Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A phösti ember

2010.07.11. 10:37 Lev Alekszejevics Nyunyeszkij

 ***CímlaptündérPetike, köszi a főcímlapot!***

 Különösebb tudományos rákészülés és szervezett szociológiai módszertanok nélkül megállapítható, hogy a budapestiek (a továbbiakban "a pöstiek") mind korlátolt, neurotikus, és gusztustalan jellemzavarokkal bőven megvert véglények, akiknek szellemi sivárságuknál csak a különféle, aljasabbnál aljasabb mocskosságok elkövetésében megmutatkozó veleszületett jártasságuk nagyobb, az állatokkal történő fajtalankodáson kezdve egészen a válltáskák törvénytelen eltulajdonításával bezárólag. Nyájas Olvasóim közül bizonyára nem egynek agyába villan az ellenvetés, hogy "pesti ember", mint terminus használata nem indokolja a pejoratív jelentést , amit a rossz hangzású "phöst" hangalak is megelőlegez, ugyanis a "pesti ember" a társadalom csupán földrajzi síkon értelmezésre kerülő kategóriája, és mint ilyen, általános érényű kijelentések alapjául nem szolgálhat. Erre a jogos, bár kissé együgyű és pösti logikára valló felvetésre azt kell válaszolnunk, hogy a "pesti ember" nem születése jogán válik phöstivé, hanem saját döntése következményeként, midőn önálló élete megkezdésekor a maradást választja ahelyett, hogy végképp elhúzná a belét ebből a szennyedék, undorító helyről, hogy aztán vissza se nézzen többet, ha jót akar magának és a családjának...de nem, embermilliók (!) tartanak ki makacsul, az Átokváros pedig tovább hízik, nyálkás csápjaival mérgezve kicsiny országunk meggyötört testét.

Talán kezelhető is lenne a probléma (teszem azt egy taktikai atomcsapással), ha a pösti ember maradna a fekélyes pösti valagán, és békésen szennyezné dögökkel a Dunát, ahogyan szokása tartja, ám a pöstiek bizonyos időszakonként-mely időszakok rejtélyes módon egybeesnek a júliusi-augusztusi hőség idejével-patkányok módjára szétrajzanak az országban, és a különféle nemi és bőrbetegségeken kívül módszeresen terjeszteni kezdik a pestiség pestisét, különösen a fiatalabb korosztályok körében, elhitetve a színes, cukros pesti mesékre fogékony tizenéves lurkókkal, hogy pesti embernek lenni "menő dolog", valamint hogy "pesten van csak élet", és hogy általában a pesti lakóhely már egy magasabb életszínvonalat biztosít-a balga tinik persze, különféle hagymázas álmoktól és az italjukba csempészett partidrogoktól elkábítva rögvest a magukének érzik ezt a hazug eszmét, és önként kudarcra kárhoztatott életük végső céljának kezdik tekinteni azt, hogy egy garzont szerezzenek valahol a városszéli gettók egyikében, és vásárolhassanak hétféle lakatot a bejárati ajtóra.... így a pesti emberek száma, ahelyett, hogy a folyamatos bandaháborúk és az ürülékkel szennyezett ivóvíz következtében pár évtizeden belül nullára redukálódna, a szubgenitális szaporodásnak köszönhetően még növekszik is, amiért minden pösti proli köcsögnek méltán szidhatjuk a ferencvárosi kurva anyját!

Botorság lenne csupán az ótvar helyre fogni a jellegzetes pesti mentalitást, és a penetráns testszagot-tudatos létrontással állunk itt szemben, kedves Olvasóim! A fentiekben felvázolásra került mechanizmus, amely a pesti létforma makacs fennmaradását és terjedését hivatott biztosítani, túl tökéletes, és túl végzetes ahhoz, hogy csupán a véletlen tragikus játékának tekintsük-a helyzet még egyértelműbbé válik, ha a kérdést a "főváros" nyújtotta, úgynevezett extra szolgáltatások fényében vizsgáljuk-Phöst a közlekedési és kultúrális központ szerepét már évszázadok óta kisajátítja magának, és ilyen módon országszinten hergeli és manipulálja a békés honpolgárt-nincs is annál visszatetszőbb, mikor a tehetetlen utazó a pösti dugóban rostokolva háztömbnyi, az obszcenitást és a blőd hazugságot a meggyőzés szolgálatába állító hirdetések áldozatául kénytelen esni, útkereszteződésről útkereszteződésre...persze a pesti lakos születésétől fogva a média rabláncain vergődik, és a képernyőkből rázúdúló válogatott ocsmányságokat olyan természetesnek tartja, mint a sikoltozó öregasszonyt a ház előtt, akit hárman döfnek hátba a nyugdíjáért-csoda hát, hogy ilyenek ezek a retkes pestiek?

Hátra van még az utolsó kérdés, vagyis hogy mindez vajon kiknek állhat az érdekében. Nos, szerkesztőségünk bár elvitatja magától a különböző konspirációs elméletek verifikáláshoz való jogot, és eképpen nem is érzi tisztjének bizonyos etnikai csoportok áldatlan működésével páhuzamba állítani a jelenséget, mindazonáltal adhat pár támpontot, a végső konklúzió levonását megsegítendő...elég pár könnyű kérdésre választ adnunk, például hogy mostoha sorsú kis hazánkban kik uralják a tőkét, és a hazug médiát, valamint hogy kiket érintene érzékenyen egy erős, tiszta vezetésű Magyarország...tudjuk mi a választ ezekre a kérdésekre, kedves Olvasóim, bizony hogy tudjuk!

 

 

400 komment · 1 trackback

Címkék: budapest homoszexualitás zsidók büdös tolvaj gecó pestiek

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr52143577

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bűn és bűntetlenség - a Biszku-film 2010.07.11. 20:25:38

Bűn és bűntetlenség. Itt letölthető. Történet az 1956 után következő megtorlások egyik vezetőjéről, Biszku Béláról, a belügyminiszterről.Bővebben: http://mandiner.hu/tag/biszku_belaElnézést kérünk a Mandinertől és a film készítőitől, de ezt a filmet mi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domini cane 2010.07.11. 10:47:38

Na ja , ich bin pesti aber nem lenni sem zsidrák sem buzi.Nagy itt az ellentmondásch.

szanalmas 2010.07.11. 10:54:35

@domini cane:

A poszt zseniálisan leleplez téged is, hisz ha egyik sem vagy a kettőből, akkor bizony te szúrkálod halálra a hiéna testvéreiddel a nyugdíjáért az öregeket és még a járókeretüket sem átallod két sarokkal arrébb pénzzé tenni!
Mocskos phösti!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 11:31:05

@domini cane: ez is jellemző, ez a sunyi behódolás, ez a gerinctelen szolgalelkűség!

domini cane 2010.07.11. 11:41:55

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Foggalmazzunk inkább úgy , hogy érdemes azt ugatni , mint a többiek és akkor talán nem kerülünk bajba !

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 11:52:27

@domini cane: tehát te azon emberek közé tartozol, akik bőszen szopkodják a körzeti cigányvezért, és ezt közösségi érdeknek magyarázzák?

domini cane 2010.07.11. 11:56:47

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Nos , én garantáltan nem szopkodok senkit.Én egy egészen másik falkába tartozok. Ha meg cigó , akkor jobb , ha megássa a sirját , ha meg cigozó , akkor is.Nálunk nincsen szopás csak érdekközösség.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 12:03:58

@domini cane: szóval még rasszista is vagy, nem csak érdekszopó?

domini cane 2010.07.11. 12:08:21

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Ami azt illeti utálom a rasszistákat és az antirasszistákat is.
Érdekszopás ? Ingyen azé' nem csinálok semmit sem , csak ha hasznom van belőle.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.07.11. 12:10:00

ugyan el se olvastam, de a címhez sem tudok releválni okosat
Azért örülünk a posztnak
(jut eszembe, a folytatásossal mi lesz?)

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 17:19:03

Alapos kutatómunkát végeztem a témában, és magállapítottam,hogy a phösti ember köcsög!
És kibaszottul bénán öltözik.
Mert a szandál zoknival nem gáz Kiskunborzasztón.
De gáz a hetes buszon.
Példának okáért Bivalybasznádon az egy négyzetméterre eső szandál-zokni kombó súlyozott átlagban 0,175 gramm per légköbméter.
A hetes buszon ugyanez az érték 48,347!!!!

Mennyi köcsög!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 17:34:51

Sajnos a poszt nélkülözi a tudományos munkák legfontosabb szempontját, a pártatlanságot. Írója egy válltáskás vidéki, akit Pest kivetett magából, mert nem felelt meg a minimális tisztasági és jófejségi követelményeknek. Pedig vidéken is lehet ám mosakodni, meg hallottam én már vidéki vicceket is (bár szart)!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 17:41:04

@Levéltáros:
És nem az a baj, hogy traktorral jár a dizsibe, hanem hogy rajtahagyja a hármas ekét bazmeg!
A cikk írójának egyébként disznóvágás a csengőhangja, és bicskával eszi a fagyit.

Commandante Jayasuriya 2010.07.11. 18:25:58

Kétséget nem hagy maga után, a posztírót szellemi példaképe, Savonarola ihlette. Ahogy elődje, úgy ő is a megfelelő helyen végzi.

@Zweistein akiből egy is sokk:

Miből gondolod, hogy az általad említett 48,347-es érték nem a fővárost naponta növekvő számban megszállva tartó vidékiek, nagyszámú populációját reprezentálja.
Lev elvtárs is ezek közé tartozik.

franta 2010.07.11. 19:01:09

"hogy végképp elhúzná a belét ebből a szennyedék, undorító helyről, hogy aztán vissza se nézzen többet..." - Így tett eme kommentelő, c'est moi.

Parmezanidész · http://bemorgo.blog.hu 2010.07.11. 19:19:30

@Commandante Jayasuriya: Minden vidéki kurvára szeretne budapesti lenni, de csak azért, hogy elmondhassa, ez milyen szar hely :) ja, meg azért, mert itt nem áll meg az élet este 5 óra után.

infrablue 2010.07.11. 19:21:45

LEV, te egyszerűen csak hülye vagy, egy sablon-modoros-előítélet gyűjtemény lehetsz, és ilyen primitív módon burkolod be a megcélzott (és karikatúraként biztonságból odabiggyesztett) csoporttal kapcsolatos fóbiádat. Azt hiszem lejárt filmeket nézel, már régen máshol kéne keresgélned beteg elmédre az orvosságot

Commandante Jayasuriya 2010.07.11. 19:46:35

@Parmezanidész:

Vissza kellene állítani a városkapukat a Bp.-re bevezető főútvonalaknál, ahol először műveltségi tesztet töltenének ki, az azon belépő vidékiek. Ha elérték a megfelelő pontértéket, valamint kellő higiéniai állapotúak, akkor vám megfizetése ellenében, -természetesen korlátozott időtartamra beléphetnének a fővárosba.
A talicska, kasza, kapa, félgyesznó, a kapun kívül létesített P+R rendszerű megőrzőben maradhat, melyet távozáskor magához vehet gazdája.

Gondoljunk csak bele, az így beszedett összeg milyen komoly tételt jelentene, a város költségvetési egyensúlyának helyreállításában.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:02:11

@Slanger - Találtál egy jó kommentet?:
Nyertem én már mélyszántás versenyt is, és akkor sem szállt a fejembe a dicsőség!

Parmezanidész · http://bemorgo.blog.hu 2010.07.11. 20:02:49

@Commandante Jayasuriya: Szívemből szóltál :D A traktort is le lehet majd adni, és az alacsony árak miatt tönkreteendő dinnyét egyenesen a hajléktalanok szájába kell majd dobálni. Egyben vagy szeletben - ízlés szerint :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 20:03:07

@infrablue:

Ez így van, Nyunyeszkij tényleg beteg. Valamit összeszedett a Meleg Méltóság Menetén.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:03:37

@Commandante Jayasuriya:
Te sose jutnál be a fővárosba, te félművelt dél-albán!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:08:27

@Levéltáros:
Már is elittam!

Irígykedsz mi, te kezdő!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 20:11:08

hat bazze eletem nagy hibaja volt hogy ezt a szart elolvastam. neztem volna egy szomszedokreszt meg azzal is beljebb lennek

Commandante Jayasuriya 2010.07.11. 20:17:26

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Jól vigyázz, Levin Polgártárs...!
Vérlázítóan slampos irományod pontról, pontra cáfolható!
Ha felpiszkálsz, írok egy leleplező posztot a vidékiekről, azon belül is kiemelve a veszprémiek surmóságát.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 20:18:32

@BKV - Önnek megyünk:

Nekünk volt a szerencsétlenség, te világutolsó közlekedési szolgáltató. Hagyó után téged is elintéztetünk, ne félj!

Az ékezethiányos kommentelés meg a BKV színvonalára utal, nem fejtem ki.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 20:19:37

@Zweistein akiből egy is sokk:

Gondolom 1 dl Éva vermutra futotta belőle, nem nézek ki sok pénzt ebből a Slangerből.

hrcs_123 2010.07.11. 20:20:50

háhá, egy bölcsésztrollblog :D hajrá, pukkadjanak a polgárok, punkz not dead! pfffff :DDD

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:21:58

Zseniális poszt, odabasztál a pestieknek!
Én is csak akkor megyek át a pesti oldalra, ha nagyon szükséges!

Commandante Jayasuriya 2010.07.11. 20:22:20

@Zweistein akiből egy is sokk:

Nagyon nem is kell bejutnom, hiszen már jó ideje bent vagyok.
Ellenben az őrség az én parancsnokságom alá tartozik majd, így könnyen kiszűrhetem a magadfajta sötétben bújkáló provokátorokat.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:22:35

@hrcs_123:

a rohadt anyádnak szmájlizz háromszor te álvidám e-véglény!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:23:26

@BKV - Önnek megyünk:

mi a büdös lófaszt képzelsz te mégis magadról!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:24:13

@Slanger - Találtál egy jó kommentet?:

á, már megint itt baszod a nénikédet te címplapgeci!

hrcs_123 2010.07.11. 20:28:45

@Csönd-Nesz-Rizs.®: naaa, tudsz te ennél jobbat is! :D

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:29:43

@Levéltáros:
Fél deci rumpuncs.
De beálltam tőle, mint a gerely.

Mostantól nem állok jót magamért!

@Commandante Jayasuriya:
Csak idő kérdése, és az ilyen nagypofájú beszivárgó heremanókat kibasszák a falon kívülre!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:30:01

@hrcs_123:

baszódj meg, te rohadt béta, te szar budhista, te aljadék kerékpáros!

Kókuszmenyét 2010.07.11. 20:30:04

Hát ennél nagyobb baromságot még soha, de soha nem olvastam...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:30:52

@Zweistein akiből egy is sokk:

az intelligens heteroszekszuális férfi csakis fröccsöt iszik ilyenkor!

hrcs_123 2010.07.11. 20:31:48

@Csönd-Nesz-Rizs.®: egy fokkal jobb! :) ez középiskolás osztály-blog, vagy koleszos-együttsörözős?

szanalmas 2010.07.11. 20:31:51

@BKV - Önnek megyünk:

Anyádban biztos beljebb lennél, te köcsög bkv ellenőr!

szanalmas 2010.07.11. 20:32:31

@Kókuszmenyét:

Ennél buzibb kommentet én sem!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:32:49

@hrcs_123:

férfiember nem kérdezősködik!

gondolom esténként a kapellában kúrogatnak hátulcipzáros latexshortban kis piros labdával a szádban!

szanalmas 2010.07.11. 20:33:10

@hrcs_123:

Tudományos, te véreshurka!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:33:30

@szanalmas:

azt az őrült herélt román kurva anyádat, azt!

hrcs_123 2010.07.11. 20:36:06

@Csönd-Nesz-Rizs.®: anyád üzeni, hogy "látod fiam, tudsz te ha akarsz!" (csak nehezen érteni amit mondd a gurgulázástól)

szanalmas 2010.07.11. 20:36:06

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Nem tudok, napszúrást kaptam a fűnyíráskor!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:36:51

@szanalmas:
Szerintem seggbeszúrást kaptál a postástól.

szanalmas 2010.07.11. 20:36:57

@hrcs_123:

Annyira röhög a mikropöcsödön!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:37:33

@szanalmas:
De valószínűleg kétszer raktak seggbe, mert azóta is mindent kétszer kommentelsz.

hrcs_123 2010.07.11. 20:38:55

@szanalmas: jaj, ne alacsonyodjunk már le egymás pöcsének összeméregetéséig!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:40:19

@hrcs_123:

A tied biztosan nem nagy. Mondhatni kicsi.De legalább jó vékony.

szanalmas 2010.07.11. 20:40:32

@Zweistein akiből egy is sokk:

Minden tolvaj pesti!
Mert például a bkv hol van: pesten!
A tolvaj politikusok hol lopnak: pesten!
Az országot ki lopta szét: a pestiek!
Hol laknak a tudjukkik: pesten!

Pest miatt tart itt ez az ország!
Napalmot nekik!

szanalmas 2010.07.11. 20:42:15

@hrcs_123:

Speciel szörnycsi anyja az enyémen nem szokott röhögve gurgulázni!
Gondolom, nagy királynak érzed magad, pedig, ha 5 centivel rövidebb lenne, te lennél a királylány!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:44:00

@szanalmas:
Te dumálsz?!!!
A szörcsivel együtt börtangában, rózsaszín vibrátorral a seggetekben vonultatok fel alá egész hétvégén!

Hát ki vigyázott a Kigondoltamra?Még az ajtót is nyitva hagytátok. Tőletek az összes posztot elvihette volna egy ilyen fasztarisznya háercsé százhuszonhárom!

Felelőtlen buzik!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:47:38

@szanalmas:
Tudtam, hogy az állatos pornóra buksz, de hogy ráadásul az öregre hajtasz, az már perverzió a négyzeten.

Nomen est omen.

Már ha érted hogy mondom.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:48:13

@hrcs_123:

nálam hosszabb és vastagabb pénisze már csak egy-két élőlénynek van a világon!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:50:13

@Zweistein akiből egy is sokk:

én erdőben szívtam a friss, ózondős levegőt, illetve zártkörű üdülúben strandoltam, ellentétbe veled, aki a jövőjét a monitorban keresi!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:50:38

Átálltam fröccsre.

Kékfrankos-Zweigelt.

Elég férfias?

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:51:30

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Én gyomírtóztam, te sznob paraszt!

Ahová léptem, nem nő fű!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:52:20

@Zweistein akiből egy is sokk:

háhá, ennyire nincs mit innod, te vidéki kókler!

hrcs_123 2010.07.11. 20:53:12

no és van már közös wow guildetek is? vagy kemények vagytok és csak CS-eztek?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:54:07

@hrcs_123:

te állat, mit kérdezősködsz!

mi a jó anyádról beszélsz!

mi meccset nézünk! a távirányító a miénk!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:55:32

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Apósom (aki fekete öves kommunista) aranyérmes szegszárdi borokat termel.
Te akkor sem iszol ilyet, ha egyszer beüt a tözsdekrach és éppen besszre fogadsz!

Mert nem adok belőle.
Ha erre járnál, csak a seprőből kínálnálak meg te muslinca!

hrcs_123 2010.07.11. 20:56:26

@Csönd-Nesz-Rizs.®: anyukád üzeni, hogy jöhetsz a kimosott ruhákért, de az alsókból nem jöttek ki a barna foltok, azokkal mit csináljon?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:56:30

@Zweistein akiből egy is sokk:

a bor olasz vagy görög. a többi csak lőre!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:57:22

@hrcs_123:
kurva anyádat basztacc!

takaroggy vissza a Csutak és a szürke ló-hoz!

kihozod belőlem a bobolyszát te rokihorror háercsé

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 20:57:32

@hrcs_123:

kénytelen leszek anyád nem mindennapos foglalkozását feltárni, ha tovább kérdezősködsz!

á, rájöttem!
szerintem neked nincs heréd!

hrcs_123 2010.07.11. 20:58:21

@Csönd-Nesz-Rizs.®: punci mellett hülyén is nézne ki!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 20:59:02

a rohadvány geci életbe, hogy ilyenkor kell kirándulnom az erdőben (tudjátok az a fura hely ilyen sok zöld leveles izével!)

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 20:59:11

@Csönd-Nesz-Rizs.®: de csak az ilyen sznob buziknak, akik horvátba járnak nyaralni és krk szigetén görögsalátát vacsorálnak

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:00:46

@hrcs_123:
montam én hogy heremanó vagy!

térdejj vissza, és szeress.
de előtte szopogass egy kis timsót, mert szűzlány fílingre vágyom, nem a tág pofádra!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 21:00:53

@hrcs_123:

Valójában itt Nobel-díj alatt senki nem publikálhat, szóval óvatosan a kritikával, érzékenyek a professzorok. A magas intellektussal meg együtt jár a szabadszájúság.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:01:04

@hrcs_123:

tessék, beáramlottak a nők!

gondolom szültél már, azért vagy ilyen hülye!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 21:02:01

@infrablue: @Parmezanidész: @Commandante Jayasuriya: tudjátok ám, melyik aluljárós hétfogú kurva anyátokat hergeljétek ezzel a mocsok előítéletes fasiszta dumával, nácoid taknyok! itt tudományos munka folyik, nem öncélú alázgatósdi!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:02:36

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

mesélj te patkány, kivel ismiztél?
remélem nem hegel tételeit rágtad át a csajjal, hanem lekúrtad már végre!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:03:40

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

látom masszában dolgozol, nem adsz a kicsinységekre!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:04:24

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
te is a melegfelvonulásról jössz?
nehéz visszavenni a hőbörgésből, mi?

Próbáld úgy, hogy kiveszed az ánuszodból a pompomos műfütyit!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 21:04:35

@hrcs_123: megy más is, vagy csak a közönséges anyázás, köcsög?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:06:41

@Zweistein akiből egy is sokk:

horvátba csak az megy, aki hétvégére ugrik le egy kis sós vízben ázni!

az intelligens heteroszekszuális izraelita eilatba jár pancsizni!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 21:07:01

@Zweistein akiből egy is sokk: tudom, hogy ez a melegfelvonulás Phöstön nálatok szenzációszámba megy, de itt vidéken söréttel bírjuk jobb belátásra a buznyákot, ha utcára mászik oktalanul-ezért nem hallottatok már nagyon régen Vili bátyád felől!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:07:16

@Zweistein akiből egy is sokk:

kétszer kérdeztél egy kommentben, kimaradsz egy körre!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:09:05

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

zweinstein akkora vidéki paraszt, hogy a bidét még mindíg levesestálnak nézi!

hrcs_123 2010.07.11. 21:09:10

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Anyukád arcán ülve sajnos anyázásra fixált állapotban vagyok még egy darabig.

hrcs_123 2010.07.11. 21:10:39

@Levéltáros: érettségi előtt is kaphat valaki Nobel-díjat?

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:10:41

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
veled vagyok Tesó!
ha nem tudnád, kommentbajnok vagyok, és a vidéki létformát propagálom.
Lapozz feljebb, és csakkold.

Egyébként meg mit képzelsz magadról, te cseléd??!!
Majd ha lesz emelőgépügyintézőid, akkor szólits meg legközelebb.

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
költöi kérdés volt, kijelentésnek is elment.
egy kör, és visszajövök.
te cezaromán köcsösg

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:11:07

@hrcs_123:

látom, ártatlan férfiakon töltöd ki a csalódást, hogy terhességed során visszafrdthatatlan csíkokat gyűjtöttél a hasadra!

ne törj össze, nem vagy egyedül: mi is úgy gondoljuk, hogy undorító vagy!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:12:08

@hrcs_123:

még egyet kérdezel, és ki leszel moderálva!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 21:12:45

@hrcs_123: ez költői kérdés volt, amire buta phösti módon válaszoltál is, hát taps neked, basszad meg...de ugye azért a tévéreklámokra nem szoktál felelgetni, vagy most érzékeny pontra tapintok?

szanalmas 2010.07.11. 21:13:12

@hrcs_123:

Te dagi, frigid, hülye picsa, látszik, hogy fingod sincs, mi az a nóbeldíj!
Húzz is innen a picsába, ha neked nincs, olyanokkal mi nem állunk szóba!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:13:21

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
az parasztozik, aki ahányszor megszólal, annyiszor esik ki egy gereblye a szájából

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:14:12

@szanalmas:

szokatlanul kedves vagy ma, gondolom megjött a menstruációd!

szanalmas 2010.07.11. 21:14:38

@Zweistein akiből egy is sokk:

Feldughatnál magadnak nóbel úr találmányából egy rúddal, te gyom!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:15:29

@hrcs_123:
mond meg nekik keményen

ezek nem tisztelnek se istent, se embert

engem sem, de legalább félnek tőlem

szanalmas 2010.07.11. 21:15:58

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Én mindig ennivalóan kedves vagyok, te mi a faszról beszélsz!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:16:14

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
nem gereblye.

kapa.

azért az egy fokkal jobb.

szanalmas 2010.07.11. 21:17:45

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Mit vártál a hontalan droidoktól meg európa négereitől te szinkronúszó?!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:18:30

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
mit vártál?

belemenős ketrecharcot?

ahhoz vidékre kell jönni a horog csárdába
péntek este egy fröccsöt kérni záróra előtt

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:20:15

@Zweistein akiből egy is sokk:

kettőt kérdeztél egy kommentben, buzi vagy!

kimaradsz egy körből!

szanalmas 2010.07.11. 21:20:59

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Egyetértek! Ki is tiltottam a falusi parasztját!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:22:33

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
kitalálhatnál már valami egészen mást ehelyett akimaracc szöveg helyett

kezdelek unni titeket

pár nap alatt fölétek nőttem

kereshetek másik blogot valami talpraesettebb brigáddal

háercsé hol dolgozik?

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:24:03

ami szar az szar. adjuk meg a szarnak azt ami jar

szanalmas 2010.07.11. 21:25:19

@Zweistein akiből egy is sokk:

Azlrt mert nem akarunk mindjárt megalázni, hanem hagyjuk, hogy te csinálj magadból hülyét, még nem kéne azt hinned, hogy az IQ-d a miénknek az ötödrésze, mikor a tized!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:25:23

@Zweistein akiből egy is sokk:

hálátlan kis geci vagy, mikor közénk kerültél kis szar béta voltál, akinek annyi volt a mondanivalója, hogy 'nem tudtok ti semmit'. most, hogy kikupáltunk középszerű szar alfává, már leszólsz minket!

húzz a szakítósra bazdmeg!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:25:34

@BKV - Önnek megyünk:
nehogy aszt hidd, hogy te adsz lendületet a kommentelésnek

vákumot kapsz te életúnt családapa

hrcs_123 2010.07.11. 21:26:17

@Csönd-Nesz-Rizs.®: jó, nem kérdezek többet.

Viszont anyukád kérdezi, hogy nem kellene a fejlécbe kiírni sprével, hogy "szabadság szüli a rendet"?

Amúgy hazazavartam, mert odaszart az ágy közepére, és azért van az a pont, ami már nem játszik.

szanalmas 2010.07.11. 21:26:18

@BKV - Önnek megyünk:

Memjél már fürdeni, ide érzik az ellenőrszagod!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:26:41

@szanalmas: @Csönd-Nesz-Rizs.®:
ne sírjatok, majd a címlapról üzenek nektek néha

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:27:12

@BKV - Önnek megyünk:

akinek nem tetszik, elmehet.
tessék elmenni, nyugodtan!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:27:31

peldaul ez a meccs szar, konkretan

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:28:07

@Csönd-Nesz-Rizs.®: ha nekem tetzsik akkor hova kell menni csokolom tessek mondani

szanalmas 2010.07.11. 21:28:23

@Zweistein akiből egy is sokk:

Még piréztől is harmatosabb vagy, pedig ahhoz már növénynek kell lenni!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:28:28

@hrcs_123:

hátbazdmeg!

gondolom elváltál, normális férfi ezt nem sokáig tűri!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:29:06

@BKV - Önnek megyünk:

ahogy előző vezérünk utalt rá, szlovákiába!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:29:20

nekem ez a blog a zabhegyezom

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:29:34

@hrcs_123:
levi bazmeg lebuktál!

mekkora kezdő!!!!!

szanalmas 2010.07.11. 21:29:46

@hrcs_123:

És mit szültél, békát?!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:30:41

@Commandante Jayasuriya:

naja. a spanyolok a hollandok csecsén tanulták a focit, a hollandok pedig fantáziátlan félállatok, akiknek mosogatószivacsa sincs!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:32:29

@Commandante Jayasuriya:

átkapcsoltam az M2-re, bud spencer táncol

három fröccs után egész jó!

szanalmas 2010.07.11. 21:33:08

@BKV - Önnek megyünk:

Nem is csoda, hogy öt perce itt vagy és már értelmes szavakat is le tudsz írni!
Mást is kimosdattunk már a szarból, például Zweisteint!

hrcs_123 2010.07.11. 21:34:17

najó, megyek mert meg kell szoptatnom anyukátokat. Egy élmény volt. Pfffff

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:34:31

@szanalmas: jaja megtanultam embrenek lenni koztetek
kemenyek vagytok de igazsagosak

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:34:55

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
akkor most együtt baszunk be!

első alkalom, de lehet lesz több is.

ha mégeccer tegezel, elkszállak, de előtte egy körbepörgövel leterítelek

hrcs_123 2010.07.11. 21:35:50

Jaj tudom már honnan ismeritek egymást! Egy emo-klubba jártatok a PECSA-ba, ugye?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 21:36:15

@BKV - Önnek megyünk: úgy érted, ránk csiszolod a brét? te undorító állat, halnál meg!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:36:25

@hrcs_123:
maraggy a szopóágon, vissza se gyere

még a vérnymásomat se tudtad megemelni

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:37:44

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
ilyent nem mondunk, még akkor sem, ha komolyan gondoljuk!

egyszerűen megkeressük, és levágjuk a fejét

értem?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:40:28

@hrcs_123:

többszöri kérésünkre sem álltál re a kérdezősködéssel, a férfitanács egy napra kitiltott!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:41:53

jok a hollandok ezt meg tegyuk azert hozza

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:42:20

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
kit kell lecidrázni, hogy címlapra kerüljön egy poszt?

a kérdőjel megint csak a kijelentés egyik költői eszköze

szanalmas 2010.07.11. 21:42:37

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Nyunyó bazmeg, a te posztjaidra mindig öregasszonyok jönnek ide! Vajon miért!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 21:43:39

@BKV - Önnek megyünk: egy nő nem ejt ki olyanokat a száján, hogy szar, se így, se úgy!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:44:40

@Zweistein akiből egy is sokk: te meg a raj haverom csaja
es akkor most mi van

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 21:45:14

@Zweistein akiből egy is sokk: már most letérdelnél nekem? elszánt egy ratymadék vagy, nem mondom!

hrcs_1234 2010.07.11. 21:46:20

kimoderálnak egy troll-blogról :DDD hát ez nagyon szánalmas, srácok, ilyen könnyen feladjátok?

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:46:49

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
a cél szentesíti az eszközt
egyébként meg menj az anyádba

@BKV - Önnek megyünk:
rafkós gádzsi vagy baszod
kérdőjel nélkül kérdezel
kezdesz felizgatni

PesszimPista 2010.07.11. 21:47:18

Szomorúan bár, de azt kell mondjam . . .. tekintettel nemcsak-majdnem Pöstiségemre, hogy . . .
PATENT!!!!!

Ps.: Ezt sem olvastam persze (miafenének fárassza magát egy "bunkópesti" ilyesmi talmi faszságokkal), de a képek legalább nem rosszak.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 21:48:46

@hrcs_1234:

Milyen troll blog, hol élsz te? Több nyelven beszélő tudósok vagyunk, okés?

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:49:08

azt a kuuuurva mekkora helyzet volt hogy az isten rohassza meg oket

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 21:49:14

Hát beszarok, ezek a hollandok szerencsére bénák.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 21:49:45

@hrcs_1234: mi szóltunk előre faszfej! aki nem tartja a határokat, az megnézheti magát!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:50:06

jó ez a blog

csak sok itt a köcsög

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:50:50

@BKV - Önnek megyünk:

nő létedre kibaszottul szarul áll neked, ha drukkolsz. gondolom eddigi leghosszabb kapcsolatod az anal intruder volt!

hrcs_1234 2010.07.11. 21:51:17

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: én betartom a határokat, pont ezért zavartam haza anyukádat!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:51:55

@Csönd-Nesz-Rizs.®: kis csacsi ne flortolj bazze mert megkereslek

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 21:52:07

@hrcs_1234:

Mos fryrje në megjrod rus për shkak se ju të mjerueshme!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:52:22

@hrcs_1234:

hogy beszartál te kis geci, azonnak új nick! természetes, hogy csak addig tiltottunk ki, amíg le nem gyártod az új nicked!

jól megszopattunk, váááháá!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:54:02

egy pirost a kocsog balett spanyol garmada harmadanak azt jovan

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 21:54:39

@Zweistein akiből egy is sokk:

Az albán drogbloggerektől tanultam, de magyarul nem szabad kimondani, mert emberhalál lesz.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:54:54

@BKV - Önnek megyünk:

keress, a magadfajta szar emancipált kis genyákat szoktam a kocsmákban szarrá alázni!

az emancipáció tévedés, a nőknek a sparhelt mellett a helye!

szanalmas 2010.07.11. 21:55:22

@hrcs_1234:

Most az fáj, hogy örökre kitiltottalak?!
Szétoffoltad ezt a gyönyörű posztot te asszonyállat! Ha pletyizni akarsz, menj a globalikumra bazmeg!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 21:55:27

@hrcs_1234: rádöbbenhetnél már, te ócska kurafi, hogy nem poénos minden röffenésedbe beleszőni a másik anyját, sőt, kifejezetten olcsó proli módi! de hát mit is várhatnék olyasvalakitől, aki fagyasztott lazannyával tömíti el a végbelét, merő unalomból!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:56:18

@szanalmas:

nana, vegyél vissza mer ráhúzlak a fingófára!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:57:24

@szanalmas:
egyébként szarni voltál?

vegyél be guttalakszot, és a puffadás elszáll!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:57:33

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

képzeld, egyesek akkora lúzerek, hogy mélyfagyasztott tengergyülmölcse pizzát esznek romantikus olasz vacsora gyanánt!

szanalmas 2010.07.11. 21:58:31

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Hogy te miket nézegetsz a neten te gusztustalan állat!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 21:58:52

Hol vann frikk, hogy mindenkit lealázzon?!!!

szanalmas 2010.07.11. 21:59:32

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Megfogtam most, tudom, hogy hová kell ütni! Hahaha!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 21:59:35

@szanalmas:

adminból tiltsd ki bazmeg, adminból! az a fájintos!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 21:59:47

mit kell mondani hogy kitiltsatok innen?
csak hogy tudjam ha szuksegem lenne ra

Friedmann Juci 2010.07.11. 21:59:58

próbálnék én nem kérdezni, csak nehéz. mi a fasznak kell folyton nikkeket váltani? össze vagyok zavarodva.

@Csönd-Nesz-Rizs.®: te meg baszki nem reagálsz a levelekre, megérdemelnéd, hogy gyomorszájon paskoljalak. (igen, zaklatlak)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:00:54

@Zweistein akiből egy is sokk:

Frikk úr hajnali kakas, nem éjjeli bagoly. Te meg csak szimplán állat, bár elismerem, ez nem ér fel egy emlékzenekarnyi megalázással.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 22:00:54

@Csönd-Nesz-Rizs.®: azt ott sütötték tapasztott agyagkemencében, legalábbis ezt mondta a pincércsajszi!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:00:59

@szanalmas:
te kis senkiházi!

felszoptad magad adminig!

de ezzel nem mész semmire, még egy háercsét se tudsz kitiltani

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:01:00

@BKV - Önnek megyünk:

mi nem tiltunk ki itt senkit, ezen a blogon nincs moderálás, csakis nevelő célzattal csinálunk mndent!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:01:29

@Friedmann Juci:

hetente egyszer olvasom az íméleimet, veled sem lesz kivétel!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:02:16

@Levéltáros:
frikk egy kocka

igazából a növényhatározóban lenne a helye.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:02:38

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

tapasztott agyagkemence...

mőőőőőőheheee

te faszbarom állat lúzer!

hiszel egy pesti pincérnőnek!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:02:48

@BKV - Önnek megyünk:

Nem publikus infó, sokat kell idejönni és gyakorolni, és akkor talán sikerül.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:03:38

@Friedmann Juci:

a büdös kurva életbe, hogy idejönnek mindenféle nők, és kérdezősködnek!

NE KÉRDEZZ!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:04:15

en mar csak gorben mert 5. sor

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:05:08

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Megjegyzem elkészült a nőkről a kérdezős posztom, amit majd ütemezz be. Illetve: beütemeznéd?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 22:05:22

@Csönd-Nesz-Rizs.®: én minden nőnek hiszek, ezért van romokban a szívem, te tapintatlan állat!

Friedmann Juci 2010.07.11. 22:06:20

@Csönd-Nesz-Rizs.®: te meg nem attól leszel férfi, hogy üvöltesz bazmeg, és különbenis gecire unalmas, hogy rettegsz a kérdőjelektől. faszkivanveledis.

szanalmas 2010.07.11. 22:06:22

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Háááááháááááhááááááááááááááááááááá!!!!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:06:25

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
van egy ismerősöm, aki szerint ez egy oximoron

egyébként fless

szanalmas 2010.07.11. 22:07:09

@Friedmann Juci:

Juci néni, mérgesnek tetszik lenni?!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:07:12

@Levéltáros:

ááááááááááááááááááááááááááá!

ütemezd be, te béta!

látod, mindenki lustálkodik, holnap reggelre adjunk mannát a népnek!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:08:04

@Friedmann Juci:

Ez a Szörcsi (született Ernyei Béla) a Kigondoltam Alan Delonja! Belezúgtál, mi?

Friedmann Juci 2010.07.11. 22:08:09

@Levéltáros: ááhh. retteg tőlem a kis nyunyó.. pedig...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:08:23

@Friedmann Juci:

én nem üvöltök!

egy nő pedig ne mondja meg, ki mitől férfi, majd azt én megmondom!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:08:43

@Friedmann Juci:
ugye én is ezt mondtam neki

de tisztára fullpara a gyerek

szerintem az a baj, hogy fejletlen a teste, és a magasságával is problémája van

szerintem a tornasorban tök hátul állt és ettől lelki nyomorék

de az is lehet hogy csak buddhista

Friedmann Juci 2010.07.11. 22:09:06

@Levéltáros: bele bazmeg. bele akarom túrni az arcom a hasába. muhahahaaa

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:10:07

@Levéltáros:

ellentétben veled, kibaszott jól nézek ki!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 22:11:02

@Friedmann Juci: ami azt illeti, a minimum lenne, hogy te előzékenyen a konyhapadlón ágyazol meg magadnak, felajánlva nekem az ágyat, de ezt akkor nem akartam mondani, hogy ne tűnjek hálátlannak!

szanalmas 2010.07.11. 22:11:10

@Zweistein akiből egy is sokk:

Most már örökre ki vagy, ne is próbálj írni, meg amúgy sincs értelme semmi ammak amit vartyogsz!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:11:11

@BKV - Önnek megyünk:

Hosszabbítás lesz, a végén meg tizenegyesek. Tiszta BKV Előre.

Friedmann Juci 2010.07.11. 22:12:09

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: pedig nyunyó ez az ikejás kanapé a legkényelmesebb a világon. na de majd ha férfi leszel.

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:12:17

szanalmas ez az egesz vb a nemetek is kiesnek

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:12:24

@szanalmas:

nyalod szörcsi tökeit!

te kis ártány

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:12:48

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Hát te hülye vagy, tegnap megválasztott a Modell Világtanács örök ikonnak! Átfaragják visszamenőleg az összes antik szobrot a testarányaimhoz igazítva őket.

2010.07.11. 22:13:14

elég szar írás, a pösti ember szerintem többnyire nem azért pösti, mert szeret ebben a mocsokban élni, hanem mert ez adatott meg és pl. itt van munkája...
van ennél jobb hely, az országban sok rosszabb is...

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:14:41

@vuvuzela importőr: én is mondta hogy szar de nekem se hittek!

niemandok ezek

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 22:15:00

@Friedmann Juci: majd szólok, ha legközelebb pesten lesz dolgom, és költözhetsz is át az überkényelmes kanapédra, oksza?

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:15:19

@vuvuzela importőr:

demszki unokaöcsseként a rózsadombon lakva lehetnél egy kicsit megengedőbb is

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:15:23

@vuvuzela importőr:

hogy rohadna meg a sok idióta, aki idejön!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:16:50

@BKV - Önnek megyünk:

némber, ne idegelj, te a focihoz nem értesz!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:18:58

@Csönd-Nesz-Rizs.®: johat azert meg az ilyen x labu bolcseszekkel elbirok

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:20:28

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Megjegyzem ez a békávés férfi, 30 alatti, szűk környezetében viccesnek mondott, tágabb értelemben véve unalmas, Pest megyei lakos, tömegközlekedve ingázik naponta.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:22:36

@Levéltáros:

ha férfi, akkor csakis buzi lehet!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:23:14

@Friedmann Juci:

nézzél mélt inkább bazmeg, MÉLT!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:23:54

na most jon a hosszabitas innen indul az igazi holland jatek

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:26:13

egyebkent milyen szanalmas belterjes blog ez? ha nincs az index focim sose hallok errol a szanalomrol

most hagyjatok abba a csucson ugy kevesebb a veszteseg

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:26:29

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Inkább még kialakulatlan, játszik a nemi identitásával.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:29:10

@BKV - Önnek megyünk:

Olvasd csak végig, ha mered, majd rájössz, hogy micsoda érték van itt. De ahhoz persze lusta vagy, csak a menetrend.

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:29:57

@Levéltáros: inkabb nezegetek egy rontgen kepet mint a blogotokat meg az is tobb izgalmat rejt

Friedmann Juci 2010.07.11. 22:30:48

az ékezeteknélküliség valami régiújhullámos trend?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:30:49

@Friedmann Juci:

mélt már csak a jövő héten nézek.
fáradj be a belső termeinkbe, gondolom valami nőies hülyeséget akarsz kérdezni.

csettopik bazmeg, csettopik!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:31:04

Pedig most aztán bemehetett volna. Rájöttem, kinek kell nyerni egyébként a tudomány alapján.

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:31:22

most egyedul nezzem a meccset???? mi vagyok en űrhajós?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:31:47

@Friedmann Juci:

beteg ember. nem tud magyar billentyűzetet installálni, vagy nem akar.

nekem egyre babásabb ez a BKV

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:32:19

@Friedmann Juci: a kulfold bazmeg az eszi meg az ekezetet

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:32:21

@BKV - Önnek megyünk:

A törött kezedről, majd rádküldöm az intézőnket!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:32:35

@BKV - Önnek megyünk:

mindenki nézi, csak nem lotyázik ennyit!

amúgy ezt a sok kurva kérdőjelet dugd fel magadnak!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:32:56

@BKV - Önnek megyünk:
egy unatkozó focista feleség

xxlles vibrátorral a bulájában

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:34:30

Én mindjárt becserélem magam, ezek elbasznak mindent.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:35:29

@BKV - Önnek megyünk:

anyád!

ezen blog rövid élete alatt több címlapot látott, mint gondolnád, pedig erősen gecizünk a blogdémonnal, és petikével is.

frikk olyat írt, hogy nem raktak ki minket egyszer egy hónapig

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:36:23

@Csönd-Nesz-Rizs.®: ne rinyalj mar ki nem szarja le mit csinaltok????????

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 22:38:02

@BKV - Önnek megyünk:

kénytelen leszek lekurvanyázni, ha tovább kérdezősködsz!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:38:27

hat ha en vagyok a legjobb olvasotok akkor nektek annyi

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:38:42

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
elég gyengén nyomod

mekkora támadási felületeket hagysz már

ne igyál többet, mert égeted magad egy ellenőrrel szemben
vagy ne kommenteljmert csak ártasz az ügynek

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:40:39

szerintem szerkesszetek faliujsagot, nem szegyen alulrol kezdeni.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:40:43

@Zweistein akiből egy is sokk:

Nem érted a koncepciót te sügér. Privát hetijegyre hajt Szörcsi, már 3 nap megvan neki belőle.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:41:51

@Levéltáros:
aha értem

de ez a bkvés bulkesz akkor is olyan mint a piaci légy

basznám agyon

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:44:04

leszaladok egy grimbergenert ne mennyetek sehova

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:44:13

@BKV - Önnek megyünk:

Kemény szavak ezek a tények ismerete nélkül. A pápa, az angol királynő, az amerikai elnök és a kentucky fried chickenes ezredes is napi olvasónk, innen tájékozódnak.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 22:44:57

@Zweistein akiből egy is sokk: most már faragj vissza arcból, újfiú, mert meg találsz lepődni! (annyit mondok, szörcsi aktfotója van a kezemben-biztos, hogy ezt akarod?)

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:45:41

@Levéltáros:

ne futtass te cseléd!

nem vagyok rászorulva

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.11. 22:47:45

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
hogy neked mi van a kezedben, arról van fogalmam

az egyik kezedben szörcsi fotója, másik kezedben meg a fonnyatt cerkád

az alternáló mozgásról is van fogalmam, amit a cerkafogó kezed végez, de nem akarok róla többet tudni

már igy is többet tudok, mint kéne

megyek hányni, majd jövök

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:47:50

@Zweistein akiből egy is sokk:

Nade kérem! A rezonáló hülyefejed berakom a rácsoságyadba, aztán adhatod az á hangot ipari méretekben, te szerencsétlen.

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:50:40

szanalom mit repkednek ezek a kocsog deli buzák

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 22:53:37

@BKV - Önnek megyünk:

Szomszédnak szurkolsz te szerencsétlen? Lúzer hollandok!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:56:43

elmennek ezek a bus picsaba mekkora les volt wez mar

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 22:59:21

hat itt visszajatszottak es a szakerto is azt mondta

most vitatkozhatsz ezzel mertr nyilvan jobban tudod

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 23:01:39

@BKV - Önnek megyünk:

Itt is visszajátszották, kimerevítették, nem volt les. Szakértő, inkább valami hobbista majom.

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 23:02:01

hat ez baszott nagy les volt most megint mutattak

Bert Sels 2010.07.11. 23:03:24

hat megnyertek ezek a gecik hogy rohadjanak meg

Bert Sels 2010.07.11. 23:04:28

najovan basszatok meg idese jovok tobbet kocsogok

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 23:07:03

@Bert Sels:

Mehetsz vissza békávézni te multinick.

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 23:13:09

@Levéltáros: jovan orultem a szerencsemnek aztan joidot telkiben is

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 23:17:46

Salgótarján

ehehehehehehehehehehe

najovan

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.11. 23:19:50

@Zweistein akiből egy is sokk: a szenzációt tetézi, hogy mindezt gyerekkori kiságyacskádban végeztem, miközben édesanyád aludtejes kakaóval kínálgatott!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.11. 23:23:04

@BKV - Önnek megyünk:

Ohh, Esterházy Péter személyesen! Már a stílus ismerős volt!

BKV - Önnek megyünk 2010.07.11. 23:25:23

@Levéltáros: nabaszki hogy jottel ra????

lebuktam

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 23:34:39

hehe, a rohadt agresszív bunkó hollandok hogy megszívták!

győzött az ész!

Kókuszmenyét 2010.07.11. 23:51:20

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Miért is kéne megdöglenem? Mert nem értek egyet egy ilyen szánalmas, rosszindulatú fröcsögéssel???

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.11. 23:55:16

@Kókuszmenyét:

idáig érzem, te egy nő vagy!

sniff sniff!

hihetetlen, hogy nincs egy normális nő, aki idevetődne, mind kérdezősködik!

Kókuszmenyét 2010.07.12. 00:03:52

Annyit mondtam, hogy nem tetszik az írás... erre az volt a válasz, hogy dögöljek meg és rohadéknak lettem titulálva...

Commandante Jayasuriya 2010.07.12. 00:11:31

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Ha kérhetnélek, cizelláld még egy kicsikét mondanivalód lényegét...
Messzire vezetne a csuklóból nácizás avitt, de napjainkban felettébb népszerű igéjének fennhangú hirdetése.

Commandante Jayasuriya 2010.07.12. 00:18:42

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Na végre valami, amiben egyetértünk!

Valamikor régen, szerettem a facipős-szélmalmos focit.
Amit ma műveltek, az mindennek az alja volt, de nem labdarúgás. Csürhe aljas banda!
Kijelentem, hogy rühellem a spanyolokat, de a 25. perc után kénytelen voltam nekik drukkolni.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.12. 00:28:16

@Commandante Jayasuriya:

nagy szégyen mindkét csapat.

egyik, hogy pár góllal világbajnok lehetett, a másik pedig inkább egy börtön focijára emlékeztetett. ebben nem volt elegancia, sem ügyesség. ez a vb döntő a foci kudarca volt!

évek óta a rögbit preferálom.

Commandante Jayasuriya 2010.07.12. 00:32:07

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Bár, ha jobban belegondolunk, a magyar ugaron tévelygő Lev kapcáján te is lehetsz még zsizsik, aki fondor cselszövések árán mételyezi nemzetünk rögvalóságát.

Kókuszmenyét 2010.07.12. 00:32:46

@Csönd-Nesz-Rizs.®: miért ne szmáliznék? Kucunak nevezni egy 54 kilós nő szerintem nem sértő, inkább nevetséges, ahogy te magad is az vagy... Hofinak igaza volt "ahhoz, hogy ki mennyire hülye, semmi köze a lakóhelynek".

Commandante Jayasuriya 2010.07.12. 00:35:40

@Kókuszmenyét:

De azért biztosan nagy cicid van....

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.12. 00:37:42

@Commandante Jayasuriya:

ropin mellet ne keress, örülj, ha nagyobb sószemek lesznek rajta!

Commandante Jayasuriya 2010.07.12. 00:39:17

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ekkora egohoz, pláne ak kucu, sok köbcenti szilikon tartozik, ha nem tévedek.

Kókuszmenyét 2010.07.12. 00:40:52

Szép páros vagytok... további kellemes fröcsögést... barmok. :)))

Commandante Jayasuriya 2010.07.12. 00:43:14

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Tarackbarát, mondhatni egyenesen butykó!

Commandante Jayasuriya 2010.07.12. 00:46:26

@Kókuszmenyét:

Na de ilyet...!
Konkrét felvetésre, konkrét választ illik adni.
Vízzel töltött kebeldúsító, avagy szilikon, vagy mi a manó...

Frick László Emlékzenekar 2010.07.12. 01:36:39

@domini cane: @szanalmas: @Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

A cél nem is az volt, hogy a Síkbolygó kétváltós ( 0-1 , a-dzs, suzuki-BÖMCSI, Havanna ltp - Szpáhi utca ) lapítmányát felbonyolítsa.
A cél a címlaprajutás volt a matulista fikaizmus oly egyszerű eszközeivel, mint a szélsójobboldali mélymagyartudat klisékkel való szatírikus ábrázolása - és ez jól be is jött! Pompidou pl az a fasza kis zsidókarikatúra, ami az olvasni ilyen kánikulában nem akaró címlaptundért meggyőzi arról, hogy elolvasás nélkül is fölpincsizheti A Szerkesztőség által nagyonvastagon leszart, lassan egy hete mozdulatlan belsőcímlap ra is. De a lényeg nem az, hogy itt, hanem A Nagy Ot-ban [index kiajánló] látszon.

Lehetett volna még ragozni, hogy pl a legpöshtibbek azok, akik Tschajaga aus Roetschoeg-ről költöztek föl Pécelre, ami A Város legvárosabb, lehát Metróövezeten belüli részéből már vidéknek számít. Hódmezővásárhelyről nézve, ami most hajítófája lesz a jógyerekmozgalmakna (jó címlapmarketinges, ha undorítószó + Hódmezővásárhely, közlekedésitáblául és modoros vidiké pl szegedi gyerekül Háemvé [ismisül: Hmv]viszont a péceli ugyanúgy pöshti, mint az új vagy régibudai vagy budajenői.

Meg sem jegyzem nevű színész, az a meszeltpofájú vámpíros amerikai pl Pösthöt Harlemhez hasonlította, de ha az ember oldalbahúgyozza a jobboldali mélymagyartudatot és e legápoltabb-üdébb buzitüntetéstámogató bicós kendermagos tudatú, de mégiscsak hazafisággal tekinti, akkor hű de nem igaz még akkor is, ha elég csak az Andrássy-ról levágni a Szív utcába [ahol Spiegelmann Lajóss és B. Neje laknak]

Frick László Emlékzenekar 2010.07.12. 01:39:23

@BKV - Önnek megyünk: Persze, mert neked bazdmeg a nagyátlószerinti gyorsolvasáshoz szamárvezetőléc kell és abban reménykedel, hogy annak a faliújságnak a lécezése zöbetű [Zoli vagyok]-alakú lesz. FŐCÍM-zuhhh-VÉGKONKLÚZIÓ (Nyunyej zseniális megvalósításában az agyonkoptatott karikatúra)

Frick László Emlékzenekar 2010.07.12. 01:46:34

A műűvészi megvalósítás netovábbja, hogy a pösthi emberek közül a semmiképpen sem átpolitikálható Pösthi Buszsofőr kimaradt, akinek első alaptörvénye így hangzik:
"VAN ELÉG KÉK FÖSTÉK A MŰHELYBEN: AZT AZ AUTÓT TÖRD AZ ELPARKOLT UTCA TORKÁBAN? AMELYIK TILOSABBAN ÁLL HA MINDKETTŐ ELÉGTILOS AZT, AMELYIK OLCSÓÜBBNAK LÁTSZIK!

Zseniális, ahogy pl az Európában példanélküli pösthiség-meggnyilvánulást (mivel nem átpolitizálható, egyfasz parkol pösthi ha fiú, ha lány, ha buzi, ha gárdista, ha jobbikos, ha kurrva, ha anyám ha mind= egy)
PÖSTHI PARKOLÁSI TÖRVÉNY:

kb 65 autó annyi helyet foglal el, mint európai városokban 100, Párizsban 120)

Valamirevaló pösthi nem ám csak vakon, hanem kinéz és ha azt látja, hogy a Várfok utca torkában 2métert hagyott, elégedett, mert a legtöbb személyautó azon befér. (A busz ellenben 220cm széles és merőlegesen mérve az oldalára, nem kanyarodva)

Pösthi csak orral tud beparkolni, mert míg tolatna be a helyre egy ügyes, aki szintén pösthi, ravaszul orral bevág oda. Ha pedig a hülye tolatós paraszt (nyilván vidéki tahó, pl cinkotai) nem néz a középső tükörbe, akkor bele is tolat az ügyessébe, jabba...

borzzz 2010.07.12. 05:04:11

Boldog vagyok... itt végre megtaláltam a rasszista, buzi, zsidó, cigány, csúcshülye, pesti, libsi stb. zsákom foltjait.
Visszajövök!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.12. 08:01:40

Ez nagyon kemény volt :D:D:D
Mondjuk én azon tudok röhögni, amikor - jellemzően pestiek - az autózz! - on pl., csak annyit írnak, hogy xxxx utca. Na akkor tuti Pestről van szó, mert minden más városban van annyi eszünk, hogy odaírjuk a hely nevét is... Mert ugye nem Pest a világ.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.12. 09:52:45

@borzzz:

Félreértetted, de alaposan. Szociológiai kutatást végzünk Kurt Lewin modorában, Ferge Zsuzsa részére. A végén pedig átadjuk a megszemélyesített adatokat a Katonai Biztonsági Hivatalnak. Jó, hogy jelentkeztél.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.12. 09:53:53

@Levéltáros:
Én azt hittem hogy a Júdeiaiai Népi Frontnak adjuk át!

szanalmas 2010.07.12. 10:39:45

@Frick László Emlékzenekar:

Te azért vagy ilyen sikertelen ember, mert csak címlapokban tudod elképzelni az életed! Mi nem a címlapnak írunk, hanem az emberiség javára!
Sajnos ezt sokan nem értik és bevesznek mindent -lásd. 01.09.11.- amit az ufonauta média a pofájukba hazudik, és azt hiszik, hogy itt mi viccelődünk, pedig kurvára igazak amiket írunk!
Például a pöstiek mind bűnözők, ráadásul a legocsmányabb fajtájuak, akik csak a náluknál gyengébbet találják meg vagy csak falkában támadnak mint a hiénák!!
És ennek semmi köze a címlaphoz!!!
Ezért nem leszel te soha irodalni nóbelbéla!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.07.12. 11:42:52

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Bazdmeg!

Szólhattál volna előbb is.
Most fölöslegesen dolgoztam az Emájfájvra!

Yvettebabacool 2010.07.12. 15:01:13

minden autistat nekem tudtok be akinek nem telik magyar bill.-re?
kocsogok!

Yvettebabacool 2010.07.12. 15:23:04

@szanalmas: nehazudj, mert visszaolvasok, sleszvolt naszejszaka!

szanalmas 2010.07.12. 17:20:01

@Yvettebabacool:

Szóval nem bízol bennem, szép, mondhatom!
Hogy hordozzalak így a tenyeremen?!

szanalmas 2010.07.12. 18:47:33

@Yvettebabacool:

Ha nekem ennyi pénzem lenne, nem itt lennék!

szanalmas 2010.07.12. 19:39:05

@Yvettebabacool:

Akkor lesz nász?! Már fel is kötöttem a homlokomra a Rambó-Csaknorriszos szalagot!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.12. 20:51:42

@szanalmas:

Na ezt jól megmondtad neki, milyen igazad van, hogy így van e'!

Éljen Száncsi!

(Najó, túlzásokba ne essek, de mondjuk holnap még ne haljon meg.)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.12. 20:57:59

@Kókuszmenyét:

Szia! Azt híresztelik a népek a kocsmában, hogy te kucu vagy.
Ez igaz, vagy csak egy aljas rángalom?

@ColT:

Várjál már, nem is tudtuk, h vidéken is bevezették az internetet! Nébazz, mióta?

Frick László Emlékzenekar 2010.07.13. 04:35:15

@szanalmas: Ahhoz képest, hogy én gondolkodom csak címlapban, áttanulmányozhatnád a szerkesztőségi értekezletek jegyzőkönyveit meg a Főnök szóbeli megjegyzéseit -most csak némán mutatok a kösziacímlapot-ákllandófeliratra (a kötelező matulistafikaista "fricská"-val, amit ráadásul nekem kellett csuklóznom össze.. bahh :D)

szanalmas 2010.07.13. 08:44:26

@Frick László Emlékzenekar:

Ebben teljesen igazad van, a szolgalelkűek túl sokan vannak itt is és elszívják a levegőt a független, igaz emberek -mint pl. én- elől!
Szánalmas ez az egész, mondanom sem kell, hogy ezért tart itt ez az ország!

borzzz 2010.07.15. 03:52:58

@Zweistein akiből egy is sokk: Nem inkább az emájszikszre? Annyira nem lehetsz bennfentes.

szanalmas 2010.07.15. 10:37:30

@mécses:

Mi már megszoktuk az ilyen szinvonalas írásokat, mondjuk inkább azt, hogy neked új!

Yvettebabacool 2010.07.15. 10:41:59

@szanalmas: nem az irasra irta, hanem arra , hogy mereszelek valaszolni evodo hangtonusban irodott kommentekre.

Yvettebabacool 2010.07.15. 10:49:56

@mécses: mivel orankent jelzed hogy mi a problemad, hacsak nincsen valamelyik testreszemmel tele a szad.

szanalmas 2010.07.15. 10:50:14

@Yvettebabacool:

Akkor ez az az izé, aki minden héten törli a nickjeit?! Faszombamár!

mécses 2010.07.15. 10:52:40

@Yvettebabacool: óránként?
nem percenként? amúgy gratulálok a kommentedhez

mécses 2010.07.15. 10:53:30

@szanalmas: pontosan oda, jól mondod!

Yvettebabacool 2010.07.15. 10:54:21

@mécses: nem kell sokaig elvezned a kommentjeimet.

szanalmas 2010.07.15. 10:55:05

@mécses:

Te phösti vagy ez nem is kérdéses!

mécses 2010.07.15. 10:57:02

@Yvettebabacool: nem kell átesni a ló másik oldalára! légyszíves!

mécses 2010.07.15. 10:58:34

@szanalmas: ahhoz hogy igennel vagy nemmel tudjak válaszolni, el kellene olvasnom a posztot.

szanalmas 2010.07.15. 11:00:07

@mécses:

Válaszd az egy helyben topogó tudatlanságot inkább és ne olvasd el!

mécses 2010.07.15. 11:03:27

@szanalmas: egy zanzásított verziót esetleg képes lennék befogadni!

szanalmas 2010.07.15. 14:02:11

@mécses:

"Vadász, vadász, te szopni jársz ide!"

mécses 2010.07.15. 14:06:03

@szanalmas: szánalmas, halász, madarász, kalap szarban kotorász.

szanalmas 2010.07.15. 14:15:00

@mécses:

Én mondtam először, utánozás majom szokás!

Friedmann Juci 2010.07.15. 14:41:55

@Friedmann Juci: sőt. majomteve. váháháhááá

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.15. 16:01:09

mi az hogy még senki se lájkolta, baszki!? halált akartok tényleg, emberhalált?

borzzz 2010.07.29. 01:00:42

@Frick László Emlékzenekar: Parkolás műfajban az olasz egy külön szubzsáner, azoknál 150-re tippelek

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.30. 23:58:41

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Agresszív módszered helyett inkább a minőséggel kéne rajongókat szerezned.
süti beállítások módosítása