Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A család

2010.06.27. 07:58 radairosseb

A címlapgeciknek üzeni rada apátok, hogy először olvasni, aztán gondolkodni, utána írni, elolvasni, tanár nénivel leláttamoztatni, és csak a végén kommentelni, mert itt alkotó munka folyik, amit nem illik meggondolatlanul megzavarni!

***CímlaptündérPetike, köszi a főcímlapot!***

A család férfi és nő legszentebb egysége, mint azt Őszentsége IX. Pius pápa mondta. Az emberi közösségek építőköve és így társadalmunk alappillére. A szerencsésebbek közülünk is szerető családban nőttek fel, és mindannyian reménykedünk abban, hogy gyermekeink számára is biztosítani tudjuk az otthon melegét. (A "meleg" szót manapság sokan penoratív értelemben használják, ami azt jelenti, hogy mocskos buzit értenek alatta, de ez nem így van, mert a legtöbb buzi igenis tiszta, sőt, túl sokat is foglalkozik szépítkezéssel és tisztálkodással!)

Nem feledkezhetünk meg azonban arról, hogy amikor a fentiekről beszélünk, valójában azokat az üres frázisokat puffogtatjuk csupán, amelyeket jellemzően agglegények, házasságszédelgők, lelencházban felnőtt csirkefogók és - orvosi látlelet híján is - köztudomásúlag elmeháborodottak agyaltak ki, hiteles beszámolók szerint fenékpofájukat vakargatva, esetenként végbelükbe nyúlva és a prosztatájukat stimulálva. Ezeknek az embereknek soha nem volt családja (vagy éppenséggel esetenként több is, ami rosszabb a semminél), így aztán beszámolóik hitele olybá tűnik, mintha egy kisgyermek írna a nyugdíjasévek szépségeiről, avagy egy nő értekezne arról, milyen érzés két kétjegyű szám összeadásának eredményét öt percen belül húsz százalékos hibaküszöb alatt megtippelni.

A család ugyanis az idők kezdetétől fogva az elnyomás legfontosabb eszköze társadalmunkban. Hagyományosan valóban férfiból, nőből, továbbá gyerekekből áll, azonban egységről természetesen nem beszélhetünk. A család intézménye annak a legalizálása, hogy a nő a gyermekekre hivatkozva (amelyek puszta léte is már - vegyük észre - egyedül a nő hibája!) a férfit kizsigerelje. Amíg a nő otthon tollászkodik, főzőcskéz, tévét néz, ruhákat hajtogat, unalmában tesz-vesz, addig a férfi vért izzadva dolgozik, és ráadásul nem ritkán arra ér haza, hogy nem várja gőzölgő vacsora és készségesség! Nem csoda hát, hogy az évezredek során a férfiak annyira belefáradtak a megaláztatásba, hogy utóbb még szavazójogot is adtak a nőknek, csak menjenek el ők is dolgozni végre.

Amikor aztán a nők szavazni és dolgozni kezdtek (utóbbit persze csak ímmel-ámmal, alibimunkákat végezve), elszabadult a pokol. Eleinte csak azt lehetett megfigyelni, hogy a nők a fél életüket kávéházakban és plázákban töltik, ha már egyszer megengedtük nekik, hogy felügyelet nélkül elhagyják a családi tűzhelyet, később viszont - mivel a férfiak ezenközben tovább dolgoztak megállás nélkül - nem lehetett tudni, a másik felét hol. Törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb felüti a fejét a leszbikusság: annak a nyilvánvaló jele, hogy egy magáról már így is túlontúl sokat képzelő állatfaj megvetéssel illeti az őt a gerinchúrosok szintjéről felemelő Embert.

Persze az Ember erős és szívós fajta, nem véletlenül emelkedett ki az állatvilágból, hiszen a legéletképesebb az összes élőlény közül. Így aztán erényt kovácsolt a megpróbáltatásokból. Hogy mi az Igaz Férfi válasza a család válságára, a tudásra szomjazó olvasó megtudhatja a kommentekből.

 

Mivel Szörcsi velem akarja reklámozni a futottak még szerzőit, itt egy további reneváns link az érdeklődőknek.

 

314 komment

Címkék: homoszexualitás család szexualitás férfiak nők gyerekek zsidók buziság zsidóbűnözés leszbikusok

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr602109608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

több biztosító 2010.06.27. 18:20:48

@Csönd-Nesz-Rizs.®: még sose írtam ide posztot, te buzeráns?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.27. 19:11:03

@szamoca@Shaw.ca: Szerencséd, hogy régen jártam már Canadában, mert most úgy hátgerincen simítanálak, hogy megemlegetnéd!

Friedmann Juci 2010.06.27. 20:08:49

mi ez a kibaszott nagy tömeg?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.27. 21:03:47

@szamoca@Shaw.ca:

kibaszott jó írás, mivel a nők elnyomása szükségszerű!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.27. 21:04:58

@több biztosító:

sosem bazmeg. lusta dög!
pedig itt senki nem mondaná meg neked a témát, szabad vagy, mint a madár, de látom, lelked petié!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.27. 23:26:43

@Zsit (nyau és rémizé):

gyorsan befogod ám a szád, itt a nők csakis a sparhelt mellett szüszöghetnek, véleményük nem lehet!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.27. 23:46:20

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
jjjááááájjjjjj, én mán meg se szólaltam, elmegyek álunni inkább a gecibe-e

Nőiszabó 2010.06.28. 00:07:33

Édesek vagytok. Még mindig nehéz elképzelni, hogy vannak, akik ilyen elvakultan hisznek valamiben...
Az is aranyos, ahogy szájkaratéztok, és egymást akarjátok seggbe rakni éteren keresztül. Habár így már érthető a nők gyűlölete... ahogy a feminista leszbikustól, úgy a hím soviniszta buziktól is ments meg engem Uram...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.28. 00:43:00

@Nőiszabó:

te buta tyúk, ha jobban átnéznéd, vannak közöttünk női kutatók is, mondjuk ők megütötték a felvételi tesztet, a 160-as IQ-t, nem úgy mint a magadfajta ostoba véglény, aki csak fekete-fehéren látja a világot!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.28. 00:47:10

@Nőiszabó: Elárulom, mert látom, a kommenteket nem tanulmányozod, amint a helyesírási szótárt sem: amiről te beszélni szeretnél, azt az anyanyelveden hímsovinisztának hívják. A hím soviniszta egy pösset mást jelent, úgy en bloc minden sovinisztát értünk alatta, akinek farka van, függetlenül attól, hogy a farkára veri-e, vagy a farkát veri rád.

A sovinizmust is szívesen elmagyaráznám, hogy mit jelent, de egy örökbecsű klasszikus szerző már formába öntötte mondandómat, és hát minek ismételjem, ha idézni is tudom:

排外主義(はいがいしゅぎ、ショーヴィニスム)とは、外国人や外国製の商品、思想を排斥すべきだとする立場。ショーヴィニスムと言う名前の由来は、石版画と戯曲に登場し、ナポレオン・ボナパルトを崇拝したとされるフランス兵のニコラ・ショーヴァンから。民族主義の偏狭性が噴出した主義である。

排外主義が発生する要因は主として長期的な経済不況や政情不安によるもので国民の不満のはけ口を国内の外国人移民に向ける事が多い。排外主義の類義語として好戦的愛国主義(ジンゴイズム)と言う言葉もある。

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.28. 00:47:25

@Nőiszabó:

Teljesen féleérted a blogot, bár ezt a 70/A miatt elnézzük neked. Fogadjunk, hogy még biciklid is van, blöe!

Itt kérlek kőhideg objektivizmussal elemzett tényfeltárás alkalmazása folyik, mely a világban tapasztalható jelenségeket magyarázza meg az egyszerű nép fiának kérlelhetetlen pontossággal és pengeéles tudományossággal.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.28. 00:49:18

@radairosseb: Ó, de mit is beszélek! Mit klasszikus! Ez maga a Nép hangja, a Népköltészet és Népi Bölcsesség elegye, Wikipaedia istennő maga!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.28. 01:02:55

@radairosseb:

ezek a kibaszott kis sztereotip HR-es kockapicsák miért nem xilluka blogján basszák a rezet?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.28. 01:45:35

@Csönd-Nesz-Rizs.®: 1. Kérdezel. 2. Használod a HR betűszót, amit csak homoszeszkulálisok használnak. 3. xillukára hivatkozol, akiről a faszom tudja, hogy kicsoda.

A réz meg a baszás stimmel, de amúgy megválogathatnád a szavaidat, mikor hozzám beszélsz! Ezek után még azt is kinézem belőled, hogy strandon a vízbe húgyozol, te ecethal!

Yvettebabacool 2010.06.28. 07:49:19

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Gregpalt ismerem , hamar szopatasrol van szo, akkor Suck nagyon FAIL, hahahaha-mindenkit anuszba toltott a mucuska!

Nőiszabó 2010.06.28. 19:35:30

Na jó. Meguntalak titeket. Biciklim nincs, falábbal nem tudok rendesen tekerni.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.28. 19:58:42

@Nőiszabó:

fantasztikus reakcióidőddel elmehetsz koalamackónak az állatkertbe!

Yvettebabacool 2010.06.28. 20:03:31

@Csönd-Nesz-Rizs.®: szia apuka! hamár család, nyehehe

Yvettebabacool 2010.06.28. 21:13:27

@Csönd-Nesz-Rizs.®: most baszogatsz az alkedveskedessel, hogy megint befussak a csobe, es elvehesd a lego technicsemet, valld be te rohadt felnott!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.28. 21:35:00

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Kurva sok időd lehet, ha ilyeneket olvasol, közben meg rohad a bodza, baszod, a bodza!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.29. 01:37:21

@Tita nick: 37,48%-ban vagyok magyar. És tessék, a tréfástáblagyártók nem gondoltak rám, hiába tallózom A Legjobb Édesanya és a Nefürgyé le meg Bocs, de leelőztelek táblák között csak 100% magyart találok. Bassza meg, apám pedig 0,0% magyar.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.29. 01:40:44

@Zsit (nyau és rémizé): Majd megtudnád bébi, ha te is olyan porszáraz lennél, mint a címlaptündér, pisilés előtt milyan fájdalmasan tapadnak szét a szikkadt szirmok. Jóhogy oda kell neki nyálazni ujjal, mielőtt!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.29. 01:48:09

@Madarsky: Semmit se tud maga a gyerekről. Először is van az első gyerek, a kis istencsászárfiú, amelyik ölbőlvezette a viselős (máma már fahordásra használt) Nullahetest. Az elsőszülött istencsászára fiút az arra méltatlan menytől elveszik és a Nagy Mamó neveli az Ember Anyja. 10 éves korától a Bömöst felügyelet mellett, 14 éves korától önállóan vezeti. A gyreknek már az emberséget igen korán meg kel tanulnia. Máskülönben vannak szegények is, akik a családi pótlékból élnek, a családi pótléknak kb a 10-30%-át fordíccsák a gyerekre. A lyányokra nem kell annyit kőteni, pl lyányt lehet iskolába kűdeni bűrharisnyában. Mindig van valami ingyir, potyára, pl lomtalanításkor kirakja a paraszt az utcára, de néha annyiba nézik a szegény népet, hogy ócska holmikat is kiraknának, oszt csak lesnek, amikor a kukásótóba rakják a szegínymunkások. Kinek kell mán lekopott sarkú meg orrú cipő, heeaa? Mán nem sok minden van, de még mondjuk azért a csalággyáért az ember is kitépi elevenyen a szívit, nemhogy az asszony! Ullyan csak a parasztokná van, hogy ottan kuporgassák a pízeket, hogy mibű lesz meg ez, meg az, esetleg akkor vállalnak még egy családot, ha az első nem gyerek, csak lyány, vagy akkor lesz nekik három csalággyuk, ha a második is lyány. Mert azért igazábú a gyerekre pályázik még a paraszt is. Csak az a gizda Gankszta Zólli jaz, aki egy lyánnyal megelégszik milljárdos létire!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.29. 01:49:49

@xahib: Bazmeg, Ali [Hewson] fotr president. Illetve magyarul Lujza for president.

Trójai 2010.06.29. 15:38:26

@Zsit (nyau és rémizé):
Tényleg ilyesmikre volna képes egy 3-4-5 éves gyerek? Húazannya! Egyedül hazamenni az oviból és egyedül kaját készíteni? Csak halkan jegyzem meg, hogy gyereket bizonyos kor alatt egyedül hagyni otthon bűncselekmény. A ködös Albionban ez 12 éves kor, nálunk nem tudom mennyi.

@szanalmas: ügyes vagy, hogy meg tudtad nézni az aktivitásomat. Mondjuk ezt nem néztem volna ki belőled, hogy tudod kezelni a Zindex felületét.

@radairosseb:

Először is: állásinterjún elvileg tilos lenne megkérdezni, hogy a delikvens akar e majd gyereket szülni, mert jog- és szabálysértő. Különben meg azt hazudhat, amit akar.

Továbbá felhívnám a figyelmet az "ember tervez, Isten végez" mondásra. Lehet valaki nem tervezi a gyerekvállalást, aztán mégis meggondolja magát, mert megismeri a nagy Ő-t. Vagy becsúszik egy gyerek az antibébi mellett is, aztán mesebeli alanyunkat megszállja a szentlélek és úgy dönt, hogy mégsem veteti el, hanem megtartja.

Az általad említett petevezeték elköttetés-es papírról csak annyit, hogy nem kötik el azt csak úgy szíre -szóra. Ha már van 2 vagy 3 gyereked, akkor esetleg kérvényezheted, aztán majd elbírálják.

Továbbá: Az lehet, hogy az orvostudomány szakavatott, ezt nem is vitatom, vannak már módszerek. Nade mi van, ha a delikvensek (a nők) AKARNAK gyereket? Mert beléjük van kódolva genetikailag. Erre nem gondoltál?

NA de mire fel és hova szüljenek először is: "előbb ól aztán disznó".

Na mármost, mire megalapozzák az ólat, (nem ám csak úgy hitelre vett lakásba, meg plazmatévé elé pottyantják a gyereket mint manapság) na addigra már elmúltak 30. 30-tól 35-ig meg nem lehet olyan sok gyereket összehozni. 35 felett pedig már veszélyes szülni, az meg már más kérdés, hogy öregen már nem olyan rugalmasak az izmok, és a szülés utáni regeneráció sem olyan gyors és teljes.

NA és kinek szüljenek gyereket, amikor a 30-35 korosztályú férfiak jó részének eszében sincs megállapodni és gyereket csinálni.

A másik dolog, hogy mire 40 lesz, úgyis lecseréli egy fiatalabb nőre, aztán kuporgathat a gyerektartásból, már ha kap.

A poén az amúgy, ami szinte már groteszk, nem is abszurd, hogy az intelligens, dolgozni akaró, hozzáértő és 2-3 nyelvet felsőfokon beszélő nők nem kapnak rendes munkát Magyarországon. EZÉRT mennek el inkább szülni.

Kapnának persze munkát, csak ugye ott le kell szopni a főnököt, mert ez a sok amatőr nem tudja szétválasztani a munkáját a magánélettől. A szeretőnek kérem külön lakás dukál, ahova fel lehet ugrani ebédidőben, meg bármikor. A munkaerő meg addig dolgozzon ugye, de legalábbis értsen ahhoz, amit csinál. Máshol legalábbis ez az elsődleges szempont állásinterjún, nem pedig a kebelméret.

Továbbá a karrierépítésben és karriertervezésben is igen nagy kimaradás az az 1-2 év (egy gyerek esetén csak). Ilyesmikkel egy kannak nem kell számolnia ugye. Két gyerek esetén pedig 4 év, annyi kihagyás után azért igencsak kihívás visszatérni, akármilyen szférában is dolgozik.

Ja, és 2 éves gyerek még igencsak gondozásra szorul, magyarán a 8 óra meló után a nő még a gyerekkel foglalkozik, aztán főz-mos-takrít-vasal-bevásárol. Ezalatt pedig kedves "ura" csak tesped a kanapén a tv előtt, vagy a számítógép előtt. Miért is van joga ehhez? Mert ő keres többet, még ha ugyanolyan végzettsége is van mint a feleségének. Mert ugye a nők diszkriminációja... (vagy mert az asszony a gyereknevelés mellett csak részmunkaidőben dolgozik és nem teljesben).

Na mindegy, örülök azért, hogy nem nőnek születtem és nem élek már otthon, sokat kéne szopnom. (szó szerint és átvitt értelemben is)

Yvettebabacool 2010.06.29. 16:41:35

@Trójai: nagyon nem vagy ott a szeren-
halistennek....

Trójai 2010.06.29. 20:54:04

@Zsit (nyau és rémizé):
sőt, még komcsi zsidó paraszt is

@Yvettebabacool: Igaz, mert nincs ilyen trendi nickem, mint neked.Ha lenne, akkor én is a szeren lennék.

Igaz, nem is vagyok az ELTÉN másodéves kommunikáció vagy andragógia szakos,-azt is apuci pénzén, mert csak költségtérítésesre vettek fel- aki azt hiszi, hogy ő szarta a MagyarNemzetet.

Yvettebabacool 2010.06.29. 21:01:15

@Trójai: te kibaszott barom, szallj le az apamrol.

Trójai 2010.06.29. 21:15:07

@Yvettebabacool:

Ilyen ocsmány beszéddel és bunkó viselkedéssel ott lehet lenni a szeren? Ezt áruld már el nekem, mert adok a véleményedre. Látom, hogy te vagy valaki.

Erre a csúnya beszédre is apukád tanított?
Gyerekkorodban nem mosta ki a szádat szappannal ha így beszéltél?

Vagy mi a baj, tragikusan meghalt szegény? Azóta is azt dolgozod fel? Sajnálom, tényleg, nem tudtam ám.

Nyugodj meg, egészen biztos büszke lenne rád, ha olvasna most.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.29. 21:16:20

@Trójai:

kurva anyádba kérdezősködj, te kerékpáros béta fasz!

Trójai 2010.06.30. 16:24:57

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
a kurva anyádba kurvaanyázz te analfabéta parasztbróker.

@Panther_V: ez fél éve sem volt nagy szám, már akkor is láttam

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.06.30. 16:26:11

@Trójai: szeva, trójai!
képzeld, most felvételizem, hát nem izgalmas?

Trójai 2010.06.30. 17:00:12

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

szia te borzaváras-nyuszifüles-gázmaszkos.

Micsoda örömhír, eggyel több ingyenélő fog résztvenni a csodálatos magyar felsőoktatásban.

De legalább addig sem a munkanélküliek sorát gazdagítod, hanem fogyasztóként vagy jelen az egyik egyetemen.

Gondolom valami elképesztően hasznos szakra jelentkeztél, mint szabad bölcsész, szociográfus, filozófus, vagy karmester.

Az is öröm, hogy évente több száz filozófust képeznek az adófizetők pénzéből, akik majd úgyis csaposok / kamionosok/bébiszitterek lesznek Londonban, taxisok Budapesten, vagy takarítók Ausztriában.

Na majd menj a POP-ra, 22-én lesz.

Azért a legjobbakat kívánom.

Trójai 2010.06.30. 17:01:44

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

ELTE rajz szak mi?
Vagy magyar?
Csak ne kommunikáció-andragógia, könyörgöm.

szanalmas 2010.06.30. 17:20:53

@Trójai:

Te mekkora egy lúzer pöcs vagy bazmeg!
Leírsz itt egy rakat baromságot annak igazolására, amit meg akarsz cáfolni.
Faszomnak ír egy ekkora análfabéka, ha sík hülye?! Igen bazmeg pont arról szól a poszt, hogy a hozzád hasonló köcsög liberális-egyenjogúságbuzik miatt esett szét a család és a harmónia, mert a nőkbe bele van kódolva genetikailag, hogy kölykedzenek és gondoskodjanak.
Csak az ilyen hozzád hasonló elbaszott birkák azt hiszik, hogy milyen jó is mindenkinek, ha azt csinálják ami jól esik nekik! Pedig ez bassza szét a gazdaságot is! Azért keresnek keveset pl. a férfiak, mert a hülye picsák olcsóbban dolgoznak, és letörik a fizetéseket! Hogy mennének az ilyen lúzer zászlólobogtatók az uránbányába vagy az öntődébe, ott bekussolnának ám!
Nyilván a te szaros véleményedre meg a kutya sem ad, téged kirúgott a saját családod is, te nyomi homokos!

szanalmas 2010.06.30. 17:23:35

@Trójai:

Nem lehet mindenki inszeminátor, mint te!

Trójai 2010.06.30. 17:36:08

@szanalmas:

Remélem megnyugodott kicsiny érzékeny lelked most, hogy mindezt ideböföghetted.
A családi életem köszönöm optimális, bár lehet, hogy erről neked jobb és naprakészebb információid vannak?

Amúgy a szövegértelmezést még mindig nem tanítják kommunikáció szakon? Igaz, általános iskolában kéne.

Na mindegy.

Ja, még annyit, hogy ne használj olyan szavakat, amiknek nem ismered a jelentését.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.30. 18:28:46

@Trójai:

hogy baszódnál már meg te mélabús kurvaokos lúzer! kúszol-mászol utánunk, látjuk mi ezt de csak nem engeded, hogy dragi betolja a kékerest tágult ánuszodba!

Trójai 2010.06.30. 19:51:38

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Ezúttal nem írnál kivételesen valami eredetit nekem?

Ugyanis a sablonszövegeid és az innen-onnan összelopott beszólogatásaid már 1 hét után unalmasak.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.30. 20:25:59

@Trójai:
te nem veszed elég komolyan magad - szerintem tarts tisztítókúrát, léböjtöt, és próbálkozz a fényevéssel

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.30. 20:36:12

@Trójai:

Akkor tudod, hogy nagyon bírlak. Írjál nekünk egy rövid posztot, hogy mihez tartsuk magunkat, arról.

Trójai 2010.06.30. 20:44:56

@Zsit (nyau és rémizé):

Tévedés. Én titeket nem veszlek komolyan, nem magamat.

@Panther_V:

Húha. Nyílt színi vallomás? Én is bírlak, de csak mint barátot tudod, csak semmi buzulás. Ha lehetséges, továbbra is a megszépítő messzeséget választanám jövendőbeli kapcsolatunkra nézve.

A felkérést köszönöm, de félek nem tudok neki eleget tenni. Grafomán lévén különben sem állnék meg 10 oldal alatt.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.30. 20:55:17

@Trójai:
akkor valami probléma lehet a látásommal*, mert a metakommunikációs jeleidet nehezen értelmezem - így írásban

*ami egy ilyen vén szatyortól nem is meglepő

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.30. 20:58:55

@Trójai:

ó, te beszélsz te fasz, aki unalmasabb gregpalnál!
a szar klisé válaszaidat már előre tudjuk, te lengyelországban dolgozó személyzetis!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.06.30. 21:06:01

@Trójai: vagy mondjuk....szociológiára?
amúgy ismételten konstatálnám, mekkora egy ótvar álszent képmutató kétkulacsos svihákgecó vagy te...frickblogon teszed az agyad, és elítélően, méltóságteljes megvetéssel nyilatkozol az "öncélú anyázásról" és a mi kis "infantilis játszóterünkről", aztán meg jössz ide suttyomban oltogatni? megkérdezném, hogy nem sül-e le a képedről a bőr, ha nem tudnám, hogy mély átéléssel vagy képes a cigányság nyomorúságos helyzetéről értekezni, miközben a fontos szavaknál a polgárok pénzén vett ájfónnal kopogtatod az asztal üvegét...

Yvettebabacool 2010.06.30. 21:08:32

ennek ez a kommunikacio-androgun kombo a psziches himvesszeje.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.30. 21:15:00

@Yvettebabacool:

nehezen, de ellopta ezt a kifejezést is tőlünk, bár teljesen rosszul használja!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.06.30. 21:22:30

@Csönd-Nesz-Rizs.®: valamiért él benne az az elképzelés, hogy mi is türelmesen, udvarias bólogatással végigböngésszük a négyoldalas okoskodásait....szerinted sejti, hogy általában az első és az utolsó sor, ami a lelkihányásaiból méltónak találtatik az átfutásra?

szanalmas 2010.06.30. 21:53:51

@Trójai:

Melyik szó zavart össze pubi?!

Trójai 2010.06.30. 23:19:17

Nocsak, nocsak, már az egész bagázy összegyűlt a tiszteletemre?

Sok lúd disznót győz?
hehe

Röff

@Zsit (nyau és rémizé):
na látod, ez nem az én bajom

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
nem lehet mindenki magyarországi bróker

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Én nem oltogatok fiam, csak jöttem ide röhögni. De ma elég gyengén hozzátok a tőletek megszokott -alantas- szintet.

@Yvettebabacool:
Mindig csak a hímvesszőkön jár az eszed?

@szanalmas: az összes :)

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.01. 02:23:10

@Trójai:

Jellemzô, hogy ezzel a buta mondással jössz. A libahús köztudottan értékesebb mint a sertés, illetve esetedben ártány.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.01. 05:13:38

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Hőkkenten nem ismerek rá a xilluci blogra, most már annyira nyilvánvalóan paródia, hogy xilluci vagy Babarczy Eszter vagy Radairossebb vagy a kettő között.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.01. 10:54:23

@Frick László Emlékzenekar:

xilluka törölte a blogját

mőőőőőőőőőőőőőőhehheeee

Trójai 2010.07.01. 15:13:47

@Panther_V:

A "buta mondás" szakszerűen elnevezve: közmondás, szólás.

Jelzem, hogy fent emlegetett közmondás tartalma nem a liba-, valamint a disznó húsát, illetve értékét hivatott összehasonlítani, hanem teljesen más tartalommal bír.

Amúgy annak oka, hogy visszautasítottam megtisztelő kérésedet, az, hogy annak idején az ötödikeseim jobb fogalmazásokat írtak, mint az itteni posztok. Igaz kevesebb helyesírási hibával.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.01. 22:13:15

@Trójai:

Ismeri azt a szólást, hogy a nád susog, magának meg a kurva anyját?

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.01. 22:17:46

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

A telefonszámát legalább meghagyhatta volna a hülye kurva.

@Trójai:

Na mutass egy hejesírási hibát te vén fasz grammarnáci!

Trójai 2010.07.02. 10:10:15

@Panther_V:
igazán nincs mit

@21méter: most már ismerem a szólást, köszönöm. (a kurva anyádat eddig is ismertem)

@pixelpiréz plüssvitéz:

javaslom sajátítsd el az irónia és a szarkazmus kifinomultabb formáit is. (értsd: kevésbé egyértelmű, direkt és gyerekesen primitív)

szanalmas 2010.07.02. 10:15:12

@Trójai:

És azt ismered, hogy ha olyan messze laknál mint amilyen hülye vagy, sose érnél haza?!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.02. 23:04:03

@Yvettebabacool: de meg ám! holnap délután kiderül, mi lett a foganattya!

@Trójai: bwuhahah, remélem azért húztál egyet a gatyón, hogy ilyen bátrat mertél mondani...amúgy meg elég visszatetsző, hogy csak azért fikázod pirit, mert piszkos a vére!

Trójai 2010.07.03. 10:21:10

@szanalmas:

Ismerem igen, ez is elég régi. Valami kreatív és önálló nincs raktáron véletlenül?

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Nem mondtam én semmit, csak írtam, ezért felvetésed nem helytálló.

Na de szőrszálhasogatást félretéve, melyik az a piri? "FIKÁZNI" nem szoktam, főleg nem "piszkos vér" miatt.

szanalmas 2010.07.03. 10:27:08

@Trójai:

Azt nem értenéd meg bazmeg!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.03. 16:08:24

@Yvettebabacool: nem tölt be ez a szaros egyetemi honlap, a sok suttyó raszta befagyasztja!

Yvettebabacool 2010.07.03. 16:25:45

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: najo, azert tudosits, a sok geek meg huzzon le a webrol vegre, a nagyok akarnak jatszani!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.03. 16:54:51

@Yvettebabacool: egyáltalán nem vagyok biztos a továbbjutásomban, tanulmányrajzban közepes vagyok ( ropeliker.deviantart.com/#/d2t5qxj, ropeliker.deviantart.com/gallery/#/d2t5r8n ), és rengeteg a szakközepes, jól skiccelő riválisom...

szanalmas 2010.07.03. 17:45:23

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Nem is tudtam, hogy a lédikarámból-e modellt ült neked, te kis huncu! Megnunáztad?! Wehehe.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.03. 18:12:29

de kurva jó kis alkotások!

index.hu/kultur/klassz/2010/07/03/autistak_hekkeltek_meg_a_kortars_kepzomuveszetet/

hehe, bazzeg, a kérdés, hogy a kortársak idióták vagy az idióták kortársak!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.03. 19:26:23

áhhhhhn, bennvagyok...blogtali jövőhét hétfőkeddszerdájának valamelyikén, kecsegék?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.03. 21:07:19

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

geccó, ezt meg kell ünnepelni!

az ötlet jó, irány a csettopik!

szanalmas 2010.07.03. 21:47:57

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Remélem te végre lediplomázol, hogy legyen egy értelmiségi még rajtam kívűl ezen a köcsög blogon!

Frick László Emlékzenekar 2010.07.04. 06:11:35

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:
Engem mért nem vettek föl rajz -ra? Mert akkoriban hiánycikk volt a 6B-s ceruza és beértem 2 B-sel és ilyen un "tónusgyengék" lettem a rajzaim. valamint szép ruhában mentem felvételizni és kezdés előtt ott ültem a kurvasok csaj között a folyosón. Eséllyel az felvételizett, aki befejezés előtt negyedórával kopogtatás nélkül félrészegen, zsíros farmerben és retkes bőrdzsekiben, zsíros haját a mocskos tenyerei között söndörgetve lazán odalépett az elnökséghez és kért egy (persze puha) szenet meg egy papírt, mert azt se hozott és SHUITTT fölszálkázta kb 5 perc alatt a vén faszit, meg három perc alatt a terem sarkát, aztán odakönyökölt beszélgetni a felvételi bizottsághoz. Így lényegében a földrajz felvételije tökmindegy volt (nem is tudott semmit) föl is lett véve. Gondolom, ma annyi a különbség, hogy a lányok nem mikiegeret tudnak kopírozni vajpapírral (a fent leírt faszi mellé még egyet vetek föl s a többi aztán mikiegérrajzolós lány lett, hogy ez a két faszi válogathasson a házinyusszkókban)
MŰŰVÉSZNEK KELL LENNI MINDENESTÜL
és szerez 6B-s cerkát de méginkább jó szenet! (a ficzkó a hálózatirajzot iss szénel csinálta, de kevesebb vonallal, mint ahány tárgy összesen vót, 2 szekrény meg hat hasáb meg kocka meg ilyesmi)
Pedig utána milyen jót hánytam a Béke tanszék látogatás következtében!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.04. 08:26:59

@Frick László Emlékzenekar: szénnel tízperces lendületrajzokat gyártani a könnyű út, aminél aztán csak elrontani könnyebb, a kidolgozás során...egyébként hálásan olvasom, amit írsz, a legtöbb fel-nem-vett keserű fintorgások közepette a protekcióra hivatkozik, de a helyzet tényleg bonyolultabb..beszélgetés és találkozás a vizsgabiztosokkal csak most lesz, úgyhogy még van időm előtúrni valami lájkmájfájör hipófoltos pólót, és olyasféle mozgáskultúrát fölvenni, mint Jonny Deppé volt a karib tenger kalózaiban! ja és ki kell gondolnom valami nagyvonalú baromságot, amit foghegyről odavethetek, mint művészetszemléletet, állítólag az is bejön!

pirlipat 2010.07.04. 13:01:05

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Képzőre felvételizel, Alekszej? Sok sikert, állítólag a harmadik körben már nem nagyon szokták kiszórni az embert. :-)

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.07.04. 13:12:54

@pirlipat:márpedig minimum húszat kénytelenek lesznek! de nagyrészük remélhetőleg színestatyós pirszinges punetti lesz (ehehe!), akiknek a beszédkészségéről és kreativitásáról van talán némi fogalmunk!

szanalmas 2010.07.04. 15:40:46

@pirlipat:

Pirlipat, az avatarodon te vagy?!
Hasonlítasz Rákosi elvtársra, mondták már?!

Trójai 2010.07.05. 16:57:23

@szanalmas: tégy egy próbát és ha mégsem érteném meg ne szívd mellre, én is sok értetlenkedésed felett szemet hunytam már.

@Yvettebabacool: Hiszek neked!

Yvettebabacool 2010.07.05. 18:31:29

@Trójai: szerintem hazudsz, nekem sose higyj!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.07.05. 20:02:42

@szanalmas:

Mii vaan?? Te értelmiségi vagy?? Már baszlak is ki azonnal!

@Trójai:

Mi itt soha nem irónizálunk! Minden halálosan komoly! Hátnemigazmár ezasok buzi!

szanalmas 2010.07.06. 09:39:22

@pixelpiréz plüssvitéz:

Irigykedsz gecó! Nem lehet mindenki juhász mint te!