Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Zsidó Nép [bevezetés az előhangba] (részlet)

2010.04.26. 08:00 Frick László Emlékzenekar

 

Mielőtt még a zsidókról való tudományos, ethnográfikus dolgozatomat megejteném, azonnal sietek leszögezni, hogy maga a magyar szó is héber eredetű, amint erre a nagy reformáta tudósunk Otrokocsi Fóris Ferenc Origines Hungaricae c. híres latin nyelvű könyvében (1693) rámutat. A héber szókincs számtalan szava az ős-eleven magyarból eredeztethető. A magyar szó a héberből került vissza anyanyelvünk mérhetetlenül gazdag kincstárába. Amiként pl az észt is magyar törzsökű nyelv hiszen maga az Estoinia is Esthonja [Esthonnya] azaz az est hazája (ti a téli, egész napot betöltő éjszakák) valamint az a tény, hogy Őshazánktól Esthonja Nyugatra esik. Visszatérve a magyar szó visszaeredeztetésére a héber gur ige főneve a magur    káldeus alakja a mager , azaz maimagyarul szomszéd. A magyar nép Arameában a szírek, káldeusok szomszédságában élt. Pápai Páriz Ferenc (1708) a magyar írást, a névelőt, az igei személyragokat hozza fel bizonyítékul a magyar és a héber nyelv rokonságára. (Akit bővebben érdekelne a magyar őseleven nyelv, amiből a világ nyelvei származnak, a jellegzetesen magyar tudomány, a nyelvöszehasonlítás után tallózzon.)
 
Amerika is magyar eredetű szó, arra utal, hogy a Zöldtáj Szigeten [Grönland] is túlevező szkíthák [ősmagyar nép-törzs] imígyen kiáltanának, mármint a hátrébbi ladikokban ülők: Á, merik, a’[= ott] –mármint a ladikból kifelé a szivárgó óceánvizet.
 
Van egy igen jellemző amerikai mondás a magyarról, ami lényegében szintén a magyar és zsidó nép megbonthatatlan egymásbólszármazásának köszönhető: Nincsen szükséged ellenségekre, ha a barátod magyar. Ezen amerikai jómondás Kaliforniából, Los Angeles városának Hollywood nevű kerületéből ered és az amerikai filművészet olyan nagy magyar alakjainak piacimagatartásán alapszik, mint Adolf Zukor a Paramount birodalom megalapítója, ZsaZsa Gabor vagy a Zucker Bros. 1929 óta csaknem 140 alkalommal jelöltek magyar gyökerekkel rendelkező művészt Oscar-díjra, és harminc esetben meg is kapták ezt a legmagasabb elismerést az amerikai filmakadémiától. A filmszínészek sora Lugossy Bélától László Viktoron át Kertész Tamásig nyúlik. Az operatőr Zsigmond Vilmos és Kovács László, a rendezők garmadájátt olyan nevek fényesítik, mint   Cukor György, Kertész Mihály   vagy Pál György  , a sci-fi műfajának hatszoros Oscar-díjas atyja. Gyártásvezetőket is jegyez az ipar, napjaink Vajnai Andrástól visszafelé, egészen Paszternákig és a szintén Jóska, ám forgatókönyvíró Eszterhásig. A hollywoodi film zene szerzőjeként pedig a háromszoros Oscar-díjas Rózsa Miklós neve ugruik be mindenkinek, akinek Gersli [Gershwin] Gyurka nem ugrik be hirtelen. William Fox, a 20th Century Fox “szülőatyja", aki Fried [Fogsz]Vilmosként (1879-1952) aki gyermekként született a hegyaljai Tolcsván   , mindenekelőtt filmgyártó stúdióvezetőként írta be a nevét a mozgókép aranyoldalaiba.  
. A másik nagy, magyarokról való mondás megintcsak Hollywood [Hollóföld] –ból való, miszerint a magyar az,. aki mögötted jön a forgóajtó előtt és előtted lép be az épületbe abból.
 
Hahn [Hón] Aranká-t tényleg is Arankának is becézte magyar szüléje, Lora. 
 
 
 
 
A zsidó nép fejlettsége a fentieknek megfelelően övezetes. Legeslegfejlettebb a hollywoodi zsidó. A hollywoody zsidó is némi öniróniával ábrázolja magát, lásd az Amerikai Piték chaplini mélységű jeleneteit, amiben Az Apa egy élő eleven nagybajszos-összenőttszemöldökű-szemüveges farsangi maszk, ennek ellenére példátlanul messzemenően tolerálja serdülő fia hormonáliseredetiségében természetes szekszuális túlfűtöttségét. Egy mellékmondatban ráfordulva a tényre, miszerint a legfejlettebb hollywood-i zsidók mind magyarok voltak, gyorsan a Warner Brothers Amerikájára A Keleti Partra száguldunk át, ahonnan a mi számunkra leginkább rokonszenves, mert magyar származású, Woody Allen [Hódi Alán] életműve a figyelemre méltó. Woody Allen filmjei azért egy kicsit bonyolultabbak és némileg is meg nemileg is elvont értelmiségi szemléletet tükröznek. Ez lehet az oka annak, hogy a Warner bros más vetületben is ábrázolja ezt a világot, gondolok itt elsősorban a Goodfellas [nagymenők] című filmben Nyírő Róbert legendás alakítására. Meg kell említenünk, hogy az övezetességnek megfelelően a Keleti Parti Rajzfilgyártás (szintén Warner) majdnem olyan örökbecsű, mint A Nyugati Parti, de azért a Lonley Tunes-ban ott van a majd is meg a nem is Walt Disney [Váltó Gyienes azaz Dénes]-hez képest.
 
Leges legeklatánsabb példa azonban arra, hogy az amerikai nép mennyivel is fejlettebben tekint a zsidókérdésre, az a Stiller Benjámin alakítása [Bekúr], szintén Nyírő Róbert mellett az Apádra ütök [Meet The Parents] című filmben. Az Apádra ütök-ben az amerikai patrióta karikatúraszeű őszinteségben hajlik meg [Az após, Nyírő Róbert] a csetlése botlásában is szellemesebb zsidó irónia előtt.
 
 Egy pillantás a magyar Al Pacino-ra Bródy Adriánra és máris a nú oak-i repülőtéren találjuk magunkat, ahol az elsőosztályú zsidó nép a Jewish Council támogatásával forgatott B ill. C-D-E-kategóriás filmben fogadja az óhazából megtérő rokonságot, akik böfögnek, de még finganak is, valamennyire hagymaszagúak, bár még a szagosfilm jelensorok írása közben kisérleti stádiumba van, de a virtuóz képi megjelenítésnek köszönhetően szinte érezzük a kibucnyik konyha fokhagymaillatát lengeni a távoli szegény rokonok fekete posztókabátjairól. Idő és hely hiányában sajnos most meg kell húznom a bekezdést a zsidó lakodalom, mint műfaj fergeteges fejlettamerikai ábrázolásának néhány példájáról, hogyan gomolyog át az a göröglakodalom képivilágába (Haifától [Hajíts Fát] Pűreusz [PőreOszlop] egy szép nap komppal) és csak utalok arra, hogy a néger afroamerikai filmművészet nagy alakját, Mórffy Edvárdot is ezek ihletik chaplinisztikusan örökérvényű megjelenítéseiben (gondolok a nagyokat fingó nagybácsira…, amit szintén ő alakít Bölcsek Kövéré-ben) .
 
Hogy mégis, A Keleti Part mennyire tökös tud lenni, arra Howard Stern [Holjárt 'Sten] a példa, aki időszámításunk, azaz a Matula Magazin megalapítása előtt évszázadokkal már az éteren keresztül szopatta a hallgatóit illetve konkrétan élveztetett el egy hallgató lányt, akit a mélynyomógyártás akkori hiányosságainak következtében a basszládára ültetett.
 
Ki tagadhatná, hogy aki atlettatrikóban így mutat, az nem magyargyökerű?
A kevésbéfejlettség fokait követve jut le az ember Európa (ősi magyar szó: Éj-Röpte, ti. hogy az óhazától Nyugatra fekszik) ódon platójára. Az Óhazában készülő, mondjuk német kooprodukciós filmekben az önkielégítés mint olyan elfogadtatása mellékszálával párhuzamosan zsidó öniróniának egy inverz változata figyelhető meg, amiben az Amerikából érkező rokonok pálmafás ingben vannak és azt hiszik az óhazai rokonokról, hogy még mindig egy tehénszaros kibucban, koedukált nagy hálóhelységekben fiúk-lányok vegyesen élnek. ( Ha én írhattam volna a magyarokról való tudományos cikket, elidőzöm a kérdés körül, hogy a kétségtelenül ősmagyar eredetű zsidó önirónia hogyan tudott kikopni illetve atillazsinór szakgajtóan patetikussá nemesedni A Magyar Vérzivatar századaiban. A magyarfikázásban kétségtelenül felfedezhetni némi önironisztikusat, főleg a Morvai  Krisztina-legecizésekben, de föl nem foghatom, legfejlettebb matulista-fikaista gyermekeink hogyan tudnak elmenni észbevétlenül a tény mellett, hogy a mai Magorországon a legtöbb szép zsidó zsoltáréneket óhéber nyelven, azaz magorul éneklik reformáta istentiszteletek kereteiben. Igen, a Hegedűs Lóri és apukája is. ) .
 
Minthogy az Óhaza, Izrael Állam ha nem is geológiailag, de eszmeileg mindenképpen Európa első bástyája, akkor innen már csak egy ugrás Egyiptom , ahonnan MagorVezess [Mo’zess Moses] őseinket fölvezeté Kánaánba [kanna állán –azaz jó bor terem s issza a férfi kannaszám].A korabeli öltözetek elkülönböztetésében járatlan Az Exodus [Ezt Húzd Oszt! ti a sátrak csoroszlyáit] ánbrázolásában az egy fejjel magasabb és sokkal izmosabb férfiakban különböztetheti el ősapáinkat a kis genya egyiptomiaktól, akik SS-sturmbandführerhangon visítozva ugrabugrálnak le a rájukrogyó Vörös tenger vízfalai alatt.
 
Ajánlott irodalom: Sylvester János Grammatica (1539); Gelei Katona István (1589-1649) reformáta predicator és tanító Összes Művei; Debreceni Grammatica (1790) Hofmannsegg, J. C. v.: Reise des Grafen von Hoffmannsegg in einige Gegenden von Ungarn bis an die türkische Gränze (1800). Horváth István: Rajzolatok (1825) Monthy Python: Brályen élete, Fran Drescher: The Nanny

48 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr11941649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.04.26. 09:33:30

faszon ezbtúlhosszú, az uram is trikós ember csak a maygart nem érti

LucecitaGonzales 2010.04.26. 13:02:51

Az atlettatrikó jó szó. Glottgatyával meg még jobb.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 13:03:21

Hihetetlen szinteken mozgó poszt, csak gratulálni tudok!

Volt, aki végigolvasta?

Frick László Emlékzenekar 2010.04.26. 13:05:50

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: Hálistennek a A Bevezetés előhangjának további részleteit Dr Gájricsi [gallyreccsent] Dezső fogja parfreálni , én majd csak ott következem, amikor Bácsfi Gyiána mentálhygénés fejlődéséből levezetem azt, hogy Baló György a felelős azért, hogy Morvai Krisztina eltávolodott a leszbiházasság pártolsnak a gondolatától. Egyáltalán, Baló felelős és kész. És ráadásul Krisztinke már a Váltakozó Korban van, míg Bácsfinak nem sok pénzt kell költenie muschiflutschra.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.26. 13:07:12

@lucecita gonzales: Az atletta ősmagyar fejtése: Át lett a (pántja a vállon)

Frick László Emlékzenekar 2010.04.26. 13:08:28

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Még én is most olvastam át először é javítottam is pár hibát, pl a Howardot e-vel írtam, mert már az Angol helyesejtés: az amerikai c dolgozatomra kancentrésn.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.04.26. 13:18:11

@Frick László Emlékzenekar: Az uram ilyen mende-mondához melyben a magyart a zsidókhoz hasonlóan az elválasztott néphez hasonlítják csak töménytelen alkoholos szinten tud eljutniazaz ez egy tőrőlmetszett hazafiatlan gondolkodás, például az én faterom egy magyarul egy kukot sem tudott és mégis atlétában végezte, ja dugd fel magadnak az előszó-ba-falat

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 14:05:33

@Frick László Emlékzenekar:

nemtom, mé van ez, ezeket a posztokat kurva gyorsan akarom mindíg megírni, közben ki kéne élvezni a dolgot. Úgy tűnik több ötletem van, mint időm....

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 14:30:17

Akinek az ereiben örmény vagy zsidó vér nem csörgedez, csak lúzer lehet. Kérdezzétek draggert, ő is büszke a koblenzi zsidó felmenőire, hiába antiszeminta!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.04.26. 14:36:25

@Csönd-Nesz-Rizs.®: csak ityeg.

@radairosseb: akkor te sem vagy egy tipikus lúzerka, dragon meg a húgod mi??

magyar-magyar szótár 2010.04.26. 15:44:49

@lucecita gonzales: Annyira öreg vagyok, hogy kisfiúkoromban még láthattam egy glott-tornadresszt tanyasi lányon. (a tanya az olyan faluhelyen, mint Cinkotának Pécel) A nővérétől örökölte s az volt egyben az alsóneműje, az anyja ráadta szeptember első hetében, tornaórán pedig addig vetközött. Valami frenetikusan domborult rá a puncira. Csak mi még kisrácok voltunk és nem nagyon tudtuk, hogy minek is...

magyar-magyar szótár 2010.04.26. 15:47:34

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: Jófelé kapisgál az urad, pont erről volt szó a vallásimarketingben: reformátáink azért domborították A Kiválasztott Néppel való rokonságot, hogy optikailag a pápistáknál korábbról származtassák magukat
A magyar szombatista szektában (Péchy Simon, Bethlen Gábor kancellários-számvevője vóltan az) aztán ki is teljesedett ez a kiválasztódottság, csak ezeket még a reformáták se szenvedhették...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 17:46:12

@magyar-magyar szótár:

óránként elolvasok egy fejezetet. egész jó írás, de kurvaég, hogy csak néhányan rágják rajta át magukat!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.26. 20:20:51

Hát Frick legnagyobb élő rajongód vagyok, de háromszor kellett nekifutnom, magvas egy szöveg. Tudományos munka.
Nem aprózod el.
Gratulálok hozzá,az agyad elképesztő.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.26. 21:31:20

hát-hát, csak a zöldfülű veszprémi tajparasztnak nincs nyafognivalója?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.26. 22:06:48

Hát gyerekek óriási megtiszteletés van.
Kint vagyok a blog.hu címpalon a legújabb förtelmemmel.
Azóta sírunk. Az egész család.

"che" című blog az én vagyok. Förtelem. SZégyen.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 22:17:14

@gájricsi dezső:

te ótvar fasz, te állat!
tudod te, ki votl az a kibaszott che?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.26. 22:17:46

@Csönd-Nesz-Rizs.®: innentől nehéz az ellenzéki lét, bár ha ezt is te zsaroltad ki, akkor nincs gond.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.26. 22:18:27

@Csönd-Nesz-Rizs.®: én,

van olyan nickem is, azon akartam először írni, csak olyan fellengzősnek éreztem

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 22:20:21

@gájricsi dezső:

te jogász! te féreg! te őshüllő! hát baszódj meg!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 22:23:51

@gájricsi dezső: Ez a blog.hu is valami címlapgecis buziság?! Oda is be akarjátok szopni magatokat, tetvek! Aztán majd csudálkoztok, ha Fletó, dragger és a többi fikanickje is itt hagy bennünket a címlapbuzizásotok miatt!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 22:28:57

@radairosseb: Nem beszélve arról, hogy férfiembernek csak egy nickje van, te kaméleon! Te kétszívű, te Orbán Viktor, teee!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.26. 22:34:36

@Csönd-Nesz-Rizs.®: @radairosseb: Jól van, én se értem. Azt hittem a Rizs intézte ezt is, állandóan készenlétben van.
Teljesen jobbra tolódtam egyébkébként tegnap óta. Azt veszem észre.

Nem tudom, hogy kerültem oda. Elvileg holnapra dátumoztam a posztot, de valaki odatévedt az új blogra, régi nickes ismerős, (új nicken) és gondoltam megmutatom neki, ezért aktiváltam, és visszadátumoztam fél tízre.
De holnapi poszt.
Már mindegy.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 22:41:10

@gájricsi dezső: Komformista vagy, és már azt nézed, honnan csurran-cseppen, ezért tolódsz jobbra! Fogadjunk, már félre volt téve a malacperselyben a pénz biciglire arra az esetre, ha az LMP nyert volna!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 22:48:17

@gájricsi dezső:

mekkora vicc már, hogy évekig szídod az indexet, aztán hirtelen hopp....

poén, no.

írj valamit ide is, ricsi!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 22:54:10

@Nyunyóka: Ó, hatalmas totem, könyörgöm, ne alázz meg! A snapszer a mindenem, azt ne vedd el tőlem!

Na időszerű lesz elhúznod innen a ragyás képedet, még amíg van mit, barátocskám! Mindjárt itt az évvége, írj egy listát, hogy melyik tantárgyakból kell javítanod, hogy anyuci megvegye neked a kedvenc mountane byke-odat, amire annyira fáj a fogad!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 22:58:25

@radairosseb:

roller bazmeg, roller!

nyunyóka, cipőfűzés megy már?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.04.26. 22:59:26

@radairosseb: ugye fogtad, hogy a nickekről tett kijelentésedre céloztam? nem vagyok ugyanis teljes mértékig meggyőződve róla, mivel tudván tudom, a magadfajta ótvar bérkommentelők kifinomultsága közelíti egy a kredencben hagyott rothadó macskatetemét, amit a fajtád "rak el télire"...

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.26. 23:00:43

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Évekig azé nem szidtam.
Két hétig szidtam.
Szerintem itt is ki kéne próbálni.

A tegnapi posztot, azon a foson, (che) ide írtam, csak tartottam tőle, hogy nem elég jó, így áttettem oda.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.26. 23:02:57

@radairosseb: Van kettő a garázsban. Szoktam vele járni.
De most nem tudom, fidesz-kompatibilis-e?
Mert ha nem, akkor beadom a fémgyűjtőbe.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 23:06:27

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Nyehehe.

@Nyunyóka: Nekem nincs multinickem, csak tudathasadásom, de erről orvosi igazolást tudok mutatni. Ha Kalifornyában élnék, ez már elegendő lenne arra, hogy legalisan megéljek könnyűdrogkereskedelemből, így marad a színesfém, a luvnyák, meg persze a húzóágazat: a bodza.

@gájricsi dezső: Kilóra fizetünk érte, jobban jársz, ha a mi közvetítésünkkel válsz meg tőlük, mert mi így többet keresünk rajta, mint te. Ugye nem akarsz rossz színben feltűnni, aki nem támogatja a kisebbség gazdasági felzárkózását!

Amúgy nem írsz rosszul, ezt a másik blogjaidon is láttam. Ha levetkőzöd a címlapgecis sallangjaidat, szólok szörcsinél egy-két jó szót az érdekedben. Tudod, ha megígérem neki, hogy legközelebb síkosítót használok, szinte bármire hajlandó.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 23:09:06

@gájricsi dezső:

nohát, és mégis címlapos lett...

hehe.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 23:10:57

@gájricsi dezső:

már ne haragudj, de megjegyzem, a che blog a blog.hu szégyenfoltja, én azt hiszem törölnöd kéne.

te, és ki csinálta a dizájnodat? mert bőcsészjogászként nem hiszem, hogy a capslockig eljutottál volna.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 23:16:34

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Látszik is a dezájnon, sehol egy Capslock. Amúgy a kedvedért belenéztem a forráskódba, és elég sok spanja van a gyereknek, tuttkó fruttkó, hogy még hájas informatikus is van közöttük, nem te vagy az egyetlen!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.26. 23:26:52

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Milyen dizájn, nincs dizájn. Alapsablon. Annyi, hogy betettem fentre a paprikaszín fa helyett egy che képet.
Nem volt rá időm hogy molyoljak vele.

@radairosseb: Kösz, de mik a címlapgecis sallangok? a jerikó felemlegetése...azt tudtam, hogy sok lesz...meg ildi nénit is belevettem 6x.
Na mindegy hagyjuk.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 23:30:43

@gájricsi dezső: Cs-s-s-s! Nincs benne címlapgecis sallang, csak itt ezt szégyellni kell! Én is ellenálló vagyok, és utálom a címlapgeciket, tudtad!?

kigondoltam.blog.hu/2009/12/25/cimlapgecik

Irigykedni kell, különben feltűnő, hogy Római vagyok, nem echte magyar!

Amúgy a független alkotómunka híve vagyok, s így amondó, hogy ne befolyásoljon a címlap se negatív, se pozitív irányba! Jó úton haladsz, csak azért, mert kiteszik, még nem lettél szar ember! Nem beszélve arról, hogy lehetsz még anélkül is.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 00:08:12

@radairosseb: jól van no. Reménykedtem egy építő kritikában, tőletek az megtiszteltetés, tudod.

meg hát fostaliga az egész, de szarunk rá

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 00:19:37

@gájricsi dezső: Tudom, hogy mazovista vagy, azért nem szidlak, te cukipofa! Ahhoz viszont, hogy részletesen írjak, kellene a lakcímed, a telefonszámod, a bankkártyád száma és a pin-kódod. Vagy legalább el kéne pusztítanom minden piát, ami itthon van, amit igencsak megnehezít az, hogy holnap reggel biznic van, magyar idő szerint hajnali tízkor kelnem kell, és tíz óránál kevesebbet aludni nem egészséges!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.27. 00:45:34

Csak futtában jegyzem meg, hogy mostanában kétszer voltatok címlapon, és azóta a színvonal emelkedett. Címlapgecik vagytok, de ez nem baj. Tudományos olvasóként látok némi hullámzást a színvonalban, és a ketrec jót tett. No ennyit az ömlengésből, ágyő.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 01:25:26

@Levéltáros: Én ezt nem a címlappal kapcsolnám össze, hanem azzal, hogy the dragon (és különböző álnevei) már régen posztolt(ak). Amúgy őszinte tisztelettel adózunk neked az építő kritikáért, de ha még egyszer kifogásolni mered a színvonal egyenletességét, kimoderéllek az internetből, te hájfejű buzzadék!

Nem mondta anyád, hogy Bismarck óta kiment a divatból a bajusz, te süldő!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.27. 09:01:14

@radairosseb: Anyám, Johanna von Bismarck szerint jól áll nekem a bajusz. Tényleg ki tudsz moderá

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 09:18:17

@Levéltáros: Nyehehe.

Viccből bevághatnám a linket, amivel ki tudlak moderélni, de egyszer már eljátszottam ezt a poént, és úgy rémlik, a geccója törölte a kommentet csak azért, mert posztoltam a linket, és kár lenne ezért a remek hozzászólásért!
süti beállítások módosítása