Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

PRÁJD

2015.06.25. 10:12 havaz.petty.rianás


buzikmmeginjaj.jpg

Jönnek megint... Buzik  és leszbikusok, meg olyanok,akik  maguk sem tudják mit és hova dugnak magukba. Kamionokon fognak vonaglani alig-ruhákban vagy apácaruhában provokálnak és elvárják, hogy ünnepelje mindenki őket. Azt is elvárják, hogy páran bántalmazzák őket. Azt is, hogy a rendőrök megvédjék őket. Biztos meg fognak párat ruházni, amin lehet a következő évi buziparádéig sopánkodni. Majd jönnek a jogvédők is, és rákontráznak, ja és persze a média. Már látja  előre az ember, mi jön. Mint egy jobbfajta, őrült Spiró könyv agyszáguldmánya.

De ha belegondolunk, legyenek büszkék. Otthon, mint mindenki más. Találjon valamit, amire büszke  lehet, ha más nem az azonos nemű párjára, és legyen boldog. Ez az egész zavarba ejtő... valami egészen intim dolgot kiteregetnek, és azt várják hogy örüljünk, annak, hogy ők buzik. Magánügy. Azt is elvárják, hogy a  politikusok  együtt vonuljanak velük és büszkék legyenek rájuk.

Mert ha nem, elkapja őket a gépezet és megforgatja.

Hát akkor most mondom, írom: ez magánügy. Teljesen a TI dolgotok. Ezer és egy bizonyíték van róla, hogy senkit nem érdekel, hogy kézenfogva sétálgattok, semmi bajotok nem lesz, ha buzik vagytok. Az, amit csináltok, kb. ovis szint. Inkább segítenétek a beteg embereken, vagy főznétek és megvendégelnétek az embereket egy nagy füves réten, megmutatva, hogy semmi különös nincs bennetek, csak másképp élitek meg a világot, mint a megszokott. 

Amit csináltok, erőszakos, mindenki homofób, aki nem áll a NAGY ESEMÉNY mellé és kétségekkel viseltetik az egész cirkusszal szemben.

Szerintem szégyen, amit csináltok. És nem azért, amit képviseltek, hanem azért mert kérdés nélkül ráerőszakoljátok magatokat a másik emberekre, és azt mondjátok, hogy aki nincs veletek, az ellenetek van. Remélem ismerős ez a technika, és mostanra már megértettétek, mi is a baj veletek.

39 komment

Címkék: liberalizmus ostobaság kamion intimitás jogvédők ánusz csótánylecsó raktárgazdálkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr887571780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.06.25. 10:17:14

Buzi homófób! Nálad már csak a szivárványos fiúkák rosszabbak4!

havaz.petty.rianás 2015.06.25. 10:38:44

@radairosseb: hehhehe... nem is vártam mást tőled!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.06.25. 15:35:06

@havaz.petty.rianás: Bevallom, én tőled ennél jobbra számítottam, de hát ebből két dolog következik csak: hogy az én jóságba és szépségbe vetett hitem töretlen, és hogy neked meg még mindig van hova lejjebb!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.06.26. 09:26:14

a szerzőt is megfogta és megkeverte a gép ezen a témában teljesen felesleges az állásfoglalás ez a egy tünet ha igazi érdektelenséget mutatna a társadalom akkor megszűnne illetve elhalkulna magától de mindig lesznek olyanok akik ezen dolgokra harapni fognak és én mint jóérzésű buzi én el se megyek erre a csinnadattára máshol fogom magam mutogatni

Panther V. · http://kigondoltam.blog.hu 2015.06.26. 18:01:57

Nekem nagyon tetszene a cikk, ha elolvastam volna.

havaz.petty.rianás 2015.06.26. 20:23:29

@Panther V.: pedig a modoros stílt kapcsoltam be. Szerintem egész jó népnemzeti borongó. De ha nem olvasod, hát nem. Te büdös feketeseggű állat, te!

havaz.petty.rianás 2015.06.26. 20:25:44

@csillagkúll: macskanyelvvel ne próbálj lépcsőn lefelélifttel embléma, mert ha elveszted a súlyt, ami egyen, akkor a takaróváz-enzimek hiánya égbekiáltó tapadt és tarhonya!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.06.29. 09:17:48

@havaz.petty.rianás: elvagyok kámpicsorodva cikkedtő túl sokat fogalaltoskodsz a közélettel és abban is a devianciával amelynek látszata az mintha norma lenne és követendő példa-statuállás magam részéről csak annyi okoz nehézséget hogy vannak akiknek magyarázattal tartozom és érthetetlenül állok a problémával

havaz.petty.rianás 2015.06.29. 13:59:12

@csillagkúll: a világ egy ringlispíl; sok dolog van ráaggatva, forog-pörög körbe-körbe. Az aggatmányok egyenként egészen felfoghatóak, de mikor tömegesen lógnak és pörögnek, nomeg néha össze-össze gubancolódnak a láncok, akkor ott kérem már nehéz a megértés. Lehet, inkább aggatménynak kéne lenni és lóbálodzni ahelyett, hogy bámulná a Zember a forgatagot.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.06.29. 14:44:47

@havaz.petty.rianás: nem ellenkeznék azon elképzelésed felfogásod ellen hogy a világ mit csinál és ahogy csinálja és amint csinálja mert az ember ha nem vak süket és alkalmatlan talán aggatményileg aggatmányolhat de szerintem a bámulásnak is meg van a saját elképzelése felfogása hogy hogyan pereg forog görbézve a körbét ahogy lógnak gubancolódva és nem lóbálja össze-vissza a fejét és ki mer ellent mondani a világ zajlásának

szanalmas 2015.06.30. 01:10:56

Csak a látens buzikat zavarják a buzik, nekem pl. semmi bajom velük. A homofóbia is egy betegség, lelki eredetű, mint a többi fóbia, tulajdonképpen a kispöcsűek, az impotensek és a szexben teljesíteni képtelenek nyafognak csak miatta, de ezek annyit is érnek. Engem nem érdekel a prájd, csak a kisköcsög újságírók tolják a rizsát folyamatosan, különben nem is tudnám, hogy van. A szerző is nyilván egy impotens vén kappan, morog, mint egy rühöskutya!

havaz.petty.rianás 2015.06.30. 10:15:25

@szanalmas: csak a buzik jönnek azzal, hogy a látens buzik homofóbok.

Te buzi.

havaz.petty.rianás 2015.06.30. 10:19:59

@csillagkúll: de lehet, valaki már nagyon ott van, hogy kiszáll az egészből, ringatmányozzon az, akinek kedve van hozzá.

ráadásul az a kurvadék ringlispíl érdekes, mert bizonyítottan sem alja, sem teteje, csak úgy lebeg bele a Zűrbe, és még annak sincs értelmezhető mivolta, hogy mi a fenn és lenn

akkor inkább kis kockát készít az ember, beviszi a foteljét leül és magára zárja. ott legalább lesz fenn és lenn és tudja az ember, merre hány méter.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.06.30. 10:48:11

@havaz.petty.rianás: már talán mondottam szóhalmozásban szóalkalmazásban szórakozásom megdönthetetlen talán csak a női beszédre amire alkalmasint megengedő vagyok és hallgatag vagyis a homárkodás és ennek a dolognak ilyetén formában inverze vagy diverze számomra mint hanyag csecsemő ajvékolása de ezenfelül a lenn és fent dilemma mint árnyék vetülhet ethoszi metódusok ringatmányán de eklatáns mivoltát én sem tagadom de nem is tartom annyira fontosnak mint amennyire de mivel én egy történet nélküliségben élem nem tudok elvonatkoztatni mert most is világlik halomba rakom ez a hátulütője vagy tán nemis az mert nem ítélem meg a dolgokat látatlanúl és ez egy erős szenvedély

Páska Süme 2015.06.30. 20:35:45

én engedélyezném a buziknak, hogy gyereket fogadjanak örökbe, de a fiú párok csak lánygyereket, a lány párok meg csak fiúgyereket, legalább azt a szerencsétlent ne molesztálják.
A Jobbikosoknak meg csak négert lehet.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.07.01. 15:22:09

A rohadék redbullos röpülőkről írtál volna inkább, amik a Duna fölött röpködnek, mert azok, na azok tényleg zavarják az embert.

Egyébként meg itt a zseniális nikked magyarázata: hópehelyként szállsz az interneten blogról blogra, mindenhol kárt okozva, mint a tavaszi árvíz. Szép kép, bár lehettél volna bödön.zsír.tocsogás is.

havaz.petty.rianás 2015.07.03. 07:24:27

@Kadarka Jánoska: csak a prolik laknak/dolgoznak a dunaparton. Budapest amúgy sem város, hanem egy ócska liberális cirkusz.

vokalpatriota 2015.07.13. 15:47:21

Kérem betiltani a Szent Jobb körmenetet. Az is mindenkinek a magánügye, hogy mit vall, 'szt mégis teregetik az utcára kifele, ahelyett, hogy a négy fal közt ámenkodnának.
Engem meg zavar de kurvára, a gyerekem meg még a végén vallásos lesz, mert elkapja, és elkezd hinni ökör mesékben.

De tudjátok mit?
Mégsem. Felőlem mehet.
Ez is, meg az is.

Mert én meg nem leszek kevesebb tőle, és van akinek meg azért fontos, mert így előjöhet abból a lelkifurdalásból épített lyukból, amibe mások kényszerítik azzal a hülye dumával, hogy "ne reklámozd!"

Szóval tedd fel a kérdést, amit az egyébként politikailag konzervatív ikon-isten Clint Eastwodd mondott: a Te házasságod kevesebb lesz ettől?

Nahát.
Séta.

vp

szanalmas 2015.07.13. 22:51:11

@vokalpatriota:

OKÉ, betiltva. Ha esetleg tudomást szerzel róla, hogy fű alatt mégis megtartják, jogod van feloszlatni. Keltmintfennt.

havaz.petty.rianás 2015.07.14. 07:53:57

@vokalpatriota: bolsevista manipulációd égbe kiált, te kommunista féreg! összemosod a két dolgot és egymás mellé helyezed, mint egyenértékű dolgot!

az egyik körte a másik gomba: egyik dolog a hitről szól a másik pedig a ferde hajlamról. a két dolognak semmi köze egymáshoz!

hihetetlenül ostoba vagy!

szanalmas 2015.07.14. 10:56:52

@havaz.petty.rianás:

A hit a ferde hajlam csimborasszója, te kergenyúl!

vokalpatriota 2015.07.14. 12:04:57

@havaz.petty.rianás: Persze hogy nem egyenértékű. A Pride sokkal tisztább, magasabb értelmű, mint egy körmenet. A körmenetben csupa olyan - még nálam is ostobább - bunkó tekereg és ájtatoskodik, aki ÖNKÉNT választja az őrületét. Mert ugye, ha valakinek van egy képzeletbeli barátja, azt diliházba zárják mint skizofrént, de ha százan mondják, akkor elnevezik vallásnak és hirdetik az utcán.
Szóval ők ezt ÖNKÉNT választják, míg a buzik a buzulást kapják készen, nem tehet róla.

Erre a körmenetes - CÖF-ös vagy Szentjobbos - képes a kisgyereket kézenfogva bevezetni a vallásába. Ezek lelki pedofilok. És az még a jobbik eset, rosszabb esetben odaadják olyan papoknak, hogy nevelgesse, akik aztán jól megnevelik hátulról, erre a szellemi pedofilnak meg van pofája

1. letagadni, hogy ilyen van és
2. kimenni az utcára leköpni a buzit

Menjen köpködni a gyóntatószékbe, vagy maradjon otthon.

Álszent banda, egytől egyig.

vp

havaz.petty.rianás 2015.07.14. 21:33:17

@vokalpatriota:

Várj, akkor egyszerűbben elmagyarázom:

Nem érdekelsz senkit. Senkit nem érdekel, mit csinálsz, és hogy felvonulsz-e vagy sem. Egyszerűen nem vagytok érdekesek. Úgy is mondhatom, érdektelenek vagytok.

Felhívom figyelmedet viszont, hogy te gyűlölködsz, intoleráns vagy, és mások szokását/hitét nem tartod tiszteletben.

A fenti tulajdonságaid/attitűdöd miatt sajnos nem vagy megfelelő partner a vitára. Szóval fájó búcsút intünk neked. Hess.

vokalpatriota 2015.07.14. 22:30:41

Ha nem érdekelne, akkor nem szenteltél volna ekkora blogposztot a témának, viszont már nem a témával foglalkozol, hirtelen, hanem velem. És terelsz de kurvára.

Muhahahahaaaa! :)))))

Ez jó!

Told még, told ezt, Vitamester Démosztehenészem...:)))

vp

havaz.petty.rianás 2015.07.15. 08:30:03

@vokalpatriota:

látom, az értő olvasás nem erősséged, hadd segítsek:

'és megvendégelnétek az embereket egy nagy füves réten, megmutatva, hogy semmi különös nincs bennetek'

ez azt jelenti, hogy így, ebben a formában a kutyát nem érdeklitek, unalmasak vagytok, semmi érdekes nincs bennetek.

szerintem menj valamilyen más blogra, nekünk már van rohadék buzink, aki viszont fejben és érveléstechnikában ott van, nincs szükség egy hülye buzira. na, szépen hess... tanulj, műveld magad.

vokalpatriota 2015.07.15. 11:20:40

Majd fejlesztgetem az érveléstechnikámat, ha szellemileg eljutsz arra a szintre amikor ne végletekben tudj csak gondolkodni.

Mondok példát, hogy értsd: a KÉtfarkú Kutyapárt gyűjtött lóvét ún. ellenplakátokra. A hozzád hasonlók meg elkezdtek ugatni, hogy azt a pénzt miért nem fordítják a szegények megsegítésére.

Elárulok valamit, ami az okos embereknek nyilvánvaló, de a tiféléteket mindig fel kell világosítani erről, mert csak binárisan tudnak gondolkodni, egyesekben és nullákban: a kettő közt lehetséges ÉS kapcsolat is.

Ugyanígy a buzikkal: aki a buzik mellett érvel, az még nem biztos, hogy buzi.

Na csócsáld szépen, és ha leesett, mondok még pár ilyen köztudottat, amivel nem találkoztál.

havaz.petty.rianás 2015.07.15. 15:28:06

@vokalpatriota: nagyon örülök annak, hogy rábírtalak érveléstechnikád fejlesztésére!

rád is fér: már megint félrehordasz; ki beszélt itt a kétfarkú kutya pártról!

más: olyan, hogy tifélék a te kontexusonban sértő. bezzeg te szórhatod másokra, ugye!

ismétlem, nem érdekel, hogy buzi vagy, nem is érdekel az, ha valaki a buzik mellett vagy ellen érvel.

szomorú látni, hogy te csak egy kérdés körül kavarogsz, pedig míly nagy a világ!

mehjegyzem, roppant unalmas vagy, nem csak a buziságod miatt, hanem mindent egybevéve. szóval elhúzhatnál végre.

vokalpatriota 2015.07.15. 16:02:53

@havaz.petty.rianás:

Nem húzok. Mulattatsz. :)

Vagy azért, mert egy dekalráltan nem PC blogon PC-t vársz el mástól, vagy azért, mert tiszte sor, hogy ez csak álca és szándékos "provokálás", hogy ugorjanak rá, de akkor meg szarul csinálod, mert kilóg a szándék és izzadós.

Pláne a válaszaid.

Nem baj, bemelegítésnek jó lesz.

De a fidesz-féle csubakka érvelés, amikor azzal ütsz valakit, amit éppen elkövetsz, elég...hm...egyszerű.

Ha nem tetszik, kapcsoltasd ki a kommentelést.

Pá, kis aranyom.
Puszpusz.

Páska Süme 2015.07.15. 19:22:29

@havaz.petty.rianás: ne fogásolj már ki ennyi mindent! Kritikus!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2015.07.22. 12:01:06

hogy van az, hogy mindig felül valaki a szörcsi faszára pörögni !
:-)

szanalmas 2015.07.22. 23:51:30

@-bobolysza-:

Valahogy természetes nála, hogy buknak rá a homik, dehát ezt csak a vak nem látta.
Ne szmájlizz, te albán szamár!!!

Mucusteknő 2015.08.19. 01:02:33

vecődéc, kecődéc, gerclecődéc!

Mucusteknő 2015.08.19. 01:20:52

mucusteknő rókát látott

Páska Süme 2015.08.29. 17:32:22

Szerelemhez nem kell nedvcsere.
süti beállítások módosítása