Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Ufóhívő

2010.11.14. 10:00 LadyCarambole

Az ufóhívőt általában ápolatlan külsejéről és kialvatlan szemeiről lehet a legjobban felismerni, valamint kivétel nélkül mindig jellegtelen rejtőszínekbe öltözködnek, úgymint foszöld, betonszürke, hányásbarna és koszosvajszín.

Itt betonszürkében

 

 

A hívő általában túl sok sci-fit olvasott kamaszkorában, amikből beteg elméje kiragadta a legjobbnak ítélt részeket, s ezekől tetszőlegesen kombinálható elrablási vagy észlelési sztorit gyúr össze. Ezért lehetséges, hogy két egyforma ufó-észlelés nem létezik, mint ahogy az ufók kinézete sem definiálható az elmondások alapján, ráadásul teljes természetességgel állítják, hogy a csészealjak képesek a Világűrben is repülni. Én ezért személyesen az angolokat teszem felelőssé.

A hívő állandóan retteg, hogy „érte jönnek az Idegenek”, és megint megoperálják vagy szekszre kényszerítik, netán mindkettő. Az ufóhívő annyiban nagyon hasonlít a szektásra, hogy téveszmélyével kapcsolatosan meggyőzhetetlen, így teljesen feleslegesen próbálod neki megmagyarázni, hogy valójában nem is szekszelt azokkal a nagyfejű, hárommellű nőufókkal a teáscsészelajban.

Szárbaszökött a szerelem

 

Ha megkérdezed tőle, hogy van, ne lepődj meg, ha három mondat után rögtön a legutóbbi ufó kalandjának taglalásába kezd, hiszen erről sokat és kitartóan tudnak beszélni. A részletekbe nem érdemes belekérdezni, ugyanis a kezdeti zavart követően támadóvá válnak. Figyelem, sose kérdőjelezd meg az ufóhívőt, mivel bizonyítási kényszere miatt megharaphat, hogy a nyálával átadhassa az Idegenek által beletelepített intelligens vírust neked is! Mivel a hívők ritkán veszik a fáradságot, hogy olyan emberi hívságokkal töltsék az idejüket, mint a mosakodás, így könnyen tetanusz lehet a vége! Mindig nagy körültekintéssel járjunk el, ha ufóhívővel találkozunk, különös tekintettel arra, hogy egyelőre még nem engedélyezett a szájkosár használata emberre. Tanulmányunk végén természetesen ennek azonnali bevezetését javasoljuk, mivel az ufóhívők tevékenykedéseik során igen nagy veszélyt jelentenek társadalmunk felelősségteljes tagjaira!

14 komment

Címkék: ufó ostobaság bono zseniális poszt karambólé

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr512434999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leginkább tejből 2010.11.13. 21:32:23

Én találkoztam ufókkal, többször is elvittek, de végül mindig felébredtem.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.11.13. 22:49:33

Undorító tálalása ez egy csodálatos témának. Az Orosházi Parajelenség és Ufókutató Klub nevében erre reagálni fogok hétfőn egy levéllel.

www.c3.hu/~civi/opuk.htm

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.11.14. 11:12:37

Remek írás, s külön öröm, hogy értô közönségnek - tehát nem Gedeonnak - készült, remélem az ly csak vicc volt.

szanalmas 2010.11.14. 12:17:26

Én például szeretnék szekszelni 3 mellű ufólányokkal.

_nyuszi_ 2010.11.14. 20:15:18

akkor TGM ufóhívő.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.11.15. 18:25:17

@Nina Skye: @Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Mindig is sejtettem, hogy ilyen parizereket nevelget az informatikus kockásinge alatt!