Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Honfoglalás

2010.07.19. 07:50 radairosseb

A komenista idenológiától terhes elmélet szerint a magyarok 895-ben (vajon miért éppen akkor?!) foglalták el a Kárpát-medence térségét, miután a Szovjetunió sztyeppéi szűkösnek bizonyultak a számukra. Ezt az aktust nevezzük - mint alant rögvest megargumentálom: tévesen - honfoglalásnak.

A komenista idenológiától terhes elmélet szerint a magyarok a finnek közeli rokonai, ami természetesen nem lehet helytálló, hiszen a magyar kizárólag halászlé és harcsapörkölt formájában fogyasztott évezredek óta (folyami) halakat, amint az kimutatható a honfoglaláskori sírok környékén található, halszálkától megfulladt kutyák és macskák tetemeinek elhelyezkedéséből, így aztán holmi halzabáló fingekhez a magyarságnak semmi köze sem lehet.

Mint László Gyula örökbecsű kutatásainak köszönhetően ma már tudjuk, a Kárpát-medencét valójában nem a magyarok foglalták el, és nem ama lehetetlen időpontban, 895-ben, hanem az avarok, és méghozzá a 670-es években. A magyarság legközelebbi rokonai a török származású avarok, hunok, szkíták és szittyák, valamint a szkítáktól eredeztethető sumérok (Gilgames!), az elámiak (többek között Jézus Krisztus!), a japánok (a hírhedt Muromacsi sógunok!), valamint mind közül a legmagyarabb, az apacsi indiánok Dózsa Györgye, Gaspar Winnetou.

A magyarok a Kárpát-medence feletti uralmat Szvatopluk helyi vagány csávó fiaitól vették egy lóért, ami azért is különösen dehonelsztáló, mivel Szvatopluk nemzete definíció szerint rabszolgákból állott (vö. Sklaven, szlávok), így aztán azt adták el egy lóért, ami nem is lehetett az övék. Később ez szült is némi dipnomáciai bonyodalmat a Kelet- illetve Nyugat-Római Birodalommal, amelyek egyaránt magukénak követelték a térség feletti uralmat, mígnem végül a 16. században a Nyugat-Rómaiak megkapták az ország harmadát, a Kelet-Rómaiakat megszálló Ottomán testvérek megkapták a másik harmadát, és a kétharmad birtokában Transsylvaniát rásóztuk a románokra.

A magyarok cserébe ezért az elképesztően rossz "lovat a semmiért" üzletért a Sklavent felszabadították, rabszolga-vallásukat átvették, a magyar címerre felrakták a Sklaven nemzeti jelképet, a háromhalmos kettős keresztet, számtalan földönfutó Sklav sarjból Nemzeti Hőst faragtak Csák Mátétól Dobó Istvánon át Kossuth Lajosig, majd némiképp később, 1918-ban a Tanácsköztársaság kikiáltásával megteremtették az önálló Csák-Szlovák Köztársaság alkotmányos alapjait, amelynek eredményeképp az azóta önállósult Szlovák Köztársaság 2010-ben végre kijutott a labdarúgó-világbajnokságra. Ennek köszönhetően a szovjet-ukrán színekben induló Rácz Vaszilij és a olach színekben induló Hádzsi Gyurka után újra játszhatott magyar a legrangosabb sporteseményen, világhírű svábunk, Puszkasz Otszi Bátszi méltó utódaként szlovák színekben.

Sokan azt tartják, hogy a magyarok az úgynevezett Nagy-Magyarországot foglalták el a honfoglaláskor, nem pedig a Csonka-Magyarországnak vagy néhol Rántott Hús-Magyarországnak becézett Kis-Magyarországot, holott dokumentált tény, hogy az ország peremvidékein található úgynevezett gyepű sokáig nem tartozott a honhoz, és csak akkor kezdték fokozatosan kolonizélni, amikor a magyarok beengedték az országba a kunokat és rácokat, és már nem fértek el az Alföldön. Hiteles források szerint a honfoglaláskori Magyarország térképe így nézett ki. A valódi honfoglalás, a Kárpát-medence egészének megszállása a legújabb kutatások szerint a 13-14. század utánra tehető, amikor is a magyar nyelvben először megjelentek a Czigany, Chygan, Cygan, Zigan, Zygan, Zigany szavak, melyek megjelenése egyértelműen arra utal, hogy a magyarok ekkortájt érhették el a civilizált (más szóval romanizált) Európa keleti régióit.

Ezek az eredmények a hármas honfoglalás elméletének alapjait vetik meg, miszerint is az avarok két hullámos honfoglalása után a magyarság valójában jó néhány évszázaddal később, feltehetőleg a mongol-tatár birodalmat meghódító Timur Lenk (1336-1405) birodalmának széthullása után hagyták el a mai Kazahsztán területén található sivatagi huntáikat, midőn a Romákkal találkozva felhagytak a Kőkorszakot idéző, primitív életformájukkal, és az ezt követő évszázad során érkezhettek meg az őket befogadó - javarészt kunok, svábok és szlovákok lakta - későbbi Magyar Királyságba, amely korábban folyamatos itáliai és német importra szorult uralkodók tekintetében egészen addig, míg végül a kiváló vlach dinasztia, a Hunyadiak vették kezükbe az ország sorsát, egészen a homoszeszkulális Corvin János haláláig, aki után a kravát Frangepán-Zirinyi családok és a Hunyadiakhoz hasonlóan szintén nyuscsu Szapolyaiak vették át az uralmat a térség felett a magyarok ősi rokonainak, az ottomán törököknek megérkeztéig, akik negyedik hullámban végül a 16. században zárták le a honfoglalást.

De ez már egy másik történet.

160 komment

Címkék: politika homoszexualitás foci történelem magyarország tudomány magyarok barbár zsidók szovjetunió fing birodalom zsidóbűnözés magyar nyelv honfoglalás ánusz végbélnyílás bezzeg a cseszlovákok!

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr972152307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.19. 20:43:49

@Rosszindulatú Vászka:

Önélzet, bátolság, vagy inkább melészség!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.19. 20:44:56

Megparancsolom, viselkedjetek lendesen!

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 20:49:45

@Csönd-Nesz-Rizs.®: nekem te nem palancsolsz! Maksz egy sölt palancsolsz balátom? Vagy inkább egy flöccsött, miszerint spliccent? Esetleg kuplungnak egy jégelmájsztel? Vagy csak bolt?

Friedmann Juci 2010.07.19. 20:54:19

@Rosszindulatú Vászka: vagy a kuplungBAN egy jégermájszter.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.19. 20:55:01

@Rosszindulatú Vászka:

Mi ez az impeltinencia? Nagyon gyolsan gladiátolképzőben találhatod magad! Ilyen lohadt viselkedéssel!...

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 20:57:31

@Friedmann Juci: nono, az már a búvár. van aki keverttel üzemel, mint a Trabant. Én ezel nem értek egyet. Csak tiszta forrásból, komoj ember nem keveri és nem koktéloz.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.19. 21:03:30

@Rosszindulatú Vászka: A nyolcadik vándorvezér a Halál volt, aki fehér lovon hozta be a bubópestist, más néven a románokat az országba. A figyelmes olvasó erre is talál utalást a szövegben!

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 21:07:49

@Friedmann Juci: előfordul, főleg, ha ébren vagyok. Röstellem üstvöllést. Mencségemre szójjon, hogy nehéz, halmozottan hátrányos gyermekkorom volt, a szüleim szerettek, ellemben ennek ellenére sosem zaklattak cekcuálisan. A hugommal sem alakult ki vérfertőző mezalianszom, mentálisan tulságosan ingergazdag életem volt ahhoz, hogy rendes szociopata vagy mániás depressziós lehessek. Így aztán szürkeségem okán jellemem egyre halványul ebben a vizuálissan és morálisan túlingerelt világban, kezdek szinte tejjesen láthatatlanná válni.

Hát így megy ez...

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 21:09:39

@radairosseb: az egy megszeméjesytett példázat. Valójában úgy történt, hogy Álmos vezér kissé elbóbiskolt befele jövet a Kerecsen Sójom hazájába, mellett Szameg vezér meg Huba vezér léptetett posroszka fakó lován. Mikor Álmos felriatt, körülnézett és felkiáltott: Huba! Szameg! Hát hová hoztatok engemet?

Friedmann Juci 2010.07.19. 21:10:16

@Rosszindulatú Vászka: a málnás depressziót én is kipróbálnám, az egyik legfantasztikusabb dolog lehet a föld kerekén.

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 21:20:47

@Friedmann Juci: az mostanság delikát, most inkább málnás regresszió van. Jelzem egy izmos depi nagy cselendzs, az emberiség globális önpusztítását otthon kicsiben lekopírozni patent hobbi.Ez egy ojan játék, amiben a nyertes egyben vesztes is. Az igazán profik a mentális leépülést erős fizikai eróziüval kombinálni érdekes játék. Mint ez a Hölgy, aki az egyuik legnagyobb volt ebben:

www.youtube.com/watch?v=FjjDmX9Tkss

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.19. 21:34:42

@Rosszindulatú Vászka: az idióta haverodat is eltűnettük rövid úton, úgyhogy jobb lenne leállnod ezzel a faszkodással!

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 21:37:53

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: nekem nincsenek "haverjaim". Ez valami komcsi szleng?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.19. 21:39:27

@Rosszindulatú Vászka: ez zsidó szleng, reméltem hogy beugrasz a kelepcébe, ravaszdi zsidrás!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.19. 21:51:03

@Rosszindulatú Vászka: Hiteles tanúk elmondása alapján Huba és a másik hat törpe akkor épp Hókefélkét tisztogatta. Góg és Magóg szelleme kísértették Emesét álmában, ezért szült a ribanc szarvast - na meg persze nem kellett volna annyi animálpornóznia.

@Friedmann Juci: Ismerek egy jó presszót, ahol árulnak ilyet.

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 21:51:38

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: agyadra men a córesz kamerád, beszélsz itten össze-vissza mint egy mesüge. Te is csak egy schlemil ganef vagy, de figyellek! Örökös éberség, resszkess!

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 21:52:59

@radairosseb: sztem a csodaszarvasot megették a testvérek, hameg nem, akkor tuti nem voltak szittyákok. Az Emesés sztori meg lopott, méghogy álmába felcsinálták, peeerszeeee.....

Friedmann Juci 2010.07.19. 21:55:16

@radairosseb: málnás depressziót? elviszel?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.19. 21:59:49

@Rosszindulatú Vászka: Nem lopott, hanem annak idején ez igen gyakori szokás, mondhatni népi hagyomány volt!

@Friedmann Juci: Nem gondolod komolyan! Ha nővel jelennék meg, egyből mindenki buzinak nézne!

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:04:18

@21méter: minek kötekszik az, akinek semmi köze hozzám?

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:05:18

@radairosseb: ááááh. nem vagyok olyan nőies jelenség. simán hinnének kisfiúnak.

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 22:05:41

@Friedmann Juci: egy ehető vadat a rengetegbe üldöző fegyveres csapat gondolata eléggé életszerűtlen. Meg ellenkezik is a szittyákok természetével. Az mindenesetre aggasztó, hogy Emesét álomában szűznemzéssel ugye, ez annyira tuggyukmis. Már aztat sem hittük el. Meg a fáraó lányát senem. Na peeerszeee, hogy találta a kisdedet.

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:07:30

@Rosszindulatú Vászka: pedig a kitaláció múködik! hidd el! én is kitaláltam!

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:08:04

* űűű - műűűködik. *

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.19. 22:08:55

@Friedmann Juci:

Figyelj kisanyám, azzal, hogy beléptél kopaszként a kigondoltam közösségébe, vállaltad, hogy atyai jóindulattal egyengessük utadat ezen a nehéz úton. Most minimum mosószappannal mosd ki a szádat, az ujjaidat pedig hypós gyökérkefével sikáld meg, hogy nehogy még egyszer ilyen botorság jusson eszedbe. Majd adj hálát a Jóistennek, hogy maradandó egészségkárosodás nélkül megúsztad ezt a hatalmas pimaszságot.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.19. 22:10:25

@Friedmann Juci: Hm. Ha szőrös a feneked, még meg is farkalhatnálak a férfi vécében!

@Rosszindulatú Vászka: Remélem, nem tudtad, hogy a kötekedő, kákán is csomót kereső, szeptikus hozzáállásod semita eredetre utal a genetikusok szerint! Kezeltesd magad ivartalanítással, bár a magadfajta tapló nyilván ivartalanul képes csak szaporodni, így az eredmény nem biztos, hogy elégséges lesz a kívánt hatás eléréséhez!

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:12:04

@21méter: óriási, gusztustalan titkokat tudnék elárulni rólad, és csak a mérhetetlen jóindulatomnak köszönhetően nem derül ki semmi indiszkrét perverzitás a gyenge kis életedből itt a blogon. cicus...
különben se merj atyáskodni felettem. tudtommal az ilyet nem is úgy hívják. bizony.

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:13:03

@radairosseb: azáldóját! egymásnak teremtett minket az ég is!

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 22:15:42

@Friedmann Juci: tudom. Az önámítás meg az önhazugság nagy kaland és életre szóló kísérlet. Van akinek működik.

@radairosseb: ősi náczi trükk ellenvetés és észérvek hejett a sémita vérváddal riposztolni. Csak gyallázzad Sojmósi ezsterke vérit, ugyis sorbaállítalak a csülkös vastopánkák előtt oszt késő bánat. Addig fogos sikavakálni a cipellőkbe dugott mellső lábakat, míg elég kóser lesz mind a körömpörihez te cenk!

Amúgy meg ezt bebuktad, mert én osztódással szaporodok.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.19. 22:16:26

@Friedmann Juci:

Az életem nyitott könyv a többiek előtt, próbálkozz bármivel, csakis a gyenge próbálkozásod feletti szánakozó mosolygás kísérné. Persze a jó atya nemcsak a fiúnak, a tékozló leánynak is megbocsát.

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:18:30

@21méter: nem kell ez az erőlködés. mindenki látja, hogy izzadsz a szerelemtől te vaddisznó.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.19. 22:25:10

@Friedmann Juci:

Szerelemtől a faszom szokott állni, izzadni maximum az ifjoncok beavatása feletti idegeskedésem miatt szoktam.

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:27:25

@21méter: mert bedőltél az illatoknak! na majd ha elolvasod a szerelmérzésről az értekezésem, megtanulod, hogy kell racionálisan érezni!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.19. 22:29:27

@Friedmann Juci:

Ha az jön ki a végén, hogy a szerelemtől izzadni kell, akkor menjek a szaunába, nagyokos?

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 22:32:22

Civilizálatlan álalti ösztönlények vagytok. Szégyen. Hát ide már midnenkit beengednek???

Szerelemszag mi? A bűzös testetek váladékinak ocsmány szennyét gondojjátok vonzónak? Mint azok a tisztátalan álatok?

Egy igazi rendes ember ezt lenézi. Mink a domesztikált nőstények szagára uszulunk, ojan ápolt, decens illatorgiára. Van benne kis sánelöt, meg szalonnás-rántásillat, meg kis karfiolos bérházájertdelej, meg nem kevés zsírzó izzaccság. Nem vaygunk ősemberek haló!

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:34:23

@21méter: "az jön ki"? ez nem valami kozmpolitanos teszt! tudtam, hogy buzi vagy! (teis)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.19. 22:36:55

@Friedmann Juci:

Azt hitted, mi, hogy végre találsz egy tökös gyereket magad mellé?

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:39:10

@21méter: hagyd már abba az ábrándokat! húzd vissza a görbe farkad, és irány az ágy! mars aludni!

Rosszindulatú Vászka 2010.07.19. 22:40:31

@Friedmann Juci: ne essünk át a ló (szittya nyelven paripa, miszerint csudaló avagy civileknek igásló) másik oldalára. A pH-értékes puncica szappanc úgy átverés, mint a végleges szőrtelenítés ingyenes kipróbálási lehetőséggel. Azért kis natúr ájerot köll hagyni. Sztem. Legyen már valami íze a muffkátlinak.

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:42:24

@Rosszindulatú Vászka: így is maradnak natúr tisztítási módszerek. de nem ismétlem magam.
a túl sok íz sem nyerő. pfúj.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.19. 22:43:18

@Friedmann Juci:

Még egy kis csőben sült karfiolt letolok előtte, de utána jöhet a szunyabunya.

@Rosszindulatú Vászka:

Paripa meg a herélt ló szittya nyelven.

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:45:38

@21méter: hogy aztán rosszat álmodjál? felelőtlen egy alak vagy, mondhatom! (el fogsz hízni!)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.19. 22:53:19

@Friedmann Juci:

Nagyon könnyű vacsora, fél fogamra sem elég.

Friedmann Juci 2010.07.19. 22:58:06

@21méter: inkább keresd fel a csetponthu-t.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.07.19. 23:06:34

Remek poszt! Csak tudnám mire jó ez az újmagyar nyelvezet. Lehet én vagyok régimódi, de alig értem. Eleve olyan összefüggésekre világít rá az írás, amit lassan kell olvasni, hogy az ember megértse. Pláne így este 11 körül két pohár vörösbor után. :-)

Egy dologgal azért vitatkoznék. Ne hidd el, hogy egy lóért vették a magyarok a Kárpát-medencét! Ez csak legenda. A trójai háború (például) sem Szép Heléna szemeiért tört ki..

Friedmann Juci 2010.07.19. 23:12:44

@bogancs: pedig mindig mindenről a kurvák tehetnek!

szanalmas 2010.07.19. 23:30:21

@Friedmann Juci:

Látod, hogy részeg, naná, hogy nem a szeméért tört ki a háború, hanem mert mindenki meg akarta dugni, mint a kigondoltamos nunákat, köztük téged is!

szanalmas 2010.07.19. 23:31:43

@21méter:

Bazmeg, te miket tolsz fel magadnak, gusztustalan!!! Rosszabb vagy mint szörnycsi!

szanalmas 2010.07.19. 23:33:27

@Friedmann Juci:

Hahaha! Tudtam, hogy valami nem stimmel veled, hogy szörnycsi így beindult rád!

szanalmas 2010.07.19. 23:35:54

@radairosseb:

Tudtam, hogy kikerülöd a válaszokat, te ecserin bölcsész diplomát szerzett koszoslábú purgyé!!!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.19. 23:43:04

@szanalmas:

Azt hittem, ennél nyitottabb vagy. Persze, ha pitizel, ahogy szoktál, megkaphatod ami kijön, ahogy szoktad.

szanalmas 2010.07.19. 23:48:03

@21méter:

A csőnél még rendbe volt a dolog, mert tudjuk, hogy 21 métert is felszívsz ánusszal, de bazmeg karfiol?! Jó, hogy nem zsiráf!

Friedmann Juci 2010.07.19. 23:50:30

@szanalmas: a blogkurvak sorsa mar csak ez.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.20. 06:19:42

Mindig elfelejtitek hozzaatenni, hogy a magyar egyedulaaloo abban, hogy le ees ahogy leszarja sajaatmagaat. Egyszerre tud a magyar nevetseegesen nacionalista ees onleszaroo lenni. Mennyivel jobb a bueszke szlovaak neepnek, oek nem szarjaak le magukat, viszont deelcegen nemzetibueszkeek
szlovaak billentyuezeten irok meeg hosszu i is van csak lusta vagyok, mint Yvettebabacula

Friedmann Juci 2010.07.20. 13:29:34

@Yvettebabacool: belement a haj? mondtam, hogy ne vágd le!

Rosszindulatú Vászka 2010.07.20. 13:36:44

@Frick László Emlékzenekar: könnyű a tótoknak identítani egy jó nagyot, a történelemkönyvük kisebb, mint nekünk a hét vezér listája. Magyarni nem eccerű, mennyi dalt köll hozzá megtanulni, nem beszélve arról, hogy napi szinten karban kell tartani a nemzeti hősök listáját a pedigréjükkel együtt.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.21. 06:24:51

Egyre faszaabb a blogflab, de az ujjlenyomat az nem egyenloe oesszefogdosaassal, nem lehetne olyan, hogy egy gyuerkees paprlapon csokoladeetoerlet illuzionalja a seggtoerleest
a szlovaakok nem ismerik a keerdoejelet nincsen keerdoejel ezen a SME billentyuezeten

Frick László Emlékzenekar 2010.07.21. 06:34:22

@Rosszindulatú Vászka: Janacek Rookaacskajarol ne is beszeljuenk
Sarka Kataarool mar mikor irt hoesi zenekoeltemeenyt

Nem beszeelve arrool hogy van egy CD gyuejtemeenyem The Great Slovak Componists cimmel s azon Bela Bartoktool mennyi mennyi szaam

Janacek ...Sarka
www.youtube.com/watch?v=RTsI77uIamU

Commandante Jayasuriya 2010.07.21. 07:19:47

@Frick László Emlékzenekar:

Mert a szlovákok mind egy szálig igazi férfiak! Nem kérdeznek, hanem kijelentenek.
(lásd: Slota, Fico, Meciar)

Rosszindulatú Vászka 2010.07.21. 09:30:20

@Frick László Emlékzenekar: no igen, az összes híres cseszlovák művész igazából még akkor élt és alkotott, mielőtt a monarkiábúl kiszálltunk. Nekem ez a kedvenc cseszlovák (persze igazából magyar) zeneművem:
www.youtube.com/watch?v=_B0CyOAO8y0

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.21. 11:16:59

@21méter:

Bassza meg a vicc szerint is Manka.

,,Rumcájsz megállítja mordájával az erdő közepén áthaladó teherautót. Kiszállítja a vezetőt és ráordít:
- Onanizálj most, különben lelőlek!
A sofőr piszkosul megijed, de hát nincs mit tenni, elvégzi a rá kiszabott ítéletet... Rumcájsz:
- Jól esett?
- Jól hát!
- Akkor csináld végig még egyszer!
- Azt már nem!
- De igen, különben meghalsz!
A sofőr ismét nekidurálja magát... Rumcájsz:
- Na, és most jól esett?
- Hát már nem volt olyan nagyon jó.
- Akkor még egyszer csináld, mert tényleg lelőlek!
Sofőr látja a nagy puskacsövet, hát ismét nekiveselkedik... Rumcájsz:
- Na miyen volt?
- Hát, most már nem esett jól.
- Na akkor édes barátom, most vidd el légy szíves Mankát Jicsinbe..."

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.21. 11:27:17

@Panther_V:

Spongyát rá, a legnagyobbak is hibázhatnak. Megjegyzem azért, hogy én például még sosem hibáztam.

Yvettebabacool 2010.07.21. 11:30:07

@21méter: es akkor mi van ha csibeszke?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.21. 11:30:32

@Yvettebabacool:

Értem. Akkor szia. Remélem jól vagy, s megjött rendesen.

Yvettebabacool 2010.07.21. 11:33:40

@Panther_V: nem vagyok jol, es nem is jott meg.
TEVELED MI VAN???

Friedmann Juci 2010.07.21. 11:37:55

@Yvettebabacool: az időjárás tehet mindenről. késik, aztán tombolni fog. vigyázz.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.21. 11:38:35

@Yvettebabacool:

Szar kedvem van, mindenkinek megjött aki szóba jöhetett, a kezem meg izzad.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.21. 11:45:56

@Panther_V:

Radai azt mondta, hogy Szánalmasnak sem jött meg.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.21. 11:46:12

@Yvettebabacool:

Aranyos vagy, hogy nekem külön is elmondtad.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.21. 11:47:56

@21méter:

Az nôstényednek nyilván nem mondtad még el. Csalfa remény.

Friedmann Juci 2010.07.21. 11:49:17

@Yvettebabacool: írj. nem ígérem, hogy válaszolok, mert a rüfke kolleganő elutazott a picsáját nyalatni a főnökkel...
ugrálj! az segít.

Friedmann Juci 2010.07.21. 11:56:24

@Panther_V: legfőképp az ilyen utolsó kis liba blogkurváknak.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.21. 11:59:42

@Friedmann Juci:

Csalódtam benned. Tudhatnád, hogy a karfiol nem illik a libacombhoz, a narancs is inkább a kacsához, de elmegy.

Friedmann Juci 2010.07.21. 12:04:23

@Panther_V: minden titkomat megosztod nyílvánosan? takarodj vissza az állomásra!

Yvettebabacool 2010.07.21. 12:05:34

@Panther_V: fasznak vagy ilyen goromba

@Friedmann Juci: jo, majd, most valamit csinalok de meg nem tudom mit.

Yvettebabacool 2010.07.21. 12:10:38

@Friedmann Juci: sport, es celofancomb
amugy meg ki nem szarja le

Friedmann Juci 2010.07.21. 12:27:57

@Yvettebabacool: tormát mondjuk még nem kentem a seggemre, na de majd lujza!

Yvettebabacool 2010.07.21. 12:29:41

@Friedmann Juci: akkor inkabb ultesd puceralsoval palinkaba! Gecijol erzi majd magat a kis rufke,de esemenyutanit mar elotte vetesd be vele, mert annyi lesz neki ferfitarsasagban.

Friedmann Juci 2010.07.21. 12:32:14

@Yvettebabacool: úgy érzed, kéne már pinás poszt?

Rosszindulatú Vászka 2010.07.21. 22:11:09

@Panther_V: ebből rengeteg verziót posztoltam a globálba. Zseniális és hatalmagos műalkotás.
süti beállítások módosítása