Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Holdraszállás

2017.09.16. 23:17 Kadarka Jánoska

Jegyzőkönyv besorolása: Szigorúan Titkos

Fedőposzt: Uborka (aki ezen poszt olvasására nem kvalifikált, az csak a fedőposztot látja)

Hozzáférés: Átvilágított és Minősített Potenciális Résztvevők

 

Egy nemzet nagyságát a rendkívüli eredményekkel lehet a leghatékonyabban demonstrálni. A két százalékos búzahozam-növekedés senkit nem érdekel, ahogyan ezt a kollégáknak magyarázni szoktam az értekezleteken, ellenben ha valaki gázpalack nélkül felmegy egy hegyre, azt minden újság lehozza. Pedig micsoda munka van a búzanemesítés mögött, de ez sajnos senkit nem érdekel.

A mai világban kétféle teljesítménnyel lehet egy nemzetet eredményesnek elismertetni. Sporttal és űrkutatással.

Kormányunk a sport területén már nagy lépésekkel halad előre, a stadionépítési program, a futball akadémiák és a TAO program szinte garantálják, hogy a Magyar Futball Válogatott világbajnok lesz. A FIFA világranglistán 59. a magyar válogatott, mondhatjuk tehát, hogy sínen vagyunk, csupán 58 kis lépés kell az elsőséghez. Ellenben az űrutazásban nagy a lemaradásunk. Viszont a lehetőségeink is nagyok.

A futball mellet az űrverseny volt az, ami az elmúlt 50 évben meghatározta a nemzetek rangsorát. Nem véletlen, hogy az oroszok folytatják a szovjet hagyományokat, az amerikaiak a Marsot célozzák, és a kínaiak újra a Holdra akarnak lépni. Mert bizonyítani akarják, hogy birtokukban van a csúcstechnológia.

Országunk, dicső Magyarország kicsi, és erőforrásaink nem mérhetők a fent említett hatalmasokhoz. De egy ún. amerikai-típusú holdraszállásra azért képesek vagyunk.

A nagyközönség számára talán nem nyilvánvaló, hogy az amerikaiak 1969-es holdraszállása egy óriási kamu volt. Stúdióban forgatták a filmeket, a zászló lobogása, az árnyékok, az emberek mozgása egyértelművé teszik, hogy a projekt egy óriási átverés volt. De Amerika megcsinálta, mert ez kellett, hogy a világ vezető nemzetévé váljanak.

147_holdraszallas_1.jpg

A feladatunk egyszerű. Juttassunk Magyar Embereket a Holdra. Egy ilyen projekt majd bebizonyítja, hogy a Magyar Nemzet nem alábbvalóbb, mint az amerikai vagy a szovjet, hanem egyenrangú. És ha az amerikai ún. hamis-technikával csináljuk meg a Magyar Holdraszállást, akkor a nemzetünk elismerten az első lesz a nemzetek rangsorában.

Jelen dolgozat szigorúan bizalmas, olvasni csak azok tudják, akik a nemzetbiztonsági átvilágításon háromkeresztes eredményt értek el. A bizalmas, ugyanakkor nagy elérést biztosító közlésre azért van szükség, mert ŰRHAJÓST KERESÜNK!

A Magyar Holdexpedíció tervezett indulása 2025. Addigra kell összeállnia egy olyan megbízható csapatnak, akik még kényszervallatás alatt sem ismerik be, hogy nem a holdon, hanem csak az etyeki stúdióban történt/történni fog a Holdraszállás.

A jelentkezéseket a kommentekben kérjük, a szkafandereket költséghatékonysági okokból kizárólag L-es méretben készítjük majd el, ezt kérem figyelembe venni.

Holdra fel!

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr1012870184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Páska Süme 2017.09.17. 17:25:33

Látszik, hogy a szerző hülye bölcsész, másképp tudná, hogy az upstream űrtechnikában komoly eredményeket értünk el!

Páska Süme 2017.09.18. 19:40:07

@Kadarka Jánoska: úgymint műholdak termikus, optikai és mechanikai eszközeinek gyártása, fejlesztése!

erő.est.ormok 2017.09.18. 22:26:50

Magyar kecskét a holdra!

A poszt fantasztikus, kizárólag gratulálni tudok!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.09.19. 12:57:29

@Páska Süme:

Kukker meg távcsipesz? Hát mondhatom nagy dolog.

Páska Süme 2017.09.19. 19:22:53

@Kadarka Jánoska: jó, eddig csak ennyi, de innen tovább lehet lépni, pl. egy Kálmán Olga hologramot még fel lehetne lőni az UFÓ-knak, vagy csak kivetíteni egy csillagos éjszaka.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.09.20. 21:20:40

@Páska Süme:

Jó, hogy behoztad ezt az UFO dolgot. Nagyon fontos lenne tudatosítani mindenkiben, hogyha fellődözünk minden szart az űrbe, akkor az UFO-k a mi űrhajóinkat meg műholdjainkat fogják UFO-nak kategorizálni. Irtó nagy konfliktusok lehetnek ebből, mi azt hisszük, hogy ők az UFO-k, ők meg ránk mondják majd, hogy UFO, és már ütjük is egymást. Én nagyon leszabályoznám, hogy mi mehet ki az űrbe, pl. csak az, amire rá van írva világítós betűkkel, hogy pontosan micsoda, hogy be lehessen azonosítani, nehogy UFO legyen az UFO-knak.

zsoka4060 2017.09.21. 19:06:56

@Kadarka Jánoska: Csak előtte fel kell lőni egy UFO-földi nyelv szótárt, hogy az UFO-k el tudják olvasni a világító betűs szavakat. Szintén kétséges, melyik emberi nyelv a legalkalmasabb a kommunikáció ezen formájára. Ha esetleg az UFO-k nyelvésze, tolmácsa nincs a helyzet magaslatán, és félrefordítja pl. a "MŰHOLD" vagy az "ŰRHAJÓSÜRÜLÉK" kifejezéseket, és máris kész a galaktikus konfliktus.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.09.22. 22:24:06

@zsoka4060:

Azért engedtessék már meg annyi pozitív hozzáállás, hogy szabadon feltételezhessem azt, hogy aki ideutazott az Andromédából, az van annyira intelligens, hogy bármit el tud olvasni szótár nélkül is. Te biztosan valami kínai gyárimunkás vagy, akinek a hobbija a magyar net olvasgatása Google fordítóval, és emiatt nem mennek át a gondolataim finomságai, de ez benne volt a sorokban, még ha nem is mindenki számára hozzáférhetően.

Szótár, ja, majd pont mi írjuk meg annak, aki UFO. Istenem, hát a logikus gondolkozás már tabu?

Páska Süme 2017.09.23. 00:07:09

@zsoka4060: @Kadarka Jánoska: pont ezért javasoltam Kálmán Olga arcának fellövését, amiről süt az értelem, nem kell hozzá dekódoló algoritmus.

zsoka4060 2017.09.23. 15:29:54

@Kadarka Jánoska: Tartok tőle, hogy túl pozitív a hozzáállásod az UFO tárgykörhöz. Persze, van némi esélye, hogy a távoli utazók tökéletesen beszélik pl. az angol és/vagy orosz és/vagy kínai nyelvet, tehát a feliratoknak, pláne világító betűkkel, van létjogosultsága. De nem biztos, hogy az UFO-k társadalmának technikai fejlettsége feltétlenül maga után vonja bizonyos szociális kompetenciák meglétét. Az is előfordulhat, hogy az illetők esetleg nem ismerik pl. a cirill betűket, nem beszélik az amerikai angolt, sőt hovatovább analfabéták. Nem lenne szép dolog az emberiségtől, ha nem tenne meg minden udvariassági gesztust a vendégek irányába, akik távoli otthonukból ellátogattak hozzánk. Lsd. szótár!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2017.09.25. 02:50:52

Komoly kozmológusok - például, de nem kizárólag Pataki Attila szerint - a Holdraszállás már lejárt lemez, so hatvanas évek, mint a The Mammas and the Papas. Főleg, hogy ugyanannyi pénzből a kamu marsraszállás is kijönne, ami után biztos, hogy Muskli úr nálunk gyártatná a Tesláját!

A Korda stúdió szponzorálná is a projektet, ha Vajna Timi nyithatná ott az első fánkfalodát!

Jedlik Hányós 2017.09.27. 23:07:28

Én már elloptam a Föld-Mars rakétát, csak a NASA feltalálta. Vagyis fordítva.
süti beállítások módosítása