nagyon öregek, szegények...) tanulni is hajlamosak.

Én soha nem nézlek hülyének téged a vitánkban, de te sorozatosan a régi KISZ titkárképzős szemináriumvezetők álszerény húzásaival operálsz, mert természetesen többemeletnyivel helyezed a magad humorát és szellemiségét Sas (Ügyes) Kabaré Jóskáé fölé. Ezt ironikusnak szántad, de megmaradt a gúnyolódás szintjén. (Mellékszál: A Monthy Python nem azért finoman ironikus, mert ezt AKARJA, hanem.. hát ez az angol humorban a maximum és ez VÉÉÉLETLENÜL finom, nem szándékosan... a fahumor működése ez. Ahhoz, hogy hason, faarccal kell előadni. Ha Galla Miklós egy szopóálarcot húz a fejére: már nem hat. És most érkeztünk el Ősz Ferenc művészetéhez: Ő tízszer különb volt a Monthy Pythonnál, csak rossz ég alá született, ráadásul egyedül volt a műfajában)

Sas Kabaré Jóska: egyetlen csavar. Ahhoz, hogy jóü legyen: még egyet, csak egyetlen egyet kéne csavarnotok. Mert amit vászenyka csinált, a Hírcsárda, Zööld Marci bácsi, azaz: a Bástya Nyugdíjas Sakk kör és a piroslapok-pont-hu humora.

És ezt nem én mondom, sőt, én annyira szeretem Vászenykát, hogy akár le is nyelem.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.04. 04:22:45

@Levéltáros: Ez egy próba is. Egy nyirségi faluban tapasztaltam meg népgazdasági munkára érkeztünk a Krumpliszesz Fővárosának közelébe (ahol a Club 99 és a Club 69 allapját képező krumpliszeszt főzték). A falu lánysága megrohamozta a katonai csapatszállító járműveket, és a nem nősnek látszó sorkatonákat levadászták. A vérfrissítés ösztönös szándéka: ugye.. Egy istenhátameggeti kis faluban mindenki unokatestvér.

Namost az idegen legénynek adni egy nagypofont egyben a szerelem próbája is. Mert a férfi állat és miért is ne próbálná megpucsogtatni a mackónadrágban é műszálas bugyikban növekedett puncit. De ha nyakoncserdítik, az egyben a férfiasság valódipróbája is. Aztán, ha MÉGIS marad és ENNEK ELLENÉRE is a puncit vágyja, AKKOR be van fogadva, akkor meg már az a gond, hogyan maradjon talpon annyi sör és félpálinkák (helyi nyelven: erős) után.

Namost a sok művelt és okos Sándor Dávid alakú budapesti Omega fun honnan tudta vóna ezt.. szegények...

Frick László Emlékzenekar 2011.03.04. 04:24:22

@Levéltáros: Kérlek, közvetíts: leborulok (persze nem főszövegben, azzal nem viccelünk -> Karinthy) de kommentiálisan leborulok Vászenyka lábai elé, csak bocsásson meg nekem .

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.04. 21:15:28

@Frick László Emlékzenekar:

Most pont ideges lettem miattad, mert be akartam írni, hogy ne baszogasd Vászkát, erre itt olvasom kicsit lemaradva ezt a kommentet. Én nem ismerem őt, de szeretem, és legfőképpen az életműve alapján kell megítélni, nem egy posztot cincálni, amit egyébként se szabad egymás közt, mert akkor megérzi a tudatlan olvasók hada, hogy esetleg nekik is lehet fikázni, és a végén még leszenk külső kommentelőink, ami katasztrófa. Ha még követhető vagyok, akkor csak annyit akarok mondani, ha kettéosztom a világot - és mindig ezt teszem -, és vannak a szaremberek meg a jóemberek, akkor Vászka a jó oldalon áll.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.04. 21:18:37

@Frick László Emlékzenekar:

Na most ilyenben is volt részem: nagypofon a férfiasság próbája. Át kell esni ezen, és akkor befogadnak. De természetesen ez ott nem működik, ahol örökös ellentétek állnak fenn: ute - fradi, szomszéd falvak. Az nagy tudás, hogy ezt felismerd: van esélyed, hogy egy bunyó után befogadnak, vagy egy verés az csak arra jó, hogy utána jöjjön a második.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.04. 21:23:31

@Frick László Emlékzenekar:

Szerintem én soha nem vagyok álszerény, inkább gátlástalanul nagyképű, legfeljebb magam számára szórakoztató módon úgy viccelek ezzel, mintha álszerény lennék. De azért nem kell engem elemezni (bár még egyszer: hiú vagyok, mint az állat), én el tudom magam helyezni a humor Himalájáján (K2), mégha a világ ezzel nem is ért egyet. Ez az én személyes tragédiám, és most elárulom: a Mikroszkóp egyik vezető művésze vagyok, de Sas Józsi mellett nem tudtam érvényesülni, és a Verebes meg kiutált.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 02:04:02

@Levéltáros: Vászenyka az én lelkem gyökere, szinte magzottom nekem -ha érzed ennek a régi magyar szónak a gyökerét, ami még férfinek is megengedi, hogy neki magzatja lehessen. Itt tehát a nyitottajtón szaladtál be nagylendülettel a szobába, amiben nemvagyok. Vászenyka nagyon okos -ez leht az oka annak, hogy hallgat, ugyanis ellenkezőesetben nem így reagálna. Köztünk legyen szólva, a Hírcsárda szintje, a Sas kabaré az egy csavar, a politikai aktivizmus, malomkeréknagyságú szekerk hajtása :
-önkéntelenül, mert Sas Jóska se vásárolt kárpótlási jegyet, amikor nótájában azt sugallta a 2 millió Sas Kabaré Jóska kazettavásárlónak, hogy szartseér a kárpótlási jegy és azzal kitörölheti.
Viszont a spekulalisták így dörgölték a markukat (mutatom).

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 02:07:49

@Levéltáros: Ez a következő szituációban szemléltethető:
Midőn Jaroslav Hasek elkezdte a Svejk folyamot írni (ami a Simplicissimus ötletének modernítése) AKKOR még állt a Császárság, élt az öreg Franz-Josef. Amikor viszo9nt Rideg Sándor a Magyar Néphadsereg századosaként kiemelt fizetéssel komisszáriusként írta a vicceset, nos, akkor az már úgyszólván, szóval érted, 1951-ben PONTOSAN a headline kellős közepét, a sterilre nyalt Ánusz környékét fényezte avval.

Közbevetőleg: GYerekeknek nem szoktam elmagyarázni, de te viszonylag felnőtt vagy, ma már nem úgy van, mint az Első Rémuralom idejében 2001-ben, hogy 38 eztendős ember Kis Köcsög Takonyba számítana...

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 02:13:14

@Levéltáros: Nézd: Vágó István számára éppen aktuálisan alkalmas vetélkedő licenszet nem vásárolt egy jelentősebb tévé sem, a 40milliós játék vezetésére Vágó alkalmatlan, mert képtelen fejből nagysebességgel rögtönözve gyorsan beszélni, szart se annyira empatikus, mint Rákóczi Ferenc és ha a fagylalt visszanyal, márpedig abban a vetélkedőben az gyakori, akkor Rákóczi nem áll le pampogni, meg sérül be, hanem tolja tovább a biciklit, még csak nem is nyel.

Ezért Vágóval nem szerzőődnek.
Vágó viszont összeköti a kellemetlent is a neki már mindeggyel, mert ha valaki a Cofidisnek reklámoz, az olyan, mintha a Providentnek lenne a két marketingfelelőse, isten nyugossza az egyiket.

Tehát Vágó a "médiatörvény"-re fogja azt, hogy ő nem HAJLANDÓ , amíg ez a sújos elnyomás vvan, vetélkedőt vezetni, mhjolott nem is akarja senki, hogy vezessen, csak a népnek az a fele (50%) akik szeretik őt és ezzel kurvannyázzák a "kormányt" ami mínusz -5%, amiért már megéri Vágónak hűségét tanusítani Szeretett Ferenchez és a Népfrontjához, ne ökrendezzél léccives, mert még mindig a kommiszárius humorról van szó.
Márpedig humorral nem viccelünk!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 02:18:02

@Levéltáros: Valamit tenni kell, hogy Vászenykánk, ha vicces szeretne lenni a Dédelgetett Gyermek, elkülönbözzön a Hírcsárda mega piroslapok Pont Hu Bástya Nyugdíjas Sakk kör jellegű humorához, ami természetesen vacakabb a Foxi-Maxi és a veszprémi KISZ vezetőképző szemináriumi humorához (-> Kádár, Brezsnyev és a cigány utazik a vonaton)

Mit kell tenni? - Még egyet csavarintani! Azt, amit a Hrcsárda tud vagy a Piroslapok de Gáz aktivistablog (a napi 2-3 címlaposságával) ki nem tudja? Még egyet kell csavarintani, az már igen!

Ráadásul , ha megnézed, Vászka csapásiránya még 2007. körüli divatot követ... Amikor a magyar bíróság egy eljárást a Gárdával szemben MekkGányol Csuillagkapujának egyik epizódjába szorulván zavart le,Januárban kezdett a bíró csak nyúlni az akta felé és augusztusban még mindig hátra volt 2 mm -mert akkor a politikaiérdek azt kívánta, hogy amit 3 nap alatt le lehet folytatni, az nyúljon, mint a rétes.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 02:22:14

@Levéltáros: Te is azt hiszed, hogy úgy foghatod meg egyszerre az egeret kint is meg bent is, mint Szily László. Nézzük csak a jelentős művész portfólióját:

Ááááá, dehogy akart ő újságíró lenni, ó, hogyisse, figyeld, mert ő szavakkal tudja azt, amit bűvészek csak hosszú gyakorlás gályázása után és úgy, hogy közben a fejnyílásukon pofázván terelik el a figyelmet arról, mi folyik a kézfejük mögött.
Egy apró bibi: minden pecás csak úgy véééééletlenül nem írhatott pecásjegyzeteket a régi , még igazi MaNcsba. Valamint egy ma már blogpápa titkára volt szabadidejében, azaz azt tudta meg és hallotta el a főnökétől, amit iszonytatóan sok mai blogger, akik még lényegében abban a hitben élnek, hogy a Dohánygyár egy sokkalmodernebb, befutott, karriertcsinált matula Pont Húde szerkesztősége, a médiakarrier mézesmadzagja, amiért érdemes volt anyuékkal három médiasulira összesen 4,23 millát köttetni, plusz a webmester 6tanfilyam és a két nyelvvizsgapapr.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 02:33:11

@Levéltáros: Az a szituáció, amivel te meg szeretnél engem lepni, a Matulánál már rutin volt 1999-ben:
Egyrészt a fiuk tudvántudták, hogy ők a legokosabbak, az ő kezükben a jövő, a legmodernebb és az akkor még csak néhány tízezer médiasulis közül előbb utóbb majd őket fedezik föl. Ez tehát az arcméretüket akkorára növelte, hogy szebbnapokat látott terézkörúti bpérházak kaujának két szárnyát kellett volna kitárni, ha nem fordítják oldalt a fejüket, amikor belépnek. Ugyanis Síkbolygón a nagy Arcnak elég 2D-ben terülnie. Lapjával már viszont simán befértek.

Ha pedig egy Felnőtt Bácsi rájuk pirított, akkor elkezdtek álszerénykedni, hogyááá, mi gyárilag hülyék vagyunk, mink csak hülyéskedünk.

1995-ben a Matula baráti Kör 30-an voltak. A műnácik viszont 16-an. tehát az a szituáció, ami NSZK-ban imígyen valósult meg:
2794 neonácival a szó szoros értelmében kézzel, lábbal és eszközökkel összecsapot 1741 szélsőbalos, az így nézett volna ki a matula első, kissé erőltetetten minimál kiadásában, amin ugye a karikatúrán az EGY (egyetlen) Pank ra jut vagy egy sor neonáci

30 Matula baráti Körös csávónak kellett volna seggbe rúgnia a 16 fős neonáci különítményt.

És itt a probléma, amoikor a rhodus partján kéne hic. ugrandusz.

Ők nem azért nem mentek oda konkrétan még egy vicceset se odakiabálni Szabó Albertéknek, mert avval úgy volt politikai hátsószándékuk, mint Szegény Ferinek a Gárda fölengedésével. Ők: fostak. Még kiabálni is,. Csak a szájunkójukkal voltak bátrak, ők ugye a média miunkásai.

Márpedig a magyar média munkását erről ismered föl.

Az Bálint György volt, akiről az újságíró iskolát elnevezték, aki kiment a nyomortelep munkásputrijaiba és ott, abban a szagban elkezdett beszélgetni velük.

De pl Bede A Világ körül Indiai látogatását nem Kecskemét-Cigányvárosban kezdte.

Az már innen a te bajod, ha nem érted, mit mondtam.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 02:38:44

@Levéltáros: A Hírcsárda vagy a Piros lapok fő komikuma önkéntelen.

Egyrészt van a Bástya Nyugdíjas Sakk Kör -féle tartalom és a helyzet komikumát az adja meg, hogy egyes művészek a Hírcsárdából annyi idősek, mint Vászenyka.

Nekem mindegy, de én nem szeretném, ha a Hircsárdásoknál ennyivel oksoabb fiatalember tudatiképe Kósza bácsiéval vetekedne a blogterről.
Mert az ember a Bástya tagjait sajnálja: nekik már az igazságot nem lehet elmondani: elvinné őket a stroke vagy a szívinfarktus azonnal, vagy a a visszeres lábukból a vérrög már a tüdőben elakadna. Embólia, kampec. Az ember idős barátait.. szóval.. aggódik egészségükön. Ők már túl idősek ahhoz, hogy szembesíteni lehessen őket a valósággal, de Vászenyka érrendszere még olyan zsenge!

Most őszintén, csak azért, mert félted, hagynád a vastag, szalonnásan tömbös húgyos kordnadrág és hónaljszagú mackófelső meg rühes birkabekecs szagban, amit a Piroslapok 30-40 éves aktivistái árasztanak?

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 02:44:54

@Levéltáros: Ingyen odaadom az egyik vizsgálati eszközömet, nézd meg, te nálam jobban értesz hozzá, látod? -ez: a pénz.

Nem a sok hókuszpókusz kell.

Halász művésznő azzal lépett az ővodások elé, hogy"Nem hívott senki, magamtól jöttem én" de ha a pénzt, mint jelzőműszert tekinted: Gázsiért jött a művésznő és nemkevésért és a jogszabályokban lehetségesen kisazbottnál többet követelt és mohón.

Egyszerű útszéli taplókurvák csak ránéznek a csiocsipszfurgonos legényre és már tudják: nincsen ennek még 2000-re se, csak floodol. Tőti az időt... Hopp. most mégis gázt adott az a fasza , szexuális nyomorban szenvedő török kamionos, a kurvannyát az ilyen kis köcsögnek.

ha nincs pénz nincs pénz.

A pénz mindent megmutat. Teljesen milyen üzletág: Ha a
DAADAA konglomerátumban 2000 milliárd USD koncentrálódik, a LAALAA konglomerátumban meg 101 milliárd USD akkor a LAALAA elmehet a kurva anyjába. Ez van.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 02:52:51

@Levéltáros: A Kigondoltam közösségéből nem tudom, mennyi a kameraképes, jó orgánumú ember, pl nekem meg kéne csináltani a fogaimat pedig színészi képességekkel rendelkezem.
De ha egy bánatos, unatkozó beatle alapítana nekünk egy SufniStúdió-t és biztosítaná egy másfélórás film alapköltségeit

az a baj, hogy máma ponta Faszbúk az, ami 1976-78 köröl a szélsőbalos mozgalmak (1976-ban a Szentéven kurvára felhúzta magát az európai haladójóoldali sajtó..., pl a Februári zarándoklaton: jóoldaliak ezrei dühöngtek, most már csinálni kell ezekkel a gecikkel valamit, ez azért mégis túlzás!) Mire elkészül a Brályen Élete, addigra pont aktuális lett, mert már akkor a Baeder-Meinhof csoprt túlzásba is vitte, meg a Rote Armee Fraktion... De a mai filmgyártási körülmények között is, mire elkészülnénk, a faszbúk a szeniorkori végelgyöngülésébe punnyad.

Most iss, nem is tudom, mi lesz, valószínű, az elavult vén szaroiknak teljesen régi módszerekkel kell beavatkozniuk ahhoz, hogy a Faszbúk Közösség felhőtlenül ünnepelhesse azt, hogy bezze nekik egycsapással, vérrontás nélkül sikerült megajándékozniuk a demokrávciával az arab népet.

(szerepelsz a treatmentben, láttad ott!)

...akkor kezdjem ott, hogy néhány órás felkészüléssel is legyalógójjuk Sas Jóskáékat, ne ez legyen már a mérce, léccives...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 15:29:35

Elolvasni is nehéz, hát még válaszolni. Körbejár a világ, majdnem mindent kitalált már valaki, mi csak újra felfedezzük ugyanazokat a dolgokat, amiket már mások is újrafelfedeztek. Érted, ezért nem vagyunk zsenik, ezért vagyunk szórakozó munkások, akik itt lazítanak.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.05. 16:14:24

Ezt a részét a kommentednek idézőjelbe kellett volna tenni és megjelölnöd a forrást:

" Körbejár a világ, majdnem mindent kitalált már valaki, mi csak újra felfedezzük ugyanazokat a dolgokat, amiket már mások is újrafelfedeztek. Érted, ezért nem vagyunk zsenik, ezért vagyunk szórakozó munkások, akik itt lazítanak. "

forrás: .............................................
[A pontozott vonalra légy szives, írd már be, én tudom, honnan való... meg azt is, hogy akik ezt a vállalati üzenetet kitaláták, KÖZBEN mi járt a fejükben...]

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.05. 18:12:34

@Frick László Emlékzenekar:

Nincs forrás öcsisajt, ez maga az újrafeltalált dolog, hiszen az újrafeltalálást legjobb az újrafeltalálással bemutatni.

Én is tudom, honnan való: TŐLEM!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.06. 04:45:40

@Levéltáros: Amidőn valamely Jelentős Arszlánnal midáig jutánk a vitánkban -kedves Bátyámsonka!- ugy enem feledkezik meg a Jelentős Arszlán egy tréfés mozdulattal és egy grimasszal jelezni, hogy ugyanmár, hiszen nézzemm meg az ócska farmerját (nem a Gas-ban veszi, ahová vidéki hentesek fiai járnak 28ezer Ft-os szarokért) a rongyos ingjét (nem a Neew Yorkerben kapható gyárilag gyürizett nejloning, ez rendes bobo cucc, Magyarországon nem is kapni..) Ő jelentős, bahh, ő közülönvaló, értsem már meg!

Arról szoktatok elfeledkezni ennek az unalmas poennak szánt szillogizmusnak az elpufogtatásakor, hogy milyen különös gonddal kell ügyelni arra, hogy a csöppet sem eredeti ötlet és a mai másolata között legyen egy áthidalhatatlan kulturális szakadék.

Vagyis akinek nem kerülHET a kezébe papírMagyar Narancs 1992-93-ból, az tényleg bekajálja, hogy ez indexes stílus.

Pl mai íróleánykákat DETTOUGYANAZZAL a módszerrel szopatnak agyon, mint 1991-ben. Egy Tóth Anikó nevű csaj pl az orvosiegyetemet is otthagyta, amikor megjelent az első novellája az ÉS-ben. én egyszer láttam is, akkor már szociográfiai érdeklődésű vénája és millimétereshaja volt. (Sok jelentősirodalmár férfi szereti az ilyen buksit látni szorgalmasan bólogatóan a slicce előtt..)

Etetesz engem a maszlaggal meg ezzel az avas "műarcoskodó" viccel. nem arról van szó, hogy én azt hiszem, hogy te a Dohányygyárnak dolgozol úgyértve, hogy azon külősök listáján lennél, akik időnként kisebb (és nagyon veteséges) honoráriumokat kapnak, ó, dehogy!

Csak eddig azt hittem, hogy a vitánknak van egy érdemi sávja.

Mivel te egy teljesen kívüláálló vagy, aki pusztán és tiszta hülyeségből a magad és ismerőseid szórakoztatására nem vagy zseni , ezért vagytok szórakozó munkások, akik itt lazítanak
bhroáff
elnézést, ez a vastag hrapccíí én voltam , de privát zsebkendőbe és csak a legszükségesebb mennyiséget..
szóval
tehát nem tudhatod, hogy a Dohánygyár
njaponta alapít olyan "blogokat" amik "tisztán hülyeségből szórakoztatónak" látszanak.. stb

Szikla Atya

azért jövök vele, mert ismered-ez is egy lóláb a falazókötényed alól...

ismert média műmájerként pénzért, rendesen vezette, kicsit lopva Kocsis atyától, az Est FM műsorát az éjszakai aéltersávban, namos persze ő is ezzel a dumával jött
Én egy szórakoztató munkás vagyok, aki itt lazít

holott a Kocsis atya cucc nagyon komoly mozgalom terméke, Vállalati Üzenettel, rendes koncepcióval, pályázati pénzekkel (-> a magyar média megújulása, kisérleti termékek, internetes újságírás megalapozása)

Tudod, mit jelent a falazás kifejezés? neeem, nem a hesszelés! Azzal szokták összetéveszteni! A hesszelő figyel a sarkon és ssssz!-szel, ha gyanúsat lát.

A falazó azt csinálja, hogy nagydérreldúrral felvonul, pakolász, keveri a malytert emitt, itt, látod, a lépcsőháznak ezen a felén, jönnek be a parasztok és mind azt figyeli, hoyg ez a csákós legény mit a faszt csinál
balranéz
és közben jobbra a mackós szépen dolgozik a faliszéfen.

Az csak erénye a Dohánygyárnak, hogy 25 éve még pénzbe került falaztatni

műma meg inygen falaznak.

Sőt, elárulom neked:
még én is falazok.

Ez a legérdekesebb az egészben.
Annyit tehetsz, hogy bekiabálod Én nem!
de azzal is a forgatókönyvbe beleeírt szerepet játszod.
Bizony.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.07. 21:48:16

@LadyCarambole:

Te valami pszichológusféle lehetsz, nagyon értesz az emberi lélekhez.

@Frick László Emlékzenekar:

A legszebb az egészben, hogy te is a forgatókönyv szerint játszol, hiszen bekapod a csalit. És a következő reakciód is ki van számítva, nem tehetsz semmit, a rendszer részévé tettünk már régesrég.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 05:18:12

@Levéltáros: Ez az Amőba Szindróma lényege, bárhogy is hullámzom, a hullám: zooom.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 05:22:35

@LadyCarambole: Te dugnál velem? Nem. Akkor mit képzelsz szegény Levéltáros úrról? Én viszont papírral szoktam törölni a lyukam s Marok Marcsám, hogymondjam, nemigen "mákos".

A mákos végbél s vastagbél tükrözés specialistáinak szakszava. Képzelj el a bélfalon sokapró mákszemet, ezek 99,999 de sokszor 100%-a kakiból eredő s csak ritkán kezdődő tumor vagy mittomén. Azb a baj, hogy a nők részére készül ál-gay videók kb annyira életszerűek, mint az LMP elképzelései a mai Magyarországról.

büdösmackó 2011.03.08. 23:42:11

@Frick László Emlékzenekar:

lédi körömbólé körbement az egész csapaton, csak annyit mondok. csodás kis mézesbödönkéje mindenki számára gyönyört adott!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 03:32:18

@büdösmackó: A pina öntisztuló, mint az Ósön vagy a szájüreg is. Mindazonáltal igen jelentős különbség van a rendszeresen gumiban magát dugató, a spermával rendszeresen teleejakulált és a rendszeresen maszturbáló szexuális nyomorban szenvedő nő pinája ízei között a rendes mezei (ma már júliusi) hagymaszagtól a zamatokig elterülő skálán.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 03:36:44

@büdösmackó: A nők majd tízezer écves előnyben vannak a devolúőcióban, a kiskezük akkor alakult ki, súlyos ezerévek alatt, amidőn a finommanipulációt megtanulták. ma meg ugye már nem kell vadászni futkároztatni a hülye szarcsimbóksegggűeket, de velük íratják meg a cikket, majd a kommentoszlopban tündögnek, mint MJ kisasszony a Szily művészúr nevével márkázott gyári jógyerekszopató blogban.

Még jó lett volna írni a tündögésről is valami szaftosat, de az is a blogtündétr című eposz ismétlése lett volna, ámmennny..

Ha van eszed, veszel egy 3,5 tonnára levizsgáztatott VW LT 55-öst, hosszúplatósat rácsos magasítóval és egy megafont: "Használt autót, bankivisszavettet és lefoglalta is vennék a legmagasabb napiáron!"

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 03:41:43

@büdösmackó: de nehogy valami QWRSTPDTDCDI-t vegyél, elég a régi, még nem török összeszerelésű 18 éves 2.4-es TD. egész jókat lehet 2-3 hónapos keresgélés után tanálni, az NSZK útfelügyelettől levetett mindössze 750000 km-t futott példányokat... úgy milla körül...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.09. 06:55:19

@Frick László Emlékzenekar: Volt egy csaj a gimiben, aki a haja öntisztulását tűzte ki célul. Csendes, formátlan testű, kalácsképű, hóna alatt vastag, kopott vászonkötésű, antikváriumi könyvvel, vállán katonai tarisznyával. Időről időre kiment a teremből és a mosdó csapja alá tartotta az égő, viszkető fejét. Hebrencs kamaszként egyikünk sem tudta helyén kezelni és értékelni azt az érett, összetett szagélményt, ami leginkább az elgázolt sündisznókéhoz volt hasonlatos. Fintorogva röhincséltünk egymás között, ahogy csöpögő fejét billegetve méltósággal lázadt a konzumidiotizmusunkkal szemben.
Apropos, Nyunyó kedvéért ejthetnél néhány vígasztaló szót a karimatúró csodálatos élettani hatásairól is. Folyton köpköd az istenadta, előbb-utóbb kitiltják a Capellából.

büdösmackó 2011.03.09. 07:02:51

@ripők:

tényleg, most jut eszembe, nekünk csak hátra kell dőlnünk, és frikk úr posztjait kommentelnünk.
kifejezetten jó ez így. fogalmazzuk meg: buzi aki posztol!

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 07:09:47

@ripők: Nyunyónak üzenem, hogy Krúdy Gyula se éretlen taknyos (a tinilányok nem ismerik az ujjrendet és moosatlan kézzel fojtatják a sajtszimat játékot más lyukaiknál, ami az ánusz és vagina esetében végzetes következményekkel is jár a vaginális flóra és fauna egyensúlyára nézvést. Ezért, ha egy férfinek van nőgyógyász barátja, aki gyermeknőgyógyász is, az orvosietika szabályait nem megsértve arra inti, hogy már csak emiatt is inkább felnőtt nőkkel kezdjen)

Nem gondoltam, hogy miután Levéltáros gedeon művészúr és jelentős személyiség a moderálásra szólított föl a szó eredeti értelmében, még kell ide valamit LOL meg :) meg ilyesmiken kívül írnom, de nyunyej a fiam és ehhez tartsátok magatokat!

Tehát folytatom: Nyunyejnak valami érett nővel kel szexuális voiszonyt kezdenie, ami a mai nőkínálatra tekintettel úgy, hát izé, talán EErdély valamelyik eldugottabb kisvárosában van még husonéves, de idekint MagyarországBAN inkább 38-42 éves nővel kezdjen, akik tudják becsülni a fiatal, híg egyöntetű középfehér illatoss sperma értékét (annyi ikrás és zselés anyag után)

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 07:11:29

@büdösmackó: Frikk úr a büdöss tahó vidéki hernyótalpass kúnnyájában tartózkodik, ami számára szinte a hawájj. De én is csak udvariassági látogatásra jöttem, elfelejtettem ráadásul nicket váltani, de most már mindegy.
Vigyázzatok a gyerekekre, akiket még nem teljesen hülyített el az index.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.09. 07:11:45

@büdösmackó: Mélyütés után feltápászkodó nehézsúlyúként most még levegő után kapkodok.
A Nagy Visszatérők nem böffentenének valamit?!

büdösmackó 2011.03.09. 13:17:52

@ripők:

dehogynem, szépen le leszel hányva, azt pedig igazán szereted!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.09. 17:04:49

@büdösmackó: Most már szólni fogok anyádnak, hogy ne meséljen otthon a kis titkainkról!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 18:49:24

@magyar-magyar szótár: fúj bazdmeg, na persze, akkor már mindjárt holttestekkel ,igaz, mert azok megadóak és gumit sem mindig kell húzni előtte, mi? na nem, kösz, meghagyom neked a nyugdíjasszekciót, frissen hantolt hullákat kúrni meg így ripők után nem lenne valami eredeti dolog....

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.09. 19:18:50

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Pedig összehasonlíthatatlanul kevesebb (azért így sem nulla) elutasításban lenne részed.
www.youtube.com/watch?v=SJUShjSIGw4&feature=related

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 19:32:42

@ripők: Szóval a magad részéről te váltig erre esküszöl? Mondjuk arra kíváncsi lennék, az asszony előtt hogy magyarázod ki magadat, amikor sáros gatyával és dögszagúan térsz haza..hogy megesett a szíved az elgázolt őzikén, és a két kezeddel ástál neki nyugvóhelyet? Na persze azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a drága amúgy sem gyanakodna, max lejjebb csúszna a fotelben, bosszús légydöngés közepette!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.09. 19:48:29

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Ugyan, menj már, Te lüke kis lurkó! Teljes mértékben érthető, hogy bizonyos életkorokban, élethelyzetekben betegesnek tűnő képzelgésekre vetemedik az összezavarodott, hormonzavaros, serdülő agy. Kinövöd.
Fontosnak tartom azonban megjegyezni, hogy bár nyilvánvalóan referencia-személyként tekintesz rám, a fejedben rólam keringő, bolondos álomkép-pamatok ezúttal csalókák.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 19:57:09

@ripők: Szóval fekvő őzikének inkább betennéd..hát haver, azt kell mondjam, kibaszott undorító vagy. De ne csüggedj, Levéltáros meg rózsaszín zoknit hord, ami semmivel sem rosszabb, én mondom neked, sem-mi-vel sem rosszab!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 20:10:38

@Friedmann Juci: vegyél mély levegőt, értem? MÉLY LE-VE-GŐT! (valamint nem ártana valamivel kevesebbet bánatzabálni este, mondom BÁ-NAT-ZA-BÁL-NI)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.09. 23:32:19

@ripők:

Csak mondom, hogy Nyunyóval nem beszélünk, mert beteg a srác. Freud szerint az elfojtott szexuális energiái miatt újabb puccsot akar végrehajtani, ne hergeld!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.10. 10:58:07

@Levéltáros: ne vinnyogj már tápi, ideje lenne belátnod, neked már fogytán van napod, és fogytán van szerencséd, lassan készítheted a névtáblácskádat, hogy egy elhagyatott sarokba költözzél, por ülepedjen rád, és időnként egy csapat viháncoló tini papírcsákót tegyen tar fejedbúbjára.

büdösmackó 2011.03.10. 23:56:51

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: amúgy mesélj nyunyó kicsit a hányatott gyerekkorodról nekünk. látom sokat jártál piszichiáterhez, de ez sem segített. nézd, mondhatnám itt vagyunk mi, megoszthadod velünk a lelki problémáidat, de már előre szólok, jókat fogunk kacagni az olyan gyerekkori sztorijaidon, mikor nőtestvéreid beleástak derékig a homokozóba, majd lepisilték a fejedet.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 00:12:16

@büdösmackó: Hát nagyon szomorú história ez. Az életnek nevezett játékban alapból komoly hátrányokkal indultam, lókupec apám, akitől sok furcsa foltot a gatyám hátulján, és egy lehúrozott hegedűt örököltem, korán elhagyott engem és édesanyámat, akitől hittestvérei, a kalapos-pajeszos bácsik is megtagadtak mindent, a nyomorúságosan kicsiny fizetségen kívül, bár ezt nem tudhatom pontosan, mert ilyenkor mindig ki lettem küldve a szobából. Süldő koromban iskolatársaim sokat csúfoltak származásom és kövérségem miatt, ezek nagyon fájtak az én gyermeki szívemnek, és bánatomban kétségbeesett tettekkel igyekeztem magamra felhívni a figyelmet, a szünetekben, bizalmas, suttogó szavak után zsírpárnáim mélyén megbúvó fütyimet mutogattam a lányoknak, amíg Hajni néni, a földrajztanárnő rajta nem kapott, és kirúgtak az iskolából. Akkor fogadtam meg, hogy felnőtt koromban rengeteg pénzt fogok szerezni, hátha úgy tisztelnek majd azok, akik korábban olyan rútul csúfot űztek belőlem!

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 01:27:24

@Frick László Emlékzenekar:

Én kimondottan sztártipusú vagyok, tehát így nem értem a kérdés felvetését.
Mer a Pierr Vúdmann, meg a többi ponzór támogatni fogja a sómat.
Rám akár egy igazi tóksót is lehetne bazírozni, mer nagyonnagy műveltségem van a tarokkban, és a marokjóslásban.
Csak mondom...
süti beállítások módosítása