Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Diagonál

2017.03.04. 21:05 Kadarka Jánoska

Tágítja a teret, takarja a derékszögek hibáit, elviszi a szemet az összetartó párhuzamosokról, szokták mondogatni a burkoló mesterek, amikor a diagonálra akarják rábeszélni a kuncsaftot. Valójában csak arról van szó, hogy a szokásosnál több csempét kellene pontosan, méret szerint elvágniuk, és ez fárasztó. Ne hagyjuk magunkat! Nem baj, ha valakinek nincs pénze mozaikra vagy a többméretű padlólapokból kirakott konfigurációkra, a lényeg, hogy hálósan, a falakkal párhuzamosan rakassuk le a csempéket, nem pedig 45 fokban.

A diagonál a burkolók művészete, avagy a lusták menekülése.

146_diagonal.jpg

17 komment

Hipszter

2017.01.26. 13:26 erő.est.ormok

hipszter.jpg Magát nagyon eredetinek és kreatívnak hívő, a legújabb divatot követő,  valójában ötlettelen söpredék. 

A hiszpter a legújabb női elvárásokat követi, és így lesz szemüveges, szakállas, nőies mozgású félféreg. A hipszter elengedhetetlen tartozéka a hatvanas évek sztk. szemüvege még akkor is, ha teljesen jó a szeme. Sokan kötött, bő ún. 'hülyesapkát' is hordanak még nyáron is, mint a közismerten undirító és buzeráns raszták.

A hipszter a munkahelyet összekeveri a kocsmával, számára elvárt a csocsó és a biliárd a munkahelyen. Minden törekvése és beképzeltsége ellenére szánalmasan középszerű, nyomorult alak marad. Munka után a hipszterek tömegesen vonulnak romkocsmákba, ahol viszont nem beszélgetnek, hanem telefont nyomkodnak, akkor is, ha csoportosan mentek oda. A külsőségeket majmoló divatfigurák, üres fejjel, de annál nagyobb egóval. 

Mind a hippik, mind a hipszterek ocsmány lények, a gond az, hogy utóbbiakból egyre több van, és csak szaporodnak.

Reméljük, hogy ez a szomorú divathullám hamarosan véget ér és a férfi tényleg férfi lesz!

Frikk Úr kiegészítése:

A hipszter TÖKÉLETESEN SZŐRTELENÍTETT
de persze nyakon ... jobbanmondva mellykaskán felül kertitörpicsek szakálla van.
Állítólag a heteró hipsztereket is zavarja az ánusz szőrzet pegging közben. (Amikor a baricsajszijukkal kúratják a felcsatolható dildóval az ánuszukat)

64 komment

Címkék: amerika india álmok hasmenés integetés kockásing

értekezés a mondat eleji nagybetű alkalmazásának szükségtelenségéről

2017.01.01. 19:56 erő.est.ormok

g.jpgmint tudjuk, a legtöbb nyelvben a mondatokat nagybetűvel kezdik. több éves, módszeres kutatásom eredményeképpen kijelenthetem, hogy ezen szanbály teljesen fölösleges a következő okoknál fogva:

-bármely mondat szabadon, nagybetű nélkül is elkezdhető, eddig ez minden tesztalanynak sikerült, következmények vagy hátráltató tényezők nélkül.

-a mondat végére pontot teszünk. ez pont elég arra, hogy a mondat végét jelezzük.

-ha a mondat végét jelezzük, a következő mondat elejének jelzése logikusan szükségtelen.

-a mondatokban egyes dolgokat egyes nyelvek következetesen nagybetűvel írnak, viszont a pontot csakis a mondat végén használják.

a fenti tényeket elemezve világos, hogy a mondat eleji nagybetű szükségtelen, az írás lendületét akadályozó jelenség.

javaslom a mondat eleji nagybetű szabályának elhagyását, obligátból opcionálissá tételét. az emberiség percenként kb. 60 millió mondatot gépel le, egy shift lenyomása 0,25 másodpercet vesz igénybe normál klaviatúrán és majdnem 0,7 másodpercet tácsszkrínen, mobilon. csak ennek a jelenségnek az elhagyása minimum 15 millió másodpercet takarít meg percenként az emberiségnek.

'time is money' mondják az angolok. amennyiben 1 másodperc csak 1 eurócentet jelent egy ember életéből, beláthatjuk, hogy percenként 150 ezer eurót spórolunk meg az emberiségnek, ezen módosítás által.

a megspórolt összeg 10%-át kérem bankszámlámra átutalni, a többit az emberiség javára, vagy aranyos, gömbölyű, szőrös, nagyszemű  kis állatkák fajainak megmentésére fordítjuk.

 

 

18 komment

Címkék: hortobágy kecsege tékozlás kátrány faszén madártan jszárokszállás

Szeretetfaktor - a Szeretet Ünnepére!

2016.12.24. 14:10 szanalmas

Szóba került itt a kommentekben korábban a házasság intézményének ellaposodása - ami egyébként egy faszság, hiszen a házasság csak egy gazdasági társaság, mint egy Kft., és nyilván ha nincs tőke és megrendelés, akkor meginog, főleg itt a balkán szívében -, szóval pár mondatban (mert a hülyék úgysem értik, az okosak meg úgyis!)
vázolom a párkapcsolati csődök alapproblémáját.

Az alapprobléma a szeretetfaktor.

6400.jpg

79 komment

Címkék: bölcsesség

Hólyaghurut

2016.12.21. 11:45 radairosseb

hugyuti_gyulladas.jpg

A hólyaghurut a Férfiakat, nŐket, és a divatyja múlt bináris rendszerbe nem beletuszkolható Egyéb Neműeket egyaránt utolérheti. A hólyaghurut mindenféle húgycsövi és hólyagi fertőzésekből alakul ki. Mivel a húgyvezetékek fertőzése légtéri szennyeződés révén nem vagy, csak nehezen alakul ki, ezért a vezeték nélküli (úgyis ismert, mint viréless) húgyozás révén csökkenthető a kockázat.

A magyar népesség körében különössen elterjedtek a hólagyhurutok, aminek az az oka, hogy a magyar népesség húgyvezetékei ki vannak téve a fertőzésnek. Egyszerűen fertő, ami a nép vezetésénél folyik! Bár mások szokszor csak pisának hívják, ami folyik, és éppen ezért őszerintük ezek miatt a vezetők miatt teljesít ilyen rosszul a nép a pisateszteken.

Mindjárt folytatom, csak ki kell mennem vizelni.

76 komment

Címkék: orbán viktor fertőzés pisa ánusz húgyhólyag végbélnyílás rada Orbán Pisa-teszt húgyúti gyulladás

Diktatúra

2016.10.11. 10:41 havaz.petty.rianás

dictator.jpegA diktatúra fogalma a fellelhető vonatkozó irodalmakban hibás. A diktatúra mint olyan az akarat érvényesítéséről és nem a hatályos törvényekkel való szembenállásról vagy azok figyelmen kívül hagyásáról szól.

A diktatúra alapja nem a központi személy, hanem a tömegakarat. A diktátor a tömegakaratot koncentrálja és fejleszti tovább és vetíti ki azt újra a tömegre. Magyarán szólva nem lehet ott diktatúrát csinálni, ahol arra nincs tömeges igény és befogadókészség.

A diktatúra esetében a tömegakarat a hierarchikus társadalmi berendezkedés felé tereli az adott országot, mely akaratot előbb-utóbb egy önjelölt felemel, magához vesz és formál. Fontos megjegyezni a diktatúra kialakulásának ezen, evolúciós jellegét, lassú de biztos és visszacsatoláson alapuló természetét. Az igazi, mély diktatúrákat lassan, de biztosan alakítja ki a diktátor, úgy hogy közben folyamatosan iterál a néppel.

Fontos a diktatúra kialakulásának dinamikája: egy pont után, mikor már a diktátor nem a tömegakarat után kullog, hanem a tömegakarat megy a diktátor után, akkor beszélünk személyi diktatúráról, előtte a többség diktatúrája valósul meg. Az átmenet szinte észrevehetetlen, de mikor megtörténik, a rendszer további elemei szinte maguktól épülnek ki.

A diktatúra legfontosabb eszköze a tömeg manipulációja. A diktatúrának három alappillére van: az első az ideológia, a második az ellenségkép, a harmadik a megosztás.

Ideológia: ennek egy könnyen megérthető és nagy tömegek által is emészthető eszmerendszernek kell lennie, egy életfelfogásnak, világszemléletnek vagy teremtéselméletnek. Az ideológia alapja lehet például a kommunizmus, a kereszténység, az örök jég elmélete vagy az öngondoskodás és mástól nem függés ideológiája. Fontos, hogy a tömeg az ideológiát gyorsan magáévá tegye és minél jobban azonosuljon azzal. A diktátor az ideológia megismertetője, részletes bemutatója és védelmezője.

Ellenségkép: Az embereket folyamatosan ellenségképpel kell ellátni. Az ellenség az elfogadott ideológiára veszélyt jelentsen. Az ellenség lehet külső, idegen természetű, de persze folyamatosan fenn kell tartani a belső veszélyeztetettség érzését is, akár hisztérizálás útján is. Ha az egyik ellenségkép elgyengül vagy a diktatúra miatt annak szereplői elfogynak, akkor mielőbb találni kell egy másik ellenséget. Biztos, ami biztos, érdemes egyszerre több ellenséget is definiálni. Az ellenség a MI és TI alapvető emberi viszonyulás érzését szolgálja. A diktátor az ellenséggel szembeni védőerőként jelenik meg a képben, aki mind a tömeget, mind az ideológiát képes megvédeni.

Megosztás: Találni kell egy vagy több olyan tengelyt, ami mentén a tömeg megoszlik. A túl egységes diktatúra túlzottan nyílvánvaló és hamar a diktátor ellen fordulhat. Ellenben ha a tömegen belül folyamatosan megosztó pontokat talál a diktátor, akkor a tömeg nem a diktátor ellen fog fordulni, hanem a nép egymás ellen fog ellenségesen viseltetni. Kialakulhat az a helyzet, amikor az emberek egymást hevesen gyűlölik, viszont mindenki egyetért az ELNÖK személyében és szereti őt. Érdemes egy vagy több kisebbség ellen fordítani a tömeget, amely így biztonságban érzi majd magát és bátran el tudja tiporni a kisebbséget. Fontos, hogy a kisebbségeket is egymás ellen fordítsa a diktátor, így garantálva azok egyet nem értését és lassú mozsolódását, ideológianélküliségét. Megosztani mindenkit lehet, csak az érdekellentéteket kell megtalálni és kihegyezni. Fontos például a diktátort kölülvevő első és második kör folyamatos megosztása is, így garantált hogy azok erőiket egymás ellen és nem a diktátor ellen fogják fordítani.

Az ideológia, ellenségkép és megosztás hármasa egymásba folyik és egymást erősíti, végsősoron a diktátor javát szolgálja. Megfelelő adagokban elhatalmasítva és az adott elemeket jó arányban használva a diktátor egyeduralma hosszú évekre garantált.

Egy dolgot nem tudnak a diktátorok uralni, az pedig az a fránya idő.

162 komment

Címkék: csokoládé diplomácia candida belépő chaplin fenyőgyöngye belzebub

Ötórai tea

2016.08.29. 19:02 havaz.petty.rianás

 fiveoclocktea.jpgA nők körmönfontak; soha nem azt akarják, amit mondanak, és soha nem azt mondják, amit akarnak. Történt, hogy Bedford hercegnője túlzottan hosszúnak találta az ebéd és a nyolc órakor foganatosított vacsora között eltelt időt, ennek következtében elrendelte a teaidőt, pontban öt órakor, aminek végső célja a szendvics- és süteményevés volt 

Az ötórai tea hamarosan az angol arisztokrácia bevett szokásává vált. Innen már nem kellett sok, hogy az 1800-as évek végére robbanásszerűen elterjedjen és nemzeti tradícióvá váljon.

Régen az ötórai tea teafű szakszerű leforrázásával történt, majd rövid  várakozás után egy kevés tej hozzáadásával tompították annak csersavas ízét. Ilyenkor el lehetett gondolokodni az aznap eseményein. Felettébb kellemes környezetben, erre a célra készített teáskészlet mellett, teáscsészével a kezünkben lehetett mérleget vonni a napi teendők után, valamint egy kicsit elidőzni a tej által okozott emulgációs felhő által kirajzolt érdekes, álomszerű térformákon.

Mára már ez a nyugodt, lélekemelő és összegző szokás, mely felkészített a vacsoráig elvégzendő feladatokra átalakult: az angolok gyorsan (természetesen cicás bögrébe, véletlenül sem teáskészletbe) forró vizet löttyintenek egy filteres teára és a tea kioldására nem várva, türelmetlenül agyoncsapják az oldatot a hideg tejjel.

A legalja bevándorló indiai és pakisztáni hordák egyenesen tejben főzik (!) a teát, az európából beáramlott olasz hordák pedig meghonosították a kapszulás tejes teát, ami valljuk be, kulturális bűntett.

Szörnyű látni az eredetileg kialakult finom, kulturált szertartás lassú de biztos erózióját. Lássuk be, mindent elrontott a bevándorlás!

 

132 komment

Címkék: nők bevándorlás barbár hagyomány muszlim indiai patkány vonóhorog emulzió korcsosulás tőgyváladék barkácslámpa

Értelmiségiek

2016.07.28. 11:51 havaz.petty.rianás


entellektuel.jpgÁltalában kocsmákban ülő, szétesett emberek, akiknek világvége  fájdalma van és borgőzös éjjelek után nincs más dolguk, mint a henyélés. Nem vetik meg a narkotikumokat sem, ráadásul liberális eszméket vallanak. Az értelmiségi kizárólag bölcsész, azon belül is az ELTÉN kellett, hogy végezzen, irodalom szakon, olyan témában amit régi  időkben a hóbortos főurak kedvtelésből tanulmányoztak.

Senki más nem értelmiségi, a többiek 'futottak még' kategória. Egyedül talán olyan karok rúghatnak labdába, mint a filozófiatudomány vagy nyelvészeti karok. 

A bölcsész általában nagyon részletesen és sokat tanul, olyan tudást magába építve, amit biztosan nem lehet a világban hasznosítani. Ettől függetlenül mindenről van véleményük, úgy érzik, hogy mindenben ők a mérvadók és mindenki mást lenéznek, kritizálnak.

Diplomamunkáikat elsősorban maguknak és egymásnak írják, a tanáraik semmibe veszik azokat, ivászat  közben nagyokat nevetnek diákjaikon.

Diplomaosztás után azonnal munkanélküli segélyért folyamodnak, majd takarítóként vagy hamburger árusként tengetik életüket, szomorkodnak a világon, később valamilyen szakmt megtanulva próbálnak boldogulni, így buszvezetők lesznek vagy biztosítási ügynökök, esetleg temetkezési ügyintézők.

A legrosszabb típus egy idő után mindent a társadalomra fog, gyűlöletében vidékre költözik tanyán lesz földművelő, raszta hajat növeszt és füvezik. Az ilyen, földfekete-körmű, mosdatlan értelmiségiek gyertya mellett olvassák vályogházba lehurcolt könveiket, lavórban mosakodnak, sajttermelésre vagy lekvárfőzésre adják fejüket és álvidéki álőstermelőkként közeli falvakban adják el a városi vegánoknak és hasonló 'tudatos' vásárlóiknak kétes termékeiket.

Elméleteik nyomában a romlottság, a liberális bűz és káosz terjed el, tönkreteszik a világot, számukra a régi értékek, mint a kereszténység, a hazafiság  és a családi kötelék semmit nem ér, támogatják a homoszekszualítást és a többnejűséget!

Vigyázzon mindenki a értelmiségiekkel,  mögöttes szándékaik rendkívüli  veszélyeket hordoznak!

156 komment

Címkék: sólyom tarja habcsók varangy levéltetű virágminta

Világvége

2016.06.29. 22:22 Kadarka Jánoska

Van néhány világvégét hirdető szekta, mindegyik szerencsétlen hülye, akik szerint hamarosan eljön a végítélet. Dátumot is szoktak megadni ehhez, aztán amikor nem jön be nekik, csinálnak egy revíziót. Kitolják a végdátumot pár hónappal, csinálnak egy újabb gyűjtést a hívek között, és újrakezdik a toborozást, elvégre arról nem lehet lehúzni egy újabb bőrt, aki már lemondott a teljes vagyonáról a világvége miatt. Szánalmasak. Bár ha a vezetőjük fele annyira karizmatikus, mint én, pénzügyi szempontból lehet néhány sikeres évük.

Aztán van a tudomány és statisztika, miszerint hárommillió évenként kapunk egy kisbolygót a seggünkbe, és vége az aktuális civilizációnak. Vagy ott van a jégkorszak-kutatók mondása, hogy hetvenezer évenként befagy a bolygónk. Ellentétben a mostanában trendi klímatudósokkal, akik szerint mindjárt felforraljuk magunkat, és majd emiatt pusztulunk ki.

Hát nem. Egészen máshogyan fog kihalni az emberiség.

2017. 12. 25.

Javaslom, hogy ezt a dátumot mindenki írja be a kis noteszébe, esetleg az elektronikus naptárába azzal a megjegyzéssel, hogy VILÁGVÉGE. Nagyban megkönnyíti mint a munka, mind a magánéleti programok szervezését, ugyanis ami ezen dátum után történik, azzal nem kell foglalkozni. El lehet fogadni a meeting requesteket, vagy meg lehet beszélni szuper programokat 2017 szilveszterére, nem lesz jelentősége. Akkor már nem lesz meg a világunk. 2017. december 25-én vége lesz.

147_mindennek_vege_1.jpg

Sokakban felmerül nyilván, hogy honnan tudom. Onnan, hogy mindent tudok. Azt is kérdezhetik egyesek, hogy ez biztos? Igen, ez biztos. A világvége konkrét módjára is sok kérdés vonatkozhat, de akibe egy csöppnyi józanész is szorult, az tudja, hogy a legfeleslegesebb tudás az, hogy miként halunk ki, ha egyszer biztosan kihalunk. Erről nem is írok többet. További részletek majd 2017. 12. 24-én jönnek.

22 komment

Ilyen volt a színfalak mögül

2016.06.04. 22:35 Kadarka Jánoska

Tegnap volt az első országos sírásóverseny, hadd nem mondjam, mennyi munkámba került, mire megszerveztem. Nem véletlenül nem publikáltam semmi szenzációsat itt az elmúlt hónapokban.

A verseny igazi céljáról nem adhatok ki semmi információt, de az remélem mindenkinek nyilvánvaló, hogy a legjobb sírásó-teamet nem azért kerestük meg egy országos verseny keretében, hogy a nyakukba akasszuk az aranyérmet. Csak a selejtezők és az elődöntők elvittek annyi energiámat, mint egy olimpiai pályázat előkészítése, és hát ismét hadd ne mondjam, azzal is ki foglalkozik. Hiába, aki ért a dolgokhoz, annak van munkája.

Most néhány kulisszatitkot osztok meg a kedves olvasóimmal a sírásóversenyről, aztán majd az okosabbak összeköthetik a dolgokat akkor, ha majd meglesz az az állami temetés is, amire egy ideje már készülünk.

Az első és legfontosabb tény, ami a híradókból kimaradt, hogy nem kamu sírokat ásattunk a sírásókkal, hanem igaziakat. És mi az igazi sír legfőbb ismérve? Igen, bizony, abba belekerül egy halott. Mégis, hogyan tudnánk felmérni a sírásók valós képességeit, ha tudnák, hogy csak gödröt ásnak, nem sírt? Sehogyan. A mentális erő legalább olyan fontos, mint a fizikai felkészültség, és higgye el mindenki, hogy ásni sokan tudnak, de sírt ásni csak kevesen.

146_ilyen_volt_a_szinfalak_mogul_1.png

Tehát halottak is voltak a koporsókban, amiket a sírásó-brigádok leeresztettek a sírokba. A nézők ezt persze nem tudták, nekik azt mondtuk, hogy a koporsókban homok van, annyi, amennyi egy átlagos ember súlya. A brigádokkal meg aláírattunk egy titoktartási nyilatkozatot. Ja, és remélem, nem kell külön kiemelnem, hogy muszáj volt koporsókat belerakni a sírokba, hiszen anélkül csak kiástak volna egy gödröt, amit utána betemetnek, és sehol a sírhant.

No de ki az, aki ilyen körülmények között válna meg a hozzátartozójától? Verseny, tömeg, szurkolók, és sehol egy pap, a méltóságteljes búcsúztatás lehetetlen. Ráadásul koszorúk se voltak, mert nehezítették volna az elkészült hantok pontozását.

Az okosabbak már kapizsgálják, igen, a megoldás a bűncselekmény. Felderítetlen gyilkosságok áldozatai voltak a koporsókban, aminek két igen fontos oka volt. Egy: nem kellett a hullák elrejtésével foglalkozni. Ha már úgyis volt egy verseny, ingyen elásták az összeset. Kettő: a tökéletes rejtekhely. Nincs az a rafinált rendőr, akinek az eszébe jutna, hogy egy sírásóverseny helyszínén keressen igazi hullákat. Mondom, a tökéletes rejtekhely.

Azt fedje jótékony homály, hogy kik fekszenek a sírok mélyén. Persze azok, akik figyelemmel kísérték, hogyan fogyatkoznak a posztok a Kigondoltamon, és hogyan tünedeznek el a szerzők innen, talán sejtik.

26 komment

Címkék: trianon triász

Hűség

2016.04.05. 12:08 havaz.petty.rianás

huseg2.jpgAz az igazság, hogy a fasz kivan a sok marketingestől. Képesek mindent pont az ellenkezőjére váltani, ugyanolyanok, mint a bolsik, a katolikusok vagy a politikusok.

Hűek lehetünk a hazánkhoz, egy eszméhez, valami nagyszerű dologhoz -lúzerek egy nőhöz is hűek lehetnek- de egy céghez, mobilszolgáltatóhoz vagy bankhoz elég fede dolog hűnek lenni.

Céghez csak a sárgák hűzésgesek, rá is basztak, évek óta stagnál a japán gazdaság!

Mégis , hogy engedheti meg a Kormány azt, hogy a hűség szót kisajátítsák a cégek? Hogy lehet az, hogy az emberek teljesen természetesen veszik, ha hűségnyilatkozatot dugnak az orruk alá?! 

Azt látom, hogy egyedül én utasítok vissza mindenféle kikúrt hűségnyilatkozatot, mások teljesen természetesnek veszik, hogy ilyen nagyszerű dolgot elcsökevényesítenek.

Ráadásul a marketingesek a hűségszerződéseseket jól átkúrják: aláíratnak egy bizonyos kondíciós listát, aminek negyedévente rendszeresen aláajánlanak az új vevőknek, így aki hűséges az hosszú távon rosszabbul jár, mint aki újra és újra csomagokat vált!

Tegyük helyére a dolgokat, és tagadjuk meg a hűségnyilatkozatokat, hűségszerződéseket, hűségkártyákat! Legyünk tudatosak, szóljunk minden egyes alkalommmal, mikor ezt a nemes fogalmat olyan környezetben akarják használni, ahova az nem való!

165 komment

Címkék: keresztény manga mandula lázadás kézilány sarlósvértest

Végre itt egy tuti lottó tipp

2015.11.14. 23:36 Kadarka Jánoska

Most, amikor elkezdem ennek a dolgozatnak a megírását, még nem tudom, pontosan mi is lesz a témája. De nem is ez az érdekes, hanem a jubileum. Ez ugyanis a 145. Kigondoltamos publikációm.

A 145-öt sokan félreértik, és nem tekintik fontos számnak. Bezzeg a százas fordulók, illetve a 100 felezése, negyedelése, az fontos. 50 év után jön az aranylakodalom. 1848 után 150 évig nem koccintunk sörrel. Száz év magány.

Pedig a 145 egy rendkívüli szám:

- A 145-ös számrendszerben a 145 leírva például így néz ki: 10. Súlyos.

- Vagy ki tolna el magától 145 millió forintot, ha felajánlanám neki.

- 1945, a világháború vége.

- A PI első 2000 számjegyében a 145 háromszor (!) fordul elő. A 144 csak egyszer, hogy értve legyen a jelentőség.

- A 145 megegyezik a számjegyei faktoriálisainak összegével (145 = 1! + 4! + 5!). Mindössze 4 természetes szám bír ezzel a tulajdonsággal: 1, 2, 145, 40585. Amint a 40585. publikációm itt megtörténik, a blog bezár, csak szólok.

Nem akarom sorolni a dolgot, pedig tudnám, van legalább 145 egyéb példám a 145 fontosságára (hoppá, ismét 145!).

145_vegre_itt_egy_tuti_lotto_tipp_1.png

A lényeg, és ez most tényleg a lényeg, hogy a jövő heti lottószámok összege 145 lesz. Nekem megvan a felbontás is, de pár millával már így is megjátszható a téma, hiszen 90 számból ötöt kell úgy kiválasztani, hogy az összegük 145 legyen. Nem olyan sok kombináció, hogy ne lehessen kifizetni. Hajrá!

38 komment

Címkék: trianon nők gazdasági válság alkoholisták zigeunerhuren

A csel

2015.10.14. 23:13 Kadarka Jánoska

Minden félművelt ember tisztában van vele, hogy a nagy tech cégek a legkisebb klikkjeinket is nyomon követik és pénzt csinálnak belőlünk. Ha megnézünk egy hotelt Barcelonában, akkor a booking.com reklámja másnap majd azt tolja a képünkbe. Ha hallgatunk egy kis zenét a Spotify-on, akkor az ízlésünknek passzolót fog ajánlani nekünk legközelebb. A Youtube szintén. Amit néztünk, úgy ajánl nekünk új videókat. Ha pedig mindezt hülye módon a Facebook-on belül csináljuk, akkor még a Facebook is tudni fogja, mi érdekel minket, és annak megfelelően adja nekünk a reklámokat meg a posztokat.

Nem tudom, ki hogy van vele (nem is érdekel), de engem szörnyen zavar, hogy az Apple tudja, mit hallgatok, a Google tudja, mit nézek, a Facebook tudja, mit szeretek, és most nem mondtam végig a sort. Az én ízlésemet ne listázza senki.

Kifejlesztettem egy módszert, amivel igen sok borsot törhetek az internetet uraló cégek orra alá. Most pedig közzé is teszem a módszeremet, hátha együtt sikerül romba döntenünk őket.

A legfontosabb, hogy ne azt csináljuk a neten, amit szeretünk:

- Én sok zenét hallgatok, de 60-70%-át ezeknek a zenéknek kifejezettem utálom. De ők ezt nem tudják, tehát szívnak, ha listáznak.

- Nyaralni legalább minden második alkalommal olyan helyre viszem a családot, amit kifejezetten utálunk. Rossz síterepre, vagy olyan hotelbe, ahol nincs uszoda, vagy köves tengerparthoz stb. Hadd higgyék, hogy az ilyeneket szeretjük.

- Minden videó után, amit azért nézek meg, mert érdekel, megnézek egy olyat, amitől hánynom kell.

- A Facebookon minden ismerősöm mellett van legalább két ellenségem, és a like-jaim kétharmada is a megtévesztést szolgálja.

- Az Apple szoftverboltjában, ha vásárolok valami jó dolgot, akkor rögtön veszek mellé két szart is, hogy azt higgyék, az is érdekel.

- Ha fontos blogot írok valahol, akkor egy szánalmas és utálatos blogon szintén posztolok néhány hülye gondolatot a megtévesztés miatt.

144_a_csel_1.jpg

Ennyi kell ahhoz, hogy szabadok maradjunk ebben a kapzsi világban. Használjátok ti is ésszel a módszeremet, és most olvassatok valami szart ez után a nagyszerű poszt után.

 

23 komment

Migránsok II.

2015.09.18. 08:06 havaz.petty.rianás

migri2.jpg

 Mára már bebizonyosodott, hogy a Kigondoltam! tudósai, mérnökei és vezetői olyan szintű tudásnak vannak birtokában, mely tudást bármely kormány irigyelhetne. Sajnos az index régi tulajdonosa (aki puszi pajtás volt), főszerkesztője és blogangyalai eltávoztak, és a mai, új brigád szolgalelkűségének köszönhetően cikkjeinket nem engedik a szélesebb publikum elé, -főcímlapjaink száma meghaladta a százat, olvasottságunk milliós- ennek ellenére cikkjeinket fontos szakértők és kormánytagok is olvassák főleg akkor, mikor már saját kútfőből nem tudnak semmit kitalálni.

A migránsokat illetően a Kigondoltam! már július 28-án azt javasolta, hogy abban a helyzetben magyarország ne akarja az EU határait megvédeni. ( http://kigondoltam.blog.hu/2015/07/28/migransok_286 )Szinte minden EU-s politika és liberális (ezért buzi) média össztüzet eresztett a magyar kormányra, a magyar emberekre, míg mi csöndesen kerülgettük a kibaszott migránsokat a keletinél és nem tudtunk sem vonattal, sem autóval közlekedni a saját  országunkban, mert a migráns urak és migráns hölgyek (szó szerint) szartak bele az itteni létbe, a  magyar szabályokba csak a maguk dolgával törődtek.

Kifejezetten és kiemelve javasoltuk, hogy NEM ÉRDEMES az EU-t megvédeni, hagyni kell a migránsokat hogy elárasszák Nyugat-európát. Végül a magyar kormány belátta igazunkat, és direkt járatokat kezdett indítani az osztrák határra, átnyomva őket a nyávogó libsi agymosott buzeráns osztrákoknak, akik továbblökték végre őket Merkel nyanyó ölébe. 

Tisztelt Vezérünk, Orbán Úr! Mi a kezdetektől tiszteljük magát és a Pártot!

Ennek ellenére meg kell jegyeznünk, hogy amennyiben javaslatainkat átveszik, legyenek szívesek minket legalább egy jóféle borra meghívni, esetleg bőkezűen támogatni a Kigondoltam laborait! Tessék mindekt komolyabban venni, a Svejci-Frank - HUF parítás short javaslatunkat is csak áttételesen fodították a svejci puhányok ellen, és még megannyi javaslatunkkat csak részben vagy késve vettek át!

A migránsokra visszatérve sajnálattal kell közölnünk, hogy prognózisunk a mai viszonylatban rossz: európának vége, a bugyután beengedett tömegek el fogják tiporni az elkényelmesedett, elbutított nyugatiakat. Az amúgy liberális, leírhatatlan nevű és buzeráns francia Houellebecq ( http://www.libri.hu/konyv/michel_houellebecq.behodolas.html ) próféciája sajnos igaz lesz, a behódolás megkezdődött. 

Merkel mama és a libsi juróp elkúrta. Nem is kicsit, nagyon.

Egyetlen esély maradt hátra: a disznóparittya.

 

 

 

30 komment

Címkék: amerika liberalizmus jövőbelátás migrém kecskebaszók

A balatoni bicigliút

2015.09.04. 23:37 Kadarka Jánoska

Annyi, de annyi fontos dolog történt az elmúlt időben, amiről írnom kéne ide, hogy a széles nagyközönség megértse, miről is van szó lényegében. A menekültek, a Cink megszűnése, a vietnámi belpolitikai válság, a FED emel vagy nem emel satöbbi. De nem jutok időhöz, Orbán óránként hívogat, hogy mit mondjon a tárgyalásain, szóval gyorsan elmondom, ami a legfontosabb, hogy szar a balatoni bicikliút.

Én egy kimondott sportember vagyok, atletikus alkat, széles a vállam, izmos a combom, és most, hogy végigvettem a sportokat így magamban – nemcsak az olimpián szereplőket –, azt mondhatom, hogy mindegyikben benne lehetnék az első ötben. Világviszonylatban, nem helyiben.

A kerékpár – a bicigli – régi szerelmem. Sokat tekerek, és most mentem egy Balaton kört, néhány év kihagyás után újra. Hát elkeseredtem.

143_a_balatoni_bicigliut_1.jpg

Volt fejlődés néhány helyen, ahol az önkormányzat elhitte, hogy a buckás, szűk bicikliút nem fog több turistát a településre vonzani. Szélesítettek, újraaszfaltoztak, és remélhetőleg profitáltak belőle. Én minden olyan helyen ittam egy fröccsöt, ahol elégedett voltam az úttal. A Balaton-kör végére nem rúgtam be, ezért kénytelen voltam kitekerni a sztrádára, az tényleg sima, utána már volt okom leküldeni pár üveg bort.

Mivel olyan ember vagyok, aki nem károg, hanem megoldja a problémákat, itt a megoldás:

- Egy mobil GPS zavarót kell minden menekült-konvoj mellé telepíteni.

- Hamis jeleket is kell sugározni a menekülteknek, hogy miközben Bécs felé menetelnek, valójában a Balatont kerüljék meg.

- A média online közvetíti a konvojt. A balatoni polgármesterek rögtön elszégyellik magukat, amint meglátják, hogy a romos bicikliútra hackelt konvojt a CNN mutatja. Lesz fejlesztés, az biztos.

Ennyi*.

 

* ”Annyi”-val kezdtem, „Ennyi”-vel fejeztem be, ez gyönyörű.

17 komment