Kigondoltam

Tiszteletet a Kigondoltam egyetlen normális szerzőjének! Aki nem is érti ezt az egész dolgot, hülye. Aki semmiképpen nem hülye az a Rada!

Segédanyag

Részeredmények

  • radairosseb: @annamari4063: Ami filozófiai, az nem tudományos. Ami tudományos, az nem alapos. Végül ami alapos,... (2016.12.03. 18:21) Diktatúra
  • radairosseb: @havaz.petty.rianás: Tudgyad kinek a nevében beszélel, dagadt! (2016.11.10. 19:31) Stephen Hawking
  • havaz.petty.rianás: @-bobolysza-: Örülök, hogy vicces kedvedben vagy. (2016.10.11. 09:53) Ötórai tea
  • radairosseb: @elbaszottangyal: Metrószeszkulárisokat nem kérdeztünk a szarukról. (2016.09.29. 11:48) Értelmiségiek
  • radairosseb: @Kadarka Jánoska: Azt hogy bírja a kimagasló erkölcsi érzéked, hogy agyatlan parasztnak tartod a s... (2016.08.31. 21:03) Ilyen volt a színfalak mögül
  • annamari4063: A szerző kinyilatkoztatott és eltűnt. Ez bizony szomorú. (2016.08.03. 13:57) Világvége

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Diktatúra

2016.10.11. 10:41 havaz.petty.rianás

dictator.jpegA diktatúra fogalma a fellelhető vonatkozó irodalmakban hibás. A diktatúra mint olyan az akarat érvényesítéséről és nem a hatályos törvényekkel való szembenállásról vagy azok figyelmen kívül hagyásáról szól.

A diktatúra alapja nem a központi személy, hanem a tömegakarat. A diktátor a tömegakaratot koncentrálja és fejleszti tovább és vetíti ki azt újra a tömegre. Magyarán szólva nem lehet ott diktatúrát csinálni, ahol arra nincs tömeges igény és befogadókészség.

A diktatúra esetében a tömegakarat a hierarchikus társadalmi berendezkedés felé tereli az adott országot, mely akaratot előbb-utóbb egy önjelölt felemel, magához vesz és formál. Fontos megjegyezni a diktatúra kialakulásának ezen, evolúciós jellegét, lassú de biztos és visszacsatoláson alapuló természetét. Az igazi, mély diktatúrákat lassan, de biztosan alakítja ki a diktátor, úgy hogy közben folyamatosan iterál a néppel.

Fontos a diktatúra kialakulásának dinamikája: egy pont után, mikor már a diktátor nem a tömegakarat után kullog, hanem a tömegakarat megy a diktátor után, akkor beszélünk személyi diktatúráról, előtte a többség diktatúrája valósul meg. Az átmenet szinte észrevehetetlen, de mikor megtörténik, a rendszer további elemei szinte maguktól épülnek ki.

A diktatúra legfontosabb eszköze a tömeg manipulációja. A diktatúrának három alappillére van: az első az ideológia, a második az ellenségkép, a harmadik a megosztás.

Ideológia: ennek egy könnyen megérthető és nagy tömegek által is emészthető eszmerendszernek kell lennie, egy életfelfogásnak, világszemléletnek vagy teremtéselméletnek. Az ideológia alapja lehet például a kommunizmus, a kereszténység, az örök jég elmélete vagy az öngondoskodás és mástól nem függés ideológiája. Fontos, hogy a tömeg az ideológiát gyorsan magáévá tegye és minél jobban azonosuljon azzal. A diktátor az ideológia megismertetője, részletes bemutatója és védelmezője.

Ellenségkép: Az embereket folyamatosan ellenségképpel kell ellátni. Az ellenség az elfogadott ideológiára veszélyt jelentsen. Az ellenség lehet külső, idegen természetű, de persze folyamatosan fenn kell tartani a belső veszélyeztetettség érzését is, akár hisztérizálás útján is. Ha az egyik ellenségkép elgyengül vagy a diktatúra miatt annak szereplői elfogynak, akkor mielőbb találni kell egy másik ellenséget. Biztos, ami biztos, érdemes egyszerre több ellenséget is definiálni. Az ellenség a MI és TI alapvető emberi viszonyulás érzését szolgálja. A diktátor az ellenséggel szembeni védőerőként jelenik meg a képben, aki mind a tömeget, mind az ideológiát képes megvédeni.

Megosztás: Találni kell egy vagy több olyan tengelyt, ami mentén a tömeg megoszlik. A túl egységes diktatúra túlzottan nyílvánvaló és hamar a diktátor ellen fordulhat. Ellenben ha a tömegen belül folyamatosan megosztó pontokat talál a diktátor, akkor a tömeg nem a diktátor ellen fog fordulni, hanem a nép egymás ellen fog ellenségesen viseltetni. Kialakulhat az a helyzet, amikor az emberek egymást hevesen gyűlölik, viszont mindenki egyetért az ELNÖK személyében és szereti őt. Érdemes egy vagy több kisebbség ellen fordítani a tömeget, amely így biztonságban érzi majd magát és bátran el tudja tiporni a kisebbséget. Fontos, hogy a kisebbségeket is egymás ellen fordítsa a diktátor, így garantálva azok egyet nem értését és lassú mozsolódását, ideológianélküliségét. Megosztani mindenkit lehet, csak az érdekellentéteket kell megtalálni és kihegyezni. Fontos például a diktátort kölülvevő első és második kör folyamatos megosztása is, így garantált hogy azok erőiket egymás ellen és nem a diktátor ellen fogják fordítani.

Az ideológia, ellenségkép és megosztás hármasa egymásba folyik és egymást erősíti, végsősoron a diktátor javát szolgálja. Megfelelő adagokban elhatalmasítva és az adott elemeket jó arányban használva a diktátor egyeduralma hosszú évekre garantált.

Egy dolgot nem tudnak a diktátorok uralni, az pedig az a fránya idő.

69 komment

Címkék: csokoládé diplomácia candida belépő chaplin fenyőgyöngye belzebub

Ötórai tea

2016.08.29. 19:02 havaz.petty.rianás

 fiveoclocktea.jpgA nők körmönfontak; soha nem azt akarják, amit mondanak, és soha nem azt mondják, amit akarnak. Történt, hogy Bedford hercegnője túlzottan hosszúnak találta az ebéd és a nyolc órakor foganatosított vacsora között eltelt időt, ennek következtében elrendelte a teaidőt, pontban öt órakor, aminek végső célja a szendvics- és süteményevés volt 

Az ötórai tea hamarosan az angol arisztokrácia bevett szokásává vált. Innen már nem kellett sok, hogy az 1800-as évek végére robbanásszerűen elterjedjen és nemzeti tradícióvá váljon.

Régen az ötórai tea teafű szakszerű leforrázásával történt, majd rövid  várakozás után egy kevés tej hozzáadásával tompították annak csersavas ízét. Ilyenkor el lehetett gondolokodni az aznap eseményein. Felettébb kellemes környezetben, erre a célra készített teáskészlet mellett, teáscsészével a kezünkben lehetett mérleget vonni a napi teendők után, valamint egy kicsit elidőzni a tej által okozott emulgációs felhő által kirajzolt érdekes, álomszerű térformákon.

Mára már ez a nyugodt, lélekemelő és összegző szokás, mely felkészített a vacsoráig elvégzendő feladatokra átalakult: az angolok gyorsan (természetesen cicás bögrébe, véletlenül sem teáskészletbe) forró vizet löttyintenek egy filteres teára és a tea kioldására nem várva, türelmetlenül agyoncsapják az oldatot a hideg tejjel.

A legalja bevándorló indiai és pakisztáni hordák egyenesen tejben főzik (!) a teát, az európából beáramlott olasz hordák pedig meghonosították a kapszulás tejes teát, ami valljuk be, kulturális bűntett.

Szörnyű látni az eredetileg kialakult finom, kulturált szertartás lassú de biztos erózióját. Lássuk be, mindent elrontott a bevándorlás!

 

132 komment

Címkék: nők bevándorlás barbár hagyomány muszlim indiai patkány vonóhorog emulzió korcsosulás tőgyváladék barkácslámpa

Értelmiségiek

2016.07.28. 11:51 havaz.petty.rianás


entellektuel.jpgÁltalában kocsmákban ülő, szétesett emberek, akiknek világvége  fájdalma van és borgőzös éjjelek után nincs más dolguk, mint a henyélés. Nem vetik meg a narkotikumokat sem, ráadásul liberális eszméket vallanak. Az értelmiségi kizárólag bölcsész, azon belül is az ELTÉN kellett, hogy végezzen, irodalom szakon, olyan témában amit régi  időkben a hóbortos főurak kedvtelésből tanulmányoztak.

Senki más nem értelmiségi, a többiek 'futottak még' kategória. Egyedül talán olyan karok rúghatnak labdába, mint a filozófiatudomány vagy nyelvészeti karok. 

A bölcsész általában nagyon részletesen és sokat tanul, olyan tudást magába építve, amit biztosan nem lehet a világban hasznosítani. Ettől függetlenül mindenről van véleményük, úgy érzik, hogy mindenben ők a mérvadók és mindenki mást lenéznek, kritizálnak.

Diplomamunkáikat elsősorban maguknak és egymásnak írják, a tanáraik semmibe veszik azokat, ivászat  közben nagyokat nevetnek diákjaikon.

Diplomaosztás után azonnal munkanélküli segélyért folyamodnak, majd takarítóként vagy hamburger árusként tengetik életüket, szomorkodnak a világon, később valamilyen szakmt megtanulva próbálnak boldogulni, így buszvezetők lesznek vagy biztosítási ügynökök, esetleg temetkezési ügyintézők.

A legrosszabb típus egy idő után mindent a társadalomra fog, gyűlöletében vidékre költözik tanyán lesz földművelő, raszta hajat növeszt és füvezik. Az ilyen, földfekete-körmű, mosdatlan értelmiségiek gyertya mellett olvassák vályogházba lehurcolt könveiket, lavórban mosakodnak, sajttermelésre vagy lekvárfőzésre adják fejüket és álvidéki álőstermelőkként közeli falvakban adják el a városi vegánoknak és hasonló 'tudatos' vásárlóiknak kétes termékeiket.

Elméleteik nyomában a romlottság, a liberális bűz és káosz terjed el, tönkreteszik a világot, számukra a régi értékek, mint a kereszténység, a hazafiság  és a családi kötelék semmit nem ér, támogatják a homoszekszualítást és a többnejűséget!

Vigyázzon mindenki a értelmiségiekkel,  mögöttes szándékaik rendkívüli  veszélyeket hordoznak!

156 komment

Címkék: sólyom tarja habcsók varangy levéltetű virágminta

Világvége

2016.06.29. 22:22 Kadarka Jánoska

Van néhány világvégét hirdető szekta, mindegyik szerencsétlen hülye, akik szerint hamarosan eljön a végítélet. Dátumot is szoktak megadni ehhez, aztán amikor nem jön be nekik, csinálnak egy revíziót. Kitolják a végdátumot pár hónappal, csinálnak egy újabb gyűjtést a hívek között, és újrakezdik a toborozást, elvégre arról nem lehet lehúzni egy újabb bőrt, aki már lemondott a teljes vagyonáról a világvége miatt. Szánalmasak. Bár ha a vezetőjük fele annyira karizmatikus, mint én, pénzügyi szempontból lehet néhány sikeres évük.

Aztán van a tudomány és statisztika, miszerint hárommillió évenként kapunk egy kisbolygót a seggünkbe, és vége az aktuális civilizációnak. Vagy ott van a jégkorszak-kutatók mondása, hogy hetvenezer évenként befagy a bolygónk. Ellentétben a mostanában trendi klímatudósokkal, akik szerint mindjárt felforraljuk magunkat, és majd emiatt pusztulunk ki.

Hát nem. Egészen máshogyan fog kihalni az emberiség.

2017. 12. 25.

Javaslom, hogy ezt a dátumot mindenki írja be a kis noteszébe, esetleg az elektronikus naptárába azzal a megjegyzéssel, hogy VILÁGVÉGE. Nagyban megkönnyíti mint a munka, mind a magánéleti programok szervezését, ugyanis ami ezen dátum után történik, azzal nem kell foglalkozni. El lehet fogadni a meeting requesteket, vagy meg lehet beszélni szuper programokat 2017 szilveszterére, nem lesz jelentősége. Akkor már nem lesz meg a világunk. 2017. december 25-én vége lesz.

147_mindennek_vege_1.jpg

Sokakban felmerül nyilván, hogy honnan tudom. Onnan, hogy mindent tudok. Azt is kérdezhetik egyesek, hogy ez biztos? Igen, ez biztos. A világvége konkrét módjára is sok kérdés vonatkozhat, de akibe egy csöppnyi józanész is szorult, az tudja, hogy a legfeleslegesebb tudás az, hogy miként halunk ki, ha egyszer biztosan kihalunk. Erről nem is írok többet. További részletek majd 2017. 12. 24-én jönnek.

22 komment

Ilyen volt a színfalak mögül

2016.06.04. 22:35 Kadarka Jánoska

Tegnap volt az első országos sírásóverseny, hadd nem mondjam, mennyi munkámba került, mire megszerveztem. Nem véletlenül nem publikáltam semmi szenzációsat itt az elmúlt hónapokban.

A verseny igazi céljáról nem adhatok ki semmi információt, de az remélem mindenkinek nyilvánvaló, hogy a legjobb sírásó-teamet nem azért kerestük meg egy országos verseny keretében, hogy a nyakukba akasszuk az aranyérmet. Csak a selejtezők és az elődöntők elvittek annyi energiámat, mint egy olimpiai pályázat előkészítése, és hát ismét hadd ne mondjam, azzal is ki foglalkozik. Hiába, aki ért a dolgokhoz, annak van munkája.

Most néhány kulisszatitkot osztok meg a kedves olvasóimmal a sírásóversenyről, aztán majd az okosabbak összeköthetik a dolgokat akkor, ha majd meglesz az az állami temetés is, amire egy ideje már készülünk.

Az első és legfontosabb tény, ami a híradókból kimaradt, hogy nem kamu sírokat ásattunk a sírásókkal, hanem igaziakat. És mi az igazi sír legfőbb ismérve? Igen, bizony, abba belekerül egy halott. Mégis, hogyan tudnánk felmérni a sírásók valós képességeit, ha tudnák, hogy csak gödröt ásnak, nem sírt? Sehogyan. A mentális erő legalább olyan fontos, mint a fizikai felkészültség, és higgye el mindenki, hogy ásni sokan tudnak, de sírt ásni csak kevesen.

146_ilyen_volt_a_szinfalak_mogul_1.png

Tehát halottak is voltak a koporsókban, amiket a sírásó-brigádok leeresztettek a sírokba. A nézők ezt persze nem tudták, nekik azt mondtuk, hogy a koporsókban homok van, annyi, amennyi egy átlagos ember súlya. A brigádokkal meg aláírattunk egy titoktartási nyilatkozatot. Ja, és remélem, nem kell külön kiemelnem, hogy muszáj volt koporsókat belerakni a sírokba, hiszen anélkül csak kiástak volna egy gödröt, amit utána betemetnek, és sehol a sírhant.

No de ki az, aki ilyen körülmények között válna meg a hozzátartozójától? Verseny, tömeg, szurkolók, és sehol egy pap, a méltóságteljes búcsúztatás lehetetlen. Ráadásul koszorúk se voltak, mert nehezítették volna az elkészült hantok pontozását.

Az okosabbak már kapizsgálják, igen, a megoldás a bűncselekmény. Felderítetlen gyilkosságok áldozatai voltak a koporsókban, aminek két igen fontos oka volt. Egy: nem kellett a hullák elrejtésével foglalkozni. Ha már úgyis volt egy verseny, ingyen elásták az összeset. Kettő: a tökéletes rejtekhely. Nincs az a rafinált rendőr, akinek az eszébe jutna, hogy egy sírásóverseny helyszínén keressen igazi hullákat. Mondom, a tökéletes rejtekhely.

Azt fedje jótékony homály, hogy kik fekszenek a sírok mélyén. Persze azok, akik figyelemmel kísérték, hogyan fogyatkoznak a posztok a Kigondoltamon, és hogyan tünedeznek el a szerzők innen, talán sejtik.

26 komment

Címkék: trianon triász

Hűség

2016.04.05. 12:08 havaz.petty.rianás

huseg2.jpgAz az igazság, hogy a fasz kivan a sok marketingestől. Képesek mindent pont az ellenkezőjére váltani, ugyanolyanok, mint a bolsik, a katolikusok vagy a politikusok.

Hűek lehetünk a hazánkhoz, egy eszméhez, valami nagyszerű dologhoz -lúzerek egy nőhöz is hűek lehetnek- de egy céghez, mobilszolgáltatóhoz vagy bankhoz elég fede dolog hűnek lenni.

Céghez csak a sárgák hűzésgesek, rá is basztak, évek óta stagnál a japán gazdaság!

Mégis , hogy engedheti meg a Kormány azt, hogy a hűség szót kisajátítsák a cégek? Hogy lehet az, hogy az emberek teljesen természetesen veszik, ha hűségnyilatkozatot dugnak az orruk alá?! 

Azt látom, hogy egyedül én utasítok vissza mindenféle kikúrt hűségnyilatkozatot, mások teljesen természetesnek veszik, hogy ilyen nagyszerű dolgot elcsökevényesítenek.

Ráadásul a marketingesek a hűségszerződéseseket jól átkúrják: aláíratnak egy bizonyos kondíciós listát, aminek negyedévente rendszeresen aláajánlanak az új vevőknek, így aki hűséges az hosszú távon rosszabbul jár, mint aki újra és újra csomagokat vált!

Tegyük helyére a dolgokat, és tagadjuk meg a hűségnyilatkozatokat, hűségszerződéseket, hűségkártyákat! Legyünk tudatosak, szóljunk minden egyes alkalommmal, mikor ezt a nemes fogalmat olyan környezetben akarják használni, ahova az nem való!

165 komment

Címkék: keresztény manga mandula lázadás kézilány sarlósvértest

Végre itt egy tuti lottó tipp

2015.11.14. 23:36 Kadarka Jánoska

Most, amikor elkezdem ennek a dolgozatnak a megírását, még nem tudom, pontosan mi is lesz a témája. De nem is ez az érdekes, hanem a jubileum. Ez ugyanis a 145. Kigondoltamos publikációm.

A 145-öt sokan félreértik, és nem tekintik fontos számnak. Bezzeg a százas fordulók, illetve a 100 felezése, negyedelése, az fontos. 50 év után jön az aranylakodalom. 1848 után 150 évig nem koccintunk sörrel. Száz év magány.

Pedig a 145 egy rendkívüli szám:

- A 145-ös számrendszerben a 145 leírva például így néz ki: 10. Súlyos.

- Vagy ki tolna el magától 145 millió forintot, ha felajánlanám neki.

- 1945, a világháború vége.

- A PI első 2000 számjegyében a 145 háromszor (!) fordul elő. A 144 csak egyszer, hogy értve legyen a jelentőség.

- A 145 megegyezik a számjegyei faktoriálisainak összegével (145 = 1! + 4! + 5!). Mindössze 4 természetes szám bír ezzel a tulajdonsággal: 1, 2, 145, 40585. Amint a 40585. publikációm itt megtörténik, a blog bezár, csak szólok.

Nem akarom sorolni a dolgot, pedig tudnám, van legalább 145 egyéb példám a 145 fontosságára (hoppá, ismét 145!).

145_vegre_itt_egy_tuti_lotto_tipp_1.png

A lényeg, és ez most tényleg a lényeg, hogy a jövő heti lottószámok összege 145 lesz. Nekem megvan a felbontás is, de pár millával már így is megjátszható a téma, hiszen 90 számból ötöt kell úgy kiválasztani, hogy az összegük 145 legyen. Nem olyan sok kombináció, hogy ne lehessen kifizetni. Hajrá!

38 komment

Címkék: trianon nők gazdasági válság alkoholisták zigeunerhuren

A csel

2015.10.14. 23:13 Kadarka Jánoska

Minden félművelt ember tisztában van vele, hogy a nagy tech cégek a legkisebb klikkjeinket is nyomon követik és pénzt csinálnak belőlünk. Ha megnézünk egy hotelt Barcelonában, akkor a booking.com reklámja másnap majd azt tolja a képünkbe. Ha hallgatunk egy kis zenét a Spotify-on, akkor az ízlésünknek passzolót fog ajánlani nekünk legközelebb. A Youtube szintén. Amit néztünk, úgy ajánl nekünk új videókat. Ha pedig mindezt hülye módon a Facebook-on belül csináljuk, akkor még a Facebook is tudni fogja, mi érdekel minket, és annak megfelelően adja nekünk a reklámokat meg a posztokat.

Nem tudom, ki hogy van vele (nem is érdekel), de engem szörnyen zavar, hogy az Apple tudja, mit hallgatok, a Google tudja, mit nézek, a Facebook tudja, mit szeretek, és most nem mondtam végig a sort. Az én ízlésemet ne listázza senki.

Kifejlesztettem egy módszert, amivel igen sok borsot törhetek az internetet uraló cégek orra alá. Most pedig közzé is teszem a módszeremet, hátha együtt sikerül romba döntenünk őket.

A legfontosabb, hogy ne azt csináljuk a neten, amit szeretünk:

- Én sok zenét hallgatok, de 60-70%-át ezeknek a zenéknek kifejezettem utálom. De ők ezt nem tudják, tehát szívnak, ha listáznak.

- Nyaralni legalább minden második alkalommal olyan helyre viszem a családot, amit kifejezetten utálunk. Rossz síterepre, vagy olyan hotelbe, ahol nincs uszoda, vagy köves tengerparthoz stb. Hadd higgyék, hogy az ilyeneket szeretjük.

- Minden videó után, amit azért nézek meg, mert érdekel, megnézek egy olyat, amitől hánynom kell.

- A Facebookon minden ismerősöm mellett van legalább két ellenségem, és a like-jaim kétharmada is a megtévesztést szolgálja.

- Az Apple szoftverboltjában, ha vásárolok valami jó dolgot, akkor rögtön veszek mellé két szart is, hogy azt higgyék, az is érdekel.

- Ha fontos blogot írok valahol, akkor egy szánalmas és utálatos blogon szintén posztolok néhány hülye gondolatot a megtévesztés miatt.

144_a_csel_1.jpg

Ennyi kell ahhoz, hogy szabadok maradjunk ebben a kapzsi világban. Használjátok ti is ésszel a módszeremet, és most olvassatok valami szart ez után a nagyszerű poszt után.

 

23 komment

Migránsok II.

2015.09.18. 08:06 havaz.petty.rianás

migri2.jpg

 Mára már bebizonyosodott, hogy a Kigondoltam! tudósai, mérnökei és vezetői olyan szintű tudásnak vannak birtokában, mely tudást bármely kormány irigyelhetne. Sajnos az index régi tulajdonosa (aki puszi pajtás volt), főszerkesztője és blogangyalai eltávoztak, és a mai, új brigád szolgalelkűségének köszönhetően cikkjeinket nem engedik a szélesebb publikum elé, -főcímlapjaink száma meghaladta a százat, olvasottságunk milliós- ennek ellenére cikkjeinket fontos szakértők és kormánytagok is olvassák főleg akkor, mikor már saját kútfőből nem tudnak semmit kitalálni.

A migránsokat illetően a Kigondoltam! már július 28-án azt javasolta, hogy abban a helyzetben magyarország ne akarja az EU határait megvédeni. ( http://kigondoltam.blog.hu/2015/07/28/migransok_286 )Szinte minden EU-s politika és liberális (ezért buzi) média össztüzet eresztett a magyar kormányra, a magyar emberekre, míg mi csöndesen kerülgettük a kibaszott migránsokat a keletinél és nem tudtunk sem vonattal, sem autóval közlekedni a saját  országunkban, mert a migráns urak és migráns hölgyek (szó szerint) szartak bele az itteni létbe, a  magyar szabályokba csak a maguk dolgával törődtek.

Kifejezetten és kiemelve javasoltuk, hogy NEM ÉRDEMES az EU-t megvédeni, hagyni kell a migránsokat hogy elárasszák Nyugat-európát. Végül a magyar kormány belátta igazunkat, és direkt járatokat kezdett indítani az osztrák határra, átnyomva őket a nyávogó libsi agymosott buzeráns osztrákoknak, akik továbblökték végre őket Merkel nyanyó ölébe. 

Tisztelt Vezérünk, Orbán Úr! Mi a kezdetektől tiszteljük magát és a Pártot!

Ennek ellenére meg kell jegyeznünk, hogy amennyiben javaslatainkat átveszik, legyenek szívesek minket legalább egy jóféle borra meghívni, esetleg bőkezűen támogatni a Kigondoltam laborait! Tessék mindekt komolyabban venni, a Svejci-Frank - HUF parítás short javaslatunkat is csak áttételesen fodították a svejci puhányok ellen, és még megannyi javaslatunkkat csak részben vagy késve vettek át!

A migránsokra visszatérve sajnálattal kell közölnünk, hogy prognózisunk a mai viszonylatban rossz: európának vége, a bugyután beengedett tömegek el fogják tiporni az elkényelmesedett, elbutított nyugatiakat. Az amúgy liberális, leírhatatlan nevű és buzeráns francia Houellebecq ( http://www.libri.hu/konyv/michel_houellebecq.behodolas.html ) próféciája sajnos igaz lesz, a behódolás megkezdődött. 

Merkel mama és a libsi juróp elkúrta. Nem is kicsit, nagyon.

Egyetlen esély maradt hátra: a disznóparittya.

 

 

 

30 komment

Címkék: amerika liberalizmus jövőbelátás migrém kecskebaszók

A balatoni bicigliút

2015.09.04. 23:37 Kadarka Jánoska

Annyi, de annyi fontos dolog történt az elmúlt időben, amiről írnom kéne ide, hogy a széles nagyközönség megértse, miről is van szó lényegében. A menekültek, a Cink megszűnése, a vietnámi belpolitikai válság, a FED emel vagy nem emel satöbbi. De nem jutok időhöz, Orbán óránként hívogat, hogy mit mondjon a tárgyalásain, szóval gyorsan elmondom, ami a legfontosabb, hogy szar a balatoni bicikliút.

Én egy kimondott sportember vagyok, atletikus alkat, széles a vállam, izmos a combom, és most, hogy végigvettem a sportokat így magamban – nemcsak az olimpián szereplőket –, azt mondhatom, hogy mindegyikben benne lehetnék az első ötben. Világviszonylatban, nem helyiben.

A kerékpár – a bicigli – régi szerelmem. Sokat tekerek, és most mentem egy Balaton kört, néhány év kihagyás után újra. Hát elkeseredtem.

143_a_balatoni_bicigliut_1.jpg

Volt fejlődés néhány helyen, ahol az önkormányzat elhitte, hogy a buckás, szűk bicikliút nem fog több turistát a településre vonzani. Szélesítettek, újraaszfaltoztak, és remélhetőleg profitáltak belőle. Én minden olyan helyen ittam egy fröccsöt, ahol elégedett voltam az úttal. A Balaton-kör végére nem rúgtam be, ezért kénytelen voltam kitekerni a sztrádára, az tényleg sima, utána már volt okom leküldeni pár üveg bort.

Mivel olyan ember vagyok, aki nem károg, hanem megoldja a problémákat, itt a megoldás:

- Egy mobil GPS zavarót kell minden menekült-konvoj mellé telepíteni.

- Hamis jeleket is kell sugározni a menekülteknek, hogy miközben Bécs felé menetelnek, valójában a Balatont kerüljék meg.

- A média online közvetíti a konvojt. A balatoni polgármesterek rögtön elszégyellik magukat, amint meglátják, hogy a romos bicikliútra hackelt konvojt a CNN mutatja. Lesz fejlesztés, az biztos.

Ennyi*.

 

* ”Annyi”-val kezdtem, „Ennyi”-vel fejeztem be, ez gyönyörű.

17 komment

Tűzijáték

2015.08.19. 07:53 ripők

tuzijatek.pngA közhiedelem szerint hópehelyből sem létezik két egyforma, de ezt pont azok állítják, akik nem figyeltek kémián, hanem helyette vámpírfogat rajzoltak Immanuel Nobel portréjának. Létezik.
Mint oly számos csodálatos ám veszélyes találmány, a tűzijáték felfedezőjének nevét is homály fedi. A korabeli tekercsek áttanulmányozása után csak annyit állíthatunk bizonyosan, hogy kínai volt, de tekintettel arra, hogy annakidején nem állt rendelkezésre mindenkiről panorámaröntgen a sifonérban, hát itt meg is áll a tudomány: falusi elöljáró legyen a talpán, aki megmondja, hogy a kormos bombatölcsér alján füstölgő ágyékkötős torzó Csengé vagy Csungé volt-e. Na, mindegy.
A modern korban nem is ünnep az ünnep, ha a nagy nap előkészületei során nem botladoznak militarinadrágos fontoskodók az esemény helyszínének kordonokkal leválasztott részein. Ők a pyrotechnikusok, akik igába hajtják a természet ezen vad, exotherm reakcióit a nép legnagyobb örömére.
A méltóságteljes megemlékezés jegyében a polgári publikum ilyenkor bermudanadrágot és flip-flop papucsot húz, a családfő nyakába kanyarítja legapróbb csemetéjét, majd fejenként fél kilogram polyetilén csomagolóanyagot magukkal hurcolva boldog izgatottságtól fűtve kihullámzanak a közterületre.
A monoton durrogtatást a szervezők úgy igyekeznek feldobni, hogy előrángatnak egy szakállas, egzaltált kinézetű filmrendezőt vagy egy homokos zongoristát, aki úgymond megkoncepcionálja az előadást, történetet vagy zeneművet pásszít a detonációk egymásutániságára.
Az értő közönség eleinte velőtrázó sikongatással és elragadtatott tapssal honorálja a szétpukkanó színes tölteteket, aztán pillanatnyi hangulatától függően megállapítja, hogy jobb avagy gyengébb volt-e a csinnadratta, mint előző évben.
Arról senki sem beszél, hogy - nem állítom, csak firtatom - a levegőben hömpölygő égéstermékbe milyen érdekcsoportok milyen vegyületeket kevertek, hogy aljas érdekeiknek megfelelően bepermetezzék a csődületet, melynek tagjai tátott szájjal, megbabonázva sztondulnak a harmincadik perc után. Kinek áll ez érdekében! És mi!
Ezután mindenki hazamegy és meg is feledkezik az egészről, mert sokkal fontosabb dolgok foglalkoztatják.

16 komment · 1 trackback

Címkék: amerika tudomány zsidóbűnözés sajttál papírrepülő ánusz ripők árgyélus anyósnyelv chemtrail apródfrizura fehérbűnözés

Migránsok

2015.07.28. 08:46 havaz.petty.rianás

A téma rendkívül fontos. Ahogy az szokott lenni ebben a fantasztikus európai csodakavalkádban, mindenki nagyon ért a témához, mindenkinek van véleménye és természetesen ellenvéleménye, csak egy dolgot felejtünk el: a bevándorlók tojnak a fejünkre, és ellepnek mindent, miközben a döntéshozók szokás szerint mormognak valamit brüsszelben a svédasztalos homár ropogtatásaközben, vagy Wagner egyfelvonásososkat hallgatnak és semmilyen arcot vágva legyezgetik magukat.

Imádott és szeretett vezérünk ellenben nem pihen és kerítést épít, nyilatkozik és védi a határainkat. Sajnos azt kell mondanunk, hogy óriási hibát követ el: frontot képez. 

Tanulni kéne a történelemből: egyszer már a Magyar nép belement egy Európát megvédő, ütközö ország szerepébe és nagyon szarul járt: népességét megtizedelték, elszegényedett, kulturáját nagymértékben elvesztette, szomorú belháborúkkal saját nemzetét is gyengítette, és amíg a törökkel tizennégy (!) nagy háborút vívott, a Habsburgok, Franciák és Angolok szép nyugiban fejlődhettek és gyarmatosítottak, biztosítva több száz éves gazdagságukat. Néha nagy kegyesen küldtek egy kisebb hadsereget, de nagyjából a magyaroknak kellett megoldaniuk a dolgot. Mindemellett a magyarok felfejlesztették azt a környéket, ahova visszaszorultak (Erdély, Felvidék és a nyugati övezet), majd innen később őket kiebrudalták és a feljfejlesztett, jól megvédett, stratégiai területek később Cseh (Szlovák)/Román/Szerb/Horvát/Osztrák kézbe jutottak.

Gondolom a legtöbb embernek a Török vész évtizedei unalmas és érthetetlen névkavalkád, ezért név meg évszámok nélkül megmutatok egy térképet, hogy legyen min gondolkodni:

migrans_orokok.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelem: Nagyon rosszul jár, aki Európát meg akarja védeni. Kurvára semmi értelme. 

Ami most a legjobb megoldás, hogy az érkező menekülteket légkondicionált buszokkal várni a szerb határon és azonnal Brüsszelbe vinni. Ez max. 50 busz naponta, nem nagy költség. A buszokon lehetne mobilt tölteni, valamint gondoskodnánk az élelmezésükrőll és ürítésükről is. A buszokon a migránsok kérdőíveken kiválaszthatnák a célországot (arab nyelvű prospektusok  mellékelve) és annak megfelelően vonatjegyeket kapnának. Természetesen a migránsokat szépen kiraknánk az Osztrákoknál, Németeknél, Belgáknál az ő kérésükre.

Szépen menjenek a Németeket, Dánokat, Hollandokat, Angolokat, Franciákat és Svédeket boldogítani. Anno is ezt kellett volna: kézséggel fogadni és átereszteni a törököket, biztosítani, hogy a nyár első két hetében eljussanak a Habsburg birodalomig, áttörjenek Itálián és elárasszák Európát. Mindezt jó pénzért tenni.

Nagyon izgalmas cikket találtunk: ( http://kitartas.net/2015/02/12/stop-a-bevandorlasnak ) . A cikkel ellentétben én azt javasolnám, hogy a bemutatott logisztikai sávban gondolkodva állítsuk fel a migráns-buszok útvonalait is, koncentrálva a buzi belgák fővonalára, ezzel a migránsokat az oly büszkén emlegetett és hangzatos Európa Szívébe juttatva.

migrans_most.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyeljük meg a két ábra közötti hasonlóságot és stratégiai különbséget: az elkövetett történelmi hibát most orvosolhatjuk: legyünk európa humánusai, jólelkű segítői és kérjünk a migránsoktól száz eurót fejenként a Budapest-Brüsszel útvonalért. Exportáljuk a gondot és problémát úgy, hogy még jól is járunk!  A buszokon elvégeznénk az összes, EU szabványos migránsbeiktatási teendőt, adhatnánk migrásigazolványt a rászorulóknak, és felvehetnénk az EU-tól a migránsonkénti kb. ezer erurós költőpénzt.

Ez migránsonként 1100 euró. Egy busz üzemanyag+autópálya költsége retúrban kb 2000 euró. Buszonként kb. 42.000 euró haszon, napi 50 busznál ez több, mint 2.000.000 euró, ami évi 700.000.000 eurós üzlet. Pluszban kerítést sem kell építeni, a migránsok pár nap alatt tudnák a buszmegállókat és ott örömmel várnák a következő migránsjáratot.

A buszjáratokra visszafélé toloncoltakat vehetnénk fel, amiért további 500 eurós fejenkénti költséget tudnánk Brüsszelnek felszámítani. A kitoloncolt migránsokat a szerb határig vinnénk charterben, ott két hétre való koszttal ellátnánk őket, és megkérnénk, hogy szertartásos okmányégetés és rövid pihenő után legyenek olyan jók és újra migráljanak illegálisan: egyeztetett időpontban és helyen újabb járat várná őket Brusszel és Frankfurt felé, ahogy megintcsak jól tartanák őket a következő kitoloncolásig.

A magyar hon felvirágozna, az autópályákon a meggazdagodott migránsok kalocsai babákat, matyó mobiltartókat  és élelmiszert vásárolnának, felvirágozna a migráns-turizmus, rengeteg munkahelyet teremtenénk az autóbuszokat követő mobil-migrációs irodákkal  és talán a migránsok számát is tudnánk emelni napi 4-5 ezerre, melyeknek többszüri fuvarozása és toloncjárata már tényleg busás pénzt hozna. 

A befolyt összeget egészségügyünk fejlesztésére, gyermekeink ellátására, vidékfejlesztésre fordíthatnánk (természetesen a ráépülő buszvállalkozó-réteg és a megfelelő  főpolitikus, Lázár Úr és barátjai kötelező jutalmazása után).

 

87 komment

Címkék: praktika világvége buzibár bocskai ánusz belzebub arbitrázs zsidóállam

Kakizacsi

2015.07.03. 07:09 havaz.petty.rianás

holdonkutya.jpeg

A városi ember tömegesen elmagányosodott, ezért aztán mindenféle állatot vesz maga mellé. Legtöbbször kutyát vagy macskát tartanak. Azt hiszik, hogy ezek az állatok 'szeretik' őket, pedig ezek az állatok csak teszik a dolgukat: a kutya nem tudja mi az az önfeláldozás, csak liheg bele a nagyvilágba, a macska  pedig szolgájának tekinti a tulajdonosát. Mindkét állat tarrtása érzelmileg jelentős érzelmi retardációt jelent. 

A kutyák  és a macskák is biológiai szénalapú lények, ezen belül is ragadozók, ami azt jelenti, hogy más állatokkal kell táplálkozniuk, húst esznek.

A Teremtő mindenképp perverz volt, mikor hatnapos ámokfutása során létrehozta az élővilágot: a fényevők és pár kénbaktérium kivételével arra kényszeríti az összes élőlényt, hogy egy másik lényt elfogjon, megöljön, felaprítson, és nyállal keverve beleibe gyömöszöljön, ahol azt megemészti. Ennek következménye, hogy a világ összes lényének van félnivalója: valamilyen másik lény előbb-utóbb elfogyasztja.

Ami nem kerül megemésztésre, az az ürülék. A városi ember mellett tartott kutyákat megtanítják, hogy visszatartsák az ürüléküket. Az ürülék visszatartása rendkívül ritka  a természetben, de pont a ragadozóknál amúgy  fontos szerepet tölt be. A kutya és 'gazdája' közötti interakció egyik eleme a kutya sétáltatása, mely valójában a kutya vizelet- és székletürítésének rítusa. Ennek során a kutyák ürüléküket és vizeletüket a városi térobjektumokra szórják. 

Mindenki természetesnek veszi, hogy a kutya azt vizel le, amit éppen erre a célra véletlenszerűen kiszemel. Persze az ember berzenkedik attól, hogy a régi korokban a városlakók az ürítőedényüket reggelente az utcákra borították, az undorító és milyen jó, hogy már nem vagyunk ilyen barbárok, ellenben a kutyák lazán vizelhetnek városszerte.

A kutyák szánalmasan jellegzetes préspozicióra, ürítésre készülését mindnyájan láttuk már. Szerencsétlen kutya a szemét ilyenkor lesunyva kidülleszti, fülét  hátracsapja, láthatólag zavarban van. Amellett, hogy a kutya intimitása ilyenkor negatív tartományokra terjed -sokszor robogó  autókból, buszokból ezernyi szem követi a széklet lassú, bélből történő kigörgetését, majd a végbél összehúzásának rángatásos, rekeszizom által végzett, egész kutyára  átterjedő rángását- a 'gazda' évtizedekig kényelmesen elsétált kedvencével, hátrahagyva maga után a városi élet egyik legundorítóbb darabját: a kutyaszart.

Ezen sorok írója hosszú és gyötrelmes hónapokat töltött el anno a liiberalizmus pokoli országában, Hollandiában, és az egyetemre reggelente járva öklendezve sétált az eső által feláztatott, láthatóan zömében csontdarálmány tartalmú, félig feláztatott, a szétfolyó állag által  barnára festett utcakövek és széklet közötti üres területek összekötő útvonalán. Ez a jelenség Budapesten is évekig megvolt, és ez az oka annak a jelenségnek, hogy az emberek a szép homlokzatok helyett cipőorrukra koncentráltak annak érdekében, hogy ne lépjenek kutyaszarba.

Mostanra már szinte minden szabályszegés és bírságolandó cselekedet. A liberális neokapitalista rendszer eljutott arra az alapvetően bolsevista technikára, hogy lehetőleg minden állampolgárt  kriminalizáljon, legyen mindenkinek félnivalója. Egyik ilyen szabály -megjegyzem dícséretes- hogy a kutyaürüléket össze kell szedni.

Százával látjuk a jelenetet, amint a kutya felveszi bélprés testtartását, a gazda megmerevedik, a kutya mögé áll és várja, hogy a kutya kinyomja magából ürülékét. Ez a jelenség egyszerre bizarr, meghitt, undorító és vicces. nem sok ilyen pillanat van a világban... Gondoljunk bele, milyen sok érzést vált ki az emberbő egyszerre. Talán a legdurvább ebben a szertartásban az a mozzanat, mikor a gazda nyugtázza az ürítést, előhúz a zsebéből egy zacskót és a friss,áthatóan bűzös, sokszor lágy, meleg kutyaszart -amennyiben állaga megengedi- a zacskón keresztül megfogja és egy ügyes mozdulattal belefodítja az erre speciálisan kidolgozott műanyag zacskóba.

A műanyag zacskók átlagos elbomlási ideje minimum ezer év, így a kutyaürüléket jóval minkettőjük halála után több generáción keresztül konzerválja gazdája. Mivel a kutyaürülék  'veszélyes' -újabb bolsevista jelenség: minden veszélyes és mindenre riasztást adnak ki (csak anno az imperializmus és a karvalytőke volt a mumus, mára már a nyári hőmérséklet, vagy a napsütés  is riasztó), külön kutyaürülék tartó-tartókat helyeztek el, így a konzervált kutyaszar halmokban kerül gyűjtésre, és tárolásra.

Elmondhatjuk, érdekes maradványa a kakizacsi az ember-állat bennsőséges viszonyának, az ember-kutya 'barátságnak'.

29 komment

Címkék: torna vastagbél torma salak széklet gyúrcsány ánusz mementó tárna vargabetű koholmány

PRÁJD

2015.06.25. 10:12 havaz.petty.rianás


buzikmmeginjaj.jpg

Jönnek megint... Buzik  és leszbikusok, meg olyanok,akik  maguk sem tudják mit és hova dugnak magukba. Kamionokon fognak vonaglani alig-ruhákban vagy apácaruhában provokálnak és elvárják, hogy ünnepelje mindenki őket. Azt is elvárják, hogy páran bántalmazzák őket. Azt is, hogy a rendőrök megvédjék őket. Biztos meg fognak párat ruházni, amin lehet a következő évi buziparádéig sopánkodni. Majd jönnek a jogvédők is, és rákontráznak, ja és persze a média. Már látja  előre az ember, mi jön. Mint egy jobbfajta, őrült Spiró könyv agyszáguldmánya.

De ha belegondolunk, legyenek büszkék. Otthon, mint mindenki más. Találjon valamit, amire büszke  lehet, ha más nem az azonos nemű párjára, és legyen boldog. Ez az egész zavarba ejtő... valami egészen intim dolgot kiteregetnek, és azt várják hogy örüljünk, annak, hogy ők buzik. Magánügy. Azt is elvárják, hogy a  politikusok  együtt vonuljanak velük és büszkék legyenek rájuk.

Mert ha nem, elkapja őket a gépezet és megforgatja.

Hát akkor most mondom, írom: ez magánügy. Teljesen a TI dolgotok. Ezer és egy bizonyíték van róla, hogy senkit nem érdekel, hogy kézenfogva sétálgattok, semmi bajotok nem lesz, ha buzik vagytok. Az, amit csináltok, kb. ovis szint. Inkább segítenétek a beteg embereken, vagy főznétek és megvendégelnétek az embereket egy nagy füves réten, megmutatva, hogy semmi különös nincs bennetek, csak másképp élitek meg a világot, mint a megszokott. 

Amit csináltok, erőszakos, mindenki homofób, aki nem áll a NAGY ESEMÉNY mellé és kétségekkel viseltetik az egész cirkusszal szemben.

Szerintem szégyen, amit csináltok. És nem azért, amit képviseltek, hanem azért mert kérdés nélkül ráerőszakoljátok magatokat a másik emberekre, és azt mondjátok, hogy aki nincs veletek, az ellenetek van. Remélem ismerős ez a technika, és mostanra már megértettétek, mi is a baj veletek.

39 komment

Címkék: liberalizmus ostobaság kamion intimitás jogvédők ánusz csótánylecsó raktárgazdálkodás

Szájhihiénia

2015.06.13. 22:32 Kadarka Jánoska

Időnként megvizitálom a vidéki országot, mint Mátyás király tette azt a maga idejében. Első kézből gyűjtöm a tapasztalatot, ha már első kézből formálom a hazát, a mindenkori miniszterelnököt irányító titkos főtanácsosként. Bár ne tettem volna. A vizitre értem, nem az irányításra, a miniszterelnökök irányítása ugyanis határozottan a hasznomra van. A vizitből meg bármi lehet, most éppen hányinger.

Esztergomról órákat lehet írni, történelme van, meg botrányai, igazi frontvárosa volt a lokális hatalmi játszmáknak. De most csak a fürdőjéről lesz szó. A kultúra temetőjéről.

Férfi nagyméretű tetkó nélkül nem férfi. A legjobb, ha mindkét vállon van valami látványos dolog, ami a kar legaljáig tart. Plusz a háton még egy látványelem, esküvői fotó, sas vagy oroszlán, esetleg kutya vagy ló, vagy kínai zacskós levesről a készítési leírás. A lényeg, hogy nagy legyen.

Divatos ember azért nem tetováltat, mert a legmenőbb trend se tart ki az élete végéig. Ami ma progresszív, eredeti, csodás, azt holnapra másolni kezdik, és holnaputánra a lenézett prolik varratják magukra. És mivel a tetoválás mellett nincs sorszám, hogy kié volt az első, egy idő után mindenkiből proli tetkós lesz. Ettől persze még lehetett volna egy jó napom, na de a fogak.

142_szajhigienia_1.jpg

Én nem tudom, hogy vidéken tiltják-e a fogmosást, vagy csak spontán rohad a foguk. Illetve az is lehet, hogy sok volt a szlovák, akikről köztudott, hogy ők tulajdonképpen csehek, mínusz kultúra. De ép fogsor, az gyakorlatilag nem volt.

Metszőfog hiányok alul felül, rothadó csonkok és fekete odvak mindenütt. Apának, anyának, gyereknek egyformán, de volt ott egy egész osztály, ünnepelték az iskola végét, egynek se volt egészséges fogsora.

Általatok csinosnak mondott nők – huszonéves, löttyedthúsú, de a fiatalságuk miatt még szinte formás félék –, ha akárcsak szolidan is elmosolyodtak, egy foghíj legalább kikandikált a szájukból. A tetkós, mackós hasúra gyúrt férfiaknak szintúgy. A pattanásos, frissfrizurás gyerekeknek, akiknek kozmetikushoz kéne járniuk fodrász helyett, dettó. Lyuk, foghíj vagy csonk, ez volt a szájukban.

Ahogy a mondás tartja, ahol szájhigiénia nincsen, ott az alfelet se mossák. Hát így válasszatok magatoknak vidéki partnert, kedves olvasók.

56 komment

Címkék: fog tor potroh